🚦آیا ما به #عصر_جدید نیاز داریم؟ عصر جدید یا عصر ابتذال شعارهای فرهنگی؟
🔺نقدی بر تقلید صداوسیما از برنامههای سرگرمیمحور غربی
🔸برنامه استعدادیابی #عصر_جدید که این شبها از شبکه سه پخش میشود؛ به دلیل تاثیرگذاری، نقطهی عطفی در تلویزیون ایران محسوب میشود. برنامهای که نمونههای اصلی آن، سالهای سال در شبکههای سرگرمی جهان پخش میشده و همواره مورد استقبال تودهی مردم قرار میگرفته است. #علیخانی که بیش از هر چیز #ماه_عسل را تداعی میکند، یک کپی تمیز از #تلنتشوها ارائه کرده، تا مخاطب جای دیدن #گاتتلنت آمریکا از شبکهی منوتو، تلویزیون خودمان را تماشا کند.
🔸این یعنی ما قبول کردیم آنها راه درستی برای جذب مخاطب دارند؛ و این یک شکست تمام عیار است. این یعنی چهل سال پس از انقلاب، شعارهای ما در حوزهی فرهنگ شکست خورده و ما از کسانی کپی میکنیم که آنها را با نام امپریالیسم، کاپیتالیسم و استکبار، انکار میکنیم. ما در حالی از علوم انسانی اسلامی سخن میگوییم که تلویزیون، برنامههای پر مخاطب غربی را کپی میکند. از #برندهباش گلزار تا همین #عصر_جدید تا #تب_تاب و... . ما در عمومیترین وجه فرهنگ، یعنی تلویزیون رسمی، سرگرمی غربی را نشان میدهیم و مردم را تشویق میکنیم مثل آنها جهان را نگاه کنند، اما در شعارهای فرهنگی ژست ضد آن را میگیریم.
🔸ما غرب را میخواهیم، عین آن عمل میکنیم، اما مدام آن را به باد ناسزا میگیریم. ما اندیشهی فلسفی غربی را، که بسیار بالنده و پویا و تاثیرگذار است، کنار میگذاریم، اما فرهنگ غربی را در قالب وطنی تکثیر میکنیم. ما سریالهای ترکیهای را تقبیح میکنیم، اما سریالهایی با عشق مثلثی میسازیم. ما در مبتذلترین شکل غرب گرفتاریم، و خوبیهای آن را پس میزنیم. اندیشهشان را منحط میدانیم و برنامههایشان را عین به عین تقلید میکنیم. حال آنکه ما به فلسفهی غربی احتیاج داریم تا با استفاده از آن جهان فکریمان را رو به جلو پیش برانیم.
🔸اما میتوانیم در فرم و محتوا خلاقتر باشیم که نیستیم. این نئولیبرالیسم رسوخ کرده در مدیران به ظاهر انقلابی ماست. این تعارف ماست که با خودمان داریم. ساختن یک جامعهی مصرفی تمامعیار. «عصر جدید» نماد ورود ما به عصر جدیدی است که فقط در آن ظاهر را حفظ میکنیم، اما بیوقفه فرهنگ غرب و نه اندیشهاش را در ذهن مردم پمپاژ مینماییم. عصر جدید، بهرغم خوبی ساختاریاش، نقطهی عطف فریاد تزویر و ریاکاری سیاستهای فرهنگی ماست!
✍ #دکتر_امیررضا_مافی
▪️ یعنی درست از وقتی پوراحمد فتوا داد خندیدن یا مکروهه یا حرام، هم مستند #ایستگاه_پایانی_دروغ رو گذاشتن هم فیلم نماز خوندن فک و فامیل های موسوی پخش شده داریم یه ریز میخندیم 😂
💬زهرا آراسته نیا
داماد جناب #روحانی، ایشان را به دلیل افراد سست اراده و عافیت طلبی که در اطرافش جمع شدهاند، تنهاترین و مظلوم ترین #رئیس_جمهور دانسته است، بدون اینکه اشاره کند که این افراد بیخاصیت را کسی غیر از خودِ جناب روحانی #انتخاب نکرده است؛ متأسفانه آنچه جناب #داماد به آن استناد کرده است، بیشتر نشان از بیتدبیریِ جناب روحانی دارد تا مظلومیتش !!
#پدر_زن_مظلوم
#گل_به_خودی
#مهدی_قاسم_زاده
علنی شدنِ هشدار هشت ماه پیش مقام معظم رهبری بابت معطل نگه نداشتن کشور و شرطی نکردنِ مردم و بازار به تصمیمات اروپاییها و تکرار قصهی پُر غصهی برجام، حاکی از آن دارد که گویا هیچ کس در دولت، گوشش بدهکار نبوده است؛ بیشک طرح علنیِ این مسئله از سوی مقام معظم رهبری مستلزمِ پیگیریِ آن از سوی مردم، خواص جامعه و رسانهها (بالاخص صداوسیما) است تا خدایی ناکرده کسی نتواند بار دیگر با توسل به عملیات روانی، فریب افکار عمومی و....، خسارت برجام را دوباره در حوزهای دیگر تَکرار کند!
#مهدی_قاسم_زاده
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚠️ بازخوانی | اگر معطل اروپا بمانیم
🔺️ رهبرانقلاب: با کشورهای اروپایی بایستی ادامهی ارتباط باشد امّا از اروپا قطع امید بکنید. اروپا جایی نیست که ما بتوانیم برای مسئلهی برجام و مسائل اقتصادی و مانند اینها به آنها امید ببندیم. این قطع امید به معنای قطع رابطه نیست، یعنی نگاه شکآلود داشته باشید به وعدههای آنها.» ۹۷/۰۶/۰۷
🖨 نسخه چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=40482
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨هشدار هشت ماه پیش رهبر انقلاب به دولت
⚠️ #معطل_اروپا_نمانید
🔻حضرت آیتالله خامنهای در تیر ماه ۱۳۹۷ در دیدار هیئت دولت، با انتقاد از گرهزدن مشکلات اقتصادی کشور به اموری که خارج از اختیار کشور خودمان است -مانند برجام و بسته اروپایی- چنین کاری را خلاف منافع کشور دانستند.
🔹️ایشان همچنین ضمن اشاره به دشمنی و خباثت اروپا در مقابله با ایران، رفتار اروپا و معطل کردن کشورمان در ارائه بسته اروپایی را پیشبینی کرده بودند.
🔺از این رو، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR بخشهایی از بیانات رهبر انقلاب را در نماهنگ "معطل اروپا نمانید" منتشر میکند.
💻 @Khamenei_ir
⚡️تکالیف عمومی درباره علنی شدن هشدار رهبر انقلاب
🔹رهبر حکیم انقلاب بارها فرمودهاند که وقتی مسئلهای را به صورت علنی مطرح میکنند، بارها آن را در جلسات خصوصی به مسئولان مربوطه گوشزد کردهاند. در چارچوب رابطه امت و امامت، طرح علنی مسئلهای از سوی امام، مستلزم پیگیری عمومی آن مسئله توسط یکایک امت است. علنی شدن فرمایشات هشت ماه قبل رهبر انقلاب خطاب به هیئت دولت درباره بسته اروپایی نیز، یک سری تکالیف عمومی به دنبال دارد.
🔹نخستین تکلیف متوجه رسانههایی است که با افکار عمومی سر کار دارند، یعنی مشخصا سازمان صدا و سیما به ویژه معاونت سیاسی و بخش خبری آن. این تکلیف عبارتست از پرهیز از درگیر کردن افکار عمومی با فرآیندهای مربوط به کانال مالی اروپا و ادامه برجام با اروپا. رهبر انقلاب صراحت دارند که نباید این مسئله "جزو موضوعات اصلی کشور" قرار گیرد. در سطحی کلانتر، حیات و ممات برجام باید از دستور کار رسانه ملی خارج شود و البته، تجربه برجام و بیفرجامی مسیر برجام حتما برای مردم به صورت دقیق روایت شود تا کسی نتواند با عملیات روانی روی مردم، این خسارت محض را در حوزهای دیگر تکرار کند. بلاتردید اگر سازمان صدا و سیما در عمل به این تکلیف اهمال کرد، وظیفه نخبگان و تشکلها و گروهها، مطالبه عمل به فرمایش رهبر انقلاب است.
🔹تکلیف دوم، متوجه دولت و مشخصا دستگاه سیاست خارجی کشور است. اشاره رهبر انقلاب به اصرار نخست وزیر انگلیس به رئیس جمهور آمریکا برای اعمال فشار به ایران یا تصریح ایشان به خباثت حکومتهای اروپایی، بدین معنی است که مسئولان جمهوری اسلامی در قول و فعل اولا حق تفکیک اروپا از آمریکا را ندارند، ثانیا برخی شخصیتها باید از این توهم خارج شوند که ترامپ یک عارضه استثنایی در سیاست غرب بوده، و خصومت با ایران ناشی از این عارضه موقت است. علنی شدن این فرمایشات رهبر انقلاب پس از ۸ ماه، به معنی این است که رویکرد و عملکرد مسئولان ذیربط بر خلاف این جهت بوده است. در این مورد نیز شخصیتهای سیاسی، نمایندگان مجلس، نخبگان و تشکلها وظیفه رصد و مقابله با رویکرد تکفیک اروپا از آمریکا را دارند.
🔹تاکید رهبر انقلاب بر اینکه "ارتباطات باید روزبهروز تقویت بشود و توسعه پیدا کند و فعلیّت پیدا کند"، بدین معنی است که دستگاه سیاست خارجی ما باید متوجه باشد که روابط ما با کشورهای اروپایی منحصر و محدود به برجام نیست و نباید تصور کرد که وقتی درباره برجام اختلاف وجود دارد، این به معنی قطع رابطه با اروپاست. کسانی عادت کردهاند تا یک مسئله سیاست خارجی پیش میآید، مسئله "دیوار کشیدن دور خودمان" یا "منزوی شدن کشور" در صورت کوتاه نیامدن و تن ندادن به خواستههای خارجی را مطرح میکنند. بسیاری از کشورهای جهان در عین وجود اختلاف بر سر یک یا چند و بلکه دهها موضوع اساسی، روابط خود را با یکدیگر حفظ کرده و در حوزههای غیراختلافی گسترش روابط نیز دادهاند. توسعه روابط غیر از تسلیم در روابط است. هدفمندی دیپلماسی به معنی این است که نباید منفعل ماند تا طرف مقابل برای ما دستور کار تعیین کند. ما باید اهدافی در سیاست خارجی خود تعیین کرده و برای تحقق آن اهداف فعال شویم. مطالعه رویکرد و عملکرد حضرت آیت الله خامنهای در حوزه سیاست خارجی طی هشت سال ریاست جمهوریشان، یک الگو برای سیاست خارجی هدفمند و فعال است. در جایی دیگر به این مسئله پرداختهام که انشاءالله به زودی منتشر خواهد شد.
#سیدیاسرجبراییلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیتالله آملی لاریجانی: حکم رئیس جدید قوه قضاییه تا ۲ روز آینده ابلاغ میشود.
👌 به نقل از منابع #زمانه، معرفی آیت الله #احمد_مروی به عنوان تولیت جدید آستان قدس رضوی در روزهای آتی محتمل است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش امام جمعه کرج دروغگوییهای روحانی درباره موافقت رهبری با FATF
استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا:
از این بازی ارز که دلار رفت روی ۱۸هزار تومن و پایین کشیده شده ۳۰۰ هزار میلیارد تومان رانت اقتصادی به وجود اومد،
به نظرتون این پولا تو جیب کیا رفت؟
اینا میشه همون باغ های شمال تهران و پورشه هاشون،
بعدشم به ارزش های ما میخندند و مارو به سُخره میگیرند..!
محمّد نصوحی۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥از قرارگاه مهندسی ارتش آمریکا چه میدانید؟
قابل توجه اونایی که میگن وظیفه نیروهای مسلح نیست
«امان از ریا»
.
تصویر ۱- بعید می دانم آقای لاریجانی معنای “تکلیف ما لا یطاق” را نداند! اما برای اینکه هم فیگور عدالت طلبی گرفته باشی و هم چیزی را تکلیف کنی که نشدنی است “تکلیف ما لا یطاق” کاربرد دارد!
تصویر۲- در خبرها آمده که تعدادی از کسانی که خود سه دوره متوالی نمایندگی مجلس دارند پیشنهاد داده اند که این افراد حق شرکت در انتخابات بعدی را نداشته باشند ومجلس به قول آقای لاریجانی رأی بالا و بی سابقه ای به این پیشنهاد داده ! تقریبا واضح است که این پیشنهاد خلاف قانون اساسی و توسط شورای نکهبان رد خواهد شد، اما منتظر می مانیم ببینیم در صورتیکه شورای نگهبان این ماده را رد کرد و برای اصلاح به مجلس ارجاع داد آیا نمایندگان بر پیشنهاد خود اصرار خواهند کرد تا برای تصویب به مجمع تشخیص برود؟ یا خدای ناکرده قرار بود تا همینجا برای نمایش بی توجهی به مقام و زخارف دنیوی کاربرد داشته باشد!
پ.ن:
امام خمینی: مجلس در رأس امور است و مجلس خوب همه چیز را خوب می کند ومجلس بد همه چیز را بد!
#مهدی_کوچک_زاده
معاون وزیر ورزش درباره زمان پرداخت شدن پاداش ورزشکاران: امروز در جنگ اقتصادی هستیم و تامین منابع مالی نیاز به زمان دارد.
- فقط نمیدونم در کوران این جنگ اقتصادی چرا منابع مالی اختلاسهای حسین فریدون و مهدی جهانگیری کم نمیاد و سر موقع تامین میشه؟!
🔗 #فرید_ابراهیمی
#قدرت_رسانه
🔴 هوادارانم را به خیابان میآورم‼️
🔹متهم ردیف دوم پرونده حسین هدایتی
🔻 " سید مهدی موسوینژاد " :
🔹هدایتی در بازداشتگاه به من میگفت هزینه بازداشتم برای حاکمیت گران است
🔹یک میلیون و ۲۰۰هزار فالور دارم و همانطور که کارگران لوله نورد اهواز را به خیابان آوردم، این یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر را نیز به خیابان میآورم.
🔵 #زمانه
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
#قدرت_رسانه 🔴 هوادارانم را به خیابان میآورم‼️ 🔹متهم ردیف دوم پرونده حسین هدایتی 🔻 " سید مهدی موس
🔺لیست تمام ستارهها و تیمهایی که از هدایتی، کمک مالی دریافت کردهاند
▪️بیرانوند: 500 میلیون در قضیه انتقال بیرانوند
▪️برانکو: 78 میلیون مالیات تیم ملی
▪️درخشان: 300 میلیون تسویه قرارداد
▪️امیری: 700 میلیون، انتقال به پرسپولیس
▪️سیدجلال حسینی: 700 میلیون انتقال به پرسپولیس
▪️درودگر: 8 میلیون کمک به ملوان
▪️طاهری: 400 سکه پاداش قهرمانی
▪️ترکاشوند: 200 هزار یورو
▪️توفیقی: 800 میلیون خرید کاوه رضایی
▪️مسوولان تیم ملی: 900 میلیون پاداش جام ملت ها 2015
▪️کی روش: 400 هزاردلار قرارداد با فدراسیون
▪️فدراسیون: 400 هزار دلار قرارداد آدیداس
▪️طارمی: یک میلیارد 200 برای بازگشت از ترکیه
▪️رضاییان: 400 میلیون برای بازگشت از ترکیه
▪️باشگاه سپیدرود: یک میلیارد
▪️ناصرحجازی: 40 میلیون خرج بیماری
▪️پورحیدری: 50 میلیون هزینه درمان
▪️خلعتبری: یک میلیارد و 400 بابت بازگشت از عجمان
🔹این تنها لیست پاداش هاست و جدا از ارقامی که هدایتی در فرم اسپانسرینگ در فوتبال هزینه کرده است
🔵 #زمانه
🔐برای ۱۰۰ نفر
1️⃣ - در ۶ سال دولت روحانی، یکی از مهمترین دغدغههای غربگدایان اشرافی و اردوگاه اصلاحطلبان و سایر دلدادگان فرهنگ منحط غرب، راه دادن زنان به ورزشگاهها به صورت مختلط با مردان بود.
در این میان نقش سلبریتیهای بیسواد و بعضاً بیشعور نقش پررنگ تری داشتند
2️⃣ - مسابقه فوتبال بین تیم ملی بانوان ایران و تیم ملی بلاروس روز گذشته برگزار شد و به رغم تبلیغات زیاد برای حضور زنان در ورزشگاه، فقط حدود ۱۰۰ نفر در ورزشگاه حاضر شدند و جالب تر اینکه هیچکدام از زنان سلبریتی از جمله خانم مهناز افشار در ورزشگاه نیامده بودند.
🌺نتیجه اینکه مشخص شد:
1️⃣ - باندهای سیاسی غربگدا و سلبریتیها در موضوع مذکور اهداف دیگری را دنبال میکرده و موضوع حضور زنان در ورزشگاه بهانهای برای پیگیری اهداف سیاسی خود بوده است.
2️⃣ - سلبریتیها نیز فاقد درک و شعور و منطق برای پیگیری موضوع مذکور بوده و رسماً بهعنوان حمال، بار احزاب سیاسی را احتمالاً بدون دریافت وجه به دوش کشیدهاند.
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر
🔴هشدارهای #محرمانه ای که پس از هشت ماه #علنی شد!
🔺پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری امروز هشدارهای هشت ماه پیش معظم له به هیات دولت را درباره معطل نگه نداشتن کشور به تصمیمات اروپا را برای اولین بار منتشر کرد.
✅چند نکته در این باره گفتنی ست :
1⃣ رهبری به این نکته اشاره کردند که دولت در برجام نه تنها اقدامات و وظایف خودش را به برجام مشروط و معطل کرد، بلکه این فرهنگ را به جامعه و مردم نیز منتقل نمود. یعنی مردم نیز #شرطی شدند که تا برجام محقق نشود، اوضاع درست نمی شود و با خروج آمریکا از برجام، همه چیز بهم می ریزد. این باور و آمادگی فکری، جامعه را دچار استرس کرد و باعث تشدید #بحران_ارزی در تابستان گذشته شد. دیدیم که هرچه دلار گران تر می شد، هجوم برای خریدن و دپوی ارز در منازل بیشتر می شد.
رهبری به دولت هشدار دادند این شرطی کردن جامعه را در مورد بسته اروپایی تکرار نکند. که البته اظهارات مقامات دولتی و #گره_زدن_معیشت با بسته اروپایی و گرفتن بهانه از غربی ها برای حل مشکلات بانکی نشان داد دولت به این هشدارها بی توجه بوده.
2⃣ رهبری در این سخنان که تیر ماه ایراد شده، #پیش_بینی کردند وعده های اروپایی ها تا پیش از ماه نوامبر (آبان ماه) محقق نخواهد شد. دیدیم که این پیش بینی علی رغم خوش خیالی دولت درست بود و بهمن ماه بسته ناقص الخلقه اینستکس رسما راه اندازی شد.
3⃣ پیش بینی بعدی رهبری از کم ارزش بودن بسته اروپایی نیز دقیق بود. تعبیر ایشان از این بسته « یک #چیزکی مثلاً بدهند یا ندهند» بود.
دیدیم که بسته اینستکس نه تنها خرید نفت ایران توسط اروپایی ها را تضمین نکرد، بلکه حتی پول نفت خریداران آسیایی هم به ما داده نمی شود. بلکه تبدیل به کالاهای محدود دارو و غذا شده و به ما برگردانده می شود. طرحی غیر عزتمندانه و آسیب زننده به اقتصاد و نا مطمئن.
4⃣ بنظر می رسد علنی کردن هشدارهای هشت ماه پیش مقام معظم رهبری به دولت با هدف ایجاد مطالبه گری و پیگیریِ آن در مردم، خواص جامعه و رسانهها (بالاخص صداوسیما) است تا دولت توسط مردم بازخواست شود که چرا به این هشدارهای عینی توجه نکرده. همچنین دولت نتواند بار دیگر با توسل به عملیات روانی، فریب افکار عمومی و....، خسارت برجام را دوباره در حوزهای دیگر #تَکرار کند!
🔵 #رها_عبداللهی
🔺دکتر نوبخت: فشارهای اقتصادی تقصیر دولت نیست، تقصیر پدیدهای نادر به نام #ترامپ است!
✍ حق با جناب #نوبخت است و مقصر عدم نظارت بر بازار، افزایش سرسام آور قیمتها، قاچاق دام زنده و...، تماماً دولت قبل، مردم، دهه شصتیها و ترامپ هستند و هیچ ربطی هم به عرضهی مدیریت امثال ایشان ندارد!!
#دولت_حرف
#دولت_راستگویان
#مهدی_قاسم_زاده
طبق یافتههای علمی #دروغ شش برابر سریعتر از #حقیقت در #توییتر بازنشر میشود.
در صورتی که هنوز خبری از انتصاب رئیسی بهعنوان رئیس قوه قضائیه نیست #فیک_نیوزها دست بهکار شده اند. «تأثیر اخبار سیاسی جعلی به مراتب پررنگتر از اخبار جعلی مربوط به تروریسم، بلایای طبیعی، علم، افسانههای محلی یا اطلاعات مالی است»
#سواد_رسانهای
▪️«در ۴٠ سال گذشته، کدام روز ما روز خوبی بوده؟»
این سخن ناصر ملکمطیعی ممنوعالکار نیست! حرفهای کیومرث پوراحمد است؛ فیلمسازی که ٣۷ سال است با حمایت وزارت ارشاد، حوزه هنری، انجمن سینمای دفاع مقدس و صداوسیما فیلم میسازد.
فیلمساز کاملاً «وابسته به نظام» و غرق در حمایتهای دولتی، حالا از سختیهای این ۴٠ سال میگوید. یک جمله از مصاحبه ۴ ماه پیش او با فرهیختگان را بخوانید: «ما در دهه ۶۰ و ۷۰ پادشاهی میکردیم. کافی بود اراده کنیم فیلم بسازیم فورا همه چیز مهیا میشد.» دقت کنید که دهه ۶۰ و ۷۰، میشود نصف همان ۴٠ سال!
کیومرثخان در ١٢ سال اخیر و بعد از «اتوبوس شب»، با حمایتهای مختلف دولتی سه فیلم ساخته، یکی از یکی بدتر. کار به جایی رسید که «٥٠ قدم آخر» قهقهههای مخاطبان را در سینماها به همراه داشت و بعد از «تیغ و ترمه» منتقدان از لزوم تعیین سن بازنشستگی برای فیلمسازها صحبت میکردند!
حتی در جشنواره امسال به طور غیرقانونی اجازه دادند در میانه جشنواره، فیلمش را دوباره تدوین کند تا بلکه کمتر سوژه خنده شود. این هم گوشهای از سختیهای سالهای اخیر!
📝 #مصطفی_قاسمیان
شاید در ظاهر با تصویب طرح ممنوعیت شرکتِ نمایندگانِ دارای ۳ دوره نمایندگی در انتخابات مجلس، جناب #لاریجانی برای شرکت در انتخابات آتی دچار محدودیت شده باشند اما سادگیِ محض است اگر گمان کنیم که مصوبهای به این مهمی، بدون رضایت ایشان میتواند در #مجلس تصویب شود، البته بماند که در سایهی این طرح، طرح استانی شدنِ انتخابات مجلس (بعنوان طرحی که در آینده میتواند راه را برای #پارلمانی شدن سیستم کشور هموار کند) نیز بدون سروصدا و در کمال آرامش تصویب شد؛ در صورت قانون شدنِ مصوبهی اول، جناب لاریجانی میتواند ادعا کند که به دلیل ممنوعیت قانونی در انتخابات مجلس شرکت نمیکند، نه ترس از رأی نیاوردن و یا شرکت در #انتخابات۱۴۰۰ و دو سالی نیز وقت خواهد داشت تا با گرفتن ژست منتقدانه، به ترمیم و بازسازیِ چهرهی خود بپردازد !!
➕ بازی #برد_برد جناب لاریجانی تنها در صورتی میتواند بهم بریزد که هردو مصوبهی فوق، تبدیل به قانون نشوند و یا لااقل به انتخابات آتیِ مجلس نرسند!