⭕️ نتایج نهایی شد. بنده در جای ۳۱ قرار گرفتم.
به سی نفر راه یافته علیالخصوص برادران جوان انقلابی تبریک عرض میکنم و بسیار امیدوارم که با حضور آنها تحولی صورت پذیرد.
از آنها که به بنده رأی دادند هم ویژه تشکر میکنم. هرکسی باهر سلیقهای دعوت رهبری را لبیک گفته ماجور است.انشاءالله
#وحید_یامین_پور
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زندگی_بهتر | چند راهکار ساده برای کنترل کرونا
🔻با دیگران دست ندهید حتی اگر علایم ابتلا ندارند
🔻گوشت و تخممرغ را حتما بپزید
🔻بهطور مرتب دستهایتان را بشویید، حتی اگر ظاهرا کثیف نیستند
🔻با حیوانات تماس نداشته باشید
🔻به کسانی که علایم سرماخوردگی دارند نزدیک نشوید
🔴 98% مبتلایان به کرونا درمان شدهاند.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
✨تشکیلات جبهه انقلاب؛ آنگونه که باید باشد- بخش اول
🔹پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تشکلهایی که پیش از انقلاب مشغول مبارزه با طاغوت بودند، در موقعیت کنشهای سیاسی درونسیستمی قرار گرفتند. برخی تشکلها نیز پس از انقلاب با گردهمآیی شخصیتهای شهره مبارزه شکل گرفتند. علی ای حال، وجه مشترک این تشکلهای سیاسی، پیشقراولی اعضای مرکزی آنها در طول نهضت بود. میتوان حزب موتلفه، حزب جمهوری اسلامی، جامعه روحانیت مبارز و... را در این زمینه مثال زد.
🔹موسم انتخابات که فرا میرسید، همین تشکلها از افرادی حمایت میکردند و مردم نیز به فهرست آنها اعتماد کرده و رای میدادند. پیروزی فراگیر حزب جمهوری اسلامی در انتخابات مجلس نخست، نمونه این اعتماد مردم است. اما ریشه این اعتماد در کجا بود؟ مردم به کدام دلیل با تمام وجود پای کار حزب جمهوری اسلامی آمدند و برای نامزدهای مورد حمایت حزب تبلیغ کردند و به آنها رای دادند؟ پاسخ روشن است: شخصیتهایی که محور حزب بودند و فهرست انتخاباتی تعیین میکردند، مقبول و محبوب و مورد اعتماد مردم بودند. این شخصیتها، پیشقراولان مبارزه با رژیم ستمشاهی بودند و مردم در همه بزنگاهها، آنها را در صف نخست مبارزه دیده بودند. پس از پیروزی انقلاب نیز، همین شخصیتها در صف نخست مبارزه گفتمانی با تفکر چپ و راست حضور داشتند و در معماری نظام اسلامی نقشهای اساسی ایفا کردند. علاوه بر این، آنها در میان مردم بودند. با مردم سخن میگفتند و میشنیدند. مسائل را برای مردم تبیین میکردند. در یک کلام، هرآنجا که مردم به آنها نیاز داشتند، حاضر بودند. علمدار پیشبرد یک تفکر و گفتمان در جامعه بودند و وقت انتخابات، مردم زیر همین علم گفتمانی جمع میشدند.
🔹امروز نیز اگر بناست مردم در ایام انتخابات، به تشخیص یک تشکل اعتماد کنند و در انتخابات، به فهرست تعیین شده توسط آن رای دهند، افراد محوری آن تشکل چنان نسبتی باید با مردم داشته باشند. افراد شاخص تشکلی که مردم را به رای به یک فهرست انتخاباتی فرامیخوانند، قاعدتا باید پیشقراولان یک گفتمان، یک تفکر و یک جبهه باشند که مردم نقشآفرینی آنها در سر بزنگاههای مهم انقلاب را ببینند؛ در میان مردم باشند و با آنها سخن بگویند و سخنانشان را بشنوند؛ برای حل مسائل مردم راهحل داشته باشند و با تمام توان، اجرایی شدن این راهحلها را پیگیری کنند؛ گفتمان خود را برای مردم تبیین کنند؛ در رویدادهای تاریخساز، مواضع صریح و دقیق بگیرند، مردم را درباره جهت صحیح حرکت اقناع کرده و پیشاپیش مردم، در آن جهت حرکت کنند.
🔹آیا کسانی که درباره #لیست_وحدت تصمیم گرفتند، واحد این ویژگیها که ذکر کردیم بودند؟ آیا اساسا مردم کسانی را که تعیین کننده فهرستهای انتخاباتی بودند، میشناختند؟ از این میان، آنها که شناخته شده بودند، علمدار یک گفتمان بودند؟ برای مردم مرجعیت سیاسی-فرهنگی داشتند و مقبولشان بودند؟ آیا فرآیندهایی که طی شد، متناسب با این وضع مطلوبی که ترسیم کردیم، بود؟
🔹به نظر میرسد پاسخ سیاه و سفید دادن به این سوالات، افراط است. اگر بخواهیم منصفانه سخن بگوییم، در فرآیندهای انتخابات مجلس یازدهم، در مقایسه با دورههای قبلی، گامهایی برداشته شد که سابقه نداشت! حتما در این انتخابات از مکانیسمهای ۷+۸ عبور شد و این، انکارکردنی نیست. اما تاثیر نهایی این گامها، چندان قابل توجه نبود و تصمیم نهایی، تقریبا به شکل سابق گرفته شد! لذا آنچه باید در جبهه انقلاب رخ دهد، یک تحول اساسی است که نخستین گام آن، "ایجاد یک تشکیلات با محوریت پیشقراولان گفتمانی جبهه انقلاب" است.
🔹ادامه دارد...
#سید_یاسر_جبرائیلی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴نه مردم به سلفی حقارت
1⃣احمد مازنی حوزه انتخابیه گرگان
2⃣علی قربانی حوزه انتخابیه بجنورد
3⃣همایون یوسفی حوزه انتخابیه اهواز
4⃣ابوالفضل سروش حوزه انتخابیه تهران
5⃣مصطفی کواکبیان حوزه انتخابیه تهران
6⃣محمدرضا بادامچی حوزه انتخابیه تهران
7⃣محمد صادق حسنی حوزه انتخابیه رشت
8⃣عبدالغفور ایران نژاد حوزه انتخابیه چابهار
🔹نمایندههایی که با موگرینی #سلفی_حقارت گرفته بودند؛ با کارت قرمز مردم از مجلس یازدهم اخراج شدند.
#رضا_سراج
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
💠خودتان را خدمت گزار مردم بدانید
شماها باید برای این ملت خدمت کنید.و خودتان را خدمتگزار مردم بدانید.اگر در ذهنتان بیاید که ٬ بیاورید که من وزیرم و باید مردم از من چه بکنند؟بدانید اصلاح نشدید. در ذهنتان حتی خلجان بکند، #آقای_رئیس_جمهور در ذهنش خلجان بکند که من شخص اول مملکت هستم و چه و کذا، این اصلاح نشده است!خلجانش هم از شیطان است. آن خلجانش هم، او عمل نمی کند.اما در ذهنش این خلجان را هم بیرون کند.و همین طور هر یک شماها خدمتگزار این مملکت هستید، خدمتگزار این ملت هستید.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور جلد ۱۵ صفحه ۱۰۵
بیانات حضرت امام خمینی (ره) در دیدار با رئیس جمهور ٬ نخست وزیر و اعضای هیأت دولت
مورخ: ۱۳۶۰/۰۵/۳۱
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
▪️ در حالیکه رسانههای ضدانقلاب با استناد به تصاویر امروز رهبر انقلاب در جلسه درس خارج فقه، فاصلهی بین آیتالله خامنهای و طلاب درس را به دلیل شیوع #کرونا غیرعادی و ناشی از ترس خواندند، بررسی تصاویر دورههای مختلف این جلسه نشان میدهد که سبک چینش این رویداد همواره به همین شکل است.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi