✨امام علی علیه السلام:
🌾اگر خواهان نجات هستيد، غفلت و سرگرمی را دور افكنيد و به كوشش و جدّيت چنگ زنيد.
📚غرر الحكم حدیث ۳۷۴۱
@Afsaran_ir
📋#یادداشت
💠 حجاب فطری؛ فراجنسیتی، فراملیتی، فرادینی
♦️حکمت پایبندی به این فطریات حفظ و ارتقاء انسانیت انسان و ورودش به جرگۀ ملائکه است که مثمر سعادت دنیا و آخرت بشر خواهد بود. در دنیا مثمر آرامش و امنیت فردی و استحکام خانواده و پیشرفت و ترقی جامعه و در آخرت سبب رضوان و ورود به بهشت برین خواهند شد. در حالیکه افسارگسیختگی جنسی و بدحجابی جز تباهی فرد و نسل و جامعه فرآیندی ندارد. هم جسم را نابود کرده و هم روان را مضطرب و هم خانواده را متزلزل نموده، در نهایت به فروپاشی تمدن بشری میانجامد. در آخرت نیز جز سرافکندگی و آتش قهار الهی در پیش نخواهد داشت. حال این گوی و این میدان!
✍️ آفرین قائمی، نویسنده و استاد حوزه علمیه خواهران
⬅️ ادامه مطلب را اینجا بخوانید
•┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈•
#حجاب
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
🔰علوم انسانی اسلامی، ما را به عبور از انگاره توسعه ترغیب میکند/بازاندیشی اساسی در صورتبندی مسئله داشته باشیم
♦️دکتر «مهدی جمشیدی» در گفت و گو با خبرنگار گروه اندیشه خبرگزاری شبستان با ارائه از تعریفی از علم و مفهوم علم، افزود: علم یک نوع معرفتی است که به صورت روشمند حاصل میشود، علم مبتنی بر دلیل است و دیگران هم میتوانند همان مسیر را طی کنند. ضلع دیگر علم مبتنی بر مفاهیم است و معرفت روشمند را در صورت مفاهیم بررسی میکند.
♦️عضو پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به «روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه» گفت: علوم انسانی شاخهای از علوم است که به کنشهای انسانی چه به لحاظ فردی چه در نسبت با دیگران میپردازد و موضوع آن، خود انسان است؛ بنابراین از آن به عنوان علوم انسانی قلمداد میشود. وقتی از علوم انسانی سخن میگوییم، میتوان علوم را تفکیک کرد به این معنا که دستهای از علوم که مربوط به جهان و انسان است.
♦️صلح یک آرمان حداقلی است/ سعادت انسان فراتر از صلح است
جمشیدی با اشاره به عنوان علوم انسانی در خدمت صلح و توسعه تصریح کرد: وقتی از نسبت علم و صلح سخن میگوییم باید بدانیم که صلح یک آرمان حداقلی است یعنی انسانها در جامعه ستیز نداشته باشند، گرگ یکدیگر نبودن؛ بنابراین فضیلت عالی نیست. انتخاب این هدف در چهارراه علوم انسانی سکولار است و هدفهای حداقلی در آن تعریف میشود.
💢 ادامه مطلب در سایت شبستان
•┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈•
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
💠 آسیبشناسی جبهه خودی در جنگ رسانهای و فرهنگی اخیر
🔸 ضعف در هماهنگی ستاد و صف
💢 راهبر انقلابمان بر این نکته تأکید کرده که در جنگ رسانهای و فرهنگی نیز بسان جنگ نظامی میبایست آرایش جنگی بگیریم و لاجرم در این خصوص نیازمند توجه جدی به سه ردهی فرماندهی، ستاد و صف هستیم.
آنچه مسلّم است این که بر این اساس، فرماندهی باید دستور دهد که دستوراتش را خود ایشان بارها اعلام فرمودهاند اما آنچه به عنوان حلقههای میانی میبایست بدان بپردازیم و در این بخش ضعف داریم، مقوله هماهنگی میان ستاد و صف است؛ اینکه ستاد برنامهریزی کرده و همان دستور فرمانده را به برنامه اجرایی تبدیل نماید و در مرتبه سوم صف به عنوان تیم اجرایی بدان عمل کند.
💢 فتنه اخیر گرچه توأم با لطمات و آسیبهایی بود، خاصه آن که تنی چند از بهترین و مخلصترین نیروهای فرهنگی، نظامی و امنیتیمان را از دست دادیم اما در درون خودش برکاتی به همراه داشت از این قبیل که متوجه شدیم در آرایش جنگ رسانهای و فرهنگی چه ضعفهای مشهودی داریم؛ ضعفهایی از جنس عدم هماهنگی لازم میان ستاد و صف؛ از جنس کمکاریهای فرهنگی و رسانهای که امیدواریم در آینده به تدریج بتوانیم در مقام جبران آنها برآییم و به راستی کیست که نداند اگر این ضعف و اهمال تداوم یابد، چه آثار و عواقبی بدین خاطر، دامنگیر جبهه فرهنگی و رسانهایِ انقلاب خواهد شد.
✍️ سید مهدی موسوی، نویسنده و پژوهشگر
•┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈•
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
نشست «وضعیتشناسی تحصیلکردگان ایرانی در چرخه مهاجرت» امروز چهارشنبه ۱۸ آبانماه توسط مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.
💠 فرصتهای مهاجرت خوب نخبگان را گسترش دهیم
🎙حجتالاسلام والمسلمین رضا غلامی، رئیس مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در این نشست به سخنرانی پرداخت.
♦️درباره عوامل اصلی در مهاجرت هم باید بگویم که این عوامل بسیار زیاد هستند اما تعدادی از این عوامل از اهمیت بیشتری برخوردار هستند که یکی از آنها تبلیغات جذاب رسانهای از وضعیت مرفه و آزاد در اروپا و آمریکا و برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس است. علت دیگر ملموس شدن پدیده جهانی شدن و قدرت هضمکنندگی آن و عدم امکان نادیده گرفتن آن یا بیتفاوتی به مزیتهای جهانی شدن از سوی نخبگان است. در جهانی شدن، نه تنها مفهوم هویت ملی به هویت جهانی تغییر پیدا کرده بلکه مفهوم سنتی مهاجرت هم دستخوش تغییراتی شده است.
•┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈•
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
📌بازگشت نتانیاهو و آنچه پیش روست....
🔹انتخابات رژیم صهیونیستی ظرف روزهای گذشته برگزار گردید و نتانیاهو با کسب 64 کرسی از مجموع 120 کرسی در انتخابات پیروز گردید و راست گرا ترین دولت را با ائتلاف احزاب راست گرا در سرزمین های اشغالی تشکیل داده است .
🔹بازگشت نتانیاهو خبر از روزهای پرتنشی در سیاست خارجی را برای برای رژیم صهیونیستی می دهد ، نتانیاهو در جریان مبارزات انتخاباتی خود بارها اعلام کرده است که از توافق گازی با لبنان خارج می شود و این می تواند تنش ها با لبنان را افزایش دهد .
🔹همچنین دولت فعلی که به قدرت رسیده است به هیچ وجه مطلوب دمکرات ها در آمریکا نیست و بایدن بارها از دولت لاپید حمایت کرد و کارشناسان زیادی معتقدند که بایدن حتی مذاکرات برجام را به خاطر پیروزی لاپید ناتمام گذاشت تا نتانیاهو پیروز میدان انتخابات نشود .
🔹 یکی از اختلافات دمکرات ها با صهیونیست ها تاکید دمکرات ها بر تشکیل دو دولت در فلسطین اشغالی است . به هر حال سطح تنش ها بین اسرائیل و آمریکا با تقارن دولت بایدن و نتانیاهو افزایش می یابد و در صورت پیروزی جمهوری خواهان در انتخابات کنگره نیز ، این منطقه غرب آسیا است که با حمایت همه جانبه دولت جمهوری خواه از نتانیاهو شاهد رشد منازعات خواهد بود .
🔹البته با مشکلات اقتصادی که گریبان گیر رژیم صهیونیستی شده است ، پیش بینی می شود که حداقل در ماه های اول ، دولت نتانیاهو درگیر حل مشکلات اقتصادی خود باشد و از پیگیری منازعات بین المللی دوری بجوید .
#رضا_صارمی
#یادداشت_کوتاه
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
#ایتا #تلگرام #واتساپ #سروش #روبیکا
⭕️ سجده شکر ملیپوشان والیبال نشسته روی پرچم ایران
🔻تیم ملی والیبال نشسته کشورمان برای هشتمین بار عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
⭕️ سند نیمی از زمینهای مازاد دستگاههای دولتی به وزارت راه و شهر سازی منتقل شده است
🔸 معاون املاک و حقوقی سازمان ملی زمین و مسکن در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران:
🔹️سند نیمی از زمینهای مازاد دستگاههای دولتی به وزارت راه و شهر سازی منتقل شده است و برای ثبت سند ۵۰ درصد دیگر زمینهای مازاد هم پیگیریها ادامه دارد.
🔹️وزارت راه و شهر سازی بیش از ۶ هزار هکتار زمین دولتی را شناسایی کرده است که تا کنون سند حدود ۵۰ درصد آنها به نام وزارت راه وشهر سازی ثبت شده است.
🔹️استانهای ایلام، البرز و اصفهان به ترتیب بیشترین واگذاریهای زمین دستگاههای دولتی را به خود اختصاص دادند.
🔹️تا دو ماه آینده سند همه ۶ هزار هکتاری که شناسایی شده است صادر میشود.
👉🏻 yjc.news/00Yjpn
🆔 @YjcNewsChannel
فراموش نکنیم تمام این فشارهای دشمن، حول موضوع ظهور مهدی(عج) است
یهودیان، که خداوند در قرآن آنها را دشمن ترین مردم نسبت به مسلمانان عنوان فرموده بیش از هفتاد سال قبل به فلسطین آمدند و با جنگ و خونریزی و قتل عام مردم این سرزمین خود را تثبیت کردند و البته هزاران نفر کشته هم دادند و تا الان هم دارند کشته میدهند و بعضا در ناامنی جنگ و شلیک موشک و رفتن به پناهگاه دارند استقامت میکنند و در این سرزمین زندگی میکنند!
چرا؟
فراموش نکنیم جمع کردن یهودیان از سراسر دنیا و تشکیل دولت غاصب وجعلی اسرائیل به چه دلیل بود؟
آنها این همه راه نیامدند که مثلا مناسک خود را در بیت المقدس به جا بیاورند!
زیرا مسلمانان هیچ منعی در حضور یهودیان و سایر ادیان به عبادتگاه ها و مکان های مذهبی خود ندارند و اتفاقا استقبال هم میکنند! پس این همه جنگ و هزینه برای چیست؟
مسئله بسیار مهم تر از مناسک عبادی است.
مسئله، ظهور منجی است و برچیده شدن کاسه و کوزه ی این جماعت!
موضوع تحقق عدالت جهانی و آقایی مستضعفین است!
یهود بر نمیتابند این اتفاق رخ دهد و آقایی خود بر دنیا را از دست دهد.
چه کسی نمیداند ثروت دنیا در دست این قوم است؟
این همه هزینه و سرمایه گذاری میکنند و شبکه های خبری و تحلیلی از سیاسی و فرهنگی و اجتماعی گرفته تا اقتصادی و مسائل جنسی بصورت شبانه روزی پخش میکنند تا ملت ها را فاسد و بی بند و بار و بی غیرت و معتاد بار بیاورند تا خطری آقایی آنها بردنیا را تهدید نکند!
یادمان نروند این مبارزه کاملا ایدوئولوژیک است!
این روسری افتادن ها و این شعار زن زندگی آزادی هدفش تداوم حکومت شیاطین بر دنیاست.
وای بر مسئولی که کم کاری کند و با کمکاری خود مردم را ناراضی کند و مردم ناکارآمدیش را به پای اسلام بنویسند!
وای بر ما اگر ندانیم قصور ما و غفلت و لغزش ما منجر به تاخیر در ظهور میشود!
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
اللهم عجل لولیک الفرج
#امید_حاجی_زاده
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔰 بزرگترین اجتماع زنان کره جنوبی
🔴 حقایقی از #کره
🔻در ماه می 2018، حدود 40000 نفر از زنان کره جنوبی در خیابانهای سئول راهپیمایی کردند. این اعتراض -که بنا بر گزارشها، بزرگترین اعتراض زنان در تاریخ کره جنوبی است- بر گسترش «دوربینهای جاسوسی» متمرکز بود، دوربینهای کوچکی که برای تجاوز به حریم خصوصی زنان استفاده میشد و از آنها در توالتها و هنگام بالازدن دامنهایشان فیلم میگرفت و تصاویر اغلب در فضای مجازی منتشر میشد.
💢 طبق تخمینهای پلیس، بین سالهای 2013 تا 2017، سالانه بیش از 6000 مورد دوربین جاسوسی وجود داشته است. فعالان میگویند که دولت این موضوع را مگر در مواردی نادر جدی نمیگیرد.
♨️ واقعیتهایی شنیده نشده از کشورهای حاضر در #جام_جهانی را روزانه در سعداء بخوانید
🌐 برای مشاهده گزارش کامل به صفحه اختصاصی جام جهانی در سایت سعداء به آدرس زیر مراجعه نمایید:
https://soada.ir/documentation_cat/world_cup_2022/
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر دبیر شورای عالی امنیت ملی دولت آقای رئیسی در خصوص فتنه ۸۸
@Afsaran_ir
⚫️ همسر فروشی در انگلستان!
💥 یک تابلو و یک فاجعه انسانی
👈 قابل توجه کسانی که پیرو بی چون و چرای حقوق زنان در غرب هستند...
🔺شرح تابلوی بالا: یک مرد اروپایی در حال فروش همسرش به قیمت مناسب!
○ ماجرا چیست؟
تا پایان دهه ۱۹۰۰ میلادی، مردان انگلیسی حق داشتند زنان خود را به بالاترین پیشنهاد از نظر قیمت بفروشند. تنها کافی بود دیگر با همسر خود سازگاری نداشته باشند، آن وقت به دور گردن و یا دست همسرشان طنابی پیچیده و به شکل عمومی وی را به فروش میرساندند. متاسفانه گاه مردانی بودند که زن خویش را تنها با چند لیتر آبجو معاوضه میکردند !!
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
امام على (ع): لَتُبَلْبَلُنَّ بَلْبَلَةً وَ لَتُغْرَبَلُنَّ غَرْبَلَةً وَ لَتُساطُنَّ سَوْطَ الْقَدَرِ ... (نهج البلاغه)
به يقين، همگى در غربال آزمايش، به هم درآميخته و غربال مى شويد [تا خوبتان از بد، جدا گردد] و همچون محتويات ديگ، زير و رو مى شويد ...
🆘 @Roshangari_ir
🆘 rubika.ir/Roshangari01
اعتراضات در ایران از زبان مربی خارجی والیبال
🔹در روزهایی که تعدادی از ورزشکاران داخلی، با توهم اینکه اکثریت ملت ایران به مسأله حجاب اعتراض دارند، با واکنشهای غیرملی فریب جوسازی و روایتسازی رسانههای مجازی معاند را خوردهاند و برای آن طرف آبیها خوش رقصی میکنند، برخی مربیان خارجی حاضر در ایران، واقعیت را طور دیگری به زبان میآورند.
🔸الساندرا کامپدلی، سرمربی تیم والیبال زنان ایران که مدتی است در ایران زندگی و فعالیت میکند، روز پنج شنبه گذشته در سفری که به ایتالیا داشت، با نشریه "کوریه ره دل ونتو" در مورد وقایع اخیر در ایران مصاحبهای انجام داده که یکی از دوستان ایتالیاییام ترجمه آن را برایم ارسال کرده است:
🔹 خانم کامپدلی برداشت شما از وضعیت داخلی ایران (انقلاب درباره حجاب) چیست؟
من ادعای انقلاب در ایران را فقط در رسانههای غربی میبینم! در اینجا چیزی ندیدم چون فقط بخش کوچکی از مردم درگیر این موضوع هستند. اثر آن در زندگی روزمره بسیار ناچیز است. هر روز مردم را میبینم که دقیقاً مثل قبل از وقوع این جریانات به سر کار، مدرسه و باشگاه میروند.
🔸 برداشت شما از این مبارزات بر علیه حجاب چیست؟
فکر میکنم که اگر هم حجاب اجباری نبود حداقل ۸۰ درصد زنان در ایران، به دلایل مذهبی یا فرهنگی، همچنان حجاب داشتند. دختران جوان زیادی را میبینم که چادر بر سر میکنند در حالی که اجباری به آن وجود ندارند. قضیه حجاب فقط جرقهای بود که منجر به اعتراضاتی شد که خیلی فراتر از مسیله حجاب رفته و شامل مسایل اقتصادی و اجتماعی و اختلافات طبقاتی روزافزونی میشوند که بین فقرا و ثروتمندان وجود دارند.
🔹صداقت و معرفت این مربی خارجی از برخی ورزشکاران ایرانی که با پول این ملت به جایی رسیدهاند و امروز در حال لگد زدن به کشور هستند، بیشتر است.
"رسایی"
مهاجرانی: جوانان ببینند چه گرگهایی در کمین ایران قوی ما نشستهاند
وزیر فرهنگ دولت اصلاحات:
🔹آمریکاییها و اسراییلیها نتوانستند خویشتنداری کنند و آشکارا از تجزیه ایران و تغییر نظام جمهوری اسلامی سخن نگویند.
🔹ایران یکپارچه و یگانه و قوی به مصلحت و در جهت منافع آمریکا و اسراییل و همپیمانان منطقهای نیست. برای تضعیف ایران و نهایتا تجزیه ایران میبایست ارکان وحدت ملی و اقتدار کشور هدف گرفته شود.
🔹برای اینکه صف مردم به ویژه جوانانی که نسبت به بسیاری از مسائل و موارد اعتراض به حق دارند، از صف تجزیهطلبان و آشوبگران، جدا شود؛ مصاحبه جان بولتون در واقع یک شاخص و خط فاصل روشن است.
🔹جوانان ما به ویژه دانشجویان ببینند که چه گرگهایی در کمین ایران قوی و وحدت سرزمینی و ملی ما نشستهاند. چنان که درصدد تجزیه سوریه و عراق هم بودند و ناکام ماندند.
@TasnimNews
🌿بسم الله الرحمن الرحیم🌿
صحبتهای آقای هاشمی گلپایگانی عاقلانه بود یا جاهلانه؟ 🤔
چندی پیش، پخش قسمتی از صحبتهای دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هیاهو و بازخوردهای مختلفی را به همراه داشت، تا جاییکه تعدادی از افراد مشهور و سلبریتی های مذهبی را هم به واکنش وا داشت.
تعدادی موافق صحبتهای ایشان بودند،
تعدادی موافق بودند ولی معتقدند شرایطِ فعلی، زمان مناسبی برای بیان اینجور مسائل نیست،
عده ای هم کلا با طرح عفاف و حجابِ ستاد مخالف هستند.
با هم دو دیدگاهِ آخر را بررسی کنیم:
١-بررسی موافقینی که شرایط کنونی را مناسب نمیدانند:
اگر بپذیریم که باید قائله ها به پایان رسد و بعد بحث عفاف و حجاب را مطرح کنیم،
این سوال پیش می آید که:
چه زمانی قائله ها به پایان خواهد رسید؟🤔
در دو حالت خاتمه خواهد یافت:
یا مخالفینِ حجاب کوتاه بیایند
یا موافقینِ حجاب.
فکر میکنید کدام دسته کوتاه می آیند؟
مخالفین حجاب که تازه احساس قدرت کرده اند و با نیرو و قدرتِ حمایتیِ دشمن، بستر را برای تازیدن فراهم میدانند.
در این چند روز کم نشنیدهایم از بی احترامی ها و هتک حرمتهایشان نسبت به قشر مذهبی، و کم ندیدیم از هنجارشکنیها در پوشش که فراتر از بحث روسری داشتن یا نداشتن است.
با روندی که در حال حاضر بر جامعه حکمفرماست، واقعا چطور این سِیرِ تنزل، متوقف خواهد شد؟!! خصوصا اینکه میدانیم دشمن کمر همت بسته تا از این راهِ نفوذ،به مقاصد پلید خود برسد.
پس راهکار دوم
موافقین حجاب کوتاه بیایند؛
باشد آنها کوتاه می آیند، فقط منظور از کوتاه آمدن برای همیشه که نیست،درست است؟
پس تعیین زمان با شما؛
چه موقع کافی است وبعداز آن نباید کوتاه آمد؟
چندماه یا چند سال دیگر؟🤔
به نظر میرسد گذر زمان حلِ مساله را، هم به تعویق می اندازد وهم دشوارتر میکند،
زیرا خیلی سریع بی حیاییها و هنجارشکنیهای بیشتری اتفاق خواهد افتاد ودر نتیجه برهنگی ریشه دارتر میشود،
انسان دانا موقعی برای حل یک مساله متوقف میشود که آن توقف به حل شدنِ مساله کمک کند نه اینکه بزرگتر شدن مساله قدرت مقابله را از آدمی بگیرد.
هر قدر مساله وسیعتر و فراگیرتر شود پرداختنِ به آن، هیاهوهای بیشتری را بوجود خواهد آورد و قائله بزرگتری را رقم خواهد زد.
بنابراین کار عاقلانه این است که با تبدیل شدنِ مساله حجاب به اولویت و فوریت(به عنوانِ خاکریزِ اولی که نباید از دست برود) هم اکنون برنامه ها و طرح های موجود بررسی شوند تا بهترین تصمیم گیری ها صورت پذیرد.
٢-بررسی دیدگاه برخی مخالفین طرح:
با توجه به اینکه قسمتهای مختلف طرح، همچون پازلی به هم مرتبط است، عَلَم کردنِ یک قسمت از این پازل به تنهایی،هیاهوساز است، بنابراین قبل از فریب خوردن از بازیِ تکّه برداری و تسلیمِ پروپاگاندا شدن، باید کل طرح، کامل مطالعه شود.
با توجه به دستورِ خداوند در آیه ی ٣۶سوره اسراء
(و لا تَقفُ ما لَیسَ لَکَ بِه عِلم اِنّ السَّمعَ و البَصَرَ و الفُؤاد کُلُّ اولئِک کان عَنهُ مَسئوُلا:
از آنچه به آن آگاهی نداری پیروی مکن، چرا که گوش و چشم و دل همه مسئولند)کسانی که طرح را کامل مطالعه نکردهاند اجازه اظهار نظر نخواهند داشت، زیرا اظهار نظرِ بدون آگاهی نشان دهنده بی مسئولیتی است حتی اگر آن شخص جزء مسئولینِ کشور باشد.
تعدادی از ما طرح را مطالعه کردیم و از طریق ارتباط گیری با افرادی که مسلط به طرح بودند شبهاتمان را برطرف نمودیم
https://eitaa.com/joinchat/2658730222Cf46f0b712d
یکی از بحثهای پرهیاهو بحث جریمه ها بود که برخی از مخالفین بر این موضوع تاکید دارند؛
خوب، یک سوال از مخالفینِ جریمه،
شما بفرمایید برای حلِ بحران بدپوششی چه کاری باید انجام داد؟
_به نظرتان همه شروع به تذکر دادن کنیم خوب است؟
خیلیها معتقدند الان شرایطِ مناسبی نیست و احتمال درگیری و هتک حرمتها وجود دارد
_راه اندازیِ مجددِ گشت ارشاد چطور است؟
به نظر میرسد هم اکنون گشت ارشاد برای دشمن دستاویزی است تا با وارونه جلوه دادنِ حقایق، بر آتشِ آشوب بدمد
_فقط کارفرهنگی، بدونِ هیچ مواجهه ی اجرایی چطور؟
کار فرهنگی همیشه لازم و موثر بوده است منتها با توجه به زمانبَر بودن در تاثیرگذاری از یک طرف، و از طرف دیگر حجم بالایِ قبح شکنیها و حمایتهای دشمن، کار فرهنگیِ تنها جوابگو نخواهد بود
به نظر میرسد، میشود بدونِ خشونت و حضور فیزیکیِ افراد حکومتی، همان قانونِ مصوب مجلس که جریمه مالی برای افراد بدحجاب را قرار داده است(تبصره ی ماده ۶٣٨) را با شیوه جدیدی به کار بُرد.
شیوه ای که اتفاقا یکی ازنقاط قوتِ طرح است و نقاط قوت دیگری همچون:
شروع از دستگاههای دولتی
توامانی کارفرهنگی و اجرایی
مردمی بودن
عدم وابستگی به بودجه ی دولتی
مرحله ای منطقه ای بودن
و... در طرح دیده میشود و بزرگواران با مطالعه طرح میتوانند اطلاعاتشان را کامل نمایند.
و در آخر، لطفا سوال اول متن را دوباره مطالعه بفرمایید
✨﷽✨
پیامبر گرامی اسلام (ص) فرمود:
✍️«هرگاه در امّت من 10خصلت ظاهر شود خداوند ایشان را به ده چیز عقوبت کند». گفته شد: یا رسول الله! آن ده خصلت چیست؟ فرمود:
«هرگاه دعا کم کنند بلا نازل شود، هرگاه صدقات (قرض، هدیه، وقف، مطلق قدم های خیر و انفاقات خیریه) را ترک کنند مرض ها زیاد شود، هرگاه زکات را منع کنند چارپایان بمیرند، هرگاه سلطان جور کند منع باران شود، هرگاه زنا در ایشان بسیار شود، مرگ ناگهانی در ایشان زیاد شود، هرگاه ربا زیاد شود، زلزله ها زیاد شود، هرگاه به خلاف آنچه خدا نازل فرموده حکم کنند دشمن ایشان بر ایشان مسلط شود، و هرگاه نقض عهد و پیمان کنند خداوند ایشان را مبتلا به قتل سازد و هرگاه کم فروشی کنند خداوند ایشان را به سال های خشک و قحط بگیرد.»
سپس این آیه را تلاوت فرمود: «ظهر الفساد فی البرّ و البحر بما کسبت أیدی الناس لیذیقهم بعض الذی عملوا لعلّهم یرجعون؛(1)
فساد در دریا و خشکی ظاهر شد به سبب آنچه دست مردم کسب کرده تا اینکه بچشاند ایشان را اثر بعضی از آنچه عمل کرده اند، تا شاید برگشت کنند.»(2)
1-سوره روم (30)، آیه 41.
2-جامع الاخبار، ص 509.
@javaan_enghelabi🇮🇷
طرح|شام آخر کارمندان سعودی؟
🔻همکاران شبکههای تجزیه طلب مثل اینترنشنال برای جامجهانی هم نباید به خلیج فارس بیایند.
http://fdn.ir/75544
#جام_جهانی
🆔 @Cultural_governance
🏟آنچه در سایه سرگرمی افکار عمومی جهان به #جام_جهانی رخ میدهد:
🔻جام جهاني 1982:
جنايت رژیم صهیونیستی در اردوگاههای صبرا و شتیلا
🔻جام جهانی 2006:
🔹یورش رژیم صهیونیستی به لبنان و آغاز جنگ ۳۳ روزه
🔻جام جهانی2010:
🔹محاصره غزه توسط اسرائیل و کشتار مردم
🔻جام جهانی 2014:
🔹اعلام آغاز جنگ مذهبی ۳۰ ساله جدید و حرکت داعش پس از اشغال سوریه به عراق
👉 ystc.ir/thirty-years-war
🔹جنگ ۵۱ روزه غزه
🔻جام جهانی 2018:
🔹حمله رسمی آمریکا و عربستان با طرح امارات به《الحدیده》یمن، یا یورش جدید به لبنان، یا...
#جام_جهانی_غفلت
🆔 @Cultural_governance
⚽️ بت فوتبال!
❗️بله پیشروی کرده ام: از "تب فوتبال" به "بت فوتبال"!
بارها در این یادداشتها نوشته ام: حکم جزء و کل فوتبال یکی نیست.
با دوستان و بچه ها روزی را توپ بازی کردن و یا حتی بخاطر فرزندت بازی ای را تماشا کردن را انقلابی ترین آدمها -مثل سید حسن نصرالله- هم دارند! https://www.mashreghnews.ir/news/335532
اما کل فوتبال در جهان معاصر، مجموعه ای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی است و حکم دیگری دارد.
✅ روزی"پله" گفت: "فوتبال برایم یک مذهب است و توپ را می ستایم"!
این سالها هافبک یونتوس(سامی خدیرا) هم همان را تکرار کرد و فوتبال را مذهب مردم ایتالیا خواند!
