14.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر یاسر جبرائیلی:
ارز و جهانیسازی قیمتها، منشأ اصلی تورم در اقتصاد ایران است.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔴کابینه پزشکیان-ظریف
نه کابینه تراز رهبر انقلاب
🔻رهبر انقلاب امروز گفتند "آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم".
🔹برخی شبهه کرده اند که آیا رهبری برخی گزینه های پیشنهادی مثل عراقچی/صالحی امیری/ظفرقندی/ همتی و... را نمیشناختند؟ و یا می شناختند و تایید و تاکید کردند؟!
🔻اولا وزرای پیشنهادی محل انتقاد و اعتراض، در یک سطح مورد نقد نبوده اند و با هم فرق می کنند. برخی ممکن است عملکرد مدیریتی شان محل نقد باشد و برخی دیگر، مواضع سیاسی و حمایت شان از فتنه گران و یا موارد دیگر. بنابراین در ارزیابی، مثل هم نیستند.
🔹ثانیا، نگاه رهبر انقلاب، منحصر در این دوگانه نیست که یا "آنها را می شناسند و تایید یا تاکید کردند" و یا "نمی شناسند". گزینه سوم این است که افرادی را بشناسند و تایید هم نکنند و ضمنا بنابر مصالحی، سکوت کرده باشند. معمولا سیره رهبری این نبوده که وزیران پیشنهادی را #وتو کنند.
🔻روال قانونی این است که مجلس، صلاحیت یکایک وزیران را بررسی کند. همچنین رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان، ۱۲ ویژگی و شرط را برای وزرا عنوان کردند که باید در مجلس احراز می شد: "هم رئیسجمهور محترم این معیارها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند". احراز این شرایط، تعارف نبود، مطالبه بود.
🔹چند وزیر پیشنهادی، برخی از این ویژگی های سیاسی یا تخصصی را نداشتند. قرار نیست احراز ویژگی ها و تایید یا وتوی افراد، از سوی رهبری انجام شود. حال این که آیا اکثریتی از نمایندگان، در احراز صلاحیت یکایک وزیران دقت کافی کردند یا نکردند، موضوع دیگری است.
🔻برخی هم با استناد به این فرازی از بیانات رهبر انقلاب، چنین تلقی یا تلقین می کنند که کابینه پیشنهادی هیچ مشکلی نداشته است: "خدا را شکرگزاریم که بحمدالله دولت با همت رئیس جمهور محترم و با کمک ارزندهی مجلس شکل گرفت. این خیلی نعمت بزرگی است. در دولتهای گذشته گاهی تا نزدیک یک ماه یا بیشتر دولت نمیتوانست شکل بگیرد و همهی وزرا از مجلس رأی اعتماد نگرفته بودند. این را خدا لطف کرد به شما و به ما و به کشور که بحمدالله همهی وزرا از مجلس، با اعتماد مجلس به آنها به سلامتی بیرون آمدند. کسانی که در این انتخابات و تشکیل این دولت بعد از آن حادثهی سنگین و تلخ مؤثر بودند، همهشان پیش خدای متعال مأجورند".
🔹پاسخ شبهه کنندگان: حالا که مجلس رای داده و دولت تشکیل شده، رهبری ابراز تاسف بکنند از اینکه چرا اکثریتی از نمایندگان، به فلان حامی فتنه صهیونیستی ۱۴۰۱ یا فتنه ۱۳۸۸ رای داده اند، یا مثلا نامزد فاقد کارنامه قوی را وزیر کرده اند؟ یا این که شبهه کنندگان تردید دارند که فتنه گری علیه جمهوریت و اسلامیت خط قرمز است؟
🔻از سوی دیگر، روشن است که رهبر انقلاب در کلان ماجرا، شکرگزاری می کنند که کشور بعد از شهادت شهید رئیسی، دچار بحران نشد، انتخابات برگزار کرد و کابینه جدید بدون معطلی شکل گرفت. آیا از دل این فرمایش حکیمانه، می توان "تقدس کابینه" را نتیجه گرفت؟!
🔹بعضی ها عمدا و برخی ندانسته، دوست دارند بحث را به نزاع "قالیبافچی / پایداری چی" تقلیل بدهند. این عملیات فریب دشمن است و نباید در دام شبکه عملیات روانی دشمن افتاد.
🔻مسئله اصلی و روشن، این است که کابینه پیشنهادی از آسمان نازل نشده، بلکه دست کم ۷۰ درصد آن در شورای کذایی ظریف (با حضور برخی مجرمان و متهمان امنیتی) پخت و پز شده بود و باقیمانده، انتخاب خود آقای پزشکیان بود و پس از آن، با رهبر انقلاب طبق روال همه دولت ها، #مشورت شده است.
👤 محمد ایمانی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 پیوست پیشینی عدالت
🔹 پیوست عدالت، آنگونه که رهبری فرمودند، یعنی اگر ارزیابی آثار توزیعی یک سیاست بر اقشار فقیر منفی بود، آن سیاست باید متوقف شود.
⁉️ کاش دولت چهاردهم در چارچوب پیوست عدالت بررسی کند که آیا سیاست گران کردن ارز، بنزین، برق، گاز و ... باعث بهبود عدالت توزیعی میشود، و اگر نمیشود که نمیشود این سیاست را متوقف کند
✍️توکلی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان: ما تحریمپذیر نیستیم، ما کلی امکانات و راه دررو داریم فقط باید بدانیم از آنها چطور استفاده کنیم . اروپاییها مرزهای خود را به روی هم باز کردند و پولهایشان را یکسان کردند بعد ما مسلمانان روی هم دیوار میکشیم
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو تظاهرات اخیر انگلیس به قدری بازداشتی زیاد بوده که زندان ها پر شده ، دولت میخاد ۵۰۰۰ هزار مجرم رو آزاد کنه تا بتونه تعداد بیشتری از معترضان رو به زندان بفرسته
صدای معترضان انگلیسی باشیم :)
🗣 سیزیفΣίσυφος
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
⭕️ دروغ کشنده نیست!
🔹 پزشکیان ( روز رای اعتماد به وزیران): فهرست وزرای پیشنهادی به تایید رهبر انقلاب رسیده است.
🔹رهبر انقلاب ( ۶ شهریور ۱۴۰۳) : بسیاری از وزیران پیشنهادی را نمی شناختم و درباره آنها نظری نداشتم.
🔹ظریف(۶ شهریور ۱۴۰۳):هفتاد درصد وزرا و معاونین رئیس جمهور توسط شورای راهبردی انتخاب شده اند.
🔹ظریف در روز معرفی وزرای پیشنهادی: در اعتراض به نادیده گرفته شدن نظرات شورای راهبردی در انتخاب وزرا، استعفا می دهم!
🔹پزشکیان(در ایام انتخابات):بنزین را گران نخواهم کرد.
🔹پزشکیان ( اوایل شهریور ۱۴۰۳) : نمی تونیم بنزین را به قیمت لیتری ۶۰ هزار تومان بخریم و به قیمت یارانه ای به مردم بفروشیم.
▪️خوب شد که دروغ گفتن کُشنده نیست وگرنه در یک ماه اخیر بارها شاهد مرگ پزشکیان و ظریف بودیم!
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥انتقاد عارف از کیفیت و فروش خودروهای داخلی
معاون اول رئیسجمهور:
باید بساط پیشفروشهای خودرو جمع شود.
در پیشفروشهای فعلی طرف مصرفکننده نیست و میخواهد سرمایهگذاری کند. عملا مردم را با پیشفروشها سرکار میگذاریم.
باید از طریق تولید با کیفیت داخلی و واردات خودروی مورد نیاز مردم را تامین کنیم.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
آقای کوثری، نماینده مردم تهران: «آقای خطیب وزیر اطلاعات، در جلسه کمیسیون امنیتی اعلام کرد دست ما برای اعلام استعلام وزرا بسته است، و ما فقط تابعیت و محکومیت قضائی را اعلام میکنیم.»
منبع: روزنامه کیهان
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
کارشناسی غلط :
همه چیز گران شده بنزین را واقعی (گران) کنید
بنزین را گران میکنند همهچیز گران میشود
نقطه سر خط...
همه چیز گران شده بنزین را هم گران کنید
بنزین را گران میکنند همهچیز گران میشود
نقطه سرخط...
#داستان_تکراری_گرانسازها
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
✅جملهی کمتر توجه شدهی رهبر انقلاب در دیدار با دولت چهاردهم:
خود آقای رئیسی عزیزِ ما ۳ سال حکومت کرد و ریاست کرد کارهای خوبی ایشان انجام داد و بعضی کارها را پایهگذاری کرد که انشاءاللّه ثمرهاش را بعدها کشور خواهد دید
پ.ن: این یعنی مفت بری ممنوع
🗣 مصطفی گرجی 🇮🇷
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
💢 شهادت، شوخی نیست❗️ قلب آدمو بو میکنند، بوی دنیا و تعلقاتش را داد، رهایت میکنند❗️میگویند: برو درد بکش، پخته شو، منیّترو رها کن❗️
⭕️ شهید مدافع حرم مصطفی رشیدپور، در یادداشتی، قبل از شهادت نوشته بود: «خدایا اگر از من راضی نشدهای، مرگ مرا نرسان، ببخش که بنده گنهکارت غیر از رحمتت امیدی ندارد، و تو خود میدانی که هرگز از رحمتت ناامید نشدهام و نخواهم شد و به همه گفتهام که چقدر خدای مهربانی دارم. میدانی که چقدر همسرم، پسرم و دخترم را دوست دارم، اما تو متکفل امور آنهائی و من میدانم وسیلهای بیش نبودهام. عزیزانم را به تو میسپارم. اکنون از هر وقت دیگری خوشحالترم...خدایا شکر
⭕️ همچنین در وصیتنامهاش نوشته بود: شهادت، شوخی نیست! قلب آدمو بو میکنند، بوی دنیا و تعلقاتش را داد، رهایت میکنند. میگویند: برو درد بکش، پخته شو، منیّترو رها کن...❗️
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🟢حال ناخوش علوم انسانی در کشور
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸این بنده نقدهای فراوانی به محتوای علوم انسانی غربی و ناکارآمدی آنها داشته و دارم. و با تمام وجود معتقدم علوم انسانی غربی نه تنها با مبانی فکری ما و فرهنگ اسلامی ایرانی ما ناسازگارند؛ و نه تنها گرهی از کار ما نمیگشایند بلکه گرههای فراوانی هم در کار ما میاندازند. اساساً دستگاه مفهومی و نظری این علوم با فکر و فرهنگ ما بیگانه است. به همین دلیل، توان توصیف و تفسیر و تبیین و پیشبینی و کنترل کنشهای ایرانی اسلامی ما را ندارند. [برای آگاهی بیشتر از این موضوع میتوانید افزون بر مراجعه به کتابهای «مبانی علوم انسانی اسلامی»، «روششناسی علوم انسانی اسلامی» و «نظریهپردازی اسلامی در علوم انسانی»، هشتگ #علوم_انسانی را در همین کانال دنبال کنید]
♦️اما در اینجا میخواهم از «نظر کمّیت» نیز نقدی بر علوم انسانی رایج داشته باشیم. متأسفانه علوم انسانی موجود و دانشمندان و متخصصان آن نتوانستهاند دستکم به میزان هزینهای که برای آنها میشود، درآمد و اعتباری ملی یا بینالمللی برای کشور ما تولید کنند.
توضیح آنکه، علیرغم آنکه حدود نیمی از دانشجویان و به همین نسبت حدود نیمی از اعضای هیئت علمی دانشگاههای کشور ما در حوزههای علوم انسانی مشغول به فعالیتاند و علیرغم آنکه هزینههای بسیار هنگفتی در کشور ما برای علوم انسانی صورت گرفته است، و علیرغم آنکه علوم انسانی توسط رهبر معظم انقلاب به عنوان «هوای تنفس نخبگان» و «نرمافزار» فردسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی و «روح سایر دانشها» معرفی شده است و بسیار بسیار مورد تأکید قرار گرفته است، و علیرغم تدوین و تصویب اسناد بالادستی مهم و فراوانی در حوزه علوم انسانی، اما مع الاسف موفقیت چندانی نداشتهایم.
🔸به عنوان مثال:
🔻از مجموع ۱۶۰۰ نشریه علمی معتبر از نگاه وزارت علوم (تا ابتدای تابستان ۱۴۰۳) ۹۰۰ نشریه (یعنی بیش از ۵۶ درصد آنها) مربوط به علوم انسانی و اجتماعی است. و بقیه مربوط به گروههای «علوم پایه»، «فنی و مهندسی»، «دامپزشکی»، «معماری و هنر»، «کشاورزی» و «دامپروری».
🔻و از مجموع ۳۹۶ انجمن علمی رسمی و مورد تأیید وزارت علوم، تعداد ۱۴۲ (یعنی حدود ۳۶٪) آنها مربوط به علوم انسانی است و ۶۴٪ آنها مربوط به شش گروه علمی دیگر.
این در حالی است که «تقریباً هیچ» دانشمند مطرح، پراستناد و شناختهشدهای در حوزه علوم انسانی در سطح جهان نداریم. به عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ از میان ۹۳۸ دانشمندان پراستناد ایرانی در سطح جهان، فقط ۸ نفر از آنان مربوط به علوم اجتماعی بودهاند. که آن هم بیشتر در حوزه حسابداری و کتابداری و امثال آن بودهاند و نه فلسفه و حقوق و اقتصاد و روانشناسی و جامعهشناسی و علوم سیاسی و علوم تربیتی و امثال آن.
🔹این نشان از یک ضعف مفرط در حوزه علوم انسانی کشور میدهد. یعنی حتی در همین علوم تقلیدی نیز نتوانستهایم در قد و قواره سایر مقلدان رشد کنیم!
#دانشگاه
#علوم_انسانی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi