8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعتراض سه جوان آمریکایی در هنگام مصاحبه نانسی پلوسی رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا در منهتن:
نفر اول:
این مکان بسیار خوبی برای شما برای رفتن به جهنم است، چرا قبول نکردید در عراق سلاح کشتار جمعی وجود ندارد؟ ما با دروغ شما به عراق و افغانستان حمله کردیم. شما جنایتکار جنگی هستید. چرا نورد استریم را منفجر کردیم؟ ما میلیون ها آلمانی را بدون انرژی رها کرده ایم.
نفر دوم:
هی، نماینده مجلس، من آمدم یک جنگ طلب را ببینم، اما تو یه پیری مست و غمگینی. چه اتفاقی افتاد که به تایوان رفتید؟ آیا به دنبال اوکراین بودید؟ نورد استریم را تصادفی منفجر کردیم یا عمدی؟ آیا از آن خبر داشتید؟ پلوسی تو جنایتکار جنگی هستی. جنایتکار جنگی لعنتی چند نفر به نام تو مرده اند؟ چند نفر به خاطر عراق کشته شده اند؟ همه شما عراق، ایران، لیبی، سوریه را فراموش کرده اید.
نفر سوم:
با هواپیما به تایوان میروید. ما همزمان جنگ با چین را می خواهیم. ما میخواهیم بمبهای هستهای را روی سرمان بیاندازیم. من به نمایندگی از همه کسانی که صلح را دوست دارند، نه جنگ با روسیه و جنگ با چین و یک جنگ جدید با شرق، اینجا هستم
(ترجمه اختصاصی کانال ایران سیتی افسان)
◼ https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔰تولید ناخالص داخلی کشورها در سال ۲۰۲۲
آمریکا ، چین و ژاپن به ترتیب رتبه های اول تا سوم دنیا را دارند!
◼ https://eitaa.com/tahlil30yasi
🇺🇸اعزام فقرا و بی خانمان ها به جنگ
🔶️ در ایالت آیداهو آمریکا اعلام شده فقرا و بی خانمان هایی که زندگی آنها به کمکهای اجتماعی وابسته است میتوانند با ثبت نام و اعزام به جنگ اوکراین به حقوق و بیمه درمانی مناسب برای خود دست یابند!
🟩 https://eitaa.com/tahlil30yasi
امپراتور عثمانی مغلوب گوسفندان نادرشاه!
روز ۲۹ خردادماه سال ۱۱۱۴، نیروی ۱۴ هزار نفره نادرشاه در مرادتپه، جایی در شمال رود ارس، با نیروی ۸۰ هزار نفره عثمانیها به فرماندهی کوپرولو پاشا، روبهرو شد. نادر با تاکتیکهای جنگی خود، توپخانه قدرتمند عثمانی را از کار انداخت و چابک سواران ایرانی، ضرب شستی سنگین به دشمن نشان دادند. کوپرولو پاشا، فرمانده عثمانیها در هجوم سراسری ارتش ایران کشته شد و عثمانیها با ۴۰ هزار کشته، میدان نبرد را ترک کردند و ۳۲ توپ قدرتمند خود را از دست دادند.
تعقیب دردسرساز دشمن
نادرشاه که شرایط را برای تعقیب مساعد میدید، بیمحابا به تعقیب عثمانیها پرداخت، اما به دلیل آنکه نیروی کافی به همراه نداشت، نتوانست از پس آنها برآید و به ناچار به سمت بغداد عقب نشست. این عقبنشینی، عثمانیها را که از شکست مفتضحانه مرادتپه سخت سرخورده بودند، جری کرد و به این ترتیب، جهانگشای ایرانی در نزدیک بغداد، در محاصره نیروهای عثمانی گیر افتاد. هرچند این محاصره هنوز کامل نشده بود، اما نادرشاه میدانست که غفلت، موجب پشیمانی است.
