🔸فَإِذَا انسَلَخَ الْأَشْهُرُ الْحُرُمُ فَاقْتُلُوا الْمُشْرِكِينَ حَيْثُ وَجَدتُّمُوهُمْ وَخُذُوهُمْ وَاحْصُرُوهُمْ وَاقْعُدُوا لَهُمْ كُلَّ مَرْصَدٍ
🔸ﭘﺲ ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﻣﺎﻩ ﻫﺎﻱ #ﺣﺮﺍم ﺳﭙﺮﻱ و تمام شد، ﻣﺸﺮﻛﺎﻥ ﺭﺍ ﻫﺮ ﺟﺎ ﻳﺎﻓﺘﻴﺪ ﺑﻜﺸﻴﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺍﺳﻴﺮﻱ ﺑﮕﻴﺮﻳﺪ ﻭ ﻣﺤﺎﺻﺮﻩ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻫﺮ ﻛﻤﻴﻦ ﮔﺎﻫﻲ ﺑﻪ ﻛﻤﻴﻦ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﻨﺸﻴﻨﻴﺪ.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔹مزیت ما عملیات زمینی است؛ چیزی شبیه آنچه حماس در عملیات طوفان الاقصی اجرا کرد.
🔹هانتینگتون حدود ۳۰ سال قبل، مزیت تمدن اسلام را دفاع از مرزهای خود با خون دانسته بود
🔹و همین مزیت را نقطه ضعف تمدن غرب تلقی می کرد.
🔹عملیات انسان محور برابر عملیات تجهیزات محور، جبهه دشمن را زمینگیر می کند.
🔹اصل غافلگیری می گوید زمانی که همه بالای سر را نگاه می کنند و منتظر موشک و پهباد هستند، باید روی زمین شکست بخورند.
🔹جولان، شبعا، مرزهای اردن و مصر و مردم این کشورها که آماده هزینه دادن برای آرمان فلسطین هستند، ظرفیتهای بی نظیری در این شرایط محسوب می شوند...
https://eitaa.com/tahlil30yasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸جمهوری اسلامی مسئول اینگونه می خواهد
🔸اعتقادش وقتی این است، مبتنی بر آن برنامه ریزی می کند و طرف مقابل هم روی اعتقاد او محاسبه می کند.
🔸رییسی هم چون اینطور بود، وحوش عالم برابر او رام می شدند.
🔻پی نوشت: تصور من این است پزشکیان هم چنین روحیاتی دارد اما همنشینی دوران جوانی اش با امثال عبدالعلی زاده، او را به محاصره غربگرایان درآورده است.
🔻آیه را ببینید:
🔹وَيَوْمَ يَعَضُّ الظَّالِمُ عَلَى يَدَيْهِ يَقُولُ يَا لَيْتَنِي اتَّخَذْتُ مَعَ الرَّسُولِ سَبِيلًا
روزی که شخص ظالم پشت دست حسرت به دندان گرفته و گوید: ای کاش من (در دنیا) با رسول حق راهی (برای دوستی و طاعت) پیش میگرفتم.
🔹يَا وَيْلَتَى لَيْتَنِي لَمْ أَتَّخِذْ فُلَانًا خَلِيلًا
وای بر من، ای کاش که فلان (مرد کافر و رفیق فاسق) را دوست نمیگرفتم.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔻آقایان؛ تصاویری که از اتاقهای عملیات منتشر می شود را ببینید
🔻کاملا ساختگی و مخابره کننده نظم و اقتدار است.
🔻باور کنید این رفتارها در تغییر باور مخاطبین تاثیر دارد.
🔻فرنگی ها اسمش را می گذارند دیپلماسی فرم؛ و از ابزار رسانه و جلوه های ویژه برای تحقق هدف بهره می برند.
🔻خواهشاً به شکل اتاقهای عملیات، لباس فرماندهان، رفتارشان هنگام تصویر برداری و جزئیات فیلم و عکسهایی که منتشر می کنید توجه داشته باشید.
🔸پی نوشت:سیدعلی خامنه ای ۴۰ سال است در کشور رهبر و رییس جمهور بوده، تا به حال یک بار در فیلم ها و عکسها از او رفتار بدنی غیر محاسبه شده ندیده ایم.
🔸لا اقل از او یاد بگیرید
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔺وقتی کثافت از رقابت های انتخاباتی آمریکا میبارد. در حالی که پس از کناره گیری بایدن و انتخاب کامالا هریس بعنوان نامزد حزب دموکرات، نظرسنجی ها پیشتازی معاون بایدن در سطح ملی و برابری در ایالت های سرنوشت ساز را نشان میدهند، ترامپ تلاش میکند او را یک فاحشه معرفی کند و بگوید هریس، رشدش در دنیای سیاست را مدیون هم خوابگی با فردی بنام "ویلی براون" است!
✅ https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔺ایران، اسرائیل و آغاز یک جنگ فرسایشی مستمر/ آمریکا تا کجا ادامه میدهد؟!
🔹تا قبل از عملیات "وعده صادق" اسراییل خود را رژیمی قدرتمند معرفی کرده بود که به تنهایی قادر به در هم کوبیدن هر کشوری است. در آن عملیات و تب و تاب ناشی از عملیات قریب الوقوع جدید به وضوح ثابت شد اسرائیل وابسته ترین رژیم در منطقه و دنیا است و توان و امنیت اش اساسا قابل قیاس با جمهوری اسلامی نیست. آمریکا، اروپا، و حکام سرسپرده عربی اگر نبودند بیش از ۹۰ درصد موشک ها و پهپادهای ایرانی احتمالا به اهداف خود در سرزمین های اشغالی اصابت میکردند. و البته که با حضور و کمک آنها نیز ایران توانست به اهداف از پیش تعیین شده خود برسد. حالا بقای اسرائیل بسته به حضور مستمر آمریکا و متحدانش در یک جنگ فرسایشی و طولانی مدت با محوری است که به چیزی جز نابودی اسرائیل رضایت نمیدهد.
🔹آیا آمریکا میتواند همزمان دو جبهه بزرگ و حتی بیشتر را پشتیبانی کند و یا مستقیما در یکی مشارکت نماید؟ آنچه از شواهد و قرائن بر می آید خلاف این را ثابت میکند. اسرائیل حتی موقعیت و عمق استراتژیک اوکراین فلک زده را هم ندارد. یک رژیم وابسته، یک نظام سیاسی شکننده، جامعه چند ملیتی فروپاشیده، و یک جمعیت فقط ۶ میلیونی که بسیاری از آنها در اندیشه فرار و بازگشت به سرزمین های مادری خود هستند چگونه میتواند در مقابل یک محور متحد بایستد که فقط رهبر آن [ایران] به لحاظ جمعیت ۱۵ برابر و به لحاظ سرزمینی حدود ۸۰ برابر بزرگتر از آن است. این فقط اسرائیل نیست که ضعیف ترین دوران پس از تاسیس را تجربه میکند؛ بزرگترین حامی اش آمریکا نیز ذلیل ترین دوران تاریخ خود را سپری مینماید. این تنبیه قریب الوقوع تحول عظیمی در منطقه ایجاد خواهد کرد؛ و نوع واکنش آمریکا و اسرائیل احتمالا مدت زمان نابودی رژیم و اخراج آمریکا از منطقه را تا حدودی مشخص خواهد کرد!
✅ https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔺تمام ناوها، پایگاه ها و متحدان را به خط کرده اند تا از اثرات خونخواهی بکاهند، اما نخواهند توانست. به همین سادگی! وقتی حجم سیستم های رهگیری افزایش می یابد، بدیهی ترین تدبیر افزایش تعداد پرتابه ها است. البته این بار بعید نیست رادار گریزها و مافوق صوت ها هم پا به میدان بگذارند! هرچقدر جبهه غربی-عبری لشکر بیشتری به میدان بیاورد، آنگاه که موشک ها زمین تلاویو و حیفا را لمس میکنند، سنگینی شکست را بیشتر بر گُرده خود احساس می نماید!
✅ https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔺آنهایی که حرف از ناتوانی و ناتمامی دولت پزشکیان میزنند و پیشاپیش آینده را به قضاوت نشسته اند، آیا هنوز پی نبرده اند که رهبر انقلاب با اینگونه رفتارها و گفتارها مخالف اند و بنای شان همواره پاسداری از رای ملت و تقویت دولت ها [حتی دولت های ضعیف] بوده است؟ این دولت، خوب یا بد چیزی است که مردم انتخاب کرده اند. اگر نقدی وارد است نقد میکنیم و میکوشیم اشتباهات کمتری داشته باشد. مهمترین فاکتور یک رئیس جمهور قبل از اینکه توانمند باشد یا ناتوان، هماهنگی اش با نظام و رهبری، اهتمامش به وحدت، دوری از حاشیه ها و همراهی اش با صدای واحد است. مابقی کمبودها را باید کوشید که اصلاح شود!
✅ https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔺️فرق عملیات "وعده صادق" با عملیات "خونخواهی" در چیست و این بار قرار است چه اتفاقات جدیدی رخ بدهد؟!
🔹در حمله اول ایران به اسرائیل اطلاعات ارزشمندی به دست آمد که در حمله دوم از آنها استفاده خواهد شد. در این خونخواهی قریب الوقوع احتمالا از پرتابگر های سیار که توسط ماهواره ها رصد میشوند استفاده نخواهد شد و آمریکا و اسرائیل نخواهند توانست حجم آتش، نوع آتش و زمان و مکان شروع حملات را تشخیص داده و برایش تدابیر مخصوص در نظر بگیرند. در حمله آتی به مانند عملیات وعده صادق هدف هشدار و ارسال پیام نیست، بلکه قرار است آسیب های جدی وارد شود؛ لذا پنهانکاری بیشتر، و پرتابه های دقیق تری بکار گرفته خواهد شد.
🔹در عملیات جدید با توجه به شناخت به دست آمده از عملیات گذشته تلاش میشود رهگیری پرتابه ها به شدت کاهش یابد و کشورهای مشارکت کننده حد المقدور از عملیات جا بمانند. حدس میزنم در عملیات جدید مدت زمان رسیدن پرتابه ها به اسرائیل به میزان چشمگیری کاهش یابد، و احتمالا پهپادهای کمتری بکار گرفته شوند. با توجه به عزم جدی آمریکا، اسرائیل و متحدانشان برای کم اثر کردن این حمله و نظر به آرایش پر تراکمی که در منطقه به خود گرفته اند، موفقیت این عملیات و تبلیغات پس از آن جهت مفتضح کردن دشمن برای ایران بسیار اهمیت دارد.
🔹همچنین همانطور که گفته شد این عملیات برای ارسال پیام و هشدار نیست؛ به نظر میرسد عملیات جدید قرار است که تلفات و آسیب های جدی را در میان نظامیان اسرائیل و مراکز حساس آن رقم بزند، لذا دیگر شاهد برخورد موشک به باند فرودگاه و یا سوله ها نخواهیم بود؛ بلکه ممکن است این حمله بخش اعظمی از توان، و چهره های مطرح نظامی را هدف بگیرد. حمله ایران ایضا آنقدر شدید خواهد بود که دشمن را برای واکنش مجدد به فکر فرو ببرد و بداند که هر گونه ماجراجویی پس از آن میتواند برایش عواقب خطرناکتری در پی داشته باشد. در واقع عملیات وعده صادق یک دستگرمی بود و با وجود اینکه همه چیز آشکارا، با معمولی ترین پرتابه ها، و با اطلاع همگان انجام شد، باز دشمن موفق به خنثی سازی اثراتش نشد.
#عبدالرحیم_انصاری
✅ https://eitaa.com/tahlil30yasi
18.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خطرناکترین موشک ساخته شده ایران که یک کشور را نابود می کند!
دوستان حتما چند دقیقه وقت بگذارید و از قدرت کشورتان لذت ببرید.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
❇️✴️ "بازدارندگی" چیست؟
بازدارندگی استراتژی جنگ نیست بلكه استراتژی صلح است، بازدارندگی دشمن را از نظر فیزیکی دفع نمی کند بلکه از نظر روانی وی را از تجاوز منصرف می کند.بازدارندگی نه تنها در میان کشورها و دولتها به چشم می خورد بلکه میان انسانها و حتی حیوانات وجود دارد.
🔸بازدارندگي و انواع آن
بازدارندگی از چه زمانی وارد مباحث سیاست بین الملل شد؟معمولاً بعد از جنگ جهانی دوم نوع جنگها تغییر پیدا کرد. با پیشرفت نظامی آمریکا و دستیابی وی به سلاحهای شیمیایی توازن قوا تا حدودی به هم خورد، اروپائیان که از جنگ دوم جهانی ضربات زیادی خورده بودند نگران حمله مجدد شوروی مخصوصاً به آلمان غربی بودند و شاید از اینجا بود که بازدارندگی آغاز شد.
البته این بازدارندگی بیشتر از سوی آمریکا علیه شوروی صورت میگرفت که بیشتر به نوعی باجگیری شبیه بود و این اوضاع تا دهه 60 ادامه داشت.
شوروی با دستیابی به موشکهای دوربرد بالستیک در واقع به بازدارندگی متقابل دست یافت، از این به بعد کشورهای فاقد سلاحهای هسته ای به طور نسبی از جمع بازدارندهها خارج شدند. (نسبی از آن جهت که همچنان کشورهای کوچک می توانستند با تکیه بر یکی از دو ابر قدرت از حمایت وی برخوردار شوند)؛
پس در واقع برای بازدارندگی، حداقل دو قدرت هسته ای باید وجود داشته باشد، تا از طرف اول به موجب آن تهدید کند. چنانچه تغییری در وضع موجود داده شود، خسارت سنگینی برطرف دوم وارد میگردد
🔸بازدارندگی به دوشکل است:
1- با سلاحهای متعارف ( یا همان بازدارندگی متعارف) مثل هواپیما، تانک و موشک های فاقد کلاهک هسته ای که این نوع از بازدارندگی را تهدید به درد خفیف میگویند.
2- با سلاحهای هسته ای و کشتار جمعی (یعنی تهدید به درد شدید)
اين نوع بازدارندگی خود به سه شكل اجرا مي شود:
-بازدارندگی کلی (آنی )- از طرف ابر قدرتها همچون آمریکا و شوروی سابق
-بازدارندگی حداقل – از طرف قدرتهای بزرگ یا متوسط همچون فرانسه، انگلستان، چین، هند و پاکستان .
-در مورد بازدارندگی غیر متعارف نوع دیگر از سوی فرانسویها مطرح میشود یعنی بازدارندگی نسبی که در تعریف آن می گویند بازدارندگی با هدف ضربه زدن به دشمن نه نابودی وی .
🔸کاربردهای بازدارندگی
بازدارندگی از حمله مستقیم ( به این معنی که برای جلوگیری از حمله کشور دارای سلاح هسته ای به کشور بازدارنده تهدیدی علیه وی به کار برده می شود).
بازدارندگی از حمله به متحدین کشور بازدارنده.
بازدارندگی از ماجراجویی تجاوز گرانه کشور بازداشته شده که البته در تمامی این موارد بازدارندگی روانی صورت میگیرد.
در واقع زور و قدرت نقش مهمی را ایفا می کنند اما از آن مهمتر تاثیرات روانی یک تهدید است که باید از سطح مبالغه بدون اعتبار خارج شود و تهدید معتبری باشد.
چنانچه یک مادر فرزند خود را تهدید می کند که در صورت انجام کاری، وی تنبیه می شود این نوع بازدارندگی عملاً میان دولتها هم وجود دارد. (آمریکا شوروی را تهدید می کند در صورت استفاده از سلاح های شیمیایی وی نیز از سلاحهای خود علیه شوروی و یا متحدانش استفاده می کند) ویا برعکس توسط مادر به فرزند وعده داده می شود که در صورت انجام ندادن یک کار جایزه ای میگیرد ( بطور مثال در صورتی که روسیه تعدادی از سلاحهای شیمیایی خود را منهدم کند آمریکا نیز در مقابل چنین کاری را خواهد کرد).
-هدف نهایی اعمال بازدارندگی اینست که کشورهای مختلف مخصوصا کشورهای دارنده نیروهای هسته ای بتوانند به تعقیب سیاست های مبتنی بر منافع خود بپردازند و در عین حال از ایجاد شرایطی که منتهی به درگیری کشور با کشورهای رقیب شود جلوگیری کنند، پس در حقیقت هدف جلوگیری از جنگ و ایجاد صلح است علاوه برآن « هدف از بازدارندگی القاء ثبات به نحوی است که با ایجاد حالتی از تعادل ، طرفین بالقوه تخاطم را که احتمال وقوع جنگ بین آنها وجود دارد به حزم و احتیاط ترغیب کند. با این حال گروهی بر اساس دیدگاههای رئالیستی معتقدند صرفاً تسلیحات میتواند ضامن ثبات باشد، گروه دیگر ریشه کنی تسلیحات هسته ای را متضمن ثبات می پندارند( خلع سلاح کامل) ، گروه دیگر اعتقاد به کنترل تسلیحات دارند چرا که مسابقات تسلیحاتی خود خطرناک هستند، در مقابل گروه دیگر امنیت را در فاکتورهای اقتصادی می بینند، در نتیجه باید به توسعه و رفاه ملتها پرداخت و در نهایت گروه دیگر اخلاقیات و سازمانهای بین المللی را موجب صلح و امنیت میدانند.
- دولت ها اغلب زمانی به اعمال بازدارندگی روی می آورند که بخواهد دیگر کشورها را از اقدامات مضر به منافع خود منصرف نمایند.
https://eitaa.com/tahlil30yasi