🔻اظهار ناامیدی غربگرایان از اروپا در یک جلسه خصوصی
🔹دولت پس از هشت ماه وقتکشی اروپا: روی اروپا حساب راهبردی باز نمیکنیم!/ دولت تا چه زمانی به اجرای یک طرفه برجام ادامه خواهد داد؟
🔹مشخص نیست اگر آنگونه که در این جلسات خصوصی گفته می شود که اروپا انگیزه سیاسی برای ادامه دادن برجام را ندارد و ایران نمی تواند روی آنها حساب راهبردی باز کند چرا باید ایران این خسارت نامه را ادامه بدهد درحالی که هیچ عایدی از آن نمی برد! مگر قرار نبود به شرط حمایت اروپا از برجام برجام با اروپایی ها ادامه داده شود؟
🔸گزارش کامل:
📎 air.ir/pEp
⭕️ برخی واکنش های توییتری به اظهارات امروز روحانی:
👤 عباس عبدی، تحلیلگر سیاسی اصلاح طلب:
🔹آقای روحانی حمله تندی را به اقتصاد دولتی کرد. من طرفدار اقتصاد دولتی نیستم ولی مشکل اقتصاد ایران نه دولتی بودن که غیر علمی و فاسد و رانتی بودن است. نمونه نیشکر هفتتپه گویا است. این حرفها را میشنویم میترسیم نکند باقی مانده را باید به ثمن بخس رد کرد و رفت.
👤مهدی قاسم زاده، فعال رسانه ای:
🔹دکتر روحانی در تقدیم بودجه به مجلس بخوبی مشکلات را ریشهیابی کرد و از لزوم اصلاح نظام بانکی و شفافیت سخن گفت و خواستار قطع وابستگی بودجه به نفت شد و اذعان نمود که عمده مشکلات، بخاطر ناکارآمدی داخلیست تا عوامل خارجی؛ کاش رییسجمهور نیز این سخنرانی را گوش کرده و به آن عمل کنند!!
👤 امیرعلی صفا، حقوقدان:
🔹امروز آقای رئیسجمهور در مجلس گفته: "با قولی که وزیر کار داده است سال ۹۸ سال عرضه بنگاههای اقتصادی به بازار سرمایه خواهد بود و انشاالله همه "شستا" به بازار سرمایه خواهد رسید."
🔹با این وضع سازمان خصوصیسازی و قراردادهای محرمانه، خدا رحم کنه!
دولت عراق #کریسمس را تعطیل رسمی اعلام کرد
🔹مسیحیان عراق امسال برای اولین بار تعطیلات را در مناطقی که از دست داعش آزاد شده، جشن گرفتند.🎅🎄
ملتهب بودن بازار ارز در دولت دهم بدلیل بی تدبیری بود و در دولت دوازدهم بدلیل تحریم های ظالمانه!
چندساله امور مملکت رو رها کردین و چسبیدین به برجام که تهش بگید تحریم ظالمانه؟؟
ما چهل ساله که تحریمیم و شما نمیخواید بفهمید راه حلش تمرکز بر داخل هست.
•🇮🇷خانِم زهره🇮🇷•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کنایه دلاوری، مجری تهران بیست به پارکینگ لاکچری یکی از آقازاده
قطعا این ماشینها نتیجه زحمات خودته! هیچ ربطی هم به واردات با ارز 4200 تومانی نداره!
دولت درحالی در بودجه سال آینده #وام_ازدواج جوانان را افزایش نداده که باتوجه به منابع قرض الحسنهای که در سال آتی در اختیار بانکهاست میتوان این مبلغ را لااقل تا دو برابر افزایش داد و تا حدودی باتوجه به افزایش هزینههای ازدواج، کمک شایانی به #جوانان کرد؛ البته مشکل اساسی دیگر در زمینه دریافت این وام، فراهم کردن ضامنهای متعدد با گواهی #کسر_حقوق است که آنهم با اجرای درست مصوبه سال ۹۶ بانک مرکزی مبنی بر ضمانت قراردادنِ #یارانه افراد و خانوادههای آنها، براحتی قابل حل است اگر تنها کمی مسئولین محترم در این زمینه دغدغهمند باشند و همت کنند!!
#تدبیرم_آرزوست
🔴 ماجرای #قوچعلی و #سپاه!
🔹جوانمردی بود به نام قوچعلی؛ در دهستانی زندگی می کرد؛ قوچعلی ۸ فرزند پسر داشت و ۵ دختر؛ خانه قوچعلی، خانه امید همه اهالی بود. هر وقت گره به کار کسی می افتاد قوچعلی و فرزندانش به دادش می رسیدند؛ به داد همه میرسید از کدخدا و بزرگان ده گرفته تا افراد عادی و دهیاری و مسجد محل! از شخم زدن زمین و برنج کاری و گندم کاری و درو کردن تا ساخت و ساز و لایروبی جوبهای کشاورزی!
🔸هرکس به مشکلی بر می خورد قوچعلی و پسراش؛ سیل می آمد قوچعلی و پسراش؛ دهستان بالا آب را قطع می کرد قوچعلی و پسراش در صف اول مبارزه بودند؛ دهستان پائین قُلدری می کرد قوچعلی و پسراش؛ مراسم فاتحه ای پیش می آمد قوچعلی و پسراش کارهای کفن و دفن را انجام داده و امور را رتق و فتق می کردند؛ عزای مراسمات هم با دختران قوچعلی بود؛
خلاصه قوچعلی و پسران و دخترانش غمگسار و غمخوار و غم زدای ده بودند و عطوفت و دلسوزی آنان زبانزد عام و خاص بود.
🔹درد ماجرا آنجاست که به وقت شادی و عروسی، به وقت توزیع ارزاق و سهام، به وقت توزیع سبد کالا، به وقت دارایی، اهالی با قوچعلی و فرزندان قهر بوده و همچون دشمنی برخورد می کردند! عروسی که می شد همه را دعوت می کردند اما قوچعلی و پسراش رل نه! میگفتند نه خانواده قوچعلی را خبر ندهید! اهالی در وقت لیست کردنِ اسامی مدعوین برای مراسمات شادی و ولیمه و جشن ها، اخم و تخم کرده که خانواده قوچعلی تعداد بالایی دارند و شام و شیرینی به تعداد نیست! به وقت توزیع کالا و ارزاق، قوچعلی و پسران به علت تعداد بالا بی نصیب بودند!
و اینگونه ماجرای قوچعلی و پسران و دختران، مثلی شد در میان مردمان!
🔸حالا حکایت ما، حکایت سپاه و سایر نیروهای نظامی و امنیتی کشور است؛ به وقت جنگ، سینه سپر کرده و تیرها و گلوله ها را به جان خریده تا به مردم آسیبی نرسد؛ مرزهای کشور را در منطقهی سراسر آتش حفاظت کرده و دشمنان آمریکایی و تکفیری را کیلومترها عقب رانده و عقب نگهداشته اند؛ در سرمای سوزان، جانها را بر سر دست گرفته و تقدیم حضرت عشق کرده و به قیمت خون، مرزها و شهرها را ایمن نگه داشته اند. در کاری که به آنها محول شده، در موشک سازی و اسلحه سازی به خودکفایی رسیده و امید خود را به بیرون مرزها نسپرده اند.
🔹به وقت صلح هم طبق اصل ۱۴۷ قانون اساسی با درخواست دولت به کارهای امدادی، آموزشی، تـولیـدی و جـهـاد سـازنـدگـی می پردازند؛ در وقت سدسازی و جاده سازی و تونل سازی و ... سپاه و نیروهای مسلح؛ به وقت زلزله سپاه و نیروهای مسلح؛ به وقت سیل سپاه و بسیج؛ به وقت محرومیت زدایی و سازندگی و اردوهای جهادی، سپاه و بسیج. سیاسیون و اقتصادیون وظایف خود را انجام نمی دهند و در وقت و بی وقت از سپاه و بسیج و نیروهای مسلح استمداد می طلبند.
🔸اما هر سال زمان بودجه بندی که می شود از رئیس جمهور گرفته تا وزیر وزرا و نمایندگان - که بود و نبودشان ظاهراً سودی برای مملکت ندارد و گاه نبودشان هم بهتر است - سال به سال بودجه نظامی و امنیتی و دفاعی را کم و کمتر می کنند! بودجه سپاه که کمتر از ۲ درصد بودجه کشور را نیز در طول سال محقق نمی کنند!
🔹آخر سر هم، بی عرضهگی و ناکارآمدی خود را به اقتدار امنیتی و موشکی و دفاعی گره می زنند که اینها عامل مشکلات اند! عامل تحریم اند! حال آنکه عامل تحریم، وابستگی به دلار و وابستگی به خام فروشی نفت است و عامل مشکلات، سوءتدبیر سیاسیون و اقتصادیون و اختلاس و فساد و ناکارآمدی آنان است؛ تا زمانیکه این وابستگی به دلار و خام فروشی نفت بر قرار است ابزار دشمن تحریم است. چنانچه اقتدار دفاعی و موشکی و نفوذ منطقه ای نباشد دیگر ابزار دشمن تحریم نیست بلکه ابزار دشمن، جنگ نظامی و حمله برق آسا و حتی حمله اتمی(طبق تهدید صریح اوباما به حمله اتمی به ایران)، است!
🔸حال ماجرای سپاه و سایر نیروهای مسلح، شباهتی به ماجرای قوچعلی و فرزندانش دارد. در وقت نیاز بروید قوچعلی و پسرانش را صدا بزنید و در وقت تقسیم بودجه و دعوت به عروسی، نه بودجه شان زیاد است و تعدادشان افزون!
❗️وای به قدرنشناسی و ناسپاسی بخشی از ما مردم و بخشی از حضرات مسئولین!
✅ #داود_مدرسی_یان
🚩 لاریجانی: بودجه ۹۸ دو هفته پیش باید به مجلس ارائه میشد
🔹رهبر معظم انقلاب تدابیری داشتند که این بودجه باید متناسب با شرایط تحریمی مورد بازبینی قرار گیرد؛ لذا جلساتی در همین زمینه برگزار شد و آقایان بحث کردند و به این نتیجه رسیدند که سقف بودجه باید از 430 و خردهای پایین آورده و هزینهها را کاهش دهند.
🔹برخی از مواردی که رهبری بر روی آن تاکید داشتند، علی الخصوص در زمینه اشتغال و فضای تولید این بود که بسترهای مناسبی برای این موضوعات فراهم شود. البته ایشان به یک نکته مهمتری هم اشاره کردند که به نظر بنده هم خیلی کلیدی است و آن این است که باید ساختار بودجه متناسب با چالشهایی که در کشور وجود دارد، تنظیم شود و برای این کار باید یک نقشه راهی برای بودجه سالهای 98 و 99 تنظیم شود