🔴 تیتر قربانی عکس!
🔻 #کیهان امروز با تیتر نقطهزنِ خوب ولی با تصویر حاشیهساز جنجالی چاپ شد!
🔹دیگر از کیهان بعید بود دامنزدن به دوقطبی که غربگراها ولیبرالها میخواهند! تکمیل پازل مدعیان اصلاحات توسط کیهان، ناشی از چیست؟ چه کسی یا کسانی پشت پرده این اقداماند؟ غفلت یا حضور افرادی از جنس محمود نوری زاد؟
🔸دوقطبی کاذبی که این دوستان با سابقه در جامعه ایجاد میکنند دقیقاً همان چیزی است که دشمن میخواهد. تقابل بین جریان حزبالله با تودهها یا اقلیتهای خاکستری یا مردم عادی!
🔹اینکه بگوئیم هرکسی از دختران و زنان اگر به ورزشگاه رفت ضدانقلاب و ضداربعین و ... است و در مقابل زائرین #اربعین قرار دارد، سم است برای اتحاد و انسجام ملت!
🔸این اقدام ناصواب، شکافهای اجتماعی در جامعه ایران را بیش از پیش عمیق تر خواهد کرد. تا کی قرار است امت حزبالله هزینه همچنین نگاههای ناقص و حاشیهساز را بدهد؟
🔹این کار، حرف اصلی ما و انتقاد اصلی ما را به حاشیه میبرد و مردم به حرف اصلی ما دیگر توجه هم نمیکنند. ببینید براحتی تیتر خوب بالای تصاویر به حاشیه رفت!
⭕️ آیا نیاز به بازنشستگی در کیهان و اطلاعات و جمهوری اسلامی احساس نمیشود؟ بزرگواران در کنار جوانان بایستند و مشورت بدهند ولی باتوجه به جنگ و عصر جدید و ابزارهای نوین و تفکرات جدید، نیاز است یک جوان انقلابی سکاندار کیهان شود و سایرین مشورت داده و فقط مطلب بنویسند ...
#داود_مدرسی_یان
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت محمدباقر حکیم از نقش رژیم صهیونیستی و عربستان و آمریکا در فتنه اخیر عراق
11.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ناگفته هاي جلسه ١٤ ساعته كروبي و ذوالنور
♦️کروبی: در تمام کره زمین بچرخیم کسی شایسته از مقام معظم رهبری پیدا نمی کنیم.
♦️ قبل از فوت امام خميني ، آیتالله العظمی گلپایگانی پيشنهاد رهبري را قبول نكردن و فرمودند:اگر این کار را بپذیرم هم رهبری ضایع خواهد شد و هم مرجعیت!
♦️من اگر بتوانم همین فقه را مدیریت کنم کار بزرگی کردهام.
♦️خلاصه جلسه ام با كروبي: اگر تمام كره زمين را بگرديم شايسته تر از مقام معظم رهبري براي «رهبری» پیدا نخواهیم کرد.
♦️اطرافیان سران فتنه با ادامه حصر کاسبی می کنند و نمیگذارند این افراد هزینه کارشان را بدهند .
🔴 چهره ترسناک ایران در غرب
✍️ #علیرضا_زادبر
🔹 آندرهآ استراماچونی سرمربی استقلال گفته است: برداشت من از زندگی در ایران در مدتی که در این کشور زندگی کردم این است که غرب، درک درستی از زندگی در ایران ندارد و آنچه درباره این موضوع نشان داده درست نیست.
🔸 این نخستین بار نیست که یک خارجی بعد از مدتی کوتاه زندگی در ایران به چنین نتیجه ای میرسد پیش از #استراماچونی سرمربی قبلی استقلال شفر نیز در مصاحبه خود این موضع را بیان کرد. خاطرم هست کارلوس کیروش و حتی افشین قطبی هم چندماه اول زندگی در ایران با تعجب چنین حرفهایی میزدنند که وضعیت زندگی در ایران آنچیزی نیست که از رسانه های دیده ایم.
بله، بارها نوشته ام: رسانه ها آنچه میخواهند را در ذهن مخاطب شکل میدهند نه آنچه که واقعیت دارد.
🔻اینکه هر خارجی بعد از مدت کوتاهی زندگی در ایران تصوراتش تغییر پیدا میکند گواه بر این ماجراست.
✅ اما دو نکته مهم وجود دارد: نخست اینکه گاها خود ما تصویر نادرستی از جامعه ایرانی به دنیا نشان میدهیم و به تخریب چهره ایران کمک میکنیم دوم اینکه آنقدر رسانه های وابسته نداشته هایمان را به رخ کشیده اند که خودمان را "هیچ" میدانیم این حسِ تحقیر هویت ملی از صدها بمب اتم مخربتر است.
💢 آقای استراماچونی ممنون، این مصاحبه و گفته شما بالاتر از صدها ساعت ساخت مستند در صدا و سیما و روزنامه ها بالاتر است.
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍️ #یادداشت|حسین شریعتمداری 🔹سخنی با رئیسجمهور حقوقدان
🔴 سخنی با رئیسجمهور حقوقدان
✍️ #حسین_شریعتمداری
🔹ا آقای روحانی اخیرا در اظهاراتی ضرورت نظارت استصوابی شورای نگهبان را نفی کرده و غیرضروری دانستهاند. در این وجیزه سخنی با جناب ایشان در میان است و آن، طرح این پرسش است که آقای رئیسجمهور از اظهارات اخیر خود چه منظور و مقصودی را دنبال میکرده است؟! چرا که؛
1️⃣ آقای روحانی به عنوان یک حقوقدان به خوبی میدانند که هرگاه سخن از تاسیس یک تشکیلات در میان است، پای شرایط کسانی که قرار است عضو آن تشکیلات باشند هم به میان کشیده میشود بنابراین الزاماً باید کسانی باشند تا انطباق خصوصیات داوطلبان حضور در آن تشکیلات را با شرایطی که برای آن در نظر گرفته شده است بررسی کرده و نظر مثبت یا منفی خود را اعلام کنند. این نکته از بدیهیترین و ابتداییترین مبانی و اصول علم حقوق است و بسیار بعید به نظر میرسد که رئیسجمهور محترم از آن بیخبر باشند!
2️⃣ نظارت شورای نگهبان بر انتخابات «مجلس خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و مراجعه به آراء عمومی» نص صریح اصل ۹۹ قانون اساسی است. بنابراین جناب روحانی میدانند که مخالفت با آن، مخالفت با قانون اساسی است. از این روی با جرأت و به یقین میتوان گفت آقای روحانی میدانستهاند که نظر ابراز شده ایشان قابل اجرا نیست.
3️⃣ وقتی به خوبی میدانند که آنچه خواستهاند اولاً با بدیهیات منطقی و ثانیاً با متن صریح قانون اساسی در تضاد است، به وضوح و بدون کمترین تردیدی میتوان نتیجه گرفت که مقصود و منظور ایشان از آنچه ابراز کردهاند همان نیست که در اظهاراتشان آمده است! چگونه میتوان باور کرد رئیسجمهور حقوقدان خواستهای داشته باشد که یقین دارد ناممکن و ناشدنی است؟! هیئت دولت هم که جای رسیدگی به امور اجرایی کشور است و جای بیان آرزوها نیست! پس منظور ایشان چه بوده و چیست؟!
4️⃣ با عرض پوزش باید گفت، تنها خاصیت و اثری که اظهارات ایشان میتواند داشته باشد «شبهه افکنی» ! و مشغول کردن دیگران به پاسخ شُبههای است که به میان آورده است! آیا غیر از این، میتوان خاصیت دیگری برای آن قائل بود؟! به یقین در دورترین افق ذهنها نیز برای آن هیچ خاصیت دیگری قابل تصور نیست!
5️⃣ حالا به طرح این پرسش میرسیم که آیا جناب روحانی از این نکته بدیهی بیخبر بوده است؟! پاسخ این سؤال بدون کمترین تردیدی منفی است و با جرأت میتوان گفت محال است شخصیتی در جایگاه ریاست جمهوری و با عنوان «حقوقدان» از نتیجه آنچه مطرح کرده است بیخبر باشد!
6️⃣ اگر بپذیریم که آقای رئیسجمهور به خوبی از ناشدنی بودن و غیرمنطقی بودن سخنان خود و مغایرت و تضاد آشکار آن با قانون خبر داشته است - که به یقین خبر داشته است- پای سؤال بعدی به میان کشیده میشود که جناب روحانی چرا و با چه انگیزه و منظوری اصرار بر شُبههافکنی داشتهاند و از این رهگذر در پی دور کردن افکار عمومی از کدام رخداد و یا مسئله و موضوعی بودهاند؟!
💢 تنها پاسخی که برای این سؤال به ذهن میرسد آن است که شبههافکنی در بدیهیات برای دور کردن افکار عمومی ملت از وعدههای برزمین مانده دولت و مشغول ساختن مردم به مسائلی نظیر آنچه به آن اشاره شد بوده است!
🔴 جز راست نباید گفت، هر راست نشاید گفت...
قطعا هدف دولت و حامیانش اینروزها از ایجاد جاروجنجال، سروصدا و انواع دوقطبی، فرار از #پاسخگویی بابت وضعیت موجود و سرپوش گذاشتن بر بیدستاوردی و بیتدبیریهای دولت محترم است و تیتر امروز #روزنامه_کیهان در اینباره کاملا درست است اما بنظر میرسد نوع پرداختن به آن (مخصوصا در زمینه موضوع ورزشگاه رفتن زنان و حماسه اربعین) نوعی #بدسلیقگی میباشد چراکه ناخودآگاه میتواند باعث دامن زدن بیشتر به این جاروجنجالها و تکمیل همان پازلی شود که #فرصتطلبان طراحیاش کردهاند!!
#تدبیرم_آرزوست
#مهدی_قاسم_زاده
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 جز راست نباید گفت، هر راست نشاید گفت... قطعا هدف دولت و حامیانش اینروزها از ایجاد جاروجنجال، سرو
هر چه قدر کیهان درسیاست دقیق عمل میکنه (برجام، دوتابعیتیها، تعطیلی صنعت فضایی)، برخی مواقع در مواضع "فرهنگی/اجتماعی"منفعل میشه
من جای سردبیر کیهان بودم سرحضور بانوان در ورزشگاه تیتر میزدم "بازگشت اصلاح طلبان به مصوبه ۱۴سال قبل اصولگرایان" (پیگیری احمدینژاد برای حضور زنان در ورزشگاه)
#علی_قلهکی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 تیتر قربانی عکس! 🔻 #کیهان امروز با تیتر نقطهزنِ خوب ولی با تصویر حاشیهساز جنجالی چاپ شد! 🔹دیگر
دیگه دوران بزن و در رو تمام شده!
یه زمانی بزرگان جریان انقلابی هرکاری می کردن عده ای از انقلابیون در دانشگاه ها و حوزه ها و مساجد فکر می کردند باید توجیه کنند! باید دفاع کنند!
چون اهل تحلیل نبودن، اشخاص براشون ملاک بود نه مبانی و شاخص ها.
امروز اما اینجور نیست. اگر بزرگی اشتباه کرد و با اشتباهش برای جریان انقلاب هزینه درست کرد باید بهش تلنگر زد، گوشزد کرد، نهی کرد و ... .
هنوز هم هستند البته افرادی که فکر می کنند چون فلانی، شخصیت با سابقه و بزرگی هست نباید او را نقد کرد؛ نباید اشتباهاتش رو گوشزد کرد..
خدا میدونه این دوقطبی سازی های کاذب طی 20 سال اخیر مدیریت استاد شریعتمداری عزیز چقدر تکرار و تکرار شده.
باید امروز حضرات مجاب بشن و دست از هزینه تراشی برای جریان انقلاب بردارند.
نباید مدعیان پوچ اندیش را طلبکار کنند. مدعیان پوچ اندیش با همین حرکات اشتباه، با تجمعات غلط، با تسخیر غلط سفارهای انگلیس و سعودی و ...، طلبکار ما میشن و ما هی باید دفاع کنیم!
#داود_مدرسی_یان
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
روحانی خواسته باز با رادیکال حرف زدن حواسا رو پرت کنه گفته مجلس اول که مجلس بدون نظارت شورای نگهبان
ظاهرا برخی تشکیک کردن که این تصاویر دلیل نمیشه و شما اتهام میزنید
الان دیگه بحث مدارک جناب رئیس جمهور نقل مجالس شده و حتی ویکی پدیا هم خبر داره جناب روحانی چه زیرآبی قشنگی رفته.
حالا اینجا مدارک رو میذاریم تا بتونید به بهانه گیرها پاسخ بدید و البته اساتید سخت گیر هم راضی بشن.
1⃣روزنامهٔ جمهوری اسلامی در ۱۹ اسفند ۱۳۵۸ و در مقدمهٔ مصاحبهای با حسن روحانی نوشته بود: «حسن روحانی در سال ۵۸ از دانشگاه لندن در رشته جامعهشناسی حقوقی دکترا گرفت.»
2⃣بعد از این گفتگو نام وی در لیست انتخاباتی ۱۹، ۲۱ و ۲۲ام اسفند ۱۳۵۸ حزب جمهوری اسلامی برای انتخابات مجلس اول، برخلاف یکم تا هجدهم اسفند از «حسن فریدون (روحانی)» به «دکتر حسن فریدون (روحانی)» تغییر یافت. بهعلاوه براساس مدارک ثبتشده در معرفی نمایندگان مجلس اول، مندرج در سایت رسمی مجلس شورای اسلامی، روحانی دارای مدرک دکترای حقوق معرفی شدهبود.
(کیانوش ایرانی. «سند شماره ۶۵: دکترای جامعهشناسی حقوقی حسن روحانی در سال ۱۳۵۸ حاوی اسکن اسناد». خودنویس)
("Did Iran's President Feign Having PhD From London University 1980-1999?"TheHuffingtonPost. 6 December 2017)
3⃣حسن روحانی با ادامه تحصیل در بریتانیا، مدرک کارشناسی ارشد (M.Phil) در رشته حقوق عمومیبه تاریخ ۱۹۹۵ میلادی (۱۳۷۳–۱۳۷۴۴) و دانشنامهٔ دکتری (Ph.D) در رشتهٔ حقوق اساسی را از دانشگاه کلدونین گلاسگو زیر نظر پروفسور سید حسن امین بهتاریخ ۱۹۹۸ میلادی (۱۳۷۶–۱۳۷۷) دریافت کرد. («رزومه حسن روحانی» وبگاه مرکز تحقیقات استراتژیک)
پ. ن: برای متقلّبان، بهترین انتخابات، انتخابات بدون نظارته! برای مردم چطور؟!
📝 #رها_عبداللهی
گویا جناب #لاریجانی در جلسه سران قوا درخواست دادهاند که سازوکاری فراهم شود تا بنحوی اطلاعات مالی نمایندگان و مسئولان (به دلیل الکترونیکی بودن و وجود احتمال هک، سرقت و یا اختلال در آن) دارای #مصونیت شود؛ قطعاً اینکه جناب لاریجانی در کنارِ اهتمام نظام بر #شفافیت، به فکر ارتقای امنیت سامانههای الکترونیکی کشور هستند دغدغهی ارزشمندی است اما باید مراقب بود که این موضوع نباید عاملی شود برای #محرمانه نگه داشتن برخی موضوعات و احیاناً ادامهی برخی پنهان کاریها، آنهم درحالیکه اولاً حتی اگر #لیست_دارایی یک مسئول هک نیز بشود قطعاً آنکه حسابش پاک است نباید ترسی داشته باشد و درثانی کاش مسئولی که از انتشار عمومی لیست اموالش این میزان #ترس دارد، بطور کل قید قبول مسئولیت در این نظام را بزند و راحت به زندگی شخصی و تجارتش بپردازد !!
#محرمانه_نداریم
#دانستن_حق_مردم_است
#مهدی_قاسم_زاده