7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سطح توقعات باعث خوشحالی یا ناراحتی در زندگی میشود.
#دکتر سعید عزیزی
17.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دست ورزی خیلی جالب
برای ضرب
بسیارررر عالی جهت تثبیت یاد گیری
☘☘☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دست ورزی
محیط ومساحت پایه سوم
☘☘☘
با كودكان خجالتى و كمرو چگونه برخورد كنيم؟
با دانش آموزي كه به سادگي با سايرين ارتباط برقرار نميكند و به قول معروف خجالتي است، چگونه رفتار كنيم؟ قبل از هر اقدامي، پاسخگويي به چند سؤال ميتواند راهگشا باشد. رفتار دانش آموز را مشاهده كنيم و ببينيم آيا او هميشه كناره گير است يا فقط بعضي اوقات؟ چه شرايطي مسبب رفتار خجالت زده در كودك ميشود؟ عملكرد او در گروه بهتر است يا به صورت انفرادي؟ آيا او به بازي با بچه ها علاقه دارد، اما از همراهي با آنها به شدت ميترسد؟ اولين گام در مواجهه با كودك خجالتي، پذيرش اوست.
احساسات دانش آموز را بشناسيد و اجازه دهيد خودش باشد. بي تفاوت نبودن نسبت به احساسات و علاقه هاي كودك به شما امكان ميدهد با او ارتباط برقرار كنيد. با اين كار ميتوانيد اعتماد به نفس او را تقويت كنيد. اگر احساس كرديد دانش آموز در موقعيت هاي سخت و مبهمي قرار گرفته است، او را ياري كنيد تا بر ترس خودش غلبه كند. اگر او سعي كرد اما نتوانست، به او بگوييد همچنان «دوستش داريد».
پرخاشــگري نســبت به كودكــي كه با ترس هايــش درگير اســت، بــه هيچ وجه مناســب نيســت. با كــودك دربــاره ي ترس هايــش صحبت كنيد. بــا اين كار از شــدت ترسهاي او آگاه شــويد و او را به ارتباطات بيشــتر تشويق كنيد. او مي تواند با پذيرش، عشــق ورزي، حمايت و تشويق بر ترس هاي خود غلبه كند. فوق برنامه ها و ساعات تفريحي موقعيت مناسبي هستند كــه ميتوان در آنها بــه كودك خجالتي آموزش داد تا بهتر عمل كند.
براي اين كار مي توانيد با اجراي بازي هاي مفرح بين ساير دانش آموزان و ايجاد شور و شوق، انگيزهي لازم را در كودك خجالتي نيز ايجاد كنيد. گاهي ميتوانيد دانش آمــوز خجالتي را با دانش آموزاني كه از لحاظ روابط اجتماعي در سطح بالاتري هستند، در گروه هاي دو نفري قرار دهيد و يــا او را با دانش آموزاني كه از لحاظ ســني از وي كوچك ترند، در يك گروه قرار دهيد تا از اين طريق، ضمن كسب اعتماد به نفس بيشتر، راه هاي تعامل با سايرين را فرابگيرد.
مثلا ميتواند به آنها قصه بگويد يا در بازي ها ســرگروه باشد. با ايفاي نقش در بازي، مهارت هاي وارد شدن به اجتمــاع و برقراي ارتبــاط اجتماعي را به او آموزش ميدهيــد. ادبيات مربوط به مهارت هاي اجتماعي را به بچه ها بياموزيد. مثل اينكه به دوستانش بگويد: «آيا من هم مي توانم بازي كنم؟»
دادن دستورالعمل هاي گام به گام و روشن بــه دانش آموز، درباره ي آنچه در گام بعدي بايد انجام دهد، بسيار ضروري است. براي اين كار معلم ميتواند خودش را به دانش آموز نزديك و به طور انفرادي و با كلمات ساده با وي صحبت كند.
براي مثال بگويد: »همه ي ما بعضي وقت ها خجالت ميكشــيم. براي مثال وقتي همكالسي جديد را مي بينيم، يا به جاي تــازه اي ميرويم. وقتي كودكان مي بينند احساس آنها براي ديگران مهم است، مي كوشند بر ترس خود غلبه كنند. نشــان دادن الگوهايي از دانش آموزاني كه با ديگران تعامــل و ارتباط خوبي دارند، در راهنمايي كــردن دانش آموز خجالتي مؤثر است. كودك خجالتي ميتواند با ديدن رفتار مناسب ديگران، نحوه ي ارتباط مناسب در هر مرحله را به خوبي فراگيرد.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
بازی کلامی برای تقویت تمرکز،صحبت کردن و حل مساله و مهارت استدلال کودکان👌👌
👈بازی چند تا ؟
شما با پرسیدن سوالهایی در مورد تعداد چیزها کودکتان را به فکر وا میدارید.
مثال:👇👇👇👇👇
❓چند تا حیوان میتوانی اسم ببری که بچههاشون از تخم در میآیند؟
❓چند تا حیوان میتوانی اسم ببری که پوست بدن آنها نقش دارد؟
❓چند تا حیوان میتوانی اسم ببری که برگ میخورند؟
❓چند تا حشره میتوانی اسم ببری که شش پا دارند؟
❓چند وسیله نقلیه میشناسی که ۴ چرخ دارند؟
❓چه چیزهایی میتوانی اسم ببری که پرواز میکنند؟
❓چند چیز میشناسی شکل قیف هست
خودتون هم میتونید کلی سوال دیگه طرح کنید. 👌😊