eitaa logo
طاهر | شرکت حکمت‌پژوه 🛒
6.9هزار دنبال‌کننده
503 عکس
101 ویدیو
4 فایل
شرکت حکمت‌پژوه طاهر🔷️ ♦️دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت معدن و تجارت ♦️ درگاه پرداخت ثبت شده رسمی عطرهای طبی🔸️ روغن های طبی🔸️ جواهرات اصل و معدنی🔸️ حرز امام جواد (ع) مطابق مزاج اختری🔸️ حسام حسنی: مدیر عامل♦️ سفارش محصولات سایت ⬇️ Taher.biz
مشاهده در ایتا
دانلود
🟢 ۲۳ فروردین ماه ۱۴۰۳ هجری شمسی سالگرد عالم و استاد بزرگ اخلاق گرامی باد 💠دکتر محمد مهدی اصفهانی استاد ممتاز و پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی و پژوهشگر برجسته حوزه قرآن و طب بودند و ایشان در شکل‌گیری دانشکده های طب ایرانی و دانشگاهی شدن این رشته و تالیف و تصحیح کتب مرجع طب ایرانی نقش بسیار زیادی داشتند. 💠عالمی فرزانه که شاگرد را همچون فرزندخود دوست می‌داشت و پیرو دین و قرآن و کلام حکما و بزرگان بود و ثمره این صافت نیک اخلاقی و تهذیب نفس، تحویل شاگردان ممتاز در عرصه طب و طبابت و تصحیح و تدوین کتب مرجع طب به جامعه علمی و خدمت به مردم شد. 💠در یک کلام برای خدا آموخت و برای خدا عمل کرد و برای خدا آموزش داد. دنبال جاه و مقام و کینه توزی و مال اندوزی نبود. ⬇️شرکت حکمت پژوه طاهر https://eitaa.com/joinchat/1287258188C1691329a45 #⃣با هشتگ👈 با حکماء و عالمان برجسته حکمت آشنا شوید.
📜 🎓شیخ الرئیس ابوعلی حسین بن عبدالله بن سینا|فیلسوف، پزشک و از بزرگترین دانشمندان مسلمان ایرانی قرن چهارم و پنجم قمریزاده: بخارا ● ملقب: به شیخ الرئیس ● کتاب زندگینامه: «سرگذشت» یا «سیره» ○تالیف: ابوعبید عبدالواحد جوزجانی از شاگردان باوفای جناب شیخ الرئیس ابوعلی سینا ○مترجم:سعید نفیسی ● تألیفات پرشکی: قانون فی الطب، الادویة القلبیه، دفع المضار الکلیه عن الابدان الانسانیه، قولنج، سیاسة البدن وفضائل الشراب، ارجوزة فی التشریح، الفصد الاغذیه والادویه، ارجوزة فی الطب و... 📖•| مطالعه بیشتر | تالیفاتحالات معنوی | حکیم ابن سینا هرگاه نیز با قیاسی روبه‌رو می‌شد که نمی‌توانست به «حد اوسط» آن دست یابد، برمی‌خاست و به مسجد میرفت و نماز می‌گزارد و از خداوند حل مشکل خویش را خواستار می‌شد تا بر وی گشوده می‌گشت. آنگاه شب هنگام به خانه باز می‌گشت، چراغ پیش روی می‌نهاد و به خواندن و نوشتن مشغول می‌شد؛ هرگاه که خواب بر چشمانش چیره می‌شد یا احساس ناتوانی در تن خود می‌کرد، پیاله‌ای شراب می‌نوشید (در اینجا شراب مطلق نوشیدنی است نه شراب مستی اور) و توان خود را باز می‌یافت و بار دیگر به خواندن می‌پرداخت. به گفته خودش «هرگاه خوابش می‌برد، خود آن مسائل را در خواب می‌دید و بسیاری از آنها بر وی روشن و آشکار می‌شد.» 📖•| مطالعه بیشتر | سرگذشت 📕کپی از محتوا شرعا جایز نیست. 🖋علی باقری صمغ آبادی مدیریت علمی شرکت حکمت پژوه طاهر 🆔 ارتباط و نظرسنجی @Taher5 ⬇️شرکت حکمت پژوه طاهر https://eitaa.com/joinchat/1287258188C1691329a45 با با حکمای مکتب اصیل طب ایرانی آشنا شوید.