eitaa logo
𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیل‌سیاسی
6.3هزار دنبال‌کننده
56.8هزار عکس
63.3هزار ویدیو
701 فایل
کانال رسانه تحلیلی سیاسی با حضور بیش از 5000 استاد حوزه و دانشگاه ♨️ تحلیل سیاسی https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e ارتباط با ما: @ansar_mgh @aboozar58 @zareir @aliakbari20 کانال‌ سخنرانی سیاسی @PS1400
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ابوذر
11.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدئو بالا بخشی از اظهارات وحید جلیلی است. او در این ویدئو چرایی شکست فیلم‌های ارزشمند سینمای ملی در گیشه را بررسی می‌کند. او به صورت مشخص در این ویدئو دلایل شکست فیلم یتیمخانه ایران در مقابل آثاری نظیر سالوادور را بررسی می‌کند. این ویدئو می‌تواند مستند قابل اعتنایی باشد تا تلویزیون رفتار تبلیغاتی را در قبال آثار ارزشمند سینمای ایران تغییر دهد و از سوی دیگر سازمان سینمایی با دستاویز اکران فطر استمرار نمایش این آثار را متوقف نکند.
پست اعتراضی امید معلم سردبیر و مدیرمسئول ماهنامه سینمایی دنیای تصویر اقشار روشنفکر رسانه‌ای نیز به فیلم آسمان غرب توجه و خاص ویژه ‌ای داشته‌اند. پست امید معلم مدیر مسئول و سردبیر مجله دنیای تصویر مستندی است که نشان می‌دهد این فیلم واجد ارزش‌های فراوانی بوده و در انکار فیلم گویی تعمدی نانوشته وجود دارد. اکران نوروزی بی‌رمق آسمان غرب، پرویز خان و آپاراتچی/قربانی‌شدن تنها افسر نظامی که رهبر انقلاب به او اقتدا کرد/چرا ارشاد و سیما از فیلم‌های ارزشمند سینمای ایران حمایت نمی‌کند؟ از سوی دیگر این پرسش مطرح است چرا روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی اقدام موثری برای دیده شدن فیلم انجام نمی‌دهد!؟ فراهم کردن زمینه‌ای که پرسنل ارتش و خانواده‌های گرانقدر آنان بتوانند این فیلم را در سالن‌های سینماهای سراسر کشور تماشا کنند، می‌تواند به یک هدفگذاری موثر فرهنگی بدل شود. مگر اینکه سازمان سینمایی، صدا و سیما و روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی تمایلی به دیده شدن این فیلم نداشته باشند. ساخت فیلمی با تکنیک‌های مدرن غربی، در ستایش قهرمانانی شرقی فیلم به روزهای نخست جنگ تحمیلی می‌پردازد زمانی «ابولحسن بنی‌صدر» تلاش می‌کرد زمین بدهد و زمان بخرد و نیروهای نظامی کشور را وادار به عقب نشینی از تمام مرزهای غربی کشور کرده بود. شیرودی و یارانش، با تمام قوا در نبردی نابرابر با نافرمانی از دستور فرمانده وقت کل قوا،بالگردهای خود را به پرواز درآورده و حرکت پرشتاب نیروهای بعثی را مهار کردند. در بخش مهم دیگری از فیلم جنگ شهری در سر پل ذهاب با جزئیات اکشنی که از استانداردهای سینمای ایران بالاتر است به تصویر کشیده می شود.
♦️واکنش رئیس شورای اطلاع رسانی دولت به اظهارات جدید روحانی درباره گرانی بنزین آبان ۹۸/ با مردم صادق باشید خلجی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: 🔹لطفا با مردم صادق باشید و تاریخ را درست روایت کنید! در ۸ سال که با مردم صداقت نداشتید و نتیجه آن سقوط محبوبیت دولت به ۷ درصد در پایان دوره ریاست جمهوری شد اما حداقل امروز تمرین کنید که با مردم صادق باشید! 🔹هم وزیر کشور وقت و هم معاون وی بارها گفتند که از زمان دقیق اجرای گرانی بنزین خبر داشتید و معلوم نیست چرا حتی سخنان منصوبان خود را رد می کنید! 🔹در جلسه مورد اشاره هم اولا گرانی بنزین قبلا در دولتتان تصویب شده بود و صرفا در یکی از جلسات هماهنگی سران قوا از جنبه اطلاع رسانی مطرح شد و نه از جنبه تصویب. ثانیا نحوه هزینه کرد درآمد های ناشی از افزایش قیمت بنزین در جلسه سران تصویب می شود نه زمان و چگونگی اجرای آن! 🔹در همان جلسه و پس از آن به صورت مکتوب،آقای رئیسی پیش شرط افزایش قیمت بنزین را صحبت با مردم و اقناع عمومی برای پذیرش ضرورت های این کار مطرح کردند. 🔹نه اجرای یک شبه و غافلگیر کردن مردم! طوری مردم را غافلگیر کردید که خودتان هم صبح جمعه فهمیدید! همین دروغگویی هاست که باعث رد صلاحیت می شه! 🔹البته آقای رئیسی در هنگام مسئولیت به توصیه خودش عمل کرد.در سال ۱۴۰۱ برای حذف رانتی ۴۲۰۰ با مردم صحبت کرد و افکار عمومی را در جریان گذاشت و اقدامات جبرانی دولت را برای مردم تشریح کرد،بعد طرح بدون رانتی را اجرا شد. @Zamaneh_at_ra_beshnas
هدایت شده از ابوذر
11.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جو لیبرمن هم خوراک مور و مار شد؛ از مواضع این مخالف سرسخت جمهوری اسلامی چه می‌دانیم؟ جو لیبرمن، سناتور پیشین و سیاستمدار کهنه‌کار آمریکایی که در این سال‌ها ریاست گروهی ضد جمهوری اسلامی به نام «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» را بر عهده داشت، در ۸۲ سالگی به درک واصل شد. این سیاستمدار یهودی که از حامیان جدی رژیم صهیونیستی در کنگره هم به شمار می‌رفت، از مخالفان مذاکرات با جمهوری اسلامی ایران و از منتقدان جدی برجام بود. لیبرمن در دوران حیات سیاسی خود چرخش‌هایی از سوی حزب دموکرات به جمهوری‌خواه و برعکس تجربه کرده بود، اما اگر در یک حوزه ایده‌های او تغییرناپذیر بوده باشد، تقابل او با ایران بوده است؛ جایی که این سناتور باسابقه نه تنها از توافق هسته‌ای با ایران حمایت نمی‌کرد که حتی مخالف هرگونه مذاکره با جمهوری اسلامی ایران بود. تا یک قدمی کاخ سفید لیبرمن در سال ۲۰۰۰ میلادی به‌عنوان معاون ال گور در جریان رقابت انتخاباتی ریاست‌جمهوری وارد آن کارزار شد و فاصلهٔ چندانی هم تا رسیدن به صندلی معاون رئيس‌جمهور آمریکا نداشت. ال گور و لیبرمن در یکی از پرچالش‌ترین انتخابات‌های تاریخ ایالات متحده در حالی رقابت را به جورج بوش پسر و دیک چینی واگذار کردند که در کل کشور آرای بیشتری نسبت به زوج جمهوری‌خواه به دست آورده بودند. با این حال آرای الکترال کمتر و همچنین تصمیماتی که در نهایت در ایالت فلوریدا و البته دیوان عالی ایالات متحده گرفته شد، باعث شکست ال گور و لیبرمن شد. بر اساس بیانیه‌ای که خانواده لیبرمن منتشر کرده، این سناتور پرنفوذ پیشین در اثر عوارض ناشی از زمین‌خوردگی جان خود را از دست داده است.
هدایت شده از ابوذر
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معرفی محمد ضیف فرمانده گردان های قسام کسی که فقط یک چشم برای او کافی بود تا عملیاتی چون طوفان الاقصی را علیه رژیم صهیونیستی طراحی و رهبری کند.کسی که همزمان هم بر عملیات نظامی و هم بر عملیات روانی مسلط است. کسی که خانواده خود را در مبارزه با رژیم صهیونیستی از دست داده است و معنای از دست دادن را خوب می فهمد.
هدایت شده از ابوذر
انستیتو واشنگتن بررسی کرد؛ چرا آمریکا از نُجَباء کینه دارد؟ انستیتو واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک (WINEP) در گزارشی تحت عنوان "نُجَباء چه کسانی هستند و چرا آمریکا فقط به آنها ضربه می‌زند؟" نوشت: کادرهای این گروه، بی‌پرواترین نیروهای جهادی در عراق و عامل اصلی اغلب حملات اخیر به منافع آمریکا بوده‌اند. «مایکل نایتس» کارشناس و تحلیلگر ارشد اندیشکده واشنگتن با اشاره به ترور «ابو تقوی» معاون نظامی جنبش نُجَباء، ادامه داد: در سالگرد ترور ژنرال سلیمانی و ابومهدی المهندس، انگیزه‌ای که ایالات‌متحده را به این گام جسورانه سوق داد این بود که نُجَباء تهاجمی‌ترین گروه ضدآمریکایی در عراق است که فرمانده‌اش «اکرم الکعبی» به‌عنوان رهبر شاخص مقاومت مسلحانه در برابر آمریکا شناخته می‌شود. این گزارش خاطرنشان ساخت: جنبش نُجَباء بر خلاف سایر گروه‌های مقاومت عراق، وارد مناسبات سیاسی نشده است و به همین دلیل در موضع‌گیری‌های خود نمی‌ترسد که چیزی را از دست بدهد. انستیتو واشنگتن در ادامه افزود: جنبش نُجَباء در پشتیبانی از مقاومت غزه نیز حاضر نشد به بیانیه‌های ضداسرائیلی اکتفا کند، بلکه به‌صورت همه‌جانبه وارد عمل شد. از اکتبر 2023 به این‌سو، بیشتر حملات به پایگاه‌های آمریکایی در خاک سوریه و همچنین اقلیم کردستان عراق، توسط این گروه سازماندهی شده که تلفاتی در میان نیروهای سنتکام بر جا گذاشته است. اندیشکده آمریکایی در پایان، ترور شهید «ابو تقوی» را سیگنال هشدار واشنگتن به جنبش نُجَباء توصیف کرد و مدعی شد: با توجه به عملیات‌های اخیر ضدآمریکایی، هیچ گروهی به اندازه نُجَباء سزاوار چنین هدفگیری مرگباری نبود!
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ عکس رهبر انقلاب ایران و یمن در غزه 😳 📆 ۶ فروردین ماه (مصادف با ۲۵ مارس)، سالروز آغاز جنگ تحمیلی علیه مردم یمن بود. اکنون پس از گذشت بیش از ۹ سال از آن روز فقیرترین کشور عربی به شریف‌ترین و عزتمندترین کشور منطقه و جهان تبدیل شده است. یمن 🇾🇪است که این روزها قوی‌ترین حامی فلسطین🇵🇸 شده و شرافت امّت اسلام را زنده نگه داشته است. ❤️ دوست داشتیم در این روز هدیه ویژه‌ای به مردم یمن بدهیم. لذا از جانب مردم ایران برای اولین مرتبه در طی نبرد طوفان الاقصیٰ تصاویر مبارک حضرت آقا🇮🇷 و سید القائد عبدالملک بدرالدین الحوثی🇾🇪 در نوار غزه ✌️برافراشته شد. 🤝 کمک به مقاومت دلاور فلسطین و حضور در خط مقدم مبارزه با اسرائیل خبیث، از طریق شماره کارت زیر نزد بانک سپه به نام گروه جهادی اویس قرنی: 💳| 6273 8170 1007 2290 (روی شماره کارت بزنید کپی میشه) ‼️ پس از واریز، حتما رسید خود را با قید نیت «فلسطین» به شناسه @Habib72 ارسال کنید. 🚰 به همت گروه جهادی اویس قرنی در تاریخ ۱۴۰۳/۱/۶ یک تانکر آب آشامیدنی میان آورگان توزیع شد. 🔴 اینجا یمن است. تنها درگاه رسمی ارتباط با یمن https://eitaa.com/joinchat/1015808046C4da3eb31ef
🔴 سگ ها و سنگ ها (۴) در ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ ماموری به نام علی اکبر رنجبر به دلیل تعلل در استفاده از سلاحش، از ناحیه گردن مورد اصابت چاقوی یک خلافکار قرار گرفت و به شهادت رسید!! اگر می خواهید دلیل تعلل آن مامور و بقیه همکارانش را در مواقع مشابه بدانید به حکم اعدام نگاه کنید!! این دقیقا همان بستن سنگ ها و بازگذاشتن سگ هاست! بارالها به حق این به همه مسئولین و قانونگذاران بصیرت و نگاه عمیق عطا کن و همه گرفتاران بخصوص آقای جوانمردی را نجات بده. اللهم فُکّ کل اسیر ... ✍"قاسم اکبری" ✌️جنبش مستضعفین @jonbeshmostazafin