این سنت خوب خداحافظی با یه چیزی مثلا با #تیم_ملی کاش به دولت هم برسه.
هر چند که ظاهرا با چسب دوقلو چسبانده شدند!
مثلا شما نگاه کن وزیر کاربلد و کارآمدی مثل #آخوندی باکارنامه درخشان از دهه۶۰ تا امروز چرا بایدخداحافظی کنه؟
حتی سه بار استیضاح هم بشه بازمیمونه تا چراغها رو خاموش کنه!
"ali naderi"
eitaa.com/siasion598
eitaa.com/siasion598
کلمبیا ۸۴%
فرانسه ۵۶%
سوئد ۵۵%
آمریکا ۴۱%
آلمان ۳۱%
ایران زیر ۱% درصد
شاید فکر کنید آمار رشد اقتصادی و صادرات و واردات و پیشرفت و .... باشه
خیر. درصد حرام زادگی جمعیت در کشورهاست
مدعیان مدرنیته غرب و غرب پرستان کجای مجلس نشستند؟
#حلالزادگی
"وحیدچریکی"
eitaa.com/siasion598
eitaa.com/siasion598
با تکمیل فاز ۲ پالایشگاه #خلیج_فارس با تلاش قرارگاه #سپاه، کشور در تولید بنزین #خودکفا شد؛ قابل توجه ژنرالها و کاسبانی که در این سالها مدام تولید بنزین داخلی را زیر سوال میبردند!
eitaa.com/siasion598
eitaa.com/siasion598
📣 #درخواست_مردمی و فوری
🔴قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی جهت ساخت ۶۳۰واگن مورد نیاز شهر تهران باید هرچه سریعتر #لغو شده و به شرکت های پرتوان داخلی واگزار شود.
اما چرا؟!
۱- طبق فرموده رهبر انقلاب و سخنان رئیس جمهور باید از تولید کننده داخلی حمایت کرد.
۲- تمام اعتراضات ۵سال اخیر کارگران به خاطر عدم پیشرفت تولید داخلی بود. چرا که دولت به جای حمایت از تولید داخلی، با اجازه واردات اقلام مشابه تولید داخل عملا کارگر ایرانی را بیکار و باعث افزایش نارضایتی عمومی شد.
لذا ما مردم ایران که خود را صاحبان حقیقی این کشور میدانیم، از قوه قضائیه، دیوان عالی کشور، مجلس شورای اسلامی و ... درخواست میکنیم که #هرچه_سریعتر به موضوع این قرارداد ورود کرده و اجازه ندهند که بار دیگر با خیانت به تولید داخلی علاوه بر اینکه ارز بسیار زیادی به واسطه این قرارداد از کشور خارج میشود، موجبات ایجاد شکاف کاری و دلسردی کارگر ایرانی شود.
لازم به یادآوری است که تنها راه حل نجات کشور از زیر فشار اقتصادی فعلی، اهمیت و ارج نهادن به کار و کارگر ایرانی است چرا که نمونه مشابه و باکیفیت همین واگن ها در شرکت های واگن سازی #تهران، #پارس، #کوثر و ... تولید می شود.
اگر امروز به کار و کارگر ایرانی اهمیت داده شود، در آینده دیگر شاهد ۵سال اعتراض و نارضایتی کارگری(همچون #هپکو_اراک، #گروه_ملی و #نیشکر_هفت_تپه) نخواهیم بود.
eitaa.com/siasion598
eitaa.com/siasion598
اولویت ملی کدام است ؛
استعفا یا اصلاح رویکرد دولت؟ -1
✍ در وضعیت التهاب اقتصادی و فشار دشمن، مسئله اول که باید به آن پرداخت کدام است؟ چگونه می توان بر این چالش ناشی از نقشه دشمن و سوء تدبیر پنج ساله دولت فائق آمد؟
♦️آیا اکنون مسئله مهم، استعفای روحانی و دولت است، چنان که سیاست بازانی مانند حسین موسویان (عضو اولین تیم مذاکره کننده روحانی و محکوم شده به جرم ارائه اطلاعات به بیگانگان/ مقیم آمریکا) و حجاریان گفتند و مشابهان آنها (امثال عباس عبدی) در دولت خاتمی عنوان می کردند؟
🔷هدف این طیف بد سابقه کدام است؟ می خواهند ناکارآمدی نسخه اعتماد به دشمن و بی اعتمادی به ظرفیت های ملی پس از پنج سال واگذاری انواع امتیازها را پشت مظلوم نمایی و ادا و اطوار قهر و استعفا پنهان کنند؟ یا در حالی که عرصه کاملا بر آنها تنگ شده و در مظان اتهام و بدگمانی افکار عمومی قرار دارند، برای رادیکالیسم جدید میدان مانور باز کنند؟ آیا به اعتبار همپوشانی با دشمن می خواهند مانع از تمرکز ملی بر جبهه بندی در برابر دشمن شوند و مجددا در میان مردم و درون حاکمیت صف بندی و درگیری باشد؟
🔸چند منتقد دولت نیز از زاویه دیگر و با دلسوزی، خواستار استعفا یا برکناری روحانی شدند. فارغ از صحت انتقادها و اعتراض های منتقدان، باید دید آیا وقت برخورد با بدعملی ها و خطا های بزرگ دولت روحانی الان است؟ در اینجا پای قاعده اهمّ و مهم به بحث باز می شود و اینکه مصلحت و تکلیف بالاتر کدام است؟
♦️ادبیات روحانی ظرف چند روز اخیر تا حدودی تغییر کرده است. او از لزوم ایستادگی و عدم تسلیم مقابل آمریکا و حفظ عزت ملی سخن می گوید و بر خلاف رویه قبلی خود، از حفظ وحدت حرف می زند. اگر روزی می گفت آمریکا ابرقدرت بزرگ دنیاست و نباید مقابل او بایستیم، اکنون می گوید ما می توانیم و باید در مقابل زورگویی و باج خواهی آمریکا ایستادگی کنیم.
🔹با این تغییر ادبیات چگونه باید روبرو شد؟ با خوش بینی مطلق پذیرفت که روحانی تغییر کرده؟ با بدبینی و به اعتبار تناقضات فراوان گذشته، نپذیرفت و دست رد به سینه او زد و گفت برو همان باش که بودی؟ یا محتاطانه و گام به گام - مشروط و به تایید هریک از گفتارها در رفتار و رویکرد- با این تغییر مواجه شد و استقبال کرد؟
🔸رویکرد حمایت از اقدامات درست و اصلاحی، به مفهوم تعطیلی نقد دلسوزانه نیست. اگر رویکرد لفظی آقای روحانی با عملکرد او و دولتمردان نقض نگردد و تایید شود، جریان انقلابی آماده بیشترین حمایت هاست. چرا که سرنوشت کشور و مقابله با شرارت دشمنان را مقدم بر هر موضوع دیگر می داند.
♦️اصلا همه دغدغه و نگرانی نیروهای انقلابی که آنها را تبدیل به منتقد کرده و به اعتراض واداشته، همین نقض عهدها و نقض اصول و آرمان ها بوده و اگر دولت با رفتار خود جلب اعتماد کند، دیگر مسئله ای برای انتقاد و اعتراض و اختلاف و شکاف باقی نمی ماند.
#محمدایمانی
eitaa.com/siasion598
eitaa.com/siasion598
اولویت ملی کدام است ؛
استعفا یا اصلاح رویکرد دولت؟ -2
♦️آقای روحانی البته متاسفانه در گذشته چند بار چنین پالسی فرستاده اما سر بزنگاه، خلاف چراغ راهنمایی که زده پیچیده است. این سابقه اموضوع جلب اعتماد جبهه بزرگ حامیان انقلاب را دشوار می کند اما همه چیز به خود روحانی بستگی دارد و او می تواند صداقت را پشتوانه لازم و بزرگ این دعوت به همراهی و حمایت کند.
🔹اکنون دو طیف، مطالبه تغییر در دولت و رویکردهای آن را دارند که اتفاقا 180 درجه در تعارض با یکدیگر هستند. یکی طیف نیروهای انقلابی و وفادار به نظام و عزت و اقتدار و استقلال وطن؛ دوم، طیف ساختارشکن و معارض نظام که قائل به تسلیم و دست بالا بردن در مقابل آمریکا و اروپا هستند و بارها در نقشه دشمنان برای ایجاد بی ثباتی و آشوب انگیزی نقش آفرینی کرده اند.
🔸این طیف ورشکسته به تقصیر به ویژه شاخه نفاق جدید، مانند همیشه می کوشند ضمن راهزنی و مصادره به مطلوب رای مردم، خود را وکیل مدافع و مالک رای مردم جا بزنند و به واسطه دوپینگ با فشاز دشمن، روحانی و دولتش را تحت فشار قرار داده و به تقابل با گفتمان انقلاب و رویکرد نظام وادار کنند. هدف، تغییر سیرت و هویت جمهوری اسلامی بر مبنای مطالبه دشمن داست.
♦️اگر روحانی به درستی می گوید مذاکره با ترامپ و دولت بدعهد آمریکا دیوانگی و ذلت پذیری است ، بنابراین باید با طیف توجیه کننده تسلیم در برابر آمریکا و غرب مرزبندی صریح داشته باشد. منطقا او نمی تواند جمع نقیضین کند؛ همچنان که اعضای دولت جمهوری اسلامی نمی توانند هم وفادار به نظام و انقلاب و قانون اساسی باشند و هم با اضداد ومعارضان آن کنار بیایند.
🔹اینجاست که دولت و شخص رئیس جمهور می توانند اعتماد جبهه نیروهای انقلاب و ارکان نظام را جلب کنند و با اقتدار به جنگ دشمن و اخلالگران اقتصادب بروند و یا خدا ناکرده، مرزهای کمرنگ شده با بدخواهان را پررنگ نکنند و از فشار آنها منفعل شوند که در این صورت طبیعتا، در نقشه دشمن افتاده و درگیری و مجادله و مقابله را به درون جبهه خودی آورده اند.
🔸افراطیون مدعی اصلاح طلبی و نفوذی های متظاهر به همراهی با دولت، حتما خواهند کوشید به هرقیمت و با تحرکات خود یا هل دادن دولت به ارتکاب رفتارهای اعتماد سوز، دولت را در موضع اتهام و غیر قابل اعتماد بودن برای نظام و انقلابیون نگه دارند.
♦️آیا مسئله مهم، تغییر کابینه است یا قبل از آن تغییر رویکرد کابینه مهم است و یا هر دو ضرورت دارد؟ حتما کابینه نیازمند تغییر است اما قبل از آن، نیازمند اصلاح رویکرد، ابراز بی اعتمادی به غرب و نقشه "پلیس خوب- پلیس بد" آن، بازگشت به ظرفیت های درونی کشور، پرهیز از حاشیه سازی سیاسی و دامن نزدن به دو قطبی های دشمن ساخته مانند "تندرو/میانه رو" است که نیروهای مخلص و خدوم و بی توقع انقلاب را "تندرو" و عناصر آلوده و اباحی مسلک و معارض با آرمان های انقلاب و استقلال کشور را "میانه رو" جا می زند.
#محمدایمانی
eitaa.com/siasion598
eitaa.com/siasion598
🔴قالیباف:
⛔️بخش عمده اقتصاد در اختیار یک گروه خاص و اندک است
⛔️باید به مردم و جوانان اعتماد کنیم
🔸قالیباف با تاکید بر اینکه 4درصد هستند که بر عرصه اقتصاد کشور مدیریت می کنند، تصریح کرد: این حوادث ارزی که پیش می آید همیشه 4 درصدی ها حتما ثروتمندتر می شوند و توده های مردم حتما فقیرتر شده و این شکاف روز به روز بیشتر می شود.
🔻محمد باقر قالیباف:
🔸هیچ وقت رهبری به این شکل همه قوا را در جهت برنامه ریزی های اقتصادی دولت بسیج نکرده اند و این حمایت برای هیچ دولتی تاکنون صورت نگرفته است و دولت باید از این فرصت بی نظیر برای حل مشکلات استفاده کند.
🔹خیانت های امریکا به ما از سال های دور تا امروز است. اگر قبلا کسانی بودند در داخل کشور که معتقد بودند با امریکا می شود گفت گو کرد، چرا این کار را نمی کنید اما امروز آنها هم متوجه شده اند امریکا قابل اعتماد نیست.
🔸دشمن ضعف ما را در حوزه اقتصادی دید و معتقدم مهم ترین ضعف ما در این حوزه ، عدم دخالت مردم در اداره اقتصاد و مدیریت کشور در گذر زمان بوده است.
🔹 امروز به مردم آنچنان که در دوران دفاع مقدس ایفای نقش کردند و توانمندی های شان را نشان دادند، نقشی نه در عرصه اقتصادی و نه در عرصه اجتماعی نداده ایم
. eitaa.com/siasion598
eitaa.com/siasion598
⭕️ «یک شخص ۳۱ ساله ۳۸ هزارتا سکه خریده»
۳۸هزار را تقسیم بر ۳۱ سال سن این آقا کنیم میشه ۱۲۲۵ سکه در سال. ۱۲۲۵ عدد سکه را تقسیم بر ۳۶۵ روز سال کنیم میشه سه سکه در روز.یعنی هر هشت ساعت یک سکه درآمد داشته این فرد
“سهم بابای ۶۱ سالهی من در این سالها، هر هشت ساعت یک قرص اعصاب بوده است”
eitaa.com/siasion598
eitaa.com/siasion598