هدایت شده از نهاد امامت جمعه نطنز
خطبه اول نماز جمعه مورخ 97/07/20به امامت حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا امینی امام جمعه محترم نطنز👇👇👇👇
هدایت شده از نهاد امامت جمعه نطنز
kh1.20.07.97.mp4.mp3
12.74M
هدایت شده از نهاد امامت جمعه نطنز
خطبه دوم نماز جمعه مورخ 97/07/20به امامت حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا امینی امام جمعه محترم نطنز👇👇👇
هدایت شده از نهاد امامت جمعه نطنز
kh2.20.07.97.mp4.mp3
11.61M
هدایت شده از نهاد امامت جمعه نطنز
امامجمعه نطنز:
آمریکا هرچه بر خلاف منافعاش باشد را تروریست میداند / عربستان تحمل یک منتقد را ندارد
امامجمعه نطنز گفت: از دیدگاه آمریکا هر چیزی خلاف منافع آمریکا باشد آن تروریست است، ملت یمن، ملت فلسطین، حزبالله لبنان، سپاه پاسداران و هرکسی که از خودش دفاع کند ازنظر آمریکا تروریست است.
حجتالاسلام روحالله امینی در خطبههای نماز جمعه نطنز ضمن تسلیت شهادت حضرت رقیه اظهار کرد: در هفته گذشته مقام معظم رهبری در دیدار با سران قوا دستوراتی را برای رفع مشکلات مختلف نظام و جامعه بیان فرمودند که امیدواریم گوش شنوایی باشد.
وی افزود: رهبری معظم انقلاب بارها گفتند نکاتی که درملأعام میگویند ده برابر آن را جدیتر و با نگرانی بیشتر به قوای سهگانه مجریه مقننه و قضائیه متذکر میشوند، اینجا عرض میکنیم که مقام معظم رهبری حجت را تمام کردند به هیچ عذری در پیشگاه عالم پذیرفتنی نیست که در اجرای فرمان ولی خدا کسی کوتاهی کند.
امام جمعه نطنز تصریح کرد: بدون شک ولیفقیه آنچه به صلاح مملکت مردم مسلمان بود بیان فرمودند اما تعلل و سهلانگاری، عدم توجه و مسامحه از هیچ مسؤولی پذیرفته نیست، فردای قیامت باید جوابگوی اعمال خود باشند
وی گفت: باتدبیری که از سوی سران قوا سراغ داریم مطمئنیم که سران قوا فرمایشات مقام معظم رهبری را به کار خواهند بست و مشکلات را رفع خواهند کرد چهار محور پیشنهادی مقام معظم رهبری را که کار جهادی و خستگیناپذیری مسئولین، پیگیریهای جدی، استفاده ازنظرات صاحبنظران و همچنین استفاده نظریات خردمندانه برای حل مشکلات را بکار خواهند بست.
امینی اذعان کرد: مقام معظم رهبری در این دیدار برخلاف نظر غرب باوران و غربگرایان که معتقدند کشور به بنبست رسیده، گفتند که کشور به هیچوقت به بنبست نمیرسد، سازوکارها طوری طراحیشده است که به لطف الهی، جوانان انقلابی، روحیه شهادتطلبی و مقاومت مسئولین هیچگاه کشور بنبست نخواهد رسید.
امامجمعه نطنز گفت: ما در چند سال اخیر همهچیز را به برجام گره زدیم اما به نظر مقام معظم رهبری برجام خسارت محض بود امروز هم غرب باوران به این باور رسیدند که به بنبست رسیدهایم و باید با پذیرفتن FATF برجام دومی را رقم بزنیم.
وی ادامه داد: FATF به نفع قدرتهای سلطه و به ضرر ملت مظلوم است، ممکن است که نقاط مثبت را داشته باشد اما غالب آن به ضرر نظام خواهد بود متأسفانه این کنوانسیون در مجلس تصویب رسید و با تصویب این کنوانسیون همه اطلاعات کشور به دست آمریکا و اروپا خواهد افتاد.
امینی خاطرنشان کرد: وزیر خارجه در جلسه علنی مجلس اذعان کرد که هیچ تضمینی برای رفع مشکل نیست ما هم میدانیم که تعریف تروریست از دیدگاه ایران و آمریکا فرق میکند از دیدگاه آمریکا هر چیزی خلاف منافع آمریکا باشد آن تروریست است، ملت یمن، ملت فلسطین، حزبالله لبنان، سپاه پاسداران و هرکسی که از خودش دفاع کند ازنظر آمریکا تروریست است.
وی ادامه داد: اما در مقابل رژیم کودک کش صهیونیستی همچنین عربستان وهابی نسلکش تروریست نیستند و آمریکا میگوید «از خودشان دفاع مشروع میکنند».
امامجمعه نطنز با بیان اینکه باید بدانیم که آمریکا ملتهای مظلومی که در برابرش بایستند را تروریست میخواند؛ گفت: وزیر خارجه میگوید باید بهانه را از دست آمریکا بگیریم اما باید اذعان کنیم آمریکا سر همهچیز بهانه میآورد هواپیمای ما را با ۳۰۰ مسافر سرنگون کرد و فرماندهش مورد تقدیر قرار گرفت، ۳۰۰ هزار نفر از جوانان ما را شهید کردند، همین اروپاییها گازهای سمی و شیمیایی به عراق دادند؛ چند سال است ما را به بهانههای مختلف اموال ما را بلوکه کردند این را بدانیم دشمن است و همواره در دنبال زدن ضربه است.
وی بیان کرد: دشمن همیشه به دنبال بهانه است، زیرا میخواهد انقلاب ما نباشد، کشور ما قدرتمند نشود و ما به مظلومین و مقاومت کمکی نکنیم، اما به فضل الهی ما پیروز نهایی این میدان خواهیم بود.
امینی در ادامه صحبتهای خود گفت: رئیسجمهور دیوانه آمریکا جوک دیگری را گفته است که اگر ما ایران را ضعیفتر نمیکردیم، مانند قبل با ۱۲ دقیقه خاورمیانه را اشغال میکرد، دشمن ما هم میداند که ما قدرتمند هستیم.
امام جمعه نطنز افزود: پاسخ باتدبیر فرماندهان نظامی ما قابلتأمل بود که گفتند که ما اهل اشغالگری و قدرتطلبی نیستیم، اما ظرف ۱۲ دقیقهای شر آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی را از منطقه کوتاه خواهیم کرد و این قدرت جمهوری اسلامی ایران است.
وی در خصوص بحث ترور روزنامهنگار منتقد عربستانی نیز گفت: عربستان سعودی وهابی جلوی چشم دنیا تحمل یک منتقد خود را ندارد و روزنامهنگار منتقد خود را از بین میبرد، جالب اینجاست که آمریکا تا روزهای قبل این حرکت را محکوم میکرد اما امروز مشخصشده که خود آمریکاییها طرح این ترور را کشیده و عربستان آن را اجرا کرده است که بسیار جای تأسف است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بوگدانوف: قواعد بازی در سوریه تغییر کرده است/ نتانیاهو از «دیپلماسی بلندگویی» دست بردارد
معاون وزیر خارجه روسیه در مصاحبهای کمسابقه علیه نتانیاهو:
🔹سقوط «ایلوشین» قواعد بازی را در سوریه تغییر داد.
🔹اسرائیل بر چه مبنایی از ما میخواهد به ایران برای خروج از سوریه فشار آوریم؟
🔹سوریه کشوری مستقل است و ایران به درخواست دمشق در این کشور حضور دارد.
🔹اگر نتانیاهو درباره ایران اطلاعاتی دارد، آن را در اختیار آژانس قرار دهد و از «دیپلماسی بلندگویی» دست بردارد.
🔹نشان دادن چند عکس شاید مصرف داخلی داشته باشد، اما اطلاعات را باید به آژانس ارائه داد.
🔹این تصور که چیزی هست که فقط یک سرویس اطلاعاتی میداند، سادهلوحانه است.
fna.ir/bp1r0y
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
💠ز بس که جاذبه دارد حریم قدس شما
💠ز کودکی سوی این آستان کشیده شدم
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
سرلشکر جعفری: توانایی ایران در دفاع از آسیای غربی در دوره ترامپ، به کمتر از ۱۲ دقیقه کاهش یافته است
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتوگو با «المسیره»:
🔹اگر پیشتر توانایی ایران در دفاع از آسیای جنوب غربی و نه تسلط بر آن، ۱۲ دقیقه بود، اکنون این زمان کمتر نیز شده است.
🔹ایران در صورتی که امنیت آن در معرض خطر قرار بگیرد، از پاسخ در خارج از مرزهای خود هرگز دریغ نخواهد کرد.
🔹هیچ نگرانی در خصوص محور مقاومت در منطقه وجود ندارد و جبهه مقاومت پس از جنگ در سوریه و عراق قویتر شده است.
🔹مساله تحریمهای آمریکا علیه ایران یک مساله طبیعی تبدیل شده است و به آن عادت کردیم. ایران با وجود این تحریمها قویتر و انسجام ملی آن بیشتر خواهد شد.
🔹ایران تا نابودی رژیم صهیونیستی، مقاوم خواهد بود و اکنون به آن زمان نابودی رژیم غاصب نزدیکتر شدهایم.
fna.ir/bp1r2k
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
«خدابخشی»، عضو کمیسیون بودجه مجلس:
🔹دولت از اول درباره حذف کارت سوخت اشتباه کرد.
🔹یکی از تبعات حذف کارت سوخت توسط مسئولان، افزایش قاچاق گسترده سوخت است.
fna.ir/bp1jgp
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
حجتالاسلام «محمدحسنی» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: دشمنان اگر تصمیم به تجاوز به خاک مقدس ایران داشتند، قبل از ورود به معرکه آخرین عکس یادگاری خود را بگیرند.
fna.ir/bp1r4i
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
حجت الاسلام کریمی تبار، امام جمعه جدید ایلام:
🔹سرباز رهبر و خادم مردم هستم و درب دفتر بنده به روی همه باز است.
🔹هیچ کس حق ندارد به خاطر نزدیکی به بنده از امتیازی بهره مند شود.
fna.ir/bp1ra6
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📲«کریمی قدوسی» نماینده مجلس:
🔹یک FATF پنهان نیز در فضای تجارت وجود دارد.
🔹مثلا اروپایی ها می گویند به شما کالا میدهیم ولی باید لیست تمام واردات شما را بدانیم.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
سیدحسن نصرالله:
🔹مادر شهید عماد مغنیه در تربیت انسانی مجاهد و مقاوم موفق بوده است.
🔹 آمریکا به فرموده امام خمینی (ره)، دولت دزدان و راهزنان و «غارتکننده ملتها» است.
🔹ایران کشوری است که در برابر زورگوییهای استکبار مقاومت کرد.
🔸ایران محاصره شده در چشم ترامپ عظیم است ولی کشورهای عربی خلیج فارس و خاورمیانه در برابر چشم او در بهترین شرایط نمیتوانند دو هفته بیشتر دوام بیاورد.
fna.ir/bp1rgo
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📸 تصویر ویژهای از مادر گرامی شهید حاج عماد مغنیه در حالیکه قاب عکسی از دیدار آیتالله خامنهای و فرزند شهیدش را در دست داشت.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دبیرکل حزب الله:
🔹ترامپ نه فقط یک شیخ و یک امیر، بلکه تمام اعراب همپیمانش را تحقیر میکند.
🔹در مقابل، به قدرتمندی ایران اذعان دارد و به آن اعتراف میکند.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
تکمیلی/
دبیر کل حزبالله لبنان:
🔹دولتهای پیشین آمریکا با «دیپلماسی» دست به غارت میزنند ولی ترامپ به صورت علنی و متکبرانه و با طمع بیحد و حصر غارت میکند.
🔹بر خلاف رؤسای سابق آمریکا، این ترامپ است که گفتمان اصیل این کشور را نشان میدهد؛ گفتمانی که فاقد عبارتهایی چون مردمسالاری، عدالت و حقوق بشر است. او فقط از پول و مال سخن میگوید.
🔹پولهایی که برخی کشورهای عربی به ترامپ میدهند اگر بین مردم این کشورهای منطقه هزینه شود، میتوان آنها را از گرسنگی و قحطی نجات داد.
🔸اظهارات ترامپ مبنی بر اینکه ایران میتواند در عرض ۱۲ دقیقه خاورمیانه را به کنترل خود درآورد، با هر هدفی هم که باشد، "دقیق" است. ولی این سخنان او نشان از عظمت ایران در چشم ترامپ است. ایرانی که هرگز بر سر ثروت و حاکمیت خود چانه نزد.
fna.ir/bp1rgo
@Farsna
هدایت شده از عمار نیوز ... 📢
🔴اولین پس لرزه های تصویب لایحه استعماریFATF
خزانهداری آمریکا با صدور یک توصیهنامه ۱۹ صفحهای بار دیگر ایران را به پولشویی متهم کرده و به شرکتهای بینالمللی توصیه کرد در همکاری اقتصادی با ایران هوشیاری به خرج دهند.
پ.ن: این هم اولین پس لرزه تصویب CFT توسط تعدادی از نمایندگان محترم مجلس!
به نظر میرسه خوش رقصی جریان غربگرا در تصویب #FATF بهانه را از آمریکا نگرفت
#ذلت_برای_ملت
@ammar_newsir
✍ یادداشت | منطق رهبری
🔻 خط حزبالله در این شماره به این سؤال مهم پاسخ میدهد که رهبر انقلاب با مسائل روز کشور، چگونه مواجه میشوند؟
🔹️ از ابتدای انقلاب تاکنون، در نسبت با "تعریف وظایف و کارکردهای رهبری"، نظریات مختلفی وجود داشته است. عدهای با نگاهی "تفریطی"، معقتد به "رهبری فرمایشی و نمایشی" هستند که چونان "پاپ"، هر از گاهی در جمع مردم ظاهر شده و چند کلمهای صحبت کرده و چند عکس یادگاری گرفته و بعد از آن به "واتیکان" مراجعت کند و "کار قیصر را به قیصر واگذار کند و کار خدا را به خدا". در این نگاه، رهبر جامعه، دارای مسئولیت چندانی نیست جز نصیحتهای مرشدانه. واضح است که خروجی چنین نگاهی، در نهایت منجر به بروز "سکولاریسم" و جدایی نهاد دین از سیاست و حکومت خواهد شد. یعنی دقیقا خلاف آرمانی که انقلاب اسلامی برای آن تأسیس شد و مورد استقبال مردم قرار گرفت.
🔸️ درست در نقطهی مقابل این جریان، افراد دیگری قرار دارند که با نگاهی "افراطی"، هرآنچه که در بخشهای مختلف دولتی (به معنای عام آن در سه قوه) و حکومتی میگذرد را وابسته به "رأی و عمل" رهبری دانسته و خواهان آناند که در همهی مسائل خرد و کلان دولت، ورود پیدا کند. این افراد معتقدند که اگر دولت یا مجلس یا قوهی قضائیه، کار خود را "ناقص" یا "نادرست" انجام داده است، رهبری باید "مستقیما" ورود کرده و با زیر پا گذاشتن قواعد و ساختارهای موجود، برخورد قهری و قطعی با آنان انجام دهد. این نگاه نیز اگرچه ممکن است در پارهای از مواقع، از باب دلسوزی برای آیندهی انقلاب و روحیهی انقلابیگری باشد، اما خواه یا ناخواه، منجر به شکلگیری نوعی "استبداد" در جامعه خواهد شد. یعنی باز هم خلاف آن چیزی که انقلاب اسلامی برای آن به وجود آمد..
