eitaa logo
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
105.9هزار دنبال‌کننده
66.2هزار عکس
39.8هزار ویدیو
197 فایل
✨ ﷽ ✨ 🌹 #سلام_بر_ابراهیم : کپی مطالب با ذکر صلوات بر شهدا آزاد است🌹 تعرفه تبلیغات کانال تحلیل سیاسی👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2850554239C983f38caaa ایدی تبادلات @Madar1214
مشاهده در ایتا
دانلود
انقلابی یعنی اینگونه در حالی که ها ناامیدانه نفتکش گریس۱ _ آدریان دریای کنونی_ را از دست رفته می دانستند و لرزه به اندامشان افتاده بود که نفت کش انگلیسی را که به دلیل پاره ای نقض حقوق دریاها و قوانین دریایی ایران توقیف شده بود_که حالا چه می شود که خودمان را با ابرقدرتها درگیر کردیم؟!_ و اکنون در پوست خود نمی گنجند که کشتی توقیف شده، آزاد شده و انتظار دارند که حالا ما هم کوتاه بیاییم! خبر می‌رسد که رئیس قوه قضائیه گفته: آزادی نفتکش ایرانی کافی نیست، باید برای دریافت خسارت نیز اقدام شود. و چند نکته: ۱. خسارت حق ماست یعنی ما حواسمان به کوچکترین حقوق خودمان هست و به این رفع توقیف بسنده نمی کنیم ۲. یعنی اینکه متکبر را بزرگ نبیند و در برابر استکبار، کوتاه نیاید و همیشه طلبکار باشد و جایگاه مستکبر، او را به انصراف از حق و یاحداقل ممکن راضی نکند؟ ۳. تازه باید بابت نقض قوانین ما توسط نفت کش خودشان هم مراحل قانونی را در داخلی_ما بگذرانند و ضمن تعهد به رعایت قوانین داخلی، تضمین دهند و جریمه بدهند تا توقیف رفع بشود. ۴. تغییرات جغرافیای سیاسی جهان خیلی وقت است که رقم خورده است، حالا آن ها باور نمی کنند، خب نکنند، تقصیر خودشان است، کافی است که چشم خود را به بگشایند.
🔺ربیعی: مدیرعامل ایران‌خودرو بصورت عمدی و بدون هماهنگی قیمت محصولاتش را افزایش داد و به همین دلیل امروز برکنار می‌شود! ✍ یا افزایش قیمت‌ها در طول یک سال گذشته تماماً با هماهنگی و تایید دولت بوده که تاکنون چنین تصمیمی نگرفته و یا جناب سخنگو در حالِ نذر کردنِ روغن ریخته و دستاورد سازی برای دولت است و دلیل این تصمیم چیز دیگری‌ست؛ که باتوجه به اقدام چند وقتِ پیش بانک مرکزی و مسدود کردنِ تمام حساب های مدیرعامل ایران خودرو، این موضوع محتمل‌تر بنظر می‌رسد!! #مهدی_قاسم_زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ درِ این «چاه ویل» را ببندید 🔹شگفت آور است، اگر همه آنچه که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شده با ارز آزاد وارد می‌شد قیمت کالاها نسبت به وضعیت کنونی ارزان‌تر و یا اختلاف ناچیزی داشت اما با تصمیم #دولت_روحانی چوب حراج بی‌سابقه‌ای به #ذخایر_ارزی کشور زده شد و میلیاردها دلار ارز در اختیار کسانی قرار گرفت که هیچ نام و نشانی از آنان نیست! 🔸در این بین اما این #مردم هستند که بار گرانی و #تورم چندصد درصدی برخی اجناس را متحمل می‌شوند تا #رئیس‌جمهورشان بی‌توجه به آنچه خود منشا آن است با خیال راحت بگوید صبر مردم نامحدود است!
اگرچه شاید برخی از محتویات بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بی خبرند! ولی صحنه را به گونه ای می بینم که گویی خواه نا خواه ما قدم در گام دوم انقلاب گذاشتیم و در فضای تحولات آن هستیم، گامی که از و توقیف نفت کش انگلیسی گرفته تا مبارزه مشهود و بی تعارف و به سرعت با فساد ادامه یافته است، بگذریم از تحولات منطقه ای که به نفع ایران در حال شکل گرفتن است اما.... اما در این وسط با شناخت بیشتر و اقدام جدی تر و محاسبات دقیقتر برای دو انتخابات پیش رو از همه مولفه های گام دوم انقلاب پر رنگ تر است. یادمان باشد ، است و نه گفتگویی در حوزه نظری و تعریف و تمجید! کاری که خیلی از مسیولین کردند و کارهای بسیاری زمین ماند! پینوشت: انهایی که را نخواندند، 👌بخوانند، چون مقدمه است.
۷۰نماینده مجلس، نامه‌ای را خطاب به وزیر ورزش امضا کردند که وی باید گرشاسبی مدیرعامل سابق را، به باشگاه #پرسپوليس برگرداند! الباقی هم یا تو مجلس نبودن یا پرسپولیسی نبودن! وگرنه تعداد امضاها بیشتر می‌شد. با توجه به بی‌تفاوتی آقایان به مشکلات معیشتی مردم، کسی میدونه لیاخوف کجاست؟! #امید_حاجی_زاده
پشت پرده سناریوی دعوای دو آیت الله 1. امروز مهم‌ترین مشکل مردم اقتصادی است اکثر مردم دخل و خرجشان با هم نمی خواند 2. همه فهمیده‌اند که عامل این نابسامانی دولت حسن روحانی و جریان حامی وی یعنی اصلاح طلبان است. سیاست خارجی دولت و ماجرای گاف های برجامی ملت را بیچاره کرده است 3. یکی دیگر از عوامل بیچارگی مردم سیاست غلط اقتصادی دولت در کاهش پول ملی و افزایش نرخ ارز است که درآمد مردم را به ثلث کاهش داده است. 4. در شرایطی که در جنگ اقتصادی به سر می بریم نابود کردن سرمایه ملی و خالی کردن بانک مرکزی از ذخایر ارزی نوعی خیانت است 18 میلیارد دلار و 80تن ذخایر طلا وارذ بازار کردن بدون مجوز شورای عالی اقتصاد و شورای پول و اعتبار و کمیسیون اقتصادی مجلس و شورای عالی امنیت ملی و رهبری نظام و تنها با دستور رئیس جمهور بوی نوعی خیانت به مشام می رساند عراقچی معا ن سابق ارزی بانک مرکزی در دادگاه تصریح کرد که با دستور روحانی این کار را انجام داده است. 5. وحالا ممکن است نوبت محاکمه رئیس جمهور فرا برسد تا مردم عامل بدبختی های خود را بشناسند 6. قرائن و شواهد نشان می دهد که آیت الله رئیسی قرار نیست ملاحظه این و آن بکند. 7. پس باید افکار عمومی را به جای دیگری سوق داد و سناریوی حساب شده ای طراحی کرد ..... الف. نامه ای منسوب به صادق لاریجانی خطاب به رهبری منتشر می شود ب. عناصری آن را در اختیار آیت الله یزدی قرار می دهند. روشن است که مطالب آن نامه موجب رنجش خاطر می شود هر چند آیت الله یزدی از کسی نام نمی برد ولی با توجه به نامه منسوب به لاریجانی ضمیر مرجع خودش را پیدا می کند. ج. عنصر نفوذی گلایه های آیت الله یزدی که در جلسه خصوصی مطرح شده بود را در اختیار فرید مدرسی خبر چین جریان اصلاحات در بیوت علما و حوزه قرار می دهد. وی آن مطالب را نشر می دهد. د. هر چند دفتر جامعه مدرسین بیانیه می دهد و نسبت به انتشار این گونه مطالب غیر رسمی اعتراض می کند ولی همان سناریو نویس های این ماجرا مطالب جلسه را به آقای صادق لاریجانی منتقل می کنند و ایشان را به ضرورت پاسخگویی می رسانند. ه. ایشان ظاهرا در حالی که عصبانی است دست به قلم می شود و نامه ای سراسر توهین به آیت الله یزدی و برخی نهادهای نظام می نویسد. و با این توهین ها خود و اخوانش را بیش از دیگران بی اعتبار می کند. و. این جنگ لفظی به مطبوعات و رسانه بیرونی کشیده می شود "جنگ آیت الله ها" روزنامه شرق با تصویر هر دو و تیتر معناداری فضای کشور را به جنگ قدرت دو عالم می کشاند. ز. نتیجه : این که اولا مساله اصلی مبنی بر ضرورت محاکمه عاملان بدبختی مردم به فراموشی سپرده می شود و ثانیا در آستانه انتخابات مجلس' زمینه ای برای حمله به شورای نگهبان فراهم می شود. پیشنهاد می شود دستگاه قضایی کشور بی اعتنا به این گونه مسائل دانه درشت ها را به پای محاکمه بکشاند و تحت تاثیر این گونه سناریو سازی ها قرار نگیرد.
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
#خوشم_آمد انقلابی یعنی اینگونه در حالی که #برخی ها ناامیدانه نفتکش گریس۱ _ آدریان دریای کنونی_ را
دفتر نمایندگی ایران در ملل متحد روز 9 آگوست نامه‌ای را به دبیرکل و رئیس شورای امنیت سازمان ملل ارسال نمود و طی آن اعلام کرد که اطلاعات ارائه شده در نامه 27 ژوئن ایالات متحده امریکا در مورد سرنگونی پهپاد این کشور توسط ایران کاملاً نادرست است. در همین راستا، نقشه محل اصابت به همراه سایر جزییات از جمله مسیر حرکت پهپاد، اخطارهای داده شده به آن و منطقه اطلاعات پرواز ایران به این نامه پیوست شده است. همچنین، دو تصویر از لاشه پهپاد به نامه مزبور ضمیمه شده است. حال... هایی که سخنان رییس قوه قضاییه را نقد می کنند، به نظرتان اگر همان موقع پا فراتر از احتیاطهای بی مورد می گذاشتیم و هزینه که به پهپاد اصابت کرد چون حریم هوایی ما را نقص کرده و به اخطارها هم توجه نکرده بود را مطالبه می کردیم، کار به اینجا می رسید؟ پینوشت: هر چه کوتاه بیاییم، که آنها کوتاه بیایند، درست نیست، چون کوتاه نمی آیند، همین!
|•|حدیث دل |•| @hadisedell معرفی کانال 🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
YEKNET.IR - sorood 3 - eide ghadir 98 - seyedreza narimani.mp3
4.06M
💐به آوای علی ولی الله 💐به امضای علی ولی الله 🎤 #سید_رضا_نریمانی 👏 #مولودی #مناسبت #غدیر
🔴 به آتش این دعوا ندمید!!! ✍🏻 🔰طبیعتاً نوشتن اینجا، نباید منطقی اما باشد اما انگار ننوشتنش، برای بعضی‌ها توهم فهم زیاد درست کرده! پس می‌نویسم.. 🔺دوره افتاده‌اند که ای واااای سطح دعوا خیلی بالا بوده و خیلی دعوای بدی بوده و اصلا بدبخت شدیم و مردم ناامید شدند و چه و چه.. 🔹خب قبول. افتضاح بود واقعا. اما بعدش که چه؟! چه کنیم؟! بنشینیم گروهی توی سر بزنیم و مجلس روضه به‌پا کنیم؟! یا نه بدمیم به آتش دعوا بین طرفین؟! 🔺نمی‌بینید ضدانقلاب و افسادطلبان اصلاحاتی چه عروسی گرفته‌اند و چطور روی روح و روان و اعتماد مردم به نظام پنجه می‌کشند؟! شما برادر و خواهر خیلی فهیم و خیلی باشعور انقلابی هم که دقیقا دارید همین نقش را ایفا می‌کنید و با این بزرگ‌نمایی و ننه‌من‌غریبم‌بازی مکمل پازل دشمن شدید.. 🔹واقعا بعضی از رفقای مدعی رسانه‌ای ما، فهم‌شان از رسانه این است که در یک اختلاف این‌چنینی، باید روحیه را باخت و دمید به آتشی که دشمن به روی انقلاب و نظام و مردم روشن کرده؟! اینطور قرار است در جنگ رسانه‌ای و جنگ روانی و جنگ ادراکی با دشمن مقابله کنید؟! شما که جنگ شروع نشده روحیه را باختید و منفعل و مستأصل شدید! 🔺دردآورتر اینجاست که یقه هرکس که مستأصل نشده را هم گرفته‌اند که تو از درک موضوع عاجزی و نمی‌فهمی که این دعوا چقدر بزرگ بوده و باید مثل ما حنجره پاره کنی به فریاد وامصیبتا! 💢بگذریم اصلا. گفتم که. نوشتنش منطقی نیست.. یاد جمله امام(ره) افتادم وقتی که صدام با همه حمایت‌های جهانی‌اش به ایران حمله کرد. روح‌خدا هم خب مثل این انقلابی‌های مقیم توییتر نبود. خیلی ساده پیام داد که؛ یک دیوانه‌ای یک سنگی را در چاه انداخته و... اینکه خب یک دعوای طلبگی بین دو شیخ اهل سیاست بیشتر نیست!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 درس‌های «گریس1» به برجام 🔹 روز گذشته بود که تصویر به‌اهتزازدرآمدن پرچم جمهوری اسلامی ایران روی نفتکشی منتشر شد که تا همین چند روز پیش در توقیف انگلیسی‌ها بود؛ نفتکشی که پیش از این با پرچم پاناما محموله ایران را جابه‌جا می‌کرد و صرف ایرانی‌بودن محموله این سوپرنفتکش باعث دست‌درازی انگلیسی‌ها شده بود. 🔺 حالا و بعد از اتمام فرایند بازداشت و بدون اینکه فعلاً خبری از آزادی نفتکش انگلیسیِ توقیف‌شده در ایران باشد، سوپرنفتکش «گریس1» از بند توقیف رها شده و این‌مرتبه اما با پرچم ایرانی قدم در آبراه بین‌المللی می‌گذارد. 🔹این اتفاق ظاهراً یک اتفاق ساده سیاسی، ولی در باطن اثبات یک نگاه در تعاملات بین‌المللی جمهوری اسلامی است؛ اثبات این نگاه که در دنیای پرزرق و برق و ظاهراً متمدن امروزی، هنوز مانند چندصد سال قبل، قدرت حرف اول را می‌زند؛ اثبات این نگاه که حقوق و دیپلماسی بین‌المللی تا پیش از قدرتمند شدن، صرفاً سرفصل‌هایی برای تدریس در دانشکده‌های حقوق هستند که کارکردشان، فقط برای گرم‌کردن سر دانشجویان این قبیل رشته‌ها در ممالک در حال توسعه است وگرنه در باطن هنوز قدرت است که حرف اول را می‌زند؛ منطق و قاعده‌ای که شبیه آن در جنگل هم حکمرانی می‌کند. 🔺 دیپلماسی در دنیای فعلی بیش از آنکه ابزاری برای چانه‌زنی باشد، لعاب شیک و پرزرق و برق اعمال قدرت است وگرنه بدون اهرم‌های قدرت و دلخوش‌کردن صرف به شعارهای شیک بین‌المللی، آن بر سر یک ملت خواهد آمد که امروز بر سر برجام آمده. کاش این درس عبرت‌ها را فراموش نکنیم. 📝 #سرمقاله روزنامه #صبح_نو