.
💕هر گاه عیبی در من دیدی؛
به خودم خبر بده نه کسی دیگر
چون تغییر آن دست من است...
کار اولت باعث پیشرفت
و بهبودم میشود
اما گزینه دوم غیبت است و مرا
در تاریکی نگه میدارد...
💚💙💚💙💚💙
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زود قضاوت نکنید ❤️
پيامبر صلي الله عليه و آله :
اِذا حَكَمْتُمْ فَاعْدِلوا وَ اِذا قُلْتُمْ فَاَحْسِنوا فَاِنَّ اللّه َ مُحْسِنٌ يُحِبُّ الْمُحْسِنينَ؛
هرگاه قضاوت مى كنيد، عادلانه قضاوت كنيد و هرگاه سخن مى گوييد، نيكو بگوييد،زيرا خداوند نيكوكار است و نيكوكاران را دوست دارد.
نهج الفصاحه، ح 200
#استاد_قرائتی
#نماز_شب
❇️حرز حضرت صاحب الزّمان علیه السلام برای حفظ شدن از بلایا و مکر دشمنان
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ،
يَا مَالِكَ الرِّقَابِ، وَ يَا هَازِمَ الْأَحْزَابِ، يَا مُفَتِّحَ الْأَبْوَابِ، يَا مُسَبِّبَ الْأَسْبَابِ، سَبِّبْ لَنَا سَبَباً لَا نَسْتَطِيعُ لَهُ طَلَباً، بِحَقِّ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ، مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ، صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ وَ عَلَى آلِهِ أَجْمَعِين.
💚❇️💚❇️💚❇️💚❇️
↻ #رهبرانه‹.❤️😌.›
بهمگفت:
باایناوضاعگرونی
هنوزمپای
آرمانهایرهبرتهستی؟!
گفتم:
بهمایاددادن
تویمکتبحسین↢(♥️)
ممکنه،
آبهمواسهخوردننباشه...!✊🏼
•┈┈••••✾•🍃🌸🍃•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شيخ ابوالفتوح رازى روايت كرده از حضرت رسول صلى الله عليه و آله كه فرمود:
در شب معراج چون به آسمان رسيدم ملكى را ديدم كه هزار دست داشت در هر دستى هزار انگشت و مشغول حساب و شماره كردن با انگشتان بود از جبرئيل پرسيدم كه اين ملك كيست و چه چيزى را حساب مى كند؟ جبرئيل گفت : اين ملكى است موكل بر دانه هاى باران ، حفظ مى كند كه چند قطره از آسمان به زمين نازل شده. پس من به آن ملك گفتم كه تو ميدانى از زمانی كه حق تعالى دنيا را خلق كرده است چند قطره باران از آسمان به زمين آمده است ؟
گفت : يا رسول الله قسم به آن خدايى كه تو را به حق فرستاده به سوى خلق ، غير از آن كه من مى دانم چند قطره باران از آسمان به زمين نازل شده، به تفصيل هم مى دانم چند قطره به دريا فرود آمده و چند قطره در بيابان و چند قطره در معموره و چند قطره در بستان و چند قطره در شوره زار و چند قطره در قبرستان.
حضرت فرمود: من تعجب كردم از حفظ و تذكر او در حساب خود.
پس گفت : يا رسول الله ، با اين حفظ و تذكر و دستها و انگشتان كه دارم حساب كردن يک چيزى را قدرت ندارم.
گفتم : آن چيست ؟
گفت : قومى از امت تو كه در جايى حاضر مى شوند و اسم تو نزد ايشان برده مى شود پس بر تو #صلوات مى فرستند من قدرت ندارم ثواب آنها را شماره و حساب كنم .
🌻🍃🌻🍃
📣🔻با نشر مطالب در ثواب آنها سهیم باشیم.
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 🤲 دعای مهمی
که حاج قاسم توصیه میکرد👆
°【♥️】°
#حرف_قشنگ👌👌👌
سه چیز
از همدیگر جدا نیستند:
❶⇜ کسی که زیاد دعا کند
از اجابت محروم نمی شود.
❷⇜ کسی که زیاد استغفار کند
از مغفرت و بخشش محروم
نمی شود.
❸⇜ کسی که زیاد شکر کند
از زیاد شدن نعمت ها محروم
نمی شود...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاهکارحکیم ابوالقاسمفردوسی
ترجمه آیتالکرسی به زبان شعر🌷