هدایت شده از شبانه تی وی (شاهد ۱۳۶ سابق)
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دمت گرم حاج مهدی روحمون زنده شد، به این میگن شور و شعور ✅
شاهد۱۳۶ /🇮🇷
@shahede_136
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 ایشان سفیر الدنگ آمریکا در #فلسطین_اشغالی هستند / دارند شیرینی برای جشن ایرانی کشی آماده میکنند....
صهیونیست ها در تمام طول تاریخ همواره قومی بوده اند که ابرقدرت را پیدا کرده و مانند انگل به "ما تحتِ" آن چسبیده اند تا کمی به حیات انگل وار خود تداوم دهند.
اول رفتند سراغ ایرانیان، به دربار هخامنشیان رفته و دریوزه ی شاهان ایرانی شدند.
بعد رفتند کسانی دیگر را یافتند و حالا رسیده اند به آمریکایی ها...
آنها آمریکایی ها را با خود همراه کرده اند تا جایی که حالا مقامات آن کشور گوش هامان را میپزند و #جشن_ایرانی_کشی میگیرند.
غمی نیست ! تاریخ ثابت کرده هرکس اینها در کنارش ایستاده اند به زمین خورده است. به شکلی که بعد رهایش کرده و به دنبال ابر قدرتی دیگر رفته اند. این مهم برای آمریکا نیز رخ خواهد داد...
به نظر شما امسال ایران هدیه چی به اسرائیل ها بده؟
mrtahlilgar
#تحلیل
#شبنامه
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
آمریکا:تنها راه شکست انصارالله،ایجاد هرج و مرج در مناطق تحت کنترل آنها است
وبگاه الخبر الیمنی به نقل از بنیاد جیمز تاون نوشت:
🔹نیروهای انصارالله از توانایی های نظامی،سیاسی و اطلاعاتی خود جهت بازدارندگی استفاده می کنند.
🔹عربستان سعودی مانند امارات می داند که شانس پیروزی آنها بسیار کم است.
🔹با توجه به کنترل سیاسی انصارالله بر مناطق تحت حاکمیت خود،ضعف نظامی ائتلاف متجاوز و قدرت پهپادی و موشکی نیروهای صنعاء،تنها تهدید اصلی برای آنها ناآرامی های گسترده و مداوم است.
#تحلیل
#شبنامه
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
رویداد ملی روایت فتح🇮🇷
هجرت نشر خوبیها
گفتمانی برای ایجاد حال خوب
✅گفتمانی برای ایجاد حال خوب
✅ساخت اقتصاد مقاومتی مردم بنیان
✅تبیین رابطه اقتصاد و فرهنگ ایران
✅آشنایی با منطقی نو در پاسخ به شبهات
موضوعات:
💡اقتصاد فرهنگی
💡نه به نئولیبرالیسم
💡قصه اقتصاد مقاومتی
💡آقای اقتصاد ایران
💡جریان شناسی اقتصادی
💡زیست شهر مولد
💡اقتصاد قانون اساسی
💡نظام جبران خدمات
💡جنگ شناختی اقتصادی
💡رویای اجتماعی
❇️به همراه آموزش مهارتهای:
❗️سناریونویسی
❗️فن بیان
❗️پادکستسازی
❗️دسترسی سریع آمار و اطلاعات
💠 با هدایت و حضور:
آیتالله سید محمد مهدی میرباقری
📖اقتصاد تمدن اسلامی
پروفسور مســعود درخـشــان
📖فریب بزرگ
حجت الاسلام احمدعلی یوسفی
📖اقتصاد مردم بنیان
حجت الاسلام محسن قنبریان
📖امامت امت
و اساتید برتر حوزه و دانشگاه
🔲ویژهی:
🔘نخـبـگـان تبلیغ
🔘گروههای تبلیغی
🔘مبـلغان جریانسـاز
🔘فعالان تبلیغ مجـازی
🔘و مبلغین علاقهمند به جهاد تبیین اقتصادی
📌قالبهای رویداد:
📎روایت
📎چالش
📎کارگاه
📎سخنرانی و...
🔴امتیازات:
🔵بهره مندی از اساتید درجه اول حوزه و دانشگاه
🔵مدرک معتبر
🔵بسته محتوایی ویژه
🔵اسکان، پذیرایی، ایاب و ذهاب
📝آخریـن مهلـت ثبـتنـام:
۱۶ اسفندماه ۱۴۰۱
🗓زمـان برگزاری رویداد:
۲۰ تا ۲۳ اسفندماه ۱۴۰۱
🏢مکـان برگزاری رویداد:
قم، مسجد مقدس جمکران
🌐لینک ثبتنام:
https://eqtesad.ismc.ir/Revayatefath
💬کـسب اطلاعـات بیشـتر:
🆔https://eitaa.com/Revayat_fathh
🆔@Revayat_fathh
✉️ارتباط با ما
🆔@Revayat_fathh1
رویداد ملی روایت فتح
هجرت نشر خوبیها
خرید جتهای جنگنده روسی از سوی ایران نشاندهنده تغییر ژئوپلیتیک منطقه است
🖊خلاصه مقاله تحلیلی دکتر ولی کالجی؛ [عضو شورای علمی موسسه مطالعات ایران و اوراسیا (ایراس) ] در
دیلی مانیتور- بنیاد جیمز تاون- آمریکا
اخبار خرید جت های پیشرفته روسی سوخو- 35 می تواند نشانه دیگری از تعمیق روابط تهران و مسکو پس از جنگ اوکراین باشد. این تحول از این جهت مهم است که خریدهای مشابه برای خرید سوخو- 35 از سوی الجزایر، مصر و اندونزی با فشارهای ایالات متحده لغو شده است. این قرارداد که یکی دیگر از نتایج پایان تحریم تسلیحاتی ایران در اکتبر 2020 به موجب قطعنامه 2231 شورای امنیت است، دو دهه پس از خرید جنگنده های میگ- 29 روسیه توسط ایران صورت می گیرد که علاوه بر افزایش توانایی و بازدارندگی نیروهای هوایی ایران، می تواند کشورهای عربی خلیج فارس فارس را به سمت خرید جنگنده های اف- 35 آمریکا سوق دهد....
#تحلیل
#شبنامه
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
آیا ظهور اتحاد بزرگ اوراسیایی (روسیه، ایران و چین) نزدیک است؟
“امیل اودالیانی” استاد دانشگاه اروپایی و مدیر مطالعات خاورمیانه در اندیشکده ” ژئو کِیس” گرجستان، با نگارش مقالهای تحت عنوان ”یک محور نوظهور اوراسیایی” ظرفیت ها و موانع ظهور اتحاد سه جانبه بین ۳ کشور روسیه، ایران و چین را مورد بررسی قرار داده است.
در حالی که روسیه و ایران ظهور یک محور ضدغربی در اوراسیا را تبلیغ می کنند، اما تا کنون نتوانسته اند مهم ترین بازیگر یعنی چین را برای این اتحاد در حال ظهور به طور کامل در کنار خود بگیرند.
سفر اخیر یک هیات عالی رتبه چینی به مسکو و سفر اخیر ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری ایران به پکن، سطح بی سابقه ای از همسویی بین قدرت های اوراسیا را نشان می دهد. از دهه ۱۹۹۰، ایران، روسیه و چین عمدتا و دستکم در سیاست های اعلامی با یکدیگر همکاری داشته اند. اکنون در میان برخی این امید وجود دارد که این ۳ کشور بتوانند با تعمیق و گسترش رابطه میان خود، نظم جدیدی ایجاد کنند.
#تحلیل
#شبنامه
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
عطاءالله مهاجرانی، فعال سیاسی اصلاحطلب نوشت:
بسیار خوب! شما که می فرمودید: زن، زندگی، آزادی! چرا برای خرابکاری شرافتمندانه! از جنس شرافت خودتان به سراغ مدارس دخترانه رفتید
و دانش آموزان معصوم را در معرض مسمومیت قرار دادید؟ بدون تردید همان گونه که ملت ایران در ۲۲ بهمن توهم انقلاب سوم را به خاک سپرد، موج مسمومیت تمام می شود . امنیت یک موضوع و مساله ملی است . هم وظیفه دستگاه های نظامی و انتظامی و امنیت است و هم مسولیت همه ملت .
این نکته را در طنجه از کارگر شهرداری آموختم، پرسیدم چرا خیایان کثیف است ؟ گفت تنظیف وظیفه ماست و نظافت وظسفه شهروندان . همه خانواده ها شایسته است نسبت به امنیت هوشیار باشند .
در لندن وقتی در مترو نشسته اید بارها این پیام را می شنود :" اگر بسته مشکوکی دیدید بلافاصله با این شماره تماس بگیرید . "
این پیام که هر روز و شب بارها تکرار می شود تاکیدی است بر این نکته مهم که امنیت یک مساله و امر ملی است . دانش آموزان و اولیا مدارس و همسایگان مدارس دریابند!
#تحلیل
#شبنامه
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
آیا ظهور، بغته و ناگهانی است؟
▪️سوالی که مطرح است: آیا ظهور بدون تحقق نشانههای حتمی، رخ خواهد داد؟
✍️ مصطفی امیری
▪️ظهور «منجی» برای عموم مردم جهان، بغته و ناگهانی است[1] مگر برای مومنین و موحدان، مترصد «حوادث و نشانههای ظهور» امام هستند و چشم انتظار و مُترقب، رخدادهای «جغرافیای ظهور» را رصد میکنند.
▪️اگر بیان شده است امر حضرت ناگهانی و به اصطلاح یکشبه حل میشود، به اشتباه گمان نشود بدون وقوع نشانههای ظهور، این امر رخ خواهد داد . زیرا در ادامه بیان شده است، ندای آسمانی دومین نشانه حتمی، معیار و فصل ممیز برای شناخت حضرت است:
▫️«الْقَائِمُ...يُصْلِحُ اللَّهُ لَهُ أَمْرَهُ فِي لَيْلَةٍ...فَإِنَّ الصَّوْتَ مِنَ السَّمَاءِ لَا يُشْكِلُ عَلَيْهِمْ إِذَا نُودِيَ بِاسْمِهِ وَ اسْمِ أَبِيهِ»[2]
▪️آیا ندای آسمانی، قابل تشخیص است؟ بله؛ کسانی که احادیث را روایت کردند و نشانهها را میشناسند و قبل از اينكه صیحه آسمانی، واقع شود، مىگويند كه آن، اتفاق خواهد افتاد:
▫️«يُنَادِي مُنَادٍ مِنَ السَّمَاء...يَعْرِفُهُ الَّذِينَ كَانُوا يَرْوُونَ حَدِيثَنَا وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ يَكُونُ قَبْلَ أَنْ يَكُون»[3]
▪️باید «بغتة» را اینگونه و با این احادیث، در کنار هم نگریست. آری، برای مردمی که غرق در دنیا هستند، قطعا هنگام رسیدن به مقصد، همچون فرد خواب که از پیرامون خود بیخبر و ناآگاه است:
▫️«يَخْرُجُ عَلَى حِينِ غَفْلَةٍ مِنَ النَّاس»[4]
☑️ به هشدارها توجه نمیکنند و میگویند مثل آن در تاریخ، تکرار شده است
▪️مثل برخی افراد بویژه برخی مورخین معاصر، با عدم توجه به رخدادهای منتهی به ظهور، همچون این سخن امام معصوم است که میفرماید: «بنگر که چگونه در فتنهها سقوط میکنند و در وادى تحیر و سرگردانى گام مىزنند...آیا از روایات صحیحی که به آنها رسیده است، بیخبرند؟ و يا آن را مىدانند و خود را به فراموشى مىزنند و به آنها توجه نمیکنند؟
▫️«كَيْفَ يَتَسَاقَطُونَ فِي اَلْفِتْنَةِ وَ يَتَرَدَّدُونَ فِي اَلْحَيْرَةِ...جَهِلُوا مَا جَاءَتْ بِهِ اَلرِّوَايَاتُ اَلصَّادِقَةُ وَ اَلْأَخْبَارُ اَلصَّحِيحَةُ أَوْ عَلِمُوا ذَلِكَ فَتَنَاسَوْا»[5]
▪️البته بعد از ظهور، دیگر توبه و پشیمانی از عدم توجه به هشدارها، سودی ندارد:
▫️«أَمْرَنَا بَغْتَةٌ فُجَاءَةٌ حِينَ لَا تَنْفَعُهُ تَوْبَةٌ وَ لَا يُنْجِيهِ مِنْ عِقَابِنَا نَدَم»[6]
☑️ وجوب فقهی شناخت نشانههای حتمی ظهور
▪️از اینرو، برخی از فقهاء، یادگیری و شناخت نشانههای ظهور را از باب جلوگیری از سقوط در وادی هلاکت و ضلالت عصر غیبت و دفع ضرر محتمل، واجب دانستهاند. آیۀالله صافی گلپایگانی در کتاب ارزشمند منتخب الأثر في الإمام الثاني عشر، چنین میفرمایند:
▪️ آیا شناخت و معرفت نشانههای ظهور، واجب است؟ تا اینکه هنگام وقوع نشانهها، علم و آگاهی به آن حاصل شود و بین حق و باطل، تمییز و تشخیص قائل شوند؟ آری؛ ظاهر وجوب یادگیری و شناخت نشانههای ظهور است تا اینکه در ضلالت و گمراهی عصر غیبت، دچار نشویم. علاوه براین، از باب دفع ضرر احتمالی ناشی از عدم شناخت، نیز واجب است.
▫️«هل يجب معرفة علائم الظهور، ليعلم به عند وقوعه، و يعرف المحقّ من المبطل، و يميز بين الخبيث و الطيّب؟ الظاهر هو وجوبها؛ حذرا عن الوقوع في الضلالة، و دفعا للضرر المحتمل»[7]
▪️بدینسان، پیشوایان معصوم، برای ظهور امام مهدی، نشانههای فراوانی را بیان فرمودهاند و از طرح و ذکر آنها، اهدافی داشتهاند و محال است در کلمات معصومین، حرف لغو و بیهدفی، وجود داشته باشد.
☑️ سفیانی، بغتة و سال ظهور
▪️در احادیث تصریح شده است، پانزده ماه بعد از سفیانی، رخداد شریف ظهور، اتفاق خواهد بود و دیگر بغته، معنا و مفهومی برای ندارد. بلکه برای آن ناآگاهانی است که با دیدن این همه نشانه و حوادث و خروج دشمنترین دشمنان امام عصر، همچنان سر در برف کرده و چشممان خود را بسته و مشغول تماشا هستند:
▫️«السُّفْيَانِيُّ مِنَ الْمَحْتُومِ وَ خُرُوجُهُ فِي رَجَبٍ وَ مِنْ أَوَّلِ خُرُوجِهِ إِلَى آخِرِهِ خَمْسَةَ عَشَرَ شَهْرا»[8]
▪️آری، بغتة یعنی ظهور، هنگامی رخ میدهد که انسانها عموماً آمادگی و انتظارش را ندارند اما برای «منتظران آگاه به حوادث»، نه تنها ظهور، بغته و ناگهانی نیست بلکه حوادث آینده و پیشرو را نیز تشخیص خواهند داد؛ طوبی لهم.
▪️پاورقی: سيكون الظهور، بغتة على عامة، وسيكون الظهور معروفاً فقط للمؤمنين المنتظرين الممهدين المهتمين بقضية الامام المهدي عج والمترصدين لعلامات ظهوره الشريف.
✅ پینوشت:
1. صدوق، کمال الدین، ج۲، ص۳۷۳.
2 و 3. نعمانی، الغیبة، ص۲۸۲و ص۲۶۴.
4. طوسی، الغیبة، ص۱۹۰.
5. صدوق، کمال الدین، ج۲، ص۵۱۱.
6. طبرسی، الاحتجاج، ج۲، ص۴۹۸.
7. صافی گلپایگانی، منتخب الأثر، ج۳، ص۳۰۳.
8. نعمانی، الغیبة، ص۳۰۰.
#تحلیل
@tahlil_vala
شبنامه 1136 - @mrtahlilgar.mp3
10.72M
🚨 جنگ ارزی، حمله سمی به مدارس، آمدن ناگهانی غربی ها برای مذاکره، اتفاق یا هدفمند؟!
#شبنامه / سوالی که این روزها ذهن بسیاری را به خود درگیر کرده این است که آیا آنچه این روزها در کشور رخ میدهد بخشی از یک #جنگ_ترکیبی است ؟ / همزمان با آرام گرفتن موجِ ژینا در کشور، آنچه افکار عمومی را درگیر کرده خبری در خصوص ارز و #مسمومیت_دختران در مدارس بوده است / به طور همزمان و به یکباره حضور آژانس در ایران پر رنگ شده و بحث هایی پیرامون لزوم #مذاکره با ایران مطرح گردیده است / اما ماجرا چیست؟ / اینها اتفاقی ست یا بخشی از یک جنگ ترکیبی؟ / قسمت ۱۱۳۶
#تحلیل
#شبنامه
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
تغییر رفتار تقابلی آمریکا با ایران
(علت پاره کردن برجام و شهادت سردار سلیمانی)
#تحلیل_اختصاصی /میلاد رضایی
پیش از شروع تحلیل خواهشمندم اگر بخش اول این تحلیل را مطالعه نکردید، حتما آن را مطالعه کنید
در بخش اول گفته شد که رفتار تقابلی دولت آمریکا با ایران در سال 2018 دچار تغییر شد.(از سال 2017 جهت نیل به این هدف به مرور اقداماتی انجام شد)
در همان بازه زمانی، با افزایش قدرت نظامی و ژئوپلیتیکی ایران در منطقه، تهران تصمیم گرفت که نوعی دیگر از پاسخ تقابلی به حملات آمریکا و غرب را در پیش بگیرد و آن تغییر سیاست تدافعی ایران به سیاست پاسخ تهاجمی بود.
در گذشته، وقتی آمریکا ( با ابزار های خود مانند تحریم یا حملات مختلف در بخش جنگ اقتصادی و امنیتی) فشار می آورد،ایران مجبور بود که در داخل خانه خود با آنها مقابله کند و امکان پاسخ متقابل در همان سطح در خارج وجود نداشت.
اما شرایط در حال تغییر بود،پس از غلبه بر داعش و پیروزی در فتنه سوریه، ایران توانست از یک محور مقاومت جدید با ابراز های تازه قدرت در منطقه رونمایی کند.
پس از آن بود که با هر رفتار خصمانه دشمن علیه کشورمان، پاسخ متقابل ایران در همان سطح در خارج از مرزهای ایران اعمال میشد.
آمریکا بعد از 100 سال رقيبی را در مقابل خود مشاهده میکرد که ابزار کافی و لازم را جهت تحمیل اراده خود به آن کشور نداشت.
همه راه های موجود توسط آمریکا تجربه شده بود: از اهرم های اقتصادی تا آخرین حد ممکنه تحریم ها را به کار بودند ولی ایران مقاومت کرده بود، از طرف دیگر آمریکا با قدرت نظامی هم نمیتوانست رفتار ایران را تغییر دهد و اندیشکده ها و کارشناسان آمریکایی هشدار داده بودند که حتی دیگر نباید روی تغییرات از داخل ایران حساب باز کنند و جنبش های اعتراضی متعدد هم نمیتواند حاکمیت را ساقط کند.
گفت و گو و مذاکرات برجامی نتوانست منجر به تغییر رفتار دائمی ایران شود.
آمریکایی ها مطمئن شدند دیگر برتری خاصی جهت کنترل ما را ندارند و اگر بخواهند سیاست سابق خود در رابطه با ایران خود را انجام دهند،هزینه بیشتری را باید بپردازند و از طرف دیگر هر لحظه ممکن است ایران به سمت هسته ای شدن گام نهایی را بردارد که به معنی بازدارندگی نهایی تهران است.
در این مقطع آمریکا سیاست هوشمندانه را اجرایی کرد تا ایران به صورت ارادی مجبور به کاهش سطح تنش شود.
یعنی ایران با پذیرش تعهد جدید محدودیت های جدید و خودخواسته ای را در پاسخ به آمریکا اعمال کند
قبلا نمونه کوچک تری از این سیاست در بخش هسته ای و محدودیت های خودخواسته ایران با موفقیت اجرا شده بود.
توجه کنید که اقدامات متقابل به مثل ایران که حق طبیعی او بود در زمانی انجام میشد که دو طرف در چارچوب برجام یک سری تعهد هایی را قبول کرده بودند و ایران کاملا نشان داده بود که دارای ابزار قدرتی هست که بدون آسیب به توافق برجام میتواند برای آمریکا هزینه تراشی میکند.
در این نقشه ابتدا آمریکا میبایست سطح تنش با ایران را به شدت افزایش دهد و ابتدا یک هرج و مرج کامل در روابط دو طرف ایجاد شود و سپس در این آشوب یک زمین بازی جدید تعریف شده و ایران وادار شود در آن ورود کند
به همین دلیل ترامپ برجام را پاره کرد و اروپا هم مطمئن شد که ایران به برجام پایبند بماند تا نقشه درست پیش برود.
بعد از خروج آمریکا از برجام، آمریکا سریعا اعلام کرد که حاضر است یک سری مذاکرت دیگر انجام دهد و به یک توافق جدید دست یابد.
این همان سیاست هوشمندانه آمریکا بود که ایران وادار شود برای رسیدن به یک توافق جدید،تعهد کند ابزارهای قدرت خود را کنار بگذارد تا توافق جدید به سرنوشت برجام دچار نشود
جالب آنجاست که در داخل هم چند جریان رسانه ای،فریاد برجام 2 و 3 را بلند کردند.
فاز بعدی فشار مستقیم به مردم ایران بود تا آنها از داخل به حاکمیت فشار بیاورند و حاکمیت ایران مجبور به قبول این ترکمانچای جدید شود و به تله کنترلی دشمن وارد شود.
با این وجود، هرچه میگذشت نقشه مهار ایران جواب نمیداد و ایران هر روز قوی تر میشد و هزینه های وارده به دشمن شدیدا افزایش یافته بود.
درست در آن زمان از داخل ایران پالس هایی به آمریکا فرستاده شد که یک فرد روی تصمیم گیری رهبر ایران و در نتیجه قوه عاقله ایران بسیار تاثیر گذار است و تا زمانی که این شخص در صحنه باشد امکان هیچ توافق جدیدی وجود ندارد و تنها راه آمریکا حذف این شخص است و بعد از آن بازوی قدرت منطقه ای ایران عملا فلج می شود (حداقل تا زمان رسیدن به توافق)و آن شخص کسی نبود جز افتخار بزرگ ایران ، حاج قاسم سلیمانی!
(ادامه مطلب در پست بعدی)
پس از آنکه چندین بار توسط برخی از مقامات ارشد و مشاوران نفوذی غرب در ایران، این هشدار به آمریکایی ها داده شد، تصمیم به حذف حاج قاسم گرفته شد.
بانیان طرح، خطر این ترور را محاسبه کرده بودند.
به همین دلیل نیاز بود از داخل ایران هم سریعا یک پالس مذاکره در شب ترور حاج قاسم از سوی مقامات دولت ایران در فضای مجازی منتشر شد که ایران حاضر است با آمریکا سریعا مذاکره کند، زیرا طبق نقشه، پس از شهادت حاج قاسم عزیز، ایران باید سریعا به مذاکره وارد شود تا هزینه های ترور گریبان آمریکایی ها را نگیرد.
به هرحال هرچه بود این نقشه با لطف خدا و هوشمندی ایران شکست خورد.
انتقام ایران در عین الاسد تیر خلاص به نقشه آمریکا جهت کاهش سطح تقابل ایران بود زیرا بعد از آنکه ایران برای اولین بار پس جنگ جهانی به طور رسمی به یک پایگاه آمریکا حمله کرد و آمریکایی ها بیشتر بیشتر از قبل تحقیر شدند.
ضمن اینکه شاهکار اصلی ایران تعريفی جدیدی در دنیا باب گرفتن انتقام خون سردارش بود. ایران به صورت رسمی اعلام کرد از رئیس جمهور آمریکا تا سایر مقامات دخیل در این ترور همگی باید تاوان این جسارت خود را با خون خود بدهند.
گرچه دستگاه رسانه ای غرب و مزدوران رسانه ای آنها در داخل ایران سعی کردند که اهمیت این تصمیم مشخص نشود اما انتقام ایران خصوصا پس از اجرایی شدن بخش هایی از آن و نشان دادن قاطعیت ایران، یک پیام محکم را به دنیا مخابره کرد.
گرچه در ظاهر این نقشه ابتدا بی نقص نشان میداد اما در کمال تعجب نتیجه آن یک دوره ای شدن ترامپ بود و بعد از آن آمریکا وارد دوره رکود تمدنی خود شد.
در بخش رفتار تقابلی ایران نه تنها رفتار ایران مهار نشد بلکه سیاست پاسخ تهاجمی ایران به سیاست حمله پیشدستانه تغییر کرد و این گام نهایی اخراج آمریکا از منطقه محسوب میشود.
امروز پس از گذشت 4 سال مقامات آمریکایی از روی ناچاری دوباره به سمت تکرار این نقشه شکست خورده روی آوردند.
آمریکا و غرب به شدت نیازمند تامینک امنیت قیمت نفت است و از طرف دیگر نیاز شدید دارد تا ایران از حمایت روسیه دست بردارد.فرصت آنها بسیار کم است به همین دلیل دوباره سراغ تکرار این طرح رفتند
زیرا اگر چین وارد درگیری ها شود آنگاه دیگر شانسی برای مذاکره (از نوع سابق ) با ایران وجود ندارد و بحث انرژی هسته ای تمام شده است.
امروز آمریکا جهت مهار ایران نیاز دارد که کاری کند تا ایران به جایگاه پیش از 2017 خود بازگردد یا حداقل از سیاست تهاجم پیش دستانه خود دست بکشد.
اما اینبار براساس شرایط روز برای اجرای این طرح باید در ابعاد بزرگتری به ایران فشار آورده شود اما به روش غیر مستقیم تا آمریکا نخواهد تاوان آن را بدهد و امکان مذاکره باز باشد.
بعد از آن با فشار اقتصادی و تحرکات داخلی ایران را مجبور به مذاکره کنند.
اما اگر دوباره ایران تصمیم بگیرد که دست به تنبیه خود آمریکا بزند، این بار هم باز نقشه شکست میخورد و این آخرین باری خواهد بود که آمریکا میتواند تا این سطح به ایران فشار بیاورد.
کافی است ایران یادآوری کند که پروسه تنبیه تروریست های قاتل فرمانده خود با تمام توان در حال اجرا است و آمریکا باید تاوان تعدی خود به ایران را بپردازد و بعد از آن با پذیرش ایران هسته ای توسط آمریکا و غرب دیگر مشکلی بابت مذاکره وجود نخواهد داشت اما با شرایطی جدید و برابر...
یاعلی
اسفند 1401
میلاد رضایی
#تحلیل
#شبنامه
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
ایران چگونه غرب را بازی می دهد ؟
🔸️توافق جدید ایران و آژانس اتمی بازتاب زیادی در رسانه ها داشته است .
🔸️از طرفی عده ای سعی دارند آن را کوتاه آمدن جمهوری اسلامی در برابر غرب تلقی کنند و از سوی دیگر ایران برخی از ادعاهای مدیرکل آژانس انرژی اتمی را به صراحت تکذیب کرده است.
🔸️در این خصوص چند نکته لازم به ذکر است؛
1️⃣ ایران نه در مورد تعداد سانتریفیوژهای فعالش تعدیلی ایجاد کرده و نه در سطح غنی سازی.
🔸️به عبارت دیگر غنی سازی ۶۰ درصدی همچنان در نطنز و فوردو با همان روند سابق ادامه خواهد داشت.
2️⃣ ایران تنها پذیرفته است که بازرسی های آژانس اتمی از فوردو بیشتر شود و این امتیاز دندان گیری برای غرب نیست زیرا هیچ کدام از نگرانی های آنان را رفع نمی کند .
3️⃣ بلوک غرب در برجام چند خط قرمز اساسی داشت ؛ غنی سازی در مجتمع به شدت ایمن و زیرزمینی فوردو ، غنی سازی بالای ۳/۵ درصد و انباشت اورانیوم بالاتر از ۳۰۰ کیلوگرم .
🔸️در واقع جمهوری اسلامی در سالهای اخیر هیچ کدام از خطوط قرمز غرب را رعایت نکرده و بلکه آنان را به سخره گرفته است .
🔸️ایران در حال غنی سازی ۶۰ درصدی با سانتریفیوژهای پیشرفته در مجتمع های غنی سازی نطنز و فوردوست و همین مهم این کشور را از نقطه گریز عبور داده است .
4️⃣ راهبرد ایران در حال حاضر ساخت سلاح هسته ای و در نتیجه مخفی کاری نیست و بالعکس قصد دارد در جلوی چشم آژانس، سطح و میزان غنی سازی اورانیوم خود را تاجایی که می تواند افزایش داده و کشورهای غربی را تحت فشار قرار دهد تا بتواند از آنها امتیاز گیرد.
🔸️بدیهی است هرگاه که نیاز به افزایش غنی سازی تا ۹۰ درصد احساس شود، ظرف کمتر ۲ هفته اینکار انجام می گیرد .
5️⃣ در نهایت باید گفت طبق معاهده NPT ایران می تواند هرمیزان که بخواهد اورانیوم غنی کند و توافق اخیر هیچ گونه تغییری در راهبرد این کشور ایجاد نکرده و فقط تنها اجازه بیشتر شدن بازرسی ها را به آژانس اتمی داده است تا از تصویب احتمالی قطعنامه شورای حکام علیه ایران جلوگیری کند.
📌بدیهی است هرگاه تصمیم بر منع ورود بازرسان آژانس به تاسیسات ایران باشد، تنها یک دستور برای آن کفایت می کند .
taghaviniaa
#تحلیل
#شبنامه
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala