مرگ خاموش
در باغوحش بلمارش - ۱
باورکردنی نیست. یک فعال رسانهای و روزنامهنگار تحقیقی پرآوازه در جهان، در زندان امنیتی انگلیس سکته کرده و تا آستانه مرگ رفته، اما خبر آن برای 45 روز کتمان شده است. این روزها در حالی که انگلیس، یک خبرنگار ایرانی را با دستاویز نقض حقوق بشر(!) تحریم میکرد، خبر سکته بنیانگذار سایت ویکیلیکس در زندان امنیتی لندن منتشر شد. جولیا آسانژ در حالی به علت آزار و شکنجه و فشار روانی، سکته کرد که جایزههایی را از محافل رسانهای و حقوق بشری غرب گرفته و مورد حمایت نشریاتی مثل اشپیگل، لوموند، گاردین و الپائیس و... قرار داشت.
روزنامه «دیلی میل» دیروز خبر داد «جولیان آسانژ در زندان بلمارش، دچار سکته مغزی شده است. این حادثه ۲۷ اکتبر ]پنجم آبان ماه[ در جریان حضور مجازی در دادگاه رخ داده است». آسانژ ازآوریل ۲۰۱۹ در زندان امنیتی بلمارش محبوس است. او دو سال قبل هم به علت شدت فشارها، به بیمارستان زندان منتقل شده بود. وکیل آسانژ همان زمان به خبرنگاران گفت «وضعیت سلامتی وی به قدری بد و وخیم بود که نمیشد با او گفت وگوی عادی داشت». سفارت اکوادور در لندن که 7 سال به بنیانگذار ویکی لیکس پناهندگی داده بود، تحت فشار انگلیس و آمریکا مجبور به لغو پناهندگی و تحویل وی به مقامات امنیتی شد.
خبر سکته آسانژ در حالی منتشر شده که پس از رای دادگاه تجدید نظر به نفع دولت آمریکا، احتمال تحویل و حتی اعدام وی افزایش یافته و این در حالی است که دادگاه قبلی در ماه ژانویه، حکم داده بود به دلیل نگرانی در مورد سلامت آسانژ و به خطر افتادن جانش، وی نباید تحویل آمریکا شود. در این میان آمریکا مدعی شده تضمینهایی را درباره سلامت آسانژ پس از استرداد ارائه میکند، اما وکلای او میگویند تضمینهای آمریکا «بیمعنی» است. خانم استلا موریس وکیل آسانژ میگوید «سکته مغزی، به علت استرس ناشی از احتمال استرداد و کاهش کلی سلامتی او در سه سال بازداشت اتفاق افتاده است. به حیواناتی که در قفس باغ وحش گیر افتاده و زندگی شان کوتاه شده، نگاه کنید. این چیزی است که برای جولیان اتفاق میافتد. او برای مدت طولانی در سلول نگهداری شده، جایی که هوای تازه و نور خورشید و غذایی کم بود».
دو سال قبل، ۱۱۷ پزشک و روانشناس در نامهای سرگشاده به دولت انگلیس، نسبت به وضعیت سلامتی آسانژ در زندان امنیتی ابراز نگرانی کرده و هشدار دادند که ممکن است او در زندان بمیرد. آنها خواستار پایان دادن به شکنجه روانی و بیتوجهی به وضع سلامتی آسانژ شده بودند. خود او نیزهمان موقع در تماس با یکی از دوستانش گفته بود «من در حال مرگ تدریجی هستم». به گزارش دیلی میل به نقل از «ووگان اسمیت» دوست آسانژ، «او در این تماس تلفنی، برای تکلم مشکل داشت. سخنان آسانژ نامفهوم بود و به کُندی حرف میزد. جولیان شمرده سخن میگوید و در زمان صحبت کردن بسیار شفاف است. اما این بار وحشتناک به نظر میرسید... از شنیدن صدای او بسیار متاسف شدم».
زیگمار گابریل، وزیرخارجه اسبق آلمان هم فوریه ۲۰۲۰ در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: «من با مامور ویژه سازمان ملل تماس گرفتم. او همراه پزشکان با آسانژ ملاقات کرده و گزارش جامعی درباره شرایط زندان و وضعیت فیزیکی و روانی بد و ناتوانی او برای دفاع از خود در آمریکا تهیه کرده و تصریح میکند آسانژ، زمانی که به سفارت اکوادور در لندن پناه برده، مورد شکنجه قرار گرفته و در زندان نیز،
نه تنها آثار جسمی و روانی شکنجهها ترمیم نشده، بلکه بدتر هم شده است». نیلز ملزر، گزارشگر ویژه سازمان ملل هم، انگلیس و آمریکا را به شکنجه کردن چلسی مانینگ و جولیان آسانژ در مدت بازداشت، متهم کرده و گفت «خانم مانینگ كه به دلیل امتناع از شهادت علیه آقای آسانژ در ویرجینیا زندانی شده، به طور مداوم تحت تهدید و اجبار قرار گرفته و این، مصداق کامل شکنجه و رفتار یا مجازات ظالمانه، غیرانسانی و تحقیرآمیز است. وضعیت سلامتی آقای آسانژ در زندان بلمارش بدتر شده. او پیوسته در معرض آزار روانی قرار دارد. یافتههای من که به تأیید کارشناسان پزشکی رسیده، به شکل غیر قابل انکاری ثابت میکنند مقامات بریتانیا در شکنجه و برخورد نامناسب با آسانژ نقش داشته اند».
«کریستین هراونسون» سردبیر سایت ویکیلیکس چندی قبل اعلام کرد «سازمان سیا که درصدد کشتن جولیان آسانژ است، تفاوتی با قاتلان سعودی جمال خاشقجی ندارد. اگر به دو ماجرای آسانژ و خاشقجی نگاه کنیم، وجوه تشابه بسیاری بین آنها مییابیم. هر دو، نیات یکسانی داشتند و در هر دو حالت، قربانی یک خبرنگار است».
مطابق آنچه گفته شد، به نظر میرسد آسانژ به اعتبار اطلاعاتی که از وضعیت وخیم زندانهای آمریکا داشت، می دانست در صورت انتقال به واشنگتن با چه وضعیت وحشتناکی رو به رو خواهد شد.
💢ادامه دارد💢
#محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
.
.
مرگ خاموش در گوانتاناموی انگلیس
♦️اینجا زندان "بلمارش" در جنوب شرق لندن است. زندانی بدنام که حتی بی بی سی 15 سال قبل، از آن به عنوان "گوانتاناموی انگلیس" یاد کرد و نوشت:
🔹"اگر ميخواهيد از مظنونانی كه در گروههاي تروريستی شركت داشته و دستگير شدهاند، اثر و اطلاعاتی بدست آوريد، مجبور نيستيد به كوبا سفر كرده و از گوانتانامو ديدن كنيد. بيش از 10 زنداني 3 سال است بدون هيچ دليل قانونی در زندان فوق امنيتی بلمارش به سر ميبرند. پس آيا نمي توان گفت این زندان در واقع، همان گوانتاناموی انگليس است؟".
♦️جولیان آسانژ بنیانگذار سایت افشاگر ویکی لیکس که برنده چند جایزه رسانه ای در غرب شده و گزارش هایش مجال انتشار در گاردین و لوموند و اشپیگل و .... یافته، حالا نزدیک به سه سال است در یکی از سلول های گوانتاناموی انگلیس در بازداشت به سر می برد.
🔹روزنامه «دیلی میل» دیروز خبر داد « آسانژ در زندان بلمارش و در جریان حضور مجازی در دادگاه، دچار سکته مغزی شده است». این حادثه مرگبار 45 روز قبل اتفاق افتاده و تازه منتشر شده است! او دو سال قبل هم به علت شدت فشارها، به بیمارستان منتقل شده بود.
♦️پس از رای دادگاه تجدید نظر به نفع دولت آمریکا، احتمال اعدام آسانژ افزایش یافته است. دادگاه قبلی حکم داده بود به دلیل نگرانی در مورد سلامت آسانژ و به خطر افتادن جانش، وی نباید تحویل آمریکا شود.
🔹استلا موریس وکیل آسانژ میگوید «سکته مغزی، به علت استرس ناشی از احتمال استرداد و کاهش کلی سلامتی او در سه سال بازداشت اتفاق افتاده. به حیواناتی که در قفس باغ وحش گیر افتاده و زندگی شان کوتاه شده، نگاه کنید. این چیزی است که برای جولیان اتفاق میافتد».
♦️آسانژ دو سال قبل در تماس با یکی از دوستانش گفته بود «من در حال مرگ تدریجی هستم». به گزارش دیلی میل به نقل از «ووگان اسمیت» دوست آسانژ، «او در این تماس تلفنی، برای تکلم مشکل داشت. سخنان آسانژ نامفهوم بود و به کُندی حرف میزد».
🔹نیلز ملزر، گزارشگر ویژه سازمان ملل هم گفت «وضعیت سلامتی آسانژ در بلمارش بدتر شده. او پیوسته در معرض آزار روانی قرار دارد. یافتههای من که به تأیید کارشناسان پزشکی رسیده، ثابت میکنند مقامات بریتانیا در شکنجه و برخورد نامناسب با آسانژ نقش داشته اند».
♦️ترامپ سه سال قبل دستور ترور آسانژ را صادر کرده بود. «کریستین هراونسون» سردبیر سایت ویکیلیکس اعلام کرد «سازمان سیا که درصدد کشتن آسانژ است، تفاوتی با قاتلان سعودی جمال خاشقجی ندارد. هر دو، نیات یکسانی داشتند و در هر دو حالت، قربانی یک خبرنگار است».
#محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
بودجه برای اجرا، نه طاقچه دولت!
🔹لایحه بودجه 1401، را به دو شکل می توان ارزیابی کرد. نخست در مقایسه با ایده آل ها و آرزو های اقتصادی، بدون احتساب مضیقه ها و مقدورات؛ دوم در مقایسه با لایحه ای که دولت سابق، به عنوان بودجه 1400 تقدیم مجلس کرد.
♦️برخی حامیان دولت سابق، ضمن کنایه زدن به دولت رئیسی گفته اند لایحه بودجه 1041، ریاضتی و انقباضی تدوین شده، و موجب رکود و فشار به مردم است. احتمالا اگر به شکل انبساطی هم تنظیم می شد، خُرده می گرفتند و می گفتند موجب تورم و فشار بر مردم است!
🔹لایحه بودجه سال آینده حتما باید ارزیابی و آسیب شناسی شود در عین حال باید عنایت داشت نقطه قوت آن در مقایسه با لایحه تقدیمی سال گذشته، شفافیت بیشتر، واقعی تر بودن، پرهیز از آرزو اندیشی و اهتمام به کسری بودجه کمتر است.
♦️سال گذشته آقای نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه، در حالی که به غلط ادعا کرده بود "حتی یک بشکه نفت هم نمی توانیم بفروشیم"، لایحه ای را تهیه کرد که میزان فروش نفت در آن، 2/3 میلیون بشکه نفت در روز پیش بینی شده بود. بر مبنای همین پیش بینی درآمدی خلاف واقع، هزینه های دولت به شکل نجومی افزایش یافت!
🔹پیش از آن، گزارش های تفریغ بودجه سالیانه نشان می داد که دولت روحانی، نسبت به بیش از 72 درصد احکام قوانین بودجه بی اعتنایی، یا از آنها سر پیچی می کند. گویا از نظر دولت، روند چند ماهه تدوین لایحه تا تصویب قانون بودجه (بلکه کلیت ادعای قانون گرایی)، نمایش بود و بس.
♦️امسال هم خبر ها حاکی از این بود که دولت روحانی در پنج ماه پایانی خود، به اعتبار محقق نشدن بیش از نیمی از درآمد های نفتی، از یکطرف بی سر و صدا اقدام به حذف ارز لازم برای تامین کالاهای اساسی کرده، و از طرف دیگر مرتکب استقراض گسترده از بانک مرکزی شده و از تنخواه استفاده کرده، بی آن که تسویه کند؛
🔹دولت روحانی، هم خواستار برداشت فرا قانونی و چند باره از صندوق توسه ملی بود، هم بخشی از منابع درآمدی پیش بینی شده تا پایان سال را پیش خور کرد، و هم تادیه ماهانه ده هزار میلیارد تومان سود اوراق فروخته شده را بر دوش دولت جدید گذاشت!
♦️دولت رئیسی شهریور ماه در حالی تشکیل شد که وارث کسری بودجه 450 هزار میلیارد تومانی و بدهی 1500 هزار میلیارد تومانی دولت دوازدهم (ده برابر بدهی دولت یازدهم) بود. بنابراین سه ماه طاقت فرسا را پشت سر گذاشت تا ضمن ادای مسئولیت های اقتصادی، تدریجا منابع درآمدی را گسترش دهد.
🔹این سه ماه سخت و پر مسئولیت، یک میدان آزمون واقعی بود تا دولت جدید، تلخی های حاصل از بودجه نویسی خیالی، غیر شفاف و آرزو اندیشانه را مستقیما تجربه کند.
♦️این تجربه گران قیمت، دولت را بر آن داشته تا اولا به گسترش شرکای تجاری، افزایش صادرات نفتی و غیر نفتی، مطالبه و وصول بدهی تسویه نشده برخی کشورها، رفع تدریجی موانع کسب و کار و تولید، کاهش هزینه های جاری و... اهتمام کند؛
🔹ثانیا برای بودجه نویسی، حرمت قائل شود و از نگاه بازیچه ای یا آرزو اندیشانه نسبت به لایحه بودجه پرهیز کند. ثالثا در حد مقدور، مسیر کسری بودجه و نا ترازی های مالی را ببندد تا کمتر مجبور به انتشار پول یا تامین مالی بی پشتوانه و تشدید نقدینگی تورم زا باشد.
♦️این رویکرد انقباضی، برای مهار نقدینگی است. البته دولت و مجلس باید با راه اندازی سامانه های شفافیت ساز و مالیات ستانی از اقتصاد زیر زمینی چند صد هزار میلیارد تومانی، دلال بازی را پر هزینه کنند. ضمنا با اهتمام به رفع موانع ، بستر هدایت سرمایه گذاران به بخش تولید را هموار تر کنند، مسیری که قطعا رونق آفرین و ضد تورم است.
#محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دیگه این اعتراض نیست رسما جنگ خیابانی بین معترضین و پلیس فرانسه است
روسای جمهور فرانسه و کانادا و آمریکا و ... که خودشونو نخود هر آشی میکنند کجان الان؟
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽تصاویر هوایی از تخریب گسترده طوفان اخیر امریکا که ۵ ایالت امریکا را در نوردید.
بایون اعلام کرد این طوفان در طول ۲۴۰ سال گذشته از زمان تشکیل امریکا (غصب زمین های سرخ پوستان) بی سابقه بوده است.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴تکذیب مجدد یک خبر نادرست و غفلت برخی دوستان جبهه انقلاب
🔹هفته گذشته، اشتباه عجیب یک خبرنگار در ثبت سخنرانی معاون پارلمانی رئیسجمهور منشأ قضاوت های نادرست شد که بلافاصله هم منبع اولیه خبر خود را اصلاح و تکذیبیه آن نیز در قالب اطلاعیه رسمی روابط عمومی معاونت پارلمانی همان روز در رسانه ها منتشر شد.
🔹اما گویی برای بهانه جویان اصالت خبر مهم نبود و همچنان بر طبل تفاسیر نامربوط کوبیدند و متاسفانه برخی دوستان انقلابی هم بی اطلاع و بی مطالعه آن را تکرار کردند.
🔹در همین رابطه، سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور در حساب شخصی خود در شبکه های اجتماعی با اشاره به قضاوت های بی مبنای رسانه های خارجی و غربگرایان که با تمسک به یک خبر جعلی به دنبال تخریب هستند، به دوستان رسانه ای و انقلابی زینهار داد که دراین باره دچار اشتباه نشوند.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺از نکات مثبت بودجه 1401 اینهکه برخلاف سالهای قبل طوری تنظیم شده که منابع اختصاص یافته به زیر مجموعههای هر دستگاه تجمیع شده و دلیل رشد ظاهری بودجه دستگاهها هم دقیقا همین بوده....
مثلا نهاد ریاستجمهوری بالای 10 زیر مجموعه داره که بودجه همشون امسال تجمیع شده...
امان از غرضورزان سفیه!
💬 عرفان همتی آذر
➕ افزایش بودجه نهاد ریاست جمهوری، بدلیل تجمیع ردیفهایی مثل معاونت حقوقی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا، ارز و مواد مخدر، معاونت امور زنان ذیل بودجه نهاد است؛ به اضافه اینکه دولت هر ماه چند سفر استانی دارد...
البته برای روحانی که زخم بستر گرفته بود، همان بودجه ۵۳۷ میلیارد تومانی هم زیاد بود!
💬حمید رسایی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔺از نکات مثبت بودجه 1401 اینهکه برخلاف سالهای قبل طوری تنظیم شده که منابع اختصاص یافته به زیر مجمو
🔴علت اینه که در سال 1401 ردیفهای بودجهای همچون معاونت زنان، معاونت حقوقی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و مواد مخدر و چند نهاد و ستاد و معاونت، ذیل ردیف نهاد تجمیع شده است.
راستی 537 میلیارد تومان روحانی برا چی بود؟!
اونجا که ردیفها تجمیع نشده بود
از اینکه زبانتان باز شد، خوشحالم😒
✅ بدون سانسور
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 پیگیری مطالبات آری، تعطیلی کلاسها خیر!
🔹بعد از دو سال تعطیلی مدارس، حالا که دولت با واکسیناسیون گسترده، زمینه #بازگشایی_مدارس را فراهم کرده، تعطیلی کلاسها توسط همکاران #معلم صحیح نیست. هرچند مطالبات برحق است ولی تعطیلی کلاسها خلاف منطق واخلاق است. یک طیف سیاسی که ۸ سال در دولت سابق سکوت کرده بود در حال صحنهگردانی است! بنده برخی سرشبکهها را که دعوت به تعطیلی کلاسها میکنند، میشناسم! عموم فرهنگیان عزیز بخاطر مطالباتشان اعتراض دارند اما اینها اهداف دیگری دارند.
🔸کشور هنوز با بودجهای که #روحانی بسته و ۶۰۰هزار میلیاردتومان کسری دارد،درحال مدیریت است. ۸سال که سکوت کردیم و تحصن و تعطیلی کلاس نداشتیم.حالا اجازه دهیم این دولت سوار بر کار شود انشاءالله اگر این دولت بعد ازمدت ۶ماه تایکسال حل نکرد بعد تحصن و..! #فرهنگیان عزیز مواظبت کنید.
🔹جامعه پرستاری و برخی کارمندان دولت و اقشار مختلف کارگری و ... مثل ما مشکلات معیشتی دارند گاهی بدتر هم هست. تجمع و اعتراض مسالمتآمیز و نقدهای رسانهای صحیح و منطقی است اما تعطیلی کلاسها هیچ توجیه منطقی و قانونی ندارد. ۱۵ میلیون دانش آموز را نباید اسیر مطالبات بحق خودمان کنیم. دو سال مدارس تعطیلند نباید این تعطیلی ادامه پیدا کند.
🔸فرض کنید جامعه پرستاری، دست از کار بکشد. چه خواهد شد؟ روزانه هزاران انسان بیگناه قربانی خواهند شد. آنان برای درمان و سلامت جسم تلاش میکنند.
🔹جامعه فرهنگیان برای پرورش و آموزش جامعه خدمت میکند. اگر کار ضربه ببیند میلیونها دانش آموز و خانوادههایشان متضرر خواهند شد!
✅ #داود_مدرسی_یان
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
کل هزینه #جنگ ایران و عراق : 19 میلیارد دلار
کل هزینه ی ایران در 30 سال گذشته در منطقه : 16 میلیارد دلار
خسارت ایران در #کرسنت توسط #زنگنه ی خائن: 34 میلیارد دلار
آنوقت ما را برای مذاکره به خطر جنگ حواله میدادند.
میجنگیدیم ارزانتر در می آمد...
غنیمت هم میگرفتیم.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
▪️البته اعلی حضرت خیلی بیشتر از جمهوری اسلامی دنبال خرید تسلیحات بود. دائم هم با عراق و امارات و بحرین تنش داشت. خودش میگفت به ازای هر تانک عراقی یه هلیکوپتر میخرم. فقط بدبختی این بود که جرات استفاده از تسلیحات رو نداشت و بحرین رو به خاطر رودرواسی با انگلیسیها داد رفت!
💬Ajdemarang 🇮🇷🇨🇦 اژدمارنگ
▪️از جنگ جهانی دوم در منطقه اروپا جز جنگ بوسنی جنگ بزرگی شکل نگرفته، میشه بفرمایین با منطق شما، چرا کشورهای اروپایی در این مدت دهها میلیارد دلار صرف امور نظامیشون کردن؟
محمدرضا پهلوی بخاطر چی سالانه سه چهار میلیارد سلاح میخرید؟
دوغتو بنوش
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi