فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلم منتشر شده از لحظه حمله عوامل آشوبگر ترویست به منزل شخصی یک روحانی!!!
#پایان_مماشات | #ثامن | #لبیک_یا_خامنه_ای#ک_ب
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | آمریکا با حسابهای جعلی مردم را فریب میدهد
🍃🌹🍃
🔻شرکت «متا»:
🔹ارتش آمریکا از شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک و اینستاگرام برای ساخت حسابهای جعلی به منظور فریب دادن کاربران دیگر استفاده میکند.
🔸براساس تحقیقات انجام شده، از این حسابها برای پیشبرد حمایت از غرب در سراسر جهان، طی سالها استفاده شده است.
🔺این پستها روی طیف وسیعی از کشورها مانند افغانستان، الجزایر، ایران، عراق، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه، سومالی، سوریه، تاجیکستان، ازبکستان و یمن متمرکز بود.
#ثامن | #برای_ایران | #لبیک_یا_خامنه_ای #ک_ب
17.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 پدر مهدی کابلی جوان ۱۵ ساله ای که سعودی اینترنشنال با آبروی آنها بازی کرد: پسرم در تصادف به گارد ریل برخورد کرده و هیچ اتفاق دیگری نبوده است. شرایط روحی این حرفها را ندارم.
🍃🌹🍃
✅ گزارش از بیمارستان محل درمان
📍یک روش #جهاد_تبیین: اینمطلب را به همه کسانی که به آنها دسترسی مجازی دارید ارسال کنید.
#ثامن | #برای_ایران | #لبیک_یا_خامنه_ای#ک_ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 جنگیدن سخت است با دشمنی که لباس مردم خودت را پوشیده و تفنگش را پنهان کرده باشد
🍃🌹🍃
✅ برشی از مستند کاوه درباره جنگافروزی تجزیهطلبان کرد در دهه ۶۰
#ثامن | #برای_ایران | #لبیک_یا_خامنه_ای #ک_ب
48.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
📽 #ببینید | چرا باید به آینده نظام امیدوار بود؟!
🍃🌹🍃
1⃣ پر تکرارترین آیه از لسان مقام معظم رهبری از ابتدا تا به الان؟!
2⃣ پیروزی در جنگ هشت ساله با عقل مادی ممکن بود؟
3⃣ دستاوردهای ۴۳ ساله که کشورهای ۳۰۰ ساله به آن دست پیدا نکردند!
4⃣ رشد ۱۲ برابر بانوان پزشک فوق تخصص در دنیا!
5⃣ اولین موج #تجزیه_طلبی در کشور چه زمانی اتفاق افتاد؟!
🎙 #حجت_الاسلام_راجی
#ثامن | #برای_ایران | #لبیک_یا_خامنه_ای #ک_ب
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، شورای حقوق بشر سازمان ملل امروز (پنجشنبه) نشستی را با هدف محکوم کردن وضعیت حقوق بشری ایران در حمایت از اغتشاشات داخلی برگزار کرد که بهرغم آن که بسیاری کشورهای غربی در استانداردهایی دوگانه، از سیاستهای حقوق بشری ایران انتقاد کردند، اما برخی کشورها همچون ونزوئلا، زیمبابوه، چین و سوریه از جمله کشورهایی بودند که این شورا را به پیشبرد «معیارهای دوگانه» متهم کردند.
ونزوئلا: غرب به دنبال بیثبات کردن ایران است
طبق گزارش یورونیوز، نماینده ونزوئلا با انتقاد از معیارهای دوگانه در شورای حقوق بشر سازمان ملل، تأکید کرد که کشورهای غربی به دنبال بیثبات کردن ایران هستند.
طبق این گزارش، نماینده ونزوئلا در این نشست تصریح کرد: «برگزاری این نشست معنا و مفهومی ندارد و کشورهایی قدرتمند جهان به دنبال بیثبات کردن ایران هستند». وی ادامه داد: « ما در جریانات اخیر، شاهد کمپین رسانه ای و شبکه های اجتماعی علیه ایران بودیم».
نماینده ونزوئلا اقدام کشورهای غربی در برگزاری نشست ویژه شورای حقوق بشر در مورد ایران را در ادامه سیاسی کاری های این کشورها در سوء استفاده از شورای حقوق بشر برای اهداف سیاسی این کشورها دانست.
سفیر ونزوئلا افزود: مردم ایران سالهاست تحت تحریم های کشورهای غربی قرار دارند و حقوق بنیادین آنها نقض می شود. این کشورها باید نقض حقوق مردم ایران را متوقف کنند و از ادامه سیاست های خود علیه مردم ایران خودداری کنند.
سوریه: تحمیل تحریم علیه ایران و حمایت از اغتشاشات را محکوم میکنیم
از طرف دیگر، نماینده سوریه در نشست ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد از «سیاسی شدن» موضوع حقوق بشر در ایران انتقاد کرد و او نیز همچون نماینده ونزوئلا از معیارهای دوگانه شورای حقوق بشر سازمان ملل در رسیدگی به موارد نقض حقوق بشر در کشورهای جهان انتقاد کرد.
نماینده سوریه در این خصوص گفت: «سوریه از اقدامات ایران برای ارتقاء حقوق بشر و تعامل با سازوکارهای حقوق بشری تمجید می کند. سوریه نادیده گرفتن نقض حقوق بشر ایرانیان توسط کشورهای غربی از طریق تحمیل تحریم ها و حمایت از فعالیت های تروریستی و اغتشاش در ایران را محکوم میکند».
کوبا:هاوانا با تحریمهای یکجانبه علیه ایران مخالف است
نماینده کوبا نیز همچون ونزوئلا و سوریه ضمن انتقاد از برگزاری نشست حقوق بشر علیه ایران تأکید کرد: «هاوانا با وضع تحریمهای یکجانبه علیه ایران مخالف است».
وی تصریح کرد: «ما مخالف برگزاری این نشست هستیم. برگزاری این نشست، نمونه دیگری از رفتار تبعیض آمیز دولت های غربی در شورای حقوق بشر است. ما مخالف تحمیل تحریم علیه ایران و دخالت در امور داخلی ایران و نقض حاکمیت ملی این کشور هستیم».
کره شمالی:از استفاده ابزاری حقوق بشر برای دخالت در کشورهای دیگر نگرانیم
نماینده کره شمالی در نشست ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل درباره ایران نیز در انتقاد از عملکرد شورای حقوق بشر سازمان ملل تصریح کرد: «ما از استفادهی ابزاری حقوق بشر، برای دخالت در کشورهای مختلف نگرانیم».
وی تصریح کرد: «سیاست کشورهای غربی برای تحت فشار قرار دادن کشورهای مستقل با سوءاستفاده از شورای حقوق، موجب نگرانی عمیق است. ایران اقدامات مؤثری در ارتقاء حقوق بشر داشته است و ما مخالف این نشست ویژه هستیم و معتقدیم موضوعات حقوق بشری باید براساس گفتگو و همکاری بین دولت ها، مورد توجه قرار گیرد».
نیکاراگوئه: از اعضا میخواهیم در امور کشورها دخالت نکنند
گزارشها همچنین نشان میدهد که نماینده نیکاراگوئه در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل نیز در حمایت از جمهوری اسلامی ایران گفت: «از همه اعضا میخواهیم بیطرف عمل کنند و در امور کشورها دخالت نکنند».
وی ادامه داد: «براساس منشور ملل متحد نباید در امور داخلی کشورها دخالت شود. ایران به خوبی به حقوق بشر احترام می گذارد و اقداماتی که در شورای حقوق بشر انجام می شود، نباید حاکمیت ملی این کشور را نقض کند و موجب دخالت در امور داخلی ایران شود».
روسیه: به مداخله در ایران پایان دهید
بنا بر گزارش شبکه «بی بی سی»، نماینده روسیه که به طور غیرحضوری در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل صحبت میکرد، قدرتهای غربی را به استفاده سیاسی از موازین حقوق بشری متهم کرد و قطعنامهای برای کمیته حقیقتیاب را بدون موافقت جمهوری اسلامی «غیرمشروع» خواند و گفت: «مداخله در امور داخلی ایران پایان داده شود».
پاکستان:حمایت و ارتقای حقوق بشر صرفا از طریق گفتوگو حاصل می شود
نماینده پاکستان نیز در این شورا با حمایت از جمهوری اسلامی گفت: «این شورا تاکنون 35 نشست ویژه برگزار کرده است که جز چند موردی که در مورد اشغال سرزمین فلسطین توسط اسرائیل بوده، مابقی علیه کشورهای در حال توسعه بوده است که صرفا بر روی حقوق محدودی از مردم این کشورها (سیاسی و مدنی) توجه کرده است، ولی حقوق اقتصادی مردم مورد تو
جه قرار نگرفته است. ما اغتشاشات در ایران را و اقدام تروریستی در شاهچراغ را محکوم می کنیم و اقدام مسوولانه ایران در روشنگری و ارائه گزارشات مختلف را مورد توجه قرار می دهیم. حمایت و ارتقای حقوق بشر صرفا از طریق گفتوگو حاصل می شود».
چین: ما از سیاسیکاری شورای حقوق بشر نگرانیم
از طرف دیگر، سفیر و نماینده چین در نشست ویژه شورای حقوق بشر گفت: «شورای حقوق بشر شاهد افزایش سیاسی کاری ها و تنش هاست که موجب نگرانی شدید است. گفتوگو و همکاری باید مبنای کار شورای حقوق بشر باشد و بیطرفانه و مستقلانه و غیرجانبدرانه باید به مسائل حقوق بشری بپردازد».
وی تصریح کرد: «نباید حقوق بشر و شورای حقوق بشر تبدیل به وسیله دخالت در مورد داخلی کشورها شود. چین از برگزاری این نشست ویژه حمایت نمی کند. ما توجه ها رو به تحمیل تحریم ها علیه ایران جلب می کنیم. این تحریم ها که آسیب های جدی به مردم ایران وارد می کنند، باید متوقف شوند. از ایران تشکر می کنیم که توجه کافی به مسائل داخلی خود دارد».
کشورهای غربی حاضر در این جلسه از جمله آمریکا، سوئیس، فنلاند، اسلوونی، اتریش، استرالیا و رژیم صهیونیستی و ... با انتقاد از عملکرد حقوق بشری جمهوری اسلامی از اغتشاشات داخلی ایران حمایت کردند.
رژیم صهیونیستی که به کودککشی و ظلم علیه مردم مظلوم فلسطین در جهان شناخته می شود، از اغتشاشات در ایران حمایت کرد.
طبق گزارش یورونیوز، نماینده رژیم صهیونیستی در نشست ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل گفت که اغتشاشگران در ایران «برای آینده بهتر و تغییر» مبارزه میکنند.
در پی اغتشاشات اخیر در ایران، بسیاری از کشورهای غربی از جمله آمریکا و انگلیس با حمایت از این ناآرامیها تلاش داشتهاند تا بر آتش آشوبگریها در ایران دامن بزنند و در این راستا تحریمهایی را علیه جمهوری اسلامی تحمیل کردهاند
@tahlil30yasi
شورای حقوق بشر قطعنامه ضد ایرانی را به تصویب رساند
🔹شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد قطعنامه ضدایرانی درباره آنچه «وضعیت حقوق بشر در ایران» خوانده شده را به تصویب رساند.
@tahlil30yasi
کنعانی خطاب به بایدن: آیا در تحریم حداکثری، زنان ایرانی مستثنی بودند؟
🔹سخنگوی وزارت خارجه: رئیسجمهور رژیمی که بیش از ۴۰ سال در دشمنی و بیرحمی علیه ملت ایران سنگ تمام گذاشت و در تروریسم اقتصادی و تحریم حتی به کودکان بیمار پروانهای رحم نکرد، مدعی است «ما در کنار زنان ایران هستیم».
🔹به راستی آیا در تحریم حداکثری شما علیه ملت ایران، زنان و مادران ایرانی مستثنی بودند؟!
@tahlil30yasi
بیانیه مشترک و پایانی نوزدهمین نشست بینالمللی آستانه در مورد سوریه که دیروز در پایتخت قزاقستان به پایان رسید، به جز تمرکز بر رد حضور آمریکا در خاک سوریه که روسیه با تکیه بر آن برای برقراری مجدد روابط قطع شده میان آنکارا و دمشق تلاش میکند و نیز حمایت مجدد از پروژههای «بازیابی زودهنگام» برای بازسازی زیرساختها با هدف سرعت بخشیدن به بازگشت آوارگان به عنوان بخشی از راهبرد سوری-روسی برای برداشتن «کارت بشردوستانه» از روی میز مذاکرات سیاسی، نکته جدیدی نداشت.
این نشست با حضور نمایندگان جمهوری اسلامی ایران، فدراسیون روسیه و جمهوری ترکیه به عنوان ضامنین چارچوب آستانه ۲۲ تا ۲۳ نوامبر در قزاقستان، برگزار شد.
روزنامه لبنانی الاخبار با اشاره به این موضوع، نوشت: «در این بیانیه، تجاوزهای اسرائیل و تحریمهای یکجانبه آمریکا و کشورهای اتحادیه اروپا علیه سوریه محکوم شد، همچنین جداییطلبیهای مورد حمایت آمریکا تحت عنوان «خودگردانی» محکوم شد و طی آن به تشدید تنش اخیر ترکیه در شمال سوریه پرداخته نشد. این امر بهرغم بحثهای طولانی بود که در این خصوص طی نشسـتهای جانبی بین هیأتهای شرکتکننده در این نشست که به میزبانی نورسلطان پایتخت قزاقستان برگزار شد، صورت گرفت».
بنا بر این گزارش، در نشست مذکور، یک هیأت از دولت سوریه به ریاست «ایمن سوسان»معاون وزیر خارجه، یک هیأت از ترکیه به ریاست «سلجوق اونال» مسئول پرونده سوریه در وزارت خارجه ترکیه، یک هیأت از روسیه تحت ریاست «الکساندر لاورنتیف» فرستاده ویژه ولادیمیر پوتین به سوریه و یک هیأت از ایران به ریاست «علی اصغر خاجی» مشاور امور سیاسی وزارت خارجه این کشور حضور داشت. علاوه بر این چهار هیأت، هیأتی از مخالفان سوری به ریاست «احمد طعمه» و هیأت هایی از کشورهای ناظر لبنان، عراق و اردن و نمایندگان سازمانهای بین المللی به ریاست «گیر پدرسن» نماینده سازمان ملل در سوریه که امیدوار بود این نشست باب ازسرگیری کار «کمیته قانون اساسی» را قبل از تمرکز بر محور تشدید تنش جدی ترکیه باز کند، مشارکت داشتند.
به نوشته الاخبار، بر خلاف این بیانیه که به صورت کلی مطرح شد، ایمن سوسان، رئیس هیأت سوری، اظهارات صریحی درباره «رد تجاوزات ترکیه از سوی دمشق» بیان کرد و در یک کنفرانس خبری پس از این نشست، تصریح کرد که «اقدامات انجام شده از سوی اشغالگران آمریکایی و ترکی و در رأس آنها، حمایت از بقایای گروههای تروریستی و قطع مکرر آب شهروندان در الحسکه، جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت و نقض آشکار منشور ملل متحد است و لذا از جامعه بینالملل میخواهد که این اقدامات را محکوم کند.
به اعتقاد نویسنده، «این امر حاکی از تداوم مناقشه سوری - ترکی و متزلزل بودن تلاشهای روسیه برای عادیسازی روابط بین دو کشور، با وجود نشستهای امنیتی طولانی بین دو طرف در دوره گذشته است. حال برخلاف اظهارات سوریه، ترکیه همچنان درباره تمایل خود برای نزدیک شدن به دمشق صحبت میکند و رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه پس از نشست پارلمانی اخیر، تکرار کرد که دیدار با بشار اسد، رئیسجمهور سوریه، بعید نیست. وی این سخنان را چند روز پس از آن که از موکول کردن هرگونه نشست سیاسی بین دو کشور به بعد از انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در ژوئن سال آینده خبر داده، مطرح کرد».
در ادامه این یادداشت آمده است: «اردوغان در عین حال بار دیگر از آمادگی ترکیه برای عملیات زمینی در شمال سوریه، از جمله عین العرب (کوبانی) و منبج در حومه شمال شرقی حلب، جایی که جاده بین المللی M4 که بخشی از آن از ادلب می گذرد و مناقشه برانگیز است، سخن گفت. این امر در سایه تعلل آنکارا در عمل به تعهداتش برای بازکردن این جاده و با در نظر گرفتن اینکه مناطقی که اردوغان به آنها اشاره کرد، همان مناطقی هستند که ترکیه بیش از یک سال پیش و پیش از آنکه در گرفتن چراغ سبز روسی یا آمریکایی ناکام شود، تلاش کرده بود وارد آن شود، روی میدهد».
نگارنده افزود: «با این حال، فضای سیاسی این بار، در سایه انعطافپذیری آمریکا که حاکی از پذیرش این نوع عملیات است، متفاوت به نظر میرسد، بهویژه که منطقهای که اردوغان میخواهد در آن وارد شود، در محدوده نفوذ روسیه قرار دارد. این بدان معناست که آمریکا تمایل دارد که تلاشهای روسیه برای ایجاد نزدیکی میان ترکیه - سوریه، شکست بخورد. پس از آنکه واشنگتن برای گرفتن بهانهها از آنکارا، از اقدام "قسد" برای اجرای تعهدات قبلی خود برای واگذاری منبج و عین العرب به ارتش سوریه شد، جلوگیری کرد.
در همین راستا، منابع آگاه کُردی در گفتوگو با الاخبار، تصریح کردند که تغییری در سخنان سیاستمداران آمریکایی رخ داده است. مقاماتی که تا همین اواخر جلوگیری از هرگونه پیشروی زمینی را تضمین میکردند. این منابع توضیح میدادند که مقامات نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد)، هشدارهایی از سوی آمریکا درباره قصد ترکیه برای پیشروی زمینی
ابتدا به سمت عین العرب و سپس منبج همراه با تداوم عملیاتهای هوایی ترکیه علیه مقرهای مختلف دریافت کردهاند.تا جایی که کمی پیش از بمباران هوایی این مقرها، یکی از پایگاههای آمریکایی تخلیه شد.
به گفته این منابع، «به نظر میرسد که موضع روسیه محتاطانهتر باشد. مسکو با تأیید "درک نگرانی های امنیتی ترکیه" از یک سو، و رد عملیات زمینی از سوی دیگر، توپ را در زمین قسد میاندازد، که باید سرانجام به تعهدات قبلی خود عمل کرد و مکانهای تحت کنترل خود رادر عین العرب و منبج به ارتش سوریه که نیروها و تجهیزات نظامی زیادی را به عین عیسی که در مجاورت عین العرب است، عازم کرده است، تحویل دهد».
از سوی دیگر، این روزنامه لبنانی به نقل از منابع میدانی مخالفان، نوشت که گروههای جنگجو ،دستورات ترکیه برای آمادهسازی برای عملیات زمینی همزمان با ورود گروههایی از نیروهای ویژه ترکیه به شهر مرزی اعزاز در شمال حلب را دریافت کرده بودند.
به گفته این منابع، این دستورات، همچنین به «هیأت تحریر الشام» (جبهه النصره) که تحت ریاست «ابو محمد الجولانی» از مردان سابق القاعده رسیده بود تا جنگجویان خود را برای شرکت در این عملیات آماده و تجهیز کند. به ویژه پس از اینکه الجولانی حضور خود را در حومه حلب تثبیت کرد و ترکیه توانست تفاهماتی را بر گروههای مسلح تحمیل کند که بر اساس آن، نبرد بین گروه ها از یک سو و «تحریر الشام» از سوی دیگر متوقف شود.
@tahlil30yasi