حجم گسترده تخریب مقر تروریستها با موشکهای نقطه زن در سوریه
🔹️موشکهای ایران به مقرها و مواضع گروه تروریستی موسوم به هیئت تحریرالشام(جبهه النصره) و گروه تروریستی موسوم به حزب اسلامی ترکستانی در منطقه جبل السماق و اطراف شهرک حارم و دیگر مناطق ادلب اصابت کرده است.
🔹️پایگاههای آموزش و مقرهای پشتیبانی لجستیکی و یک مرکز پزشکی تروریستهای حزب اسلامی ترکستانی هدف قرار گرفته است.
🔹️در این منطقه تروریستهای مسلح گروه موسوم به داعش خراسان آموزش میبینند و از آنجا از طرف عوامل آمریکایی به افغانستان و مرزهای ایران برای ضربه وارد کردن به داخل این کشور ،منتقل میشوند.
🔰 #سرخط| نکات مهم بیانات رهبر انقلاب در دیدار ائمه جمعه ۱۴۰۲/۱۰/۲۶
❇️ دلهای مردم با خداست
🔸حقاً و انصافاً ماه رجب ماه مبارکی است. شایستهترین عملی که انسان در این ماه انجام میدهد استغفار است.
🔹نقشآفرینی و حق مردم در نظام اسلامی بهگونهای است که به فرموده امیرمومنان(علیه السلام) اگر مردم نخواهند و نیایند، تکلیف از شخصِ صاحب حقی مانند ایشان هم ساقط است.
🔸هرکس در هر رتبهای و درجهای، در انجام دادن وظایف به کمک مردم نیازمند است.
🔹 حکمت الهی نماز جمعه، تأمین اصل حضور مردم و ارتقاء و گسترش این حضور است.
🔸برای نیازسنجی و شناخت صحیح ذهن مخاطب، معاشرت با مردم و مردمی بودن امامجمعه ضروری است.
🔹یک ضرورت دیگر برای ایفای مأموریت مهم امامت جمعه، دلسوزی و محبت ورزیدن به مردم است.
🔸مردم ما مردمی بسیار خوب و مؤمن هستند و حتی کسانی که به برخی ظواهر ملتزم عملی نیستند، دلشان با خدا و معانی و مفاهیم معنوی است. باید به معنای واقعی کلمه قدر آنان را دانست و عمیقا به آنها محبت ورزید.
🔹امام(ره) بزرگوار قاطعانه میفرمود ایمان مردم ما بهتر از ایمان مردم صدر اسلام است.
🔸به معنی واقعی باید قدردان مردم مؤمن، علاقهمند، وفادار و هوشمند ایران باشیم و آنها را عمیقا دوست بداریم.
🔹 حضور مردم در انتخابات به معنای حقیقی کلمه لازم است؛ البته انتخابات صرفاً تکلیف نیست بلکه حق مردم است.
🔸رسیدن به هدفهای اسلامی جز با حضور مردم، جز با توجّه و مبادرت مردم امکانپذیر نیست
🔹مردم مظلوم و مقتدر غزه توانستند دنیا را تحت تأثیر مبارزات خود قرار دهند و امروز دنیا به این مردم و مبارزان و گروه مقاومت آنها به چشم قهرمان نگاه میکند.
🔸امروز کسی در دنیا قائل به پیروزی رژیم غاصب و خبیث صهیونیستی در جنگ نیست و در نظر آحاد مردم دنیا و سیاسیون، این رژیم، موجودی ظالم، بیرحم، گرگ خونخوار و شکست خورده و متلاشی است.
🔹یمنیها به مجاری حیاتی رژیم صهیونیستی ضربه وارد کردند و از تهدید آمریکا نترسیدند چرا که انسانِ خداترس از غیرِ خدا نمیترسد و این کار آنها حقاً و انصافاً مصداق جهاد فی سبیل الله است.
🔸مردم حتی با ظواهر متفاوت، مؤمنند و دلشان با خداست و باید به معنای واقعی کلمه قدر آنان را دانست.
@Tahlill
@PS1400
🔶 یورونیوز به نقل از بلومبرگ: احساس فراگیر مردم آلمان مبنی بر اینکه کشور در حال ول شدن است؛
🔹 توام با زیرساختهای قدیمی، تورم و نبود گاز ارزان روسیه، سبب القای حس ناامنی اقتصادی در بین آلمانیها شده است. بطوریکه مردم فکر میکنند که استانداردهای زندگی آنها در معرض تهدید قرار گرفته و دولت هم کنار کشیده است.
پ.ن: جمهوری اسلامی یورونیوز و بلومبرگ رو با هم خرید تا پشت آلمان که بهشت خدا روی زمینه بد بگن 😁
@Tahlill
@PS1400
😂خبر طنز: دولت بارزانی ۳ روز عزای عمومی در کردستان عراق به دلیل هدف گرفتن پایگاه های اطلاعاتی عملیاتی موساد اعلام کرد.
30.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻لحظه شهادت کودک فلسطینی در مقابل چشمان مادرش...
#مادران_مقاوم
❇️ اندر افاضات نخست وزیر عراق در حمله ضد تروریستی سپاه به اربیل
👈 نخست وزیر عراق: حمله ایران به اربیل تجاوز آشکار ایران به تمامیت ارضی عراق است.
♦️آقای نخست وزیر؛
🔺مگر جمهوری اسلامی ایران از چند ماه قبل به دولت شما و مقامات اقلیم کردستان، هشدار نداده بود که حضور و فعالیت سرویسهای جاسوسی غرب و صهیونیست ها در این مناطق تحمل نخواهد کرد؟
🔺مگر شما قول نداده بودید آمریکا و رژیم صهیونیستی را از عراق اخراج می کنید؟
🔺شما چطور راضی می شوید که تروریستها از داخل کشورتان حدود ۱۰۰ نفر از مردم بی گناه و زائر سردار سلیمانی منجی کشور شما ( و البته با شهید ابومهندس) در کرمان را به خاک و خون بکشند؟
👈 آقایان مسئولان عراق؛
دشمن در کمین نشسته است و در پی اختلاف افکنی بین ایران، عراق و کشورهای اسلامی است.
مواظب باشید داعش دیگر اتفاق نیفتد!
آن وقت خسارات جبران ناپذیر خواهد بود.
✍ محمدعلی برزگر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌این هنوز خستگی اش در نرفته؟!
رفته بود یه کم استراحت کنه؛ معلوم نیست کجا موند!😂
۲۶ دیماه، سالروز فرار شاه معدوم ایران، بر سلطنت طلبان آوارهی خارجی و متوهمان داخلی گرامیباد🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نتیجه اعتماد به آمریکا از زبان فرح پهلوی
🔹 آمریکاییها حقیرانه شاه رو بعد از فرار به بیمارستان روانیها بردند!
https://eitaa.com/joinchat/2015429288C0e382f1928
🔻رژیم صهیونیستی در پی پنهان کردن جنایتهای خود
🔹️رژیم صهیونیستی همکاری پزشکان با کمیسیون تحقیق سازمان ملل را ممنوع کرد.
🔹روزنامۀ تایمز اسرائیل گزارش داد وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی به اعضای نظام بهداشت و سلامت این رژیم دستور داده با «کمیسیون مستقل بینالمللی برای تحقیق دربارۀ اراضی اشغالی فلسطین از جمله بیتالمقدس شرقی و اسرائیل» همکاری نکنند.
هدایت شده از أخبار«اِنْقِلابِ اِسْلامیٖ»
چند نکته درباره حمله به مقر جیش الظلم،برای اینکه در حافظه تاریخیمان بماند ...
👈 جیش الظلم بیانیه داد و صراحتاً تأیید کرد که این حمله به مقر آنها صورت گرفته و تصریح کرد که دو مجاهد! آنها کشته شدند.
👈 تأیید جیشالظلم، این سوال را ایجاد میکند که دولت پاکستان چرا به تروریستها اجازه فعالیت در خاکش را داده؟ مردم ایران سالهاست از فعالیتهای تروریستی این گروهک آسیب دیدهاند، اما به راحتی در خاک پاکستان مستقر هستند و فعالیت دارند.
👈 مولوی عبدالحمید موضع گرفت و این حمله را محکوم کرد که چرا مسلمانان کشته شدند!! (البته ایشان هنوز در مورد جنایات اسرائیل در غزه و حمله آمریکا به یمن به جمعبندی نرسیدهاند!)
روزگار غریبی است ...
#حمید_کثیری 👈 عضو شوید
#أخبار«انقلاب اسلامی» 👇 عضوشوید
╭┅───────────┅╮
🆔 @enqelabeeslami
╰┅───────────┅╯
رأی هیئت عمومی دیوان عدالت اداری:
🔰 ابطال نظریه هیئت عالی رسیدگی به تخلفات اداری در خصوص اشتغال کارکنان محکوم به حبس باز (پابند الکترونیک)
https://www.shenasname.ir/?p=59694
رای هیأت عمومی
به موجب ماده ۲۲ قانون رسیدگی به تخلّفات اداری مصوب سال ۱۳۷۲: «به منظور نظارت بر حسن اجرای این قانون در دستگاه های مشمول و برای ایجاد هماهنگی در کادر هیأت های رسیدگی به تخلّفات اداری، «هیأت عالی نظارت» تشکیل میشود. هیأت مزبور در صورت مشاهده موارد زیر از سوی هر یک از هیأت های بدوی یا تجدیدنظر دستگاه های مزبور، تمام یا بعضی از تصمیمات آنها را ابطال و در صورت تشخیص سهل انگاری در کار هر یک از هیأتها، هیأت مربوط را منحل مینماید. هیأت عالی نظارت میتواند در مورد کلّیه احکامی که در اجرای این قانون و مقررات مشابه صادر شده یا میشود بررسی و اتّخاذ تصمیم نماید.
الف- عدم رعایت قانون رسیدگی به تخلّفات اداری و مقررات مشابه. ب- اعمال تبعیض در اجرای قانون رسیدگی به تخلّفات اداری و مقررات مشابه. ج- کم کاری در امر رسیدگی به تخلّفات اداری. د- موارد دیگر که هیأت بنا به مصالحی ضروری تشخیص میدهد.» بنا به مراتب فوق و نظر به اینکه:
اولاً، صلاحیت هیأت عالی نظارت ناظر به موارد مصرح قانونی و صرفاً در مقام بررسی اقدامات هیأتهای رسیدگی به تخلّفات اداری است و شأنی درخصوص تصویب مقرره و وضع قواعد عام در رابطه با مورد شکایت ندارد و
ثانیاً، با تجویز اشتغال کارکنان به موجب آراء و احکام مراجع قضایی، وضعیت مستخدم در حالت استخدامی اشتغال قرار میگیرد و با عنایت به اینکه به موجب ماده ۱۲۰ قانون مدیریت خدمات کشوری کارمندان رسمی صرفاً در یکی از حالات استخدامی قرار میگیرند و کارکنان شاغل در زمان حبس باز با توجه به مقرره مورد شکایت در حالت استخدامی انفصال موقت به شمار آمدهاند، لذا در این صورت جمع بین حالت اشتغال و انفصال، مغایر با حکم اخیرالذکر است.
ثالثاً، بر طبق اصول حقوقی در فرض اشتغال به موجب آراء و احکام مراجع قضایی، دلیلی بر عدم احتساب مدت مذکور جزو سنوات خدمت وجود ندارد.
و در نتیجه بخشنامه شماره ۳۹۳۶۳۹ مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۳ سازمان اداری و استخدامی کشور خلاف قانون و خارج از حدود اختیار است و مستند به بند ۱ ماده ۱۲ و ماده ۸۸ قانون دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ ابطال میشود. این رای براساس ماده ۹۳ قانون دیوان عدالت اداری (اصلاحی مصوب ۱۴۰۲/۲/۱۰) در رسیدگی و تصمیم گیری مراجع قضایی و اداری معتبر و ملاک عمل است.
مهدی دربین- معاون قضایی دیوان عدالت اداری
اژه ای با اشاره به سند تحول عنوان کرد؛
هنوز نتوانستهایم در دستگاه قضایی «تحول» ایجاد کنیم
رئیس دستگاه قضا با تبیین و تشریح شاخصههای «تحول» در عدلیه، گفت: اگرچه ما در دستگاه قضائی، «سند تحول» تدوین کردهایم، اما هنوز نتوانستهایم به معنای واقعی کلمه، «تحول» ایجاد کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، صبح چهارشنبه ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ در ادامه بازدیدهای میدانی خود از مراجع و مراکز قضائی، قریب به ۳ ساعت از مجتمع قضائی بعثت و دادسرای ناحیه ۱۶ در جنوب پایتخت بازدید کرد و از نزدیک در جریان کم و کیف رسیدگی به پروندهها در این واحد قضائی قرار گرفت.
مجتمع قضائی بعثت دارای ۱۱ شعبه دادگاه کیفری و ۸ شعبه دادگاه حقوقی است؛ همچنین در دادسرای ناحیه ۱۶ نیز ۷ شعبه بازپرسی، ۷ شعبه دادیاری و ۵ شعبه اجرای احکام مدنی فعال هستند.
علاوه بر دیدار بدون واسطه با مردم و مراجعهکنندگان به دستگاه قضائی، آسیبشناسی از روندها و فرایندهای موجود در مراکز و مراجع قضائی یکی از اصلیترین اهداف حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای از بازدیدها و سرکشیهای خود از واحدهای قضائی است؛ این مهم در جریان بازدید امروز قاضیالقضات از مجتمع قضائی بعثت و دادسرای ناحیه ۱۶ در جنوب پایتخت نیز مورد توجه بود و رئیس قوه قضائیه با نگاهی تخصصی و موشکافانه، روندهای موجود در این واحد قضائی را مورد ارزیابی قرار داد.
اما یکی از نکات متمایزکننده و شاخص بازدید امروز قاضی القضات از مجتمع قضائی بعثت، بررسی میدانی و موشکافانه و دقیق روند رسیدگی به پروندههای سرقت در مراجع قضائی بود؛ رئیس قوه قضائیه پیشتر به کرّات تاکید کرده بود که در راستای تثبیت و تحکیم امنیت فیزیکی و روانی شهروندان، سارقان سابقهدار همچون مرتکبین جرایم خشن از هیچگونه تأسیسات ارفاقی بهرهمند نخواهند شد.
بر همین اساس، رئیس عدلیه در جریان سرکشی امروز خود از مجتمع قضائی بعثت و دادسرای ناحیه ۱۶ تهران، به صورت از پیش اعلام نشده وارد جلسه بازپرسی سه متهم به سرقت شد که از قضا در زمره سارقان سابقهدار بودند؛ قاضیالقضات در ابتدای ورود خود به این جلسه، به گونهای که متهمان متوجه حضور وی نشوند، در نزدیک درب ورودی قرار گرفت و با دقت به استماع دفاعیات این سارقان سابقهدار پرداخت؛ وی سپس در اتاق بازپرسی حاضر شد و با این سه متهم به گفتگو پرداخت و مورد به مورد و مستدلاً، دفاعیات آمیخته با اکاذیب آنها را واگویه کرد.
رئیس عدلیه خطاب به این سه متهمِ سابقهدار گفت: چنانچه در این پرونده جرم شما اثبات شود، باید از حضور مجددتان در جامعه جلوگیری کرد تا زمانیکه به صورت کامل مجازات قانونی خود را سپری کنید؛ این امر هم صرفاً به سبب دزدیها و کسب مال حرامتان نیست بلکه به سبب تهدید امنیت جانی و روانی شهروندان بواسطه آزادی شماست.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در ادامه سرکشی خود از مجتمع قضائی بعثت و دادسرای ناحیه ۱۶ تهران، در یکی دیگر از دادگاههای رسیدگی به پرونده سرقت حضور یافت و به استماع دفاعیات ۵ متهم این پرونده پرداخت که سه تن از آنها در جلسه دادگاه حضور داشتند و دو تن دیگر از زندان به صورت برخط، محاکمه میشدند؛ همچنین ۴ شاکی نیز که منازلشان مورد سرقت واقع شده بود، در جلسه دادگاه حضور داشتند.
قاضیالقضات در این جلسه یا اجازه رئیس دادگاه، پس از استماع دفاعیات متهمان، سوالات تخصصی و کارشناسی را با تَوالی و تکرار و به صورت فنی از آنها پرسید، به گونهای که این متهمان در پاسخ، به تناقضگویی افتادند و تناقضات آنان برای همه حاضرین در جلسه دادگاه آشکار شد.
رئیس عدلیه سپس خطاب به این متهمان سابقهدار گفت که مهمتر از آن طلا و یا وجوهی که شما از منازل شهروندان سرقت کردهاید، آن امنیت روانیای است که شما از آنها سلب کردهاید و باز مهمتر از همه اینها، عدم تنبّه و پشیمان و نادم نبودن شما است که این امر به وضوح در مطالبی که میگوئید، آشکار است.
قاضیالقضات سپس خطاب قاضی حاضر در دادگاه تصریح کرد که این متهمان چنانچه جرمشان آشکار شد، با عنایت به سابقهدار بودنشان به هیچ وجه نباید مشمول تأسیسات ارفاقی و آزادی مشروط شوند و در فهرست عفو نیز نباید قرار گیرند؛ چرا که ترحم به این قبیل مجرمان، ظلم به مردم است.
در ادامه جلسه دادگاه، یکی از شکات این پرونده که از منزل او سرقت شده بود، از حُسن تدبیر رئیس قوه قضائیه و سوالات تخصصی و کارشناسی وی از متهمان پرونده که دروغگوییهایشان را آشکار کرد تقدیر به عمل آورد و چنین گفت کهای کاش فیلم این سوالات فنی رئیس قوه قضائیه از این متهمانِ سابقهدار برای قضات به نمایش درآید تا آنها نیز ضمن الگوگیری، بتوانند با سرعت تناقضگوییهای متهمان به سرقت را آشکار کنند.
دیدار بدون واسطه و چهره به چهره با مردم و مراجعان، همانند همه بازدیدهای میدانی رئیس قوه قضائیه، یکی از برنامههای سرکشی وی از مجتمع قضائی بعثت و دادسرای ناحیه ۱۶ تهران بود؛ بر همین اساس، رئیس عدلیه به استماع مشکلات و مسائل برخی از مراجعان پرداخت و دستورات مقتضی را برای رفع مسائل آنها در چارچوب موازین قانونی صادر کرد.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در ادامه بازدید خود از مجتمع قضائی بعثت و دادسرای ناحیه ۱۶ تهران، طی سخنانی در جمع قضات و کارکنان این مراجع قضائی ضمن تبریک فرارسیدن ماه پر خیر و برکت رجب اظهار کرد: از همه کارکنان و قضات شاغل در دستگاه قضائی، بویژه شما که در مجتمع قضائی بعثت و دادسرای ناحیه ۱۶ تهران فعالیت دارید کمال قدردانی را دارم، چرا که با وجود کمبود امکانات و حجم بالای کار و پروندهها و همچنین مضایق مالی، خدمت خالصانه به مردم را در دستور کار قرار دادهاید؛ باید همواره مراقبت کرد که این انگیزه خدمت خالصانه به مردم، از بین نرود و یا کاهش نیابد.
رئیس قوه قضائیه در ادامه تصریح کرد: یکی از دغدغههای من در سرکشیها و بازدیدها از مراجع و مراکز قضائی آن است که به واسطه حضور من، روند رسیدگی به پروندهها و رتقوفتق امور مردم و مراجعان به تأخیر نیافتد و همواره تاکید دارم که مبادا به واسطه حضور من در یک مجتمع قضائی، اوقات رسیدگی به پروندهها تجدید شود.
رئیس دستگاه قضا در ادامه با تبیین و تشریح شاخصههای «تحول» در عدلیه اظهار داشت: اگرچه ما در دستگاه قضائی، «سند تحول» تدوین کردهایم، اما هنوز نتوانستهایم به معنای واقعی کلمه، «تحول» ایجاد کنیم؛ همچنین اگرچه اقداماتی در راستای بهبود امور و ارتقا خدمترسانیها صورت گرفته است، اما باید برای «کاهش عناوین مجرمانه» و «تقلیل ورودی پروندهها»، تدابیر کلانی را اتخاذ کنیم.
قاضیالقضات در ادامه با اشاره به حجم بالای کار و تخصصی بودن امور در مجتمع قضائی بعثت، گفت: شعب تخصصی و متفاوتی در مجتمع قضائی بعثت دایر است؛ شعبی که پروندههایی بعضاً پیچیده و غامض و دارای مخاطبان خاص را رسیدگی میکنند؛ علی ایحال با وجود این امر، باید تدابیری اتخاذ شود که توازن و تعادلی در ارجاع پروندهها به شعب ایجاد شود.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در ادامه با اشاره به مقوله آمارِ رسیدگی به پروندههای قضائی توسط شعب، گفت: آمار صرفاً یکی از معیارهای سنجش برای آشکار شدن توانایی و تبحر قضات است و نباید صرفاً به این معیار اکتفا کرد و شاخص اصلی ما نباید آمار باشد ممکن است یک پرونده به لحاظ موضوع، مخاطبان، متهمان و ارزشی که دارد با ۱۰۰ پرونده برابری داشته باشد؛ من در زمان قضاوت در یکی از مراجع قضائی، در دو ماه، طبق آمار اعلامی از سوی رئیس آن مرجع، صرفاً یک پرونده مورد رسیدگی داشتم، اما همان یک پرونده، پروندهای حجیم و با متهمان بسیار و ابعادی پیچیده بود.
رئیس قوه قضائیه در پایان خطاب به رئیس کل دادگستری تهران دستور داد اقدامات مقتضی را در راستای رفع مشکلات محیطی و امکاناتیِ مجتمع قضائی بعثت و دادسرای ناحیه ۱۶ واقع در جنوب پایتخت اتخاذ کند و در خصوص ساماندهی پروندههای راکدِ موجود در این مرجع قضائی، به سرعت اتخاذ تدبیر کند.
پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران، حجتالاسلام علیپور سرپرست مجتمع قضائی بعثت، رستمزاده مدیر دفتر کل دادسرای ناحیه ۱۶ و خانم تولایی دادرس یکی از شعب اجرای احکام مدنی، به بیان مطالب و نقطه نظرات خود پرداختند.