eitaa logo
استاد طاهرزاده- شرح تفسیر سوره حمد امام خمینی(ره)
81 دنبال‌کننده
0 عکس
108 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
34.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚شرح تفسیر سوره‌ی حمد امام خمینی (ره) توسط استاد اصغر طاهرزاده 🕋 راز زبان متفاوت عرفا - قسمت صد و یکم https://lobolmizan.ir/sound/645 📚 خلاصه بحث ↙️ 👈عالَم جز علم خدا پیش خدا، نیست. 👈علم خدا بر این مخوقات منجر شده است که تجلی کند بر این مخلوقات و در واقع تجلی کرده است، بر علم خودش. 👈 خداوند وقتی علم دارد به این ممکنات یعنی این ممکنات معلوم خدا هستند و معلوم خدا پیش خداست. ⏭ لینک جلسه قبلی:
27.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚شرح تفسیر سوره‌ی حمد امام خمینی (ره) توسط استاد اصغر طاهرزاده 🕋 جلسه 30 - راز زبان متفاوت عرفا - قسمت صد و دوم https://lobolmizan.ir/sound/645 📚 خلاصه بحث ↙️ 👈تجلی ذات بر ذات ابدا بدین معنا نیست که ممکنات خدایند، ما باید زبان عرفا را بشناسیم. 👈اختلافات از آن برداشتهایست که از علت و معلول می شود. 👈چرا ما وقتی یک عارفی با یک زبانی صحبت می کند، که ما آن زبان را نمی شناسیم، تکفیر می کنیم. ⏭ لینک جلسه قبلی:
25.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚شرح تفسیر سوره‌ی حمد امام خمینی (ره) توسط استاد اصغر طاهرزاده 🕋 جلسه 30 - راز زبان متفاوت عرفا - قسمت صد و سوم https://lobolmizan.ir/sound/645 📚 خلاصه بحث ↙️ 👈هر چه ما در رابطه خدا و مخلوق عمیق تر شویم، بسم الله الرحمن الرحیم الحمد الله رب العالمین مان به واقعیت نزدیک تر است. 👈 الجاهلَ بنفسه جاهلٌ بکلِّ شیءٍ... چرا معرفت نفس مهم است چون لااقل شما یک موجود مجرد را می شناسید. 👈 اول مسئله اینست که حل کنیم که موجود مجرد چطوریست؟ ⏭ لینک جلسه قبلی:
25.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚شرح تفسیر سوره‌ی حمد امام خمینی (ره) توسط استاد اصغر طاهرزاده 🕋جلسه 30 - راز زبان متفاوت عرفا - قسمت صد و چهارم https://lobolmizan.ir/sound/645 📚 خلاصه بحث ↙️ 👈قوه بینایی شما و شما؟!! حتما رابطه خدا و مخلوق این نیست؛ چون می دانید شما در وجه مخلوقیتید اما خدا در وجه خالقیت است. 👈معلوم به ذات شما آن است که پیش شماست، پس نسبت شما با معلومتان، نسبت خداست با علم خدا، با معلوم خدا. 👈 چشم قوای شما نیست اما بینایی شمایید. ⏭ لینک جلسه قبلی:
22.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚شرح تفسیر سوره‌ی حمد امام خمینی (ره) توسط استاد اصغر طاهرزاده 🕋 جلسه 31 - جایگاه زبان عرفان در درک متون دینی - قسمت صد و پنجم https://lobolmizan.ir/sound/645 📚 خلاصه بحث ↙️ 👈"صرف الوجود کل الاشیاء و لیس بشیء منها" چطور می شود یک چیزی همه اشیاء باشد اما هیچ کدام این اشیاء هم نباشد؟ 👈از جهت وجودی از جهت تجلی اسماء الهی که در این ممکنات خدا همینهاست. 👈 حضرت حق به اعتبار محدودیت درخت درخت نیست، اما به اعتبار حیات درخت حیات است. ⏭ لینک جلسه قبلی:
34.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚شرح تفسیر سوره‌ی حمد امام خمینی (ره) توسط استاد اصغر طاهرزاده 🕋 جلسه 31 - جایگاه زبان عرفان در درک متون دینی - قسمت صد و ششم https://lobolmizan.ir/sound/645 📚 خلاصه بحث ↙️ 👈الهی هَبْ لِی کَمالَ الْانْقِطاعَ الَیْکَ اگر یک مخلوق جدا داشته باشیم یک خالق به دوگانگی، هیچ موقع کمال انقطاع واقع نمی شود. 👈خداوند پیش خودش در حد این امکان، به این امکان خودش را می دهد. 👈نسبت خدا با شما این است که پیش خدایید، نسبت شما به خدا اینست که پیش خودتان هستید و بدبختی از همین جا شروع شد. ⏭ لینک جلسه قبلی:
21.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚شرح تفسیر سوره‌ی حمد امام خمینی (ره) توسط استاد اصغر طاهرزاده 🕋 جلسه 31 - جایگاه زبان عرفان در درک متون دینی - قسمت صد و هفتم https://lobolmizan.ir/sound/645 📚 خلاصه بحث ↙️ 👈فتَصِلَ الَی مَعْدِنِ الْعَظَمَةِ؛ مَعْدِنِ الْعَظَمَةِ غیر از خود حضرت حق است؟! این چه نوع حضوریست که سالک به لطف الهی متصل به خدا می شود؟ 👈شما باید سالها سیر کنید تا برسید به اینکه متصل به حقی. 👈آنجا وقتی همه حجابها رفت، شما امکانت ماند؛ تمام وجودت اتصال به حق می شود. ⏭ لینک جلسه قبلی:
20.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚شرح تفسیر سوره‌ی حمد امام خمینی (ره) توسط استاد اصغر طاهرزاده 🕋 جلسه 31 - جایگاه زبان عرفان در درک متون دینی - قسمت صد و هشتم(قسمت آخر) https://lobolmizan.ir/sound/645 📚 خلاصه بحث ↙️ 👈لا فرق بینک و بینها إلاّ أنّهم... ما باید در یک افقی متوجه باشیم که اولیاء الهی آن چنان فانی در حقند که مظهر انوار الهیند. 👈 بعضی ها یک برداشتی از خدا کرده اند و می گویند فقط همین باید خدا باشد. و این قصه همان مورچه است که فکر می کند خدا شاخک دارد. 👈 ما دو تا وظیفه داریم، یکی اینکه از معنویت عرفانی کوتاه نیاییم. و دوم اینکه رسالتی را هم باید به عهده بگیریم که این کفریات به گوش این ملت برسد. ⏭ لینک جلسه قبلی: