🔴 چه کسی دستور شلیک به "گلوبال هاوک"را صادر کرد؟
🔹 طبیعی است که با مشخص شدن هویت آمریکایی پهپاد متجاوز اولین سوالات و ملاحضات این باشد که دستور مهم و حساس شلیک به این پهپاد را با توجه به تبعات امنیتی و سیاسی آن چه کسی صادر کرده است؟در اینباره چند فرض مهم ذیل را می توان تصور کرد:
1️⃣ فرض اول این است که مدیران سامانه دفاعی ایران، از قبل توجیهه بوده کهدر برابر هر نوع تجاوز و بدون ملاحظه هر نوع انتساب به هرکشوری، شی متجاوز را مورد هدف قرار بدهند.
2️⃣ فرض دوم این است که در مرحله تصمیم گیری برای شلیک به پهپاد آمریکایی مقامات نظامی و امنیتی بالاتری از مسئولین مستقر در سامانه دفاعی منطقه خلیج فارس، دستور شلیک را صادر کرده اند.
3️⃣ فرض سوم نیز این است که ایران یک برنامه عملیاتی و روانی در آمریکا را جدی گرفته و آن اینکه یک حمله محدود از طرف آمریکا را با هدف تاثیر بر محاسبات راهبردی مسئولین و مردم در دستور کار است. به همین دلیل آتش به اختیاری برای پاسخ محکم به این برنامه در دستور کار فرمانده هان ارشد نظامی و با صدور مجوز فرمانده عالی بوده است . در این فرض ایران جنگ گسترده و طولانی با خود را منتفی می داند ولی از حمله محدود به برخی مراکز خود با هدف شوک به افکار عمومی و تردید در مسئولین خود غفلت نکرده و فرمان آتش به فرمانده هان نظامی خود را داده است.
4️⃣ فرض چهارم نیز این است که پهپادهای آمریکایی اخیرا در لیست قرمز ایرانو به خصوص در ماه های اخیر و پس از افزایش کم سابقه تحریم ها و خروج آمریکا از برجام قرار گرفته و ایران درصدد انتقام کور و یا تلافی به هر قیمتی از آمریکا بوده است.
5️⃣ فرض پنجم نیز این است این اقدام نظامی یک اقدام خودسرانه و بدون هماهنگی بوده باشد. همانند آنچه ترامپ معتقد است!
🔺 فرض پنجم اما از اساس منتفی است ( زیرا حتی در شرایط معمولی و نه مثل شرایط حساس کنونی اقداماتی به مراتب کوچکتر در حوزه نظامی نیز باید با برنامه دستوری و فرمانده هان ارشد نظامی کنترل و هماهنگ شود.
🔹 به نظر می رسد که فرض چهارم نیز به نوعی باطل باشد ، زیرا تاکنون سپاه پهپادهای متعددی از آمریکایی ها را منهدم و یا حتی به تسخیر خود درآورده است و بسیاری از این پهپادها قبل از برجام در اختیار ایران قرار گرفته یا منهدم شده اند. بنابراین این اراده همیشگی در نیروهای نظامی ایران وجود داشته که در مواجه با پهپادهای آمریکایی این اقدام را انجام بدهند.
🔺 اما اینکه فرض سوم، دوم و اول چقدر صحیح تر است، تشخیص آن بسیار سخت است. زیرا بخشی از آن به محرمانه بودن فرآینده صدور فرمان آتش و نحوه عملکرد سامانه موشکی ایران بر می گردد. ولی فرض اول و دوم و سوم به راحتی قابل جمع با یکدیگر می باشد .
🔹 بدین معنا که هم در فرض اول و دوم و همچنین در فرض سوم وجود اراده و مهمتر از آن اجازه رسمی و با هدف برای شلیک به ماشین جنگی آمریکا در ایران آشکار است. همین اراده و اجازه شلیک به ما می گوید که پس از این نیز هر پهپاد آمریکایی در هر نقطه و هر زمان در صورت تجاوز با سرنوشت پهپاد گلوبال هاوک مواجه خواهد شد.
💢 البته وجود این اراده و اجازه و البته ایضا آتش به اختیاری هوشمندانه فرماندهان ارشد یک نکته بزرگ دیگر نیز در درون خود دارد و آن اینکه نیروهای نظامی ایران وقتی در مرحله جاسوسی به ماشین جنگی آمریکا رحم نمی کنند، بنابراین در هرنوع مواجه با تهاجم نظامی نیز باید منتظر سریع ترین و سنگین ترین ضربات متقابل باشیم. نتیجه کلی آنکه پهپاد بعدی از هر زمانی که به مرزهای ایران وارد بشود، سرنوشت مشابه گلوبال هاوک پیدا خواهد کرد و اجازه شلیک در ایران نیز از قبل صادر شده است.
📝 #مهدی_جهانتیغی
25.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 #ادعای۳۰ ساله.
کلیپ۳۰ سال ادعای تکراری
بخشی از مناظره سوم دکتر زاکانی با دکتر تاجزاده ۲۸ خردادماه ۹۸...
#ادعا۳۰ ساله #ادعای_۳۰ساله #ادعای_۳۰_ساله #ادعای۳۰ساله #قوه_قضائیه #انتخابات_آزاد #مافیای_پنهان #مافیا #مناظره #مناظره_زاکانی_تاجزاده #جهانگیری #فریدون
#مناظره_دکتر_زاکانی_دکتر_تاجزاده
🔴 #دوم_خرداد یا #سوم_خرداد؟!
🔻نتیجه گفتمان دوم خرداد با رویکرد تسلیم:
1⃣ دردولت خاتمی، با همه عقبنشینیها، بوش ما را #محور_شرارت خواند.
2⃣ در دولت خاتمی، با اینکه ایران، انرژی هستهای را دوسال تعلیق کرد، پروتکل الحاقی را داوطلبانه پذیرفت، اما باز تهدیدها و تحریمها بیشتر شد!
3⃣ دردولت روحانی، با همه عقبنشینیها، تحریمها و تهدیدها بیشتر شد، دلار ۵ برابر، پراید ۵۰ تومن، پیاز ۱۵ تومن، تورم ۲۰۰ درصد!
4⃣ وضعیت سیاست خارجه به حدی افتضاح شده که جیبوتی هم علیه ما بیانیه داده!
🔻اما نتیجه گفتمان #سوم_خرداد با رویکرد مقاومت:
1⃣ فتح خرمشهر از دست رژیم بعث صدام در سه خرداد
2⃣ سقوط #گلوبال_هاوک ۲۰۰ میلیون دلاری با سامانه سوم خرداد!
3⃣ اقتدار منطقهای و نابودی داعش!
#داود_مدرسی_یان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨کلیپ ویژه| تراژدی ژاپن (بخش اول)
🔸هفتاد سال حضور نظامی؛ نتیجه اعتمادسازی و سازش
🔸وقتی نخست وزیر اسبق ژاپن بخاطر ناتوانی در مقابله با آمریکا تن به استعفا داد
#سعید_جلیلی
❌#ژاپن بدهکار ترین کشور جهان نسبت به درآمد خود است (آمریکا با ۲۰ تریلیون دلار بدهکار ترین کشور از لحاظ میزان بدهی است) و ۲۵۰ درصد تولید ناخالص ملی خود یعنی حدود ۱۴ تریلیون دلار بدهکار است.
#ایران کمتر از ۳۰ درصد تولید ناخالص ملی خود بدهی دارد.
❌ژاپن حتی از #یونان که ورشکسته ترین کشور اروپا است نیز بدهی بیشتر دارد.
#آمریکا نیز با فاصله کمی بعد از ژاپن جز بدهکارترین کشورهای جهان می باشد.
❌ژاپن تنها با وارد کردن کشور در بزرگترین رکود تاریخ خود توانسته آثار این بدهی غیرقابل حل را تا حدی مهار کند؛ روشی که هرگز نمی تواند دائمی باشد.
❌آینده ای سخت تر از زندگی در خانه های ۱۰ متری منتظر مردم ژاپن است که برای دفاع از خود محتاج ارتش سایر کشورها است.
منبع:
http://bit.ly/2x5YIdO
ترامپ دنبال مذاکره هست تا مجدد رای بیاره اما چه چیزی باعث شد که اصلاح طلبانِ حامیِ کلینتون یک دفعه رنگ عوض کنن و دنبال پاس گل برای ترامپ باشند؟ #کاسبان_مذاکره کاری به سود و زیان ندارن؟
در ضمن نه جنگ میشود و نه مذاکره میکنیم
"امین اسدی"
📝ما بی رسانهایم؛ حوصلهی شرح قصه نیست!
🔻ساعت یک ظهر روز پنجشنبهای است که مردم ایران طلوع آفتاب را با خبر انهدام پهپاد آمریکایی توسط نیروهای نظامی کشورشان آغاز کردهاند. ۹ ساعت از زمان شلیک و ۷ ساعت از انتشار خبر میگذرد. حالا ساعت ۱۳ و بخش خبری مشروح صداوسیمای ایران است در حالی که ایران و اقدامش علیه پهپاد جاسوسی آمریکا در صدر اخبار رسانههای مهم جهان هستند؛ فضای مجازی از حواشی خبر به انفجار رسیده و جلسات فوقالعادهی مقامات آمریکایی در حال برگزاری است. در ایران همه هیجان زدهاند. و حالا منتظر هستیم ببینیم برای مدیریت این هیجان و افکار عمومی چه سیاستی اتخاذ شده است.
🔻در شبکه خبری رسانهی ملی به عنوان مهمترین رسانهی نظام، ۹ ساعت پس از اتفاقی در این سطح اهمیت، مجری خبر نام پهپاد سرنگون شده را نمیتواند درست بخواند و حتی توجیه نشده آن را به عنوان چندمین خبر باید بخواند. او در حالی که تصویر پشت سرش خبر افتتاح پروژهای دست چندم توسط فلان وزیر است که از نظر سیاستگذاران خبری صداوسیما مهمتر از خبر هدف قرار داده شدن پهپاد آمریکایی توسط ایران است، برگه را بلند میکند، نام پهپاد آمریکایی را غلط و با تامل میخواند، بعد متوجه میشود خبر دیگری را باید میخوانده، برگه را کنار میگذارد و میگوید در دقایق آتی این خبر را خواهم خواند! مصاحبه با کارشناسان سیاسی و نظامی؟ تبیین دلایل حمله به پهپاد و ناگزیری آن؟ پیش بینی و تبیین واکنشهای احتمالی دولت آمریکا؟ ارتباط با کارشناسان خارجیِ همسو با ایران؟ هیچ؛ در روخوانی خبری که دیگر بعد از ۹ ساعت فوری هم نیست، ماندهاند؛ حتی تشخیص نمیدهند دفاع نیروهای مسلح از امنیت مردم، باید اولین خبر باشد، باقی موارد که بماند! یک فکر رسانهای بروز هم در نهادهای نظامی و شورای عالی امنیت ملی وجود ندارد که خود درخواست کند وقت بدهید بیاییم با مردم صحبت کنیم.
🔻خبرهای جدید در مورد واکنشها به سرنگونی آرکیو4ای آمریکا لحظهای میآید؛ سیاست رسانهای ایران اما گزارهای اضافه بر خواندن بیانیههای رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مواضع رسمی وزارت خارجه ندارد. پیوست رسانهای؟ مدیریت افکار عمومی؟ هیچ!
🔻همه منتظر واکنش رئیس جمهور و دولت آمریکا هستند. ترامپ توییتی یک جملهای میزند که یکی از پر بینندهترین توییتهای او میشود: «ایران مرتکب اشتباه بزرگی شد.» آیا بوی تهدید میدهد یا صرفاً وصفی برای خالی نبودن عریضه است؟ چه کسی باید این را برای مردم ایران تبیین کند؟ چه کسی باید شرح دهد که همین جمله، نه تهدید که مقدمهی عقب نشینی اوست؟ مردم از کجا باید تحلیل این اخبار لحظه به لحظه را دریافت کنند؟ عقب نشینی ترامپ بیشتر هم میشود وقتی میگوید نمیتواند باور کند این اتفاق عمدی بوده و آن را اشتباه فردی یک ژنرال ایرانی میداند! جمله به جملهی سخنان او برای ایران یک پیروزی است. میخواست ایران را عقب براند و در اتهامِ دروغ حمله به نفتکشها بدمد؛ حالا پهپاد پیشرفته و گران قیمتش سرنگون شده و ایران رسماً اعلام کرده که ما زدهایم، به سازمان ملل هم شکایت تجاوزش را میکنیم، دوباره هم بیاید، میزنیم؛ اما ترامپ میگوید باور نمیکنم! آیا مقامات ایرانی برای شرح و بسط این پیروزی و تزریق امید و اعتماد به نفس ملی برنامهای تدارک دیدند؟ آیا از رسانهی ملی جز خواندن اخبار رسمی و تکراری، استفادهی دیگری هم در این اتفاق مهم شده است؟
🔻دولت آمریکا پس از عقب نشینی و سرخوردگی حاصل از آن، بازی رسانهای دیگری را شروع میکند. نیویورک تایمز میگوید ترامپ دستور حمله به برخی مراکز نظامی ایران را صادر و بعد آن را لغو کرده است. خود رییسجمهور آمریکا هم با توییتها و اعلام مواضعش رسماً وسط میدان است. دولت ایران برای خنثی کردن این بازی رسانهای چه میکند؟ هیچ! باور نکردهایم که هدفگیری پهپاد یک بخش ماجراست، بخش دیگر هدفگیری افکار عمومی است.
🔻دیروز ایرانیها هیجان زده بودند؛ اکثریتی از شادی شلیک به متجاوز و اقلیتی از ترس شروع یک جنگ. نظام برای مدیریت این هیجان و تبیین آنچه میان تجاوز آمریکا و دفاع ایران روی داد، چه استفادهای از رسانهی ملیاش کرد جز خواندن یک خبر معمولی آن هم در ردیف خبرهای دست چندم؟ با کلی هیجان تلویزیون را روشن میکنیم، هیچ حرفی برای تحلیل شرایط سیاسی و نظامی پس از زدن پهپاد آمریکا ندارد. در چنین اوضاعی رفتن سراغ الجزیره و بیبیسی و باقی رسانههای خارجی طبیعی نیست؟
💢 روز پنجشنبه یکی از بهترین فرصتها برای تبیین گزارهی «جنگ نمیشود و مذاکره نمیکنیم» با بی اعتنایی همیشه به مدیریت افکار عمومی از دست رفت. سیاستگذاری رسانهایمان قرار نیست تغییر کند؟
۳۱ خرداد ۹۸
📝 #کبری_آسوپار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ترامپ: از اینکه ایران هواپیمای سرنشیندار ما را ساقط نکرد، قدردانی میکنم.
🔹این قدر دانی در حالی است که آمریکا هیچ گاه برای اجرای تمام بند های برجام و سایر توافقات از ایران عذرخواهی نکرده بود ولی برای تنش های اخیر عذرخواهی کرد.
🔸جناب آقای دکتر حسن زبان دنیا را میفهمی؟
🔹جناب آقای مرحوم رفسنجانی دنیای امروز دنیای گفتمان است؟ یا قدرت؟
♦️ گزیده ای از بیانیه #گام_دوم انقلاب؛
"این سخنان در قالب سیاستها و قوانین، بارها تکرار شده است ولی برای اجرای شایستهی آن، چشم امید به شما #جوانها است؛ و اگر #زمام ادارهی بخشهای گوناگون کشور به #جوانان مؤمن و انقلابی و دانا و کاردان -که بحمدالله کم نیستند- سپرده شود، این #امید برآورده خواهد شد؛ انشاءالله."
❇️ دکتر #قالیباف:
🔹سرنگونی #پهپاد آمریکایی دنیا را متحیر کرد.
🔸 #ایران ثابت کرد با اقتدار و عظمت این ملت میتوان هم پهپاد آمریکایی را ردیابی و هم سرنگون کرد.
🔹این #افتخار نظامی ایران توسط #نسل_جوانی صورت گرفت.
🔸با #اعتماد_به_جوانان میتوان در یک برنامه پنج ساله آرامش را به حوزه اقتصاد برگرداند.
🔻 متن کامل👇
fna.ir/daoq6s
🔴جمله عجیب یک استاد امریکایی به شاگرد ایرانی خود/با تحریم حکومتتان را مستحکمتر میکنیم.
🔸کانال تلگرامی یک حقوقی در نیویورک نوشت: یادت میآید که اوباما گفت اسد “باید” برود! فعلاً که هشت سال است از جنگشان گذشته و دولتهای ما و همهی متحدانمان و البته اوباما رفتهاند ولی اسد مانده.
🔹از آن طرف، بعد از سیزده سال تحریم ونزوئلا و از رو نرفتنشان، دستور میدهیم که از امروز دیگر مادورو رئیس جمهور نیست و گوایدو هست! پنجاه کشور دیگر هم حرف ما را تکرار میکنند و بعد هم چند ده هزار نفر میریزند در خیابان و بعد هم همه معترضان و آرزوهایشان در کمتر از یک هفته نقش بر آب میشود و رو سیاهی برای سیاست خارجه مان تکرار میشود.
🔸الان باید بروی ونزوئلا را ببینی، کوچکترین اثری نه از جنبش است و نه ذرهای امید در مردم سابقا مترصد به انقلاب.
🔹در مورد شما هم وضع همین است. یک روز میگوییم رژیمتان را عوض میکنیم، فردایش تحریم فلج کننده میگذاریم، پس فردایش که میبینیم “اثر شدیدترین تحریمهای تاریخ دنیا بر کشورتان برخلاف پیش بینی متخصصین تحریم در وزارت خزانه داری، کمتر از عادیترین تحریمها بر کشورهای مشابه بود”، بازهم به شناخت اقلی مان از ایران معترف نمیشویم و احتمالاً با خطایی دیگر حکومتتان را مستحکمتر میکنیم.
پروفسور گلرزت، دانشکده حقوق فوردهام
mshrgh.ir/968241
#افول_غربگرایی #افول_آمریکا
🔴آیت الله رئیسی: پوشش متهمان زن نباید لزوما چادر باشد
رییس قوهقضائیه:
🔹تلاش دستگاه قضایی برای تبدیل لایحه تامین امنیت زنان به لایحهای کامل است.
🔹نه تنها درمورد مهریه بلکه درمورد هر ِدینی که مدیون از بازپرداخت آن عاجز است، حبس افراد مجاز نیست.
🔹قانون راه های متعددی را برای استیفای حقوق پیش بینی کرده است.
🔹پوشش متهمان زن نباید لزوما چادر باشد.
🔹میتوان ترتیباتی اتخاذ کرد که هرمتهم زن با همان پوششی که به صورت عادی دارد منتها با رعایت شئونات، در دادگاه، دادسرا و زندان حضور یابد.
🔹وقتی یک استاد دانشگاه برای آنکه خودش بتواند به کارهایش برسد، یک کلاس دانشگاه را دیروقت برگزار میکند، اقدام او خشونت علیه آن دختر دانشجویی است که مجبور میشود یک مسیر طولانی را دیروقت طی کند تا به منزل برسد.