ادامه...👇👇
@Taha14
 نگاه افراطی و تفریطی به وظایف رهبری
از ابتدای انقلاب تاکنون، در نسبت با "تعریف وظایف و کارکردهای رهبری"، نظریات مختلفی وجود داشته است. عدهای با نگاهی تفریطی، معقتد به "رهبری فرمایشی و نمایشی" هستند که چونان پاپ، هر از گاهی در جمع مردم ظاهر شده و چند کلمهای صحبت کرده و چند عکس یادگاری گرفته و بعد از آن به واتیکان مراجعت کند و کار قیصر را به قیصر واگذار کند و کار خدا را به خدا. در این نگاه، رهبر جامعه، دارای مسئولیت چندانی نیست جز نصیحتهای مرشدانه. واضح است که خروجی چنین نگاهی، درنهایت منجر به بروز سکولاریسم و جدایی نهاد دین از سیاست و حکومت خواهد شد؛ یعنی دقیقاً خلاف آرمانی که انقلاب اسلامی برای آن تأسیس شد و مورد استقبال مردم قرار گرفت.
درست در نقطهی مقابل این جریان، افراد دیگری قرار دارند که با نگاهی افراطی، هر آنچه که در بخشهای مختلف دولتی (به معنای عام آن در سه قوه) و حکومتی میگذرد را وابسته به "رأی و عمل رهبری" دانسته و خواهان آناند که در همهی مسائل خرد و کلان دولت، ورود پیدا کند. این افراد معتقدند که اگر دولت یا مجلس یا قوهی قضائیه، کار خود را ناقص یا نادرست انجام داده است، رهبری باید مستقیماً ورود کرده و با زیر پا گذاشتن قواعد و ساختارهای موجود، برخورد قهری و قطعی با آنان انجام دهد. این نگاه نیز اگرچه ممکن است در پارهای از مواقع، از باب دلسوزی برای آیندهی انقلاب و روحیهی انقلابیگری باشد، اما خواه یا ناخواه، منجر به شکلگیری نوعی استبداد در جامعه خواهد شد. یعنی باز هم خلاف آن چیزی که انقلاب اسلامی برای آن به وجود آمد.
 نظر امام و رهبر انقلاب درباره وظایف رهبری
در مقابل این دو جریان افراطی و تفریطی، دیدگاه عقلانی و برخاسته از معارف دینی امام و رهبر انقلاب قرار دارد، و آن اعتقاد راسخ به حفظ ساختار جمهوری اسلامی، یا به عبارت بهتر "نظام مردمسالاری دینی" است. از نظر امام و رهبری، نظام مردمسالاری دینی صرفاً یک نظریهی سیاسی از جنس سایر نظامهای تأسیسی انسانی نیست، بلکه دارای مبانی مستحکم دینی و فقهی است و به همین علت است که رهبر انقلاب دیماه سال گذشته، صراحتاً اعلام کردند «من مردمسالاری دینی را صادقانه قبول کردهام، ما واقعاً قبول داریم مردمسالاری دینی را؛ هر کسی را که این مردم انتخاب بکنند، ما او را رئیس میدانیم، او را مسئول میدانیم، کمک به او را لازم میدانیم و وظیفهی خودمان میدانیم.»(۱۳۹۶/۱۰/۱۹) با این نگاه، تعاریف اشتباه از ولایتفقیه نیز از نظر امام و رهبر انقلاب، جایگاهی در نظام مردمسالارانهی ایران ندارد. «ولایت فقیهی که امام بزرگوار ما معنا کردند... و بعد پیاده کردند و بعد خود آن بزرگوار مظهر تام و تمام و کاملش بود... یعنی یک مدیریت زنده و بالنده و پیشرونده. یک جملهای را امام بیان کردند: ولایت مطلقهی فقیه. یک عدهای با مغالطه خواستند این قضیه را به نحوی مشوب کنند و یک معنای غلط و تفسیر غلطی بدهند. گفتند معنای ولایت مطلقه این است که رهبری در نظام جمهوری اسلامی، مطلق از همهی قوانین است؛ مثل یک اسبِ مهار کنده شدهای، هرجا بخواهد، هر کار بخواهد، میتواند بکند. مسئله این نبود، این نیست. امام بزرگوار خودش از همه بیشتر به رعایت قوانین، به رعایت اصول، به رعایت مبانی، به رعایت جزئیات احکام شرعی مقید بود؛ و این وظیفهی رهبری است.» (۱۳۹۰/۷/۲۴)
 وظیفه رهبری چیست و سازوکار حکومتداری او چگونه است؟
با این تعریف، حال باید به این سؤال پاسخ داد که پس وظیفهی رهبری چیست و سازوکار حکومتداری او چگونه است؟ در جواب باید گفت که اولاً «مهمترین وظیفهى رهبرى در قانون اساسى، تنظیم سیاستهاى کلّى است» (۱۳۸۲/۹/۲۶) و ثانیاً «وظیفهی رهبری آنجایی است که احساس کند یک حرکتی دارد انجام میگیرد که این حرکت، مسیر نظام را دارد منحرف میکند. اینجا وظیفهی رهبری است که بیاید در میدان و به هر شکلی که ممکن است بِایستد و نگذارد؛ ولو مورد جزئی باشد.»(۱۳۹۵/۴/۱۲) انجام این دو وظیفه در صحنهی عمل، از سویی منجر به هدایت کلی و ریلگذاریهای کلان به سمت تحقق اهداف نظام میشود و از سویی دیگر، به رصد مسائل کشور و ورود هوشمندانه به عرصههای لازم میانجامد بهنحویکه نه سازوکارها مخدوش شود، و نه کشور به بنبست برسد.
اما در جواب اینکه "سازوکار رهبری برای انجام وظایف چگونه است؟" نیز باید پاسخ داد که از طریق ساختار و سازوکارهای پیشبینیشدهی قانونی. «من هم بارها قبلاً گفتهام که رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردیِ دستگاههای گوناگون دولتی مدام وارد بشود و مدام بگوید این باشد، این نباشد؛ این نمیشود. نه قانون این اجازه را میدهد، نه منطق این اجازه را میدهد. دستگاهها مسئولینی دارند؛ اگرچنانچه یک مسئولی در یک موردی اشتباهی دارد، [کار] غلطی انجام میدهد، خب وظیفهی مجلس است و باید مجلس استیضاح کند؛ یا اگرچنانچه کار، کار غلطی اس
ت، در دولت بایستی مورد مداقّه قرار بگیرد؛ رئیسجمهور بایستی مانع بشود و جلویش را بگیرد. اینجور نیست که حالا اینهمه دستگاههای اجرائی هستند و هر کدام هم دارند یک تصمیمی میگیرند -تصمیمهای گوناگون- رهبری نگاه کند ببیند کدام درست است، کدام غلط است و بگوید آقا، این درست است، آن غلط است؛ اینجوری نمیشود. این، هم خلاف قانون است، هم ناممکن است، هم نامعقول است.»(۱۳۹۵/۴/۱۲) حتی موضوعی به نام "حکم حکومتی" هم که برخی به اشتباه تصور میکنند امری فراتر از قانون یا خلاف آن است، چیزی است که اتفاقاً منطبق با قانون اساسی و اصول کلی آن است. «در مواردی اگر مسئولان و دستاندرکاران امور بخواهند قانونی را که معتبر است موبهمو عمل کنند، دچار مشکل میشوند، قانون اساسی راه چارهای را باز کرده و گفته آنجایی که مسئولان امور در اجرای فلان قانون مالیاتی یا سیاست خارجی، بازرگانی، صنعتی و دانشگاهی دچار مضیقه میشوند و هیچکار نمیتوانند بکنند -مجلس هم اینطور نیست که امروز شما چیزی را ببرید و فردا تصویب کنند و به شما جواب دهند- رهبری مرجع است. زمان امام هم همینطور بود. بنده خودم آنوقت رئیسجمهور بودم و جایی که مضیقههایی داشتیم، به امام نامه مینوشتیم و ایشان اجازه میدادند.»(۱۳۸۲/۹/۲۶)
 دو مثال برای اثبات مدعا
این منطق، منطق ثابت و مستمر رهبر انقلاب در طول دوران رهبری خود بوده است که میتوان برای آن مصادیق فراوانی ذکر کرد. مثلاً اگر در فتنهی ۸۸، رهبر انقلاب، تمامقد پشت رأی مردم ایستادند و یک قدم از آن عدول نکردند، به همین دلیل بود که فتنهگران سعی داشتند به جای استفاده از فرایندهای قانونی برای حق اعتراض، از اقدامات بدعتآمیز و خلاف قانون استفاده کنند. چهار روز بعد از انتخابات سال ۸۸، رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان ستادهای انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری، صراحتاً اعلام میکنند که اگر آقای موسوی هم از طریق قانونی جلو بروند، پشت او خواهند ایستاد: «اینجا مرجع قانونی وجود دارد. راه قانون وجود دارد. من به شورای نگهبان و وزارت کشور توصیه کردم و باز هم میکنم؛ الآن هم آقایان حضور دارند، به ایشان میگویم: به دقت رسیدگی کنند. حتی اگر لازم شد صندوقهایی را بازشماری کنند، حتماً بکنند... [اما] راه همین است. راه، راه قانونی است. من به آقای مهندس موسوی هم گفتم. ایشان هم از من قبول کرد که راه، راه قانونی است. از همان طریق قانونی مشی کنند، من هم قرص و محکم پشتش میایستم.»(۱۳۸۸/۳/۲۶)
همچنین بر اساس همین منطق است که رهبر انقلاب در دیدار اخیر خود با مجلس خبرگان نیز صراحتاً تشکیل "دولت موازی" را نفی کردند: «دعوا کردن راه اصلاح نیست، همچنانکه ایجاد تشکیلات موازی با دولت هم راه اصلاح نیست. اینکه آقای جنّتی فرمودند کار جهادی، کاملاً حرف درستی است؛ کار جهادی باید انجام بگیرد، امّا بهوسیلهی چه کسی؟ بهوسیلهی خود مسئولین؛ در مجاری قانونی باید این کار انجام بگیرد. بله، یک موردی ممکن است باشد که [به] مسئول دستگاه دولتی، قانون جواب ندهد، احتیاج باشد یک کار برخلاف قانون انجام بدهد، احتیاج باشد از ما اجازه بگیرد که ما حتماً همراهی و کمک خواهیم کرد؛ این مشکلی ندارد -مثل کاری که رئیس محترم قوّهی قضائیّه کردند- امّا کار را باید خود مسئولین مربوطه انجام بدهند. کار موازی در کنار دستگاه دولتی کار موفّقی نیست؛ این تجربهی قطعی این حقیر است در طول این سالها.»(۱۳۹۷/۶/۱۵) با این منطق، میتوان هم سایر اتفاقات و حوادث این روزهای کشور، و چگونگی مواجههی رهبر انقلاب با آنها را به درستی فهم کرد، و هم افراد و جریانهای مختلف و ادعاهایشان را محک زد و معیارهایشان را در پایبندی به مردمسالاری و سازوکارهای قانونی کشور سنجید.
@Taha14
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
روزنامه بلژیکی«براسلتایمز» در گزارشی نوشته وضعیت حقوقی ساز و کاری که اتحادیه اروپا برای دور زدن تحریمهای آمریکا و حفظ مراودات مالی با ایران پیشنهاد کرده هنوز مشخص نیست.
@jaarchi