هدایت شده از یونس سبزی کریمآبادی
🔻جلسهی تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار فعالان اقتصادی
۱۴۰۰/۱۱/۱۰
🔻ارائهی بحث:
▫️دکتر ساجد صمدی قربانی مدرس دانشگاه و پژوهشگر اقتصاد مقاومتی
🔻مجری کارشناس: دکتر نسیم قباشی پژوهشگر کارگروه اقتصاد مجمع تشخیص مصلحت و حوزهی اقتصاد مقاومتی
🔻زمان:
▫️ سهشنبه ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۵ تا ۱۶:۳۰ در بستر فضای مجازی
🔻لطفا از طریق لینک زیر بعنوان میهمان وارد شوید:
https://b2n.ir/621094
@tahlilbayanat💠
هدایت شده از KHAMENEI.IR
-45408511_-210977.mp3
8.27M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران همایش بینالمللی حمزه سیدالشهداء(ع)
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از یونس سبزی کریمآبادی
🔻جلسهی تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار دستاندرکاران همایش بینالمللی حضرت حمزه علیهالسلام
۱۴۰۰/۱۱/۵
🔻ارائهی بحث:
▫️حجتالاسلام دکتر هادی یعقوبزاده عضو هیأت علمی گروه تاریخِ دانشگاه هنر و نویسندهی مقالهی «واکاوی همتایی حمزه بن عبد المطلب و جعفر بن ابی طالب در کلام اهلبیت علیهمالسلام» که در این همایش شایسته تقدیر شد.
🔻زمان:
▫️ یکشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ در بستر فضای مجازی
🔻لطفا از طریق لینک زیر بعنوان میهمان وارد شوید:
https://b2n.ir/621094
@tahlilbayanat💠
🎁 جهت استفادهی شما همراهان گرامی، برخی از فایلهای متنی تحلیل بیانات رهبر انقلاب که تاکنون برگزار شده تقدیم میشود🔻
تحلیل بیانات افول امریکا.pdf
323.7K
▫️افول آمریکا
▫️بیانات ۱۳۹۹/۱۱/۲۷
🎙حجتالاسلام دکتر مشکیباف
@tahlilbayanat
دولت جوان حزب اللهی استاد فضائلی (1).pdf
234.4K
▫️دولت جوان حزباللهی
▫️بیانات ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
🎙دکتر مهدی فضائلی
@tahlilbayanat
تحلیل بیانات در جمع مداحان خانم دکتر عظیم زاده.pdf
309.8K
▫️موضوع خانواده
▫️بیانات در دیدار مداحان ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
🎙خانم دکتر عظیمزادهی اردبیلی
@tahlilbayanat
تحلیل بیانات توسط استاد رضایی و ایزدی.pdf
714.1K
▫️هدایت قرآنی
▫️مذاکرات فرسایشی
▫️ بیانات ۱۴۰۰/۱/۲۵
🎙حجتالاسلام دکتر رضایی اصفهانی و دکتر فواد ایزدی
@tahlilbayanat
تحلیل بیانات استاد نعیمیان.pdf
465.8K
▫️بیانات ۱۳۹۹/۴/۱۲
▫️نقش حکومت و انقلاب اسلامی در فهم دین
🎙حجتالاسلام دکتر نعیمیان
@tahlilbayanat
تحلیل بیانات دکتر پیغامی.pdf
248.6K
▫️ تحلیل پیام رهبر معظم انقلاب در دیدار شورای عالی اقتصادی ۱۳۹۹/۹/۴
🎙دکتر عادل پیغامی
@tahlilbayanat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📝 #بسته_خبری | انتشار سریع بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش
📥 دسترسی👇
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=49562
🔻جلسهی تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با نیروی هوایی ارتش
۱۴۰۰/۱۱/۱۹
🔻ارائهی بحث:
▫️دکتر محسن مهدیان (سردبیر سابق خبرگزاری فارس و مدیر عامل موسسهی همشهری)
🔻محورها:
▫️جهاد تبیین، علیه «دیکتاتوری رسانهای»
🔻زمان:
▫️ چهارشنبه ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ در بستر فضای مجازی
🔻لطفا از طریق لینک زیر بعنوان میهمان وارد شوید:
https://b2n.ir/621094
@tahlilbayanat💠
✍فراخوان یادداشت؛
از شما معرفت جویان عزیز دعوت میکنیم که یادداشتهای کوتاه خود را در مورد مسائلی که مرتبط با بیانات اخیر باشد را، جهت انتشار به ادمین همین کانال بفرستید.
🔻برخی از مسائل قابل تأمل؛
▫️۱. مفهومشناسی جهاد تبیین
▫️۲. اهمیت جهاد تبیین
▫️۳. چرا جهاد تبیین یک فریضهی اساسی و فوری است؟
▫️۴. الزامات جهاد تبیین
▫️۵. الگوهای جهاد تبیین
▫️۶. مسائلی که بیشتر نیازمند تبیین هستند.
▫️۷. تفاوت جهاد تبیین با جنگ شناختی، ادراکی، جنگ نرم و جنگ روایتها...
▫️۸. آرایش مناسب در جهاد تبیین
▫️۹. تکالیف و وظایف ما در جهاد تبیین
و...
@tahlilbayanat
💠 آرایشِ جنگی در جهاد تبیین
✍ یونس سبزی
🔹تصور کنید که فرماندهی کل قوا، رهبرمعظمانقلاب، همین الان دستور جهاد سخت را صادر کنند، آن هم به صورت واجب عینی! یعنی بر تکتک جوانان واجب کنند که با دشمن وارد کارزارِ جنگِ سخت شوند! به نظر شما، با وجود مشکلات گوناگون اقتصادی و معیشتی، چه شور و حرارات و وِلوِلهای به پا میشود؟!
🔹این در حالی است که اتفافا سالهاست رهبر انقلاب دستور جهاد را، آن هم به صورت واجب عینی صادر کردهاند! واجب عینی یعنی بر تکتک افراد واجب است! آنجایی که میفرمایند: «وظیفهی تبیین، امروز بر دوش همه است»!
بله، تبیینی از جنس جهاد، اما نه در میدانِ جنگِ سخت بلکه در جنگی خطرناکتر و خاموشتر که پای دشمن را تا دلِ خیمهی انقلاب باز کرده است، دیروز جنگِ نرم و امروز جهادِ تبیین!
🔹راستی چرا شور و حرارت لازم را نداریم؟! مگر خون آن جهاد از این جهاد رنگینتر است؟! اصلا مگر جنگ با جنگ، فرق دارد وقتی دشمن یکیست؟! به نظر میرسد پاسخ، یک جمله است: ما در جهاد تبیین مانند جهاد سخت، آرایش جنگی نگرفتهایم! از همین جاست، پرسش اصلی ما که در این سلسله یادداشت، در پی پاسخ به آنیم، متولد میشود:
🔹مساله این است؛ «امروز ما به عنوان یک مسلمانِ انقلابی، چه کنیم که در عرصهی جهاد تبیین_ که به تصریح رهبرانقلاب، _جهاد عظیم دوران ماست_ آرایش جنگی داشته باشیم؟!»
@tahlilbayanat
📌ادامه...
🔹گاهی اوقات سوال را باید با سوال پاسخ داد که مخاطب در فکر فرو رود و پاسخها را خودش بیابد، چون واقعیت این است که پاسخ بسیاری از سوالها اکتشافی است یعنی آدم باید خودش به آن برسد و آن را کشف کند، اگر به جایش پاسخ بدهند مساله عمیقا حل نمیشود.
برای پاسخ به این سوال، هر کسی دستِکم، باید شش سوال مهم از خودش بپرسد؛
🔸سوال اول:
🔹کجا ایستادهام؟
نیازمند یک نقشهی هوایی کلان هستم که از آغاز تا انجام خلقت را پوشش دهد و آرام آرام متمرکز شود بر نقطهای که من الان در آن قرار گرفتهام این خودشناسیِ تاریخی بسیار حیاتی است به این معنا که من وارث چه جریانی هستم، در چه زمانهای قرار دارم و کجای این جبههبندی عظیم و نظم کنونی عالم ایستادهام؟!
🔹نکتهی کلیدی در یافتنِ پاسخِ این سوال؛ فهم درست ما از پدیدهی انقلاب اسلامی و نقش آن در فرو ریختن هژمونی غالب جهان است. در این صورت جغرافیا و نسبت خودمان با انقلاب را میتوانیم بهتر تشخیص دهیم. طبیعی است که اگر نسبت خود ما را با این پدیدهی با عظمت شناختیم دیگر نمیتوانیم یک موجود منفعل باشیم...
@tahlilbayanat
📌 ادامه...
🔸سوال دوم؛
🔹موقعیت دشمن کجاست؟ دیدهبانی و رصد تحرکات و احوال دشمن از بالای دکلِ انقلاب ما را به چه نتایجی میرساند؟ قرار شد فقط طرح سوال کنیم؟ یافتن پاسخ با خودمان! کافیست سری به اردوگاه دشمن بزنیم و از زبان خودشان اوضاع را بشنویم؛
🔹افرادی مانند: آلفرد مگکوی، جان ایکنبری، برژینسکی، پاتریک بوجانان، گیدون راشمن و... در اینجا فقط به ذکر یک جمله از نوام چامسکی نظریهپرداز و تحلیلگر معروف آمریکایی بسنده میکنیم: «آمریکا در داخل و خارج در حال سقوط است و نظم جهانی جدیدی در جهان در حال شکلگیری است»
🔹بد نیست سری هم بزنیم به کتاب دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق ایالات متحدهی آمریکا به نام «آمریکای فلج شده » و نظریهی افول آمریکا را در آنجا مشاهده کنیم...
@tahlilbayanat
📌 ادامه...
🔸سوال سوم:
🔹میدان عملیات کجاست؟ کمهزینهترین و پرفایدهترین اقدام در مواجهه دشمن با ما، میدان افکار، اندیشهها، بینش و گرایشهاست، در این ساحت است که ظاهرا نیاز به لشگرکشی و خونریزی و کشتارِ خانمان برانداز نیست!
🔹اما وقتی دشمن با لشگرِ پنهانش، عقول و قلوب را تسخیر کرد، فتح زمین و جغرافیا هم آسان میشود، چرا که حکمرانی بر عقول مقدمهی حکمرانی بر اجسام است. «تبیین اساس کار ما است. ما با ذهنها مواجهیم، با دلها مواجهیم؛ باید دلها قانع بشود. اگر دلها قانع نشد، بدنها به راه نمیافتد، جسمها بهکار نمیافتد»
🔹اینجاست که دشمن با روایتِ کذب و تحریف حقایق، روایت صدق و حقیقت را به محاق میبرد و غلبهی گفتمانی پیدا میکند، پس میدانِ امروز ما میدان روایتهاست.
🔹 این میدان وسیعترین میدانهاست، برای هر روایتی باید روایتها ساخت، مسالهها تراشید و غوغا و جار و جنجال به پا کرد...جای اصلی و فرعی باید عوض شود، فضا را باید مهآلود کرد که چشمها کمسو شود، دور باید نزدیک و نزدیک باید دور جلوه داده شود و سراب به جای آب، تصویر شود..خلاصه آدمهای عوضی باید جای همهچیز را عوض کنند، جنگ است دیگر، جنگِ روایتها، در گستره و ساحت افکار و اندیشهها و بینشها و گرایشها!
@tahlilbayanat
📌 ادامه...
🔸سوال چهارم: خطِ مقدمِ جبهه کجاست؟
🔹خط مقدم شناسی یعنی همان مسالهشناسی، آنجایی که اوج درگیری است و دشمن بیشترین آتش را میریزد آنجا مسالهی درجهی یک ماست، مثلا در جنگ ایران و رژیم بعثی باید بدانیم که دشمن الان از کدام شهر وارد میشود به کدام نقطه هجوم میبرد، نمیشود خط مقدم در آبادان باشد و ما در خراسان بجنگیم!
🔹وقتی دیدیم که دشمن وارد آبادان شد و به خانهها وارد شد و قصد تعرض به نوامیس مسلمان را دارد، اینجا نقطهی درگیری مشخص است و مساله برای ما ناموسی است، شناخت ما نسبت به مسائل در جهاد تبیین همین قدر باید نقطهای و عمیق باشد بسیاری از مسائل به تعبیر رهبرانقلاب «مسائل ناموسی انقلاب » هستند، اگر اینطور شد غیرتِ ما در دفاع و پاسخ به آنان خواهد جوشید.
@tahlilbayanat
📌 ادامه...
🔸سوال پنجم: سلاح من کجاست؟
🔹 هر نبردی سلاح متناسب با خودش را میطلبد و البته باید سلاح هم متناسب باشد و هم بهروز و پیشرفته، با ام۱ و ژ۳ و تپانچه نمیشود به مصاف اسنایپ و مینیگان و xm25 رفت!
🔹 ضمن اینکه هر کسی هم قدرت و استعدادی دارد، برخی تکتیراندازند، برخی آرپیجیزن، برخی تکاور و...حالا در جهاد تبیین وضع چگونه است؟ سلاح ما چیست؟
🔹اینجا قدرت تحلیل، پردازش و تصویرسازیِ هنری سلاح ماست که میتواند ما را تجهیز کند، هر کسی با هر استعداد و هنری باید دست به تولید بزند در جهاد تبیین تکرارهای طویوار کاری را پیش نمیبرد، باید به فنآوری تولیدِ محتوا و بهروزترین روشها و تاکتیکها مجهز شد.
@tahlilbayanat
📌 ادامه...
🔸سوال ششم: تا کجا را باید فتح کنم؟
🔹بعد از اینکه موقعیت تاریخی، جغرافیایی خود و همچنین موقعیت دشمن، میدان عملیات و خط مقدم را شناختیم و با سلاح متناسب و پیشرفته هم به مصاف رفتیم، حال آخرین سوال این است که افق فتح ما کجاست؟ یعنی تا کجا باید پیش برویم؟!
🔹در جهاد تبیین اقدام پیشدستانه و فعال لازم است اینجا جهاد ابتدایی جایز است و باید قبل از هرگونه تحرک، دست دشمن را خواند و نقشهاش را نقش بر آب کرد، کاری که به اذعان سران دشمن رهبرانقلاب به خوبی آن را بلد است و بارها رشتههای آنها را پنبه کرده است.
🔹در این نبرد، افق ما غلبهی گفتمان و روایت جبههی حق است، ابتدا در فضای دانشگاه که محیط پیرامونی و سنگر ماست و سپس در مقیاس دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدننویناسلامی که ماموریت ما در گام دوم انقلاب است و غایةالقصوای آن تربیت انسان توحیدی است؛
🔹اگر انگشت اشارهی حاج احمد متوسلیانها را خوب ببینیم، تلنگر زیبای او را میشنویم که «بسیجی! آنجا انتهای افق است. من و تو باید پرچم خود را در آنجا، در انتهای زمین، برافرازیم. هر وقت پرچم را در آنجا زدی زمین، آن وقت بگیر و راحت بخواب»...
@tahlilbayanat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 #تحلیل_و_تبیین | فرمان تبیین، در برابر جنگِ شناختی
✍🏼 یادداشتی از دکتر عباسعلی رهبر، عضو هیئتعلمی دانشگاه علامه طباطبایی
🔹 ناتو در سال۲۰۲۰، پنج حوزه جنگیِ زمین، هوا، دریا، فضا و فضای سایبری را به رسمیت شناخت. الآن بحثی جدیدی به نام جنگِ شناختی ایجاد شده است؛ یعنی ذهن انسانها به میدان نبرد تبدیل میشود.
🔹 #جهاد_تبیین، به مدیر جهادی نیز نیاز دارد. مهمترین مدیران جهادی ما همین جوانان عزیز هستند که میتوانند ارزشها را بهنوعی از گذشته بگیرند و آنها را روزآمد کنند و از حال به آینده انتقال بدهند.
🔹 در «جهاد تبیین» باید در درون مردم بود؛ یعنی مشارکت و مشاهده میدانی داشت، از بدزبانی به مردم و مردمگریزی پرهیز کرد، سرمایه اجتماعی و سرمایه سیاسی را افزایش داد و به نقش مردم و مردممحوری بسیار توجه کرد.
🔹 از نکات مهم دیگر در «جهاد تبیین»، انقلابیگری است. انقلابیگری، یعنی اتکا بر عزم ملی برای محرومیتزدایی، توجه به ریزشها و رویشهای انقلاب، توجه به اصل بسیار مهم اعتقاد به نظام و وفاداری به ارزشهای انقلابی، اعتقاد به استقلال و لزوم خودکفایی و ولایتمحوری و آرمانخواهی که میتواند در فضای جهاد خودش را نشان دهد.
🔍 ادامه یادداشت را بخوانید👇🏻
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=49588
هدایت شده از KHAMENEI.IR
14001128_42682_1281k.mp3
12.68M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی. ۱۴۰۰/۱۱/۲۸
📥 https://khl.ink/f/49629
💠مروری بر مهمترین محورهای بیانات رهبر انقلاب به مناسبت عید مبعث ۱۴۰۰/۱۲/۱۰
🔻بعثت بهترین هدیه را به بشریت داد؛ عقلانیت و رشد اخلاق؛ دو هدیهی بینظیر مبعث هستند به بشریت.
🔻بعثت چیزی را تحقق بخشید که به نظر محال میآمد و آن این بود که از مردم جاهلی جزیره العرب یک امت با فضیلت ساخت! این با نگاه عرفی و عادی محال به نظر میرسد.
صفات مردم جاهلی در نهجالبلاغه و در تاریخ آمده؛
گمراه، سرگردان، بیهدف، به شدت نادان، دچار فتنههای بزرگ ناشی از عصبیتها وجهالتهای بزرگ. به شدت متکبر، خشن، حقناپذیر، لجوج...
پیامبر آمد و از همین مردم
ملت متحد، بافضیلت با گذشت، فداکار، دارای عالیترین خلقیات...ساخت بعد هم در کمتر از ۲۰ سال آوازهی جهانی پیدا کردند. و هم از جهت نرمافزاری و سختافزاری توسعه پیدا کردند.
🔻ما امروز از این واقعه میتوانیم بهرهمند بشویم؛ بشارت الهی این است که هر گاه ارادهی مردم در طول ارادهی الهی قرار بگیرد ناممکنها ممکن میشود، همیشه این طور است و قابل تکرار است این تجربه.
🔻البته این تجربه با تفاوتهایی برای ملت ایران تکرار شد؛
آن عبارت بود از ریشکنی سلطنت ظالمانه و جائرانه و متکی به قدرت مادی...این انقلاب ملت را از خمودگی خارج کرد و ملت ایران را هم با عظمت کرد. این نکتهی اول که اگر چنانچه در خط بعثت حرکت کنیم کارهای ناممکن را ممکن خواهیم کرد.
🔻برخلاف نظر کسانی که دین را از سیاست جدا معرفی میکنند، نقطهی اوج نهضت نبوی تشکیل حکومت بود.
🔻یکی از مهمترین شعارها و جهتگیریهای پیامبر اکرم در بعثت مقابله با جاهلیت بود. مراد از جاهلیت؛ فقط بیسوادی نیست، خلقیات پست، رفتارهای ددمنشانه مردم (ادمکشی، هرزگی جنسی، ابن تا اخلاقی، برچیده شده بساط حیا...)
نکتهی مهم اینجاست، بسیاری از رذایل آن روز امروز در دنیای به اصطلاح متمدن غربی به شکل سازمان یافته بسیار شدیدتر و وسیعتر همان رذایل اخلاقی وجود دارد.
زندگی در تمدن غربی بر پایه طمع و حرص است، پایهی همهی ارزشهای غربی پول است، اخلاقیات معنویات همه چیز با پول سنجیده میشود، سیاست رایج و حکمرانی بر پایه تبعیض است، علم و فناوری در خدمت کشتار مردم است. غارت کشورهای ضعیف، ابتذال اخلاقی، همجنسگرایی...همان چیزها که بود هست منتها گستردهتر و سازمان یافتهتر...پشتوانههای منطقی مصنوعی درست کردند برای اینها...لذا اگر تمدن امروز را جاهلیت مدرن بنامند واقعا حق دارند.
🔻باید درسهای بعثت را مرور کنیم، همان کاری که پیامبر اکرم در قبال آن کارها انجام داد ما هم انجام دهیم؛ تقویت ایمان دینی، توسعهی گروههای مومن و مقاوم در سرتاسر عالم، قوت و استحکام نظام اسلامی، برنامهی خردمندانه و حکمت آمیز، متکی بر شناخت وسیع مختصات این جاهلیت. ما البته نمیتوانیم ادعا کنیم به مقصد رسیدیم ما در همهی اینها در نیمهی راهیم با این وجود باز الگوی انقلاب اسلامی یک الگوی جذاب هست.
🔻به نظر من نمونهی واضح و کامل جاهلیت مدرن آمریکاست، مظهر جاهلیت مدرن، مظهر ظلم، مظهر بحران سازی و بحران زیستی است از بحران تغذیه و ارتزاق میکند...اساسا آمریکا یک رژیم مافیایی است، مافیای سیاسی، اقتصادی، اسلحهسازی...
کانونهای بحران را خلق میکنند، موجودی مثل داعش به وجود میآورند که سگ دستآموز آنها بود.
🔻امروز به نظر من اوکراین هم قربانی همین سیاست است، آمریکا اوکراین را به این نقطه کشاند با ورود در مسایل داخلی، راهانداختن اجتماعات علیه دولتها، حرکت مخملی و کودتای رنگی درست کردن...حضور سناتورهای آمریکایی در اجتماعات معارضه...ما البته با جنگ و تخریب مخالفیم هر جای دنیا، با کشته شدن مردم و زیربناها این حرف ثابت ماست.
۸ سال است مردم یمن زیر بمباران هستن، حمایت میکنند محکوم نمیکنند.
🔻علاج هر بحرانی در صورتی ممکن است که ریشهی بحران شناخته شود ریشه بحران اوکراین آمریکاست.
🔻عبرتهای اوکراین؛
۱. پشتیبانی قدرتهای غربی از کشورهایی که دست نشانده آنها هستن یک سراب هست واقعیت ندارد، دولتهایی که پشتگرمیشان به آمریکاست ببینند..
هم ریس جمهور فراری اوکراین و هم افغانستان گفتند ما اعتماد کردیم...
🔻۲. مردم مهمترین پشتوانه دولتها هستن، اگر مردم وارد میدان میشدند اینجوری نمیشد وارد نشدند چون دولت را قبول نداشتند...مثل عراق در دورهی صدام...که آمریکا آمد مسلط شد اما مردم عراق در حملهی داعش آمدند و دفاع کردند و پیروز شدند.
@tahlilbayanat
#نشست علمی پژوهشی
📣 انجمن معارف انقلاب اسلامی معاونت پژوهش جامعه الزهرا (سلام الله علیها) برگزار می کند:
🔰سلسله جلسات«دقّت»: با موضوع تحلیل بیانات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)
🔰جلسه اول: تحلیل بیانات 14 خرداد مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)
✅استاد محترم: جناب آقای دکتر یونس سبزی کریم آبادی
⏰ زمان: 16 خردادماه ساعت 15
📡لینک ورود به جلسه :
https://b2n.ir/122608
🌐 کانال انجمن معارف انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/maaref_enghelab_islami_jz
🌐کانال معاونت پژوهش
🆔https://eitaa.com/jz260
جلسه اول از جلسات دقت(1).mp3
17.67M
🔈صوت جلسه اول، از سلسله جلسات «دقّت»، با موضوع تحلیل بیانات مقام معظم رهبری در سالگرد رحلت امام خمینی(ره) ۱۴ خرداد
🔹جناب آقای دکتر یونس سبزی؛ ۱۶ خرداد ۱۴۰۱
@tahlilbayanat
#نشست علمی پژوهشی
📣 انجمن معارف انقلاب اسلامی معاونت پژوهش جامعه الزهرا (سلام الله علیها) برگزار می کند:
🔰سلسله جلسات«دقّت»: با موضوع تحلیل بیانات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)
🔰جلسه پنجم: تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت در تاریخ 1401/6/8
✅استاد محترم: جناب آقای مهران کریمی
(پژوهشگر معارف انقلاب اسلامی و فعال رسانه)
⏰ زمان: پنج شنبه 10 شهریور ساعت 10
( به صورت مجازی )
📡لینک ورود به جلسه :
http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/
🌐 کانال انجمن معارف انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/maaref_enghelab_islami_jz
🌐کانال معاونت پژوهش
🆔https://eitaa.com/jz2602