آن کشته که بردند به یغما کفنش را
تیر از پی تیر آمد و پوشاند تنش را
خون از مژه می ریخت به تشییع غریبش
آن نیزه که می برد سر بی بدنش را
پیراهنی از نیزه و شمشیر به تن کرد
با خار عوض کرد گل پیرهنش را
زیباتر از این چیست که پروانه بسوزد
شمعی به طواف آمده پر پر زدنش را
آغوش گشاید به تسلای عزیزان
یا خاک کند یوسف دور از وطنش را
خورشید فروزان شده در تیره گی ِ شام
تا باز به دنیا برساند سخنش را
⚫️ فاضل نظری
#عصر_عاشورا
أَلسَّلامُ عَلَى الْمُحامی بِلا مُعین
سلام بر آن مدافعِ بى یاور
أَلسَّلامُ عَلَى الرَّأْسِ الْمَرْفُوعِ
سلام برآن سرِ بالاى نیزه رفته
بر سر نيزه سري ، نگران زينب است
ذکر وا محمدا ، به زبان زينب است
موسم اسارت کاروان زینب است
🏴 #عصر_عاشورا
🏴 #شام_غریبان
#چند_نکته_درباره_خرید_سوخت_از_ایران
#توسط_لبنان
❇️ تحلیل_کوتاه
✍اندیشکده راهبردی تبیین
💥دبیرکل حزبالله لبنان در سخنانی اعلام کرد نخستین کشتی حامل سوخت(مازوت) خریداریشده از ایران، طی ساعات آینده از تهران به مقصد بیروت حرکت خواهد کرد.
👇درباره این رویداد، چند نکته قابل توجه به نظر میرسد:
1⃣ لبنان با بحران اقتصادی دشواری روبهرو است. نرخ فقر بالای 50 درصد، کاهش شدید ارزش پول ملی، صفهای طولانی و نبود سوخت، قطعی مکرر برق و اعلام هشدار نیروگاههانسبت به خاموشی سراسری و کاهش دسترسی مردم به نیازهای اولیه مانند نان، این کشور را در آستانه سقوط اقتصادی و جنگ داخلی قرار داده که به هیچ وجه مطلوب محور مقاومت نبوده و در راستای اهداف رژیم صهیونیستی است.
2⃣در چنین شرایطی، اقدام ایران در فروش محموله سوخت به لبنان، اولاً پیام توانمندی و اراده حزبالله برای کاهش مشکلات لبنان را به مردم این کشور مخابره میکند و ثانیاً این واقعیت را پیش چشم افکار عمومی لبنان و کل منطقه قرار میدهد که محور عربی-غربی به عنوان متحد جریان 14 مارس حاضر به حل مشکلات لبنان نشدند، اما حزبالله و متحدش یعنی تهران، اراده و توانایی حل معضلات اولیه مردم لبنان را داشته و در این زمینه پیشقدم شدند.
3⃣ ساعاتی پس از اعلام خبر فوق، سفیر آمریکا در بیروت که خودش یکی از عاملان اصلی وضعیت فعلی در لبنان است در تماس با میشل عون، گفت: آمریکا میخواهد از اردن به لبنان برق وارد کند. همچنین برخی شرکتهای غربی نیز از برنامه خود برای فروش بنزین به لبنان خبر دادند. بنابراین تصمیم جدید ایران و حزبالله یک سیاست دو سر برد محسوب میشود که نتیجه آن به سود محور مقاومت و مردم لبنان خواهد بود و غربیها ناگزیر از چنین اقداماتی شدهاند.
4⃣پیام روشن سیدحسن نصرالله مبنی بر اینکه محموله ارسالی جزو خاک لبنان محسوب میشود، معادله جدیدی را پیش روی غرب و صهیونیستها قرار خواهد داد. حزبالله از ایران سوخت میخرد و با اعلام آشکار آن، از محموله خریداریشده تا رسیدن به مقصد محافظت میکند.
✅ نکته پایانی اینکه هر محموله ارسالی ازسوی ایران همانطور که دبیرکل حزبالله به آن اشاره کرد، همه ترتیبات اداری را طی کرده است. بنابراین ایران محصولات نفتی خود را مانند سایر کشورها به لبنان خواهد فروخت. فارغ از چنین مسئلهای، اقدام ایران را میتوان در چارچوب موازنه قوای منطقهای، عمق راهبردی و رویکرد تهران نسبت به متحدان خود نیز تفسیر کرد.
#اگر_می_پسندید_به_اشتراک_بگذارید
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
https://instagram.com/yadollh.yasini
#غیررسمی
تعداد موافقین و مخالفین وزرای پیشنهادی کابینه ابراهیم رئیسی در مجلس؛
#توجه: این آمار مربوط به ساعت ۲۴ روز ۲۹ مرداد (جمعه) بوده و موافقان و مخالفان تا ساعت ۷:۳۰ روز ۳۰ مرداد (شنبه) می توانند ثبت نام کنند و طبیعتا میتواند آمار تغییر کند.
باغگلی/ وزارت آموزش و پرورش
۳۱ موافق، ۷۷ مخالف
*
زارعپور/ وزارت ارتباطات
۱۵۷ موافق، ۸ مخالف
*
خطیب/ وزارت اطلاعات
۱۳۹ موافق، ۵ مخالف (نبویان، جلالی و ...)
*
خاندوزی/ وزارت اقتصاد
۱۷۶ موافق، ۶ مخالف
*
امیر عبداللهیان/ وزارت امور خارجه
۱۵۶ موافق، ۶ مخالف
*****
عیناللهی/ وزارت بهداشت
۱۴۵ موافق، ۲۱ مخالف (الیاس نادران، روحالله ایزدخواه، میرسلیم، تقیپور، توانگر، رضاخواه، قادری، پاکفطرت و ...)
*
عبدالملکی/ وزارت رفاه
۱۴۴ موافق، ۱۴ مخالف
*
ساداتینژاد/ وزارت جهاد کشاورزی
۱۷۶ موافق، مخالف ۳
*
رحیمی/ وزارت دادگستری
۱۵۱ موافق، ۰ مخالف
*
آشتیانی/ وزارت دفاع
۱۵۸ موافق، ۰ مخالف
*
رستم قاسمی/ وزارت راه
۲۰۱ موافق، ۰ مخالف
*
فاطمیامین/ وزارت صمت
۱۷۰ موافق، ۶ مخالف
*
زلفیگل/ وزارت علوم
۱۰۳ موافق، ۲۵ مخالف (پژمانفر، تقیپور، ایزدخواه، کریمی قدوسی و ...)
*
اسماعیلی/وزارت ارشاد
۱۱۴ موافق، ۲۰ مخالف
*
وحیدی/ وزارت کشور
۱۹۱ موافق، ۰ مخالف
*****
ضرغامی/ وزارت میراث
۱۶۷ موافق، ۱ مخالف
*
اوجی/ وزارت نفت
۱۳۶ موافق، ۱۹ مخالف (نادران، ایزدخواه، آصفری، احمد نادری و ...)
*
محرابیان/ وزارت نیرو
۱۴۲ موافق، ۲۱ مخالف
*
سجادی/ وزارت ورزش
۸۵ موافق، ۳۴ مخالف (فروردین، زهره الهیان، موسوی لارگانی، اسماعیل کوثری، نیک بین، پژمانفر، نادران، دنیامالی و ...)
#اگر_می_پسندید_به_اشتراک_بگذارید
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
https://instagram.com/yadollh.yasini
#گاندو2_و_شخصیتهای_واقعی
1️⃣ محمدعلی شعبانی (مشاور وزارت خارجه در حوزه تبلیغات و ارتباطات بین الملل)
= با نام محمدعلی موسی پور در سریال گاندو2
2️⃣عبدالرسول دری اصفهانی (عضو تیم مذاکره کننده برجام که به اتهام جاسوسی در زندان است)
= با نام اشرفی
3️⃣علی صدقی (صرافی صدقی و شرکا فعال در التهابات ارزی سال 91 و سال 97 که دیگر شریکش در صرافی حسین فریدون است)
= با نام صادقی
4️⃣حسین فریدون (شریک صدقی و یکی از بازیگران اصلی التهابات ارزی سالهای 91 و 97 که به چندین جرم در زندان بسر میبرد)
= با نام غلامرضا رحمانی
5️⃣کارلی مور گیلبرت (افسر mi6 که در حین مذاکرات برجام وارد ایران شد)
= با نام شارلوت والر
6️⃣جیسون رضاییان (جاسوس آمریکایی مبادله شده)
= با نام مایکل هاشمیان
7️⃣احمد عراقچی (معاون بازداشت شده بانک مرکزی بدلیل همکاری در اخلال ارزی سال97)
= با نام دکتر کمالی
🔹اینها تنها بخشی از شبکه نفوذ در سطوح بالای دولت لیبرال حسن روحانی است...بماند دستگیری جاسوس در دفتر مشاور اطلاعاتی رییس جمهور (آشنا)، عملیات پرستو توسط آفرین چیتساز در وزارت ارشاد و دهها جاسوس دستگیر شده در سطوح بالای سایر موضوعات کلیدی کشور....
🔹یادآوری کنیم سخنان رهبرمعظم انقلاب در بهمن 94 و بعد از آن در خصوص مساله جدی نفوذ که نه توسط رییس جمهور امنیتی، نه وزیر اطلاعات نقاش و نه وزیرخارجه همیشه خندان جدی گرفته نشد!!
#اگر_می_پسندید_به_اشتراک_بگذارید
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
https://instagram.com/yadollh.yasini
#ولایتمداری_یا_خرج_از_رهبری؟
✍کبری آسوپار
💥او امین رهبر است... رهبری او را تایید کرده است... لیست وزرا را پیش رهبری بردهاند... اگر رهبری تایید کند، مجلس تایید خواهد کرد...
اینها نامش ولایتمداری نیست. چارچوب ولایتمداری، چارچوب روشنی است، گرچه موضوعات آن نامحدود باشد. این چارچوب روشن وقتی در قالب عملکرد رسمی و قانونی مقامات سیاسی قرار میگیرد، وضوح بیشتر مییابد و کسی انتظار ندارد افراد در جایی که حکم ولیفقیه – کتبی یا شفاهی- وجود ندارد یا دلیلی دیده نشده که اعلام شود، مطیع ولایت باشند.
🔻از قضا حضرت آیتالله خامنهای نشان دادهاند انسان صریحی هستند. اهل قربانی کردن مصالح کشور نیستند و دچار رودربایستی نمیشوند. جایی که مخالف معاون اولی یک فرد حاشیهساز در دولت محمود احمدینژاد بودند یا زمانی که نظرشان بر عدم تغییر وزیر اطلاعات بود یا مخالفتی با وزارت شخصی دیگر داشتند، بیان کردند و پای حرفشان هم ایستادند. مطابق قانون هم ایشان طبق اصول ۱۱۰ و ۱۷۶ در حوزه مسائل امنیتی، دفاعی و سیاست خارجی شخصاً مسئول هستند و شاید بی نظر در انتخاب وزرای مربوطه نباشند. اما چند نکته در حواشی معرفی وزرای دولت سیزدهم و جلسات جاری رای اعتماد در مجلس وجود دارد:
🔻اول آنکه رهبری در مورد وزرایی خرج شدند که نه نظر روشنی از ایشان وجود داشت و نه جزو این وزرای مربوطه بودند؛ همچون خرج رئیس جمهور از رهبری برای گزینه وزارت تعاون که گفته شد امین رهبری است.
🔻دوم آنکه روشن نیست که ایشان در مورد گزینه پیشنهادی وزیر اطلاعات نظری داشتهاند، تاییدی کردهاند یا خیر؛ و دو نقل متفاوت وجود دارد. محمدباقر قالیباف میگوید که: «رئیسجمهور گفت من وزرای امنیتی و سیاست خارجی را خدمت حضرت آقا معرفی کردم و ایشان موافقت کردند. در همه دولتهای گذشته هم اینگونه بوده است.» اما نمایندگان مخالف وزیر اطلاعات نظر دیگری داشتند و حسین میرزایی، نماینده اصفهان گفته: «از رئیس جمهور سوال شد، اعلام کرد رهبری در مورد وزیر پیشنهادی اطلاعات نظر خاصی نداشته است.»
🔻سوم آنکه نظر موافق رهبری نسبت به یک وزیر پیشنهادی نافی اختیار نماینده مجلس برای دادن رای مخالف به آن وزیر نیست. قالیباف میگوید در همه دولتها رهبری وزیر اطلاعات را تایید میکردهاند، با توجه به آنکه در همه این دورهها، وزیر اطلاعاتهای مختلف مخالفانی جدی در مجلس داشتهاند، روشن است که کسی انتظار ندارد نمایندگان با گزینه مورد موافقت رهبری مخالفت نکنند. وگرنه چه نیازی بود وزیر اطلاعات به مجلس معرفی شود؟
🔻چهارم آنکه «من با وزارت فلانی موافقم» با «فلانی باید وزیر شود» با «من با وزارت فلانی مخالفتی ندارم» هر کدام معانی متفاوتی دارد. در گذشته گفته میشد رهبری صرفاً اگر مخالف باشند، در مورد وزیر اطلاعات نظر میدهند.
🔻صاحب این قلم چندان حجت الاسلام خطیب را نمیشناسد که تعصبی در حمایت یا کینهای در مخالفت با او داشته باشد؛ گرچه چنته مخالفینش را برای عدم رای اعتماد به او از منطق و استدلال پر زور ندیدم، اما معتقدم تجربه ۴ دهه کار اطلاعاتی و امنیتی و نیز بررسی برنامهها و مواضع او بر محور عقل و تخصصی که لازمه نمایندگی مجلس است، برای ارائه نظر مثبت و منفی در مورد او کفایت میکند و نیازی نیست رئیس جمهور یا نمایندگان مجلس، پای ولی فقیه را به حیطه انجام وظایف و اختیارات قانونی خود باز کنند. آن سو مظلوم نمایی نمایندگان مخالف هم وجهی ندارد. فرصت کافی برای ابراز مخالفت داشتند و این همه مانور روی اینکه رهبری نظری ندادهاند، جز بحثی جدلی نبود. طبعاً اگر کسی از نظر رهبری در موضوعی مطلع شد و نظر ایشان برایش حجت بود، نباید مخالفت کند، اما مجلسی که رهبری میخواهند، بعید است این باشد که فلان نماینده مخالف گزینه وزارت اطلاعات میگوید که «اگر رهبری فردی را تأیید کند مجلس یکپارچه تأیید خواهد کرد...» اگر قرار بود وزرا صرفاً با تایید رهبری انتخاب شوند و بعد از تایید ایشان، کسی مخالفت نکند، اصلاً چرا لیست وزرا به مجلس ارائه میشود؟
🔻گاه رهبری نظری میدهند و ما خود را ملزم میدانیم که عمل و نظرمان بر آن منطبق باشد و یا حداقل مخالف برنامه و نظر ولی فقیه اقدام و اعلام موضع علنی نکنیم؛ گاه هم ما نظری و عملی داریم و برای اثبات آن دنبال تطبیق نظر رهبری –بأی نحو کان- با نظر و عمل خودمان میگردیم. اولی ولایتمداری است، دومی خرج از رهبری. گاه ما در جایی که قانون و شرع هم میگوید میتوانیم نظری مخالف رهبری داشته باشیم، خود را ملزم به اطاعت از ایشان میکنیم، هزینهاش را هم میدهیم و وقتی مخالفتی با ما شد، نمیگوییم چون رهبری گفته، انجام دادم؛ گاه هم برای آنکه خودمان هزینه ندهیم، سریع میگوییم رهبر گفته و موج مخالفتها را سمت ایشان میبریم. اولی ولایتمداری است، دومی خرج از رهبری. این دوگانهها را جای همدیگر جا نزنیم.
@tahlilisiyasiseraat
#نکاتی_در_خصوص_تحولات_افغانستان
#فرصتها_وچالشها
✍ سیدحسن موسوینژاد
⭕ راجع به چین و تحولات افغانستان
❇️چین به شدت به ایران نیاز دارد تا بتواند داعش و افراط گرایی طالبان را مهار کند در غیر اینصورت استان سین کیانگ چین که در همسایگی افغانستان قرار دارد برای چین تهدید بزرگی خواهد شد، به دلیل اینکه آمریکا میخواهد با داعش و طالبان افراطی از طریق این استان مهم به چین فشار بیاورد، که نخواهد توانست.
⭕ آمریکا و متحدانش به اهداف خود در افغانستان دست نخواهند یافت.
⭕ آمریکا و غرب در عراق هم بدنبال تفکیک اقلیم کردستان و تجزیه و جنگ شیعه و سنی بودند ولی موفق نشدند و شاهد این بودیم که ایران و مرجعیت شیعی عراق این اجازه را ندادند و در نهایت در حمله داعش و شکست مفتضحانه آن در منطقه به آنها فهماندند که این نقشه عبری غربی عربی در منطقه نشدنی است.
افغانستان هم چنین است ⬇️
1️⃣ طالبان سالها با ایران همکاری داشته است ، از زمان اشغال شوروی این همکاری بوده است.
2️⃣ طالبان به تنهایی توان اداره کشور و ایجاد امنیت را ندارد و در این خصوص حتما به ایران نیاز دارد.
3️⃣ پشتونها یکی از اقوام افغانستان هستند و طالبان برای ایجاد امنیت باید تاجیک ها، هزاره ها، ازبک ها و بقیه اقوام را هم در اداره امور کشور ببیند.
4️⃣ مرز ۹۳۰ کیلومتری ما با افغانستان این امکان را میدهد در صورت هرگونه اتفاق و خطای راهبردی به راحتی مواضع طالبان را درهم بکوبیم.
5️⃣ عربستان میداند اگر بیش از اندازه در موضوع طالبان دخالت و پول خرج کند افغانستان، قطعا یمن دیگری برای او خواهد شد و مایه سرافکندگی و ایجاد هزینه برای او در منطقه میشود.
6️⃣ طالب ها به ما نیاز شدیدی در زمینه بازسازی افغانستان دارد و این نیاز فرصتی مناسب برای ما هم به لحاظ اقتصادی و ارزآوری میباشد.
⭕ بنابراین در ادامه باید گفت که در عمل این نقشه عبری غربی عربس تحقق نخواهد یافت.
⭕ اینکه چرا تا الان اقدام عاجلی نکرده ایم را باید در سریال گاندو جستجو کنید!، که اصلی ترین آن وابستگی دولت روحانی به غرب و آمریکا بوده است.
⭕ به نظر میرسد به زودی ایران وارد عمل خواهد شد و در اقدامی با رهبران طالبان در راستای حل و فصل موضوعات و تشکیل یک دولت مردمی متشکل از همه اقوام در کشور افغانستان گفتگو خواهند کرد و به نظر میرسد این اتفاقات پیش تر میبایست اتفاق می افتاد اما در دولت روحانی با حضور ۲۶ جاسوس اتفاق نیفتاد!!
⭕ ایران به زودی وقایع را مدیریت کرده و فاطمیون را هم در این راستا تقویت خواهد کرد و در پایان باید خاطر نشان کرد الحمدالله محوریت جبهه مقاومت به موضوع افغانستان و همچنین دیگر تحرکات دشمنان انقلاب اسلامی در منطقه و جهان اشراف کامل دارد.
#اگر_می_پسندید_به_اشتراک_بگذارید
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
https://instagram.com/yadollh.yasini
🔻اعلام نتایج رسمی
❌حسین باغگلی به عنوان وزیر آموزش و پرورش به دولت سیزدهم راه نیافت
🟢 رای موافق: ۷۶
🔴 رای مخالف: ۱۹۳
⚪️رای ممتنع: ۱۸
✅عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۲۵۶
🔴 رای مخالف: ۱۷
⚪️رای ممتنع: ۱۰
✅حجتالاسلام سیداسماعیل خطیب به عنوان وزیر اطلاعات به دولت سیزدهم راه یافت
🟢 رای موافق: ۲۲۲
🔴 رای مخالف: ۴۸
⚪️رای ممتنع: ۱۷
✅ سیداحسان خاندوزی وزیر اقتصاد دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۲۵۴
🔴 رای مخالف: ۲۵
⚪️رای ممتنع: ۸
✅ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۲۷۰
🔴 رای مخالف: ۱۰
⚪️رای ممتنع: ۶
✅ بهرام عیناللهی به عنوان وزیر بهداشت به دولت سیزدهم راه یافت
🟢 رای موافق: ۲۱۴
🔴 رای مخالف: ۵۵
⚪️رای ممتنع: ۱۵
✅ سیدجواد ساداتینژاد به عنوان وزیر جهاد کشاورزی به دولت سیزدهم راه یافت
🟢 رای موافق: ۲۵۳
🔴 رای مخالف: ۲۷
⚪️رای ممتنع: ۴
✅ حجتالله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۱۹۱
🔴 رای مخالف: ۷۷
⚪️رای ممتنع: ۱۳
رای باطله: ۵
✅ امینحسین رحیمی وزیر دادگستری دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۲۷۷
🔴 رای مخالف: ۵
⚪️رای ممتنع: ۴
✅ سرتیپ محمدرضا آشتیانی به عنوان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به دولت سیزدهم راه یافت
🟢 رای موافق: ۲۷۴
🔴 رای مخالف: ۴
⚪️رای ممتنع: ۴
✅ رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۲۶۷
🔴 رای مخالف: ۱۴
⚪️رای ممتنع: ۴
✅ سیدرضا فاطمیامین به عنوان وزیر صنعت، معدن و تجارت به دولت سیزدهم راه یافت
🟢 رای موافق: ۲۰۵
🔴 رای مخالف: ۶۰
⚪️رای ممتنع: ۱۴
✅ محمدعلی زلفیگل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۲۱۰
🔴 رای مخالف: ۵۶
⚪️رای ممتنع: ۱۹
✅ عزتالله ضرغامی به عنوان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به دولت سیزدهم راه یافت
🟢 رای موافق: ۲۶۲
🔴 رای مخالف: ۱۳
⚪️رای ممتنع: ۶
✅ جواد اوجی وزیر نفت دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۱۹۸
🔴 رای مخالف: ۷۰
⚪️رای ممتنع: ۱۸
✅ علیاکبر محرابیان به عنوان وزیر نیرو به دولت سیزدهم راه یافت
🟢 رای موافق: ۲۲۰
🔴 رای مخالف: ۴۷
⚪️رای ممتنع: ۱۵
✅ سیدحمید سجادی وزیر ورزش و جوانان دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۱۶۵
🔴 رای مخالف: ۱۰۸
⚪️رای ممتنع: ۱۳
✅ محمدمهدی اسماعیلی به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به دولت سیزدهم راه یافت
🟢 رای موافق: ۱۸۱
🔴 رای مخالف: ۷۷
⚪️رای ممتنع: ۲۸
✅ احمد وحیدی وزیر کشور دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۲۶۶
🔴 رای مخالف: ۱۶
⚪️رای ممتنع: ۳
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
https://instagram.com/yadollh.yasini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا «مذاکره برای رفع تحریم» زمین بازی آمریکاست؟
❇️ مسعود براتی پاسخ میدهد
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
https://instagram.com/yadollh.yasini
#حاکمیت_در_سکوت #اطلاع_رسانی_تعطیل!
✍ محمد صادق کوشکی
💥ج. ا. ا چند محموله سوخت به تجار لبنانی فروخته و این محموله ها بارگیری و ارسال شده است.
🔹اما هیچ نهاد یا دستگاهی در این باره اطلاعاتی به مردم نداده و همین روزهاست که در فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای لندنی موج سنگین جنگ روانی با عناوینی مانند : «غارت نفت ایران توسط حزب الله» ، «نفت را به ملت ایران می فروشند و به لبنانی ها مفت می دهند» و.... شروع خواهد شد و ذهن و روان مردم را به هم خواهد ریخت و آخر کار چند جوان دغدغه مند حزب الهی با اطلاعات ناقص و غلط، در جهت پاسخگویی به این شبهه تلاش بی حاصلی خواهند کرد و در نهایت بر حجم بی اعتمادی مردم از نظام افزوده خواهد شد!!
❇️ اگر حاکمیت همین اول کار به صورت علمی و در حد رفع نیاز درباره موضوع فروش سوخت به لبنان اطلاع رسانی کند آنگاه :
▪️هم اعتماد جامعه به نظام جمهوری اسلامی را افزایش خواهد داد...
▪️و هم مانع جنگ روانی دشمن علیه ذهن و روان مردم خواهد شد.
#اطلاع_رسانی_عاقلانه
#حاکمیت_عاقل
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
https://instagram.com/yadollh.yasini
#زیارتنامه_امام_خمینی(ره)
#درست_یا_غلط؟
✍ حمید رسایی
💥در روزهای اخیر موضوع قرائت زیارتنامه در حرم امام خمینی (ره) به هنگام حضور هیأت دولت، به محل بحث در فضای مجازی تبدیل شده و جماعتی از عمامه بهسرهایی که میخواهند پز روشنفکری بدهند و خود را متفاوت نشان دهند، در فضای مجازی فریاد وا اسلاما سر دادهاند که چه نشستهاید بدعتی جدید در دین رخ داده! برای برخی هم سئوال شده که آیا این کار درست است یا غلط؟
۱. «بدعت» در لغت به معنای نو و جدید است و در اصطلاح دینی یعنی «وارد کردن چیزی در دین درحالی که از دین (شرع) نیست.» (ذکری الشیعه، شهید اول، ج۲، ص۱۸۳)
۲. اگر به متون دینی مراجعه کنیم، روایات متعددی از زبان اهل بیت پیامبر در خصوص سفارش به زیارت قبور انبیاء و اولیاء و علما و مؤمنین میبینیم. (کافی: ج۳، ص۲۲۸، ج۷، ص۴۱۵، بحارالانوار: ج۹۹، ص۲۹۵ و ...)
۳. در زیارت قبور از اهل اسلام و خصوصا علمای دینی یا شهدای اسلام حتی در زیارت قبور پدر و مادر، توصیه شده تا برای آنها طلب رحمت و مغفرت کنیم، آنها را مورد اکرام قرار دهیم، با احترام خطابشان کنیم و حتی از آنها طلب شفاعت کنیم.
۴. در خصوص زیارت ائمه معصومین(ع) به صورت مستند، از زبان ایشان زیارتنامههایی نقل شده است که در بردارنده مضامین عالی و ارزشمندی است، مثل زیارت امین الله، زیارت جامع کبیره، زیارت عاشورا و ... در خصوص متون برخی از زیارتنامههای معصومین و حتی زیارتنامه برخی از امامزادگان مشهور اما وضعیت به این روشنی نیست. این البته به معنی باطل بودن این زیارتنامهها نیست. مضمون این زیارتنامهها نیز طلب آمرزش و مغفرت و سلام و درود بر آن فرد محترم است که از زبان زائر گفته میشود و هیچ مشکلی هم ندارد.
۵. زیارتنامهها غالبا به زبان عربی و با سلام و صلوات بر صاحب قبر و پیشوایان دینی آغاز میگردد و در آن به جایگاه صاحب قبر و مفاهیمی مانند محبت، مودت، موالات، اطاعت، شفاعت، توسل، وفا، دعوت، تسلیم، تصدیق، امر به معروف و نهی از منکر، جهاد، تولی، تبری و لعن دشمنان پیامبر و خاندان معصوم ایشان اشاره میشود.
۶. بر این اساس، خواندن متنی عربی که شامل سلام و درود بر امام خمینی(ره) به عنوان پیشوا و رهبر جامعه اسلامی است که در آن بر تلاش ایشان بر تقویت دین جدش اذعان میشود و ... بدون این ادعا که این زیارتنامه مأثور و به نقل از اهل بیت عصمت و طهارت است، هیچ امر عجیبی نیست. نه بدعت در دین است و نه امری خلاف عرف!
۷. مسأله در زیارت مرقد حضرت روحالله از این قاعده مستثنی نیست. کسی رهبر فقید انقلاب را فرد معصوم نمیداند. اطلاق واژه "امام" به معنای پیشوای معصوم نیست بلکه به معنای رهبر جامعه اسلامی است. مضمون متن زیارتنامهای که درباره ایشان است نیز حاوی هیچ مسأله و موضوع خلاف شرعی نيست الا صلوات بر انبیای الهی و رسول گرامی اسلام و خاندان معصوم ایشان و سپس سلام بر ایشان به عنوان یک عالم دینی که برای گسترش دین خدا تلاش کرده است و برای ایشان دعا شده است. دست روی سینه گذاشتن و اموری از این دست، نه واجب است و نه مختص زیات اهل بیت، عملی عرفی به نشانه اکرام و احترام ایشان است. در صفحه اینترنتی و رسمی مختص به امام خمینی (ره) تصریح شده که "زیارتنامه ای برای ایشان توسط آیت الله جوادی آملی انشاء شده که در برخی کتابها نیز آمده است."
#اگر_می_پسندید_به_اشتراک_بگذارید
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
https://instagram.com/yadollh.yasini
#گونه_شناسی_گروهک_های_تروریستی
( افغانستان و پاکستان)
✍غرب آسیا
💥باراک اوباما رییس جمهور اسبق آمریکا در یکی از صحبت های خود گفته بود که پاکستان و افغانستان خطرناک ترین منطقه در جهان هستند
شاید اوباما تنهاحرف حسابی که در دنیای سیاسی اش زده بود همین بود، مناطق وسیعی از استان های مرزی پاکستان با افغانستان (مرز دیوراند) و بسیاری از نقاط افغانستان خاستگاه طیف زیادی از گروهک های رادیکال با گرایش های سلفی و افراطی و فاشیستی است، گستردگی جریان های رادیکال در این دوکشور دلایل مختلف جامعه شناختی و اقلیمی دارد، اداره ی خودمختار مناطق هفتگانه در پاکستان به خاطر حفظ ساختارهای قبیله ای و عدم قبول حاکمیت این کشور یکی از عوامل ایجاد محیط امن برای گسترش گروهک های رادیکال در نوار مرزی دیوراند است البته پاکستان از اوصاع نابسامان خط دیوراند برای تنش ها در کشمیر (سپاه جیش محمد) و صادرات مواد مخدر به کشورهای جهان استفاده می کند.
❇️گروه تروریستی جنبش اسلامی ازبکستان:
دفتر رسمی این گروهک در سرحدشمالی پاکستان است، این گروه در سال 1998 توسط جمعه نمنگانی و طاهر یولداشف و باانگیزه ی تشکیل حکومت خلافتی اسلامی در ازبکستان تاسیس شده است.
❇️گروه تروریستی حزب ترکستان شرقی(ETIP) :
این گروهک در شمال شرقی افغانستان، ایالت خودمختار سین کیانگ در چین (ایغورها) فعالیت های افراطی گرایانه ی زیادی را انجام می دهد.
این گروهک تروریستی در سوریه و روسیه (مناطقی از قفقاز روسیه ) نیز فعالیت های محدودی داشته است این گروهک هم قصد تشکیل کشور ترکستان شرقی و جداسازی سین کیانگ از چین را دارد
❇️حزب نهضت اسلامی تاجیکستان:
این جریان تندرو هم اکنون با نام و عنوان طالبان تعدادی از شهرهای ولایت بدخشان افغانستان در مرز با تاجیکستان را در اختیار دارد، گرایشات آن ها به طالبان و حزب التحریر بسیار نزدیک است، حزب نهضت اسلامی تاجیکستان با داشتن انگیزه ی تشکیل حکومت اسلامی خلافتی مخالف حکومت امامعلی رحمان هستند، این گروه در مناطق زیادی از نقاط مرزی افغانستان و بدخشان افغانستان فعالیت می کنند. رهبر این گروه اقای محی الدین کبیری در یکی از نشست های وحدت اسلامی تهران با مقام معظم رهبری دیدار کرده بود که با واکنش شدید حکومت تاجیکستان و احضار سفیر کشورمان برای ارائه ی توضیحات مواجه شد.
❇️گروه ترویستی حزب التحریر :
این گروهک تروریستی در سال1953 میلادی توسط شیخ تقی الدین النبهانی فلسطینی الاصل و دانش آموخته ی دانشگاه الازهر مصر تاسیس شد و در سال 2003 در افغانستان فعالیت های خود را آغاز کرده است.
حوزه ی فعالیت این گروهک تروریستی در افغانستان است، علی رغم ناشناخته بودن این گروه اما از نیروها و شبکه های گسترده ای در ولایت های افغانستان برخوردار هستند
این گروهک در جمهوری تاتارستان و چچن روسیه شعبه های مستقلی را تاسیس و درحال فعالیت هستند، انگیزه اصلی این گروهک تشکیل حکومت اسلامی خلافتی در افغانستان و سایر کشورهای اسلامی است.عمده فعالیت این گروه در قفقازشمالی ، تاتارستان و سایر کشورهای آسیای مرکزی است.
رهبر کنونی این حزب شیخ عطاء بن خلیل أبو الرشته است.
❇️سپاه صحابه :
یکی از گروهک های تروریستی ضد شیعه در پاکستان است،
این گروهک در تصرف افغانستان در سال 1996 توسط طالبان مشارکت داشته است گروه تروریستی جهنگوی پاکستان از دل سپاه صحابه درآمد. این دوگروهک در پاکستان و افغانستان فعالیت می کنند.
❇️جیش محمد:
جالب است بدانید مسعود اظهر موسس گروهک تروریستی جیش محمد سابقا عضوی از حرکة الانصار طالبان بوده و بعد از اینکه پلیس هند وی را در کشمیر بازداشت کرد نیروهای حرکه انصار طالبان افغانستان با ربایش یک هواپیمای مسافربری هندوستان خواستار آزادی مسعود اظهر شدند، بعد از آزادی مسعود، وی با دعوت طالبان وارد مناطق مرزی پاکستان می شود و گروهک جیش محمد را تاسیس می کند عمده فعالیت این گروهک، گسترش افراطی گری و عملیات های تروریستی در جامو و کشمیر هند هست.
❇️لشکر طیبه:
یکی از گروهک های تروریستی است، مقر اصلی این گروهک در ایالت پنجاب پاکستان، کشمیر ومناطقی در افغانستان می باشد.
این گروهک در سال1990 توسط حافظ محمد سعید تاسیس شد، این گروهک و گروه جیش محمد ارتباط عمیقی با آی اس آی پاکستان دارند
❇️شبکه ی حقانی :
یک جریان اسلامگرای سنی مذهب باگرایشات افراطی است، این گروهک در سال 1980 در وزیرستان شمالی پاکستان تاسیس شد، این گروهک از قدرت گسترده ای در افغانستان برخوردار است
حقانی ها بعد از تاسیس طالبان به طالبان پیوستند این شاخه هم اکنون قدرتمند ترین شبکه در ساختار تصمیم گیر و تصمیم ساز طالبان به حساب می آیند.
♦️القاعده، داعش خراسانی و طالبان از دیگر گروهک های مطرح در افغانستان هستند که به اندازه ی کافی اطلاعات لازم درباره ی این سه گروه داده شده است.
@tahlilisiyasiseraat
#استراتژی #مرگ_با_هزاران_جراحت
#در_برابر_ایران_چیست⁉️
✔️ مناسبات جدید راهبردی ایران با اسرائیل نفتالی و آمریکا بایدن
✍️مهدی جهان تیغی
💥پس از اینکه جو بایدن موفق شد دونالد ترامپ را در آمریکا شکست بدهد، نتانیاهو نیز پس از سالها از نخست وزیری رژیم صهیونیستی کنار گذاشته شد و به جای او نفتالی بنت سرکار آمد و در ایران نیز تقریبا همزمان یک دولت انقلابی با ریاست آیت الله رئیسی سرکار آمده است. این سه تحول بزرگ بی شک دوران جدیدی از مناسبات ایران، اسرائیل و آمریکا نیز محسوب می شود. درباره چشم انداز مناسبات ایران و آمریکای دوران بایدن تاکنون اظهارات و تحلیل های جامع و زیادی صورت گرفته است، اما اسرائیل جدید در برابر ایران چگونه خواهد بود؟! «نفتالی بنت»، نخستوزیر اسرائیل گرچه در بُعد داخلی ناهمگن ترین دولت ائتلاف تاریخ این رژیم را اداره می کند ولی از چند هفته قبل خبر داد که بازبینی سیاستهای این رژیم در قبال ایران را آغاز کرده و اولین دیدار اخیر وی با جو بایدن به منزله آغازی برای اجرایی کردن برنامه خروجی این بازبینی استراتژیک است.
👇آنچه تاکنون از مختصات این بازبینی استراتژیک و چالش های پیش روی آن می توان فهمید به شرح ذیل است:
1️⃣ برجام
اسرائیل برخلاف دوره نتانیاهو مخالفت علنی با برجام را در برابر مقامات آمریکا کنار می گذارد. محاسبات دولت جدید اسرائیل صرفا متمرکز بر عدم توافق یا تلاش برای بدست آمدن یک توافق مطلوب برای منافع اسرائیل نیست بلکه بازگشت فوری ایران به مذاکرات نیز برایشان موضوعیت پیدا کرده و ایران فعلی را از ایران سرگرم به مذاکرات جدید برای خود خطرناک تر می دانند. پیش بینی می شود که خط قرمز هسته ای اسرائیل در برابر ایران نیز با یک عقب نشینی علنیتر رو به رو شود. براساس این عقب نشینی، اسرائیل نیز مانند آمریکا خواهد پذیرفت که میان ایران دارای ظرفیت تولید بمب هسته ای با ایران در حال ساخت بمب هسته ای تفاوت عملی و علنی تر قایل شود.
2️⃣ جنگ نظامی
واقعیت این است که دولت جدید اسرائیل با بی تمایل ترین آمریکای تاریخ برای جنگدین نظامی مواجه هست. آمریکا همه ننگ فرار از افغانستان را پذیرفته و به اسرائیلی که فراتر از انهدام تجهیزات نظامی و غیرنظامی، در حوزه انسانی نیز از طرف ایران کشته روی دست خود دارد، می گوید خودت به تنهایی سراغ ایران برو. نفتالی بیش از همه در روزهای پس از حمله به نفتکش «مرسر استریت» این موضوع را متوجه شده است. به نظر می رسد نفتالی پس از دیدار اخیر با جو بایدن تنها به تهدید تبلیغاتی گزینه نظامی از آمریکا رضایت داده است. اما او مصمم است که ائتلاف سازی نظامی علیه ایران را به سطح کشورهای عربی با سرعت ویژه تری سوق بدهد. در همین حال علائمی از کاهش اجباری تنش جنگ دریایی با ایران را نیز در محاسبات اسرائیل دیده می شود و به دنبال تغییر زمین بازی هستند.
3️⃣ عملیات اطلاعاتی
نفتالی تلاش می کند که فعالیت اطلاعاتی علیه ایران وارد مراحل بالاتری بکند. دوران جدید عملیات اطلاعاتی علیه ایران، لزوما عمق بیشتری نخواهد داشت بلکه تعدد و نقاط آن را می خواهند افزایش بدهند. در این استراتژی که صهیونیست ها از آن به عنوان «مرگ با هزاران جراحت» یاد می کنند، ایران به جای یک زخم کاری باید صدها زخم کوچک ترکیب شده نظامی، اطلاعاتی و دیپلماتیک دریافت کند تا ضعف نهایی بر او غالب شود. اما اسرائیل در فرآیند عملیات اطلاعاتی نیز خود را به نوعی تنها می بیند. آمریکایی ها نه تنها در جنگ اطلاعاتی فرآیند شبکه سازی خود را دچار خدشه می بینند بلکه برخی بی میلی ها درباره جنگ نظامی در آمریکا به حوزه کاهش تنش عملیات های پنهان مستقیم و بزرگ با ایران نیز کشیده شده است. ضمن اینکه با رفتن دولت غرب گرا در ایران، زمینه های سیاسی و اجتماعی شبکه سازی در ایران با خلل جدی روبه رو شده است.
4️⃣ نفوذ منطقه ای ایران
نفتالی بزرگترین ماموریت خود را این می داند که روند خروج آمریکا از منطقه و به خصوص کشورهای همچون عراق و افغانستان و سوریه را به تاخیر بیاندازد. آنها ماندن در منطقه را بدون حضور آمریکا را کاتالیزور پایان خود می دانند. ایران در حضور هزاران سرباز و ده ها پایگاه نظامی امریکا معدل نفوذ خود را سال به سال ارتقا داده و قطعا با خروج تدریجی آمریکا این معدل به طرز چشم گیری به نمره بیست! نزدیک خواهد شد.
#اگر_می_پسندید_به_اشتراک_بگذارید
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
https://instagram.com/yadollh.yasini
259-sedayeenghelab_ir.mp3
5.31M
ارسال بنزین ایران به لبنان دارای چه اهداف و پیامدهایی است؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر هادی محمدی
#بنزین
#ایران
#لبنان
#آمریکا
#جبهه_مقاومت
#اگر_می_پسندید_به_اشتراک_بگذارید
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
https://instagram.com/yadollh.yasini
#جریان_شناسی_انتخابات_پارلمان_عراق
✍غرب_آسیا
💥انتخابات عراق در 10 اکتبر پیش رو(18 مهرماه) برگزار خواهد شد، سایر احزاب و جریان های ملی و مذهبی مشغول تبلیغات خود میان مردم و البته گفت و گو با بزرگان قبائل و عشیره ها ی مطرح عراق هستند تا بتوانند با اقناع آن ها کرسی های بیشتری را در پارلمان بدست بیاورند
از طرف دیگر احزاب متعدد درحال گفت و گو برای تشکیل ائتلاف های بزرگ تر هستند، بازار رد و بدل امتیاز و معاملات رایج سیاسی در عراق داغ است.
باوجود شرکت احزاب بیشمار در انتخابات پارلمان عراق اما برای کسانی که اطلاعات محدودی درباره ی محافل سیاسی عراق دارند می دانند پیش بینی از طرف های اصلی رقابت در انتخابات این کشور بسیار روشن و مشخص است
❇️اولین قدرت مهم در عراق جریان مقاومت است که در بخش های نظامی، سیاسی و امنیتی نقش بسیار مهمی در تحولات عراق دارد، بسیاری از شخصیت های سیاسی این جریان از مبارزین با تروریسم اند و نقش مهمی در تشکیل ساختار حشد الشعبی و سایر شاخه های مقاومت و طبیعتا شکست داعش در عراق داشتند، قدرت این جریان( ائتلاف فتح) با رهبری هادی العامری مورد پذیرش سایر قدرت ها و احزاب این کشور است،
👇 این ائتلاف متشکل از سازمان بدر، صادقون (زیر نظر شیخ قیس الخزعلی) مجلس اعلای اسلامی و جنبش الجهاد و البناء و تعدادی از نمایندگان اهل سنت می باشد
ائتلاف فتح در بخش های سیاست داخلی، مساله ی مقاومت، پایان اشغالگری آمریکا در عراق و قطع وابستگی های عراق به آمریکا و روابط با ایران و چین وروسیه از دیدگاه های بسیار نزدیکی با ائتلاف دولت قانون(نوری مالکی) ائتلاف العقد الوطنی (فالح الفیاض رییس حشد الشعبی) برخوردار است، احتمال تشکیل ائتلاف بزرگ میان این سه جریان وجود دارد
❇️دومین ائتلاف قدرتمند در عراق ائتلاف سائرون به رهبری مقتدی صدر است، مرد محافظه کار عراقی که چندی پیش از عدم مشارکت در انتخابات این کشور خبر داد بعد از دریافت مشاوره های معقول و منطقی و مردود خواندن تصمیم احساسی وی برای تحریم انتخابات، مجدادا وارد عرصه ی انتخابات شد.
👇ائتلاف سائرون که از حامیان اصلی شکل گیری قدرت الکاظمی در این کشور بود و مجدادا نیت ابقاء الکاظمی در دولت آینده را در سر می پروراند به فکر تشکیل ائتلاف بزرگی با ائتلاف حکمت به رهبری عمارحکیم و نصر به رهبری حیدرالعبادی است،
حتی برخی شنیده ها از به جریان افتادن گفت و گو های ائتلاف حزب دموکرات کردستان عراق به رهبری مسعود بارزانی با ائتلاف سائرون در اربیل برای تشکیل ائتلاف بزرگتری حکایت دارد وطرفین امتیازاتی را به یکدیگر وعده داده اند.
حتی شنیده شده تعدادی از نیروهای ثوره اکتبر که دوسال پیش در واکنش به فساد و ناکارآمدی نظام حاکم بر عراق به خیابان ها آمدند در ائتلاف صدری ها مشارکت خواهند داشت.
👈ائتلاف نیروهای ملی جدید ترین ائتلاف عراقی است که چندماه پیش بین ائتلاف حکمت (عمارحکیم) و ائتلاف نصر(حیدرالعبادی) شکل گرفت.
این ائتلاف از اشتراکات زیادی با ائتلاف سائرون برخوردار است، برای نمونه جریان حکمت به رهبری عمارحکیم در کنار مقتدی صدر از حامیان اصلی الکاظمی بودند، این جریان ها بر خلع سلاح مقاومت نیز تاکید دارند.
👁هرچقدر به روزهای منتهی به انتخابات پارلمان عراق نزدیک تر شویم خط بندی های ائتلاف ها بیش از پیش روشن و روشن تر خواهد شد، جریان حکمت که همواره سعی می کرد فاصله ی خود را با مقاومت عراق حفظ کند این روزها برای حفظ پایگاه اجتماعی خود از حشد الشعبی و اخراج نیروهای آمریکایی از عراق سخن می گوید ، این رفتار ها در میان سایر جریان ها این روزها به راحتی دیده می شود.
اما افکارعمومی عراق که فساد و ناکارآمدی دولت الکاظمی را در این کشور می بینند جریان هایی نظیر صدر و عمارحکیم را در ناکارآمدی دولت الکاظمی شریک می دانند.
#اگر_می_پسندید_به_اشتراک_بگذارید
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
https://instagram.com/yadollh.yasini
ضمن تشکر از همراهی شما خوبان، لطفاً از پیج ما در اینستاگرام حمایت کنید 👇
https://instagram.com/yadollh.yasini
✍محسن قنبریان
💥آقای آملی تا قبل رد صلاحیت برادرش، ۲۰سال عملکرد شورای نگهبان را قابل دفاع می دید!
برای انتخابات ۱۴۰۰ علیه شورا افشاگری کرد، اعتبارنامه رئیس جمهور منتخب را امضاء نکرد و به دیدار او نرفت(اما دیدار رئیس قضاییه جدید رفت) و حالا هم از شورا کناره گرفت!
👇هیچ قضاوتی ندارم که حق با اوست یا شورای نگهبان؛ فقط:
اگر ۲۰سال گذشته، موردی مثل آقای علی لاریجانی بوده و ایشان چنین اعتراض پرحجم و پیگیری نکرده، وای بر او! چون حق، فقط وقتی منفعتِ خود و خاندان است، پیگیری شده است! بی صداها و بی صاحب ها محروم مانده و می مانند❗️
واگر این موردِ برادرش هم مثل رویه همه آن ۲۰سال درباره دیگران بوده، باز هم وای بر ایشان که انتقام فامیلی از نهادهای قانونی میگیرد❗️
کاش عالمانمان اعتراض خود را صرف حقوق ملت و آرمانها کنند؛ آنوقت به اصلاح امور می انجامد نه صرفاً تعویض آدمها❗️
#اگر_می_پسندید_به_اشتراک_بگذارید
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
https://instagram.com/yadollh.yasini
#نفوذ
✍حمید رسایی
سریال #گاندو مجموعهای موفق و جذاب برای مردم بود و نگاه تودههای عمومی جامعه به دستگاههای امنیتی کشور را ارتقا داد. از نیروهای خدوم امنیتی کشور که خالق اصلی این آثار هستند، از عوامل تولید این سریال که به خوبی در آن ایفای نقش کردند و از سیما ج.ا که از آن حمایت کرد، سپاسگزارم.
البته بعد از دیدن آخرین قسمت سریال #گاندو۲ به این نتیجه میرسیم که ما موفق شدیم دبیر دوم سفارت انگلیس را عامل نفوذی خود کنیم درحالی که انگلیس، سالهاست یکی از مقامات کشور ما را عامل نفوذی خود کرده بود. اکنون مهمترین سئوال مردم این است که آیا او #محاکمه میشود❓
#اگر_می_پسندید_به_اشتراک_بگذارید
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
https://instagram.com/yadollh.yasini
#نسخه_سمّی_مذاکره_و_جنگ
#از_کجا_آب_میخورد ⁉️
✍محمد ایمانی
💥تحولات چند دهه اخیر افغانستان، دو درس غیر قابل انکار دارد و هرکس می کوشد این دو درس را انکار کند، با عقل و مصلحت می ستیزد؛
#درس_اول:
❇️شوروی ده سال و آمریکا بیست سال، در افغانستان مداخله نظامی کردند، اما با سرشکستگی خارج شدند. بنابراین کسانی که ادعا می کنند ایران باید در این کشور مداخله نظامی کند، ما را شریک در شکست مستکبران می خواهند. آنها متهمند که نقشه آمریکا برای کشاندن ایران به باتلاق را توجیه می کنند.
#درس_دوم:
❇️آمریکا پشت دولت غربگرای اشرف غنی و ارتش افغانستان را خالی کرد و بدین ترتیب طالبان که متهمند توسط آمریکا فربه شده اند، بدون کمترین درگیری ظرف چند هفته، تمام این کشور را تصرف کردند. غربگراها در این کشور احساس خیانت می کنند، اما از نگاه آمریکا، "تاریخ مصرف" آنها تمام شده بود.
🔹آمریکا و غرب، مشابه همین خیانت را با یاسر عرفات، صدام، حسنی مبارک، معمر قذافی و هر سیاستمدار دیگری مرتکب شدند که ملت و استقلال خود را فروخت، به آمریکا و اروپا اعتماد کرد و بازی در نقشه های غرب را پذیرفت . آمریکا حتی بارها به متحدانی مثل فرانسه و آلمان و ژاپن و... خیانت کرد، بدون کمترین شرمندگی!
🔹با وجود این دو درس غیر قابل انکار (و تجربه تلخ برجام)، چرا باید برخی محافل، خواستار اعتماد دوباره و مذاکره با آمریکا شوند؟ و همزمان که 180 درجه بر خلاف واقعیات، ایران را ضعیف و ناچار از مذاکره وانمود می کنند، خواستار درگیر کردن ایران در جبهه دیگری با طالبان شوند؟!
🔹آیا غیر از این است که به اعتراف اغلب حلیلگران در غرب و از جمله نشریه فارین پالیسی، "ایران، پیروز درگیری های خاورمیانه است و بنابراین نمی پذیرد که به آمریکا امتیاز بدهد "؟!
🔹این نشریه تخصصی آمریکایی اخیرا نوشت "ایران احتمالا ایده امتیاز دادن را یک وضعیت غیرضروری میداند:
متحدان منطقه ای ایران، از جمله سوریه و حزبالله، گروههای معارض را از خاک سوریه بیرون راندهاند. حوثیها در حال پیروزی در جنگ یمن هستند و ایران، از مدتها قبل داخل دولت های عراق و لبنان متحد دارد. ایران نفوذ خود را در خاورمیانه گسترش داده و در جنگ سردی که درگیر آن بوده، پیروز شده است".
🔹با این اوصاف، آیا "تحریف دو درس فوق الذکر" و "نشاندن پیروز تحولات منطقه در جایگاه ضعف و ناچاری به جای آمریکا"، وطن فروشی و خیانت یا دست کم، سفاهت نیست؟
#اگر_می_پسندید_به_اشتراک_بگذارید
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
https://instagram.com/yadollh.yasini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایران_در_بحران_افغانستان_کجا_ایستاده؟
👌استاد حسن عباسی پاسخ میدهد
#اگر_می_پسندید_به_اشتراک_بگذارید
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
http://eitaa.com/joinchat/442892289Cf4eb33e5ee
https://instagram.com/yadollh.yasini
#تأثیر_قدرتگیری_طالبان_بر_اقتصاد_ایران
❇️ #تحلیل_کوتاه
✍ اندیشکده راهبردی تبیین
💥 یکی از مهمترین محورهای سیاست خارجی ایران که از تسلط طالبان بر افغانستان تأثیر میپذیرد، مؤلفههای اقتصادی مرتبط با روابط دو کشور است. در این زمینه میتوان به سه مسأله اصلی اشاره کرد:
1️⃣ صادرات غیرنفتی
افغانستان یکی از مهمترین مقاصد صادرات غیرنفتی ایران است که بهویژه در شرایط تحریم نفت از سوی آمریکا، مزیت مهمی برای رشد اقتصادی کشور محسوب میشود. گسترش هرجومرج و بیثباتی در افغانستان و افزایش قاچاق کالا از مبادی غیررسمی میتواند این مزیت را برای ایران تحتالشعاع قرار دهد. علاوه بر اینکه افزایش فقر و ناامنی، تقاضای برخی کالاهای ایرانی را نیز در بازار افغانستان کاهش خواهد داد.
2️⃣ نرخ ارز
هرات در کنار استانبول، سلیمانیه و دبی، از مهمترین نقاط تأمین حوالههای ارزی بوده است. در شرایط کنونی که تأمین ارز بهویژه با احتمال تداوم تحریمهای مالی علیه طالبان و فقدان چشماندازی از اداره بانکها و بازارهای ارزی افغانستان دشوارتر خواهد شد، نرخ ارز در ایران میتواند از این مسئله تأثیر بپذیرد.
3️⃣ مواد مخدر و مهاجرت
با نابودی برخی مشاغل و کاهش توان خرید خانوارهای افغانستانی، بخشی از جمعیت این کشور بیشتر به سوی کشاورزی و کشت خشخاش روی خواهند آورد که قاچاق تریاک را به سوی مرز ایران افزایش خواهد داد و بخشی دیگر از جمعیت نیز برای کاریابی روانه همسایگانی از جمله ایران خواهند شد که در شرایط تحریم با محدودیتهایی برای پذیرش پناهندگان مواجه است.
🔸 علاوه بر موارد فوق که مستقیماً به اقتصاد ایران مربوط است، عدم بهرهبرداری پروژه «یک پهنه، یک راه» از مسیر چین به افغانستان و سپس ایران و همچنین توقف احتمالی کریدور هند، ایران و آسیای میانه نیز بر وضعیت اقتصادی ایران تأثیر خواهد گذاشت.
✅ در عین حال باید به این نکته اشاره نمود که تحریم طالبان از سوی کشورهای غربی در کنار نیازمندی آن به واردات برخی کالاهای اساسی و همچنین شناسایی از سوی ایران، فرصتی است که میتواند برای ایران در استقرار طالبان وجود داشته باشد.
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
https://instagram.com/yadollh.yasini
https://twitter.com/Yyasini1
@tahlilisiyasiseraat
تفاوت رئیسی با امثالِ روحانی
توانستن در صرف فعل است !
✍تا کنون ۴۹ میلیون دز واردات واکسن داشتیم؛ هفته آینده نیز ۱۵ میلیون دز دیگر وارد میشود؛ در مهرماه هم ۳۰ میلیون دز به واردات افزوده خواهد شد؛ همچنین تا به امروز ۵ میلیون دز واکسن تولید داخل به دست وزارت بهداشت رسیده است؛اراده که باشد فعلِ میشود ، به همین سادگی صرف میشود ❗
https://twitter.com/Yyasini1/status/1436229748024356867?s=09
#چند_نکته_درباره_تشکیل_دولت_در_لبنان
❇️ #تحلیل_کوتاه
✍ اندیشکده راهبردی تبیین
💥 روز گذشته و پس از ماهها بحران و تنش، ریاستجمهوری لبنان اعلام کرد که فرمان تشکیل دولت جدید این کشور امضا شده است. درباره این رویداد چند نکته وجود دارد.
🔸 میشل عون بهرغم تمامی فشارهای داخلی و خارجی، تا حدود زیادی از خواستههای خود عقب ننشت و در نهایت مأمور تشکیل کابینه ناگزیر از تحقق مطالبات وی شد. هدف مخالفان عون بهویژه الحریری برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی و کنارهگیری رئیسجمهور بود که به شکست انجامید. بنابراین پیروز نخست تشکیل دولت را میتوان جریان آزاد ملی، باسیل و عون دانست.
🔸 عربستان، آمریکا و همپیمانان داخلی آنها طی سالهای اخیر به دنبال تشکیل دولت بدون مشارکت حزبالله بودند. با وجود فشارهای شدید اما این هدف محقق نشد. علاوه بر این، فروپاشی ائتلاف سهگانه حزبالله، امل و رئیسجمهور نیز از سایر اهداف ریاض-واشنگتن بود. اگرچه گاهی مواضع نبیه بری نشان میداد تحقق این هدف دور از دسترس نیست، اما سیاستورزی حزبالله مانع فروپاشی این ائتلاف شد.
🔸 وزرای دولت میقاتی به معنای خاص حزبی نیستند، اما ازسوی احزاب سیاسی مشهور و سنتی لبنان حمایت میشوند. در سوی مقابل، قوات در تشکیل دولت مشارکت نکرده است. بنابراین تشکیل دولت و افول نقشآفرینی عربستان در لبنان را میتوان چالشی جدی برای جعجع درنظر گرفت که مدتی سودای ریاستجمهوری در سر داشت.
🔸 با وجود کاهش قیمت دلار در ساعات ابتدایی پس از تشکیل دولت و امیدها به اقدامات فوری نخستوزیر، حداکثر مطلبی که میتوان تصور کرد، کاهش سرعت فروپاشی اقتصادی-اجتماعی لبنان است. خروج سرمایه ثروتمندان عرب، بحران کرونا، انفجار بندر بیروت و مهاجرت نخبگان و متخصصان لبنانی، ضرباتی به این کشور وارد کرده که به نظر میرسد حداقل تا میانمدت قابل جبران نیست. بهویژه اینکه دولت جدید به حمایت صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی امید بسیاری دارد.
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
https://instagram.com/yadollh.yasini
https://twitter.com/Yyasini1
@tahlilisiyasiseraat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 شهادت حضرت رقیه(س)
بابایی خیال کردی قهرم حالا اومدی واسه آشتی
چرا رفتی و ما رو تنها گذاشتی عزیزم
🎙 محمدحسین_پویانفر
#شهادت_حضرت_رقیه(س) تسلیت باد.
https://t.me/tahlilsiyasiseraat
https://instagram.com/yadollh.yasini
https://twitter.com/Yyasini1
@tahlilisiyasiseraat