ائتلاف یا اختلاف: نقطه صفر مرزی! - ۱
۱- در عالم ریاضی 2+2 به نتیجه 4 ختم میشود. اما مکرر اتفاق میافتد که جمع 2 به علاوه 2، به نتیجه 5 یا بالاتر ختم شود. این، خاصیت تعاون و هم افزایی (Synergy) است. گفته شده «زمانی که دو یا چند عنصر، جریان یا عامل، همیاری و تعامل داشته باشند، اثری به وجود میآید که اگر از مجموع اثرهای جداگانه هر کدام از آن بیشتر شد، هم افزایی رخ داده است». و نیز، «هم افزایی یعنی اینکه چند منبع یا چند ظرفیت در کنار هم قرار بگیرند و ظرفیت جدیدی ایجاد کنند که فراتر از حاصل جمع آن منابع یا ظرفیتهاست».
۲- تصور کنید رشتههای ماکارونی چقدر وزن و مقاومت دارند؟ اما وقتی رشتهها درست کنار هم چیده میشوند، سازهای میشوند که وزن 790 کیلوگرمی را تحمل میکند. این قاعده طلایی، کاربرد فراوانی در حوزه مدیریت و تعاملات اجتماعی دارد. «یدالله مع الجماعه». چه بسیار مردمانی که با اتحاد به اقتدار دست یافتند یا با فقدان آن، به قهقرا افتادند. فراتر از این، خداوند با مومنان وعده کرد که اگر 20 نفر صابر باشند، بر 200 نفر از سپاه کفر غلبه کنند. موحدان متحد در جنگ بدر، با وجود اینکه یک سوم سپاه دشمن بودند، پیروز شدند. اما یک سال بعد در جنگ اُحُد و در حالی که پیروزی قطعی مینمود، به خاطر اختلاف اهواء، شبیخون خوردند. قتل عام بزرگی اتفاق افتاد و بزرگانی مانند جناب حمزه به شهادت رسیدند.
۳- ما در نقطه عطف تاریخ ایستادهایم. «روزگاری شد و کس مرد ره عشق ندید- حالیا چشم جهانی نگران من و توست». هر کس میخواهد مدارج بالای هم افزایی را مرور کند، باید بالندگی انقلاب اسلامی و شاخ و برگ گستراندن آن در منطقه به رغم تیر و تبر مستکبران را ببیند. «أَلَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ الله مَثَلًا كَلِمَةً طَيِّبَةًً كَشَجَرَةٍ طَيِّبَةً أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّمَاءِ. تُؤْتِي أُكُلَهَا كُلَّ حِينٍ بِإِذْنِ رَبِّهَا». اکنون مقاومت مظلوم یمن، فاصله ضربات راهبردی به متجاوزان سعودی را به هفته رسانده است. هنوز دود انهدام تاسیسات نفتی آرامکو از سر حاکمان سعودی بلند بود که سه تیپ ارتش سعودی را منهدم کردند و هزاران نفر را به اسارت گرفتند. تحلیلگران مدتهاست فقط درباره زمان عقبنشینی متجاوزان حرف نمیزنند بلکه معتقدند با این ضربات راهبردی پیاپی، باید منتظر سقوط قریبالوقوع حکومت سعودی بود.
۴- ضربات سختی که دشمنان از جبهه مقاومت در منطقه خوردهاند -و ضربات بزرگتر، انشاءالله در راه است- از حد شمارش خارج میشود. برخی از این ضربات نظیر اسقاط پهپاد آمریکایی، توقیف نفتکش انگلیسی و انهدام پایگاههای نظامی و پالایشگاههای متجاوزان، آن قدر مهم بوده که تحلیلگران غربی، آغاز دوران تازه «پسا غرب» نامیدند. ما در متن جنگ تمدنها و در بحبوحه بازسازی تمدن اسلامی، به موفقیتهای معجزه آسایی دست یافتهایم که وامدار بصیرت و حلم و ایثار رزمندگان خط مقدم است. در عین حال بیم آن میرود که اگر اولویتها، اصلی- فرعیها، و خط خودی و دشمن را درست تشخیص ندهیم، یا گرفتار برخی اختلافات شویم، سرنوشت جنگ اُحُد و حُنین و صفین تکرار شود. اکنون افکارعمومی ما مطابق واقعیات مسلّم، به درسها و عبرتهای مهمی نزدیک شده که میتواند پشتوانه مقاومت مقتدرانه در دیپلماسی، و انتخاب مدیران جهادی باشد.
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
ائتلاف یا اختلاف: نقطه صفر مرزی! - ۲
۵- آذر 94 (سه ماه مانده تا انتخابات مجلس) دبیرکل یک حزباشرافی در مصاحبه با روزنامه شرق، از سربازگیری سخن گفت و با نام بردن از برخی اصولگرایان تصریح کرد «دولت از طرف مقابل یارگیری میکند. در برجام، برخی از دوستانی که در انتخابات، مقابل روحانی یا رقیب او بودند، الان به نوعی حامی هستند. در مجموع بازی طرفداران دولت به واسطه همین سربازگیری از جبهه مقابل بوده و در مجلس نیز همین اتفاق میافتد». همچنین 21 شهریور 95، نشریه «صدا» به قلم «عباس-ع» نوشت «مهمترین هدف اصلاح طلبان، تعمیق شکاف در حاکمیت است. مهمترین عاملی که در شرایط کنونی به عنوان پیشران فرآیند ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت اصولگرایان تندرو با سایر اصولگرایان است. نهایی کردن شکاف میان جناح حاکم، به لحاظ تاریخی مهم است. اصلاحطلبان باید نقش گُوهِ را بازی و این شکاف را به جدایی کامل برسانند». نکته تلخ اینکه سخنگوی حزب اشرافی، اخیرا درباره همان افراد یارگیریشده گفت «روی اسب بازنده در انتخابات آینده شرطبندی نمیکنیم»!
۶- نقابداران بیاعتقاد به انقلاب، غیر از یارگیری مذکور، دامن زدن به منازعات میان طیفهای انقلابی را ولو با واسطه پی میگیرند. نمیخواهیم ادعا کنیم هر اختلاف نظری محصول نفوذ است. تفاوت نگرش و تحلیل در بسیاری از موارد، اقتضای آزاداندیشی است و چهبسا در صورت تدبیر، از متن آن، امکانات تازه بجوشد. اما اختلافاتی که به حرمتشکنی، فرسایش یکدیگر و غفلت از اولویتها منتهی شود یا مانند زخمی مزمن تداوم یابد، نه مبارک است و نه طبیعی. و چون از مدار انصاف و مصلحت خارج شده، مستقیم یا غیرمستقیم مورد طمع اغیار است. یا روزنه تحریک هیجانهای منفی را باز میکند.
۷- رهبر انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان فرمودند «اتحاد نیروهای انقلاب بسیار مهم است و اختلاف سلایق افراد با یکدیگر، نباید به مخالفت و معارضه منجر شود». باز کردن باب دلخوری و تخطئه هم در فضای عمومی -به هر بهانهای- جفاکاری است. اختلاف نظر، عادی است اما وقتی در قالب معارضه و همفرسایی ادامهدار، وارد حوزه عمومی میشود، نه طبیعی است و نه پذیرفتنی. اصل در تلاقی نیروهای مومن، بر حسن ظن و اعتماد و همپوشانی است، و نقد و آسیبشناسی در کنار آن قرار میگیرد. وگرنه، با کاریکاتوری از رفتار انقلابی مواجه خواهیم شد که اصل را بر نفی و تخطئه و فاصلهگذاری نهاده است. جبهه نیروهای انقلاب قطعا بدون نقد، دعوت به خیر و
امر به معروف، دچار نقصان میشود. اما همین هم، آدابی دارد.
۸- با بیتقوایی و بیانصافی نمیتوان حقطلبی کرد؛ داشتن نقد به دیگری، مجوز عبور از مرز انصاف و عدالت و اخلاق درباره دشمن هم نیست؛ چه رسد به نیروهای خودی که تصور میکنیم خطایی دارند. «وَلا يَجرِمَنَّكُم شَنَآنُ قَومٍ عَلی «أَلّا تَعدِلُوا، اعدِلوا هُوَ أَقرَبُ لِلتَّقوى» وَاتَّقُوا اللَهَ إِنَّ اللهَ خَبيرٌ بِما تَعمَلونَ». متاسفانه در برخی شبه نقدها، غفلت از این مهم دیده میشود که موجب نقض غرض و آسیبهای بزرگ است. امیر مومنان علیهالسلام درباره ضرورت انصاف فرمود «الإنصافُ يَرفَعُ الخِلافَ و يُوجِبُ الايتِلافَ. انصاف، اختلاف را از بين مىبرد و موجب الفت و همبستگى مىشود». «الإنصافُ يَستَديمُ المَحَبَّهًْ. انصاف، به دوستی دوام میبخشد» و «الإنصافُ يُؤلِّفُ القُلوبَ. انصاف، دلها را به هم نزدیک میکند». اگر همین یک تکلیف، در انتقادها میان طرفین رعایت میشد، بسیاری از اختلافات برطرف میشد و به دلخوری و تعارض نمیانجامید.
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
ائتلاف یا اختلاف: نقطه صفر مرزی! - ۳
۹- رسانه، یکی از ظرفهای نقد است. اما جای برخی از نقد و انتقادهای مدیریتی و تشکیلاتی، اصلا رسانه و فضای عمومی -آن هم در قالب تخطئه و خراشیدن چهره یکدیگر- نیست. در نوع خانوادهها میتوان انواع اختلاف نظر و سلیقه را سراغ گرفت. اما خردمندان نمیگویند حالا که نقد در فضای عمومی مُد شده، ما هم اختلافات خانواده خود را وسط خیابان ببریم! اگر کسی یا خانوادهای چنین کنند، موجب خدشه در حرمت و اعتبار آنهاست و نه مایه آبرو و تحسین. در عین حال اگر جای یک نقد را فضای عمومی تلقی کردیم، باید مراقب وسوسههای رهزن عقل و اخلاق بود. برای مثال مصطلح شده که هیچ کس، مقدس و مصون از نقد نیست. (جماعت مامور حمله مغولوار به مقدسات اسلامی، در دوره موسوم به اصلاحات همین حرف را درباره خدا و پیامبر و قرآن و اهل بیت گفتند و حال آنکه منتقدان بر ساختههای سیاسی خود را هو میکردند). آیا این گزاره مغلوط که هیچ کس مقدس و مصون از نقد نیست، حتی در صورت صحت صد درصدی میتوانست مجوزی برای حرمتشکنی باشد؟ یعنی اگر خود را مجاز به نقد کسانی دیدیم که مقدس نیستند، به مفهوم این است که محترم هم نیستند و حرمت انسانی و اسلامی و حقوقی و سیاسی و اجتماعی هم ندارند؟
۱۰- رویکرد بداخلاقیهایی که ابتدا توسط ضد انقلاب و سپس تندروهای مدعی اصلاحطلبی گشوده شد، در پی رواج رفتارهای گلادیاتوری در پوشش نقد بود. وقتی هم وارد حوزه سیاست شد، نه تنها در مقابل جمهوریت در سال 88 ایستاد بلکه هتاکی را تا ساحت حضرت سیدالشهدا(ع) گسترش داد. متاسفانه در چند سال اخیر، گونهای دیگر از رفتارهای گلادیاتوری باب شد که رواجدهندگان نیابتی آن، برخی منسوبان حلقه انحرافی بودند و در پوشش اینکه فلان نهاد و دفتر و فعال انقلابی مقدس نیستند، به خود اجازه هرگونه بداخلاقی و عقدهگشایی را دادند، نامش را هم عدالتخواهی گذاشتند. این بیماری -که هیچ حرمتی برای خدمتگزاران و پیشکسوتان انقلاب قائل نیست- نباید وارد اخلاق سیاسی نیروهای خودی شود؛ فارغ از نقدهای بجا که میتوان داشت و گفت. ضمنا برخی نفی و معارضههای ناصحیح -فارغ از انگیزه افراد- عملا به اعتبارزدایی از افراد و نهادهای محل رجوع و اجتماع نیروها میانجامد. باید مراقب وسواس در فاصلهگذاری با یکدیگر بود، چرا که امکان سوءاستفاده بدخواهان را فراهم میکند. یا دستکم، از ظرفیتی که میتوانست در خدمت انقلاب باشد، دریغ میشود. البته یک تکلیف بسیار مهم، متوجه مسئولان مورد نقد است. آنها باید سماحت و حلم به خرج دهند و آنجا که نقد وارد است، استقبال و در رویکرد خود تحول ایجاد کنند.
۱۱- و سرانجام، همه باید خود را مخاطب این خطبه خطیر امیر مومنان علیهالسلام بدانیم که فرمود؛ «بندگان خدا! از دشمن خدا (ابلیس) بر حذر باشید. نکند شما را به بیماری خویش (کبر و غرور و تعصّب) مبتلا سازد و با ندای خود شما را تحریک کند... به جانم سوگند! او تیر خطرناک را برای شما آماده نموده، در کمان گذاشته و با قدرت تا آخرین حدّ کشیده و از مکانی نزدیک، به سوی شما پرتاب کرده است... تاج تواضع بر سر نهید و تکبر را زیر پا افکنید، فروتنی را سنگری میان خود و دشمنتان، ابلیس و سپاهیانش، قرار دهید... هرگاه به تفاوت حال امتها میاندیشید، سراغ اموری بروید که موجب عزّت و اقتدار آنان شد؛ پرهیز از تفرقه و تأکید بر الفت و اتحاد، و تشویق و سفارش یکدیگر به آن. از هر کاری که ستون فقرات آنها را درهم شکست و قدرتشان را سست کرد، اجتناب کنید: کینههای درونی، بدخواهی، پشت به هم کردن و دست از یاری هم برداشتن (تخاذل الایدی)... بنگرید اقوام پیشین در آن هنگام که جمعیتهایشان متّحد، خواستهها هماهنگ، دستها پشتیبان هم، دیدهها نافذ و تصمیمها یکی بود چگونه بودند؟ آیا زمامدار اقطار زمین نبودند؟ بنگرید پایان کارشان به کجا کشید هنگامی که میان آنها جدایی افتاد؛ الفتشان به پراکندگی گروید. دلهایشان از هم دور شد و به معارضه با هم پرداختند. خداوند لباس کرامت خود را از تنشان بیرون کرد و وسعت نعمت را از آنها گرفت، تنها چیزی که از آنها باقی ماند سرگذشتشان بود که درس عبرتی است برای عبرتگیرندگان».
🔺یادداشت روز کیهان🔺
@IMANI_mohammad
@tahlilgarmihan
هدایت شده از کانال رسمی علیرضا زاکانی
18.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 #نوسازی_انقلابی ضرورتی برای پیشرفت ایران عزیز و ریشه کنی فقر، اختلاف طبقاتی
@zakani_ir
فقط دریافت رشوه؛ نه!
اخلال در نظام اقتصادی کشور
✍️ برخی بانک ها تبدیل به سرچشمه تخلفات بزرگ و اخلال در نظام اقتصادی کشور شده اند. آنها منابع عظیم ملی را که می توانند موجب ایجاد اشتغال و رونق اقتصاد کشور شود، از تولید کنندگان دریغ می کنند
🔹اما در عین حال، همین منابع انحصاری شده را در آغوش رانت خواران و دلالان و بورس بازانی می ریزند که بدهکاران بزرگ بانکی هستند و در عین حال با استفاده از همین منابع عظیم مالی، بازار مسکن و خودرو و موبایل و آهن و مواد غذایی و ... را به هم می ریزند.
♦️چنین بانک هایی هنگام تلاطم های اقتصادی نیز راسا وارد خرید و بلوکه کردن املاک بزرگ و ارقام سنگین ارز و سکه می شوند، نظیر نقشی که در تورم سال های 90 و 91 داشتند. در واقع بخشی از روند تولید تورم انتظاری، با همین سراریز شدن منابع بانکی ملی در بازار سوداگری اتفاق می افتد.
🔹این تحرکات مخرب را می توانید پای زالو صفتی و سودجویی برخی مدیران بانکی بنویسید. اما یک احتمال هم هست که این قبیل دستکاری ها، در خدمت برخی جریان های سیاسی و انتخاباتی، و یا بدتر از آن، در خدمت مقاصد سیاسی دشمن از جنگ و تحریم اقتصادی باشد. نظیر اتفاقاتی که سال 90 تا 92 پیش آمد.
♦️دیروز اعلام شد برادر یک دولتمرد ارشد به اتهام اخذ رشوه به پنج سال حبس قطعی و رد مال به مبلغ ٣١ میلیارد تومان محکوم شده است. اما اتهام دریافت رشوه، اتهام کوچک وی است.
🔹او ضمن اعمال فشار، در انتصاب چند مدیر بانکی #نجومی_بگیر، نقش اول را داشته و تلخ تر این که، این کار را به نیابت از یک کلان بدهکار بانکی انجام داده است!
♦️بدهی این بدهکار بزرگ بانکی تا مرداد ۹۵، بیش از ۴ هزار میلیارد تومان بوده که دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان آن مربوط به بانک ملی و الباقی مربوط به بانکهای ملت و رفاه است.
🔹یعنی همان بانک هایی که با استفاده از اعمال نفوذ غیر قانونی متهم مورد اشاره، مدیر عامل شان توسط بدهکار بزرگ گماشته شده است! نام این کار اخلال در نظام اقتصادی است و نه فقط ارتشاء.
▪️به این چند خبر توجه کنید:
🔻معاون اول قوه قضائیه: "بدلیل دستگیری معاون ارزی بانک مرکزی، مدیران کل او و مسئول حراست بانک مرکزی تحت فشار هستیم. فشارهای زیادی هم تحمل می کنیم".
🔻معاون اول قوه قضائیه ۲۴ ارديبهشت ۹۶ : " کسانی گفتند اگر فلان کس را قبل از انتخابات احضار کنید، ما اعلان جنگ میکنیم". برخی که خودشان قائل بودند که باید افراد علنی مجازات شوند، حرفهای دیگری را مطرح میکنند.
🔻رئیس سازمان بازرسی: " علی صدقی (مدیر نجومی بگیر بانک رفاه کارگران با حقوق و پاداش 730 میلیون تومانی) با اصرار [...] رئیس بانک رفاه شد. او با وجود پرونده سنگین در مرجع قضایی، منصوب شد".
🔹قطعا کافی نیست که برای مبارزه با غارت منابع ملی و ایجاد ثبات و رونق اقتصادی، فقط گریبان مفسدان اقتصادی را بگیریم اما مدیران آلوده ای که بستر این مفاسد را ایجاد می کنند، حاشیه امنیت داشته باشند.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از خبرگزاری فارس
شب سوم حکایت عشق.mp3
3.55M
🎙کجایی بابا، شده نماز من شکسته... با نوای محمودکریمی و سیدمهدی میرداماد
🏴 شب شهادت حضرت رقیه(س)
@Farsna
🔵 آرامکو و نوید پایان جنگ یمن🔵
می گویند «سیاست که تمام می شود، جنگ آغاز می شود.» این روزها باید گفت «با تهاجم متقابل، صلح آغاز می شود».
🔰اوضاع کنونی #یمن بی شباهت به روزهای آخر جنگ 33 روزه نیست. حمله موشکی به #آرامکو (مهمترین تاسیسات نفتی جهان) و سپس عملیات زمینی یمنی ها به نجران و اسیرگیری 2000 نفری از عربستان، یادآور انهدام ناو اسرائیلی و تانکهای مرکاوا در جنگ 33 روزه لبنان است.
🔰 پس از حدود 5 سال بمباران مداوم یمن، اینک #عربستان، #آمریکا و #اسرائیل به خوبی فهمیده اند توان نظامی یمنی ها به نقطه بی بازگشت و تهاجمی رسیده و امکان حملات دردناک تری وجود دارد. توان نظامی که تا یک سال پیش انکار و حتی تمسخر می شد، اینک باعث خسارات فراوانی به سعودی ها شده است. کاهش بی سابقه تولید نفت عربستان تا 50 درصد و افزایش سریع قیمت نفت و تحقیر توان نظامی عربستان و البته سلاح های گران قیمت آمریکایی از تبعات این دو اقدام استراتژیک یمنی ها بود. ✅پیام اصلی این دو عملیات آن بود که اولا "توان جبهه مقاومت قابل حدس و وزن کشی نیست و به نقطه تهاجمی و بدون بازگشت رسیده" و ثانیا "اگر نفت ما صادر نشود، نفت شما هم صادر نخواهد شد"! سعودی ها چنان خود را تحقیرشده یافتند که حتی با اتهام زنی به #ایران و تقلا برای جلب جامعه جهانی و بردن پرونده ایران به شورای امنیت نتوانستند کاری کنند و با عملیات زمینی "نصر من الله" و اسیر شدن تعداد کثیری از نیروهایشان دریافتند نمی توانند با متهم کردن ایران، از معرکه بگریزند. آنان چنان دچار سردرگمی و ضعف شدند که پس از دو هفته هنوز نفهمیده اند موشک های اصابت شده به آرامکو از چه نقطه ای شلیک شده است. این یعنی در صورت ادامه جنگ، آنها با #غافلگیری های بزرگتری مواجه خواهند شد و نخواهند فهمید از کجا خورده اند..
🔰بدتر آنکه ضربات عرصه میدانی چنان آسیب زننده بوده که پشتوانه سیاسی سعودی ها یعنی آمریکا هم جاخالی داده است. درست بعد از سقوط گلوبال هاوک و انفعال و خودداری آمریکا از پاسخ بود که اول اماراتی ها و سپس سعودی ها متوجه شدند #لویاتان دیگر نمی تواند از آنها محافظت کند و در رویارویی با ایران تقریبا تنها شده اند و به نحوی آلت دست اسرائیل قرار گرفته اند.
🔰با این وصف، درست پس از این رویدادها بود که پالس های #صلح و آتش بس آغاز شد. لحن بعضی از شخصیت های عربستانی ملایم تر شد و برای نخستین بار بن سلمان در مصاحبه با یک آمریکایی با رد گزینه جنگ، اعلام کرد گزینه سیاسی را ترجیح می دهد. فورا پس از آن عربستان با درخواست از کشورهای منطقه ( #عراق و #پاکستان ) برای میانجی گری با ایران اقدام کرد. گرچه لحن مقامات سعودی در این میان سینوسی است و همچنان شاهد اتهام زنی به ایران هستیم، اما این مواضع بیانگر آن است که عربستان به دنبال راه حل آبرومندانه برای خروج از باتلاق یمن است. و بعید نیست برای دست بالا داشتن در مذاکرات صلح، به یک اقدام تهاجمی قابل توجه دیگر دست زند. 👌
🔰اما آنچه واضح است جنگ یمن پس از حدود 4 سال (از مارس 2015) اینک به ایستگاه پایانی خود رسیده است و ان شاالله در ماههای آتی شاهد پایان جنگ در یمن خواهیم بود. چیزی که یک سال پیش در سوریه و عراق با زنگ پایان داعش شاهد بودیم.
پایان جنگ یمن نه تنها شکست آمریکا و عربستان و امارات که پایان رویای اسرائیل نیز خواهد بود. تنها طرفی که مایل به ادامه جنگ در منطقه (برای در امان ماندن خود) است و البته با اخراج جان بولتون و منزوی تر شدن صهیونیست های دوآتشه و عدم تمایل شخص #ترامپ به جنگ جدید، دیگر تیغ آنها نیز کند شده است.
✍️متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در پارس نیوز: https://www.parsnews.com/fa/tiny/news-605124
☑️ @abdollahy_moh
@tahlilgarmihan
🔻ماجرای دعوت از احمدینژاد برای برنامه رودررو
امین فرج اللهی: وقتی رودررو راه افتاد، رفتیم سراغ دعوت از مهمانها. با علی نورایی که از اطرافیان احمدی نژاد بود سلام علیکی داشتم. به او زنگ زدم و گفتم میخواهیم با احمدینژاد یک گفتگو گفتگوی سیاسی چالشی و جدی داشته باشیم. پیگیر شد و گفت دکتر گفتگوی سیاسی این مدلی مدنظر شما را قبول نمیکند. فعلا فقط درباره منشور نهضت به سوی بهار و مسائل این مدلی مصاحبه میکند، نه بحثهای تاریخ سیاسی مثل عملکرد دولت خودش و اینها.
🔹بعد از انتشار مصاحبه احمدینژاد با اعتماد آنلاین که سعی کرده بود او را به بابیه بچسباند به علی نورایی پیام دادم به دکتر بگو اگر با ما گفتگو میکردی، هرچقدر هم تند میشدیم، لااقل تو رو بابی نمیکردیم. جواب داد"تصمیمات جمعی است و یکم کار داره هنوز. اعتماد سازی لازمه و رفع دلخوری ها. بعد هم اینکه با شرایط و محدودیت هایی که برای اینها گذاشتیم و قبول کردند بعیده بچه های شما بپذیرند. "
🔹چندوقت بعد علی نورایی را در یک هیات دیدم و مجددا همین بحث مطرح شد. سعی داشت فضای ذهنی او و اطرافیانش را برایم تبیین کند که چرا حاضر به گفتگوی این مدلی نیستند.
🔹رودررو با چهرههایی که به تندی و صراحت مشهور بودند مثل فائزه هاشمی و محمدرضا خاتمی و حتی محمد توسلی دبیرکل نهضت آزادی هم صریح و جدی نشست و گفتگو کرد. این آقای احمدینژاد و اطرافیانش بودند که ژست باز بودن درب گفتگو میگیرند ولی در عمل از گفتگو درباره عملکرد و رفتارشان فرار میکنند. حاضرند با یورونیوز و ایندیپندنت فارسی گفتگو کنند ولی با حزباللهی های منتقدشان نه!
@sabeti ✅
بردگان زامبی ساز
✍️ایران یا عراق و مصر، فرقی نمی کند. سلبریتی، سلبریتی است. به کمک رسانه ها به ویژه رسانه های جدید، باد می شود و به چشم می آید. پر هیاهو است؛ اما غالبا فاقد سواد اجتماعی و سیاسی و اقتصادی.
🔹با این وجود، چون دیده می شود، اغلب دارای غرور هم هست و سر پر بادی دارد. کم نیستند سلبریتی هایی که مورد طمع سیاست بازان قرار می گیرند.
♦️به خدمت گرفته می شوند و سر بزنگاه، افکار عمومی را به میل خریداران سیاسی و امنیتی، خط و جهت می دهند. کمترینش انتخابات است. وعده ها را پر طمطراق می کنند، بلکه مخاطب را چنان سرگرم می کنند که از کفایت نامزدها یا صدق و کذب وعده های آنها نپرسد.
🔹شش ماه بعد هم غیب شان می زند؛ مردم می مانند و وعده های سر خرمن! این البته یک کارویژه آنها در پوپولیسم و عوام فریبی است.
♦️کارکرد بدتر، در خدمت دشمنان ملت هاست، وقتی که بخواهند فضا را غبار آلود، و تشخیص را دشوار کنند، تا آنها بتوانند از آب گل آلود ناآرامی، ماهی خود را بگیرند.
🔹مردم ما، بالغ بر دو دهه، تجارب تلخی را از قِبَل همین عوام فریبی سلبریتی ها، چه در حوزه انتخابات و چه در زمینه آشوب و بی ثباتی کشور، از سر گذراندند تا به تدریج بتوانند در برابر این بیماری خطرناک، واکسینه شوند.
♦️این روزها، برخی سلبریتی های عراقی و مصری و کویتی و بحرینی و ...، در خدمت فتنه انگیزی و دشوار کردن تشخیص برای بخشی از مردم عراق فعال شده اند؛ جماعتی که دست کم بی سوادند. http://fi9.ir/u7dfxn
🔹بردگانی که به سادگی در خدمت خیانتکاران به ملت های منطقه قرار می گیرند تا زامبی هایی چشم و گوش بسته برای به هم ریختن آرامش و ثبات بسازند. کاش تجربه و عبرت مردم ما در این باره، به مردم عراق منتقل شود.
♦️کاش این عبرت منتقل می شد که سلبریتی ها با مشارکت در فتنه 88، نه تنها کشور را آباد نکردند، بلکه دشمن را برای تحریم و هدف گرفتن سفره مردم به هوس انداختند. خیانتی که صدها میلیارد دلار خسارت روی دست مردم گذاشت و هنوز هم به پایان نرسیده است.
@IMANI_mohammad
@tahlilgarmihan