📌تاریخ همان است، حسینی و یزیدی
🔹شب عملیات رمضان پشت میدان مین رزمندهها زمینگیر میشونداز ۱۵۰نفر داوطلب ۲۰ نفر انتخاب میشوند باگذشتن از میدان مین راه عبوربقیه باز شود.
۲۰ نفرنوبتی روی زمین غلت میزنند تا راه باز شود...
👈این عکس صبح همان شب است...
🔹اینها که دراین عکس اینگونه آرام خوابیدهاند و اینگونه معصومانه سر را برزمین گذاشتهاند، نه نان خواستند و نه نام.
نه چوب تکفیر به کسی زدند و نه منتی برکسی گذاشتند جز آنکه نخواستند برگردهمان نقش تسمهای بنشیند....
یادشان همیشه جاویدان
🔸ننگ، مرگ، رسوائی و شرمشان باد،کسانی که با اختلاس، دزدی و رانتخواری به خون و راه شهیدان خیانت کردند و میکنند.
شرمشان باد کسانی که این حرامیان و اختلاسگران اجنبیپرست را به هر شکلی حمایت کرده و میکنند ننگ باد بر مدیران و مسئولین نالایقی که به دنبال رانت و زیادهخواهی هستند و به وظیفه ذاتی خود عمل نمیکنند. و بیشتر به دنبال زد و بند سیاسی و ... هستند.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ملی گرایی کاذب به روایت حاج قاسم
🔻ملی گرایی رو عَلَم کردند برای مقابله با اسلام گرایی.
#حاج_قاسم
🌐 رسانه بصیرت ایران
🔆روشنگری،تبیین، مطالبه گری
┄┅┅┅┅❀🇮🇷❀┅┅┅┅┄
🆔@Basirate_iran
🔴 نسب و خویشاوندی ملاک حق نیست
🔹هاشم(عمرو) پسر عبدمناف از نوادگان اسماعیل ذبیح الله(ع) و جدّ پیامبر اسلام(ص) و از بزرگان مشهور قریش و مکه بود.
نسل او را بنی هاشم می گویند و به سبب وجود نازنین پیامبر اسلام(ص) و اهل بیت عظیم الشان ایشان ، شیعیان احترام فراوانی برای این خاندان قائلند و همواره از بنی هاشم به نیکی یاد می کنند.
🔺اما تاریخ گواهی می دهد که همه افراد خاندان بنی هاشم صالح و اهل حق نبوده اند:
- ابولهب (پسر عبدالمطلب) عموی پیامبر با بنی امیه وصلت کرد و از دشمنان پیامبر(ص) بود و تا پایان عمر هیچ گاه به اسلام ایمان نیاورد تا جایی که سوره ای در قرآن برعلیه او و همسرش نازل گردیده است :
" تَبَّتْ يَدَا أَبِي لَهَبٍ وَتَبَّ "
- بر خلاف تصور اکثر شیعیان ، در واقعه #محرم سال ۶۱ هجری قمری تعداد کمی از بنی هاشم به یاری #امام_حسین(ع) آمدند و بزرگانی از بنی هاشم همچون عبدالله بن جعفر و عبدالله بن عباس ایشان را یاری نکردند!
- بعد از بنی امیه بنی عباس به حکومت رسیدند که از نسل عباس عموی پیامبر(ص) و از بنی هاشم بودند که همین ها بزرگترین ظلم ها و جنایات را در حق ائمه اطهار و شیعیان روا داشتند و شش امام مظلوم ما را به شهادت رساندند!!!
🔺در طول تاریخ بارها و بارها اثبات شده است که نسب و خویشاوندی دلیلی بر حقانیت نیست که " إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنداللهِ اَتقاکُم "
✍️"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥هجوم به رستورانهای انگلیس برای سرقت غذا
🔹همزمان با افزایش هزینههای زندگی در انگلیس سرقت غذا از فروشگاهها و هجوم دسته جمعی به رستورانها به ویژه شعبههای مک دونالد افزایش یافته است.
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر میخواهید بدانید که استقلال بانک مرکزی چیست، این سخنرانی را گوش کنید.
آقای مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد و رئیس کل بانک مرکزی در سالهای ۶۵ تا ۶۸.
بانک مرکزی مستقل است. پس حتی اگر برای تهیه لوازم جنگ و برای نجات جان مردم و جوانان هم ارز بخواهد نمیدهیم.
ما تنها در صورتی ارز میدهیم که بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول توصیه کند.
و این شد که امام مجبور شد قطعنامه را بپذیرد.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
⚡️بانک مرکزی جزیره تکمنظوره نیست...
رویکرد نئولیبرال به اقتصاد که در پی استقلال بانک مرکزی است، کارکرد این نهاد را به کنترل نرخ تورم تقلیل میدهد و مهمترین کارکردی که در تئوری غفلت و در تجویز، حذف میشود، نقش توسعهای بانک مرکزی است. وقتی کارکرد بانک مرکزی به کنترل نرخ تورم محدود شده و تحقق این هدف به استقلال بانک مرکزی از دولت گره میخورد، به این مسئله توجه نمیشود که پس از استقلال بانک مرکزی، دولت به عنوان متولی پیشرفت کشور، از یک ابزار حیاتی محروم میشود. چه، پیشرفت از یک سو نیازمند برنامهریزی و از سوی دیگر محتاج سرمایه است. دولت باید ضمن ترسیم نقشه پیشرفت کشور، سرمایه لازم را برای صنایع پیشران تجهیز کند؛ و استقلال بانک مرکزی از دولت یعنی انفکاک ماشین تجهیز و تخصیص منابع از نقشه پیشرفت و عقیمسازی دولت توسعهگرا.
تامل در تجربه تاریخی کشورهای صنعتی نشان میدهد که بانکهای مرکزی این کشورها نقش بسیار مهمی در مدیریت تجهیز و تخصیص منابع مالی برای صنایع و بخشهای منتخب داشتهاند. بانک مرکزی کره جنوبی در دوره ریاست جمهوری ژنرال پارک چانگ هی توانست با جمعآوری سپردههای مردمی، نرخ پسانداز ملی را از 7 درصد در سال 1964 به 16 درصد در سال 1969 افزایش داده و توامان فشارهای تورمی را نیز کنترل کند. تخصیص این منابع به صنایع پیشران، نقش مهمی در رسیدن به میانگین نرخ رشد 11 درصد در سال طی این دوره داشت. برخی بانک های مرکزی، اخذ سپرده های دلاری را رواج دادند تا پس اندازهای ارزی مردم را وارد چرخه اقتصاد کنند (Brimmer, 1971). بانک مرکزی ژاپن نیز در خدمت سیاست صنعتی این کشور بوده است. در اروپا و آمریکا، تامین مالی دولت، مدیریت نرخ بهره، و حمایت از بخشهای تولیدی با استفاده از روش های مداخله مستقیم، در زمره مهم ترین ماموریتهای بانکهای مرکزی بوده و باید گفت که اساسا فلسفه وجودی بانک مرکزی انجام همین ماموریتها بوده است. بانک های مرکزی در اروپا هرچند ماهیت خصوصی داشتند، اما در قبال دریافت امتیازاتی از دولت نظیر انحصار چاپ پول و میزبانی حسابهای دولتی، تسهیلات یارانهای به صنایع مورد نظر دولت میدادند و این امر، نقش مهمی در پیشرفت صنایع این کشورها ایفا کرد. در واقع در این کشورها یک ساختار مالی دولت/ بانک مرکزی شکل گرفته بود که قادر بود تجهیز اعتبار کرده و هم فعالیتهای دولت را تامین مالی کند و هم صنعت را. بانک فرانسه در سال 1945 ملی شد و تحت نظر «شورای ملی اعتبار» قرار گرفت. این شورا کمک به مدرنیزاسیون اقتصاد فرانسه و افزایش توان اقتصاد این کشور برای رقابت در بازارهای بین المللی را از طریق اعطای تسهیلات یارانهای دنبال کرد و این سیاست، کمک زیادی به احیای اقتصاد فرانسه پس از جنگ جهانی دوم کرد. آلمان که به دنبال افزایش ذخایر طلای خود بود، صادرات طلا را ممنوع کرد و به واردات طلا وام بدون بهره داد. علاوه بر این رویکرد ایجابی، یک رویکرد سلبی نیز در اعطای تسهیلات توسط بانکهای مرکزی دیده میشود. برای نمونه، بانک انگلیس اعطای تسهیلات به بخشهایی نظیر «مصرف» و «تامین مالی واردات» را محدود کرد. این کنترل تسهیلات، با کنترل جریان سرمایه و کنترل نرخ ارز نیز همراه بود. به طور خلاصه، میتوان گفت که در طول تاریخ، بانک های مرکزی دولت ها را تامین مالی کرده اند، از روشهای تخصیص اعتبار و اعطای یارانه برای تقویت بخشهای منتخب صنعت استفاده کردهاند، نرخ ارز را از طریق کنترل جریان سرمایه و کنترل نرخ تسعیر، مدیریت کردهاند.
اما نسخهای که نئولیبرالیسم تجویز کرده و کارکرد بانک مرکزی را به کنترل تورم تقلیل میدهد، خلاف تاریخ و سنت بانکداری در کشورهای پیشرفته است (Epstein, 2006).
📄برشی از مقاله "اقتصاد سیاسی بانکداری مرکزی"
https://t.me/syjebraily/3073