فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلسله کلیپ های
💢 #موریانه_های_نفوذ
قسمت پنجم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلسله کلیپ های
💢 #موریانه_های_نفوذ
قسمت ششم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلسله کلیپ های
💢 #موریانه_های_نفوذ
قسمت هفتم(پایانی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاصهای از مستند جدید و جذاب "گیلنباره" که اخیرا از شبکه افق پخش شد
مستندی از تمام مذاکرات شکستخورده تیم هاشمی و روحانی با طرف آمریکایی؛ از قرارداد الجزایر و ماجرای مکفارلین گرفته تا مذاکرات سعدآباد و برجام
جالب اینجاست که این تیم دهه شصت اسم خودشون رو گذاشته بودن "گروه عُقلا"! ولی هنوز که هنوزه از اینهمه شکست در مذاکره درس نگرفتن...
احزاب - غلوش مصر.mp3
3M
شبتون آروم با نوای #قرآن که آرامش بخش دلهاست ❤️
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ،
🌹اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ
🌹عَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ
🌹عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ
🌹عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن
🌹 پیامبر اکرم(ص)فرمودند:
♦️ انَّکم لَن تَسعَوا الناس بِاَموالِکم فَسَعَوهُم بِاَخلاقِکم
♦️ بادارایی خود نمیتوانید دل مردم را به دست بیاورید پس دلشان را بااخلاق(نیک)به دست آورید.
#اطلاعیه_مهم
♦️تخلیه سوسنگرد ؛ حمیدیه و بستان قطعی شد
💥بدلیل افزایش دبی رودخانه کرخه تخلیه شهرهای سوسنگرد ؛ حمیدیه و بستان قطعی شد.
🔹شهروندان محترم این ۳ شهر لازم است ضمن حفظ آرامش و همکاری با مسئولین نسبت به تخلیه اقدام کنند.
#اطلاع_رسانی_کنید
✅ #بدون_سانسور
🔴 فوری/ مرکز باید #مسئولیت_خوزستان را بعهده بگیرد
🔹 مدیریت بحران سیل خوزستان فراتر از توان مدیران استانی است/دولت و نیروهای مسلح باید با بسیج امکانات مدیریت بحران را بدست بگیرند.
1⃣ از لحظه طرح مسئله سیلاب در خوزستان، هم استاندار محترم دکتر شریعتی هم مدیریت بحران جناب حاجی زاده وسط میدان بوده و بین مردم حضور داشته اند. شب بیداری ها و زحمات این بزرگواران قابل تقدیر است.
2⃣ همزمان حضور نیروهای مسلح، سپاه و بسیج و ارتش با تمام توان نیز قابل تقدیر است. در کنار این دو، گروه های جهادی و مردمی ذیل بسیج یا پراکنده و تشکیل ستاد مردمی یاری سیل زدگان توسط آیت الله جزایری و حضور برخی علما نظیر آیت الله حیدری به صورت شبانه روزی در مناطق سیل زده و حضور طلاب و روحانیون حوزه های علمیه استان بهمراه جوانان خودجوش انقلابی صحنه های کم نظیری را رقم زده است.
3⃣ باید از صداوسیمای استانی خوزستان نیز تقدیر کرد که از آغاز آماده شدن استان برای ورود به بحران سیل نقش مرکزی خوبی در اطلاع رسانی لحظه به لحظه به مردم و برطرف کردن شایعات داشته باشد.
🔻اما در رابطه با حجم بحران و ویرانی ها و عمق فاجعه سیلاب در خوزستان نیاز است اشاره کنیم:
1. سیلاب ورودی به خوزستان، آورد بارش های سیل آسای 5 استان غربی(لرستان، چهار محال و بختیاری، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان) و البته بارش های بی سابقه خود خوزستان است. به عبارتی هرآنچه در 5 استان دیگر موجب تخریب زیرساختها و تلفات جانی شد به سمت خوزستان سرازیر شد که تخریب شهرهای پلدختر، کوهدشت و معمولان و روستای های تابعه فقط بخشی از خرابی های سیل در بالادست خوزستان است. در این بین نقش سدهای خوزستان در به تاخیر انداختن بحران نقش به سزایی داشت، اما سدها به آستانه سرریز شدن رسیدند و آرام آرام بحران در خوزستان آغاز شد و همه حجم 6 استان شهرها و روستاهای خوزستان را در نوردید.
2. . از طرفی با گرم شدن هوا، برف کوه های استان های مذکور رو به آب شدن نهاده اند و این خود خبر از افزایش حجم سیلاب ورودی به خوزستان است.
3. تاکنون چندین شهر خوزستان از جمله( سوسنگرد، رفیع، بستان، الهایی و...) به حالت نیمه تخلیه و بیش از 150 روستا دستور تخلیه گرفته اند و تا شب گذشته بیش از 400.000 خوزستانی به دلیل تخریب یا آبگرفتگی منازلشان و همچنین تخریب جاده های روستایی دچار بحران سیل شده اند.
4. بیش از 100.000هکتار زمین کشاورزی نابود و 15.000 راس دام تلف شده است.(بزرگی اعداد ذکر شده توسط مسئولان به خوبی گویای حجم فاجعه در خوزستان است).
5. حجم بسیار بزرگ بحران گفته شده و همچنین گستره وسیع جغرافیایی(چندبرابر برخی از کشورهای اروپایی)، کمبود امکانات و نیروهای امدادی در دسترس، خارج از توان مدیریت بحران مدیران استانی است.
6. مدیریت یکپارچه ای وجود ندارد. دستگاه های دولتی و هلال احمر در یک جهت، سپاه و بسیج در یک جهت، نیروهای مردمی در جهتی دیگر! موازی کاری و گاه عدم توجه به برخی اولویت ها از آسیب های نبود مدیریت یکپارچه است. از مهمترین آسیب های نبود مدیریت یکپارچه، تعلل در اقدامات بموقع و فوری مانند بازگشایی برخی مسیرها برای انحراف سیل و تضعیف آن است.
7.درست است که در ابتدای بحران شاهد حضور رئیس جمهور، معاون اول و وزیر نیرو بودیم و این حضور در مدیریت بهتر خروجی سدها موثر بود، اما در ادامه که حجم عظیم آب وارد روستاها و مزارع حاشیه دز، کارون و کرخه شد، دیگر خبری از حضور اعضای دولت نیست و استان با مدیریت بحران کم توانش رها شده.
8. دولت فکر می کند چون تابحال تلفات انسانی نسبت به سایر استان ها کمتر بوده، پس حجم سیلاب یا تخریب مزارع و منازل مردم هم کمتر است! درحالیکه حجم سیلاب در خوزستان اصلاً قابل قیاس با سایر استان ها نیست. بیش از 40 درصد آبهای سطحی کشور در خوزستان جاری است؛ حالا سیلاب را اضافه کنید!
9. سیل در لرستان یک روز و نصف روزی پلدختر را تخریب کرده اما در خوزستان به آرامی زیرساخت ها در حال نابودی اند؛ دولت فکر می کند استانداری و مدیریت بحران و امکانات استانی کافی است!! اولاً اخبار کامل و صحیح و عمق فاجعه به مرکز مخابره نمی شود. ثانیاً مدیریت استانی تاحالا توان خودش را نشان داده؛ دویست روستا تخلیه کرده اند! ثالثاً فاجعه در سطحی است که مرکز باید مسئولیت سیلاب خوزستان را به عهده بگیرد. استان و مجموعه استانداری ناتوان است.
🔴 10. برخی مجموعه ها نظیر #نیشکر و #نفت در تلاش اند تا کمترین آسیب را ببینند در عوض منازل و مزارع ملت آسیب ببینند. یک مسئول عرضه داری باید جلوی خودخواهی نفت و نیشکر را بگیرد. رئیس جمهور باید شخصاً ورود کند. "مرکز باید مسئولیت خوزستان را بعهده بگیرد".
#داود_مدرسی_یان
✅ #بدون_سانسور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢به برکت امام رضا(ع)
توزیع #ششصد_تخته فرش توسط بنیاد کرامت امام رضا(ع) زیرمجموعه آستان قدس رضوی در مناطق سیل زده گلستان
✅ بحران مرد میدان میخواهد...
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
⭕️ نفوذ یا توهم توطئه؟
🔸مطالعه تاریخ جنگ سرد و فروپاشی شوروی می تواند در شناخت راهبردهای مهم مورد استفاده آمریکا در این دوران موثر باشد یکی از درگیری های مهم شوروی و آمریکا، توان موشکی و قدرت هسته ای بود که در نهایت شوروی برای محدودسازی قدرت موشکی خود و تخلیه پایگاه های خود (کوبا) مقابل آمریکا مجبور به عقب نشینی شد
🔸یکی از عوامل مهم این اقدام ، جاسوسی از صنعت هسته ای و موشکی شوروی بود که با توجه به اطلاعات موجود ، جان اف کندی(رئیس جمهور آمریکا) توانست خرشچوف را در سال ۱۹۶۲ شکست دهد
🔸مهمترین عملیات کا.گ.ب دستگیری یک جاسوس موشکی به نام سرهنگ الگ پنکوفسکی بود که در سال ۱۹۶۲ در فضای پرتنش شوروی و آمریکا اتفاق افتاد
👤اما اهمیت این کیس از زبان مسئول عملیاتی و دستگیری این جاسوس ویکتور چرکاشین شنیدنی است:
🔺پنکوفسکی از ماه آوریل 1961 تا اواخر اوت 1962 تحت نام های متفاوتی مثل هیرو(برای سیا) و یوگا(برای اس آی اس) اقدام به جاسوسی نموده بود ... مهمتر از همه گفته می شود که پنکوفسکی بود که با دادن اطلاعات لازم به کندی در موضع گیری او در جریان بحران موشکی کوبا کمک کرد تا جایی که خروشچف مجبور شد کوتاه آمده و موشک های خودش را از کوبا خارج نماید ...
🔸برای غرب پنکوفسکی یک معدن طلا بود که اطلاعاتی بسیار حساس مثل مشخصات موشک ها و طرح های استراتژیک نظامی اتحاد شوروی را برایشان فراهم نمود او حتی کتاب های دستورالعمل موشک هایی که در کوبا داشتیم را به سازمان سیا داد که غیر از بسیاری اطلاعات فنی دیگر ، مدت زمان رسیدن به موشک به خاک آمریکا را مشخص می نمودند .
🔸شاید امروز اهمیت کشف بزرگترین شبکه ی جاسوسی در پوشش فعالین محیط زیست بهتر درک شود
📚کتاب خاطرات ویکتور چرکاشین
📝 علیرضا پورمسعود
#برجام_موشکی
#نفوذ
#جاسوسان_محیط_زیست
#مراد_موشه_طاهباز
#کاووس_سیدامامی