⭕️ جوانان انقلابی چگونه برگ برنده انتخاباتی میشوند؟
✍️روند تصمیم گیری در جریان اصلاحات به علت اینکه همواره همانند کشور افغانستان در لویی جرگه ها و ریش سفیدان جناح چپ دهه شصت و نهایتا چهره های سیاسی دولت اصلاحات، انجام میپذیرد، عملا جایی برای چهره های جوان این جریان باقی نگذاشته است.
از آنجایی هم که تصمیم گیری در جریان اصلاحات محدود در نزدیکان خاتمی و چند حزب اصلاح طلب مشهور است، فهرست انتخاباتی این جریان هم همواره با روندی غیردموکراتیک بسته میشود. همچنانکه در انتخابات های گذشته نیز همان تعداد محدود چهره نسبتا جوانی که در فهرست شورای شهر و یا نمایندگی مجلس قرار گرفتند، بخش قابل توجهی از آنها از نزدیکان و گاه فرزندان چهرههای موثر اصلاحطلب بودند.
جالب آنکه حتی سازگارهای نیمچه انتخابی همچون «سرا» که نیز چندی قبل در جریان اصلاحات مطرح شده بود با وتو بسیاری از بزرگان این جریان در نطفه معدوم شد. البته بماند که بسیاری از اصلاح طلبان به درستی معتقد بودند که جریان حزب اتحاد ملت – تندروهای نزدیک به خاتمی و نسخه دو مشارکت- عملا در «سازگار سرا» به دنبال مهندسی آرا و تقلب در در انتخابات درونی جریان اصلاحات هستند.
🔻اما در جریان اصولگرا از چند سال قبل با ساختارهای همچون «جمنا» و سازگارهای دیگر عملا یک روند دموکراتیک اتفاق افتاده و با حضور و مشارکت بخش گستردهای از فعالین و مردم علاقهمند به جریان اصولگرایی فهرست نهایی انتخابات رقم خورده است. در ساختار جدید جریان اصولگرایی- شورای ائتلاف نیروهای انقلاب- نیز برای معرفی کاندیداها و فهرست انتخاباتی مبنا اصلی بر نظر سنجی و نظر مردم در همه نقاط کشور در نظر گرفته شده است.
🔻درکنار روندهای دموکراتیک جریان اصولگرایی برای رسیدن به فهرست واحد انتخاباتی؛ مساله حضور جوانان در فهرست این جریان در کشور و به خصوص در تهران ابعاد جدید انتخاباتی را رقم زده است. موضوعی که سبب نگرانی جریان اصلاحات نیز شده است. روزنامه شرق، در گزارشی ثبت نام گسترده و خودجوش جوانان در سطح کشور را مربوط به تدابیر جریان اصولگرایی میداند و از این موضوع ابراز نگرانی میکند. این روزنامه نوشته است: «همهچیز با توصیه انتخاباتی قالیباف به جوانان اصولگرا برای شکلدهی نهضت ثبتنام آغاز شد. اینکه به گفته جمال عرف، رئیس ستاد انتخابات کشور، سههزارو 209 نفر در بازه سنی 36 تا 40 سال ثبتنام کردهاند هم نشاندهنده این است که فراخوان قالیباف هم تا حد زیادی جواب داده است.»
🔻جالب اینکه جریان اصلاحات که تاکنون مدعی بود طیف خاکستری سبد اختصاصی این جریان سیاسی در کشور میباشد اینک اعتراف میکند که جوانان اصولگرا می توانند طیف خاکستری جامعه را به سمت سبد اصولگرایان ببرنند. روزنامه شرق در اینباره نوشته است: «طیف خاکستری که حدادعادل، مسئول تشکیلات وحدت اصولگرایی، تابهحال چندینبار درباره آنها صبحت کرده، اگرچه ممکن است به چهرههای شناختهشده یا تند اصولگرایی رأی ندهد، اما درصورتیکه رد را گم کند، محتمل است به بدیل آنها رأی دهد.»
🔻شرق در ادامه می آورد: حداد گفته بود که باید گفتمانی مدون طرح و عرضه کنیم که طیفهای خاکستری جامعه هم به آن گرایش پیدا کنند. بعید است آنها دو ماه مانده به انتخابات قادر به طراحی یک گفتمان! باشند؛ اما احتمالا بتوانند روشهای جدیدی برای جذب این طیف طراحی کنند. آوردن چهرههای جدید یکی از این روشهاست؛ یعنی جوانانی که ظاهرا سبقه اصولگرایی ندارند و با این صفت خیلی شناختهشده نیستند؛ اما آبشخور رشد و نضج و آینده سیاسیشان در همان طیف اصولگرایی میگنجد. به نظر میرسد که در عمل هم به ایدهشان نزدیک شدهاند تاجاییکه غلامعلی حدادعادل، مسئول تشکیلات شورای وحدت اصولگرایان، گفته: «۵۰ درصد شورایی که برای مجلس تشکیل دادهایم، جوان هستند».
🔻نکته بامزه اینجاست که روزنامه شرق در گزارش خود برای اصولگرایان ابراز نگرانی می کند! و مدعی میشود که برای خود جریان اصولگرایی خوب نیست یک مجلس و دولت جوان اصولگرا- بخوانید انقلابی- سرکار بیایید!
به نظر می رسد که جریان اصلاحات خیلی زود در برابر جوانان اصولگرا دست های تسلیم و شکست خود را بالا آورده است. البته در این میان باید توجه داشت که جریان اصولگرایی نیز باید با تدبیر فهرست انتخاباتی خود را تکمیل کند. فهرستی که گرچه گفته می شود با حضور جوانان درخشنده و جذاب خواهد شد ولی باید سهم زنان و چهرههای کارآمد، باتجربه، شناخته شده و خوشنام اصولگرایی نیز در آن به خوبی دیده شود. طبیعی است که مساله سرلیست برای جریان اصولگرایی با حضور چهرههای مشهور و کارآمد تکمیل کننده بزرگ روند انتخابات در کنار جوانان نسل سوم انقلابی کشور خواهد بود.
#مهدی_جهان_تیغی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
نامتقارن و دردناک ؛
انتقام سخت در انتظار آمریکا
✍ نظامیان تروریست آمریکایی، حاشیه امنیتی در عراق داشتند که با حمله امشب به مقر نیرو های بسیج مردمی از بین رفته است. آنها در واقع خود را با مردم درگیر کرده اند و این در حالی است که در گذشته، نتایج تلخ درگیری با مردم را چشیدند و تلفات سنگینی دادند.
♦️جنایت امشب، احتمالا برای شارژ بقایای بازسازی شده داعش و حزب بعث است تا فاز جدید نا آرامی و ترور و بی ثبات سازی را کلید بزنند و هرج و مرج را به عمق سیاست و حکومت در عراق بکشانند یا بر تعیین نخست وزیر جدید اثر بگذارند. ممکن است کسانی هم بگویند آمریکا دنبال واکنش حشد الشعبی و حزب الله و مصائب اهل حق است تا با این گروه ها تسویه حساب کند، به همین بهانه، نظامیگری دوره بوش را برگرداند و عرصه را بر منتخبان مردم تنگ کند.
🔹این احتمالات دور از ذهن نیست. آمریکا بدش نمی آید که استعفای اجباری نخست وزیر را به ریاست جمهوری و سپس، انحلال پارلمان توسعه دهد. اما تلقی اداره عراق با فرماندار نظامی، در همان اوایل اشغالگری به بن بست خورد و خسارات سنگین روی دست آمریکایی ها گذاشت. نتیجه سیاست های احمقانه پانزده سال گذشته، این شد که ترامپ دزدانه و شبانه، به جای بغداد به پایگاه نظامی عین الاسد برود و سپس بنویسد "غم انگیز است؛ هفت هزار میلیارد دلار در جنگ منطقه هزینه کردیم اما رئیس جمهور آمریکا مجبور است با هواپیمای چراغ خاموش به عراق سفر کند".
♦️امروز، هم سیاست در عراق به نسبت ۱۵ سال قبل، ریشه دارتر است و هم توانمندی نیروهای بسیج مردمی، به واسطه جنگیدن و نابود کردن دولت داعش (ارتش نیابتی آمریکا) با چند سال قبل قابل قیاس نیست. انها طبق برخی گزارش های منتشره در رسانه های غربی، از تسلیحات پیشرفته و توانمندی نظامی غیر قابل انکار برخوردارند.
🔹احتمالا انتقام بسیج مردمی عراق، متقارن و آن گونه که شاید مطلوب آمریکا باشد، نخواهد بود. انتقام نامتقارن، زمان و مکان و چگونگی ضربات دردناک را در ابهام فرو می برد و کابوسی آزار دهنده را بر سر مراکز نظامی، سیاسی و اقتصادی آمریکا می کشاند. برآیند جنایت امشب، خسارتی حیثیتی برای کاخ سفید خواهد بود.
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴بیانیه عصائب اهل الحق نسبت به حمله آمریکا به مقر حشدالشعب:
🔹اکنون وظیفه ماست که به هر شکل مشروعی و تا پیش از اینکه آمریکا از این پیشتر رود، به حضور نظامی آمریکا [در عراق] پایان دهیم.
🔹پایان دادن به نقض حاکمیت عراق نیازمند واکنش شجاعانه و قاطع در برابر این اقدامات است.
🔹حمله آمریکا، ادامه حملات دشمن اسرائیلی به مواضع الحشد الشعبی است.
🔹از نیروهای سیاسی عراق میخواهیم در برابر این تجاوز بزدلانه بایستند.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴تبعات فتنه 88 به لحاظ اقتصادی چه بود؟
🔻 فتنه 88 باعث ضربه های اقتصادی متعددی به ملت ایران شد که برخی از آنها عبارتند از:
1️⃣.اعمال تحریم ها علیه اقتصاد ایران منجر به افزایش بیست درصد هزینه های مبادلاتی ما شد
2️⃣.فتنه 88 زمینه و بستر ساز تداوم تحریمهای بعدی علیه اقتصاد ایران گردید
3️⃣. فتنه 88 امنیت اقتصادی ایران را خدشه دار کرد
4️⃣.حجم سرمایه گذاری در ابعاد داخلی و خارجی به شدت کاهش یافت
5️⃣.فتنه 88 منجر به توقف رونق شد و سپس سیر نزولی به خود گرفت چه بسا این رونق در کوتاه مدت به صفر رسید
6️⃣.متاسفانه سیاستهای بی تدبیرانه دولت تدبیر وامید نتوانست موجب امنیت سرمایه گذاری در کشور شد؛ کما اینکه در لایحه بودجه 99 نیز شاهد هستیم سیاست گذاریها همچنان براساس همان تصورات متوهمانه است و دولت هیچ حرکت انقلابی در ساختار هزینه ها و درآمدها صورت نداده است.
7️⃣.فتنه88 عملا اقتصاد کشور و سفره و معیشت و قدرت خرید مردم را نشانه گرفت و دست آمریکا را برای توجیه تحریم های شدید اقتصادی ایران باز گذاشت
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ عاشورای ۸۸ دیگر فتنه نبود؛ فتنه یعنی غبار باشد و تشخیص حق و باطل دشوار. غروب عاشورا دیگر غباری نبود. همه چیز شفاف شد؛ دشمنی آشکار و پردهدری علنی. هم از این رو، همهی تجمعات ۸ و ۹ دی پرجمعیت بود؛ دشمنی را همه دیدند و آمدند، برخلاف فتنه که تشخیص حق و باطل دشوار است.
#کبری_آسوپار
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
۲۴عضو بسیج مردمی عراق در حمله هوایی آمریکا شهید و پنجاه نفر مجروج شدند
ابتدا بی دولت سازی در عراق انجام شد سپس داعش در استان دیالی سر برآورد.به محض سرکوب داعش در دیالی، آمریکایی ها مستقیم وارد جنگ شدند و از فضای بی دولتی بهره بردند.اوضاع عراق پیچیده تر خواهد شد
#عبدالله_گنجی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
سخنگوی وزارت خارجه: اگر برای دکتر ظریف ویزا صادر شود، جهت شرکت در سالگرد تأسیس سازمان ملل به نیویورک میرود.
-۶سال پیش شعارشون این بود که عزت را به پاسپورت ایرانی برمیگردانیم. حالا الان نمیدونن به وزیر خارجه شون برای رفتن به سازمان ملل ویزا میدن یا نمیدن.
یعنی هزار دفعه عَی خِدا!
#فرید_ابراهیمی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
عذر بدتر از گناه روحانی
✍️ آقای روحانی امروز گفت "اين حرف منطقي نيست که بعضي ها با دولت خورده فرمايش دارند، مي گويند در فرودين 96 اينا را گفتين ولي در سال 98 لحن تغيير کرده. ما در شرایط صلح، قولهای انتخاباتی را دادیم اما الان جنگ اقتصادی شده است".
🔹این سخن، عذر بدتر از گناه است و خوش بین اگر باشیم، باید گفت روحانی درک درستی از واقعیت نداشته است. تحریم و جنگ اقتصادی کی متوقف شده بود که ایشان می گوید الان جنگ اقتصادی شد؟!
♦️دشمن فاز جدید جنگ و تحریم اقتصادی (مالی و بانکی و نفتی) را سال 90 و 91 کلید زد. اما آن زمان کسی به دشمن اعتماد نکرد، به نحوی که در اوج تحریم ها، 1/5 میلیون بشکه نفت می فروختیم و امروز با برجام، چند صد هزار بشکه!
🔹خطا و خسارت بزرگ تیم روحانی این بود که برجام را معاهده صلح انگاشتند یا وانمود کردند و حال آن که دولت وقت آمریکا در حال کانالیزه و محدود کردن درآمدها و صادرات و واردات ایران بود.
♦️در همین دوره که آقای روحانی خیال می کرد دوره ماه عسل با اوباماست، دولت و کنگره آمریکا مشترکا تحریم های ویزایی علیه طرف های همکاری با ایران و همچنین تحریم های موسوم به کاتسا و آیسا را تدارک کردند.
🔹چهار سال خوابزدگی دولت در اثر برخی مشورت های مسموم و هیجان و لجاجت شخص آقای روحانی، به علاوه همکاری های خسارتبار با FATF، موجب شد منابع درآمدی ما محدود شود و طرف های همکاری ما شناسایی و تحت فشار قرار بگیرند.
♦️کار به جایی رسید که بسیاری از شرکای غیر غربی، شاکی شده و از همکاری ها کاستند. به واسطه رفتارهای خودتحریمی، راه های دور زدن تحریم ها بسته شد، ضمن این که حمایت از تولید داخلی به حداقل رسید و واردات بی رویه و قاچاق، موجب نحیف شدن تولید داخلی شد.
🔹امیر مومنان (ع) فرمود "انّ اخ الحرب الارق و من نام لم ینم عنه. مرد جنگی بیدار است و اگر خوابید، دشمن او به خواب نمی رود".
امام همچنین به مالک اشتر فرمود:«مطلقا از دشمنت پس از صلح برحذر باش، چرا که بسا دشمن نزدیک میشود تا غافلگیر سازد. بنابراین احتیاط را به کار بگیر و در این مورد حسن ظن و خوش بینی را متهم کن».
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
وقتی جناب #لیلاز همچنان مدعی است که اعتراض مردم به #گرانی_بنزین نبوده و جناب صفایی فراهانی نیز بجای اعتراف به این موضوع که مسببِ مشکلات موجود، خودشان و خالقینِ حماسهی "تَکرار" هستند، سخن از لزوم تغییر رفتار #حاکمیت میکند یعنی قرارست همچنان این جماعت با دادن #آدرس_غلط به جامعه و با عوض کردن جای "جلاد" و "شهید"، هم از زیر بار مسئولیتِ وضع موجود فرار کنند و هم آتش این فتنه بنزینی را همچنان روشن نگه دارند تا در صورت لزوم دوباره از آن بهره ببرند؛ البته کاش جناب لیلاز به این نکته توجه میکردند که دلیل معترض نشدنِ مردم به افزایش قیمت بنزین در دورهی #شهید_رجایی را باید در نحوه برخورد، رفتار و عملکرد صادقانهی ایشان با مردم و اقناع افکار عمومی توسط ایشان جستجو کرد و اساساً قیاس دولت ایشان با دولت جناب روحانی که لااقل یکبار در #رفراندوم_یارانهای شکست تلخی را تجربه کرده است از نوع مع الفارق میباشد!!
#سرطان_اصلاحات
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #برجام_حامل_جنگ_بود
🔻 ۹ دی ۱۳۹۸ | #حسن_روحانی رئیس دولت و محصول تکرار اصلاحات گفت:
🔹 برخی به دولت دوازدهم خطاب میکنندکه #قولهایی را که اول دولت دادید چرا نمیتوانید عمل کنید؟
🔸 ما در شرایط صلح قول دادیم و الان #شرایط جنگ است.
1⃣✍ این سخنان یعنی ما در زمانی که این وعده ها را دادیم ( قبل برجام) کشورمان در حالت #صلح و آرامش بوده ولی اکنون ( بعد از برجام) کشور در شرایط جنگ است
2⃣✍ درست مثل همیشه، باز هم بر خلاف تدابیر دکتر روحانی #برجام بجای رفاه اقتصادی برای مردم حامل جنگ بوده است
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi