eitaa logo
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
106.4هزار دنبال‌کننده
66.5هزار عکس
40.1هزار ویدیو
198 فایل
✨ ﷽ ✨ 🌹 #سلام_بر_ابراهیم : کپی مطالب با ذکر صلوات بر شهدا آزاد است🌹 تعرفه تبلیغات کانال تحلیل سیاسی👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2850554239C983f38caaa ایدی تبادلات @Madar1214
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅رئیس جماعت علمای اهل سنت عراق: ⬅️ آن روزی که داعش به دروازه های بغداد رسید این ایران بود که در کنار عراق ایستاد / آن هایی که شعار خروج ایران را سر می‌دهند خوراک فکری خود را از کجا می‌گیرند؟!
❎استراتژی پنبه شدن رشته ها زنی در قوم بنی اسرائیل بود که از شب تا صبح پنبه هایش را به نخ تبدیل می کرد و از صبح تا شب همان رشته ها را دوباره پنبه می کرد. قرآن کریم درباره این زن می فرماید نقضت غزلها من بعد قوة انکاثا 'رشته هایش پنبه می کرد بعد از آن که محکم رشته بود ✅امروز نمونه عینی این زنَ' آقای روحانی و دولت به اصطلاح تدبیر و امید!! است 'زیرا به مدت 6سال همه فرصت دولت و ملت را صرف رشتن پنبه برجام کرد و 150 صفحه بافت و حالا از یک سال پیش قرار است در باقیمانده دولتش همه رشته های برجام را 3 ماه به 3 ماه دوباره پنبه کند ❗️به این می گویند دولت تدبیر و امید!! ⭕️ #روانبخش
از قرار معلوم جناب #ربیعی وعده داده‌اند که #نشست_خبری این هفته‌ی ایشان (بعنوان #سخنگوی_دولت) با حضور همه رسانه‌ها در منطقه‌ی زلزله زده‌ی #آذربایجان برگزار خواهد شد؛ اقدام مناسب و قابل تقدیری که هم باعث دیده شدنِ مشکلات مردم این مناطق از سوی مسئولین میشود و هم دلگرمی مردم آسیب دیده، فقط لازمست تا اولاً حتما وعده‌های داده شده در این نشست #پیگیری شود و درثانی کاش جناب ربیعی این کم‌کاری خود درباره‌ی دیگر مناطق زلزله زده و سیل زده‌ی قبلی را نیز با برگزاری نشست در مناطق گلستان، خوزستان، کرمانشاه، سیستان، خراسان شمالی و جنوبی جبران کنند تا هم به پیگیری وعده‌های قبلی خود بپردازند و هم مردم گمان نکنند که در پسا سیل‌ها و زلزله‌ها به فراموشی سپرده خواهند شد! #مهدی_قاسم_زاده
. سران "ائتلاف امید" چرا جا خالی می دهند؟! 🔹نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز، با استعفای کاظم جلالی عضو ائتلاف امید و نماینده تهران موافقت کردند تا او سفیر ایران در روسیه ‌شود. ♦️اخیرا اعلام شده محمد رضا عارف سر لیست ائتلاف امید هم در انتخابات مجلس یازدهم که اسفند ماه برگزار می شود، نامزد نخواهد شد. 🔹اما چرا اعضای ائتلاف مدعیان اصلاحات و اعتدال (مورد حمایت روحانی و خاتمی) یکی یکی از مقابل افکار عمومی محو می شوند؟ ♦️این طیف همان هایی هستند که در اوج هیجان مذاکره، از بستن با کدخدا جانبداری می کردند و توافق در ازای واگذاری امتیازات را کلید حل همه مشکلات اقتصادی می دانستند. 🔹بسیار خوب! اکنون نوبت راستی آزمایی فرا رسیده و مدعیان اعتدال و اصلاحات اگر واقعا به مردم خدمت کرده اند، باید وسط گود انتخابات بمانند و پاداش و قدردانی مردم را با گرفتن رای دوباره به دست آورند. ♦️اما آنها می گریزند، چون می دانند تپه ای آباد و آبرومند باقی نگذاشته اند. بیچاره وارثان اینها در انتخابات بعدی. با چه رویی نامزد می شوند؟! #محمد_ايمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشک های #جمشید_آرین مخترع خودروهای برقی "وقتی خودروهای برقی رودرخیابان می‌بینم، هم خوشحال میشم وهم ناراحت! ایشون همون کسی هستن که وقتی رفتن پیش خانم ابتکارخانم #ابتکار بهشون گفتن طرح خودروی برقی شمابه دردنمی‌خوره، چون اگه خوب بود،اروپاوآمریکاقبل ازشماساخته بودن! #سرطان_اصلاحات 🔗 گمنام
11.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خط و نشان روحانی برای قوه قضاییه رئیس جمهور در جمع مردم یزد: 🔹از قوه قضائیه میخواهم حالا که با فسادهای میلیونی و میلیارد تومانی برخورد می کند، نتایج مبارزه با فسادهای میلیارد دلاری را هم به مردم توضیح دهد. 🔸از همه مسئولین میخواهم پولی که به حلقوم آمریکا رفت و دولت قبل دست روی دست گذاشت پیگیری کند.
شعارهای اقتصادی مردم در سخنرانی رئیس جمهور در یزد 🔹از ابتدای سخنان رئیس‌جمهور که بخشی از آن به ارائه گزارش کارنامه اقتصادی دولت اختصاص داشت، شعارهای اقتصادی از قبیل «روحانی روحانی، اقتصاد اقتصاد»، «مرگ بر ضد ولایت فقیه»، «حاشیه ها رو ول کن، مشکل کار رو حل کن» از لابلای جمعیت به گوش می‌رسید. 🔸روحانی در واکنش به شعارهای اقتصادی مردم گفت: صدای شما مردم صدای این چند نفر جوان نیست. اختلاف و فاصله خواست آمریکاست. نگذاریم خواست آمریکا از حنجره عده ای معدود بلند شود. پ.ن: خواست مردم است.
☎️زنگ عبرت: 🔴‏سوپر اصلاح طلبان هم از نطق روحانی مشمئز شدند و دل آزرده نوش جانشان؛ عاقبت زیست در این رحم اجاره ای به خیر نشد برایشان گویا سیاست انگلیسی به سیاست آمریکایی چربید! "مسعود پیرهادی"
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴چرا پوستر میتینگ سیاسی روحانی در یزد را جدی نمی گیریم؟ 🔺اصلاح طلبان بدنبال دور زدن روحانی و جدا ک
از چند روز قبل پیش بینی می‌شد که سفر جناب روحانی به ، بیشتر آغاز کمپین انتخاباتی او برای انتخابات مجلس باشد تا یک معمول برای پیگیری وعده‌های قبلی و ...، اما بنظر می‌رسد خودش نیز پیش بینی نمیکرد که در یزد (بعنوان خاستگاه اصلاح‌طلبان) از سوی مردم با چنین استقبال سردی مواجه شود و برای همین باید عصبانیت ایشان و "تَکرار" توهین به منتقدینش با القابی همچون وحدت‌شکن و تفرقه‌انگیز، غیر مسلمان، آمریکایی و... از سوی ایشان را نیز در همین چارچوب دید؛ هرچند همچنان بهترین پاسخ به جناب روحانی همان پیشنهاد جناب است [حق با شماست و شما راست میگی، اما شما بگو دقیقا چه کار کرده‌ای؟!] اما بنظر میرسد جناب فعلاً مهم‌ترین اولویت‌ش را توقف روند مبارزه با فساد توسط و یا سیاسی جلوه دادنِ آن، قرار داده چراکه بخوبی فهمیده است تا زمانی که نام دخترها و دامادهای وزرای‌ش و برادرِ خودش و معاون اولش در لیست اخبار باشد قطعاً کسی به شعارها و ادعاهای او زیاد توجه نخواهد کرد!!
آبشخور فازهای آشوب سیاسی و خیابانی به بهانه انتخابات کجاست؟ تحریم خاموش انتخابات در صورت عدم تأیید صلاحیت "مجرمان سیاسی"! مرتضی مبلغ، فعال چپ و از مقامات سیاسی دولت اصلاحات در بخشی از یک مصاحبه با شماره شنبه گذشته روزنامه آرمان ملی پیرامون انتخابات آینده اظهار کرده است: قرار نیست اصلاح‌طلبان مانند انتخابات گذشته با هر کاندیدایی در انتخابات حضور پیدا کنند. آنان با نامزدهای اصلاح‌طلب کارآمد، توانمند، پاکدست و شجاع به صحنه خواهند آمد و با شرایط و ضرورت‌ها، راهبردهای خود را نیز به‌طور شفاف با مردم مطرح خواهند کرد و با وجود واقعیت تلخ و خسارت‌بار عدم تایید صلاحیت‌ها، در عین حال تلاش خواهند کرد با دستگاه‌های حاکمیتی نیز تعامل و گفت‌وگو داشته باشند تا شرایط برای حضور چهره‌های اصلاح‌طلب در انتخابات فراهم شود. او می‌افزاید: «اگرتلاش‌ها نتیجه داد با تمام توان برای تشکیل یک مجلس شایسته و در تراز قانون اساسی فعالیت می‌کنند اما در صورت تداوم روند گذشته در بررسی صلاحیت‌ها و حذف نامزدهایشان طبعا لیست انتخاباتی ارائه نخواهد کرد. در چنان شرایطی با مردم سخن خواهند گفت و اعلام خواهند کرد قصد داشته‌اند با نیروهای اصلی خود در انتخابات حضور پیدا کنند اما به‌دلیل عدم تایید صلاحیت نامزدهای خود دیگر لیست ارائه نخواهند کرد و از کسی حمایت نمی‌کنند»![3] *سخنان مبلغ به این معنیست که اگر شورای نگهبان چهره‌های پیر، پرونده‌دار و مجرمان امنیتی حاضر در لیست اصلاح‌طلبان را تأیید صلاحیت نکند؛ این جریان خاص سیاسی دست به تحریم خاموش انتخابات یا همان (عدم معرفی کاندیدا) خواهد زد. رفتاری معاندانه که به معنی قبول نداشتن ساختارهای قانونی و نظارتی نظام اسلامی است و در سایر حکومت‌های جهان به مثابه خیانت تلقی می‌شود. اظهارات مبلغ در حالیست که جمعی از همکاران او در ستاد جریان سیاسی خاص نیز با بیشعور فرض کردن مخاطب؛ دائما در یادداشت‌ها و مصاحبه‌های خود از این می‌گویند که "ما از انتخابات قهر نخواهیم کرد" اما در متن اظهاراتشان به معنای مورد اشاره مبلغ تأکید و ابراز می‌کنند که حضور ما منوط به تأیید صلاحیت مجرمان سیاسی از سوی شورای نگهبان است! قبل از مبلغ، محمدجواد حق‌شناس، از اعضای حزب اعتماد ملی و عضو شورای شهر تهران نیز در بخشی از یک مصاحبه با سایت جماران اینطور گفته است که شورای نگهبان وعده داده مجرمان امنیتی را تأیید صلاحیت کند. فاز سیاسی ایجاد تنش در انتخابات اسفند در حالی از سوی ستاد اصلاحات پیگیری می‌شود که اضلاع دیگری از همین جریان خاص سیاسی بصورت علی‌الدوام در تریبون‌های خود بر لزوم برگزاری تظاهرات میلیونی با استفاده از فرصت انتخابات تأکید می‌کنند.[5] سعید حجاریان نیز طی یادداشت‌های هفته‌های اخیر خود اصرار دارد که در حال بیان آخرین مواضع ناصحانه خویش خطاب به نظام اسلامی است! عددی از تحلیلگران کشور معتقدند که ستاد جریان سیاسی خاص با این رفتارها به دنبال جرقه زدن به هیزم مشکلات مردم و ایجاد «فتنه اقتصادی» با کنترل از راه دور است.
جناب روحانی امروز چنان برچسب ‏ به منتقدانش می زند که دور نیست فردا روزی هم به منتقدانش بگه شما رفتید رو با آمریکا بستید! و در ادامه مدعی بشه که: اگه من مانع نمی شدم و ایستادگی نمی کردم رو هم می بستید! و مملکت رو به باد می دادید؟ پینوشت: شک نکنید آن جمله هایی هم که گفته مگه دیوونه اند که با آمریکا مذاکره کنند رو برای یه همچین روزایی ثبت کرده ✍