هدایت شده از تدریس یار پایه نهم
دوستان عزیز اگه میخواید فرزند با ادب
و زرنگ و موفقی داشته باشید توی این کانال خانم رودباری روانشناس کودک و نوجوان بهتون آموزش میدن چطوری
آینده فرزندتون رو تضمین کنید😍
پیشنهاد میکنم عضو شید👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3320447709C7c4dfab028
.
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه - ۰۲ آبان ۱۴۰۳
میلادی: Wednesday - 23 October 2024
قمری: الأربعاء، 19 ربيع ثاني 1446
🌹 امروز متعلق است به:
🔸امام موسي بن جعفر حضرت كاظم عليه السّلام
🔸السلطان ابالحسن حضرت علي بن موسي الرضا عليه السّلام
🔸جواد الائمه حضرت محمد بن علي التقي عليه السّلام
🔸امام هادي حضرت علي بن محمد النقي عليه السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
🌺15 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
▪️23 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
▪️43 روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 95روز)
▪️53 روز تا وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
🌺60 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
✅جهت انجام آزمون ضمن خدمت ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@ltmsme
🔴⭕️تکنیک کنترل خشم در نوجوانان ( قسمت دوم)
یک راه مناسب و خلاقانه برای تخلیهی خشم پیدا کنید
ما اغلب بهترین کارهای هنری یک هنرمند را به هیجانات و احساسات ناب او مربوط میدانیم و خشم نیز یکی از این هیجانات است که میتواند تبدیل به یک اثر هنری فوق العاده شود؛ و فرزند نوجوان شما هم میتواند هیجانات ناب خود را به شیوهای خلاقانه بروز بدهد و از طریق خلق یک اثر هنری حس خود را بروز دهد. مثلا نوشتن، نقاشی کشیدن و یا نواختن یک ساز یا هر کار مبتکرانهی دیگری تنها چند نمونه از راههایی هستند که به روشهایی سالم، درون را به بیرون میکشند و این راههای بیشمار و پایان ناپذیرند.
اگر فرزند نوجوانی دارید که خیلی اهل هنر نیست و بیشتر به فعالیتهای فیزیکی علاقه دارد، تشویقش کنید در ورزشهای تیمی شرکت کند یا به تمرینات فردی مشغول شود و از این طریق خشم خود را تخلیه نماید. تمام ورزشها و تمرینات پُرشدت راههای مناسبی هستند که خشم درون را آزاد میکنند و احساس بهتری به فرد میدهند. البته فراموش نکنید که باید تحت هر شرایطی باید مطمئن شوید که فرزندتان به هم تیمیهایش آسیب نزند و خشم خود را دوباره به شیوهای منفی تخلیه نکند.
تمرینات ریلکسیشن برای کمک به تسکین خشم و تنش درون
هر چند مهم است که خشم درون به شیوهای درست و خلاقانه بروز داده شود، اما کنترل خشم و جلوگیری از درد سرساز شدن آن نیز مهارتی است که هر کسی در زندگی باید بلد باشد. خیلی از افراد سعی میکنند خشم درون خود را سرکوب کنند و به این طریق هیجانات خود را تحت کنترل بگیرند، اما احساسات و هیجانات باید شناسایی و ابراز شوند و فرزند نوجوان شما هم باید یاد بگیرد سرکوب و پنهان کردن احساسات کمکی به او نمیکند و حتی میتواند در آینده برای او مشکل ساز شود. در عوض به فرزندتان یاد بدهید که هیچ ایرادی ندارد هیجانات خود را ابراز کند و تا زمانی که به خودش یا کسی آسیب نزند و بتواند بعد از آن به کنترل و آرامش برسد، آزاد است احساسش را نشان بدهد.
فقط حرف زدن کافی نیست. شما باید ابزارهای لازم جهت رسیدن به آرامش را برای فرزند نوجوان خود فراهم کنید مثلا تمرینات تنفسی، مدیتیشن و سایر متدهای ریلکسیشن که به او کمک میکند خشمش را تحت کنترل بگیرد و بتواند بهتر فکر کند.
پیدا کردن سرگرمیها و فعالیتهای لذتبخش و آرام کننده
وقتی شاد هستید و از چیزی لذت میبرید واقعا به سختی میتوانید از چیزی عصبانی شوید و این شیوهای است برای خیلی از نوجوانان که از خشم فاصله بگیرند و بتوانند موقتا حواس خود را پرت کنند. هر وقت فرزند نوجوان شما از چیزی عصبانی شد به او بگویید یکی دو ساعت به کاری بپردازد که او را شاد میکند و به او حس خوبی میدهد. بعد از اینکه کارش تمام شد به احتمال زیاد موضوعی را که باعث خشمش شده بود فراموش کرده است و به این معنی است که واقعا مسئلهی مهمی نبوده است. اما اگر همچنان خشم و ناراحتی در وجودش بود نشان میدهد که این احساس نیاز به بررسی شدن دارد تا نوجوان شما بتواند به خوبی از آن عبور کند.
خودتان الگوی مناسبی از کنترل خشم باشید
وقتی خودتان عصبانی میشوید چه واکنشی نشان میدهید؟ آیا میتوانید به شیوهای مناسب خشم و ناراحتیتان را بروز بدهید و بلدید چگونه در شرایط تغییر ایجاد کنید؟ اول خودتان مهارتهای لازم برای کنترل هیجانات را خوب یاد بگیرید تا بتوانید الگوی مناسبی برای فرزندتان باشید.
نسبت به سایر محرکهای خشم آگاه باشید
خیلی از پدر و مادرها تصور میکنند خشم و عصیان فرزند نوجوان آنها فقط به شیوههای ضعیف فرزند پروری آنها و مسائل خانه مربوط است و فراموش میکنند که فرزندشان زمان زیادی را با دوستان و سایر همسالان خود میگذراند. هر چند باید خشم فرزندتان را جدی بگیرید، اما آنها را به خود نگیرید و خودتان را سرزنش نکنید. خیلی از پدر و مادرهایی که به مهارتهای فرزند پروری مجهز هستند نیز با فرزند نوجوان خود مشکل دارند.
✅جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای ۱۵ گانه تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar
⭕️🔴تکنیک کنترل خشم در نوجوانان
نوجوانان نیاز به یادگیری مهارت های زیادی دارند؛ یکی از این مهارت های مهم، مهارت کنترل خشم است. یادگیری این مهارت باعث می شود نوجوان یاد بگیرد چطور با عصبانیت آنی و هیجانات لحظه ای خود برخورد کند. تعدادی از
✨مهم ترین تکنیک کنترل خشم در نوجوانان عبارتند از:
خودآگاهی و کنترل خود
از آنجا که خشم میتواند قدرتمند باشد، مدیریت آن گاهی اوقات چالش برانگیز است. برای مدیریت احساسات عصبانیت به خودآگاهی و خویشتنداری زیادی نیاز است و این مهارتها برای پیشرفت زمان میبرد.
خودآگاهی توانایی است که با آن بتوانید آنچه را احساس میکنید و فکر میکنید، دلیل آن را ببینید. بچه های کوچک از احساساتی که دارند، خیلی آگاه نیستند؛ اما نوجوانان توانایی ذهنی خودآگاهی دارند. وقتی عصبانی شدید، لحظه ای وقت بگذارید و متوجه آنچه احساس و فکر می کنید شوید.
خود کنترلی یعنی فکرکردن قبل از اقدام؛ چند ثانیه یا دقیقه ارزشمند بین احساس یک احساس شدید و انجام عملی که پشیمان میشوید، فاصله دارد.
درکنار هم، خودآگاهی و خویشتنداری به شما این امکان را میدهد که هنگام احساس شدید مانند عصبانیت، در مورد چگونگی عمل انتخاب بیشتری داشته باشید.
هر چند باید حالات و احساسات یک نوجوان را در سنین حساس نوجوانی درک کرد و به پیامدها و تغییرات طبیعی این مرحله از رشد یک انسان آگاه بود، اما نباید اجازه بدهید که یک نوجوان، با خشم و پرخاش خود زندگی کند و نسبت به رفتارهای تهاجمی او با دیگران بیتفاوت باشید.
یک نوجوان هم درست مانند هر انسان دیگری نیاز دارد که یاد بگیرد چطور هیجانان خود را کنترل کند و پدر و مادرها نیز باید مطمئن شوند که فرزند نوجوان آنها قادر است مسئولیت رفتارهایش را بپذیرد و ابزارهای و شرایط لازم برای فراگیری مهارتهای ضروری را برای او فراهم نمایند.
به او یاد بدهید که لازم است از خودش بپرسد «چه چیزی من را تا این حد عصبانی میکند؟»، «آیا میتوانم این خشم را مختص زمانی خاص بدانم و اگر این طور است آن چه زمانی است؟». اگر بتوانید بفهمید چه چیزی عصبانیتان میکند بهتر خواهید توانست موقعیت را کنترل کنید.
ببینید چه چیزی خشم فرزند نوجوانتان را تغذیه میکند
نوجوانان ممکن است در آن ِ واحد و ظاهرا بیدلیل دچار خشم و عصیان شوند و شما حتی فرصتی پیدا نکنید تا بفهمید چه چیزی در ابتدا آنها را خشمگین کرده است و چرا در این لحظه دچار چنین هیجانی شدهاند. اولین قدم برای کنترل خشم این است که به فرزند نوجوان خود کمک کنید بفهمد چه زمانی شروع به احساس خشم میکند، چه زمانی احساس میکند باید خشم خود را به حرکتی تبدیل کند و اینکه آیا این حرکت نسبت به دیگران است یا خودش.
برای برخی از نوجوانان، مدیریت خشم میتواند کار بسیار سختی باشد، زیرا اولین تمایل یک نوجوان این است که جوری واکنش نشان بدهد که سبب آسیب جسمی یا هیجانی شود یا فراتر از قدرت والدینش باشد. برای غلبه بر چنین تمایلی، یک نوجوان باید بداند علاوه بر واکنشی که در حال حاضر نشان میدهد، راه دیگری هم دارد و آن این است که با شما بنشیند و در مورد هیجانات خود و اینکه چرا چنین احساسی دارد با شما حرف بزند.
همچنین اگر چیزی که شما گفتید یا کاری که کردید را دوست ندارد، میتواند انتخاب کند به دنبال راه حلی برود که به او اجازه میدهد هیجانات خود را به شیوهای سالمتر تخلیه کند تا بتواند بدون اینهمه خشم و عصیان، موقعیت را پشت سر بگذارد. هر چند برای یک نوجوان به نظر میرسد مشکلات مانند سنگ بسیار بزرگی هستند که هرگز نمیتواند آنها را بردارد، اما او باید یاد بگیرد برای هر مشکلی راه حلهایی وجود دارد و برخی از این راه حلها بهتر از بقیهاند.
برای هر مشکل چند راه حل پیدا کنید
تفکر قبل از دست به عمل زدن
خشم یک نوع هیجان است که معمولا با دلیلی همراه است. خشم واکنشی ناگهانی است و نوجوانان خشمگین نیز اغلب دست به رفتارهای ناگهانی میزنند. آنها عواقب رفتارهای خود را در نظر نمیگیرند، اما واقعیت این است که رفتارهای آنها پیامدهایی دارد، هم خوب و هم بد. قبل از اینکه فرزند نوجوان شما راه حلی برای مشکلش پیدا کند، باید به عواقب انتخابش فکر کند و در نظر بگیرد چه اتفاقی خواهد افتاد و نتیجهی این انتخاب و راه حل چه خواهد بود.
اگر نوجوان شما نتیجهی فکر کردن قبل از دست به عمل زدن را ببیند و تجربه کند، انگیزه پیدا خواهد کرد که مهارتهای کنترل خشم را یاد بگیرد تا دفعات بعد باز هم این تجربیات خوب را تکرار کند.
ادامه دارد.....
✅جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای ۱۵ گانه تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar
🔴⭕️تکنیک های کنترل خشم در نوجوانان( قسمت آخر )
به ازای هر نظر منفی که میدهید باید پنج نظر مثبت هم ارائه بدهید.
نوجوانتان را مدام سرزنش نکنید. برخی از نوجوانان در محیط خانه با غُر زدنهای مداوم و ایراد گرفتنهای جورواجور دست و پنجه نرم میکنند. همهی ما انسانها اگر مدام تحقیر شویم، مورد انتقاد قرار بگیریم و تهدید شویم، زندگی برایمان غیرقابل تحمل خواهد شد. میتوانید تصور کنید برای یک نوجوان با تمام نوسانات روحی و احساس ناامنی و اضطراب و پریشانی که دارد، شنیدن جریان مثبتی از نظرات چقدر میتواند ارزشمند و تاثیر گذار باشد؟ پس لطفا به ازای هر یک ایرادی که از نوجوانتان میگیرید، پنج تشویق یا نظر مثبت هم به او ارائه بدهید و این شیوه را برای خود تبدیل به یک عادت کنید.
نسبت به علائم افسردگی فرزندتان هوشیار باشید
حدود بیست درصد از نوجوانان پیش از اینکه وارد دورهی بزرگسالی شوند دچار افسردگی میشوند. افسردگی درمان نشده میتواند در تحصیل و کار اختلال ایجاد نماید و سبب رفتارهای پُرخطر بشود. پس اگر تردید دارید فرزندتان ممکن است دچار افسردگی باشد، از یک متخصص کمک بخواهید.حس شوخ طبعیتان را حفظ کنید
وقتی فرزندتان عصیان میکند و پریشان است کار سختی است که شما پریشان نشوید، اما یک کار سختتر هم هست که باید انجامش دهید! قدم دیگری بردارید و سعی کنید از حس شوخ طبعی تان به وقت و مناسب کمک بگیرید. شما برای اینکه اول خودتان آرام باشید و بتوانید شرایط را کنترل کنید باید به مراقبت از روح و روان خودتان هم اهمیت بدهید.
عشق و محبت خود را نشان بدهید
گاهی یک رفتار کوچک مهرآمیز تاثیری شگفت انگیز دارد. درست کردن غذای مورد علاقهی فرزندتان، نشستن کنار تختخوابش و با عشق بیدار کردن او، در آغوش کشیدنش و حتی یک لبخند گرم وقتی که به شما نگاه میکند، میتواند تمام احساستان را به او منتقل نماید و او را آرام کند. به هر حال همیشه پیشگیری بهتر از درمان است و شما به عنوان یک پدر یا مادر وظیفه دارید هر آنچه لازم است انجام دهید تا زمینهی خشم و شورش فرزندتان فراهم نشود، اما گاهی واقعا طبیعی است که نوجوانتان این هیجانات را تجربه کند و چیزی که در این زمان اهمیت دارد، واکنش شماست.
مدیریت خشم چیزی نیست جز دسترسی داشتن به منابع درستی که کمکتان کنند پروسهی خشم را راحتتر پشت سر بگذارید و هیجانات خود را قابل کنترلتر کنید. علاوه بر شیوههای خانگی و فردی کنترل خشم، شیوهی مفید دیگری که در موارد شدیدتر موثرتر است گروه درمانی است. فرزند نوجوان شما با قرار گرفتن در میان افراد دیگری که شرایط مشابهی مثل خودش دارند بهتر میتواند به درک مناسبی از احساسات خود برسد و راه حلهای ممکن دیگر را نیز فرا بگیرد.
در برخی از موارد ممکن است خشم به این راحتیها قابل کنترل نباشد و نوجوان با طیفی از مشکلات دیگر روبرو باشد که او را پریشان و مضطرب کردهاند و مانع درک درستی از احساسات واقعیاش هستند. ضمنا ضعف ارتباطی میان والدین و فرزند نیز مسئلهی بزرگ دیگری است که به خودی خود موانع جدی ایجاد میکند و بار فشار وارد بر نوجوان را افزایش میدهد. در چنین شرایطی حتما به کمک یک مشاور و درمانگر حرفهای نیاز است تا مشکلات یکی یکی بررسی شوند. پس اگر فکر میکنید مشکل نوجوان شما از این نوع است، تردید نکنید و از همین امروز اقدام نمایید.
✅جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای ۱۵ گانه تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar
219_62774804810580.mp3
2.96M
🎙 #صوت_جلسه_سوم_قسمت_اول
▶️ جلسه سوم، قسمت اول
🎁 برای آنانکه فرزندانشان را بسیاردوست دارند❤️ و 🌱جوانه هایشان را به آفتاب🔆 می سپارند.
🍃🌺🍃🌸🍃🌼🍃
✅جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای ۱۵ گانه تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar
34.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنیای یک نوزاد...
خالی از لطف نیست که بخشی از فیلم 🎥 دنیای یک نوزاد 👼🏻 را ببینید؛ جالب و تاثیر گذار است.
✅جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای ۱۵ گانه تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar
219_62774791561193.mp3
1.78M
🎙 #صوت_جلسه_سوم_قسمت_دوم
▶️ جلسه سوم، قسمت دوم
🎁 برای آنانکه فرزندانشان را بسیاردوست دارند❤️ و 🌱جوانه هایشان را به آفتاب🔆 می سپارند.
🍃🌺🍃🌸🍃🌼🍃
✅جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای ۱۵ گانه تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar
دنیای یک نوزاد...
در فیلـــم ذکـــر میشـــود: مهمتریـــن محرکـــی کـــه بـــه یـــک نـــوزاد میرســـد، تمـــاس وی بـــا مـــادر 👩🍼اســـت. تمـــاس پوســـتی از طریـــق در #آغـــوش گرفتـــن و #نـــوازش و همچنیـــن #تمـــاس_چشـــم_در_چشـــم، بـــه آرامـــش یافتـــن کـــودک کمـــک میکنـــد؛ و اگـــر ایـــن هـــر ســـه به درســـتی انجـــام پذیـــرد، رشـــد مناســـب شـــناختی، اســـتحکام احساســـی و رشـــد جســـمی کـــودک را بـــه همـــراه خواهـــد داشـــت.
یادمـــان باشـــد بـــرای آنکـــه بتوانیـــم بـــه ذهـــن فرزندانمـــان راه یابیـــم، بـــرای آنکـــه حرفهـــا و نصیحـــت هـــای مـــا را بپذیرنـــد، در گام اول بایـــد تـــلاش کنیـــم بـــه دل❤️ آنهـــا راه پیـــدا کنیـــم.
راههای ابراز محبت به کودکان چیست؟
اینکـــه وقتـــی حـــرف میزننـــد، بـــه چشمانشـــان 👀 نـــگاه کنیـــم؛ خـــوب بـــه سخنانشـــان گـــوش 👂 کنیـــم؛ گاهـــی دســـت نوازشـــی بـــر سرشـــان بکشـــیم؛ بـــا کلمـــات قشـــنگ و دلنشـــین آنهـــا را صـــدا بزنیـــم: محمـــد جـــان! دختـــر گلـــم! عزیـــز مامـــان! هدیـــه دادن و بـــازی کـــردن بـــا آنهـــا، گاهـــی نوشـــتن یـــک جملـــه و قـــرار دادن کنـــار فرزنـــد کـــه مثـــلا: علـــی جـــان، مامـــان و بابـــا خیلـــی دوســـتت دارنـــد!❤️ ازجملـــه راههـــای محبـــت کـــردن بـــه آنهاســـت. یادمـــان باشـــد کلمـــات دلنشـــین از بـــار یـــا انـــرژی مثبتـــی برخوردارنـــد کـــه در همـــه وجودشـــان میتوانـــد تأثیرگـــذار باشـــد و نبایـــد مـــورد غفلـــت قـــرار گیـــرد.
🌱 ✅جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای ۱۵ گانه تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدرت جادویی کلمات
به صحبت های خانم دکتر محمدی با عنوان قدرت جادویی کلمات توجه بفرمایید.
🌱 ✅جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای ۱۵ گانه تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar
234_62774805618978.mp3
3.65M
🎙 #صوت_جلسه_سوم_قسمت_سوم
▶️ جلسه سوم، قسمت سوم
🎁 برای آنانکه فرزندانشان را بسیاردوست دارند❤️ و 🌱جوانه هایشان را به آفتاب🔆 می سپارند.
🍃🌺🍃🌸🍃🌼🍃
✅جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای ۱۵ گانه تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar