🔸هشدار روسیه درباره تحرکات آمریکا و ناتو در آسیای میانه
«میخائیل گالوژین» معاون وزیر خارجه روسیه گفته آمریکا و ناتو در تلاش هستند در آسیای مرکزی جای پا باز کرده و مرزهای جنوبی روسیه را تهدید کنند.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
2.mp3
10.88M
* دو قضاوت درباره امام صادق(ع)
*سیمای واقعی امام علیه السلام
* فلسفه امامت و نبوت
* برنامه های عمومی ائمه اطهار
https://eitaa.com/tahlil30yasi
3.mp3
12.11M
* چهار دوره جریان غیبت
* دوره سکوت یا همکاری
* دوره به قدرت رسیدن امام
* صلح امام تا شهادت امام حسین (ع)
* روزگار تعقیب
* نقش سازنده امام سجاد(ع)
* شاخصه دوران امام باقر(ع)
https://eitaa.com/tahlil30yasi
4.mp3
15.24M
* اشاعه دعوت هدفدار
* واقعیت تأسف بار اجتماعی و ذهنی
* استفاده از فرصتها
* مغز متفکر اندام زنده
* وجود رابطه ي تشکیلاتی
* بررسی دوران امام باقر (ع)
* شیوه های امیدبخش امام باقر(ع)
https://eitaa.com/tahlil30yasi
5.mp3
9.52M
* فصل پرماجرای دوران بنی امیه
* امامت، سرچشمه ي دو جریان حیات بخش
* اولویت کار فکري بر کار سیاسی
* استراتژي کلی امام صادق(ع)
* بررسی دوران امام صادق (ع)
https://eitaa.com/tahlil30yasi
6.mp3
14.4M
* نمودارهاي مهم درزندگی امام صادق (ع)
* تبیین و تبلیغ مساله امامت
* اشنایی با مفهوم امامت
* امام،رئیس دولت و ایدئولوگ
* وجود شبکه ي تبلیغاتی قوي
* مجادلات کلامی و ادبی
https://eitaa.com/tahlil30yasi
7.mp3
5.6M
* تبیین احکام به شیوه خاص شیعی
*تفسیر قرآن به شیوه خاص اهل بیت
* دوجریان کلی در فقه وحدیث و تفسیر
* معارضه ي علمی امام صادق (ع)
* امامت، رهبري سیاسی و فکري
https://eitaa.com/tahlil30yasi
8.mp3
14.27M
* وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک
سیاسی
* منظور از تشکیلات پنهان چیست؟
* نخستین سنگ بناي تشکیلات شیعه
* شیعه، نامی براي حزب امامت
* راز در زندگی امامان چیست؟
* باب،واسطه ي میان امام وشیعیان
https://eitaa.com/tahlil30yasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️ ساخت داروی گیاهی ضد آلزایمر (ملیتروپیک)
#اولین_ها
https://eitaa.com/tahlil30yasi
✅ بخش سوم مقاله «سیاست خارجی آمریکا در طول یک سال و نیم آینده تا آنجا که ممکن است خسته کننده خواهد بود: توافق هسته ای با ایران در کار نخواهد بود.»
استفان والت
🔺 در وهله پنجم موضوع راه رفتن بر روی طناب با چین مطرح است: در نهایت، بایدن می خواهد از یک برخورد انفجاری بزرگ با چین خودداری ورزد البته صرفا بدان خاطر که پیامدهای اقتصادی آن می تواند شدید باشد و در عین حال از هرگونه اشاره ضمنی به نرمش در قبال پکن خودداری می ورزد. یلن و سالیوان اخیرا در گفته های شان تاکید داشتند که کنترلهای صادراتی که بر صادرات نیمه هادی های پیشرفته به چین صرفا با توجه به نگرانی های آشکار امریکا در حوزه امنیت ملی طراحی شده اند و نه با هدف نابود کردن اقتصاد چین. به گفته یلن حتی با وجود این که اقدامات هدفمند ما ممکن است اثرات اقتصادی داشته باشد انگیزه اتخاذ آن صرفا نگرانی های مان در حوزه امنیت و ارزش های مان بوده است. او افزود:«هدف ما استفاده از این ابزارها برای کسب مزیت اقتصادی رقابتی نیست.» بنابراین، دولت بایدن در ظاهر قصد دارد رقابت با چین را محدود نگه دارد.
🔸 در اینجا دو مشکل آشکار وجود دارد. نخست آن که اگرچه یلن و سالیوان ممکن است زمانی که اعلام کردند اقدامات ایالات متحده از نظر دامنه و هدف محدود است کاملا صادق بوده باشند با این وجود، مقام های چینی احتمالا این موضوع را باور نخواهند کرد. در هر حال، انگیزه هر چه که بوده این اقدامات باعث کُندتر شدن پیشرفت چین در عرصه فناوری و کاهش رشد اقتصادی آن کشور می شود و هیچ تضمینی وجود ندارد که ایالات متحده محدودیت های اضافی را در آینده اعمال نکند.
🔹 دوم آن که این اقدامات اقتصادی در خلاء رخ نمی دهند بلکه در دوره ای صورت می گیرند که روابط ایالات متحده و چین به طور پیوسته بدتر می شود. یلن و سالیوان ممکن است بخواهند اوضاع را آرام کنند اما بسیاری از کارشناسان و اعضای کنگره در قبال چین موضع تندی دارند و مایل هستند که به افزایش درجه حرارت در روابط فیمابین ادامه دهند. بایدن و همکاران اش ترجیح می دهند با نشان دادن شاخه زیتون فعلا همه چیز را ساکت و آرام نگه دارند و به گمان ام حق با آنان است. "شی جین پینگ" رئیس جمهور چین اکنون دست پری دارد و منافع بلند مدت چین برای کسب موضع برتر و ایجاد نفوذ و جایگزینی به جای ایالات متحده بیش از رویارویی کوتاه مدت با واشنگتن تامین می شود. روابط ایالات متحده و چین در سال آینده بهتر نخواهد شد اما به طور چشمگیری بدتر نیز نخواهد شد. اگر تمام این موارد را کنار هم بگذارید کاملا با پیام تبلیغاتی گسترده تر بایدن مطابقت دارد. او خود را به عنوان فردی وفادار به منافع ملی و دستی ثابت در راس کشتی دولت به رای دهندگان معرفی خواهد کرد. ایده بایدن ممکن است هیجان انگیز نباشد اما می توان به او اعتماد کرد که تمام تلاش اش را برای خیر و صلاح تمام امریکایی ها انجام خواهد داد. این در حالیست که در نقطه مقابل او محتمل ترین رقیب اش چنین ویژگی ندارد و در جهتی کاملا متضاد قرار گرفته است.بنابراین، به احتمال زیاد سیاست خارجی ایالات متحده در طول یک سال و نیم آینده احتمالا تا آنجا که ممکن است خسته کننده خواهد بود. تنها چیزی که آنان نیاز دارند این است که بقیه نقاط جهان با یکدیگر بازی کنند.
منبع
https://foreignpolicy.com/2023/05/04/u-s-foreign-policy-is-about-to-get-boringhttps://foreignpolicy.com/2023/05/04/u-s-foreign-policy-is-about-to-get-boring//
https://eitaa.com/tahlil30yasi
low.mp3
11.75M
اگر دوست دارید درباره فلسطین و اسراییل حرفهایی فراتر از اخبار گوش کنید و قدرت تحلیل خود را تعمیق ببخشید، پیشنهاد میکنم صوت کامل سخنان دکتر صادق کوشکی در برنامه جهان آرا (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲) را گوش کنید.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
⭕️ چراغ سبز رئیسی و محسنی برای بی حجابی⁉️
نکته کلیدی لایحه راز عدم برخورد مسئولان با بی حجابی در این ماه ها است
🔴این لایحه قوه قضائیه فاجعه است که بی حجابی را مثل اعتیاد از جرم بودن به بیماری بودن تنزل و تقلیل میدهد
📢آقای محسنی و آقای رئیسی یک نگاهی به دیدگاههای حضرت آقا و فقهای عظام بیندازید حرام شرعی و سیاسی را در حد یک تخلف کوچک مثل کمر بند ایمنی قلمداد کردن چه معنایی دارد⁉️
تمام فقهای عظام تصریح کردند حاکم شرع باید بر فاعلین حرام شرعی در ملأ عام و انظار مردم، تعزیز از شلاق و زندان ...تعیین کند
☀️امام خامنه ای به مسئولین کشور تکلیف کرد و فرمود :برنامه داشته باشید تا بی حجابی حل شود و اشاره کردن امام در زمان خودش در مقابل بی حجابی مثل کوه ایستاد و حجاب را به این مملکت برگرداند
شما صورت مسئله را پاک میکنید ⁉️و با کمال پر روئی جرم بودن بی حجابی و مجازات قانونی را پاک میکنید⁉️
معاون پارلمانی رئیسجمهور:
🔯لایحهای که قوه قضائیه درمورد حجاب ارسال کرده در کمیسیون حقوقی دولت در دست بررسی است. نکتۀ کلیدی لایحه این است که برخی مواردی که تاکنون جرم قلمداد میشد به تخلف تبدیل شده است.
🔻در واقع دیگر نیاز نخواهد بود در همۀ موارد پروندهای در قوۀقضائیه تشکیل شود؛ بلکه مجریان با استفاده از اختیاراتی که به آنان داده میشود، میتوانند اقدام لازم را انجام دهند و مثلا فرد متخلف را جریمه کنند.
امان از روزی که مردم ومسولین حرام الهی را نادیده بگیرند 🚨😔
https://eitaa.com/tahlil30yasi
#⃣ #جهاد_تبیین
🗳 #انتخایات_مجلس12
🔴 انتخابات پرشور نیازمند فضای باز سیاسی است نه حذف رقبا
👤 #محمدرضا_باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹اگر قرار است مشارکت بالا رود، باید فضای سیاسی باز باشد نه اینکه بگوییم رقبای ما را رد کنید چون ما میخواهیم انتخاب شویم.
🔸 آقای لاریجانی به هر شکلی که هست در انتخابات اخیر صلاحیتش احراز نشد، یکی از اشکالاتی که به او گرفته بودند این بود که او در مجلس با دولت همکاری کرده است.
✅ ورود مجلس به قانون انتخابات میتواند تضادی به وجود آورد و گرفتاری ایجاد کند.
🔹 در جلسهای اداره مجلس به عهده من بود و آقایان نمایندهها برای اصلاح قانون انتخابات شرط و شروط بسیاری میگذاشتند تا نامزدها چه ویژگیهایی داشته باشند و به خودشان که میرسید خود را معاف میکردند.
🔸مجلسی که فعلاً داریم هرچند کارهای خوبی هم داشته است اما آن همدلی و همراهی که باید داشته باشد را ندارد.
✅در ماجرای استیضاح وزیر صمت یکی از نمایندهها میگفت آقایان نماینده! یا به استیضاح رای میدهید یا مردم به ما رای نمیدهند!
🔹من اصلاً لابی را در اسلام به امر به معروف و نهی از منکر ترجمه کردم، لابی یعنی بروی و طرف مقابل را قانع کنی، اگر لابی با چماق و هویج باشد و تهدیدی در بر داشته باشد آن موقع بد است.
💢نمیشود برای هر مشکلی در کشور رفراندوم برگزار کرد، مثلاً اینکه بنزین گران شود یا نشود، شاید مردم گفتند بنزین مجانی شود! اینکه رهبری انقلاب گفتند برای هرچیز نمیتوان رفراندوم کرد به معنای مخالفت ایشان با رفراندوم نیست.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
https://eitaa.com/tahlil30yasi
#⃣ #جهاد_تبیین
🔴 سوریه ای کردن ایران؛ آن که خواست، آن که نگذاشت
👤 #محمد_ایمانی
🔹سردبیر روزنامه کرباسچی که همراه هیئت ایرانی به سوریه رفته، می گوید: "جبهه النصره و ارتش، چند سال در ریف دمشق جنگیدند. اینجا قبل از درگیری ها ۳۵۰ هزار نفر جمعیت داشته. به تصویر کشیدم تا بگویم وقتی درباره سوریه ای شدن هشدار می دهیم، منظور چی هست".
🔸بله، اگر سردار سلیمانی و همرزمانش نبودند، در وضعیت خواب زدگی و نفوذ زدگی دولت روحانی، داعش و منافقین و کومله، از مرز ها می گذشتند و بلایی صد برابر بدتر از سوریه را بر سر ملت ایران پدید می آورند.
✅ حافظ می گوید: "مرید پیر مُغانم، ز من مرنج ای شیخ- چرا که وعده تو کردی و او به جا آورد". ادعایش را امثال شیخ حسن روحانی و شیخ غلامحسین کردند که سایه جنگ را دور می کنند، اما شهید سلیمانی و همرزمان مظلومش بودند که با بذل جان نگذاشتند آتش جنگ در داخل ایران شعله ور شود؛ هر چند که از نابرادران، ناسزا شنیدند و خنجر خوردند.
🔹"بر ما بسی کمان ملامت کشیده اند- این فخر ماست، تیری اگر خورده ایم ما/ گر سنگ های کینه این نابرادران- ور بار جور اجنبیان، گُرده ایم ما/ امروز نیست دشنه و دشنام مان نصیب- از طعنه رقیب، نیازرده ایم ما".
🔸یادمان نرفته که کرباسچی، اردیبهشت ۹۶ در ستاد انتخاباتی روحانی در اصفهان گفت: "غیرت دینی آیا این است که به اسم حالا دفاع از حرم و اینها، آقا جان ما هم دلمان میخواهد در سوریه و لبنان و یمن صلح برقرار شود. دفاع از مظلوم شود. ولی آیا فقط با پول دادن و اسلحه خریدن و کشتن و زدن حاصل میشود؟ مگر جوا نهای عزیز را از سر راه آوردیم همین طور بفرستیم تا شهید شوند. چرا مردم باید کشته بشوند؟".
✅تکمیل پازل آمریکا و اسرائیل با این ادبیات، در حالی بود که کرباسچی می دانست برای سوریه نشدن ایران، باید با دشمن در بیرون مرز جنگید و نه در عمق خاک خود. شیخ سابق، از این هشدار امیر مومنان (ع) خبر داشت:
🔹"َوَاللَّهِ مَا غُزِيَ قَوْمٌ قَطُّ فِي عُقْرِ دَارِهِمْ إِلَّا ذَلُّوا. به خدا سوگند با هیچ قومی در خانهاش نجنگیدند، مگر آن که او را خوار ساختند. اما شما مسئولیت را به گردن یکدیگر انداختید و همدیگر را خوار کردید تا غارتگران تاختند» (خطبه ۲۷ نهجالبلاغه)
💢 طیف متبوع کرباسچی، از این منطق روشن خبر داشتند؛ اما چه در فتنه سبز در سال ۱۳۸۸ و چه آشوب افکنی پاییز سال گذشته، همراه اردوگاه خبیثی شدند که ماموریت شان، ویرانی ایران بود؛ حتی سال ها قبل از شروع جنگ سوریه.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
https://eitaa.com/tahlil30yasi
#⃣ #جهاد_تبیین
🔺به بهانه تامین امنیت آمریکا، به هزاران کیلومتر آن طرف تر تجاوز میکنند، میلیاردها دلار هزینه مینمایند، و ملت های زیادی را به خاک و خون میکشند، اما همان سربازی که برایشان در عراق و افغانستان جنگیده، حالا در خاک ایالات متحده کاسه گدایی به دست گرفته است!
📳 https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔺شما ایران را نبینید که جوانان داوطلبانه برای دفاع از میهن و مقدساتشان، حتی با دست بردن در شناسنامه ها خود را به جبهه ها میرسانند؛ در کشورهای غربی از صدای آهنگران و صف های طویل اعزامی ها خبری نیست، با مشت و لگد سرباز جمع میکنند!
#اوکراین
📳 https://eitaa.com/tahlil30yasi
باسلام ودرود و شب بخیر خدمت مخاطبین عزیز کانال🌹
امیدوارم حالتون خوب باشه❤
قبل از هرچیز شهادت امام صادق ع رو خدمت شما و تمام مسلمانان جهان تسلیت عرض میکنم🙏
🇺🇸خب بریم سراغ مطلب مهم و جذاب تاریخچه و بازیگری احزاب در آمریکا که قولش رو بهتون داده بودم🇺🇸
اینم بگم که مطالب در زمینه احزاب آمریکا بسیار گسترده و سنگین هست که من سعی کردم خیلی خلاصه و مفید براتون بگم...
لطفا با من تا پایان همراه باشید🙏
لینک کانال مارو واسه دیگران ارسال کنید.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
👈اول خدمت دوستان عزیز بگم که چرا این مطلب مهمه و ما باید برای شناخت آمریکا بدونیم👇
واسه این که اولادر دنیای پیچیده و مدرن امروز احزاب راه ارتباط میان مردم و دولتمردان هستند ودرواقع احزاب تجمیع مطالبات گروه های متعدد جامعه هستند.
ثانیا درجامعه بزرگی همچون آمریکا مردم با انتخاب یکی از دو حزب(دموکرات یا جمهوری خواه) سرنوشت سیاسی کشور را تعیین میکنند.
ثالثا با قدرت گیری هر کدام از این احزاب به تبع بسیاری از کنشگری ها و تاکتیک هایشان نیز در مقابل و در تقابل با کشورما متفاوت بوده پس شناخت ریشه های آنها برای درک بهتر فضای سیاسی آمریکا لازم است.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
نویسندگان قانون اساسی ایالات متحده از همان ابتدا اصلا سخنی از احزاب به میان نیاورده بودند به طوری که جورج واشینگتن (اولین رئیس جمهور آمریکا) بدون هیچگونه حزب و باندی به ریاست جمهوری رسید.
و اتفاقا در همان اوان مسئله حزب گرایی و حزب بازی بخاطر سابقه ی بدی که در اروپا به جا گذاشته بود، عمل بد و تفرقه انگیزی محسوب میشد.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
اما هنوز یکی دوسال از عمر دولت واشینگتن نگذشته بود که با بروز اساسی تفاوت دیدگاه ها در سیاست های کشور، سیاستمداران آمریکایی فهمیدند که بدون نظام حزبی امکان مدیریت فضای سیاسی کشور وجود ندارد...
👈فلذا الکساندر همیلتون وزیر خزانه داری دولت واشینگتن اولین حزب در آمریکا به نام حزب فدرالیست را تشکیل داد.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
☝نماد حزب فدرالیست (اولین حزب تاریخ آمریکا)
حزب فدرالیست به دنبال دولت مرکزی قدرتمندی بود که در خط منافع بازرگانی و صنایع عمل کند.
همیلتون میگفت دولت مرکزی فدرال باید آنچنان قدرتمند باشد و اختیارات بیشمار نسبت به دولت های ایالتی داشته باشد که برای پیشرفت و توسعه کشور بتواند تصمیمات بزرگ بگیرد.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
اما در مقابل این تفکر همیلتون، مخالفش توماس جفرسون(وزیر امورخارجه دولت جورج واشینگتن) قرار داشت که اعتقاد داشت حزب فدرالیست همان راه استبداد اروپا و تضعیف آزادی های ایالات را میرود فلذا وی نیز حزب جمهوری خواه هان دموکرات را بنیان نهاد که این حزب برخلاف فدرالیست ها معتقد به اعطای قدرت و اختیارات بیشتر به ایالت ها بود و میگفت دولت فدرال بیشتر باید نقش ناظر و هماهنگ کننده را برعهده بگیرد نه دیکتاتوری را!!!
https://eitaa.com/tahlil30yasi
جان آدامز فدرالیست ( دومین رئیس جمهور تاریخ آمریکا)
تنها شخصیتی بود که با حمایت حزب فدرالیست در انتخابات ۱۷۹۷ م پیروز شده و به قدرت رسید و به مدت چهار سال تا ۱۸۰۱ رئیس جمهور آمریکا بود.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
اما با شکست آدامز در دور دوم انتخابات و پیروزی توماس جفرسون( سومین رئیس جمهور آمریکا) رهبر حزب جمهوری خواهان دموکرات در سال ۱۸۰۱، فدرالیست ها چنان تضعیف شدند که حرفی برای گفتن نداشتند فلذا کم کم از صحنه سیاست آمریکا حذف گردیدند.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
☝نماد حزب جمهوری خواهان دموکرات🇺🇸
👈از این تاریخ یعنی سال ۱۸۰۱ م تا ۱۸۲۹م حزب جمهوری خواهان دموکرات یکه تاز صحنه سیاسی آمریکا شده به طوری که موفق شد دراین مدت طویل چهار رئیس جمهور را از حزب خود به قدرت برساند:
1️⃣توماس جفرسون(۱۸۰۱تا ۱۸۰۹)
2️⃣جیمز مدیسون(۱۸۰۹تا ۱۸۱۷)
3️⃣جیمز مونروئه(۱۸۱۷ تا ۱۸۲۵)
4️⃣جان کوئینسی آدامز(۱۸۲۵ تا ۱۸۲۹)
https://eitaa.com/tahlil30yasi
☝👈اما با ظهور آندروجکسون در صحنه سیاسی انتخابات ۱۸۲۸م فصل تازه ای در احزاب آمریکا بوجود آمد.🇺🇸
آندروجکسون یک ژنرال مردمی ارتش بود و با کسب پیروزی های متعدد در جنگ با بومیان و خارجی ها محبوبیت زیادی دربین مردم کسب کرده بود.
وی خودرا مدافع حقوق مردم عادی ، افزایش آزادی ها(البته برای سفیدپوستان) و طرفدار افزایش عملکرد ایالت ها معرفی میکرد.
او و دوستانش که از چند سال قبل در بسیاری از ایالت ها کمیته ای تحت عنوان نشویل تاسیس کرده و فعالیت سیاسی میکردند عاقبت در سال ۱۸۲۸ م حزب جدیدی تشکیل دادند به نام حزب
🇺🇸《 دموکرات》🇺🇸
که توانستند با درگیر کردن مردم عادی و شکست حزب جمهوری خواهان دموکرات در انتخابات آن سال ، کاخ سفید را فتح کنند.
https://eitaa.com/tahlil30yasi