eitaa logo
تحلیل سیاسی
354 دنبال‌کننده
7.9هزار عکس
8.3هزار ویدیو
1.4هزار فایل
نقش رسانه ها در ساخت هویت و شخصیت نسل جوان را جدی بگیرید، رسانه های دشمن در حال نابودی سرمایه اجتماعی کشورمان هستند، برای یک ملت متحد هیچ خطری وجود ندارد، به تقویت اشتراکات دینی و ملی در درون جامعه بپردازید. ارتباط با ادمین: @r_taghvaei313
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 📝 خودکشی از خوشحال‌ترین کشور جهان تا ایران 🍃🌹🍃 🔸در حالیکه هرساله فنلاند را به عنوان خوشحال‌ترین کشور جهان معرفی می‌کنند، جالب است بدانید سرانه خودکشی در این کشور سه برابر ایران است. ✅ فریب رسانه‌ها را نخوریم. https://eitaa.com/tahlil30yasi
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸قیمت گذاری دستوری یا ول انگاری اقتصادی؟ 🔹آیا راه حل سومی هم وجود دارد؟ بشنوید از دکتر محمدرضا یزدی زاده https://eitaa.com/tahlil30yasi
👈از پایگاه های نظامی آمریکا در جهان چه میدانید؟!!! امشب میخام براتون از این موضوع بگم، با من همراه باشید و لطفاً لینک کانال ما رو واسه دیگران بفرستید... 👇 https://eitaa.com/tahlil30yasi
مقدمه از اوایل قرن بیستم که آمریکایی ها ماجراجویی و مداخله گری های نظامی خود دربرخی از کشورهای آمریکای لاتین و همچنین کشور فیلیپین در شرق آسیا راشروع کردند، همزمان در آن کشورها نیز نسبت به تاسیس پایگاه نظامی مبادرت ورزیدند. از ورود رسمی آمریکا به جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۴۱ تا پایان آن در سال ۱۹۴۵ روند تاسیس پایگاه های نظامی آمریکایی و حضور نظامی آنها در جهان ادامه داشت که تا آن موقع به حدود ۸۰ پایگاه می رسید. اما وجود این پایگاه ها صرفا در کشورهای شکست خورده ی این جنگ همچون آلمان و ژاپن خلاصه می‌شد. 👈اما امروز این رقم حدودا 10 برابر شده است به طوری که چندی پیش روزنامه یو اس ای تودی در گزارشی در این رابطه خبر داد، در حال حاضر دولت آمریکا بیش از ۸۰۰ پایگاه نظامی در بیش از ۷۰ کشورجهان دارد و بر اساس داده‌های منتشر شده توسط پنتاگون حدود ۲۵۰ هزار نظامی و غیر نظامی آمریکایی در این پایگاه ها خدمت میکنند! که در ادامه توضیح خواهیم داد....
آمریکایی ها از بعد از جنگ جهانی دوم و به خصوص در دو سه دهه اخیر، یعنی پس از سقوط شوروی که فضای مناسب تری برای گسترش نفوذ امریکا فراهم شد، همواره در پی استقرار نیروهای نظامی و تاسیس پایگاه های نظامی در نقاط مختلف جهان برآمده اند و از این نیروها به صورت مستقیم علیه برخی کشورها و یا به عنوان ابزاری برای اعمال فشار بر مخالفان خود در نقاط مختلف جهان استفاده کرده اند.
👈حال سوال اینجاست که دلایل و اهداف آمریکایی ها از تاسیس این همه پایگاه نظامی از بعداز جنگ جهانی دوم تا به امروزچه بوده است؟ لطفا به دو فکت زیر توجه کنید تا به پاسخ برسید👇 1️⃣سیاست آمریکایی ها از بعداز جنگ جهانی دوم برای حفظ هژمونی و تسلط بر جهان حول محور ذیل بوده است: ایجاد دشمنان فرضی با بحران زائی ، ایجاد جو بدبینی و سوء ظن ، دامن زدن به مسابقه تسلیحاتی،پروژه دشمن هراسی(مثل ایران هراسی، کره شمالی هراسی و...) و فروش سلاحهای انبار شده ی خود به کشورها و کسب سود. به طور مثال با شروع دوره جنگ سرد، آمریکاییها از شوروی و خطر نفوذ کمونیسم به عنوان بهانه ای برای استقرار نیروهای نظامی خود در کشورها استفاده می کردند ولی با سقوط شوروی و حذف خطر کمونیسم، هرگز قصد ترک پایگاه های نظامی خود در خارج از کشور را نداشتند که هیچ حتی در پی بهانه ای جدید برای تداوم و گسترش حضور نظامی خود مناطق مختلف جهان برآمدند. 2️⃣پس از حادثه یازده سپتامبر،واشنگتن پروژه "جنگ جهانی علیه تروریسم" خود را برای اولین بار در افغانستان و سپس در عراق انجام داد. این کشور با توسل به یک بهانه ساختگی آنهم مبارزه با تروریسم جهانی،طرح یک جنگ جهانی را بر علیه کسانی که مخالف هژمونی ایالات متحده آمریکا در جهان بودند ایجاد کرد فلذا آمریکایی ها براساس این طرح بهانه لازم برای تداوم حضور نظامی و گسترش تعداد پایگاه ها و نیروهای خود در جهان را بدست آوردندو با استفاده از آن ابزار لازم را برای پیشبرد سیاست های منطقه ای و منافع خود کسب نمودند.
🔰پایگاههای نظامی آمریکا به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند: 1️⃣پایگاه‌های بزرگ: این پایگاه ها به «تکیه‌گاه» نیز مشهورند. این پایگاه هاتاسیساتی نظامی با بیش از ۴ کیلومتر مربع مساحت یا ارزش بیش از ۱۰ میلیارد دلار هستند. این پایگاه‌ها معمولاً بیش از ۲۰۰۰ پرسنل نظامی آمریکایی دارند. ۶۰ درصد پایگاه‌های خارجی آمریکا در این گروه قرار می‌گیرند. 2️⃣پایگاه‌های کوچک: این پایگاه ها به «گل مرداب» مشهورند وکوچکتر از ۴ کیلومترمربع یا با ارزش کمتر از ۱۰ میلیارد دلار و به صورت مشارکتی با کشور میزبان اداره میشوند. این سایت‌ها که برای عملیات‌هایی پیشرو استفاده می‌شوند، ۴۰ درصد باقیمانده پایگاه‌های خارجی ایالات متحده را در بر می‌گیرند.
👈حال به بررسی چند پایگاه مهم آمریکا در مناطق و کشورهای جهان میپردازیم...👇
1️⃣خاورمیانه 👇👇👇👇👇👇
🔰پایگاه العدید قطر بزرگترین تاسیسات نظامی آمریکا در خاورمیانه، پایگاه هوایی العدید است که در غرب دوحه در کشور قطرواقع شده است. این پایگاه در سال ۱۹۹۶ تأسیس شد و میزبان حدود ۱۱هزار سرباز آمریکایی و ناتو، تقریباً ۱۰۰ هواپیما و هزاران هواپیمای بدون سرنشین است. این پایگاه که تقریباً در مرکز کشور کوچک قطر واقع شده 278 کیلومتر با سواحل کشورمان فاصله داشته و کلکسیونی از انواع هواپیماهای آمریکایی در آن یافت می‌شود. هواپیماهای بمب‌افکن تقریباً پنهانکار (رادارگریز) بی-1بی، ترابری سی-17، سی-130، سوخت رسان‌های کی-سی-135 و کی-سی-10، هواپیماهای گشت دریایی اوریون و هواپیمای جاسوسی الکترونیکی جوینت استارز در این مکان مشاهده می‌شود و گزارش شده که جنگنده‌های اف-16 نیز در آن موجود هستند.
