eitaa logo
تبیین فقیهی
139 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
1.5هزار ویدیو
12 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.😊 ببینید چقدر دقیق فرایند فنی اصابت موشک های ایرانی رو با وجود صدها مانع توضیح میده.. 🔻حجت الاسلام راجی: ثانیه به ثانیه، معجزه برای رد شدن موشک ها اتفاق میفته.. آیا این شکافته شدن دریا نیست؟! [اشاره به داستان حضرت موسی] چرا احساس شکست میکنیم..
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
51.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ارزش دیدنش بسیار زیاده! 🎥 فیلم کامل تبیین و تحلیل شرایط میدان، توسط حجت الاسلام والمسلمین حاج مهدی طائب 🔺در دوازدهمین همایش سراسری مدیران جوانان عاشورایی هیئت رزمندگان اسلام 📤 مشاهده فیلم با کیفیت ┄┄┅••=✧؛☫❁☫؛✧=••┅┄┄
ویژه نتایج جدیدترین پیمایش دانشگاه تهران: 59 درصد گفته اند نتیجه جنگ به نفع ایران بوده و فقط حدود 10.5 درصد آمریکا و اسرائیل را پیروز دانسته اند./ میزان احساس افتخار به ایران از 44.2 درصد در اسفند 1403 به 66.9 درصد در اردبیهشت 1405 رسیده است./ 58.8 درصد جامعه حداقل یکبار در تجمعات شبانه و تشییع شهدا شرکت کرده اند.
25.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روزهای جنگی- ۸۲ جمعه ۱۴۰۵/۱/۲۸ ماجرای جنگ ۲ به‌روایت جواد موگویی روایت هفدهم: جنگ‌طلبی جمهوری‌اسلام
حتما باید نشون بعضیا داد این گزارش رو ایران اینترنشنال موساد و آکسیوس سیا هر دو گفتن که ایران هیچ امتیاز هسته‌ای نداده و داره در مذاکره، ناک اوت میکنه آمریکا رو ولی آقای نبویان و منتقدان بی سند و مدرک، بدجور در داخل انشقاق ایجاد کردند
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️این کلیپ رو قبل از غدیر نبینی مطمئن باش ضرر بزرگی کردی‼️ _امیرالمؤمنین فرمودند من تضمین میکنم ضرر نمیکنی💌
قالیباف: اعمال محاصرۀ دریایی و تشدید جنایات جنگی در لبنان توسط رژیم نسل کش صهیونیستی، شواهد روشن عدم پایبندی آمریکا به آتش‌بس است. هر انتخابی، هزینه‌ای دارد و صورت‌حساب آن هم از راه می‌رسد؛ همه چیز سر جای خودش قرار خواهد گرفت.
❌قضیه لبنان خیلی خیلی پیچیده س یعنی پاسخ یه خطی نداره که یه دکمه موشک بزنی و وضع بهتر بشه! ❌ یه مشکل بزرگ دولت ناسازگارِ لبنانه که حتی بعید نیست شما دخالت کنی بره شکایت کنه و طلب غرامت کنه و از ناتو کمک بخواد علیه ایران! ❌ یه مشکل دیگه بخشی از مردم نانجیب لبنان هستند که با مقاومت مشکل دارند ،و حتی آرزو دارند جولانی بیاد ولی حزب‌الله موفق نشه ❌ یه مشکل دیگه خود تکفیریهای سوریه هستند که منتظر فرصت هستند! لذا از دوستانی که به اسم اعتراض به وضعیت لبنان، مسئولان و فرماندهان رو زیر سوال میبرند خواهشمندیم با دادن اطلاعات غلط مردم رو منحرف نکنن در قضایای وعده صادق 2 و 3 ، هم قضیه سوریه ، و قضیه حجاج و تعطیلی مجلس و ....ثابت شد تحلیل های این دوستان معترض اشتباه بود، اما باز دارند در موضوع نظامی که سری ترین و حساس ترین موضوع هست، بر اساس یک سری اطلاعات ناقص تحلیل می کنند!!! آقاجان عبرت هم خوب چیزیه)امتحان کنید شاید خوشتون اومد ) وقتی می بینی تحلیلهات چندبار غلط در اومده، چرا دوباره تحلیل میکنی در بحث نظامی ؟
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥میدان التحریر بغداد؛ یکی از میدان های مهم بغداد که سال‌ها یکی از کانون‌های عملیات رسانه‌ای و جنگ روانی آمریکا و متحدانش برای ایجاد شکاف میان ملت‌های ایران و عراق بود. 🔹در جریان حوادثی مانند تظاهرات تشرین و ... ، حجم گسترده‌ای از تبلیغات ضدایرانی به راه افتاد و تلاش شد روابط دو ملت به تقابل و دشمنی کشیده شود؛ فضایی که حتی قربانی و شهید نیز بر جای گذاشت. اما امروز در همان میدان التحریر، جایی که روزی نماد پروژه ایران‌هراسی بود، «محفل القائد المعظم» با حضور چندین هزار نفر از مردم عراق برای بزرگداشت رهبر شهید انقلاب با حضور میزبانان برنامه محفل برگزار شد. لحظه ی مهم این رویداد، پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و برافراشته شدن پرچم ایران در دستان مردم عراق بود. 🔹صحنه‌ای که شاید تا چند سال پیش برای طراحان جنگ رسانه‌ای علیه ایران غیرقابل تصور بود اما الان به برکت خون رهبر شهید انقلاب و قدرت نمایی بی نظیر ایران در جنگ اخیر به واقعیت تبدیل شده است.
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید ما چقدر بدبختیم! میگن امارات بزرگترین آب شیرین کن دنیا را داره! ایران چی؟ ببینید..
🔴سخنگوی ارشد نیروهای مسلح: تداوم جنایات وحشیانه علیه لبنان، برای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قابل تحمل نخواهد بود 🔹رژیم متجاوز و کودک‌کش صهیونیستی با سوءاستفاده از فرصت آتش‌بس و تجاوز آشکار به خاک لبنان، بیش از ۳ هزار نفر از مردم بی‌گناه، از جمله زنان و کودکان را به خاک و خون کشیده است. 🔹در حالی که حکام کشورهای غربی، راهکار سکوت یا حمایت از این جنایات ضد بشری را در پیش گرفته‌اند، به سران رژیم ددمنش صهیونیستی و حامیان آن، هشدار داده می‌شود: تداوم جنایات وحشیانه علیه لبنان، برای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قابل تحمل نخواهد بود.