35.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ #کویید19؛ ویروس یا ابزار جنگ؟
📡 نقش سلبریتی ها در به خطر افتادن امنیت جامعه
بخش دوم
✅ تنها کانال رسمی استاد #مهدی_امینی
25.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️#کویید19؛ ویروس یا ابزار جنگ؟
⚠️شباهت های #کویید19 با ویروس #استاکس_نت
⭕️ شهر قم؛ مبداء شیوع ویروس کرونا!!؟؟
بخش سوم
✅ تنها کانال رسمی استاد #مهدی_امینی
36.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️#کویید19؛ ویروس یا ابزار جنگ؟
🔸کرونا؛ فرصتی برای تفکر، فرصتی برای همدلی
«ما هیچ چیز نیستیم و همه چیز در ید خداست»
بخش چهارم
✅ تنها کانال رسمی استاد #مهدی_امینی
#کرونا بیش از۱۹۰ کشور جهان را درنوردیده است؛ کوبا و روسیه در حال کمک به ایتالیا هستند....
راستی چرا آمریکا فقط برای کمک به ایران اعلام آمادگی می کند؟ چرا به ایتالیا کمک نمی کند؟ چرا فقط به ایران ارادت دارد؟ هیچ کشور دیگری نیاز به کمک آمریکا ندارد؟
#سیاسیکاری
💬 عبدالله گنجی
➕ هرچند این اقدام آمریکاییها را میتوان در راستای تلاش آنها برای کاهش تبعات رسانهای تحریمهایشان تفسیر کرد اما جالب واکنش عدهای در قبال رد این موضوع از سوی کشورمان است که نهتنها تاکنون در قبال تحریمهای دارویی آمریکاییها سکوت کرده و واکنشی نداشتهاند، بلکه گاهاً خواهان افزایش آنها نیز (بمنظور فشار بر کشورمان) شدهاند!!
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅دیوید آیک پژوهشگر و نویسنده بریتانیایی:
📍شیوع ویروس در ایران نمیتواند تصادفی باشد....!
📆 19/3/2020
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
▪️همسر «یعقوب یسنا» استاد و نویسنده مشهور افغانستان، با بیان اینکه حال استاد رو به بهبودیست، گفت:تبعیضی در درمان بیماران کرونا در بیمارستانهای ایران وجود ندارد
کاش رسوایی امثال این کاربر که این روزای سخت، به وطن دروغ میبندند، تیتر یک رسانههای دنیا شود
💬 سیده راضیه حسینی
▪️بیشتر از ۱۰ مورد موثق تو بیمارستانهای مختلف کشور دوستان افغانستانی بستری شدن!
تهران، شهرری، ورامین، قم و کاشان رو با اطمینان کامل اطلاع دارم که وطندارهای افغانستانی بستری و درمان شدن
💬 فاطمه سادات بکائی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
خانم دکتر شیرین روحانی راد با اینکه خودشون بیمار بودن تا لحظات آخر عمرشون سرم بدست مشغول مداوای بیماران کرونایی بودند
ما با یک همچنین قهرمانانی داریم زندگی میکنیم اما چون ایرانی هستن قدرشونو نمیدونیم و با دیدن مرد عنکبوتی، بتمن، سوپرمن و قهرمانهای تخیلی غربیا ذوق و شوق میکنیم
°استیون هاونکوب°
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴میدونم باور کردنش شاید براتون سخت باشه و بگین شوخیه، ولی یک مقام دولتی آمریکا یعنی دن پاتریک معاون فرماندار تگزاس توی تلویزیون میگه اقتصاد ضعیف بدتر از ویروسه و پدربزرگها و مادربزرگها باید بمیرن تا اقتصادمون برای جوانترها نجات پیدا کنه.
این همون دید مادی غربیا به انسانه
° استیون هاونکوب°
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 خوب دقت کنید ؛
🔻 اگر این موارد از برخورد پلیس امریکا با شهروندان و استفاده از سلاح های خاص و شلیک پلیس ضد شورش به مردم آنهم برای کنترل فروشگاهها که روزانه در آمریکا اتفاق میافتد !
در ایران رخ داده بود ⚡
⭕ رسانه های اصلاحات و غربزده ها و شبکه سعودی ایران اینترنشنال ، منوتو و bbc فارسی چه غوغایی بهراه می انداختند !؟
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
ایشون امی لی پاچولک هستند پرستار بخش مراقبتهای ویژه در یکی از بیمارستانهای نیویورک که 18 مارس در مصاحبه با تلویزیون از کمبودها گلایه کرده بود اما یک روز بعد تا اطلاع ثانوی از کار معلق شد بیمارستان هم گفته به مرخصی استعلاجی رفته و تنبیه نبوده
آزادی بیان غریبا کشته مارو 😁
💬هاون مدیا
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
▪️می دونید چه کشورهایی به ایتالیا کمک تجهیزاتی و تیم پزشکی فرستادند؟
چین
روسیه
کوبا
ونزوئلا
چهار تا کشوری که در دنیا به عنوان “رژیم” دیکتاتوری معروفند.
کشورهای دموکراتیک اروپایی عوضش کمکهای ارسالی رو وسط راه زدند!
آمریکا هم که نه تنها چیزی نداد بلکه ۵۰۰ هزار تا کیت تست هم گرفت!
💬 فرزانه
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 چرا از #آزاداندیشی و مناظره می ترسیم؟
🔹موضوعات اخیری که در کشور به واسطه #کرونا پدید آمده، مردم را دچار نگرانی کرده و به شدت به شفافسازی و تبیین نیاز دارد. مسائلی چون حمله بیولوژیکی، طب سنتی، طب اسلامی، طب جدید، قرنطینه شهرها و استان ها، تعطیلی ادارات و بازار، تعطیلی حرم ها و مساجد، تعطیلی اقتصاد و تولید، مشکلات نظام بهداشت و درمان کشور، ضعفهای مسوولین و نهادها، عدم یکپارچگی تصمیمات و اختلاف بین دولت با سایر نهادها و ... .
🔹هیچکدام از مسائل بالا به درستی برای عموم مردم تبیین نشده؛ لذا افکار عمومی به راحتی اسیر شایعات و رسانههای بیگانه و فضای مجازی افسارگسیخته می شود. قرائت رسانههای بیگانه از کرونا یک چیز است، قرائت تلویزیون ایران یک چیز است، قرائت مجموعههای رسانهای داخلی چند چیز است و هر صاحب تریبونی یک تحلیل و تعریف دارد. معلوم است مردم پریشان و مشوش می شوند.
🔹یک عده با قطعیت میگویند چین مقصر است، عده ای با قطعیت قم را مقصر میدانند، گروهی به قطع آمریکا را عامل می دانند، برخی معتقدند که با یک حمله بیولوژیکی روبرو هستیم، دانشمندانی بر این عقیده اند که چیزی نیست و با آب شلغم خوب میشود! و در مقابل عده ای مصرند که ۷۰ درصد جامعه مبتلا خواهد شد و ... ! این در حالی است که هیچکدام از این گزارهها، تااین لحظه اثبات نشده اند و شاید بعداً اثبات شوند. تابه اینجا صرفا با احتمالات روبرو هستیم. در این فضای عدم قطعیتها، اذهان مردم مشوش است.
🔹در جدال روایت های قطعی، چه باید کرد؟ راه رسیدن به واقعیت چیست؟ بهترین راه حل آزاداندیشی و مناظره است. ما باید از بن دندان به فضای آزاداندیشی و مناظره معتقد باشیم و به آن عمل کنیم. کاری که شهید مطهری و شهید بهشتی در اول انقلاب کردند و در تلویزیون با مارکسیست ها و مجاهدین و توده ای ها و لیبرال ها مناظره می کردند سالهاست وجود ندارد.
🔹امروز رسانه های حرفه ای دنیا که روزانه مشغول مدیریت افکار و جریان سازی اند همچون بی بی سی(به زبان های مختلف) از فضای آزاداندیشی و مناظره و برنامه های گفتگو محور چالشی برای رسیدن به اهداف خود استفاده می کنند. بی بی سی با تمام خباثتش ابایی ندارد که گاهی از اوقات، طرفداران جمهوری اسلامی را هم دعوت کند. بارها شده شخصیتی مثل نجاح محمدعلی از حامیان انقلاب اسلامی را به برنامه های چالشی و مناظره دعوت کرده است.(همین نکته من را برخی طرفداری از بی بی سی هم تفسیر می کنند!)
🔹ترس از مناظره و گفتگوی چالشی در جان برخی مدیران جمهوری اسلامی در تلویزیون و رسانه های رسمی نهادینه شده است و راهی به جز شکستن این تابو نیست. شاید مثال مصطفی تاجزاده جالب باشد که خیلی از نیروهای انقلابی وی را یک ایدئولوگ و استراتژیست جریان برانداز می دانستند و مناظره با وی یک تابو بود اما با یکی دو مناظره مشخص شد چیزی در چنته ندارد.
🔹تریبون های مونولوگ و یک طرفه دردی را درمان نمی کند. تنها راه گفتگو و کرسی های آزاداندیشی و مناظره است. وقتی آزاداندیشی نباشد فضای برچسبزنی و تهمت همیشه جلوی تحلیل و تبیین را میگیرد. تحلیلگرانی را میشناسم که بخاطر ترس از برچسبزنی و تهمت و اهانت و حتی تهدید، شمشیر تحلیل را غلاف کردند. این برچسب ها هم معمولاً از ناحیه کسانی زده می شود که از کوچکترین انتقاد ترسیده و آن را به ضدیت یا مخالفت با نظام، نفهمی و بی بصیرتی و ... تفسیر می کنند.
🔹به تلویزیون و خبرگزاری های رسمی که امیدی نیست وقتی برنامه های چالشی چون ثریا و جهان آرا را تعطیل می کند اما جریان انقلاب می تواند از همین فضای مجازی و ظرفیت هایی چون آپارات استفاده کند. تک تک مباحث اخیر و متن و حواشی کرونا به شفاف سازی و تبیین و تحلیل نیاز دارد.
✍ #داود_مدرسی_یان:
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi