انگار نه انگار
که چنین روزی هم بوده!
♦️رسانههای بزککننده برجام، دیروز را در سکوت و سانسور خبری برگزار کردند. دیروز 27 دیماه، طبق «برنامه جامع اقدام مشترک/ برجام»، سالگرد «روز اجرای توافق» بود. تیم مذاکرهکننده ظریف، برخلاف نام غلطانداز «برنامه اقدام مشترک»، پذیرفت که ابتدا طرف ایرانی تمام تعهداتش را به شکل نقد، یکجا، غیرقابل برگشت (یا با امکان بازگشت طولانیمدت) و در کمتر از دو ماه انجام دهد.
🔹این روند که از جمله شامل انتقال 9700 کیلو گرم (97 درصد ذخائر) اورانیوم غنیشده به خارج از کشور، اوراق کردن و ازهمگسیختن 15هزار سانتریفیوژ از مجموع 19هزار سانتریفیوژ، و بتنریزی در رآکتور اراک بود، 27 مهرماه 94 آغاز و تا 26 دیماه به انجام رسید.
♦️تازه پس از واگذاری نقد همه این امتیازات قرار بود، روز 27 دیماه 94، «روز اجرای توافق» برای لغو تحریمها باشد؛ روزی که هرگز فرا نرسید؛ نه در دولت اوباما و نه در دوره ترامپ و بایدن! دولت آمریکا از همان ابتدا به تعبیر آقای صالحی که خود از مذاکرهکنندگان بود، «دبّه» کرد.؛ تعلیق را جایگزین لغو تحریمها کرد و در ازای نمایش تعلیق یک تحریم، یک یا چند تحریم دیگر را به اجذا گذاشت!
🔹تحریمهای آیسا، سیسادا، ویزا و همچنین تدارک تحریمهای کاتسا، محصول این دوره دغلکاری دولت آمریکاست. پس از آن هم که ترامپ روی کار آمد، به واسطه کسب اطمینان از اینکه دولت روحانی در صورت خروج آمریکا و بازگرداندن تحریمها، از توافق خارج نمیشود، اقدام به خروج از برجام و زیرپا گذاشتن تمام تعهدات کرد. خانم موگرینی میگوید او این تضمین را از روحانی گرفته بود!
♦️مرور زمان آشکار کرد که برخلاف تبلیغات دهانپرکن درباره فتحالفتوح بودن برجام، این توافق پر از خسارت برای کشور بوده و منافذ بسیاری دارد. از جمله اینکه فاقد تضمین، و مکانیسم شکایت موثر برای مطالبه حقوق و خسارات ایران است، توازن ندارد، تکلیف لغو تحریمها در آن معلوم نشده بلکه به نحوی تنظیم شده که طرف مقابل توانسته در همین دوره اجرا، تحریمها را از 800 مورد به بیش از 1700 مورد افزایش دهد!
🔹این فاجعه در حالی رقم خورد که آقای روحانی چندبار گفته بود همه تحریمها در روز اجرای توافق لغو خواهد شد؛ از جمله:
♦️۲۰ فروردین۹۴ در مراسم روز ملی فناوری هستهای: «ما هیچ توافقی را امضاء نخواهیم کرد، مگر آنکه در اولین روز اجرای توافق، تمامی تحریمهای اقتصادی، همان روز و بالمرّه (یکجا) لغو شود».
🔹۲۳ تیر ۹۴ در گفتوگوی مستقیم به مناسبت امضای برجام: «عیدانه فراوان شد، تا باد چنین بادا ... امروز به ملت شریف ایران اعلام میکنم که طبق توافق، در روز اجرا (دیماه ۹۴) تمامی تحریمها لغو خواهد شد. تمام تحریمهای اقتصادی شامل مالی، بانکی، بیمه، حملونقل، پتروشیمی و فلزات گرانبها بالمره (یکباره) لغو خواهد شد و نه تعلیق».
♦️روزنامههای بزککننده برجام، شش سال قبل در تاریخ 27 دی ماه، تیتر و عکس تمام قد صفحه اول خود را به عناوین اغواکننده اختصاص داده بودند؛ تیترهایی مانند: «اعتماد: صبح بدون تحریم»، «شرق: اینک بدون تحریم»، «قانون: خلاص شدیم»، «ایران: فروپاشی تحریم»، «آفتاب یزد: تحریم رفت»، «آرمان: تحریمها به تاریخ پیوست»، «همدلی: تحریم تمام شد»، «ابتکار: تحریمها هم رفت»، و...
🔹این روزنامهها اما دیروز در ششمین سالگرد «روز اجرای برجام» ترجیح دادند رویشان را سمت دیگری بچرخانند و به یاد مخاطبان نیاورند که چگونه به کلاهبرداری آمریکا کمک رساندند.
♦️روزنامه کیهان
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش شبکه ABC آمریکا از بحران تامین کالاهای ضروری در ایالات متحده؛ دولتمردانی که دیگر کشورها را تحریم می کنند حال در تامین مایحتاج مردم خود عاجز مانده اند!
💢 شبکه ABC آمریکا در گزارشی به بحران کمبود کالا در داخل آمریکا پرداخت؛ به گفته یکی از مصاحبه کنندگان: برای خرید یک شیشه سس بیش از یک ماه در فروشگاه ها جستجو کردم اما در نهایت موفق به خرید آن نشدم!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت پوتین از سفر به تهران: در ایران دو کشور دیدیم!
🔻 "سجادی" سفیر اسبق ایران در روسیه:
بعد از اجلاس کشورهای حاشیه خزر شنیدیم آقای پوتین به همراهانش گفته بود "ما به دو کشور رفتیم، یکی کشور آقای خامنهای یکی هم کشور آقای روحانی!"
آنقدر رفتارها ملموس بوده که همه میفهمیدند، قضیه چیست.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺گزارش روزنامه فرهیختگان: تیم مذاکره کننده هسته ای قبلی به سرپرستی عراقچی (در وین ۶) تعهداتی را پذیرفته بود که در مواردی حتی در تعارض و تناقض با متن اصلی برجام است...
➕ مشخص شد چرا روزهای اول طرف غربی میگفت ایران جدی نیست، پیشنهادهای ایران غیرقابل قبول است و دیگه به برجام هم راضی نبودند!
📝 ایران_دیپلماتیک
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴اعتراف خبرنگار والاستریت ژورنال به تفاوت سبک مذاکره ایران در دولت قبل و اکنون...
خبرنگار والاستریت ژورنال:
🔹دیپلماتها میگویند تیم جدید ایران برخلاف عراقچی به دنبال تضمینهای حقوقی دائمی است.
🔹پیشنهادهایی برای تضمین روی میز وجود دارد اما هیچکدام از آنها واقعی نیست.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 از معجزات یمنی ها اینه که امارات رو میزنن، عباس عبدی (اصلاحات) میگه آخ ننه...
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
چطور میتوان از #سلبریتی_های_خودباخته درمقابل فرهنگ غربی که شبانه روز خودرا یابا سگ ها میگذرانند ویا دنبال ترویج اشرافیت وسبک زندگی غربی اند به دید یک الگونگاه کرد؟ اتفاقا بایدبا صراحت گفت؛این نوع سلبریتی ها، سربازان #جنگ_نرم دشمن درفضای رسانه اند نه الگوهای فرهنگی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ از بغداد خبر میرسد که سفر فرمانده سپاه قدس سبب تعامل مقتدی صدر با دیگر گروههای سیاسی شیعه برای تشکیل دولت جدید عراق شده است/ به شباهتهای مدیریتی #سردار_قاآنی با حاج قاسم، دیپلمات بودن را هم اضافه کنیم
👤 #مهدی_جهان_تیغی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️📸 چشمودلسیرها صدرنشین دنبالکنندگان سایتهای پورن
❌ آمار بازدیدهای مردان و زنان اروپایی از سایتهای پورن در سال ۲۰۱۹ نشون داده کشورهای سوئد، لهستان و اسپانیا، سه کشور صدرنشین این آمار هستند
قرار بود آزاااادی، چشم و دل سیرشون کنه، چی شد پس؟
#خارج_بدون_روتوش
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺سرگئی لاوروف، وزیرخارجه روسیه: براساس توافقات موجود، واردات و صادرات اقلام کشاورزی میان ایران و روسیه بهصورت طبیعی جریان دارد و برای حل مشکل واردات فلفل دلمه از ایران نیز دو کشور درحال هماهنگیاند....
➕ اینکه دستگاه دیپلماسی سریعا برای رفع مشکل پیش آمده در زمینه صادرات برخی اقلام کشاورزی کشورمان وارد عمل شده، گویای اهمیت یافتن موضوع دیپلماسی اقتصادی در دولت جدید و خروج این دستگاه از انفعال سابق است اما جالب سانسور این خبر از سوی رسانههایی است که در چند روز گذشته امنیت روانی و اقتصادی جامعه را هدف گرفته بودند!
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
.
قیمت نفت؛ مذاکره و موشک!
♦️قیمت نفت به بالاترین رقم از سال ۲۰۱۴ (آبان۱۳۹۲) رسید؛ یعنی زمانی که دولت خوش بین به غرب در ایران، با هیاهو، آماده توافق موقت با آمریکا می شد.
🔹دولت ما در این مدت، به نفع غرب به بازار آرامش داد، بی آن که منافع ما تامین شود. ابتدا قیمت۸۷ دلاری نصف شد. ما و سایر صادر کنندگان، برای همان درآمد سابق، باید دو برابر نفت می فروختیم!
♦️پس از آن هم که وابسته برجام شدیم، آمریکا زیرش زد و کوشید صادرات نفت ما را به صفر نزدیک کند. بالغ بر ۲۰۰ میلیارد دلار کاهش درآمد، حاصل بازی به روش مطلوب دشمن بود
🔹اما اکنون با وجود اینکه ایران توانسته صادرات ۵۰ هزار بشکه ای نفت را به بالای یک میلیون بشکه برساند (عرضه بیشتر در بازار)، قیمت نه تنها کم نشده، بلکه فزونی هم گرفته و پیش بینی می شود به ۱۰۰ دلار هم برسد.
🔹نکته مهم تر، تحلیل رویتر از علت ماجراست: "به دنبال تنشها در خاورمیانه از جمله حملات حوثیها به امارات، قیمت نفت به بالاترین حد در هفت سال اخیر رسید".
♦️آن مرحوم نیست ببیند که روزگار آینده، روزگار مذاکره به پشتوانه قدرت موشکی است؛ نه مذاکره از موضع ضعف.
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
.
دو روش فروش نفت
با اجازه و بدون اجازه آمریکا!
🔹زمین تا آسمان فرق می کند که در برابر زورگویان دغلکار دنیا، با بی اعتمادی و اقتدار ظاهر شوید؛ یا از موضع خوش خیالی و اظهار ضعف و انفعال .
♦️قیمت نفت با برجام، نصف شد و به جایی رسیدیم که معاون آقای روحانی بگوید "اجازه فروش حتی یک بشکه نفت، و در ازای غذا و دارو را هم به ما نمی دهند"!
🔹اما اکنون، در حالی که بی اعتنا به تحریم ها و وقت کشی آمریکا درباره احیای برجام، یک میلیون بشکه نفت می فروشیم، قیمت جهانی نفت نیز به رکورد ۸۷ دلاری آبان۱۳۹۲ باز گشته است.
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi