دلار ۲۹۳۰۰ تومان!
اصلاح قیمتی تا ۸۰ درصد در بسیاری از نمادها!
دولتی که قصد دارد داراییش(سهام شرکتها) را در بورس بفروشد!
عملکرد عالی شرکتها و p e پایین!
چه اتفاقی باید بیفتد تا بورس ارزشمند جلوه کند؟
✅ پتانسیل زیادی در بازار جمع شده است و فنر بازار فشرده شده است! یادش به خیر زمانی صحبت از دلار ۱۵ هزار تومانی بود و این جوک را فقط بورسی ها باور کرده بودند و سهام خود را اتش زدند. الان دلار نزدیک به دو برابر قیمت آن وعده است.
همهی بازیگران بازار میدانند بازار ارزنده است و مانند افرادی که پشت خط شروع مسابقهی دومیدانی ایستاده اند مننظر شنیدن سوت آغاز هستند.
ببینیم کِی این انرژی در بازار ازاد خواهد شد ؟
#محسن_عباسی
در اولین روز کاری #بازار_جهانی قیمت ها با رشد همراه شدند.
#حسین_عظیمی
بورس | تحلیلگران برتر
در اولین روز کاری #بازار_جهانی قیمت ها با رشد همراه شدند. #حسین_عظیمی
نفت #برنت هم با گپ مثبت بازگشایی شده.
#حسین_عظیمی
به نظر میرسه تاثیرات خبری واریانت جدید روی قیمت های جهانی درحال خنثی شدن باشه.
#نظر_شخصی
#حسین_عظیمی
#شپنا_درخواستی
سهم در یک کانال نزولی قرار گرفته پ به کف کانال نزولی رسیده
در صورت واکنش به کف کانال نزولی که حمایت استاتیک معتبری هم به حساب می آید ، هدف ۶۴۶۷-۷۳۴۵ فعال خواهد شد
حمایت بعدی ۴۷۳۶
#رسول_ترزم_پور
#شاخص_کل (آپدیت)
هر طور به اوضاع نگاه میکنم امروز باید بازار مثبتی رو داشته باشیم.
قیمت دلار
مثبت شدن دوبارهی بازار جهانی
چارت شاخص و خیلی از نمادها
همه و همه خبر از رشد بازار دارند ... امید که دولت لجبازیش گل نکنه و امروز همبه صورت دستوری بازار و نرخ نیمایی را پایین نگه ندارد.
#بررسی_چارت
#حسین_عظیمی
#فولای شفاف سازی قطعی گاز تاثیری رو تولیدش نخواهد داشت
#پرویز_خالقی
#جم_پیلن
تکمیل پولبک به سقف تاریخی شکسته شده
❗️تحلیلها صرفاً نظر شخصی است
#حسین_زمانی
وقتی نمادی رو طولانی مدت میبندی ، فقط برای سهامداران اون شرکت مشکل درست نمیکنی ، برای کل بازار ریسک ایجاد میکنی . ریسک اینکه من سهمی رو هرچند قوی و پرحجم و مطرح بخرم و تو فردا عشقی ببندیش !
شما اوج بی تدبیری و بی فکری رو امروز دارید تو نمادهای خودرویی و بسته بازار میبینید . جایی که خودشون هم نمیدونن و نمیفهمن برای چی کاری رو انجام دادن و نماد رو بستن ولی جرات و شجاعت اینو هم ندارن که از کار اشتباه خودشون برگشت بزنن .
هیچوقت راضی به بسته بودن نمادتون نباشید . قبلا هم اینو گفتم ، چه بازار مثبت و چه منفی بود فقط باید فریاد زد که نماد باید باز باشه . اینم مثل قضیه دامنه نوسان از مواردی که کثافت و فساد و تاریکی است که درش فرصت تاخت و تاز دارن و میتونن سلیقه ای نمادها رو باز و بسته کنن .
#سالار_صفایی
بورس | تحلیلگران برتر
#فولای شفاف سازی قطعی گاز تاثیری رو تولیدش نخواهد داشت #پرویز_خالقی
صف خرید ناگهانی #فولای در یک چشم بهم زدن
#پرویز_خالقی