#شبنشینی_با_مقام_معظم_رهبری
کار مردم نیست؛ کار اشرار است
رهبر انقلاب: هیچ انسان عاقلی که به کشور و زندگی خود علاقهمند است، نباید به اشرار کمک کند...آتش زدن فلان بانک کار مردم نیست، کار اشرار است؛ این مفاسد، هیچ مشکلی را درست نمیکند و بر مشکلی که هست، ناامنی را هم اضافه میکند. ۹۸/۸/۲۶
#سلامتی_فرمانده_صلوات
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بشنوید سخنان تحلیلی مدیر مسئول نشریه عبرتهای عاشورا درباره فرمایشات اخیر امام خامنه ای برای استفاده جریان خودی وانقلابی
♦️مسئله ولایت فقیه یک مسائل دینی والهی است
♦️شیطان در ذهن ما خدشه برای جایگاه ولایت ایجاد نکند
♦️ولایت بر اساس مصالح اسلام ونظام ودر نظرگرفتن منافع ملی ومردمی سخناشان را مطرح کردند
♦️ما دلسوز تر از رهبری برای اسلام وانقلاب ومردم نیستیم
♦️ما آگاهتر ومدبر تر از آقا نسبت به مسائل کشور نیستیم
♦️مولا علی علیه السلام می فرماید اگر با شمشیرم بر بینی مومن بزنم از من روی گردان نمی شود
♦️ چرا به مردم اطلاع رسانی نشد وبرخورد گاز انبری با مردم ومسئولان شد
♦️اگر یک هفته قبل در این زمینه اطلاع رسانی می شد مثلا 280 میلیارد تومان ضرر اما الان صدها میلیارد خسارت ایجاد شد!
♦️لزوم بالا بردن ارزش پول ملی برای رهایی از وضعیت موجود
♦️تا آخر گوش کنید
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🍃 #کلام_شهید
✍از شما می خواهم به جان امام زمانمان #مهدی موعـود عجل الله پشت #ولایت را خالی نکنید...
🌷 شهیداحمد عطایی
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام خمینی(ره): اسلام هم نسبت به افراد، افراد خائنی که نمیشود اصلاحشان کرد را کنار میگذارد
📥دریافت سایر کیفیتها👇
http://emam.com/posts/view/20042
فرض کنید رهبری نیامده بود‼️
خیال کنید صبح یکشنبه رهبری سخنرانی نداشت؛ چه اتفاقی می افتد؟ اگر یک شنبه صبح نبود، امروز چه خبر بود؟ دولت چه سرنوشتی داشت؟ برخی انقلابی ها چه عاقبتی پیدا می کردند؟
دقیقا همین سه محور را ارزیابی کنید. "امنیت" و "دولت" و "برخی اصولگراها و انقلابی ها".
امروز کشور...❗️
اگر سخنرانی رهبرانقلاب نبود، مجلس وارد طرح سه فوریتی می شد. تردید حاکمیت در اجرای تصمیم، در بدنه جامعه تقویت می شد. تقابل نماینده ها با رئیس مجلس و تقابل مجلس با سران قوا تبدیل به نقار و به جامعه کشیده می شد. کف خیابان بلافاصله پیام تذبذب را دریافت می کرد و پرشورتر روند اعتراض را پی می گرفت.
از طرفی ضدانقلاب مسلح و بابرنامه، نقش آفرین در صحنه بود. از ساعت اول آتش می ریخت. در روز نخست، به اندازه 6 روز اعتراضات سال 96 خراب کاری و خسارت داشتیم. ابعاد تداوم این دشمنی های سازمان یافته را حدس بزنید.
و حساب دولت...❗️
بالاترین سطح تصمیم گیری که با حکم حکومتی تشکیل شده بود به غایت تضعیف می شد. مجلس مقابل قانون قرار می گرفت. اگر هم مصوبه متوقف نمی شد به جهت جلب اعتماد به پائین ترین سطح تنزل می کرد و چه بسا طرح متوقف می شد.
آنگاه دولت چه سرنوشتی پیدا می کرد؟ دولت نامحبوب، دو سال پایانی را باید در متزلزل ترین شرایط طی می کرد. حتا سیاست های درست دولت نیز به اجرا نمی رسید. هیچ اعتمادی برای اجرای تصمیمات دولت در جامعه وجود نداشت. سرمایه اجتماعی متلاشی میشد و دولت اعتماد به نفسش را از دست می داد. انشاالله دقت دارید که سقوط اجتماعی دولت متوقف به رئیس جمهور و کابینه و غیره نبود و اقتصاد را به خاک می نشاند و جامعه را با بیشترین آسیب مواجه می کرد.
و اما انقلابی ها...❗️
امنیت و دولت به کنار، ورود شجاعانه و جوانمردانه رهبرانقلاب دست برخی اصولگراها و انقلابیون را هم گرفت. رهبری کم کاری "ساکتین بنزین" را جبران کرد. کسانی که نقش مرجعیت خود را ایفا نکردند. یا سکوت کردند یا بدتر دمیدند. کسانی که نتوانستند بین "ساختارهای مردمی" و "اعتراض های مردمی" جمعبندی معرفتی داشته باشند. کسانی که نتوانستند بین "اصل طرح" و "نحوه اجرا" تفکیک کنند.
برخی انقلابیون به آتش حضور در خیابان ها نفس دادند. برخی بهترین فرصت را برای به توبره کشیدن دولت دیدند و دقیق نشدند که امروزِ دولت، هنگامه مراقبت از مردم و جامعه است. اصولگراهای مجلس بااظهارنظرهای شاذ، شورای عالی سران را غیرقانونی و به تقابل با اراده رهبری در تشکیل سران قوا رفتند. برخی در خیال تجمع مقابل مجلس بودند و و و. این مسیری که آغاز کرده بودند را باید تا انتها می رفتند؛ و چه سرنوشتی پیدا می کردند الله اعلم..
صبح یک شنبه شد.... توجه دادن به ساختارهای مردمی نیاز به تذکر داشت؟ پی گیری اعتراضات از طریق قانون مبهم بود؟
اما بازهم کار به پشت بلندگو کشید.
#محسن_مهدیان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 #تدبیر_سوخته یکی از بهترین تیترهایی است که این چند روز درباره نحوه و زمان اجرای #گرانی_بنزین دیدم.
متأسفانه مردم دولتی رو انتخاب کردند که این سالها فقط به #دولت_تخریب و #دولت_وعدهها و... مشهور شده است.
🔸دولتی که دیشب سخنگویش به جای عذرخواهی از مردم به خاطر اقدام غلطشون(بدون اطلاع گرون کردن و نحوه و زمان و برخی جزئیات)، میگوید اگر این کار رو نمیکردیم، بنزین در خانه ها دپو میشد و مردم میسوختند.
🔹نمیدونم چرا کسی به اینها نمیگه که آدم بی خرد، الان که امنیت کشور و اعتماد مردم رو خدشه دار کردین بهتره؟! یا اینکه حالا مطابق این توهم بیجاتون چندجا به خاطر طمع خود مردم آتش میگرفت؟!
کسی نیست به اینها بگه اگه بلد نیستید حرف بزنید، حداقل حرف نزدن رو یاد بگیرید.
#بنزین_روحانی
✅ #بدون_سانسور
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
📸 #فتو_توئیت
♨️ #انتخابات_مجلس
🔰 مجلس یازدهم موثر در سرونشت کشور و بهبود سامان جامعه، رای خود را با پول عوض نکنیم !!!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
.
♻️ ابوالحسن پینوشه، ایران شیلی نمیشه
در دهههای ۶۰ و ۷۰ میلادی که اوج حکومت ها و دولت های پدید آمده از کودتاهای آمریکایی در منطقه آمریکای لاتین بود، برخلاف خواسته آمریکا، در شیلی رئیس جمهوری مردمی روی کار آمد به نامِ سالوادور آلنده.
دولت ها و نظامیانِ وابسته به آمریکا که از حمایت CIA برخوردار بودند با شعار مبارزه با کمونیسم و مبارزه با شوروی، همه حکومت های مردمی را قلع و قمع می کردند اما استثنائا در شیلی به مشکل برخوردند. سرنخِ تمامِ کودتاها و توطئهها هم طبقِ معمول در سفارت آمریکا بود.
آلنده، رئیس جمهور مردمی شیلی با آگاهی از این مسئله، راههای ارتباطی با سفارت آمریکا را محدود کرده بود. او با پشتوانه مردمی به رهبری قدرتمند در منطقه آمریکای لاتین تبدیل شده بود. به طوری که در خودِ ارتش هم از او حمایت می کردند و کسی را یارای مخالفت با آلنده نبود.
در این شرایط تمام راه های کودتا بسته شده بود و آمریکا در این کشور به مشکل برخورده بود به طوری که غربیها شیلی را هم به مثل کوبا از دست رفته می پنداشتند، اینجا بود که سازمان سیا، موقتا فرمول انقلاب رنگین و مخملی را تعطیل و از راه مکر و تزویر وارد شد.
سیا با استخدامِ افراد نفوذی و استفاده از جاسوس هایی که در بدنه دولت آلنده داشتند، هزینه خدمات را در کشور بالا بردند. هزینه درمان هزینه سوخت، هزینه تحصیل، هزینه بهداشت، هزینه رفت و آمد و...
هدف آنها ایجادِ قحطیهای مصنوعی در کشورِ شیلی بود، نفوذی ها، برای فقرا صف های طولانی جهت پرداخت کوپنهای غذا و یا یک کاسه سوپ و یا سبد کالا ترتیب می دادند و طی آن افرادی را وارد صفها می کردند تا به آلنده فحاشی کنند. نفوذی ها مرتب به مردم القا می کردند که سایه جنگ بر کشور سایه افکنده. می گفتند ناوهای هواپیمابر در اقیانوس به سمتِ آبهای شیلی حرکت کردند و خطرِ قحطیها و گرسنگی های کشنده، بزودی و قریب الوقوع خواهد بود و تقصیر تمام این بدبختی ها به گردن رهبر و اعتقادات ِضد آمریکایی اوست!
نفوذیهای CIA سوبسیدها (یارانهها) را برداشتند و قیمت ها لحظه به لحظه بالاتر می رفت. وظیفه آنها ابن بود که به جلب آمریکا و نفوذی هایش، آلنده که در اوج محبوبیت بود را مسئول این قحطیها و کمبودها معرفی کنند.
قیمتِ آب و برق را بالا بردند و نان و مایحتاجِ مردم در انبارها عمدا از بین می رفت اما به دست مردم نمی رسید. رادیوی اسپانیایی زبانِ آمریکا مرتبا برنامه داشت و دلیلِ این مشکلات را دکتر آلنده معرفی و به مردم القا می کرد که سیاست های غلط و ضدآمریکایی او کشور رو به ناکجاآباد برده و مردم اگر خواهان برآورده شدن خواسته های حداقلی برای زنده ماندنِ خود هستند، باید دست از حمایت از آلنده بر دارند!
آمریکائیها آلنده و خانواده اش را به دروغ، کاسب تحریم معرفی می کردند که از قِبَلِ تحریم های اقتصادی آمریکا به ثروتِ هنگفتی رسیدهاند. کار به جایی رسید که مردم و انقلابیونِ شیلی به خیابان ها ریختند و فریاد میزدند:
ما عدالت نمیخواهیم
ما آزادی نمیخواهیم
ما برابری نمیخواهیم
نان میخوایم تا از گرسنگی نمیریم...!
با هدایت پینوشه (نظامی شیلیایی که مامورِ سیا بود) دولت مردمی آلنده سقوط کرد و پینوشه بلافاصله با کشتاری تاریخی که در شهرِ سانتیاگو به راه انداخت، قدرت را بدست گرفت، حکومت نظامی اعلام کرد و هزاران نفر دیگه از مردم را به جوخه های تیرباران سپرد!
در سال۶۰ خورشیدی از آنجا که رفتار بنی صدر شباهت بسیاری به رفتارهای پینوشه داشت، مردم انقلابی، به درستی دست ابوالحسن بنیصدر را خواندند و در تظاهرات هایی که علیه او در گوشه و کنارِ کشور برگزار می شد، شعار می دادند:
ابوالحسن پینوشه، ایران شیلی نمیشه
ابوالحسن پینوشه یکی از ماموران آمریکا در ایران بود. به یقین غربی ها پینوشه های دیگری هم در آستین دارند که با توجه به موقعیتِ ویژه انقلاب اسلامی ایران، این پینوشه ها شاد دیگر نظامی نباشند و حتی با افتخار اعلام کنند که سرهنگ نیستند.
مراقب نفوذی ها و پینوشههای زمان باشیم.
🔺 #حمید_رسایی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi