eitaa logo
[ تائب ]
17.5هزار دنبال‌کننده
658 عکس
425 ویدیو
4 فایل
هوالمُعطی ؛ به قول ِآقای شهید هادی که ما امام رو برای اطاعت میخوایم نه برای تماشا . - اللهم اجعلنا من المطيعين حضرت مهدی عج ، - ریا کاهنده‌ی ثواب ِکار شماست دوست عزیز . - تبلیغات : https://eitaa.com/joinchat/3880911885Cd000da99d7 . و من الله اجر .
مشاهده در ایتا
دانلود
[ کسانی که مثمر و مفید ، در راه اسلام واقع می‌شوند ، مصداقی هستند از آن دسته شهدای زنده ؛ فی‌الحقیقة باید عرض کرد که تلاش کنید فایده بخش باشید در این منهاج الهی (اسلام) . ]
بسم‌الله .
بعد از مرگ نیز انسان در عالمِ اعمال خویش زندگی می کند . [ ]
پس زخم‌های قلبمان چه ؟! - آغوشِ امیرالمومنین درمان می‌کند ..
هر که برادرش را در کارى ناپسند ببیند و بتواند او را از آن باز دارد و چنین نکند، به او خیانت کرده است. [ ع ]
جوانی‌ات را در کنار علی'ع' اگر بگذرانی ، مثل علی'ع' از کنار بدی‌ها می‌توانی بگذری ! پاسخ شبهه‌ها و انبارهای ذهنت ، دلسردی‌ها و دل‌گرفتی‌های روحت را از امام بگیر ؛ پیش از آنکه تسلیم شوی و انکار کنی ، به امام اصرار کن :)
بسم‌الله .
اگر تشخیص دهیم که باید در زندگی با مطالب و علوم و فرمایشاتِ اهلِ بیت باشیم، کارمان تمام و کامل است. ولی چه کنیم که گاهی میل به این، و گاهی میل به آن داریم !
ـ نماز ؟ + استادِانسان !
[ تائب ]
ـ نماز ؟ + استادِانسان !
- قضا شدن‌ نماز یه‌ دلیل‌ بیشتر نداره . . اونم [دلبستگی‌به‌دنیا] ست .
ما بر تمامی احوال و اخبار شما آگاه و آشنائیم و چیزی از شما نزد ما پنهان نیست . [ - عج ]
- هر چیزی که ممکنه تو رو نسبت به دستور خدا ، سست کنه ؛ بیخیال شو ! ندیدی حضرت ابراهیم صورت اسماعیل رو ، روی خاک گذاشت .. فلمّا أسلما و تلَّه‌ للجبین .