نمای پایگاه بزرگ هوایی العدید قطر
🔰پایگاه شیخ عیسی بحرین دیگر پایگاه مهم آمریکایی ها در خاورمیانه پایگاه هوایی شیخ عیسی در کشور بحرین است. این پایگاه 238 کیلومتر دورتر از سواحل کشورمان بوده و علاوه بر تمامی موشک های بالستیک کشور، راکت زلزال-3بی نیز توانایی رسیدن به آن را دارد. هواپیماهای سی-17، پی-3اوریون و جنگنده اف-16 در این پایگاه که دو باند با طول نهایی نزدیک به 3800 متر دارد قابل مشاهده است. همچنین جنگنده های اف-18، هواپیماهای جنگ الکترونیک ئی-آ-6-بی پراولر نیز در مقاطعی در این پایگاه مستقر بوده اند.
🔰پایگاه هوایی اینجرلیک در ترکیه 👈در بین فهرست مراکز نظامی آمریکا در منطقه، پایگاه هوایی اینجرلیک ترکیه از جایگاه ممتازی برخوردار بوده و با پایگاه العدید قابل مقایسه است. این پایگاه در فاصله 875 کیلومتری از مرزهای ایران و در شمال‌غربی مرزهای سوریه و در شهر آدانا کشور ترکیه قرار دارد و بزرگترین هواپیماهای زرادخانه نظامی آمریکا در آن مستقر بودند.
🔰پایگاه های بی شمار آمریکایی در عراق با حمله آمریکایی ها به عراق از سال ۲۰۰۳تا ۲۰۱۰ تعداد ۵۰۵ پایگاه و کمپ نظامی ساخته شد ولی طی چندسال گذشته و همزمان با خروج گسترده نظامیان آمریکایی از عراق ، این تعداد به ۱۵ عدد رسیده است که نمونه آن پایگاه عین الاسد و سنجار میباشد. هم اکنون هنوز حدود ۳۹ هزار سرباز آمریکایی در ۱۵ پایگاه در عراق حضور دارند. درکل تنها در شش کشور عربی منطقه، یعنی قطر، عربستان سعودی، کویت، بحرین، امارات و عمان 21 پایگاه نظامی در اختیار آمریکا است که هم اکنون از بزرگترین مراکز تأمین و تجهیز ارتش آمریکا در منطقه محسوب می شوند. از میان شش کشور یاد شده کویت شش پایگاه در اختیار نیروهای آمریکایی گذاشته است، که علی رغم مساحت اندک خود بیشترین امکانات را دردسترس آمریکایی ها در منطقه قرار داده است. این پایگاه ها در جریان حمله ی نیروهای آمریکا به عراق از یک نقش محوری در حمله و پشتیانی نیروهای ارتش آمریکا برخوردار بودند. بعد از کویت، قطر بیشترین پایگاه ها را در اختیار نیروهای ارتش آمریکا قرار داده است که تعداد آن ها تا قبل ازجنگ عراق پنج پایگاه اعلام شده بود.  
2️⃣ اروپا 👇👇👇👇👇
🔰در اروپا حداقل ۶۰ هزار سرباز آمریکایی حضور دارد. آلمان با ۳۳۹۰۰ نفر بیشترین تعداد نیروهای آمریکایی در اروپا را میزبانی می‌کند؛ ایتالیا و انگلستان در رتبه بعدی قرار دارند.  مانند تقریبا تمام پایگاه‌های ایالات متحده، این پایگاه مجهز به بیمارستان، مدرسه، نیروگاه، مجتمع‌های آپارتمانی و رفاهی است. پایگاه هوایی رامشتاین در آلمان بزرگترین قطب سربازان و تجهیزات نظامی آمریکا در اروپا است. درست در خارج از این پایگاه هزار و دویست هکتاری یک مرکز پزشکی منطقه‌ای که بزرگترین بیمارستان نظامی ایالات متحده در خارج از این کشور استقرار دارد. این مرکز در جنگ افغانستان و عراق بسیار مورد استفاده قرار گرفت و هزاران سرباز زخمی را درمان کرد. آمریکایی ها همچنین در انگلستان، پرتغال ایسلندو.... دارای پایگاه هستند.
3️⃣شرق آسیا 👇👇👇👇👇👇
🔰حضور نظامی آمریکا در ژاپن و کره جنوبی 👈ایالات متحده پس از پایان جنگ جهانی دوم (۱۹۳۹-۱۹۴۵) در ژاپن و از زمان جنگ کره (۱۹۵۰-۱۹۵۳) در کره جنوبی مستقر بوده است.  تقریباً نیمی از کل نیروهای آمریکایی مستقر در خارج از این کشور، در ژاپن ۵۳هزار و هفتصدنفرو در کره جنوبی ۲۶هزار و چهارصدنفرمستقر هستند. 👈کره جنوبی میزبان کمپ همفریس، بزرگترین پایگاه نظامی خارج از کشور آمریکا است که تقریباً در ۶۵ کیلومتری جنوب سئول واقع شده است. این پایگاه وسیع- بیش از هزار هکتار- در کمتر از ۱۰۰ کیلومتری منطقه غیرنظامی و بسیار مستحکم کره شمالی واقع شده است. 👈طبق آمار پنتاگون ، ژاپن با ۱۲۰ پایگاه فعال، بیشترین پایگاه آمریکایی را در خود دارد و پس از آن آلمان با ۱۱۹ و کره جنوبی با ۷۳ پایگاه در مراتب بعدی قرار دارند. آمریکایی ها همچنین در سنگاپور، اندونزی فیلیپین،سریلانکا و... دارای پایگاه هستند.
کل پایگاه های آمریکایی در کشورهای اطراف میهنمان ایران.....
آمریکا به غیر از ۸۰۰ پایگاه برون مرزی، در داخل خود نیز حدود ۵۳۰۰ پایگاه نظامی رسمی دارد . نگهداری از پایگاه های خارجی و پرداخت حقوق سربازان سالانه بین ۸۵ تا ۱۰۰ میلیارد دلار هزینه دارد!
🔰هزینه های نظامی گری یانکی ها 👈بر اساس گزارش موسسه بین‌المللی تحقیقات صلح استکهلم (SIPRI)، ایالات متحده در سال گذشته ۷۷۸ میلیارد دلار برای ارتش خود هزینه کرده و به عنوان بزرگترین هزینه کننده نظامی در جهان شناخته می‌شود. این رقم از مجموع هزینه‌کرد ۱۰ کشور بعدی این فهرست نیز بیشتر بوده است.... 👈چین با ۲۵۲ میلیارد دلار در رتبه دوم قرار دارد ، پس از آن هند با ۷۳ میلیارد دلار، روسیه با ۶۲ میلیارد دلار و انگلیس با ۵۹ میلیارد دلار در رتبه‌های بعدی قرار دارند. بر اساس پژوهش دانشگاه براون، ایالات متحده تنها در ۲۰ سال گذشته ۸ تریلیون دلار برای به اصطلاح «جنگ جهانی علیه تروریسم» هزینه کرده است. بخشی از این مبلغ مربوط به سود مبالغ هنگفتی است که برای تأمین مالی جنگ‌ها  قرض گرفته شده و حدود بیش از ۲.۲ میلیارد دلار نیز مربوط به تعهداتی است که برای مراقبت از جانبازان دارد!
🇺🇸پایان🇺🇸
36.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸می دونستید فراستی هم فیلم ساخته؟! 🔻در دوره "فرم و دیدن" سر یکی از کلاس ها، فراگیران به فراستی گفتند چرا شما که همیشه در جایگاه منتقد هستید یک بار خودتون فیلمی نمی سازید؟ پاسخ داد مدیوم نقد با مدیوم فیلمسازی اساسا متفاوت بوده و دو حرفه مجزاست و قرار نیست منتقد، سازنده اثر هم باشد؛ 👈 اما من یک بار در اثر حمله های وحشیانه اسرائیل به فیلم‌ مستند کوتاهی ساختم که برای ساخت آن، چند هزار دقیقه فیلم آرشیوی دیدم. البته ناگفته نماند فراستی به مستند خودش هم نقد دارد اما آن را کاری قابل دفاع می داند. به مناسبت روز جهانی این مستند با نام "اینجا غزه" را تماشا کنید. 🆔 https://eitaa.com/tahlil30yasi
سود هنگفت پالایشگاه ها از کجا می‌آید؟ ✍رضا غلامی 💥یک پالایشگاه از یک طرف به لوله نفت خام وصل است و از سوی دیگر فرآورده تحویل می‌دهد، یعنی کل فرآیند پالایشی یک فرآیند مشخص فیزیکی است که مدام تکرار می‌شود. لذا می‌توان برای هر واحد فعالیت او حق العمل یا حق الزحمه متناسب با تولید پرداخت کرد. دست کم دو حالت برای پرداخت کارمزد یا حق العمل پالایشگاه ها وجود دارد؛ (1) بر مبنای فیزیک نفت خام (2) بر مبنای ارزش نفت خام. 🔻در حالت اول، باید هزینه‌های پالایشگاه را همراه با سود متعارف حساب کنیم و بر کل واحدهای تولیدی در زمان مشخص تقسيم کنیم، حق الزحمه هر واحد پالایش (مثلا یک بشکه نفت خام) تعیین می‌شود. در این حالت واحدهای پالایش بیشتر به معنای درآمد و سود بیشتر است. 🔻دوم، تعیین حق العمل براساس ارزش نفت خام. مثلا 5% ارزش نفت خام پالایش شده را به عنوان حق الزحمه تعیین کنیم. در این حالت سود پالایشگاه را تابع مستقیمی از قیمت نفت و مهمتر از آن قیمت ارز کرده‌ایم. مثلا اگر قیمت نفت بشکه ای 50 دلار و هر دلار 5000 تومان باشد 5% حق العمل می‌شود بشکه‌ای 12500 تومان. ولی اگر قیمت نفت بشکه‌ای 100 دلار و دلار 50 هزار تومان باشد، حق العمل برای پالایش هر بشکه 250 هزار تومان خواهد شد. یعنی بدون انجام هیچ کار خاص جدیدی، سود پالایشگاه حدود 20 برابر می‌شود. در یکی از جلسات تصمیم‌گیری در مورد قیر در سال 1387، یکی از متولیان موضوع درخواست افزایش سهم یکی از اجزای ستون تقطیر را به اندازه یک واحد درصد داشت. همه گفتند یک واحد درصد که چیزی نیست ولی یک نفر بسرعت حساب کرد که بله چیزی نیست فقط با این تغییر 19 میلیارد تومان به سود پالایشگاه اضافه می‌شود. https://eitaa.com/tahlil30yasi
💥 حرام سیاسی ✅ مقوله پوشش و از گذشته‌های دور تقریباً در بسیاری از جوامع بشری وجود داشته که نگاهی به تاریخچه و آثار تمدنی ملل گوناگون در طول قرون، نشان‌دهنده این واقعیت است. در دین اسلام و هم حجاب یک موضوع اجتماعی مهم قلمداد می‌شود؛ چرا که از نشانه‌های حیا، عفت، شخصیت و وقار زنان مسلمان است. البته این موضوع منحصر به دین اسلام نمی‌شود و همه ادیان توحیدی به موضوع حجاب توجه داشته و دارند. هرچند شاید حدود و ثغور و فلسفه حجاب از نگاه ادیان گوناگون، متفارت باشد. 💠 حجاب، نماد پایبندی به اخلاق و عفاف در بین زنان مسلمان است که در دوره‌هایی از تاریخ حتی به نماد و ایستادگی در برابر فشارهای داخلی و خارجی تبدیل شده است که نمونه بارز آن، ماجرای است که هدفش، از بین بردن هویت زن مسلمان ایرانی و تبدیل آن به عنصری در خدمت شهوت و لذایذ مادی بود؛ شبیه آنچه که در غرب تجربه شده است. ⬅️ امروز هم دشمنان اسلام و ایران وقتی در صحنه‌های گوناگون مقابله با انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران راه به جایی نبرده‌اند، به تکاپو افتادند تا با مستمسک قرار دادن موضوع حجاب، به با ارزش‌های دینی و اجتماعی مردم ایران بپردازند. اجیر کردن عناصر خودفروخته و برای موج‌سواری روی موضوع حجاب از ماجرای «دختران خیابان انقلاب» تا تمرکز بر کلیدواژه و بسیج رسانه‌های‌شان برای پشتیبانی از این حرکت‌ها از چند سال قبل آغاز شده بود؛ اما با فوت این موضوع اوج گرفت. دشمنان هم با بسیج همه ظرفیت‌های سیاسی و رسانه‌ای خود برای چند هفته التهاباتی در کشور پدید آوردند و تعداد کمی از جوانان و نوجوانان هم به دلیل عدم شناخت کافی از سناریوهای ، اسیر بازی‌های رسانه‌ای آنها شده بودند و همراهی‌هایی با فراخوان‌ها و آشوب‌آفرینی‌های دشمنان و بدخواهان داشتند که با هدایت ضدانقلاب تبدیل به می‌شد تا جایی که در مسیر تأمین امنیت مردم و مقابله با اغتشاشات، تعدادی از بهترین فرزندان این ملت جان خود را از دست دادند. 👈 این غائله به وضوح نشان داد که در پس پرده موضوع حجاب و هجمه‌هایی که به آن می‌شود، دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی دشمن قرار دارند و با کمک رسانه‌ها و ، درصدد پیاده‌سازی نقشه‌های شوم‌شان در کشورمان هستند؛ چرا که دشمن به خوبی می‌داند که حجاب مادران و دختران ایران زمین، سد محکمی در برابر نفوذ و او بر فرهنگ، دین و آیین ایران باشکوه و مقتدر است. ⚠️ این‌طور بود که رهبرحکیم انقلاب در دیدار کارگزاران نظام اسلامی، را حرام شرعی و دانستند و گفتند: «خیلی از کسانی که کشف حجاب می‌کنند، نمی‌دانند این را؛ اگر بدانند که پشت این کاری که اینها دارند می‌کنند چه کسانی هستند، قطعاً نمی‌کنند؛ من می‌دانم. خیلی از اینها کسانی هستند که اهل دینند، اهل تضرّعند، اهل ماه رمضانند، اهل گریه و دعایند، [منتها] توجه ندارند که چه کسی پشت این سیاستِ رفع حجاب و مبارزه‌ با حجاب است. جاسوس‌های دشمن، دستگاه‌های جاسوسی دشمن، دنبال این قضیه هستند. اگر بدانند، حتماً نمی‌کنند. به هر حال، این مسئله قطعاً حل خواهد شد.» 🔻🔻🔻🔻 https://eitaa.com/tahlil30yasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 « حاجتی که به تنهایی انبانی از حاجات است!» 🔻 بخشی از گفتگو با استاد طاهرزاده https://eitaa.com/tahlil30yasi
16.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙 هزار نکته باریکتر ز مو اینجاست 🔻تیتراژ جدید برنامه تلویزیونی کلمه 🔸 با صدای کربلایی محمدحسین پویانفر و شعری از حافظ شیرازی https://eitaa.com/tahlil30yasi
قبلا گفتم صرف نظر از سیاست های ناسیونالیستی اردوغان در منطقه قفقاز و آسیای مرکزی اما تغییر سیاسی در ترکیه فعلا به مصلحت کشورهای منطقه نیست. آمریکا از بازی های سیاسی اردوغان ناراضی است و برای تغییر حکمرانی در این کشور از اپوزیسیون یکپارچه به رهبری کمال قلیچداراوغلو رقیب اصلی اردوغان حمایت می کند. انتخاب کمال قلیچداراوغلو در انتخابات ترکیه مطمئنا حضور آمریکا در منطقه را تضمین خواهد کرد و دامنه ی ناتو سازی کشورهای منطقه را به گرجستان و جمهوری آذربایجان نیز خواهند رساند و طبیعتا چالش های امنیتی بیشتری برای بلوک شرق ایجاد خواهد کرد اردوغان برای پیروزی در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری کار دشواری دارد بستر مخربی که حزب عدالت و توسعه بر اقتصاد ترکیه حاکم کرده موج نارضایتی های زیادی را بدنبال داشته است اردوغان راهی جز موج سواری بر رفتار های پوپولیستی و ناسیونالیستی ندارد چراکه واقعیت تورم، زلزله و بدهی های عجیب این کشور به بانک های جهانی زندگی مردم را تحت الشعاع قرار داده است. ابوقاسم https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔴 تحریف ناشیانه تاریخ توسط قُلَک کارگزاران/ وقتی محسن هاشمی پایه‌های علم ریاضیات و آمار را به لرزه درمی‌آورد! 💬 🔹محسن هاشمی در اظهاراتی عجیب مدعی شده است که «میزان کاهش ارزش پول ملی از دوره قاجار تا ابتدای دولت سیزدهم، کمتر از میزان کاهش آن در این دو سال است». 🔸بنظر می‌رسد فرزند ارشد مرحوم هاشمی به دنبال حربه‌ای برای تخریب دولت سیزدهم می‌گشته اما ناخودگاه با این اظهارات خلاف واقع بنیان‌های علم ریاضیات و آمار را به چالش می‌کشد. ✅بر اساس آمار بانک مرکزی، از لحاظ تغییرات سالانه ارزش پول ملی و افزایش قیمت دلار، رکوردداران سقوط ارزش پول ملی و افزایش قیمت دلار در کشور به ترتیب سال‌های ۱۳۹۷ (روحانی با ۱۵۶ درصد)، ۱۳۹۱ (احمدی‌نژاد با ۹۲ درصد)، ۱۳۹۹ (روحانی با ۷۷ درصد)، ۱۳۷۴ (رفسنجانی با ۵۳ درصد) و ۱۳۷۳ (رفسنجانی با ۴۶ درصد) هستند. 🔹بر این اساس مرحوم هاشمی و یار غارش حسن روحانی با اختلاف فاحش، رکورددار سقوط ارزش پول ملی و افزایش قیمت دلار هستند! 🔸اما ضربات ویرانگر مرحوم هاشمی و روحانی به سفره مردم به همین‌جا ختم نمی‌شود؛ از لحاظ متوسط سالانه افزایش نرخ دلار در دولت‌های پس از دفاع مقدس نیز، حسن روحانی با ۳۰.۸ درصد و اکبر رفسنجانی با ۲۲ درصد بدترین عملکرد را داشته‌اند. 💢 ظاهرا محسن هاشمی که در دوران دفاع مقدس در حال علم‌آموزی در دانشگاه پلی‌تکنیک مونترال کانادا بوده است، به‌اندازه کافی نسبت به یادگیری مسائل درسی‌اش رغبتی نداشته است؛ با این حال گذراندن دو واحد آمار می‌تواند به او کمک کند تا متوجه فضاحت دوران اعتدال و سازندگی بشود. ➖➖➖➖➖➖➖ 📲 مهم‌ترین تحلیل‌های روز 👇 https://eitaa.com/tahlil30yasi #⃣