✅ پروفسور ریکاردو به همراه فرانسیسکو ثابت کردند: فوتبال مذهب سکولاری است که در جهان ترویج میشود https://www.mashreghnews.ir/news/97144
✅ میخائیل دورچاک در شقه دیگر دنیا هم به همان حرف رسید: "فوتبال مذهب معاصر است ما امروز بجای صلیب به توپ تعظیم می کنیم"! https://af.sputniknews.com/worldcup-2018-archive/201806212419262
✅ این برداشت تعجب ندارد وقتی هیچ مراسم مذهبی در دنیا نمیتواند همزمان ۷۰۰میلیون نفر از ۱۸۰کشور را ۹۰دقیقه پای تماشای فینال لالیگا بین رئال و بارسا میخکوب کند و فرقی نکند چه ساعتی از شبانه روز است! https://www.mehrnews.com/news/4180048
❗️جای توپ ۳۰میلیاردی در ایران برای رونمایی در جام جهانی قطر(اگر صحت داشته باشد) اگر ضریحی ۳میلیاردی و حتی کمتر برای مزار یک امام رونمایی می شد، اعتراض و انتقاد بیشتری در فضای مجازی شنیده می شد!
http://akharinkhabar.ir/sport/4852340
غوغای سالانه سر بودجه های مذهبی با سکوت مخارج و بدهکاری باشگاههای فوتبال و هم حقوقهای ابر نجومی مربیان و بازیکنان از بودجه عمومی را کنار هم ببینید تا بیشتر باور کنید فوتبال دارد یک مذهب تمام میشود. مذهبی که فقرا و پابرهنگان هم زاد خود را خرج و نذرش میکنند و...
واقعا فوتبال بت نشده است؟
"قالوا نعبد اصناما فنظل لها عاکفین"(۷۱/الشعراء)
#تب_فوتبال
#بت_فوتبال
#مذهب_فوتبال
🔺مطالب مرتبط:
-برزیلته۱
-برزیلته۲
-پیوست برزیلته۲
-فلسفه ی فوتبالی!
📝محسن قنبریان ۹۷/۱۰/۲
#جام_جهانی
🆔 @Cultural_governance
🌐 فلسفه ی فوتبالی!
✅در این یادداشت می خواهم یک جمله بیفزایم: فوتبال فلسفه ی خود را هم می سازد!
🖋فلسفه مدرن، دایه ی علوم!
فلسفه در عهد قدیم و هم مبانی درست هستی شناختی، مقدم بر علوم طبیعی و ریاضی و به نوعی مادر آنها بود. مبادی تصوری و تصدیقی -که انگار سلولهای بنیادین علم اند- را او به علوم می داد و دهها نیاز دیگرشان را برمی آورد.
لکن در دنیای مدرن، فلسفه متأخر از علوم طبیعی شد!
علم تجربی، مادر همه علوم شد. مثلا اقتصاد کلاسیک و نظریه "لسه فر"(۱) از مکانیک نیوتن، متولد شد. فرضیه تکامل داروین در جامعه شناسی، تاریخ تمدن و علوم اجتماعی زیادی چارچوبه تحلیل شد و همه را از نو متولد کرد!
پس علوم انسانی همه تابع و فرزندان علم تجربی شدند.
فلسفه جدید وضعش از اینها هم بدتر شد و تابع هردو شد. تو گویی مادر دیروز، امروز نوه ی دختران علم تحربی شده است. دیگر از ارسطو و افلاطونی خبری نبود، بلکه هگلی هم پیدا نشد. فلسفه در بهترین حالتش در حد فلسفه هایی مضاف در روش شناسی، معرفت شناسی و... بروز کرد و بعضا کار تعمیم نظریات متأثر از علوم تجربی به سایر علوم را برعهده گرفت و نقش دایه برای علوم تجربی و انسانی را گردن گرفت!
⚽️فلسفه ی فوتبالی جای فلسفه ی فوتبال!
پرسشهایی فلسفی و هستی شناختی از فوتبال، چرایی و چگونگی هایش می تواند فلسفه فوتبال را سامان دهد مثل فلسفه هنر، فلسفه علم و...لکن پس از هبوط فلسفه، آنچه اتفاق افتاده است "فلسفه ی فوتبالی" است نه "فلسفه ی فوتبال"!
سال ۲۰۱۰ مجلد ۵۱مجموعه ی "فرهنگ عامه و فلسفه" با کتابی حجیم بنام "فوتبال و فلسفه" در آمد.
۴۰فیلسوف آکادمیک معاصر از ۱۵کشور جهان درباره فلسفه و فوتبال(فلسفه ی فوتبالی!)مقاله نوشتند. وجه مشترک همه آنها یک چیز بود: علاقه شدید و گاه دیوانه وار به فوتبال!
در این کتاب، فلسفه رنگ فوتبال می گیرد حتی فصول آن با مراحل فوتبال نام گذاری می شود: گرم کردن، نیمه اول، بین دو نیمه، نیمه دوم، وقت اضافی اول و دوم، ضربات پنالتی!
در این مقالات اثر فوتبال بر تفلسف(فلسفی اندیشیدن) را بالعیان می بینید. فوتبال است که به فلسفه سو می دهد چه بگوید و فلسفه ی خود را می سازد.
مثلا بحثهای فلسفه ی اخلاقی چند جا طرح می شود از جمله در بحث هواداری یا آنجا که بررسی می کند در چه شرایطی خطای آخرین مدافع روی مهاجمی که در آستانه ی گل زدن است می تواند اخلاقی باشد؟(!) مقاله ای تصریح می کند اخلاقیات بیش از آنچه مورد تصدیق فیلسوفان قرار گیرد به طرفداری از یک تیم فوتبال شبیه است(ص۲۱۷) طرفداری یک تیم، مثل کری های طعن آمیزی که خلاف عرف جامعه است اما بخشی از وجود هوادار شده است!
می بینید چه فلسفه ی محکمی برای اخلاقیات ساخته می شود؟!!
۴فضیلت افلاطونی(۲) در فلسفه باستان، بر "بکن بائر"(بازیکن آلمانی) در بازی نیمه نهایی ۱۹۷۰مقابل ایتالیا -که با کتف شکسته بازی کرد- انطباق یافته باز تعریف میشود!
در بخش اول کتاب زندگی، مثل فوتبال معنا شده از دو گل "مارادونا" به انگلستان با دست یاد می شود و از امکان بی عدالتی بازگشت ناپذیر در فوتبال -که نمونه بارزش همان گلهای مارادونا در جام جهانی ۱۹۸۶ بود- مثال می آید و دست او "دست خدا":شمرده و زندگی واقعی را هم اینچنین تفسیر می کند: "کمی بدشانسی، یک بی عدالتی بدون کیفر و بازگشت ناپذیر که می تواند به شما آسیب بزند و در بدترین حالت زندگی تان را نابود کند. فقط کافی است در زمان نادرست و در جای نادرست باشید از این رو در فوتبال و هم مثل زندگی نه با شانس محض طرف هستید و نه با توانمندی صرف، بلکه درام فوتبال هم مثل درام زندگی آمیخته ای است از هردو"!
ملاحظه می کنید؟!
چه خسارتی از این بیشتر که بازی آرژانتین-انگلیس برای فیلسوف جای حد وسط یقینی، کلید رمز برای باز کردن معنای زندگی شود؟! و تازه بی عدالتی برگشت ناپذیر به تبع فوتبال به عالم واقعی نسبت و هند مارادونا، نماد دست خدا شود!
در حوزه اجتماعی در مقاله ای می آید که اگر "نیچه" در این زمان بود طرفدار "آرسنال" بود نه تیم ملی!
چون نیچه ناسیونالیسم و ملت گرایی را یکی از بزرگترین آفات مدرنیته می دید.
شاید از همین روست که شما می بینید جهان سومی ها روی تیم ملی غیورند و اروپا و اعضای اتحادیه اروپا روی باشگاهها!
_____________
🔺پی نوشت ها:
۱. لسه فر: واژه ای فرانسوی است بمعنای منع دخالت بیرونی (دولت،ارزشها و...) در مکانیسم بازار. در این نظر بازار نظمی مکانیکی دارد که دخالت بیرونی آنرا بهم می ریزد
۲. حکمت، شجاعت، خویشتن داری، اعتدال
🔺مطالب مرتبط: برزیلته ۱ و ۲
📝محسن قنبریان ۹۷/۸/۲۶
#جام_جهانی
🆔 @Cultural_governance
آقایان! نماینده شدهاید که چه کنید؟!
🎙صدایی که در هر جلسه چندبار باید بشنویم:نمایندگان محترم لطفاً در رأیگیری مشارکت بفرمایید.
🔸 جای #شفافیت_آرا_نمایندگان همچنان خالیست.
🔺 پ.ن ۱: تا شفافیتی برای هزینهها و کنتوری برای وعدههای انتخاباتی نامزدهای نمایندگی نباشد، در بر همین پاشنه میچرخد. عدهای راهزن آرای مردم میشوند و اینچنین مجلس را سخیف میکنند.
🔺 پ.ن ۲: اینها جزیی از سیاستهای کلی انتخابات است که ۶ سال از ابلاغ آن میگذرد؛ نه دولت و مجلس اصلاحطلب دغدغهای برای اجرای آن داشته است و نه دولت و مجلس اصولگرا!
|صدای ایران،صدای ملت بیدار|
🎙@VOINEWS|@VOINEWS
🔸وقتی صدای لندن را سرکار می گذارند، اما جیغش در تهران شنیده می شود
#اصلاح_طلب
#پایگاه_ناتو_در_تهران
|صدای ایران،صدای ملت بیدار|
🎙@VOINEWS|@VOINEWS