او باید مسیری از میان قشون عثمانی باز میکرد و نیروهایش را به پشت محدوده محاصره میبرد تا راهی برای ضربه زدن به آنها و سپس، تجدید قوا در نواحی کرمانشاه مییافت. سرداران نادر حیران بودند که با شش هزار نیرو، چگونه میتوان سپاهیان چند ده هزار نفری عثمانی را شکافت و مفری برای بازگشت یافت؟
اما نادر، مرد لحظات سخت بود. او ابتدا دستور داد که حدود هزار نفر از سپاهیانش، شبانه و در دستههای صدنفره، کمی عقبتر بروند و صبح روز بعد، با هیاهو به لشکر ملحق شوند. این اقدام میتوانست تا مدتی دشمن را سرگرم کند؛ اما برای ایجاد توهم، به ابزار قویتری نیاز بود؛ چراکه عثمانیها به این شیوه و تاکتیک آشنا بودند.
تاکتیک گوسفندی!
در یکی از روزهای محاصره، چشم نادرشاه به برهای افتاد که سینه مادرش را در دهان داشت و شیر میخورد؛ ناگاه فکری مانند برق از ذهنش عبور کرد. فوراً دستور داد برهها را از گوسفندان سپاه که بیش از چند هزار رأس بودند و در اردوگاه نگهداری میشدند، جدا کنند. سربازان به سرعت این طرح را عملی کردند.
جدایی میان برهها و مادرانشان، یک روز طول کشید و سر و صدای آنها به واسطه گرسنگی بلند شد. همزمان نادر دستور داد که سپاه آرایش حمله به خود بگیرد. دیدهبانان دشمن وضعیت را گزارش دادند و یگانهای پیشقراول برای درگیری با ایرانیان مهیا شدند.
درست هنگامی که دو طرف در آستانه درگیری قرار گرفته بودند، نادرشاه فرمان داد که گوسفندان را به پشت نیروها برانند و برهها را رها کنند تا به مادرانشان بپیوندند. با این دستور، صدها بره با سر و صدای فراوان، به دنبال مادرشان میگشتند و هیاهویی به پا شد. عثمانیها با دیدن حجم گرد و غبار و سر و صدای ناشی از جابهجایی گسترده گوسفندان، گمان کردند که نیروهای تازهنفس فراوانی به جمع سپاه نادرشاه اضافه شده است و همین مسئله، باعث شد در یورش اولیه سپاه ایران، عثمانیها تا عمق زیادی عقب بنشینند و راه برای عبور لشکر نادرشاه باز شود.
به این ترتیب، نادر توانست با سرعت عمل بالا، از محاصره بگریزد و پیشقراولان عثمانی را از دم تیغ بگذراند. ایرانیان بدون تلفات قابل توجه حلقه محاصره را شکافتند و با این شیوه، فتحی دیگر رقم خورد؛ اما اینبار با تاکتیک گوسفندی
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔴✅بیوگرافی شبکه حقانی
جریان حقانی در سال۱۹۷۰ توسط جلال الدین حقانی تاسیس شد پایگاه این جریان عمدتا در شمال پاکستان و جنوب شرق افغانستان است
این جریان حوزه جغرافیایی مناسبی را برای تاسیس پایگاه، تسليح و آموزش نیروهای خود و همچنین ایجاد خطوط ارتباطی مخفی میان افغانستان و پاکستان انتخاب کرده است به شکلی که بسیاری از فعالیت های حقانی ها به دور از اطلاع و دسترسی سازمان های امنیتی خارجی انجام می شود.
میران شاه از مناطق مهم شمال پاکستان است که حقانی ها از آن برای جذب و تربیت نیرو و طرح ریزی برای تعیین راهبرد های خود استفاده می کنند.
جلال الدین حقانی از درانی های پشتون ولایت پکتیا افغانستان است که در مدارس سلفی پاکستان و همچنین افغانستان تحصیل نمود.
وی از سال۱۹۷۶ تا ۱۹۷۹ به همراه داود حکمتیار، برهان الدین ربانی عضو کمیته اجرایی حزب اسلامی به رهبری محمد یونس خالص بابا بود
جلال الدین حقانی قبل از حمله شوروی به افغانستان در میران شاه مستقر شده بود و از آن جا بر علیه حکومت محمد داود خان و جریان ملی گرایی پشتون ها فعالیت می کرد.
درسال ۱۹۹۷ طالبان در قندهار جلال الدين حقانی را به عنوان متحد خود اعلام کردند
حقانی ها. ارتباطات عمیقی با القاعده داشتند، دردهه ۱۹۸۰میلادی و در جنگ با شوروی روابط حقانی ها با بزرگان القاعده از جمله أسامة بن لادن آغاز شد،جلال الدین حقانی در صدد جذب نیرو برای القاعده برآمد
روابط این دو جریان تندرو به قدری پیش رفت که بر تشکیل نیروی نظامی مشترک توافق کردند، القاعده با کمکی مالي جریان حقانی نیروی دوهزار نفری را تشکیل داد. حقانی ها با کمک القاعده درصدد تاسیس پایگاه های بیشتری در شرق افغانستان یعنی ولایت های پکتیا، خوست، لوگر و پکتکیا برآمدند
براساس اطلاعات بدست آمده شبکه حقانی با تحریک طالبان پاکستان و جنبش اسلامی ازبکستان که به پاکستان منتقل شد از روابط مستحکمی برخوردار بود.البته حقانی ها با سایر گروهک های تندرو در شمال پاکستان نظیر جیش محمد و لشکر طيبة روابط نظامی و اطلاعاتی داشتند.
سراج الدين حقانی پسر جلال الدين مؤسس جریان حقانی در مصاحبه ای که در سال ۲۰۱۱ با رویترز داشت گفت حقانی ها دیگر از پایگاه های شمال پاکستان استفاده نمی کنند وآن ها در پایگاه های خود در شرق و جنوب شرق افغانستان احساس امنیت بیشتری را دارند.
براساس اسناد طبقه بندی شده ویکی لیکس که منتشر شده است سراج الدين حقانی از شخصیت هایی است که نام وی در لیست قتل يا اسارت نیروهای امنیتی بين المللي آمده است.
شبکه حقانی به صورت ویژه از جانب پاکستان و عربستان سعودی حمایت مالی و اطلاعاتی می شود. این گروه برای تامین بودجه های نظامی و آموزشی خود بخشی از بازار قاچاق مواد مخدر از افغانستان به پاکستان را مدیریت می کند
ناصرالدين حقانی پسر جلال الدين حقانی سال۲۰۰۵ تا۲۰۰۹ برای تامین مالی جریان خود به کشورهای پاکستان، چین و عربستان سفرهایی را انجام داده بود.
ناصرالدین در سال۲۰۱۰ اعتراف جالبی می کند وی می گوید، سود جالبی بابت قاچاق مواد مخدر که توسط القاعده و طالبان انجام می شود به حساب شبکه حقانی واریز می شود.
✏️#ابوقاسم
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔴✅مافیای شبکه حقانی
براساس اعلام سازمان زمین شناسی آمریکا ،افغانستان و پاکستان دو کشور غنی از حيت منابع زیرزمینی هستند که تاکنون به شکل گسترده نتوانستند آن ها را از منابع مورد نظر استخراج کنند.
سازمان زمین شناسی آمریکا در یکی از گزارش های خود اعلام کرد نزدیک به نود وهشت میلیون تن ذخایر کرومیوکسید در دو ولایت لوگر و خوست وجود دارد که ارزش آن به یک تریلیون دلار می رسد
جالب است بدانید که کار استخراج این ذخایر به عهده شبکه حقانی است و از طریق واسطه های خود در بازار سیاه به چین و هند و برخی کشورهای غربی صادر می کنند.
حقانی ها در کنار طالبان قندهار از پنج قدرت اصلی قبیله ای در افغانستان و پاکستان هستند که برای کنترل قدرت و هژمونی قبائل رقیب توانایی های اقتصادی خود را توسعه می دهند.
شبکه حقانی مسیر امنی را برای تجارت و قاچاق مواد مخدر و سلاح انتخاب کرده، این شبکه برای صادرات منابع طبیعی و زیرزمینی و مواد مخدر، روابط خوبی با تحریک طالبان پاکستان و القاعده ایجاد کردند.
حقانی ها حیات تحریک طالبان پاکستان و طالبان افغانستان را به خود وابسته کردند، برای همین است که شبکه حقانی مولفه های اساسی برای کنترل و مدیریت ساختار طالبان را به قبضه خود در آورده و خود را به عنوان قدرت اول میان جریان های نظامی و تندرو در افغانستان و پاکستان مطرح کرده اند.
✏️#ابوقاسم
https://eitaa.com/tahlil30yasi
در اندیشه سیاسی و اجتماعی اسلام، جمهور و مردم نقش بسیار مهمی در تشکیل حکومت اسلامی، استمرار و موفقیت آن حکومت دارند.
هرچند قرار نیست مردم به حاکم و حکومت اسلامی مشروعیت بدهند یا از آن سلب مشروعیت کنند اما همراهی و خواست مردم برای تحقق مشروع ترین حکومت اسلامی نیز امری ضروری و غیر قابل اغماض است، بدون خواست و اراده مردم حکومت اسلامی تحقق پیدا نمی کند.
تاریخ اسلام و به صورت ویژه دوران بعد از رحلت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) شاهد بسیار خوبی برای این مساله است، علی رغم مشروعیتی که نبی اسلام به آقا امیرمؤمنان علیه السلام برای حکومت اسلامی دادند اما این مردم بودند که با پشت کردن به روشن ترین مسیر سعادت و هدایت بخشی که پیامبر تعیین کرده بود فریب برخی جریان های ضد اسلامی را خوردند و مشروع ترین حاکم اسلامی را خانه نشین کردند.
این مردم بودند که با اراده الهی و پیامبر اکرم مخالفت و در مسیر اسلام انحراف ایجاد کردند.
اهمیت ویژه جمهوریت در اندیشه اسلامی ریشه انسان شناختی دارد، اسلام بر اساس ویژگی های ذاتی انسان، برای هدایت و سعادت مندی انسان ها به ابزار زور و اجبار و حکومت ظالمانه و طاغوت منشانه معتقد نیست
اسلام نمی خواهد با چماق و ظلم بر مردم حکومت کند بلکه همه چیز را برعهده مردم گذاشته است، گاهی مردم دقیقا در نقطه مقابل مصلحت اسلام اقدام می کنند و با شکوه و جمعیت آن هم با قصد قربت سر از تن حسین بن علی علیه السلام جدا می کنند
این یعنی در اندیشه اسلام جایگاه جمهوریت هرگز نمادین نبوده بلکه عین واقعیتی است که در همه معادلات از نقش بسیار مهمی برخوردار است
اما مردم باید بار مسئولیت هزینه سازی های خود را نیز تحمل کنند
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔰 برای اروپاییها و غربیها میشود زنگ خطر و حفظ دادههای شخصی و برای دیگران میشود بسته بودن فضا و #کره_شمالی بودن!
🔻 هر حاکمیتی بر خود این حق را محفوظ میداند که بر اتباعِ تحت سلطهی خود، احاطه داشته باشد و حرکات آنها را رصد و عناصر ضد امنیت ملی و مخرب را شناسایی و تحت پیگرد قرار دهد!
🔻 تا قبل از این، اگر حاکمیتی از این حق استفاده میکرد، با فشار نهادهای بینالمللی و رسانهای، حق خود را واگذار و #تنظیم احساسات جامعه خود را به غیر، اعطا میکرد و عملا امنیت ملی خود در معرض خطر قرار میداد!
رابطه مستقیمی وجود دارد بین باز بودن فضا، به غیر سپردن جامعه، اعمال نفوذ و در نهایت امنیت زدایی!
با وجودگسترش فضای سایبر و تنها نبودن غرب در داشتن این فناوری، #همه احساس خطر میکنند و با کنار گذاشتن تعارفات، این حق را به خود میدهند که #فیلتر کنند و فضا را ببندند تا به امنیت خدشه وارد نشود!
#امنیت
#سایبر
_______________
https://eitaa.com/tahlil30yasi
1680557504_اصلاحات ساختاري در نظام بانكي كشور- دوشنبه 14 فروردين.pdf
83.3K
.
#تحلیل_اقتصادی
📍اصلاحات ساختاری در نظام بانکی
✍ پرفسور مسعود درخشان
https://eitaa.com/tahlil30yasi
25.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 چرا شریعتی برای جریان علمی انقلاب اسلامی مهم است؟
💢 علی مَزینانی مشهور به علی شَریعَتی نویسنده و متفکر شیعه و جامعه شناس که آرا و اندیشههای او در شکلگیری انقلاب_اسلامی ایران نقش داشت.
⭕️ سخنرانیهای شریعتی در حسینیه_ارشاد تهران و برخی دانشگاهها که در فاصله سالهای ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۵ش، در جزوههایی در اختیار مخاطبان او قرار میگرفت، بعدها به صورت کتاب مستقل و سرانجام در مجموعه ۳۶ جلدی آثار شریعتی منتشر شد.
⭕️ چهرهها و گروههای مختلفی مانند علامه طباطبایی ،مرتضی مطهری ، مصباح یزدی و.... منتقد شریعتی بودند .
https://eitaa.com/tahlil30yasi
📌 افراد تاثیر گذار بر دکتر علی شریعتی
💢 شریعتی همچنین خود را در سالهای ابتدایی دهه سی شمسی، دستخوش افکار موریس مترلینگ، آرتور شوپنهاور، فرانتس کافکا و صادق هدایت دانسته و تصریح کرده که آشنایی با افکار آنان، او را «از آشیانه گرم و مأنوس و پریقین آرامبخش مذهب موروثه و دنیای معصومانه نوجوانی به سوی تندبادهای سهمناک و طوفانهای وحشی اقیانوسهای بیکرانه افکار سردرگم و خشن فلسفههای پس از دو جنگ جهانی اروپا» برده است. او علاوه بر آنکه خود را تحت تعلیم علمای بزرگ اسلامی دانسته، از شاگردی جامعهشناسانی مانند گورویچ و آرون، و همچنین اسلامشناسانی مانند ماسینیون، ژاک برگ، برانشویک و هنری ماسه، سخن گفته است.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔴 شریعتی زندگی خود را به شش دوره ی پنج ساله تقسیم کرده و در این باره نوشته است:
✅ «... زندگی من، مجموعاً، عبارت است از چندین برنامه ی پنج ساله. همیشه کاری را شروع می کرده ام و به اوج می رسانده ام و آخر پنج سال درهم می ریخته؛ هر بار از سر:
از اول نوجوانی تا ۲۸ مرداد ۳۲ و سقوط دکتر مصدق و آغاز دیکتاتوری، پنج سال.
از این دوره تا تشکیل نهضت مقاومت ملی مخفی، که از سال ۱۳۳۷ به هم خورد و دستگیر شدیم، پنج سال.
از ۳۸ تا ۴۳، در اروپا، پنج سال.
از ۴۳ تا ۴۸، دوره ی خاص آوارگی و زندان و مقدمه چینی و زمینه سازی دانشکده، پنج سال.
دوره ی کنفرانس های دانشگاه ها و ارشاد، پنج سال، تا ۵۱.
پس از آن، زندان و خانه نشینی و خفقان، پنج سال».
📚 برگرفته از کتاب با_مخاطبهای_آشنا ، ص ۲۶۲، انتشارات چاپخش.
https://eitaa.com/tahlil30yasi