17.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#منطق_تداوم_دولت
🔺پاسخ به یک سوال اساسی:
نه به استیضاح روحانی؛چرا؟
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
@tahlilisiyasiseraat
#ائتلافی_نانوشته ( #تبیین)
👈مروری بر واکنش جریان های فرقه ای به حادثه تروریستی اهواز
✅با گذشت چند روز از این جنایت تروریستی که به کشته و زخمی شدن بیش از ۵۰ تن, از جمله یک کودک بیگناه انجامید, نگاهی به واکنش جریان های فرقه ای به این حادثه و نحوه انعکاس اخبار آن در رسانه هایشان, روشنگر حقایق جالبی از ماهیت و پشت پرده آن هاست.
✅نکته قابل تامل در اشتراک جریان های فرقه ای در بهره گیری از واژه هاست. برای نمونه, جریان هایی چون التقاط شیعی, مسیحیت تبشیری, آتییسم و جریان افراطی دراویش گنابادی از واژه "کشته" به جای "شهید"استفاده کرده و به جای "حادثه تروریستی" از عباراتی چون "حملات مسلحانه" بهره گرفتند.
✅گذشته از این ظرایف رسانه ای در جهت دهی به افکارعمومی, برخی جریان ها پا را فراتر گذاشته و با انتساب عامل حادثه به داخل, نظام را متهم ساختند که "در تی وی" و "کلمه" از آن جمله اند.
✅برخی نیز مانند گروهک مجذوبان نور, پس از سکوتی یک روزه, در یک ظاهرسازی به انتشار بیانیه ای در محکومیت حادثه تروریستی پرداختند اما با این قید که "فشار نظام بر اقلیت های قومی و دینی", زمینه ساز بروز چنین وقایعی است و بدین سان با فرصت طلبی, اهداف خود را از رهگذر این حادثه دنبال نمودند.
✅جریان آتییسم نیز چون روال همیشگی خود, این واقعه را دستمایه اعمال فشار و هجمه بیشتر به حاکمیت قرار داد.
👈با این اوصاف, جریان های فرقه ای در ایتلافی نانوشته, همان ذات شکاف زی و فرصت طلبانه خود را بار دیگر به منصه ظهور رساندند تا شاهدی باشد بر بطلان دعاوی معنوی و حق گرایی شان.
✍تنها ماهیتی طماع, تبرج خواه, تمامیت طلب و غیرانسانی است که می تواند از چنین فجایعی به عنوان پلی برای رسیدن به اهداف خود سود جوید.
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
کانالی برای درک بهتر مسائل سیاسی، اقتصادی،فرهنگیِ ایران وجهان به قلم برجسته ترین تحلیل گرانِ #سیاسی_اقتصادی_فرهنگی👇
http://eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
📢همراهان گرامی
امروز ،دو قسمت از سریال مستند جذابِ #برنامه_شیطان
در کانال ، بارگذاری خواهد شد.
🎯 قسمت دهم: #بیوتروریسم (1)
🎯 قسمت یازدهم: #بیوتروریسم (2)
امید است مورد استفاده شما خوبان قرار بگیرد
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
کانالی برای درک بهتر مسائل سیاسی، اقتصادی،فرهنگیِ ایران وجهان به قلم برجسته ترین تحلیل گرانِ #سیاسی_اقتصادی_فرهنگی/ همراه با #مستندهای_تحلیلی
اگه میخوای فقط در یه کانال ازتحلیل همه مسائل مطلع بشی، بسم الله👇
http://eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
#نظام_محاسبه
✍علی مهدیان
🔸حدود چهل سال پیش مقاله ای ازآیت الله #سید_علی_خامنه_ای منتشر شد با عنوان "روح توحید نفی عبودیت غیر خدا".
🔸مقاله با همه مقالاتی که درباره توحید خوانده اید و شنیده اید متفاوت است. برخی از جملات ابتدایی این مقاله اینگونه است:
☘"روزی که پیامبر اسلام شعار لااله الا الله را اعلام کرد ..نخستین کسانی که با او بر سر ستیزه شدند سران و اشراف قبایل بودند...همواره عکس العملهای خصومت آمیز درباره یک فکر و یک نهضت مفسر گویایی است برای جهت گیریهای اجتماعی آن و عمق و ضریب تاثیر آن جهت گیریها.
از راه مطالعه در چهره دشمنان این نهضت و وابستگیهای طبقاتی آنان میتوان جهت گیری طبقاتی و اجتماعی آن نهضت را دانست و از مطالعه در شدت و جدیت دشمنیهایشان میتوان عمق و تاثیر آن را اندازه گیری کرد.
🔸یک مبنای محاسباتی کاملا روشن.
بر این اساس چند سوال دارم:
🔺#یکم .
چه کسانی دشمن ایران هستند؟راس دشمنی با ایران چه کسانی هستند؟
🔺#دوم .
دشمنی آنها چه میزان شدید است آیا با همه قدرت آمده اند یا نه.
#سوم .
با چه کسی دشمنند؟ با مردم یا مسوولین یا یک طایفه خاص؟
🔸از روی همین شاخصهای ساده نتایجی به دست میاید که با تلقی خیلی از رفقای ما ناسازگار است.
🔸#اولاً
دشمن اصلی ما مقر اصلی ثروتمندان و قدرتمندان عالم است یعنی آمریکا. این یعنی جهت گیری ما کاملا رودرروی زورگویان و ظالمان عالم است. درست داریم میرویم.
🔸#ثانیاً
با همه قدرت و آبرویشان آمده اند. آخرین توانایی آمریکا دیسیپلین حقوقی و آبرویش بود و همینطور ارتباطات و دارایی اقتصادی اش. که دارد خرج میکند. همه توانشان را آورده اند.
این نشان میدهد قدرتمندیم. اگر ضعیف بودیم و با دست خودمان در حال نابودی بودیم این همه قدرت بیرونی لازم نبود.
🔸#ثالثاً
نقطه مقابل جنگ اقتصادی نه اولا رهبر است نه مسوولین و نه هیچ کس دیگر. فشار اقتصادی به #مردم میآید همه مردم خصوصا طبقه متوسط به پایین مخاطب این جنگند. این یعنی قرار است اراده #مردم عوض شود. و معنای این جمله آن است که اراده مردم مقابل خواست آمریکا است.
🔸اینکه در فشار و سختی هستیم روشن است. اما آیا واقعا در مجموع داریم پیش میرویم یا عقب گرد میکنیم؟ به نظرم یک نگاه کلان به اوضاع کافی است که نشان دهیم با وجود همه بی تدبیری ها و ضعفها و سختیها اما مردم ایران در حال پیش روی هستند. درست میروند و با قدرت هم پیش میروند.
🔸صحنه اینگونه است ولو منفی بافها نفهمند و نبینند.
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
کانالی برای درک بهتر مسائل سیاسی، اقتصادی،فرهنگیِ ایران وجهان به قلم برجسته ترین تحلیل گرانِ #سیاسی_اقتصادی_فرهنگی👇
http://eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
⚡️درباره دو واژه نامانوس "#آزادسازی" و "#مداخله"
✍دکتر سیدیاسر جبرائیلی
🔹یکی از تاکتیکهای لیبرالیسم ایرانی برای تحقق اهداف این مکتب در ایران، تحریف واژگان است. به گونهای که در ترجمه مفاهیم و واژگان مشرب فکریشان به فارسی، از عبارتی با بار معنایی مثبت استفاده کرده و واژگانی با بار معنایی منفی برای مفاهیم متعلق به رویکردهای مخالف خود را رواج میدهند.
🔹به واژه #آزادسازی دقت کنید. نقطه مقابل آزادسازی، محدودیت و حبس و زندانی کردن است. در انگلیسی برای چنین مفهومی واژه Freeing استفاده میشود، اما اینها آزادسازی را برای ترجمه کلمه Liberalization به کار میبرند تا مخالف لیبرالیسم را مخالف آزادی معرفی کنند. در صورتی Liberalization به پیاده سازی اصول اقتصاد بازار برمیگردد و نقطه مقابلش، اعمال مدیریت دولتی است، نه حبس و محدودیت.
🔹واژه #مداخله نیز همین طور است. مداخله، یک بار معنایی کاملا منفی دارد که معادل انگلیسیاش Meddling است. اما لیبرالهای ایرانی مداخله را برای ترجمه واژه Intervention استفاده میکنند که به معنی "اقدامی برای بهبود بخشیدن به یک نابسامانی" و نوعی "اعمال مدیریت" است. هدف نیز این است که با برچسب #مداخله ورود مدیریتی دولت به اقتصاد را تخریب کنند.
🔹نه Liberalization به معنی آزادسازی است و
نه Intervention به معنی مداخله
اولی به معنی پیاده سازی اصول لیبرالیسم است و دومی، به منعی اعمال مدیریت دولت بر امور اقتصاد. معنی واقعی Liberalization مقرراتزدایی و ایجاد شرایطی است که نیروهای بازار بدون اینکه دولت بر آنها اعمال مدیریت کرده و در جهت منافع ملی هدایتشان کند، بتوانند در اقتصاد فعالیت کنند؛ که نتیجه آن، همان نتیجهای است که در
#اقتصاد_جنگل شاهد آن هستیم: قربانی شدن ضعفا و قدرتمندتر شدن اقویا.
🔹مراد ما از حضور دولت در اقتصاد، مالکیت و مدیریت مستقیم بنگاههای اقتصادی نیست. به تعبیر رهبر انقلاب، بخش خصوصی موتور محرک اقتصاد است. اما حذف دولت به عنوان حامی، ناظر و هادی اقتصاد، یعنی ایجاد یک شرایط جنگلی. هیچ اقتصاد پیشرفتهای با حذف مدیریت دولت به پیشرفت نرسیده است.
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
کانالی برای درک بهتر مسائل سیاسی، اقتصادی،فرهنگیِ ایران وجهان به قلم برجسته ترین تحلیل گرانِ #سیاسی_اقتصادی_فرهنگی👇
http://eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
💰هر آنچه در مورد چرایی کاهش #قیمت_دلار و وضعیت پیش روی بازار باید بدانید!
✍نوید کمالی
♦️این روزها #بازار کشورمان تحت تاثیر مستقیم اتمسفر سیاسی ایران و جهان است لذا غیر طبیعی نیست که خبر امید بخش ایجاد نهاد مالی ویژه دور زدن تحریم های اقتصادی از سوی اتحادیه اروپا امروز موجب شد تا در آخرین روز کاری هفته قیمت دلار و طلا سقوط قابل توجهی را تجربه کند.
♦️بر اساس آنچه قبلاً توسط نشریه اشپیگل در مورد ساختار این طرح اعلام شده این نهاد مالی یک بانک نیست، بلکه به مانند یک بورس کالا نقش مبادله نفت و محصولات ایرانی را با کالاهای اروپایی انجام خواهد داد.
♦️ در واقع قرار نیست اروپا در قبال نفت پولی به ایران پرداخت کند بلکه برای حفظ مصونیت از تحریم های بانکی آمریکا صرفا کالاهای مورد نیاز تحویل ایران خواهد شد که به این مدل تجارت Barter می گویند!
♦️ این شیوه همکاری اقتصادی موجب تامین نیازهای وارداتی کشورمان از اتحادیه اروپا خصوصا در عرصه خودروسازی خواهد شد که به تبع آن باید منتظر سقوط #قیمت_خودرو در بازار آزاد بود!
♦️ دور جدید تحریم ها ۱۳ آبان آغاز خواهند شد و قرار است این نهاد ویژه سه روز قبل تر یعنی ۱۰ آبان فعال شود!
♦️ در صورت ثابت قدمی اروپا در این وعده اقتصادی انتظار می رود که حداقل تا پیش از نیمه آبان ماه شاهد ثبات و کاهش قیمت های کذایی دلار، طلا و خودرو در بازار آزاد باشیم.
📌 البته همه چیز بستگی به صداقت اروپایی ها دارد
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
کانالی برای درک بهتر مسائل سیاسی، اقتصادی،فرهنگیِ ایران وجهان به قلم برجسته ترین تحلیل گرانِ #سیاسی_اقتصادی_فرهنگی👇
http://eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
#واقعیت_FATF_به_زبان_ساده!
✍حسن رضایی
کاسب زرنگ، از یک سوراخ 2 بار گزیده نمیشود، بلکه اگر کهنهکارتر باشد، یک بار هم گزیده نمیشود! وقتی پای منافع عمومی در میان باشد اما ظاهر قضیه کمی برعکس میشود. مثلا میتوان سال 82 تا 84 با اروپاییها کلی مذاکره کرد و تعلیق تمام فعالیتهای هستهای یک ملت را پذیرفت و بعد هم که اروپاییها به هیچ عهدشان وفا نکردند دوباره پلمب تاسیسات هستهای را با دست خود باز کرد. در کتاب خاطرات خود هم نوشت: «متأسفانه، در مقابل اگر نگوییم هیچ، ایران مابهازای بسیار اندکی دریافت کرد و بارها اقدامات اعتمادساز خود را افزایش داد و تنها در عوض آن، با قولهای انجام نشده و درخواستهای بیشتر روبهرو شد!» وقتی قرار نباشد از جیب شخصی خرج کرد، باز میتوان در سال 92 ساز دیگری زد و گفت: «مذاکره با آمریکا راحتتر از مذاکره با اروپاست، چرا که اروپاییها به دنبال آقا اجازه از آمریکا هستند. آمریکاییها کدخدای ده هستند، با کدخدا بستن راحتتر است!»
بعد هم که #شخص_کدخدا زیر میز زد، باز به سال 82 بازگشت و مدعی شد: «برجام را میتوان با #اروپا ادامه داد!» در این نوع معامله، به نظر شما گام بعدی چیست؟ اگر از فرمول ابتدای این نوشته پیروی کنیم، گام بعدی باید اعتماد نکردن به اروپا باشد، به خصوص اینکه تیم مذاکرهکننده فعلی همان تیم سال 82 است و مثلا در این مساله #کهنه_کار هم محسوب میشوند! متاسفانه اما وقتی پای منافع عمومی در میان باشد باز هم ظاهرا قضیه برعکس میشود، لذا کاسبان موردنظر باز هم به دنبال تکرار همان اشتباهات سال 82 میروند. که چه شود؟! که بتوانیم اعتماد اروپا را مجدد جلب کنیم. حالا راهحل چیست؟ اروپاییها میگویند به مقررات FATF تمکین کنید تا ما مطمئن شویم #شما_از_تروریست_ها_حمایت_نمیکنید. - جان؟!
ما از تروریستها حمایت میکنیم؟ اعضای #کومله و #الاحواز که در #اروپا ول میچرخند! #منافقین هم که تمام کنفرانسهایشان در دل #پاریس برگزار میشود.
- نه! آنها که قبول نیست؛ دنیا درباره حمایت شما از تروریستها نگران است نه حمایت اروپا و کدخدایش! -عجب؟! حالا تروریستهای مورد حمایت ما کی هستند؟ -تمام افراد و نهادهایی که طبق قطعنامه 2231 (برجام) هنوز در لیست تحریمها باقی ماندهاند.- میشود نام ببرید؟ -بله! مثلا همین #وزارت_اطلاعات، #وزارت_دفاع، #وزارت_ارشاد، #سپاه و خلاصه، 224 شخص، سازمان، شرکت، دانشگاه، بانک و... . - وای خدای من، ما کنار چقدر تروریست زندگی میکردیم و خبر نداشتیم! ممنون که نگران ما هستید! حالا سوال این است که اگر ایران با همین دستفرمان بخواهد FATF را بپذیرد، به انجام چه اقداماتی موظف خواهد شد؟ پاسخ ساده است: ایران موظف است از دادن هر نوع #خدمات_بانکی (ارزی) به#این_نهادها امتناع کند و به FATF اطمینان دهد که ارز وارد شده به کشور را در اختیار این سازمانها و افراد قرار ندهد.
اگر FATF اطمینان حاصل کند که ایران از تعهدات خود در این زمینه تخلف کرده است، کشورهای اروپایی خود را برای همراهی با تحریمهای آمریکا و وضع تحریمهای جدید ضد ایران محق خواهند دانست. حالا رئیس FATF کیست؟! دستیار وزیر خزانهداری آمریکا و از چهرههای نزدیک به ترامپ و نتانیاهو! منطق حامیان این طرح خیانتبار در داخل چیست؟
#یکم -دفاع از شفافیت #دوم . تسهیل ارتباطات بانکی. حامیان FATF معتقدند رفتن زیر بار این تعهد، قیمت دلار را هم پایین خواهد آورد. حالا چرا این ادعاها کذب است؟ بگذارید اول از دومی شروع کنیم! واقعیت این است که ترس بانکها از مساله تحریم، خیلی بیشتر از مساله پولشویی و تامین مالی تروریسم است، به طوری که میتوان گفت چنانچه روشن شود یک بانک تحریمهای آمریکا را در هر زمینهای نقض کرده است، زیان بسیار بیشتری از نقض مقررات پولشویی متحمل خواهد شد.
بر همین اساس، بانکها در دوره زمانی سالهای 2009 تا 2015، حدود 42 میلیارد دلار بابت#مسائل_تحریمی #جریمه_شدهاند ولی برای موضوع مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، بسیار کمتر از این مقدار جریمه شدهاند، لذا ما حتی اگر تروریست بودن آن 224 نهاد و فرد ایرانی را هم بپذیریم تا شاید-تاکید میکنم، شاید!- روزی از لیست سیاه FATF خارج شویم، چون موانع تحریمی همچنان پابرجاست، هیچ تفاوتی در روابط بانکی ما با دنیا ایجاد نخواهد شد. اما مطلب دوم و ادعای شفافیت. مهمترین حامیان FATF در مجلس، در حالی سنگ شفافیت را برای دفاع از این معاهده خیانتبار بر سینه میکوبند که خود از مهمترین مخالفان طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس بوده و هستند. #علی_مطهری، نایبرئیس مجلس شورای اسلامی که
ادامه در پست بعد...
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
کانالی برای درک بهتر مسائل سیاسی، اقتصادی،فرهنگیِ ایران وجهان به قلم برجسته ترین تحلیل گرانِ #سیاسی_اقتصادی_فرهنگی👇
http://eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
ادامه پست بالا...
همواره از شجاعت و حریت نمایندگان میگوید، در همین زمینه طی یادداشتی به دلایل خود برای مخالفت با شفافیت آرای نمایندگان در صحن مجلس اشاره کرده است.
#مطهری مینویسد: «من با شفافیت حضور و غیابها و سفرهای نمایندگان و مانند اینها موافقم اما با شفافیت آرای آنها موافق نیستم، زیرا جامعه امروز ما هنوز رشد لازم را در این زمینه پیدا نکرده است. اگر آرای نمایندگان به طرحها و لوایح اعلام عمومی شود، نماینده در حوزه انتخابیه خود مورد آزار و اذیت گروههای فشار قرار میگیرد یا به موجب نظارت استصوابی حق او در انتخابات بعدی ضایع میشود. به همین جهت ممکن است محذور واقع شود و رای واقعی خود را اعمال نکند، در حالی که نماینده باید در ابراز رای خود آزاد باشد، لذا اینجانب این طرح را امضا نکردم و به فوریت آن هم رای ندادم». #فاطمه_ذوالقدر، دیگر نماینده اصلاحطلب مجلس نیز در همین زمینه میگوید: «جزو موافقان این طرح بودم و امضا هم کردم اما مخالف افشای اسرار نمایندگان هستم؛ نباید اینطور باشد که رای دادن درباره مطلبی بعدها به اهرم فشاری تبدیل شود. یک نماینده باید آزادانه عمل کند و به وظایف خود بپردازد اما این طور نباشد که بعد از رای دادن به موضوعی، برایش دردسر ایجاد و اسرارش فاش شود».
به نظر میرسد مساله باز هم همان #تفاوت_جیب_شخصی و #جیب_مردم است. براستی درباره نمایندگانی که حاضرند اطلاعات تمام تراکنشهای مالی کشور را در اختیار شقیترین دشمنان این ملت قرار دهند، ولی حاضر نیستند اطلاعات مربوط به نظر شخصی خود درباره هر طرح و لایحه مطرح شده در صحن مجلس را در اختیار موکلان خود قرار دهند، چه باید گفت؟! به نظر شما اینها نمایندهاند یا کاسبانی که دستشان تنها در جیب مردم و منافع ملی است؟!
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
کانالی برای درک بهتر مسائل سیاسی، اقتصادی،فرهنگیِ ایران وجهان به قلم برجسته ترین تحلیل گرانِ #سیاسی_اقتصادی_فرهنگی👇
http://eitaa.com/tahlilisiyasiseraat
http://sapp.ir/tahlilisiyasiseraat
📢 قابل توجه همراهان گرامی
امروز هم، دو قسمت از سریال مستند جذابِ #برنامه_شیطان
در کانال ، بارگذاری خواهد شد.
🎯 قسمت دوازدهم: #آگروتروریسم (1)
🎯 قسمت سیزدهم: #آگروتروریسم (2)
امید است مورد استفاده شما خوبان قرار بگیرد
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
کانالی برای درک بهتر مسائل سیاسی، اقتصادی،فرهنگیِ ایران وجهان به قلم برجسته ترین تحلیل گرانِ #سیاسی_اقتصادی_فرهنگی/ همراه با #مستندهای_تحلیلی
اگه میخوای فقط در یه کانال ازتحلیل همه مسائل مطلع بشی، بسم الله👇
http://eitaa.com/tahlilisiyasiseraat