🖌 "زندهرود و آب طلب نکرده"
به گواهی تاریخ، زایندهرود بارها خشک شده و دوباره جان گرفته؛ چنان جانگرفتنی که اجازه خطور احتمال خشکی را به ذهن نمیداده تا جایی که برخی گمان کردهاند این اولین خشکی زاینده رود است اما غافل از اینکه مردمان قبل، همین خشکی و زایش دوباره آب را در آن دیده بودند که زایندهرودش خواندند.
اما این خشکی با تجربههای قبل تفاوتی عمده دارد:
در خشکیهای قبل، یک عامل تغییردهنده وجود داشت و آن هم مشیّت الهی بود که به جهات مختلف حاکم میشده است. در این حالت، حکمت و قدرت الهی متضمّن رضایت خاطر انسان میشده و از طریق دعا و توسل و انابه، چشم بهسوی باری تعالی و فرمان او بر ابرهای آسمانش داشتهاند و چه خوش راهکاری بوده است؛ چرا که از این راه پیوند معنوی مجددی، بین نیاز انسانی و اجابت الهی برقرار میشده و به بیان آیه شریفه، این جریان محملی بوده برای نشاندادن و دیدن رحمت الهی و گوشزد کردن ولایت انحصاری او بر مخلوقاتش:
هُوَ الَّذِي يُنَزِّلُ الْغَيْثَ مِنْ بَعْدِ ما قَنَطُوا وَ يَنْشُرُ رَحْمَتَهُ وَ هُوَ الْوَلِيُّ الْحَمِيدُ «٢٨شوری»
اما در خشکی امروز، میتوان گفت یکی از جهات قرارگرفتن اراده الهی بر خشکی، دخالتهای بیشازحد انسانی و تدبیرهای او در عرض تدابیر الهی است. ریشه مشکل از آن جایی است که انسان ناسی که حالا خود را مدیر و مسئول میداند، گمان میکند متولی تأمین آب یک جمعیت سرزمینی است و خودش باید چارهای اندیشد. غافل از اینکه او و قلمرو ظاهری حاکمیتی او، جزء کوچکی از قلمرو بیحد و حصر فرمانروایی الهی است و این انسان اگر هم به فکر تدبیر مُدُن است باید اذن و توفیقش را از یگانه مدبّر هستی بخواهد و الّا نتیجه تدبیرش، بیتدبیری محض است. آنگونه که مرزهای سفاهت انسانی را تا جایی درمینوردد که برای مشکل آب، بحران آب میآفریند. این چنین افرادی برای این بیت از شیخ اجل سعدی شیرازی، تبدیل به مثال نقض میشوند:
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
و گر مراد نیابم به قدر وُسع بکوشم
شایسته و بایسته است که به این نوادر روزگار فهماند که نشستن باطل آنها از چه جایگاه رفیعی برخوردار است.
تعجب برانگیزتر آنکه مردمان ما برای رفع و دفع بلیّه رسیده از دست چنین انسانهایی، بار دیگر متوسل به همانها شدهاند. کسانی که در رثای تفکر و تدبیر و عملشان میتوان چنین سرود:
هر لحظه که می کوشی در کار کنی تدبیر
رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر
درحالی که باید خطاب به آنها این مصرع را فریاد زد که:
مرا به خیر تو امید نیست، شرّ مرسان.
در تحلیل های امروزی، یک خطای راهبردی در جریان است و آن اینکه، سطح چارهاندیشیها و کنشگریها در لایه انسانی و مسئولین دولتی که مسبّبان وضع موجودند، باقیمانده و نگاه به بالا و دخیل کردن اراده الهی بر تغییر شرایط موجود از یادها رفته است.
دوصد البته که این نگاه، توجیهگر اشتباهات انسانی و رافع مسئولیت تصمیمسازان و تصمیمگیران و متولّیان اوضاع کنونی نیست و باز هم باید چاره اندیشید و تدبیر کرد اما با استمداد از مدبّر یکتا...
#یادداشت_وارده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از آنتی سکولار
#پرونده_ویژه
#بازگشت_از_نیمه_راه (۱۳۸)
🔴 اراده باطل
💢 آیت الله منتظری در ادامه سیاه نمائی های خود در نامه به میرحسین موسوی با اشاره به بازداشتی های فتنه ۸۸، بحث اقرار زوری را پیش می کشد و می نویسد:
💢 "متأسفانه بعد از انتخابات ، عده اى از نخبگان و فعالان سیاسى و مطبوعاتى بازداشت شدند و برخلاف شرع و قانون براى اعتراف گیرى هاى غیر حقیقى و دروغین مورد فشار قرار گرفته و اعترافات بعضى آنان از رسانه هاى عمومى پخش گردید، و این مسلم و بدیهى است که اقرار شخص بر علیه شخص دیگرى در چنین شرایطى معتبر و مسموع نیست."
💢 آقای منتظری سپس بحث روایات را پیش می کشد و بیان می دارد:
💢 "بلکه آنچه بیشتر مورد تأکید روایات مستفیضه مىباشد این است که حتى اقرار شخص بر علیه خودش در زیر هر گونه فشار و شکنجه اعم از تهدید، تجرید، حبس ، ترس و مانند آن اعتبارى نداشته و مسموع نمى باشد".
💢 در حقیقت منتظری و موسوی که از اعترافات دوستان نزدیک خود شوکه شده بودند با اتهام به نظام، فرار رو به جلو کرده و با استناد به روایات و قانون اساسی، از کلمات حق اراده باطل و در پی اثبات اتهامات ناروای خود برآمدند.
ادامه دارد...
منبع: "پاسخ آیت الله منتظری به نامه میرحسین موسوی، سایت اطلاع رسانی دفتر آیت الله منتظری، ۳۱ شهریور ۱۳۸۸.
✍#حسین_کاظمی
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
هدایت شده از حمیدرضاابراهیمی|گامینو
🔥فهم غلط از ترکیب جمهوری اسلامی
🔻آقای دکتر محسن رنانی در نوشتاری، به خوشحالی خود در دوران نوجوانی از این کلام امام راحل که فرمودند «ما هم دنیا را آباد میکنیم و هم آخرت را...» اشاره می کند؛ اما بعد اینگونه اوضاع کنونی را تحلیل می کنند که نقطه آغازین بحرانهای موجود در کشور حاصل خطای ترکیب جمهوریت و اسلامیت در قالب نظامی به نام جمهوری اسلامی است. جواب ایشان یک جمله است : ترکیب جمهوری و اسلامی درست است اماترکیب غلط ،ترکیب جمهوری اسلامی بود با سه دهه مدیریت لیبرال غربگرا....
در ادامه چند نکته این درباره تقدیم میشود:
🔸۱-یک اشتباه اساسی در فهم جمهوری اسلامی که از ابتدای انقلاب وجود داشته این بوده است که در این نظام دو مفهوم جدا از هم به نام «جمهوریت» و «اسلامیت» به هم سنجاق شدهاند و ترکیبی را به وجود آوردند که با تصور غربی بودن جمهوریت در کنار الهی بودن اسلامیت، اساسا ناسازگار هستند.
در حالیکه اساساً در دیدگاه امام راحل و به تعبیر رهبر انقلاب در جمهوری اسلامی، مردم سالاری و جمهوریت بخشی از احکام اسلامی است. در قرآن کریم در سوره حدید هم روی این نکته تاکید شده است که هدف اصلی ارسال پیامبران کتابهای آسمانی اینست که مردم عدالت را پیاده کنند.
بنابراین در جمهوری اسلامی جمهوریت مفهوم عاریتی از غرب نیست بلکه ضرورتی محوری و برخاسته از متن قرآن و سنت پیامبر(ص) و اهل بیت است.
🔸۲-اعتقاد به ظهور منجی و حکومت جهانی حضرت مهدی در واقع اعتقاد به پیاده شدن کامل اسلام از طریق سامان یافتن یک نظام جامع سیاسی و اجتماعی است. از سوی دیگر انتظار فرج و تحقق ظهور مستلزم پذیرش عمیق و اشتیاق عاشقانه ملت ها برای تحقق ان نظام سیاسی اجتماعی موعود است که حول محور امام معصوم شکل می گیرد. بنابراین طبیعی است که حکومت زمینه ساز ظهور باید می بایست شبیه ترین نظام ها به دوران ظهور باشد.
🔸۳- بررسی عملکرد نظام اسلامی در طول چهل سال نشان می دهد که عمل به آموزه های اسلامی جامعه ایرانی را تقریباً در همه حوزهها با جهش مواجه ساخته است. از حوزه عدالت اجتماعی و معنویت گرفته تا از عزت ملی، تمامیت ارضی، سلامت و دانش و فناوری.
هرچند پیشرفتهای خیرهکننده این سالها به معنای ندیدن راه طولانی باقی مانده نیست اما قطعاً دیده گان منصف و بازوان قدرتمندی میطلبد که از این داشته ها، انگیزه گرفته و برای کسب نداشته ها حرکت کند.
🔸۴- سوگمندانه باید گفت آنچه که در این سال ها موجب کندی حرکت کشور در برخی بخش ها شده است، ترکیب اسلامیت و جمهوریت نیست بلکه ترکیب یا بهتر بگوییم التقاط اندیشگانی برخی نخبگان و در درهم آمیختن نامتجانس برخی اندیشه های باطل غربی با فرهنگ بومی و تحمیل آن بر ملتی با سابقه و متمدن است.
🔸۵- آنچه دردآور است این است که برخی گاهی کسوت «دولتی» به تن می کنند و گاهی بر روی «کرسی علم آموزی» مینشینند، در بازار پر سر و صدای غرب خود را می بازند و دچار خودباختگی می شوند و یا چرب و شیرین دنیا مزه دهان آنها را تغییر میدهد و به جای ادای دین به اندیشه های اسلامی، چهره نظام را به ناخن بی انصافی می خراشند و بلندگوی اندیشههای استعمار گران می شوند.
بنابراین اگر دنبال نقطه آغازین بحرانهای موجود هستید باید آن را عملکرد افرادی جستجو کرد که با تفکرات غرابگرا لیبرال در این کشور مسئولیت اجرا یا قانونگذاری داشتند اما با فهم غلط از مبانی اسلام و نظام موجب شدند که هم به اسلامیت نظام و هم به جمهوریت آسیب برسد.
🔸۶- آقای دکتر، کاش همچنان مفهوم قرآنی قرض الحسنه را در رده جدیدترین نظریات اقتصادی برای دولت ها بدانید و امثال نظریه پر طمطراق مازلو را در ترازوی نقد قرار دهید...
🔻پ.ن: کاش در میان سوت و کف و لایک های مبهم، اندکی هم به همان زلالی سیزده سالگی بیندیشید...
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/917307426Ceae7e94949
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ترساندن مردم از راهاندازی #شبکه_ملی_اطلاعات ایران🔻
چرا آمریکاییها دوست دارند سرعت اینترنت در ایران زیاد بشه⁉️
۶۰% تخفیف اینترنت آمریکا به ایرانیان❗️
🌐 شبکه ملی کره جنوبی و سرعت بالای اینترنتی
♦️شبکه ملی چین و سرعت شبکههای اجتماعی
⭕️ گلهمندی رهبری از مدیریت فضای مجازی در ایران
⚠️ فضای سایبری ایران در تسخیر NSA
🔺 ایران ناامنترین کشور جهان در فضای مجازی
🎙 استاد #رائفی_پور
#⃣ #صیانت_از_امنیت
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
انقلابی حرفزدن یا انقلابی عملکردن⁉️
🔴 رئیس مجلس در گفتگوی تلویزیونی اخیر خود اظهار داشت: «طرح صیانت به دنبال فیلتر نیست، قصد برخورد با پلتفرمی را که کسب و کار مردم در آن است، نداریم»
🔻در بدو تشکیل مجلس یازدهم، رهبری از شما خواستند به موضوعات کلیدی و دارای اولویت بپردازید و مدیریت کوتاه مدت فضای مجازی را در زمره موضوعات کلیدی بیان کردند. جناب رئیس! به نیمه عمر مجلس نزدیک شده اید، درباره این دستور حضرت آقا چه کردید؟!
🔻رفتار نمایندگان مجلس درباره طرح صیانت نشان میدهد بخشی از آنان تمایل دارند هم عنوان انقلابیبودن را یدک بکشند و هم کمترین هزینهای برای دفاع از انقلاب نپردازند❗️
🔻جناب آقای قالیباف! کسی دنبال #فیلترینگ نیست ولی فیلتر چماقی است بر سر پلتفرم خارجی تا وادار به احترام به قوانین کشور گردد. این راهبردی است که نه تنها کشورهای پیشرفته که نیجریه، ترکیه، امارات و... نیز طبق آن از حقوق کاربران خود صیانت میکنند.
🔻خبر دارید در همان پلتفرمی که به گفته شما بستر کسبوکار است چقدر سرقت از حساب مردم اتفاق افتاده و پلتفرم مربوطه پاسخگو نیست؟! از خانوادههای متلاشی شده و فرزندان طلاقی که همان اپلیکیشن مسبب آن بوده خبر دارید؟! از ادبیات جنسی حاکم بر کودکان و نوجوانان معصوم که ناشی از ولنگاری فضای مجازی است مطلعید؟!
🔻فرمانده لشکر نصر! حامیان دیروز صدام، مالکان امروز پلتفرم مورد حمایت شما هستند.
✅انقلابی بودن، به انقلابی حرف زدن نیست به انقلابی عمل کردن است چون آذریجهرمی هم همینقدر انقلابی حرف میزد!!
✍محمدکرباسی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺مکرون در سفر دو روزه به خلیج فارس دو دستورکار اصلی را با هدف ارسال پیام به مذاکرات برجام دنبال میکند: نهایی کردن فروش 80 جنگنده رافال و 12 بالگرد کاراکال به ارزش 19 میلیارد $ به ابوظبی و متقاعد ساختن ریاض به تجدید روابط با لبنان و ضرورت مقابله با حزب الله...
💬کامران کرمی
➕ این قرارداد میتواند بزرگترین معامله پاریس پس از قرارداد با کشورهایی چون یونان، مصر و کرواسی برای فروش جنگنده باشد؛ عقد این قرارداد، کمتر از یک ماه مانده تا ریاست دورهای فرانسه در اتحادیه اروپا و پس از شوکی که استرالیا با لغو قرارداد ۶۶ میلیارد دلاری خرید زیردریایی به صنعت نظامی دفاعی فرانسه وارد کرد، برای پاریس از اهمیت بالایی برخوردار است!
✍ #مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 مستند جانور گرسنه بازهم پخش نشد‼️
🔺علیرغم گرفتن مجوز پخش از شبکه سه سیما و بعد از دو سال ممانعت از پخش، مستند برنامه ثریا با موضوع "پيچيدهترين حمله سايبری جهان به سايت هستهای نطنز" و برخورد سیاسی با همکاران شهید احمدیروشن، دوباره در لحظه آخر پخش این مستند دیدنی لغو شد❗️❕❗️❕❗️
#⃣ #تداوم_نفوذ
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴در هیچجای دنیا دسترسی عموم مردم به سرویسهای ضدامنیتی به این سادگیها نیست، جمهوری اسلامی متهم به نبودن آزادی بیان است اما به دشمن درجه یک خود، آزادی اقدام داده است!
#سرجوخه
رضا عبدی پور
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴استفاده از مدیران قبلی، پاشنه آشیل دولت جدید
🔹 در دولت جدید با وجود تغییر وزرا و برخی معاونین آن ها، هنوز مدیران میانی که تصمیمات اجرایی را اتخاذ می کنند، از مدیران دولت روحانی هستند. ناکارآمدی برخی از این افراد در طول این سال ها به اثبات رسیده است. اگر دولت جدید هرچه سریع تر نسبت به جایگزینی مدیران لایق اقدام نکند، ناکارآمدی آن ها به پای دولت نوشته می شود. فیش حقوق های نجومی یک نمونه از عملکرد این افراد است!
✍️ ویرگول مدیا
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ چیزی که در دوران روحانی روی آن توافق شد، نه فقط لغو تحریم نبود بلکه اتفاقا ‘اجازه تداوم تحریم ها با عناوین دیگر’ بود که از حیث اقتصادی یعنی یک مقدار آن طرف تر از ‘تقریبا هیچ’! درباره آثار باستانی هم اینگونه با بی مبالاتی نظر نمی دهند چه رسد به کاغذی که سه ماه از عمر آن نمی گذرد!
✍ مهدی محمدی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ عضو پیشین کمیسیون سیاست خارجی پارلمان مصر:
📍قصد دفاع از ایران را ندارم و کشورم حتی روابط دیپلماتیک هم با ایران ندارد اما اگر اسرائیل به ایران حمله کند با مصیبتی حقیقی مواجه خواهد شد...
#عربی
🆔 Kavoshmedia
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 سعید جلیلی در جلسات و متنِ #مذاکرات_هستهای شکست نخورد ولی در رسانه و عملیات روانی شکست خورد و زمینه شکست جریان انقلاب فراهم شد و روحانی و ظریف بر سر کار آمدند. آقای #باقری_کنی @Bagheri_Kani اشتباهات گذشته را تکرار نکنید؛ کلیگویی نکنید؛ محتوای #بسته_پیشنهادی خود را منتشر کنید!
🔹بسته پیشنهادی خود به ۴+۱ را منتشر کنید تا مردم و رسانهها قضاوت کنند شما حاضر شدید چه امتیازی بدهید و چه بگیرید. وگرنه با کلیگویی که بسته پیشنهادی ما مهم بود و طرفهای مقابل اجازه خواستند تا به پایتختشان بازگردند و مشورت بگیرند، فایدهای ندارد!
✅ #داود_مدرسی_یان
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi