▪️سرعت آزادسازی ارتش و نیروهای مقاومت در ادلب و غرب حلب حیرت انگیز است. پشتیبانی تمام و کمال رجب هم نتوانست جلوی فروریختن سنگرهای النصره و رفقایشان را بگیرد. مناطقی که هفت سال است قلعه های غیر قابل تصرف افراطی ترین تفکرات اخوانی و وهابی بود.. حماقت آمریکا بی پایان است.
#حاج_قاسم
💬 محمدرضا طایفه
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚘 با مردم حرف بزنید؛ بیمحلی آدم را دیوانه می کند...
♦️ کنایه مجری تلویزیونی به سکوت مسئولان در قبال گرانی های متعدد خودرو
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #ببینید
♨️ #افشاگری تکان دهنده سردار کریمی قدوسی
از خیانت بزرگ دولت تدبیر و امید.
⚠️ خیانتی که به مراتب بالاتر از تعطیلی سانتریفیوژهای هستهای بود.
رهبرانقلاب:
#انتخابات_مظهر_اقتدار_نظام_است
#آمریکا_ام_الفساد_عالم_و_شیطان_بزرگ_است
#ما_مرد_مبارزه_و_مقاومت_هستیم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
20.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌍تشریح کلی تحولات منطقه - ۱
(شهادت حاج قاسم - عملیات موشکی در عین الاسد تا پرواز ۷۵۲)
#استاد_مهدی_امینی
(رئیس اندیشکده راهبردی فتح)
#کلیپ
✅ تنها کانال رسمی استاد مهدی امینی و اندیشکده راهبردی فتح
🆔 @mastermahdiamini
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌍تشریح کلی تحولات منطقه - ۲
(شهادت حاج قاسم - عملیات موشکی در عین الاسد تا پرواز ۷۵۲)
📹 موشکهای حاج حسن تهرانی مقدم جگر امیرالمومنین(ع) را خُنک میکند
#استاد_مهدی_امینی
(رئیس اندیشکده راهبردی فتح)
#کلیپ
✅ تنها کانال رسمی استاد مهدی امینی و اندیشکده راهبردی فتح
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌍تشریح کلی تحولات منطقه - ۳
(شهادت حاج قاسم - عملیات موشکی در عین الاسد تا پرواز ۷۵۲)
📹 چرا با وجود اعلام حساسیت بالای جنگی، آسمان کلیر نبوده؟
#استاد_مهدی_امینی
(رئیس اندیشکده راهبردی فتح)
#کلیپ
✅ تنها کانال رسمی استاد مهدی امینی و اندیشکده راهبردی فتح
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
توقف شومنیسم
معطل درایت و دوراندیشی - ۱
1- جدی گرفتن فرصتهای محدود زندگی یا به بازی برگزار کردن آن، یکی از شاخصهای مهم بلوغ یا رشدنیافتگی است. بازیگری اهل نمایش، متعارف است و اگر برای انتقال حکمت باشد، حتما کار مفیدی است. اما اینکه سیاستمداران بخواهند نمایش بازی کنند، حتما خسارتبار است.
2- در تعریف «شومن» (Showman) نوشتهاند: «نمایشگردان. اجراکننده نمایش و برنامه را گویند، بهویژه مالک، مدیر، گرداننده یا رئیس تشریفات یک سیرک یا برنامه رنگارنگ».
حسین دهباشی کارگردان فیلم تبلیغاتی روحانی، از نوعی نمایش و بازی خبر میدهد: «متنهای سخنرانی روحانی را در سال 92 من نوشتم. 27- 28 جمله طراحی شده بود که قرار بود او بگوید. مثلاً «هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد، هم چرخ زندگی مردم»...
در گفتوگوی شبکه دو بنا این بود که هرچه مجری میگوید، رها کنیم و به تلویزیون حمله کنیم. روزبهروز با سیطره رسانهها، آدمهایی انتخاب میشوند که به شومن و بازیگر نزدیکترند تا سیاستمدار... از روحانی خواستم در فیلم بگوید: «من سالهاست وقتی بین منزل و اداره تردّد میکنم و مردم را میبینم و چهرهها را مطالعه میکنم، میبینم چقدر گرفته و عبوس است و خنده در چهرهها نیست».»
3- روحانی خرداد امسال در دیدار اصحاب رسانه گفت: «من روزانه نظرسنجی میکنم؛ یعنی در خیابان وقتی با ماشین میروم، چهرههای مردم را نگاه میکنم؛ چند نفر لبخند دارند، چند نفر عصبانیاند، چند نفر قیافهشان گرفته است.
به هر شهری میروم، خودم نظرسنجی میکنم، نگاه آدمها را میبینم، آنی که با محبت نگاه میکند، با تشکر نگاه میکند، آنی که ناراحت است، آنی که نقد دارد، آنی که میگوید نه این جور نیست».
اما بسیاری از حامیان، از این سخنان انتقاد کردند و از آن میان، دهباشی نوشت: «جامعه آماری را در نظر بگیرید که حداکثر روزی دو بار در حد فاصل چهارراه پارکوی تا پاستور انجام میشود. ۹۳ درصد این مسیر از اتوبان گذشته و بر اساس محاسبه نقشه گوگل با ماشین معمولی ۱۸ دقیقه اما با اسکورت و بدون توقف، تنها ۴ دقیقه طول میکشد.
ضمنا مشاهدهگر، عینک دارد و از پشت شیشه ۹۷ درصد دودی خودروی تشریفات با سرعت ۱۳۰ کیلومتر در ساعت به مردم مینگرد. که احتمالا در نیمی از موارد هم از پشتِسر آنهاست . تازه خدا وکیلی در مسیر بزرگراه چمران اساساً چند عابر پیاده رد میشوند؟»
4- تکرار جملاتی که سال 92 میتوانست جادو کند، شش سال بعد، موجب رنجش مردم شده، تا آنجا که به تصریح علی صوفی (عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان) محبوبیت روحانی به زیر 10 درصد رسیده است.
طبق نظرسنجی اخیر موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران، «۷۰ درصد مردم معتقدند برجام نتوانسته منافع کشور را تامین کند. ۸۱ درصد مردم، سیاستهای دولت را قبول ندارند. بیش از ۷۰ درصد، عملکرد دولت در زمینه اشتغال، گرانی و مبارزه با فساد را خیلی ضعیف میدانند. ».
در این میان باید پرسید آیا نیروهای انقلابی به بلوغ کافی رسیدهاند؟ راهبرد «اجتماع قلوب»، جز با تنازل و تواضع و حسن ظن پدید نمیآید؛ که اگر غیر از این بود، امیرمومنان (ع)نباید با هیچکس کار میکرد. اخلاص او کجا و دیگران کجا؟
حضرت، در صراحت و نصیحت و مواخذه و مبارزه چیزی کم نگذاشت اما در عین حال، پیشقدمترین افراد برای وحدت و تعاون در مسیر حق بود.
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
توقف شومنیسم
معطل درایت و دوراندیشی - ۲
5- دغدغه مشترک ائمه معصومین(علیهمالسلام)، کاستی «اجتماع قلوب» بوده و همین نقصان، تحقق ولایت را برای 12 قرن به تاخیر انداخته است. امیر مومنان در خطبه 29 نهجالبلاغه فرمود:
«أَيُّهَا اَلنَّاسُ اَلْمُجْتَمِعَهًْ أَبْدَانُهُمْ اَلْمُخْتَلِفَهًْ أَهْوَاؤُهُمْ كَلاَمُكُمْ يُوهِي اَلصُّمَّ اَلصِّلاَبَ وَ فِعْلُكُمْ يُطْمِعُ فِيكُمُ اَلْأَعْدَاءَ. اي مردمی که پیکرهایشان کنار هم، و دلمشغولیهایشان پراكنده است؛ لاف دليريتان سنگهاي سخت را درهم شكند، و عمل شما دشمن را به طمع میاندازد».
و در خطبه 119 فرمود «إِنَّهُ لَا غَنَاءَ فِي كَثْرَهًْ عَدَدِكُمْ مَعَ قِلَّهًْ اجْتِمَاعِ قُلُوبِكُمْ. در زیادی شمار شما بینیازی نیست، در حالی که اجتماع دلهای شما اندک است».
همچنین امام عصر(عج) در توقیع شریف فرمود «لو اَنّ اَشياعَنا وَفّقَهُمُ اللهُ لطاعته عَلَى اجتماع مِنَ القلوب فِى الوَفاءِ بِالعَهدَ عَلَيهم لمّا تَأَخّرَ عنهم اليُمنُ بلقائنا... اگر شیعیان ما - که خدا توفیق بندگی به آنها دهد- در وفای به عهدی که برعهده آنهاست همدل بودند، میمنت دیدار ما به تأخیر نمیافتاد».
6- بخشی از دشواری عمل به تکلیف، صبر و بصیرت کار با دیگران است. اخوت میان شهید سلیمانی، شهید ابومهدی مهندس، سیدحسن نصرالله و زینبیون و فاطمیون و انصارالله یمن را ببینیم. آیا اختلاف فهم و سلیقه نداشتند؟ قطعا داشتند. اما هرگز اختلاف و دوگانگی و پراکندگی در تصمیم، از آنها صادر نشد.
با رفتار خالصانه و حکیمانه توانستند ضمن پایبندی به اصول، با خیلیها (سُنّیها، مسیحیان، کردها، روسها، گروه علی عبدالله الصالح، و...) کار کنند و ظرفیتها را تا حد ممکن پای کار مقاومت بیاورند، یا از برخی معارضه و مزاحمتها بکاهند.
این رفتار پیشبرنده و گرهگشا، تنها با تدبیر برآمده از روح تقوا ممکن است. با یلخیگری، هیجانبارگی و نگرش نوک دماغی نمیتوان به قلههای حکمت در تصمیمگیری دست یافت.
7- دیدن واقعیتهای دشمنی دشمنان و تنازل برای همافزایی (تعاون)، تکلیف بر زمین مانده نیروهای انقلابی است. اینجا جای مآلاندیشی است. مقتدای انقلاب درباره رویکرد سردار سلیمانی فرمودند:
«رفیق خوب و عزیز و خوشبخت ما شهید سلیمانی، هم شجاع و هم باتدبیر بود... این شجاعت و تدبیر توامان، فقط در میدان نظامی هم نبود، بلکه در میدان سیاست هم همینطور بود. بنده بارها به دوستانی که در عرصه سیاسی فعال هستند میگفتم که رفتار و کارهای او را مورد توجه داشته باشند».
همچنین سیدحسن نصرالله میگوید: «حاج قاسم از عقل و فهم و فکر سیاسی برخوردار بود و یک استراتژیست بود. یعنی تنها فکر چند روز بعد را نمیکرد. هر وقت با او جلسه میگذاشتیم درباره حوادثی که در سالهای بعد با آن مواجه خواهیم شد، حرف میزد و وقتی برنامهریزی میکرد، برای چند سال بعد برنامهریزی میکرد.
ما شاید در نتیجه ضعف امکانات، برنامه کوتاهمدت میریختیم؛ سه ماه، شش ماه. اما وقتی ارتباط دائمی با حاج قاسم شروع شد، برای اولین بار برنامهای سهساله ریخته شد که ما میخواهیم چه کنیم و جدول زمانبندیمان چگونه است؟». آیا نیروهای انقلابی هم برنامه سه یا پنج و ده ساله دارند؟
8- مردم با همه گلهمندیها، پای کار انقلابند؛ این حقیقت را در تشییع پرشکوه شهید سلیمانی و راهپیمایی 22 بهمن پرشکوه دیدیم. اما بسامان شدن و بهبود امور، متوقف رفتار مسئولیت شناسانه نخبگان انقلابی است.
انتخابات، یکی از آن موقعیتهای خطیر است که اگر با همت و همدلی و امیدآفرینی برگزار شود، کشور را برای سالها بیمه میکند. مجلس قوی، می تواند نقطه پایان بر مدیریت نمایشی بگذارد. آیا نیروهای انقلابی به بلوغ کافی برای ادای چنین مسئولیتی رسیدهاند، یا حسرت بر دل مردم میگذارند.
🔺یادداشت روز کیهان🔺
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi