اقدام #فرهاد_مجیدی برای پیش کشیدن مشکلات اقتصادی مردم و پرسپولیسی، استقلالی کردن موضوع، گواه خوبی است که اولاً مشکلات معیشتی مردم صرفاً دستاویزی است برای سلبریتیها که هر اقدامی که خواستند بکنند و سپس با توسل به آن، فرافکنی نمایند و درثانی اقدام او در پرسپولیسی، استقلالی کردن موضوع نیز دقیقاً شبیه همان حرکت #نماینده_سراوان است که قصد داشت با قومی، مذهبی کردن موضوع و سوءاستفاده از هیجانات، بنحوی قانون گریزیِ خود را کتمان کند؛ از قرار معلوم جناب مجیدی نیز به تبعیت از دولتمردان محترم، به کارکرد ایجاد دوقطبی در ماله کشی بخوبی پی بردهاند!!
#مهدی_قاسم_زاده
🔴شورش سلبریتی ها علیه نظم اجتماعی و قانون
چند روز پیش دروازهبانِ معروف و سابق #پرسپولیس، بینیِ یک نفر را میشکند و امروز بازیکن سابق #استقلال با افتخار از قانون گریزیِ خود فیلم گرفته و منتشر میکند تا مثلاً از این طریق لشکر فالوئرهای خود را به جان #پلیس_وظیفهشناس بیاندازد؛ این حسِ طلبکارانه که گمان میکند چون #پول دارد و #معروف است پس میتواند #قانون را دور بزند، محصولِ گنده کردنِ #سلبریتیهای_بیسواد است که درصورت برخورد نکردن با آنها، نتیجهاش میشود شوراندنِ مردم علیه قانون و مجریانش، آنهم درحالیکه اولاً در تمام دنیا از رانندهای که رانندگیِ پرخطر دارد، تست الکل میگیرند و درثانی در اجرای قانون برای افراد مشهور حتی سختگیریِ بیشتری میکنند!!
#علیرضا_حقیقی
#فرهاد_مجیدی
هدایت شده از کانال پژوهشی یهودشناسی
37.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 مستند <<بندگان خدا و بردگان شیطان>>
✅ قسمت 1⃣: معمای آفرینش انسان
♨️ توصیه می کنیم حتما ببینید
#آخرالزمان
#بندگان_خدا_بردگان_شیطان
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🎬 مستند <<بندگان خدا و بردگان شیطان>> ✅ قسمت 1⃣: معمای آفرینش انسان ♨️ توصیه می کنیم حتما ببینید #
توصیه میکنیم ادامه این مستند را در کانال پژوهشی یهودشناسی پیگیری کنید👆👆👆
حتما ببینید
🔰وحید یامین پور:
🔸بعد از اردشیر زاهدی، مهاجرانی و عبدالکریم سروش، حالا نوبت بنیصدر است. به نظر میرسد بریدهها زودتر پیام "گام دوم" را دریافت کردهاند. اپوزوسیون میبیند اگر بناست آلترناتیو جمهوری اسلامی، تهیمغزهای بیگانهپرستی مثل پهلوی یا رجوی باشند، بهتر است طرف کشور خود بایستند تا انگ خیانت نخورند.
بخشی از سخنرانی اخیر ابوالحسن بنیصدر در پاریس را بخوانید: 🔻
آقای رضا پهلوی! پدر و پدر بزرگت چه سودی دیدند که چسبیدی به خارجیها؟
جامعه ایرانی باید خود را مسئول سرنوشت خویش بشناسد، باید پایان داد به این تبلیغ دروغ که شما مردم، هیچ نقشی ندارید و آلت فعل این نخبهها هستید.
الان چهل سال گذشت، ببینید در این چهل سال چند گروه از گروههای سیاسی هستند که مخاطبشان مردمند؟
همه، مخاطبهشان یا با ایالات متحده است یا با رژیم، اصلا مثل اینکه این ملت وجود خارجی نداره.
آقا رفته در کنگره آمریکا و با نمایندگان دموکرات و جمهوریخواه درباره تدابیری که برای حمایت از مردم ایران [است] گفتوگو کرده، شما با مردم ایران گفتوگو نمیکنید بعد رفتید با سناتور و نماینده جمهوریخواه درباره ایران که آنها چه باید بکنند، که ایران چه بشود، گفتوگو کردید!
به من میگویند که بیگانههراس هستی. من از بیگانه، هراسی ندارم اما اینکه بیگانه را سر سوزنی در امور کشور دخالت بدهم، سخت هراسانم. ما وسط دنیاییم، ایران کشوری است که بیشتر از هر کشور جهان همسایه دارد، همه هم مزاحم و متجاوز، باید چه کار کنیم؟ ما این اصل موازنه عدمی را مبنا میشناسیم به این معنا که به قدرت خارجی در امور داخلی دخالت نباید داد.
اگر ملتی لایق نیست که خویشتن را اداره کند، من چرا بشوم وسیله سلطه بیگانه بر او؟ من باید بروم دنبال این ملت که لیاقت پیدا کند، اما به باور من این مردم عادی ایران نیستند که لایق استقلال و آزادی نیستند، این بخشی از این نخبه سرسپرده ایران است که باید الاوبالله خود را به بیگانه آویزان کند.
خوب به این آقا [رجوی] گفتم نرو بغداد، میروی و میشوی وجهالمصالحه. حالا رفت و آن صدام ورشکست، حالا به هر بیگانهای سر سپردند.
ما باید حساسیت به "استقلال" را صد در صد بکنیم. والله به ضرس قاطع میگویم: حیات ملی ایران در خطر است.
من برای قدرت خارجی سر سوزنی حقی در تحول ایران قائل نیستم؛ پس با وابسته به قدرت خارجی همکاری نمیکنم.
✔️سید ابوالحسن بنیصدر، پاریس، شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۷
#وحید_یامین_پور
💠 در صف نمازجمعه حرم مطهر رضوی ع نشسته بودم که حضرت آیت الله شیخ احمد عابدی در نزدیکی نشستند. پس از نماز ، خدمتشان عرض کردم : شنیده ام جنابعالی در "تندخوانی" ید طولایی دارید. تواضع فرمودند. گفتم ممنون می شوم پاسخ بفرمایید.
گفتند بیست سال پیش مقداری کار کردم.
پرسیدم در چه حد مهارت دارید؟
گفتند در دقیقه ، ۱۲۰۰ کلمه می خوانم.
گفتم: شنیده ام بحار الانوار را چند بار خوانده اید.
گفتند: سه دور! ( هر دور ، ۱۱۱ جلد است!) هر دور ، سه ماه!
گفتم: شنیده ام حضرت آقا هم تندخوانی دارند.
گفتند: بله ؛ ایشان و مرحوم آیت الله خزعلی هم در همان مجموعه ای که ما تندخوانی آموختیم ، آموزش دیدند.
اینجا که رسید ، شیخ احمد عابدی با یک جمله مرا مبهوت کرد.
گفتند: ابتدایی که در تهران به مجموعه نصرت رفتم تا مهارت تندخوانی بیاموزم ، تابلویی بر دیوار موسسه دیدم که نوشته بود:
حضرت آیت الله خامنه ای ، در مجموعه نصرت تندخوانی فرا گرفته اند و در میان هنرجویان ، رتبه اول را دارند!
خدا را شکر می کنم نعمت زندگانی مرا قرین دوره زعامت یکی از بندگان استثنایی و تکرار نشدنی اش قرار داد...
#مصطفی_امینی_خواه
#فوری
درخواست رسمی پاکستان از جمهوری اسلامی ایران برای حل مناقشه هند و پاکستان
♦️سفارت پاکستان خواستار ایفای نقش تهران در حل تنش مرزی با هند شد
🔹«سفارت جمهوری اسلامی پاکستان در تهران از جمهوری اسلامی ایران مصرانه تقاضا می کند که نقشی فعال در تنش زدایی و یافتن راه حلی صلح آمیز برای این معضل ایفا کند»
پ.ن: این اقتدار و نقش مثبت ایران در منطقه و حل مناقشات بین کشورها رو نشون میده
🔰حاتم بخشی و لقب فروشی از کیسه تاریخی ملت !
✅(از معجزه هزاره سوم و سردار سازندگی تا امیرکبیر زمان و ژنرال نفت!!)
🔴رئیس جمهور در اثنای انتخابات گذشته خطاب به رقیب گفتند که بگذارید امام رضا (علیه السلام) برای همه مردم باشد! ( یعنی مثلا شخصیت های مقدس و یا بزرگ را خرج انتخابات و جناح ها نکنید ) من سخن ایشان را کمی بسط داده و از شخصیت های مقدس و الهی به رجال بزرگ و محترم تاریخی هم سرایت داده و به دولتمردان و لقب فروشان که در مطبوعات و امپراطوری تبلیغی دولت فراوانند توصیه می کنم حرمت شخصیت های تاریخی - ملی را هم نگه دارند و امثال امیرکبیر و دیگران را هم به آسانی در القاب ، پیشکش این و آن نکنند ، چرا که هنوز جوهر امثال برجام نخشکیده و تبعاتش معلوم نشده ، عده ای متملق و چاپلوس برای خوش خدمتی به فلان وزیر و یا صاحب قدرت از کیسه تاریخی ملت خرج کرده و لقب فروشی می نمایند و نمیدانند چند وقت دیگر که خدای ناکرده سست بودن فلان قرارداد و بهمان معاهده معلوم شود، به تبع آن آذهان ساده اندیش خواهند گفت لابد آن بزرگان تاریخی هم مثل حضرات اینگونه عمل کرده اند ! و این یعنی بی اعتمادی ملی و از بین بردن شاخص ها و ارزشهایی که یک ملت برای ادامه حیات و عزت و هویت خود بدان سخت نیازمند است ۰
🔵البته از انصاف نگذریم از این طرف قضیه هم استفاده از تاریخ نباید شتابزده و افراطی و کینه ورزانه باشد و مثلا برجام را بدون طی کردن معقول زمان و معلوم نبودن کامل نتایج، با ترکمانچای و گلستان مقایسه نمود ؛ این کار هم بدون مطالعه و تحقیق عمل درستی نیست و نوعی تطبیق غلط و شتابزده است۰
♦️شاید تعجب کنید نویسنده این سطور چندی قبل امام خمینی را با شاه اسماعیل صفوی مقایسه کردم ۰ ممکن است دوستان بگویند این انتقاد و نقد به خودتان هم وارد است ! در جواب باید بگویم پرونده امام راحل امروز بسته شده و افکار و عملکرد ایشان قابل قضاوت و ارزیابی می باشد ۰ و از طرفی به اجماع همه ، امام خمینی یک نظام سلطنتی را سرنگون و نظام جدیدی را بینانگذاری نمود ؛ از این جهت نقش تاریخی ایشان ( و نه شخصیت اخلاقی و علمی و اجتماعی ) با یک بینانگذار بزرگ تاریخی دیگر مثل شاه اسماعیل صفوی قابل قیاس است۰ در ثانی مقایسه شخصیت های تاریخی غیر همزمان یک مطلب است و تطبیق افراد در سمت وزارت و وکالت و سیاست که زنده اند ، با افراد تاریخی خوشنام گذشته برای اقناع کردن سیاسی و پیروزی جناحی مطلب دیگری است ۰
🔷باز در مورد استفاده از تاریخ بین گذشته و حال مواردی هست که نه به صورت "لقب فروشی غلو آمیز" بلکه برای بیان عبرت و یا قانون مندی اجتماعی و سیاسی و نوعی فلسفه تاریخ استفاده میشود ؛ نویسنده این سطور چندی قبل در مورد پدیده" نادر شاهی" به روسای جمهور سابق و اسبق و لابد فعلی و آینده هشدار دادم و گفتم با استفاده از زندگی توامان حماسه آمیز و فاجعه بار نادر شاه افشار، مواظب باشید محبوبیت و حماسه ملی اقبال و رای مردم برای شما به ادبار و فاجعه ملی مبدل نشود !!
🔴 در مورد دیگری موفقیت های سردار قاسم سلیمانی علیه داعش در عراق و سوریه را با احساس غروری که سردار امامقلی خان در فتح هرمز علیه استعمار پرتغال انجام داده بود مقایسه کرده و نتیجه گیری نمودم که ظهور چنین سرداران موفقی در نتیجه وجود رهبران بالیاقت و بزرگ می باشد ۰ بیان این مثال ها برای فهم قانون مندی در تاریخ ایران مطرح میشود و برای غلو و تملق و یا برای لقب فروشی و فرصت طلبی نبوده بلکه صرفا درسها و عبرتهای تاریخی است ۰ لذا این مقدار تطبیق نه تنها مذموم نیست بلکه مصداق گذشته چراغ راه آینده میتواند تلقی گردد ۰
✅این مطلب را هم در نظر داشته باشیم ، ما دو نگاه به تاریخ میتوانیم داشته باشیم :
اول تاریخ را در خدمت سیاست قرار دادن و دوم از تاریخ برای سیاست درس آموختن ؛ خواننده با بصیرت تفاوت و ارزش این دو زاویه دید را به خوبی می فهمد ۰ البته ذکر این نکته مهم است که قضاوت و معدل تاریخی دادن به اشخاص، کار سهلی نیست که به سادگی بشود با پول و قدرت و تبلیغات آن را در خدمت سیاست روز در آورد ؛ شاید هم بایستی گفت :
♦️ تاریخ سخت گیرتر از این حرفهاست ۰ ♦️
و عبارت روشن تر :
🔷مرکب تاریخ به راکب سیاست خیلی سواری نمی دهد🔷
یاداشت هفته : دکتر #موسی_نجفی
آب گوشت را چند حساب کردید؟!
✍ قیمت طلا دیروز در در ساعت های مختلف تفاوت داشت و بعد از ظهر، هفت هزار تومان گران تر از صبح معامله شد. یاد حرف های اردیبهشت پارسال آقای روحانی افتادم که در سفرهای تبلیغاتی و انتخاباتی می گفت "صبح نمی دانستیم ساعت ۱۱ یا ۱۲ ظهر قیمت دلار چقدر می شود (کف و سوت حضار: روحانی دوست داریم). نمی دانستیم قیمت سکه چند می شود".
🔹آقای روحانی پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال 92، علت را توضیح داده بود. او در حالی که برای انتخابات آماده می شد، در برنامه «با دوربین» شبکه یک تلویزیون درباره افزایش قیمت ارز گفته بود: "مشکل کجاست؟ مشکل عدم مشورت، مشکل خودشیفتگی، مشکل عدم استفاده از ابزار علمی برای اداره کشور، مشکل بیثباتی است. این ثباتی چگونه به مردم اطمینان و آرامش خواهد داد؟ مردم مدیریت کارآمد، ثبات، آرامش، و آینده نگری میخواهند".
♦️البته آن روز، در حالی که برنامه هسته ای سر جایش بود، قیمت پراید 7 میلیون تومان بود اما ظرف پنج سال، 8 برابر (800 درصد افزایش) شد. قیمت گوشت در دولت روحانی 4 برابر گران تر شد، 400 درصد افزایش. و قیمت مسکن هم دست کم، 350 درصد افزایش داشته است.
🔹آن زمان کسی نمی گفت دچار قاچاق گوشت و مشکل بانکی در واردات گوشت هستیم. چون ارزش پول ملی بالا بود، قاچاق نمی صرفید، گوشت هم به اندازه کافی در بازار بود تا نیاز به واردات آن نباشد . اغلب مردم نیز در تامین گوشت مورد نیاز مشکل نداشتند.
♦️تا برجام را نپذیرفته بودیم، حرفی از تعهدات FATF و CFT و پالرمو هم نبود. و کسی هم تامین آب خوردن مردم را به واگذاری برنامه هسته ای در قالب برجام و تامین گوشت مردم را به قبول دیکته های FATF مشروط نمی کرد. (باید توافق حاصل شود، تا مشکل آب خوردن مردم برطرف شود). اما از وقتی قرار شد به قول دوستان، نرمال شویم و تحریم ها را دور نزنیم و گردن کج کنیم تا مثلا غرب هم نرمش به خرج دهد، نابسامانی های بی سابقه ای در مدیریت اقتصاد کشور شکل بست.
🔹علت اصلی را باید در عدم حمایت از تولید و اقتصاد ملی مقابل رقبای خارجی، واردات زدگی، لو دادن کانال های مقابله با تحریم و انسداد آن، خود تحریمی و فرصت سوزی به امید تغییر دشمنی دشمن جست و جو کرد. اما متاسفانه برخی دولتمردان به جای تدبیر و تغییر رویه، همچنان عدم تصویب مطالبات FATF را علت نابسامانی اقتصادی می دانند.
♦️سطح همکاری ما با FATF در دو سال گذشته همان است که بوده و لااقل تا چهار ماه دیگر نیز همان است. اما چرا پراید 20 میلیونی در 10 ماه به پنجاه میلیون می رسد و قیمت سکه و گوشت، دو تا سه برابر گران تر می شود؛ جزبه خاطر لجبازی و بی کفایتی و سوء مدیریت؟! مرد طلا فروش می گفت "گفته اند چون پالرمو تصویب نشده و قالیباف هم علیه آن حرف زده، طلا همین دیروز هفت هزار تومان گران شده"؛ اما هم او می گفت: دروغ گفتند و فریب مان دادند.
#محمد_ایمانی
نسبت گرانی با FATF؛
فریب دهندگان و ضریب دهندگان
✍ چالش اقتصادی موجود در شکلی که مردم آن را لمس می کنند، یعنی "گرانی بی قاعده"، ربط تعیین کننده ای با فشار سیاسی خارجی ندارد. منظور از فشار سیاسی خارجی، همین فشار برای تصویب انتظارات FATF در قالب الحاق به کنوانسیون های CFT و پالرمو است.
🔹در چند هفته اخیر، برخی مدیران دولتی به ویژه شخص آقای روحانی به همراه طیفی از نشریات و سایت ها و کانال ها، تلاش پر حجمی را سامان داده اند تا به هم ریختگی قیمت ها را به عدم تصویب لوایح الحاق به پالرمو و CFT نسبت دهند و مجمع تشخیص مصلحت نظام را تحت فشار شدید بگذارند.
♦️آنها می بینند که اغلب اعضای "مجمع" حساس شده اند و نمی خواهند کلاهی که در ماجرای برجام سر نمایندگان مجلس نهم رفت و همچنان بر سر مجلس دهمی ها سنگینی می کند، دوباره با ابعاد وسیع تر بر سر ملت و کشور برود. بنابراین با ایجاد فضای سنگین و عوام فریبی، سعی می کنند افکار عمومی را از علل واقعی نابسامانی اقتصادی موجود منحرف کنند.
🔹سوء مدیریت، تعلل و برجام زدگی، رها کردن نظارت و عدم تنظیم بازار، عدم اهتمام به مبارزه با تروریسم اقتصادی و جولان سودجویان دانه درشت، و اصرار بر نپذیرفتن اشتباه در مسیر تنظیم و اجرای برجام، از علل مهم آشفتگی اقتصادی است.
♦️اما در این میان اگر باید برای فشار اقتصادی و سیاسی خارجی هم سهمی قائل شد، این سهم نه از آنِ خود فشار خارجی، بلکه متعلق به جریان #ضریب_دهنده و موثر کننده آن در داخل است. اکنون با وجود اینکه دو سال است نسبت مشخصی با FATF داریم و حداقل تا چهار ماه دیگر نیز این وضعیت برقرار است، هفته هاست به مردم چنین القا می شود که گرانی ها زیر سر عدم تصویب دو لایحه در "مجمع" است.
🔹در واقع، خود برخی دولتمردان و سیاست بازان و رسانه های ماموریت دار زنجیره ای هستند که برای فرار از پاسخگویی درباره چک بی محل برجام (و وعده های فریبنده پیرامونی آن)، به FATF و CFT و پالرمو اعتبار می دهند و مجالی فراهم می کنند تا سودجویان اقتصادی و بزک کاران سیاسی بتوانند با #بهانه_جویی بازار را مختلف ملتهب کنند. فقط برای اینکه برخی مدیران، نپذیرند در برجام (معامله نقد-نسیه) سرشان کلاه رفته و باید تغییر مسیر دهند.
♦️به عبارت دیگر، اکنون با جریان سازمان یافته ای در داخل رو به رو هستیم که برای فرار از مسئولیت و نپذیرفتن اشتباه خود حاضرند به بلوف توخالی و کم رمق دشمن، ده ها برابر ضریب دهند، صحنه آرایی کنند، موج روانی مصنوعی بسازند و دنیا را به کام غارتگران اقتصادی کنند. این مصداق ضرب المثل "در آتش نشاندن بازار به خاطر یک دستمال" است.
🔹لابد باید به هر قیمت این انگاره را به مردم حقنه کنند که اعتماد به دشمن، نه تنها خسارتی بزرگ نبوده، بلکه خدمتی حیاتی به کشور بوده و همین روند امنیت فروشی، آینده فروشی و خلع قدرت ازملت و کشور را باید ادامه داد! اگر برجام حاصل خطا بود، این بار با تعمد رو به رو هستیم.
#محمد_ایمانی
🚦از چه سنی برای فرزندم موبایل یا تبلت بخرم ؟
📍در حاشیه تمام کارگاه ها این سوالی است که والدین حاضر در جلسه مطرح می کنند. در پاسخ به این سوال باید گفت دو مرحله باید قبل از اقدام به خرید طی شود. ابتدا از خودتان درباره آمادگی فرزندتان برای در اختیار داشتن این امکان سوال کنید و دوم تعیین شروط استفاده از آن برای فرزندتان. پس قبل از اجرای تصمیمتان این دو مرحله را سپری کنید.
🔸سوالاتی که باید برای آنها پاسخ مناسب داشته باشید:
- آیا فرزند شما احساس مسوولیت پذیری دارد؟ آیا فرزند شما در زندگی روزمره نیاز به دسترسی سریع به دوستانش از طریق شبکه های اجتماعی دارد یا خیر؟ آیا فکر می کنید که فرزندتان استفاده مسوولیت پذیرانه ای از موبایل خواهد داشت مثل استفاده نکردن از موبایل در حین درس یا حتی در مدرسه یا اینکه موجب مزاحمت با موبایل و تبلت برای دیگران نخواهد داشت؟ آیا اگر برای فرزندتان محدودیت برای صحبت با موبایل و تبلت با دوستانشان بگذارید به آن عمل می کند؟
حال از خودتان بپرسید با این شرایط آیا فرزندم در سن مناسبی برای استفده از موبایل است؟ آیا نسبت به آسیب های استفاده از موبایل و تبلت اطلاعات کافی دارد؟ آیا آگاهی های لازم را به او داده ام؟ اگر جواب نه است پس هنوز برای خرید موبایل و تبلت اقدام نکنید چون بعد از خرید موبایل و تبلت برای کودک دیگر به سختی می توان این جعبه کوچک جادویی را از او پس گرفت.
✍ #معصومه_نصیری