🎯حسین کمیل:چرا تاجیکستان بسیار مهم است؟
۱-مزاحم اساسی در مسیر جهان ترک مدنظر اردوغان با اشتراکات عدیده ازجمله زبان فارسی با ایران است
۲-برای اولین بار در مقابل تجاوزات قرقیزستان،با پهبادهای اهدایی ایران بخشی از روستاهای مرزی خود را آزاد کرد و رسما در مقابل جهان ترک(تورانی)و کوریدور لاجورد(زنگزور-توران) ایستاد و زمینه سفر شهید رییسی و بعد پزشکیان فراهم شد
۳-دارای ۶۰درصد ذخایر آبی و سرچشمه آب کشورهای ترک در آسیای میانه است! و دارنده نفوذ در آن،تمام کشورهای آسیای میانه را با قدرت آب کنترل میکند!
۴-نوددرصد آن کوهستان،و دژی است که اگر به تصاحب ترکان درآید(قرقیزستان)کار سخت میشود
۵-ذخایر عظیم نفت و گاز دارد که هنوز بهره برداری نشده و میتواند منبع تامین گاز ایران بجای ترکمنستان در آینده شود
۶-تکفیریهای تاجیک،چه آنها که در دولت جولانی مسئول شدهاند چه آنها که در ازبکستان و افغانستان کمین گرفتهاند منتظر ساعت صفر برای اشغال آن هستند
(حسین خانمحمدی)
نفر سمت راست شهید حجازی، حاج سمیر توفیق دیب(حاج جهاد) ریاست دفتر سیدحسن نصرالله است که ایشان نیز در آن جمعه سیاه به شهادت رسیدند. تقریبا عکسی از سید حسن نیست که شهید حاج سمیر در آن موقعیت نباشد. وی از جوانی تا لحظه شههدت لحظهای از سید مقاومت جدا نشد.
( روایت شده که این عکس مربوط به آخرین حضور حاج قاسم در بیروت ساعاتی قبل از شهادت است)
ذبح ایران برای شیطان - جبهه ضد لیبرالیسم و امپریالیسم.mp3
17.58M
🇮🇷بسم الله الرحمن الرحیم🇮🇷
💥« ذبح ایران برای شیطان »💥
💫 دکتر سید محمد میرباقری
چهارشنبه 1403/10/26 کانال جبهه ضد لیبرالیسم و امپرایالیسم
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
پرسش و پاسخ - جبهه ضد لیبرالیسم و امپریالیسم.mp3
50.34M
🇮🇷بسم الله الرحمن الرحیم🇮🇷
💥« پرسش و پاسخ »💥
💫 دکتر سید محمد میرباقری
💫 استاد میلاد رضایی
چهارشنبه 1403/10/26 کانال جبهه ضد لیبرالیسم و امپرایالیسم
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
50.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ائتلاف بی سابقه ایران و روسیه ، عراق به محور انگلستان پیوست
محمد ندیمی
https://youtu.be/OCQ4j5xPV7U?si=8nE2bU-ofESxevds
ائتلاف_بی_سابقه_ایران_و_روسیه_عراق_به_MP3_7523925_uVidBot.mp3
29.68M
ائتلاف بی سابقه ایران و روسیه ، عراق به محور انگلستان پیوست
محمد ندیمی
https://youtu.be/OCQ4j5xPV7U?si=8nE2bU-ofESxevds
نگاهی_به_معاهده_راهبردی_ایران_و_روسیه.mp3
67.21M
✴️نگاهی به امضای معاهده راهبردی میان ایران و روسیه
🔸همانگونه که در جریان هستید پس از چند سال رایزنی و تبادل نظر سرانجام متن توافق جامع همکاریهای ایران و روسیه آماده امضا شد و روز جمعه با حضور رئیس جمهوری ایران در کرملین به امضای مسعود پزشکیان و ولادیمیر پوتین رسید. این معاهده دارای اهمیت بسیار زیادی است و میتواند سطح همکاریهای دوجانبه را به شکل تصاعدی بالا ببرد با این حال در این گزارش تلاش کردم تا نگاهی عمیقتر و دقیقتر به این معاهده و دستاوردهای آن داشته باشم.
SyrianKhabar
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
ترامپ_تنها_برنده_7_اکتبر_اسرا_ییل_قربا_MP3_7527457_uVidBot.mp3
42.96M
ترامپ تنها برنده 7 اکتبر ، اسرائیل قربانی آمدن ترامپ میشود ،فروپاشی کامل نظم قبلی دنیا
محمد ندیمی
59.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترامپ تنها برنده 7 اکتبر ، اسرائیل قربانی آمدن ترامپ میشود ،فروپاشی کامل نظم قبلی دنیا
محمد ندیمی
اخیرا سید حسن افتخارزاده رهبر فکری و معنوی انجمن حجتیه ریق مرگ رو سر کشید ، درحالیکه یک سری از کارها مانند القای افکار التقاطی و توهینهای و تحقیر های مکرر به امام خمینی و دشمنی علیه اصل جمهوری اسلامی را جزو وظایف اصلی خود و انجمن حجتیه کرده بود .
همونطور که امام فرمود: «حواستان را جمع کنید که نکند یکمرتبه متوجه شوید که انجمن حجتیهایها همه چیزتان را نابود کردهاند!»، باید با همه توان درمقابل انحرافاتِ این گروه ایستاد.
منطق یابی روابط سیاسی ایران و روسیه (قسمت اول)
از زمان تشکیل دوک نشین کیف در اوکراین کنونی و دسترسی آنان به سواحل شمالی دریای قزوین(مازندران)، مجموعه نزاعهایی بین روسیه و ایران درگرفت. دوک نشین کیف (وارنگیان) که وایکینگهای مهاجر به اوکراین بودند از قرن نهم میلادی حملاتی به کرانه جنوبی دریای قزوین در استرآباد (شهر گرگان فعلی در ایران) انجام دادند؛ در آن زمان حکومت علویان طبرستان بر جنوب دریای قزوین حاکم بودند. در ادوار بعدی نیز این نزاعهای پراکنده وجود داشت؛ تا اینکه در دوران حکومت صفویان در ایران (قرن17) نخستین نزاع سراسری بین ایران و روسیه در منطقه داغستان فعلی شکل گرفت. این نزاع در دوران الکسیس اول پادشاه تزار و شاه عباس دوم در ایران انجام شد و به سقوط قلعه سانژا در داغستان بدست نیروهای ایرانی انجامید. چند دهه بعد در دوران سقوط صفویه و حکومت چند ساله افغانها بر ایران، پترکبیر با حمله به سواحل جنوبی دریای قزوین این منطقه را به تصرف درآورد؛ تصرفی که تا دوران نادرشاه پادشاه ایران در قرن18 ادامه داشت.
از آن دوران تا کنون با وجود نقشی که استعمار اروپایی در تضعیف ایران داشت؛ ولی دو اتفاق مهم روابط ایران و روسیه را دچار خطر کرد. نخست جنگهای ایران و روس در ابتدای قرن 19 در دوران فتحعلیشاه قاجار که به جدا شدن قفقاز از ایران منجر شد و دوم حادثه آذربایجان پس از جنگ دوم جهانی و دوران استالین بود که شوروی با حمایت از جمهوری خودمختار جعفر پیشه وری در شمالغرب ایران قصد داشت تا امتیاز نفت شمال را از دولت ایران بگیرد. تهدید اتمی ترومن علیه استالین در ابتدای جنگ سرد و نیز بردن پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل باعث عقب نشینی شوروی از آذربایجان شد.
ولی از دهه 1960 و تشدید تنازع بلوک غرب و شرق پس از بحران موشکی کوبا، محمدرضا پهلوی پادشاه ایران با بهره بردن از اختلاف شوروی و امریکا زمینه ساز تاسیس صنایع سنگین در ایران با کمک شوروی گردید. احداث کارخانه ذوب آهن اصفهان و ماشین سازی اراک از مهمترین این صنایع سنگین بود که با کمک بلوک شرق احداث شد و با چرخش شاه به سمت شوروی پدید آمد. پس از انقلاب سال 1979 هم روابط امنیتی بین ایران و شوروی باعث شد تا حرکتهایی مانند کودتای ارتش علیه انقلاب صورت نگیرد. مهمترین این تحرکات دو کودتای ناموفق در طبس و پایگاه نوژه در همدان در آستانه جنگ با عراق بود که با گرای شوروی ناکام ماند. ولی جنگ هشت ساله با عراق با توجه به اینکه شوروی از مهمترین هپیمانان صدام حسین بود شکافی جدی در مسیر روابط ایران و شوروی ایجاد کرد. ایران هم با حمایت از مجاهدین افغان که در نزاع با شوروی در افغانستان بودند سعی در موازنه و جلوگیری از شدت گرفتن همکاری شوروی و عراق داشت. با پایان جنگ هشت ساله، روابط ایران و شوروی دچار تغییر شد. در آخرین سالهای قبل از سقوط شوروی، ایران مهمترین قرارداد نظامی تاریخ خود را با اتحاد شوروی بست. در سفر معروفی که هاشمی رفسنجانی به مسکو داشت قرارداد نظامی 10 میلیارد دلاری بین دو کشور به امضا رسید. قراردادی که بر اساس توافق 15 ساله تسلیحاتی بین شاه و برژنف عملیاتی شده بود؛ ضمن اینکه با پاک شدن شعار «مرگ بر شوروی» از مراسم سیاسی، دو طرف همکاریهای خود را در برخی حوزه ها مانند افغانستان ادامه دادند. در دولت دکتر نجیب در افغانستان کار به جای رسید که برای نخستین بار یک رجل سیاسی شیعه بنام «سلطانعلی کشتمند» به نخست وزیری جمهوری دمکراتیک افغانستان رسید. هاشمی رفسنجانی ذیل توافقات با شوروی گورباچف زمینه بازگشت دولت دکتر نجیب به سازمان کنفرانس اسلامی را فراهم کرد.
ادامه دارد...
Seidnima70
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─