هرچند از زمان، مکان و دلیلِ دیدارِ جناب #قالیباف و #احمدینژاد آنچنان خبری به بیرون درز پیدا نکرده است که بشود نسبت به آن تحلیل قاطعی ارائه داد (عدهای آن را دیداری برای #ائتلاف، عدهای یک #عیادت ساده و عدهی دیگری آن را تنها یک دید و بازدید بمنظور سال نو دانستهاند) اما جالب نحوهی پوشش و موج سواریِ هماهنگ رسانههای اصلاحطلب بر روی این موضوع است؛ قطعاً به گفتگو و چارهجوییِ مشترک برای مسائل، هیچ ایرادی وارد نیست اما بنظر میرسد #اصلاحطلبان هم به دنبال این هستند تا از این طریق طرف مقابل را مجبور به افشای اطلاعاتِ بیشتر کنند و هم مثل همیشه با دامن زدن به توهم وجود #دولت_پنهان، #رقیب_هراسی و....، بنحوی زمینه را برای جمع کردن رای در انتخابات آینده (آنهم بدون پاسخگویی بابت وضعیت موجود) فراهم کنند!!
#مهدی_قاسم_زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼 رابطه ی زیبای اربعین و غدیر
#حجت_الاسلام_پناهیان
#غدیر
نشردهید
✨🌹اللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَج🌹✨
اینکه ترامپ و بولتون در ارتباط با جنگ با ایران نشون میدن دیگاه متفاوتی دارن، بخاطر ترسوندن آدمایی مثل ظریفه!
وگرنه اگر توان حمله به ایران وجود داشته باشه، شک نکنید خیلی وقت پیش مزاحم سیاست هایشان در عراق، افغانستان، لبنان،فلسطین و سوریه و ... را که میلیاردها دلار برایش خرج کرده اند، از سر راه بر میداشتند.
دامن زدن به وجود چنین اختلاف دیدگاهی از سوی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی واقعا بدور از درک سیاسی و حداقل های دشمنشناسی است.
#امید_حاجی_زاده
✅ هدیه جدید سپاه به ملت ایران
🔺روزنامه «جوان» نوشت: به همت پالايشگاه ستاره خليجفارس كه توسط قرارگاه سازندگي خاتم الانبيا (ص) به بهرهبرداري رسيد، ايران براي نخستينبار صادركننده بنزين شد.
🔺۹ كشور از جمله عراق، سوريه، تركيه، افغانستان، پاكستان، ارمنستان، آذربايجان و كشورهاي حاشيه خليج فارس از جمله عمان، مشتريهاي بنزين ايران هستند.
🔺گفتني است رهبر معظم انقلاب در سخنراني نوروزيشان در سال ۹۷ فرموده بودند: اگر ما بتوانيم بيست درصد از توليدات مورد نياز كشورهاي همسايه خودمان را متعهد شويم، تأثيرش در ايجاد اشتغال در كشور و ايجاد ثروت ملّي بسيار زياد خواهد بود.
🔴 خدا نکنه یه حزب اللهی، خطایی مرتکب بشه!
🔻چندنکته ای در رابطه با #حامد_زمانی
🔹دوستی داشتم مداح بود؛ همیشه از رهبری دم میزده و میزنه. بارها دیدم هروقت کلیپی از میثم مطیعی منتشر میشد این برادر ما، میگفت مداح حکومتی! مداح درباری و ... .
🔸گفتم فلانی، مگه شما نمیگی عاشق ولایتی؟ مگه نمیگی عاشق رهبری هستی؟ گفت: بله درسته. گفتم: پس چرا کسی که با عنایت رهبری به مجالس بیت رهبری دعوت میشه، با حسادت میگی مداح درباری؟! بعدها این دوست ما کمی اصلاح شد. اما معلوم بود ریشه این تیکه انداختن، حسادت بود.
🔹در رابطه با حامد زمانی هم حسادت خیلی از دوستان را به وضوح دیدم. حالا برخی از دوستان از اساس با #موسیقی مشکل دارند و تمییزی بین موسیقی حلال با حرام قائل نیستند و مدعی اند اصل موسیقی و همه آهنگ ها مشکل دارند که بحثی با این بزرگواران نداریم. چون نمیتونیم قانع شون کنیم.
🔸اما برخی از ما حزب اللهی ها جزو عادات مون شده، ژیست مخالفت گرفتن! ژست حسادت! تا یکی از بچه های انقلابی در یک رشته یا چندرشته پیشرفت کرد و مطرح شد و اسمش سرزبون ها افتاد، زود یه عده سر حسادت یا سر هرچی، شروع میکنن به برچسب و تخریب و ... .
🔹بخشی هم که تا مشکلی برای یک انقلابی پیش میاد، سریع میگن: «دیدید ما قبلاً گفتیم! ما قبلاً پیش بینی می کردیم و ... .»
🔸از اینها که بگذریم؛ در رابطه با مسئله ای که برای آقای زمانی اتفاق افتاد؛ من حقیقت هیچ قضاوتی نمی کنم که اتهام به ایشان وارد است یا نیست. والله اعلم؛ اگر اتهام ایشان اثبات شد پلیس و دستگاه قضایی رسماً اسنادشون رو منتشر کنند برای شفافیت. اما تا قبل از اثبات جرم و نشر اسناد، اصلاً قابل قضاوت نیست.
🔹اما در رابطه با برخورد برخی از مأمورین که باعث بدبینی افراد به نظام اسلامی میشه، واقعاً گلایه داریم. کلیپی دیده بودم که برخی از اشرار و متجاوزین به نوامیس مردم را در خیابان کتک می زدند. اولاً اینکه اشرار و متجاوزین به عنف باید اعدام شوند یا شلاق بخورند یا زندانی بشوند، هیچ شکی نیست. ثانیاً هیچ مأموری در نظام اسلامی حق ندارد یک سیلی به صورت متهم یا حتی مجرم بزند. هیچ مأموری!
🔸قانون اسلام مشخص می کند که با مجرم چه رفتاری بشود. شلاق یا زندان یا اعدام یا دیه! مأمور هیچ حقی ندارد که متهم را کتک بزند. بله، زمانی که مأمور در صحنه "جرم مشهود" قرار دارد و باید مجرم را دستگیر کند و مجرم مقاومت می کند، توسل به زور تنها راه حل قانونی است. هیچ کسی این را رد نمی کند؛ اما وقتی که متهم یا مجرم شبیه اسیر در دست پلیس یا در بازداشتگاه باشد، هیچ کسی حق ندارد به متهم بی احترامی کند؛ شخصیت او را له کند؛ فوش و ناسزا نثارش کند یا او را کتک بزند!
🔹همه ما بچه های انقلابی –چه بخواهیم چه نخواهیم- در انظار عمومی همیشه بدهکاریم! بدهکار رفتارهای غلط برخی مسئولین و برخی از نیروهای انتظامی که مثلاً فلان جا بد برخورد کردند! اما به نظر من، ما نباید بدهکار باشیم. اتفاقاً ما باید طلبکار باشیم؛ ما باید مطالبه کنیم نه دیگران!
🔸برگردیم به موضوع زمانی؛ اگر اظهارات حامد زمانی مبنی بر کتک زدنش توسط یک مأمور صحت داشته باشد، به نظرم اصلاً تضعیف پلیس نیست و دستگاه قضایی باید به شدت با آن مأمور برخورد کند. اگر هم صحت نداشته باشد جناب زمانی به اتهام نشر اکاذیب باید محاکمه شود. اما اینکه برخی از دوستان میگن حتی اگر کتک خوردی نباید می گفتی، غلط اندرغلط است!
🔹برخی همچون علیزاده، مصاحبه زمانی را با برخورد غلط فرهاد مجیدی در برابر پلیس مقایسه میکنند و میگن این مصاحبه تضعیف پلیس بوده؛ که کاملاً غلط است! اگر زمانی در صحنه، مقابل پلیس پررویی کرده باشه یا در برابر حکم مأمور مقاومت کرده باشه، حتماً مورد سرزنش هست اما مصاحبه هیچ تضعیف پلیس نیست.
🔸و در آخر؛ خدا نکند یک حزب اللهی اشتباه کند؛ خدا نکند یک حزب اللهی گناهی یا تخلف کوچکی مرتکب شود؛ وگرنه اول خود حزب اللهی ها طردش میکنند و دوم طیف مقابل لگدمالش میکند! من نمیگم ما اشتباهات افراد را توجیه کنیم؛ اما میگم کاش با یک اشتباه، افراد را اینقدر مورد غضب قرار ندهیم و طرد نکنیم! خاصه افراد خودی که برای این انقلاب کار کردند!
❇️ ان شاءالله مشکل آقای زمانی هم حل بشه و بتونه چند آهنگ توپ برای انقلاب و ارزش ها بخونه.
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴طرفداران مذاكره با آمريكا عبرت ميگيرند؟!
«كيهان» نوشت: در نتيجه اعتماد دولت به آمريكا، نه تنها تحريمها لغو نشد بلكه بر دامنه آن نيز افزوده شده و در نهايت وزير خارجه دولت تدبير و اميد نيز در فهرست تحريمها قرار گرفت!
تحريم امروز ظريف، دستاورد ۶ سال مذاكره با شيطان است؛ دشمن در پروژه «تست و تحقير» به اين نتيجه رسيد كه دولت روحاني در سياست خارجي، از اقدام متقابل خودداري ميكند و نتيجه آن شد كه ميبينيم
دولت اكنون بهجاي فتحالفتوحنمايي از برجام و حمله به منتقدان، بهتر است با عبرتگيري از اين روند، از حجم خسارات وارد شده به كشور بكاهد و جلوي ضرر بيشتر را بگيرد.
همه مصیبت هایی که امروز #برجام برای کشور درست کرده برمیگردد به دو جمله مهمی که راهبرد مذاکره کنندگان ایرانی و امریکایی قبل از این توافق را نشان میدهد.
جان کری: «همواره عدم توافق بهتر از یک توافق بد است»/ کتاب خاطرات کری
ظریف: «هر نوع توافقی بهتر از عدم توافق است»/ 27 شهریور 93
#امیرحسین_ثابتی
▪️به ترتیب قزاقستان 1900 کیلومتر
ترکمنستان 1768
روسیه 1355
آذربایجان 820
و ایران 657 کیلومتر ساحل دارن
ولی چون 100سال پیش بین ایران و شوروی یه معاهده امضاشده که البته توی اون گفته نشده سهم ایران چقدره، باید50درصد دریای خرز رو بدن به ما
اینا جوک نیست، خزعبلات یه مشت سلطنت طلبه
💬 آدم
🔴هشدار شديد نخستوزير پاكستان به آمريكا در مورد جنگ با ايرانيها
عمرانخان در يك مصاحبه تلويزيوني ضمن اخطار به سران آمريكايي اعلام كرد: من به ايران سفر كردهام و از نزديك مردم اين كشور را ديدهام فقط مي توانم اين را بگويم كه روحيه شهادتطلبي بين شيعيان از اهل سنت هم بيشتر است
اگر اشتباهي سر زده و به ايران حمله شود باتلاقي براي عاملان حمله به وجود ميآيد كه مردم دنيا بحران القاعده و طالبان را براي هميشه فراموش خواهند كرد
من نمي دانم رهبران دنيا ميتوانند اين مساله مهم را درك كنند يا خير! ايران را نبايد با عراق مقايسه كرد
نگراني من اين است كه مردم جهان حتي نميتوانند تصور كنند كه درگيري و فشار آوردن بر ايران تا چه اندازه ميتواند خطرناك باشد.
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پنج ساعت انتظار برای دریافت سهمیه آب - شهر فلینت در ایالت میشیگان؛ ثروتمندترین کشور جهان
💬 مهدی خانعلیزاده
ثمین عابد خجسته، بدمینتون باز کشورمون بخاطر رویارویی با نماینده رژیم صهیونیستی از مسابقات نیجریه انصراف داد؛ سال پیش هم در مرحله نیمهنهایی مسابقات غنا در اتفاقی مشابه از مسابقه انصراف داد و به مدال برنز بسنده کرد...
درود برتو قهرمان ✌️
جای حمایت مسئولین از این بانو واقعاً خالیه؛ چرا اقدامی نشده؟!
💬 زینب حسنی
جشن شکستن قلم #منتقدان!
همواره یکی از شعارهای دولت اصلاحات و اعتدال که فضای سیاسی کشور را پر می کند مبارزه با اختناق و #سانسور و حمایت از آزادی بیان و نقد و اعتراض بوده است به طوری که این شعار در یک جمله کوتاه تلخیص کرده اند «زنده بادمخالف من» ولی عملکرد دو دهه حاکمیت آن ها نشان می دهد که اظهارات آن ها حقیقتا شعار است و از شعار تجاوز نمی کند. البته باید با تدبیر به گونه ای عمل کنند که متهم به #بستن_دهان منتقدان نشوند بلکه زمینه طوری پیش می آید که مخالفان و منتقدان خودشان عرصه نقد و انتقاد را رها می کنند و صداهای معترضان خاموش می شود. به عنوان نمونه: به رسانه های موافق و مداحان دولت، یارانه های میلیاردی داده می شود ولی به نشریات و سایت های منتقد بی اعتنایی می شود و البته از طرف دیگر در سایه تدبیر دلار 15 هزار تومانی قیمت کاغذ را چندین برابر افزایش می دهند و نتیجه این می شود که نشریات مستقل و منتقد یک به یک تعطیل می شوند و عرصه را ترک می کنند و دولت محترم هم خیالشان از منتقدان راحت می شود. یک روز پرتوی سخن تعطیل می شود و یک روز وطن امروز و فردا هم ممکن است این سریال تعطیلی ممکن است به کیهان برسد آن وقت به خیالشان زمان برگزاری جشن شکستن آخرین قلم منتقدان است!
ولی زهی خیال باطل! چنان چه نشریات منتقد بسته شوند نمی توانند زبان منتقدان را ببندند عرصه های دیگری برای روشنگری باز خواهد شد.
#روانبخش
🔺دکتر امیری، معاون پارلمانی دولت: تغییر #لحن آمریکاییها حاصل توافق #برجام میباشد!
✍ احتمالاً منظور ایشان گستاختر شدنِ آمریکاییهاست وگرنه بعید بنظر میرسد که جناب امیری از خروج یکطرفهی آمریکاییها از برجام، ایجاد محدودیت تردد در نیویورک برای جناب ظریف، تحریم وزیرخارجه کشورمان، تروریستی خواندن سپاه و...، لااقل برداشتِ بهتر شدنِ لحن آمریکاییها را کرده باشند!!
#دولت_راستگویان
#دولت_باسوادها
#دولت_بیدستاورد
#مهدی_قاسم_زاده
🔴 کشتارگاه اشرف
شیر، گوشت، چرم، استخوان، روده و کود گاو همه برای اربابش، انسان، کارکردی دارد.
حکایت منافقین است عینا.
جوانی را در خدمت رجوی به کشتار مردم گذراندند، زن و کودکشان را تقدیم وی کردند، عمری را در پادگان محبوس بودند و آخر عمری را در توییتر میگذرانند و مرگ یا اعدام را انتظار میکشند.
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افشاگری تکان دهنده نماینده دادستان از بزرگترین حراج منابع ارزی کشور توسط برخی مدیران دولتی
⏪جزییات نخستین جلسه دادگاه «ولی اله سیف» و «احمد عراقچی» از مدیران سابق بانک مرکزی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🚨واکنش دکتر جلیلی به تحریم وزیر محترم امور خارجه توسط آمریکا
🔸نماینده رهبرانقلاب در شورایعالی امنیت ملی که پنجشنبه و جمعه هفته گذشته به استان همدان سفر کرده بود، جمعه شب با حضور در اجتماع پرشور مردم کبودرآهنگ در همایش یاد یاران به ایراد سخنرانی پرداخت.
اهم سخنان دکتر جلیلی در این همایش:
🔹مذاکره برای دشمن به این معناست که تعهدات بیشتری را تحت فشار تحریم ها به ملت ایران تحمیل کند. میگوید برای آنکه نتایح فشارحداکثری را بدست آورم باید تعهدات بیشتری را از ایران بگیرم و اسمش را میگذارد گفتگو.
🔹او توقع دارد ایران در قبال فشارحداکثری هیچ اقدامی نکند و درحالیکه جنگ اقتصادی را به شما تحمیل کرده است میگوید ما به دنبال جنگ نیستیم!
🔹امروز خوش باورترین افراد به آمریکا اعتراف میکنند که دیگر نمیشود به آنها اعتماد کرد. انهم لا ایمان لهم؛ این باور قرآنی امروز تجربه ما شده است که آنها به عهدشان پایدار نخواهند بود.
🔹توافقی انجام شد؛ شما تعهدات خود را اجرا میکنید و او اجرا نمیکند. خود او 15 بار اعلام میکند که ایران تمام تعهداتش را به صورت کامل اجرا کرده است؛ چه میشود؟ تحریم همان گفتگوکنندهها و وزیر محترم خارجه. این آن رفتار استکباری و بدعهدی دشمن است.
🔹در روزهای آخر ریاست جمهوری آقای هاشمی همان دولت هایی که شش سال با آنها گفتگوی به اصطلاح انتقادی انجام شد، حکم جلب آقای هاشمی را صادر کردند.
🔹زمانی کسانی با شعار گفتگو تعابیر اغراق آمیزی نظیر شهید آبراهام لینکلن! را به کار میبردند؛ آمریکا به آنها چه پاسخ داد؟ او پاسخ داد ایران محور شرارت است؛ اینها تجارب ملت ماست.
🔹پیشنهاد مکرون چیست؟ او به صراحت بیان میکند که ما هیچ اختلاف راهبردی با ترامپ نداریم و با او موافقیم که باید برای یک توافق جدید و موثر دیگر علاوه بر تعهدات جدید هستهای، درخصوص مسائل موشکی و منطقه هم با ایران گفتگو کرده و از او تعهد بگیریم. البته مکرون اعلام میکند ما معتقدیم که باید در برابر ایران ژستهای کوچک بگیریم تا بتوانیم رضایت او را برای مذاکره جلب کنیم؛ این همان تزویر است.
🔹در کنار آن زوری که اعمال میکند چه چیز میتواند آن را تکمیل کند؟ تزویر؛ سراب را به جای آب نشان دادن. وعدههای واهی مثل سازوکار اینستکس! یک ماه، دوماه، یکسال شما را معطل نگه میدارد و بعد معلوم میشود این همان ترجمه ژست های کوچک است. ژستهای کوچک دشمن به معنای حقیقی کوچک و حقیر است.
✅سعید جلیلی
🔴پایانی بر خوشخیالی اصلاحطلبان
🔹 تحریم وزیر خارجه کشورمان بهعنوان فردی که بیشترین شناخت را از فرهنگ و زبان غرب به ویژه آمریکا دارد، نشان داد که انگاره «تعامل با غرب به هر قیمت» تا چه حد خام، سطحی و تکبعدی است.
🔻برخی جریانهای سیاسی در ایران معتقد بودند که ظریف که دانشآموخته روابط بینالملل در یکی از دانشگاههای آمریکا بوده و تسلط بالایی نیز بر زبان انگلیسی دارد، همان بازیگر بیهمتایی است که میتواند رگ خواب مقامات آمریکا را بهدست گیرد و برای حل مشکلات بین تهران-واشنگتن چارهجویی کند.
✅ تحریم ظریف، همه این گزارههای سطحی و خاماندیشانه را زیر پا نهاد. تحریم اخیر نشان داد آن جریانهایی که خود را آشنا به قواعد بینالملل میپندارند، تا چه حد در درک منطق سلطهجوی آمریکا، دچار بدفهمی و آدرس غلط بودهاند؛
💢 البته بعید است که تحریم ظریف نیز این جریان سیاسی را به بازبینی نسبت به اندیشههای غربگرایانه افراطی خود وادار کند؛ چه آنکه با وجود فشارهای حداکثری دولت ترامپ، برخی عناصر شناختهشده این جریان، با انتشار مقالاتی در مطبوعات آمریکا، مذاکره مستقیم و بیواسطه را بار دیگر تئوریسازی کردند.
🔴ترامپ کیست و ترامپیسم چیست؟
🔹اینکه ترامپ کیست؟ آدم و عالم میدانند او جرثومه فساد سیاسی و اخلاقی است. او نماد تمام عیار فساد اخلاقی در نظام سیاسی آمریکاست.
🔻او یک پدیده سیاسی در نظام سیاسی آمریکا است. این پدیده را باید شناخت و مطابق آن دیپلماسی خارجی کشور را نسبت به دشمنترین دشمنان نظام تنظیم کرد.
🔹اینکه ترامپ فاسد و مفسد است مهم نیست. مهم این است که طراحان پیام سیاست در سپهر سیاست آمریکایی از این پدیده سخن از یک مکتب سیاسی به نام ترامپیسم به میان آوردهاند.
🔰حال باید دید ترامپیسم چیست؟
🔻ترامپیسم یعنی دیوانگی در سیاست و خود را به دیوانهبازی زدن اما عاقلانه در صیانت از منافع ملی عمل کردن!
🔻ترامپیسم یعنی بدقولی، بدعهدی و بدقلقلی!
🔻ترامپیسم یعنی هیچ قول و قرار قبلی حکام آمریکا مهم نیست مگر اینکه نانی از آن در سفره سرمایهداران طماع آمریکا باشد.
🔻ترامپیسم یعنی تا سر حد جنون دروغ گفتن به طوری که مخاطب این درونی راست است.
🔻ترامپیسم یعنی دست روی ماشه هستهای برای ترساندن رقیب، اما روز نبرد و هماوردی جرئت حتی شلیک یک گلوله را نداشتن.
🔻ترامپیسم یعنی ندادن حتی یک سنت هزینه نظامی.
🔻ترامپیسم یعنی شلیک همه خشاب تهدید و تحریم اقتصادی روی حریف ولو دوستان و همپیمانان.
🔻ترامپیسم یعنی تهدید دولتها و ملتها به براندازی.
🔻ترامپیسم یعنی تهدید جدی تمام عیار فرهنگی که همه عزت و عظمت و شرافت فرهنگی ما را تهدید میکند.
🔻ترامپیسم یعنی دولت آمریکای بیروتوش عریانتر از همیشه.
🔻ترامپیسم یعنی هتاکی و فحاشی حتی به دوستان و همپیمانان.
🔹به راستی آیا با این دولت و رئیس آن میشود مذاکره کرد؟
اگر مذاکره شود میشود، توافق کرد؟ اگر توافق شود، میتوان اعتماد به اجرای آن داشت؟
🔻اوباما که ظاهرا مؤدب و با نزاکت بود از همان فردای توافق زد زیر همه عهد و پیمان خود و تحریمهای ایران را تمدید کرد. این مردک که در کاخ سفید جاخوش کرده خودش به طور جدی فریاد میزند؛ «من به هیچ توافقی حتی با دوستان و نیز توافق خودم با کسی پایبند نیستم».
🔹شنیده شد در سفر اخیر ظریف به نیویورک ترامپ یک پیشنهاد شیرین، فریبنده و وسوسهانگیز توسط کسی که فکر میشد دلخوشی از ترامپ ندارد و از مقامات کنگره بود مطرح کرد و ظریف آن را رد کرد.
🔻دستگاه دیپلماسی کشور میداند امروز با چه جانورانی در کاخ سفید رو بهرو است. اما برخی هنوز امید دارند آمریکاییها دست از فریبکاری بردارند و به عهد و پیمان خود عمل کنند. اگر میخواستند عمل کنند اصلا نیازی به گفتوگو و مذاکره و توافق نیست. توافق حاضر است، امضای ۶ قدرت جهانی پای آن خودنمایی میکند. ۱۶ سال روی این توافق در دو سه دولت آمریکایی و اروپایی چانهزنی شده است. دیگر جایی برای گفتوگو، مذاکره و توافق باقی نمانده است.
🔹تحریم وزیر خارجه ما که همواره بر طبل گفتوگو و مذاکره میکوبید و فکر میکرد با یک مشت دیوانه و ابله میشود توافق کرد، آخرین میخ بر تابوت گفتوگو است. تحریم ظریف یعنی خروج آمریکا از دیپلماسی مذاکره!
🔻علیرغم این رفتار احمقانه، هنوز کسانی در کاخ سفید حضور دارند و معتقدند؛ فشار اقتصادی به ایران موجب دو قطبی جنگ- مذاکره میشود. محصول این دو قطبی آشوب و اعتراضات مردمی است و میل به مذاکره را افزایش میدهد.
🔸اکنون به این نتیجه رسیدهاند، شیپور جنگ نواخته نمیشود. چون حالش را ندارند. مذاکرهای هم در کار نیست چون ایران معتقد است با دیوانه نمیشود گفتوگو کرد. اما پرچم «مقاومت» برافراشتهتر از همیشه در اهتزاز است و ضربات مقاومت پیدرپی بر دشمن فرود میآید و مردم گفتمان مقاومت را برای استیفای حقوق خود پذیرفتهاند.
🔸تحریم وزیر خارجه ما نقطه اصلی استیصال آمریکا در برابر سیاست خارجی انقلابی جمهوری اسلامی است. همه راهحلهای تهدید، تحریم وتحقیر در کاخ سفید به بن بست رسیده است. بزک کنندگان چهره آمریکا در ایران نمیدانند با پدیده تحریم ظریف چه کنند؟ چهره کریه آمریکا تنفرانگیزتر از هر روز در برابر مردم ایران و مردم جهان ظاهر میشود و هیچ فرد و جریانی نمیتواند آن را گریم کند.
💢ترامپیسم در غرب در حال گسترش است. ظهور بوریس جانسون در لندن و مونگولنمایی او در سیاست داخلی و خارجی درست نسخه ترامپ در واشنگتن است. وزارت خارجه باید فاتحه گفتوگو با غرب را بخواند و دریچههای بزرگتری برای تحکیم روابط باشرق بهویژه روابط راهبردی با چین، روسیه و هند باز کند. اگر گفتوگو را نتیجهبخش میدانید آن را در شرق جستوجو کنید.
📝 #محمدکاظم_انبارلویی در #رسالت نوشت
قطعاً بعد از اعدام سلاطین سکه و ارز، لازم بود با مدیرانی که بنحوی بستر و زمینه را برای سوءاستفادهی آنها فراهم کرده بودند نیز برخورد میشد اما آدم نمیداند از شنیدنِ خبر برگزاریِ دادگاه #احمد_عراقچی (معاون ارزی سابق بانک مرکزی) و جناب #سیف (به جرم اخلال در نظام اقتصادی از طریق اخلال در بازار ارز) خوشحال باشد یا ناراحت؛ الحق که تحریم بیرونی اثر نخواهد گذاشت، اگر برخی مدیران داخلیمان کُمِیتشان نلنگد یا وا ندهند!!
#مهدی_قاسم_زاده
✅برداشت سیاسی از دیدار رهبری با جهادی ها
پنج شنبه گذشته رهبرانقلاب با تعدادی از گروه های جهادی دیدار داشتند. یک نکته حائز اهمیت از این دیدار گزارش شد که به جهت سیاسی اهمیت دارد.
1⃣نکته اول که الحق نیز مایه مباهات است انتقاد صریح یکی از جوانان جهادگر از رهبری است: " شما که خودتان بحث جوانگرایی را مطرح کردید چرا برخی از انتصاب های تان جوانانه نیست؟"
اصل این انتقاد را نباید دست کم گرفت.
از دو جهت این انتقاد ارزشمند است. اول اینکه رهبری انقلاب، آغوشی باز برای شنیدن نقدها دارد. بله جدید نیست، اما تکرارش نیز به جهت شکر دارایی یک انقلاب شیرین است.
اما موضوع مهمتر نقدی است که از زبان یک جوان جهادگر و انقلابی مطرح می شود. این نیز رشد است. روزگاری بود که جریان انقلابی ما تصور می کرد ولایت مداری یعنی اینکه هر چه رهبری گفت، باید چشم بسته پذیرفت. ایندست افراد اگرچه ظاهر انقلابی تری دارند اما کمک شان فراتر از تکرار سخنان رهبری نیست. اما امروز جوان مومن ما به چنان بلوغی رسیده است که ولایت مداری را در مدار عقلانیت می فهمد. چنین جوانی ممکن است ابتدا چند و چون بیاورد اما وقتی مساله برایش بجهت منطقی روشن شد، دهها برابر برای فهمیدن و فهماندن ولایت، موثرتر عمل می کند.
در این باره حرف بسیار است. بگذریم.
2⃣اما موضوع دوم پاسخ رهبری به این انتقاد است. پاسخ ایشان دو بخش دارد. بخش اول اشاره ایشان به آقای فتاح است و می گویند "ایشان نه پیر است و نه جوان. اما آیا به مصلحت است که کنار گذاشته شوند؟" و در جای دیگر می گویند "بهترین راه حل برای جوان گرایی اینست که یک رئیس جمهور جوان سرکار بیاید."
به این فهم دو برداشت کلیدی از این تعابیر می شود.
یکم. مساله اینست که ما در 40 سالگی انقلاب افرادی داریم که گرچه جوان و یا پیر نیستند، اما کوله بار تجربه اند. یک انقلاب برای اینها سپری و هزینه ها شده است تا تجربه کسب کردند. سوال اینست که آیا می توان و منطقی است که کنار گذاشته شوند؟ آیا ضرورت جوانگرایی به معنی حذف تجربه گرایی است؟
اما دوم و مهمتر اینکه رهبری توضیح می دهند مسیر جوانگرایی از حذف دستوری باتجربه ها نمی گذرد. لذا می فرماید برای رسیدن به جوانگرایی باید یک جوان دولت بعدی را به اختیار بگیرد. این تعبیر یعنی برای تحقق گام دوم و جوانگرایی نباید منتظر انتصاب و دستور و نسخه های بالا به پایین ماند. جوانگرایی یک پروسه در درون مردم سالاری است.یعنی بجای چشم دوختن به مسئولین باید چشم به مردم دوخت. با این گزاره، یعنی گام دوم را باید به سبک دیگری تحلیل کنیم؛ تحلیلی مردمی نه حکومتی.
#محسن_مهدیان