▪️نوبت واکسن علی انصاریان و مهرداد میناوند
🔻بیشترین سرعت واکسیناسیون در دنیا تاکنون متعلق به رژیم صهیونیستی است. این رژیم از اوایل دی ماه ۹۹ واکسیناسیون کرونا را آغاز کرده است.
رژیم صهیونیستی حدود ۹ میلیون نفر جمعیت دارد و تاکنون ماهانه ۲ میلیون نفر را واکسینه کرده که البته واکسن آمریکایی در اسرائیل تلفات و عوارض هم داشته است.
🔻این رژیم که هیچ محدودیتی در واردات واکسن نداشته و حداکثر سرعت را در واکسیناسیون کرونا دارد در هر ماه، توانسته ۲ میلیون نفر را واکسینه کند. یعنی بدون هیچ تحریم و کارشکنی مالی اگر واکسیناسیون در ایران آغاز می شد، و حتی ماهانه ۱۰ میلیون نفر واکسینه می شدند، بیش از ۸ ماه طول می کشید تا واکسن به همه مردم ایران تزریق شود.
🔻کرونا تا همین امروز در آمریکا روزانه بین ۳ تا ۴ هزار کشته دارد. انگلیس بین هزار تا ۱۵۰۰ نفر در روز تلفات کرونا می دهد. اکثر مردم در این کشورها که خودشان واکسن کرونا را تولید و زودتر از همه تزریق را آغاز کرده اند، در نوبت دریافت واکسن هستند.
به عنوان نمونه، هر شهروند انگلیسی ۳ تا ۶ ماه در نوبت خواهد ماند.
یا در آمریکا چهره مشهوری مانند لری کینگ که تازه در اولویت دریافت واکسن باید می بود، نوبتش نرسید و در اوایل بهمن ماه در اثر ابتلا به کرونا جان باخت.
🔻فرض کنیم هیچ ابهامی درباره تلفات و عوارض جبران ناپذیر واکسن های آمریکایی و انگلیسی نبود. حتی اگر دستمان هم از لحاظ کانال های مالی برای واردات واکسن از هر کشور و به هر تعداد باز بود، باز هم در این دوماه که واکسیناسیون در جهان آغاز شده، اگر ایران هم واکسیناسیون عمومی را آغاز کرده بود، باز هم نوبت به همه جمعیت ایران نمی رسید و بر اساس استاندارد اولویت واکسن که توسط سازمان بهداشت جهانی مشخص شده، جوانان، ورزشکاران و مانند آنان در اولویت های انتهایی هستند.
🔻واکسن دارو نیست که وقتی دیدند کسی به کرونا مبتلا شده، تزریقش کنند و بیمار مداوا شود. واکسن برای پیشگیری از ابتلای افراد به کروناست.
پس چگونه می گویند اگر واکسن خریده بودیم مثلا مرحوم میناوند یا مرحوم انصاریان جان نمی باختند؟
این حرفها بیشتر از آنکه از روی دلسوزی یا منطقی باشد، برای موج سواری روی داغ دیگران است و تحت تاثیر پروپاگاندای رسانه های ضدایرانی و یا برای سوء استفاده های دیگر بیان می شود که برای عقل سلیم قابل پذیرش نیست.
🔻خدا رحمت کند مهرداد میناوند و علی انصاریان را که هیچگاه بازیچه دیگران نشدند اما حالا عده ای حالا به جان پیکر بی جانشان افتاده اند!
💬حامد طالبی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هرچند پیش از این نیز روسای مجلس کشورمان بارها به #روسیه سفر داشته اند و با پوتین هم دیدار نکرده اند (همانطورکه تاکنون بارها و بدون هیچ گونه حاشیه ای، پیامهای مختلفی در عالی ترین سطح رد و بدل شده و در چند وقت گذشته نیز دولتمردان کشورمان به روسیه سفر کرده اند و حتی با #پوتین نیز دیدار داشته اند ولی حامل نامه ای ازسوی رهبری نبوده اند) اما هم از جماعتی که چشم دیدنِ سفرهای استانی جناب #قالیباف را نیز ندارند اصلا بعید نیست که در ماجرای سفر او به روسیه نیز(به هر دلیلی) کارشکنی کرده باشند و هم حامیان جناب قالیباف باید دقت داشته باشند که مهمتر از نحوه ی سفر و حتی شخص سفر کننده، دلیل سفر و نتیجه ی سفر است!
➕البته جماعتی نیز که امروز خود را نگران #عزت و کرامت کشور نشان میدهند بیشتر هدفشان تحت شعاع قرار دادنِ دلیل سفر، تعلل های چندین ساله ی خودشان در نگاه افراطی شان به غرب و احتمالا ساخت دوگانه هایی همچون "غرب_شرق" یا حتی "پوتین_بایدن" می باشد وگرنه باید پیش از این برای عدم صدور ویزای نماینده کشورمان از سوی #اوباما و همچنین عدم توجه #بایدن به ذوق زدگی هایشان (در همین چند روز اخیر) یقه ها جر میدادند!
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺زاکانی:
🔴تحریمها با التماس رفع نمیشوند/ سیاست دولت فعلی به شدت سیاست التماسی است
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/news/754016
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺معاون حقوقی دولت که گویا حقوقدان است! پیشنهاد داده برای نظارت بر انتخابات، رفراندوم برگزار بشه درحالیکه صریحا قانون اساسی نظارت رو به عهده شورای نگهبان سپرده...
➕ آیا بهترنیست برای پاسخگو کردن مسئولانی که مسبب #خیار 20 هزار تومانی، تخم مرغ 40 هزار تومانی و پراید 100میلیونی هستند، رفراندوم برگزار بشه؟!
💬عباس کلاهدوز
#جریان_تحریف
#سرطان_اصلاحات
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فیگارو: غرب عبرت بگیرد
آمریکا درگیر پنج بحران است
🔹روزنامه فیگارو اواخر دیماه امسال، درباره شرایط وخیم آمریکا نوشت؛
🔻«ایالات متحده با پنج بحران بزرگ درگیر است و این، هشداری برای کشورهای غربی است. بحران اول، پیشروی افسارگسیخته کروناست که 24 میلیون [بالای 27 میلیون] آمریکایی را مبتلا کرده و ٤٠٠ [470] هزار نفر را کشته است.
🔻امید به زندگی در آمریکا با ٣٣٢ میلیون نفر جمعیت، اکنون پایینتر از چین با 1/4 میلیارد نفر جمعیت است.
🔻بحران دوم، اقتصادی است. رکود اقتصاد آمریکا به 6/3 درصد رسیده و 22 میلیون نفر بیکارند. موازنه تجاری با چین بیش از گذشته منفی شده، کسری بودجه به ١٥ درصد رسیده و بدهیهای عمومی، ١٢٧ درصد تولید ناخالص ملی است.
🔻سومین بحران بزرگ، اجتماعی است که در فروپاشی طبقه متوسط و تشدید فقر متبلور شده.
🔻بحران چهارم، بحران نظام تصمیمگیری و فروپاشی وحدت ملی است.
🔻بحران پنجم، بینالمللی است. شاهد عقبنشینیهای پیوسته آمریکا، فروپاشی رهبری و تصویر جهانی آن هستیم که عملاًً راه توسعۀ نفوذ دیگران را هموار کرده.
🔻بایدن، برخلاف دوره اوباما، نه با ازسرگیری رونق اقتصاد، بلکه با مسئله بازسازی روبهرو است. مشکل اما این است که پیامدهای کرونا، رکود اقتصادی و تسریع انقلاب اطلاعاتی، دوقطبی شدن و نابرابری میان ایالتها را تشدید خواهد کرد.
🔻نظام آمریکا، دیگر نقش راهنما و سرمشق را ایفا نمیکند و از این پس، هشداری برای کشورهای غربی است که باید در پی ابداع نظام سیاسی و اجتماعی جدیدی باشند».
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
پیش بینی۴۰ سال زود تر کارتر!
جزیره ثبات، در قلب منطقه آشوب زده
🔹مهار ایران جوان و انقلابی، عقده ناگشوده آمریکاست. مجله فارین پالیسی اواخر خرداد ۹۳، موضوعی گزندهای را یادآور شد؛
🔻«شاید واشنگتن نخواهد اعتراف کند؛ اما ایران، با ثباتترین کشور خاورمیانه است. کارتر سال ۱۹۷۹ با شاه ایران در کاخ سعدآباد دیدار کرد و گفت ایران، جزیره ثبات در یکی از مناطق پرچالش جهان است.
🔻مدتی بعد موج انقلاب، ایران را فراگرفت و پادشاهی پهلوی سرنگون شد. کارتر بهخاطر پیشبینی نادرست مورد تمسخر قرار گرفت؛ اما او اشتباه نکرده بود، بلکه تنها چند دهه جلوتر از زمان خود بود(!) ایران، امروز در قلب منطقهای آشوبزده، جزیره ثبات است».
🔹دو سال پس از این تحلیل فارین پالیسی، یعنی 15 دی 95، روزنامه اسرائیلهیوم به نقل از «شاول شای» معاون سابق شورای امنیت ملی اسرائیل خاطرنشان کرد:
🔻«سال 2016 یکی از موفقیتآمیزترین سالها در تاریخ حکومت اسلامی بود. متحدان ایران در عراق و سوریه در جهت منافع تهران، موفقیتهای مهمی را بهدست آوردند».
🔹و ژانویه 2017، نشریه امریکن اینترست نوشت: «ایران با پیروزیهای مهم در عراق و سوریه، در میان 7 قدرت بزرگ سال 2017 شامل آمریکا، چین، ژاپن، روسیه، آلمان و هند خواهد بود».
🔻این سالها همان دورهای بود که آمریکا خیال میکرد با برجام، ایران را در بند کرده و میتواند خواستههایش را دیکته کند.
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
بایدن پنهان کرد اما
در گزارش DIA هویداست
🔹برنامه هستهای ایران با همه اهمیتش، مسئله اول آمریکا نیست که با برجام یا حتی تشدید آن برطرف شود. مسئله مهم، توانمندی جمهوری اسلامی در تولید قدرت است.
♦️منابع قدرتی که ایران در ابعاد فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، نظامی و فنی تولید میکند، از جنس معادن نفت و گاز نیست. بلکه به همت انبوه باورمندانی مثل شهیدان سلیمانی، فخریزاده، طهرانیمقدم و شهریاری آفریده میشود.
🔹انقلاب اسلامی توانست ملت تحقیر شده و توسریخور را با مطالبه عزت و کرامت، علیه رژیم ژاندارم آمریکا بسیج کند، ورق جنگ نابرابر در برابر چهل کشور را در دهههای 60 و 90 برگرداند و با وجود همه مزاحمتها (و خیانتها)، الگویی تمدنی را به نمایش بگذارد.
♦️برای آمریکا تحقیرآمیز است که مستعمره دیروز، نه تنها استقلال خود را اعاده کند، بلکه طرحی نو را بهعنوان الگوی پسالیبرالیسم و پساکمونیسم ارائه نماید.
🔹جو بایدن در نطق سیاست خارجی خود عمدا نامی از ایران نیاورد، اما گزارش رسمی 130 صفحهای «آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا» (DIA) وابسته به پنتاگون که نوامبر 2020 (آبان 98) منتشر شد، از حجم هراس آمریکا حکایت میکند. به گزارش تارنمای اینترنشنال پالیسی دایجست:
🔻«آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا گزارش طبقهبندی نشدهای را منتشر کرد که قدرت اساسی ایران از جمله نیت، قابلیتها، ساختار و تواناییهای نظامی را بررسی کرده است.
🔻آژانس، سال 2017 و 2019، گزارشهایی را درباره روسیه و چین منتشر کرد، اما این اولین بار بود که چنین گزارشی درباره ایران منتشر میشد. طبق گزارش آژانس، ایران از آنجا که با دشمنانی مانند آمریکا و اسرائیل مواجه است، دکترین خود را به «بازدارندگی بهتر و مقابله با تهدیدات» تغییر داده و بر استفاده از تاکتیکهای نامتقارن تأکید میکند.
🔻ژنرال رابرت اشلی جونیور مدیر DIA میگوید همانگونه که ایران به گسترش قابلیتها و نقش منطقهای خود ادامه میدهد، افزایش درک ما از قدرتش و تهدیداتی را که متوجه ما میکند، بیش از قبل اهمیت مییابد».
🔹گزارش DIA میافزاید:
🔻«ایرانیها رویکردی هیبریدی در پیش میگیرند و عناصر جنگ متقارن و نامتقارن را در مواجهه با دشمنان و حصول منافع خود ترکیب میکنند. عجیب نیست که ایران از این تاکتیکها برای دستیابی به اهداف استراتژیک در درازمدت استفاده کند و از شرکای منطقه که از دریای سرخ تا مدیترانه هستند، پشتیبانی نماید.
🔻تهران با استفاده از نیروهای نامتقارن، منافعش را در منطقه ارتقا میدهد و به عمق استراتژیک دست مییابد. بعید است تا زمانی که رابطه آمریکا با ایران غیردوستانه است، این استراتژی تغییر کند.
🔻ایجاد بزرگترین نیروی موشکی بالستیک در منطقه، راهاندازی نیروی دریایی که بتواند خلیج فارس و تنگه هرمز را تحت کنترل بگیرد، و بهرهگیری از نیروهای نیابتی و شرکا، سه توانمندی مهم ایران است. ایران ساخت موشکهای بالستیک بینقارهای را پیگیری میکند».
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔻درخواست رسمی کشورهای خارجی برای خرید نخستین واکسن ایرانی کرونا
🔸نیکیملکی رئیس مرکز اطلاعرسانی ستاد اجرایی فرمان امام: شرکتهای دارویی دو کشور عربی برای خرید واکسن " کوو ایران برکت" درخواست رسمی ارائه کردهاند.
🔸 پس از پایان موفق مراحل تست انسانی و تولید انبوه واکسن و درصورت رفع کامل نیاز مردم کشورمان، صادرات این واکسن مورد بررسی قرارخواهد گرفت.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
مسئله آمریکا با ما چیست؟
کدام قدرت ایران را روسیه و چین ندارند؟
🔹جمهوری اسلامی ایران توانمندی متمایزی دارد که چین و روسیه بهعنوان دو ابرقدرت، فاقد آن هستند: قدرت بسیجکنندگی منحصربهفرد در منطقه. هدف راهبردی آمریکا، انحلال این قدرت ویژه است.
🔹روزنامه لوموند ۱۵ دی ۹۹ در تحلیلی بهقلم «ژان پیر فیلیو» استاد دانشگاه مطالعات سیاسی پاریس نوشت:
🔻«سال 2020 نشان داد کاهش حضور آمریکا در خاورمیانه، روندی غیرقابل بازگشت شده. آمریکا نتوانست مانع نفوذ فزاینده ایران شود.
🔻تصمیمات بینظم و ترتیب ترامپ نباید ذهن را از پدیده اصلی غافل سازد: حضور آمریکا در منطقه از زمان اوباما تدریجاً رنگ باخته و این روند به شکلی برگشتناپذیر ادامه خواهد یافت.
🔻در ماجرای ترور سلیمانی و حمله تلافیجویانه ایران به پایگاه عینالاسد، آمریکا نتوانست مانع نفوذ فزاینده ایران شود...
🔻آمریکا قبل از آنکه در پرونده اسرائیل- فلسطین به کلی منفعل شود، در سوریه، یمن و لیبی به حاشیه رانده شد...
🔻در این میان، نه روسیه بهرغم حضور در سوریه، و نه چین بهرغم سرمایهگذاری گسترده در منطقه، نتوانستهاند خلأ استراتژیک را پر کنند. مسکو و پکن قادر نیستند سازوکار منسجم اقتدار و نفوذ را پیاده کنند.
🔻روسیه فقط به قدرت نظامی تکیه میکند و چین به فعالیت اقتصادی. اما این دو عامل نمیتواند به تنهایی گودال عمیق قدرت را در منطقه بپوشاند. اتحادیه اروپا هم از حضور در صحنه بینالمللی بهعنوان قدرتی بزرگ عاجز است و در خاورمیانه هم قادر به کاری نیست».
🔹رکن مواجهه ترکیبی آمریکا، بیارزشنمایی موفقیتهای ایران و کتمان فشلی فزاینده خویش است. به همین دلیل، دولت بایدن آرزواندیشانه از ایران میخواهد مذاکره درباره اقتدار نظامی و منطقهایاش را به توافق لگدمال شده برجام اضافه کند، تا در مقابل، بتواند از صندوق بینالمللی پول، برای مبارزه با کرونا وام بگیرد و دسترسی محدودی به بخشی از منابع مالی بلوکهشده پیدا کند!
🔹هدف چیست؟ همان که توماس فریدمن تحلیلگر دموکرات در نشست «اندیشکده شورای روابط اعراب و آمریکا» گفت:
🔻«اگر ترامپ و پمپئو همراه شرکای اروپایی، سراغ ایرانیها میرفتند و با وعده برداشتن تحریم میگفتند ما فقط میخواهیم 15 -10 سال دیگر به مدت توافق بیفزاییم و آزمایشهای موشکی شما محدود شود، ایرانیها در بالاترین سطوح حکومت با هم درگیر میشدند.
🔻نیمی میگفتند از پیشنهاد استفاده کنیم، نیمی دیگر میگفتند نه. باید پیشنهادی روی میز گذاشت که برای بخشی از حاکمیت، وسوسهانگیز باشد»!
🔹به همین دلیل، موضوع نشست روز جمعه شورای امنیت ملی بایدن با محوریت ایران، بررسی این موضوع بود که به سمت بازگشت به توافق پیش از انتخابات ایران حرکت کنند، یا منتظر پس از انتخابات ایران بمانند».
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
کجا بودید؟ دقیقا کجا بودید؟!
انتقاد از #سلفی_حقارت در مجلس هم شده بستر نمایش حریت جریان های سیاسی!
کجا بودید آن هنگام که...
📸 رژیم دوست و برادر سعودی از تحویل اجساد کشته شدگان منا هم امتناع کرد،
📸 ظریف در برابر امیر کویت زانو زد تا نزد قاتلان سعودی شفاعت کند که به کشته و مجروح شدگان خود در منا سربزنیم،
📸 عراقچی با موبایل خود مخفیانه از مقامات آمریکایی حاضر در مذاکرات عکس یادگاری میگرفت،
📸 ظریف و روحانی به زور و با قهقهه مقامات غرب را بغل میکردند،
📸 ابوطالبی را به سازمان ملل راه ندادند،
📸 زنان ایرانی را در گرجستان لخت کردند،
📸 گردشگران ایرانی را در ترکیه کتک زدند،
📸 به دو نوجوان ایرانی در جده تجاوز کردند،
📸 نمایندگان پارلمان اروپا در خاک وطن جلوی هاشمی و ظریف از جای خود بلند نشدند،
📸 نمایندگان اروپایی با لباسهای اسپورت و مبتذل به دیدار رئیس مجلس رفتند،
📸 ایرانی جماعت را به خانه خدا و شیطان راه ندادند،
📸 کودکان و خانوادههای ایرانی را در فرودگاههای امریکا بازداشت کردند،
📸 روحانی را در مراسم رسمی دیدار با همتای ایتالیایی زیر سم اسب سردار رومی بردند،
📸 رئیس جمهور سابق فرانسه استقبال رسمی و کاملی از روحانی نداشت و رئیس جمهور جدید نیز عکس و خبری از دیدار با ظریف منتشر نکرد،
📸 دانشجویان رشتههای هایتک را از اروپا اخراج کردند،
📸 کری در حالت نشسته با ظریف در حالت ایستاده دست داد،
📸 مقامات غربی به کرات لنگ خود را در نشستهای رسمی دوجانبه روی لنگ دیگر انداختند،
📸 برای ورود یک عدد ایرباس مرجوعی با حضور مقامات عالی دولت جشن گرفتند و با آن سلفیها انداختند،
📸 وزیر هتاک سعودی را دوست و برادر خطاب کردند،
📸 اوباما را باهوش مؤدب نامیدند و تروریست و وحشی نامیده شدند،
📸 تحریمهای سابق که «تقریبا هیچ» برطرف نشد هیچ، اروپا و آمریکا بر شدت و حدت تحریمها نیز افزودند و ایران را متهم به حمایت از تروریسم و نقض برجام و حقوق بشر کردند و در همین مجلس خودمان و همزمان با سلفی حقارت، رئیس جمهور از مادر مذاکرات رونمایی کرد.
کجا بودید این همه مدت؟ دقیقا کجا بودید؟!
#احمد_قدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
چنین شجاعتی فقط از فرزند علی بن ابیطالب بر میآید....
لبیک یا امام خامنهای
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 #حرف_قطعی رهبر انقلاب درباره تحریمها
👈 اگر تمامی تحریمها را در عمل بردارند به تعهدات برجامی برمیگردیم
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: درباره قضیهی تحریمها اولا در جمهوری اسلامی کسی گوشش بدهکار مهملگویان بدون استحقاق -چه در اروپا چه در آمریکا- نیست.
🔸️ ثانیا اگر بخواهیم منطقی صحبت کنیم آمریکا و سهکشور اروپایی که همه تعهدات برجام را زیرپا گذاشتهاند حق ندارند شرط و شروط بگذارند. آنها به هیچکدام از تعهدات برجامیشان عمل نکردهاند.
🔸️ آن طرفی که حق دارد شرط معین کند، ایران است. چون جمهوری اسلامی به همه تعهدات عمل کرد. ما حق داریم برای ادامه برجام شرط بگذاریم و این شرط را گذاشتیم و گفتیم و هیچکس هم از آن عدول نخواهد کرد.
🔸️ اگر میخواهند ایران به تعهدات برجامی برگردد آمریکا بایستی تحریمها را کلا در عمل لغو کند و ما بعد راستیآزمایی کنیم و ببینیم که درست تحریمها لغو شده، آنوقت به تعهدات برجامی برمیگردیم.
🔺️ این سیاست قطعی جمهوری اسلامی است و مورد اتفاق مسئولان کشور هم هست و از این سیاست برنخواهیم گشت. ۹۹/۱۱/۱۹