.
فردا مثل سه سال قبل انتخاب کنید بدون هیچ شک و تردید
کد انتخاباتی شهید رئیسی ۴۴ / کد انتخاباتی سعید جلیلی هم ۴۴
ـــــــــــــــــــــــ
🗳️ اخبار آنلاین انتخابات ریاست جمهوری
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَيْكَ فِي دَوْلَةٍ كَرِيمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ وَ تَجْعَلُنَا فِيهَا مِنَ الدُّعَاةِ إِلَى طَاعَتِكَ وَ الْقَادَةِ إِلَى سَبِيلِكَ وَ تَرْزُقُنَا بِهَا كَرَامَةَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ .
خدايا به سوى تو مشتاقيم براى يافتن دولت كريمهاى كه اسلام و اهلش را به آن عزيز گردانى،و نفاق و اهلش را به وسيله آن خوار سازى، و ما را در آن دولت از دعوتكنندگان به سوى طاعتت،و رهبران به سوى راهت قرار دهى و كرامت دنيا و آخرت را از بركت آن روزيمان فرمايى.
خدایا بهترین ها را برای مملکت ما رقم بزن🤲
#انتخابات
🇱🇧سید حسن نصرالله: امروز فقط سرنوشت جمهوری اسلامی مطرح نیست بلکه با تمام صداقت و صراحت میگویم سرنوشت تمام ملتها و مقاومت در منطقه به سرنوشت ایران بسته شده است.
#انتخابات
🔻واکنش دفتر آیتالله جوادی آملی به بیاخلاقیهای یک ستاد خاص/ یک عملیات روانی دیگر خنثی شد
پایگاه اطلاع رسانی اسراء:
🔹به اطلاع عموم مردم متدیّن و فهیم می رساند که کلیه اخبار و اطلاعات در مورد محتوای دیدارها، جلسات و سخنرانی ها و مواضع حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دام ظله)، از طریق پایگاه اطلاع رسانی بنیاد اسراء به آدرس esra.ir به آگاهی می رسد و تنها اخبار منعکس شده در کانال و سایت رسمی بنیاد اسراء مورد تایید می باشد.
🔷امید است همگان، خصوصا اصحاب رسانه، در جهت ایجاد جامعه متعالی که بر مبنای صدق، عدل و رعایت مناسبات صحیح اخلاقی و حقوقی بنا می شود، حرکت نمایند. انشاءالله.
🔸دقایقی قبل و در ادامه عملیاتهای رسانهای یک ستاد خاص علیه سعید جلیلی، متنی قدیمی در صفحات غیررسمی به نام آیتالله جوادی آملی درج و به طور گسترده منتشر شده بود.
🔸در ساعات گذشته این چندمین خبری است که به صورت هماهنگ و گسترده و با هدف تخریب و تردید در بدنه حامیان جلیلی منتشر میشود.
ـــــــــــــــــــــــ
🗳️ اخبار آنلاین انتخابات ریاست جمهوری
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔻رئیس ستاد قاضیزاده هاشمی: کنار جلیلی میمانیم
ـــــــــــــــــــــــ
🗳️ اخبار آنلاین انتخابات ریاست جمهوری
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
4_6048536549568550265.mp3
4.67M
فوری/ صوت مهم امیرحسین ثابتی درباره آخرین وضعیت انتخابات
رقابت تنگاتنگ جلیلی و پزشکیان/ تا الان قالیباف سوم است و ریزش رای زیادی داشته/ اگر میخواهید رای تان اثرگذار باشد راهی جز رای به جلیلی وجود ندارد
جلیلی تا آخر حضور دارد و تا این لحظه احتمالا انتخابات دومرحله ای خواهد بود
جلیلی در دور دوم راحت تر پزشکیان را شکست خواهد داد چون کمترین رای منفی را دارد
ـــــــــــــــــــــــ
🗳️ اخبار آنلاین انتخابات ریاست جمهوری
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیلسیاسی
فوری/ صوت مهم امیرحسین ثابتی درباره آخرین وضعیت انتخابات رقابت تنگاتنگ جلیلی و پزشکیان/ تا الان قال
احتمال خیلی زیاد جلیلی در دور اول رأی میآورد اما اگر به دور دوم کشید، جلیلی در دور دوم راحت تر پزشکیان را شکست خواهد داد چون کمترین رای منفی را دارد.
✍رای پزشکیان بالانیست.
بعضی ها محیط تلگرام و اینستاگرام رو با صندوق های رای اشتباه گرفتند☺️
احتمال اینکه قالیباف و جلیلی به دور دوم بروند زیاد شده است.
دوستان نگران نباشید
فقط برای کاندیداصلح خودتان که تشخیص دادید رای جمع کنید وبخواهید مشارکت به نفع جبهه انقلاب بالا برود.
باتوجه به برخی نظرسنجی های معتبر وبررسی فضای کلی تبلیغات درسطح کشور به احتمال زیاد دو کاندید جبهه انقلاب به دور دوم بروند.
#بماندیادگاری😊