فرمانده کل سپاه:
🔹مقیاس عمل اطلاعات سپاه کل نظام و انقلاب و جغرافیای تهدید علیه ایران است.
🔹ما در جنگ اطلاعاتی قادر به شکست دشمن هستیم و اینکه اراده دشمن برای به کارگیری قدرت را سلب کنیم، به مفهوم خلع سلاح دشمن است.
🔹نظام سیاسی امریکا ترک برداشته و استحکام خود را از دست داده است، این نظام ظاهر و هیکلی مهیب دارد، اما دچار پوکی استخوان است؛ در حقیقت داستان آمریکا مانند برجهای تجارت جهانی است که با تحمل ضربه ای ناگهان فرو می ریزند.
fna.ir/d9nntx
@Farsna
آیتالله نوری همدانی:
🔹گره زدن همه مشكلات به تحريم غلط است، با مديريت و نظارت و همچنين مصرف صحيح میتوان بخشی از مشكلات را حل كرد.
🔹وضعیت فعلی آمریکا و نوکران منطقهایاش رو به افول است، امروز تمام قدرت آمریکا به میدان آمده تا ملت ایران را شکست دهد اما با عنایت خداوند این آرزو را به گور خواهد برد.
🔹دشمن بداند در رأس این نظام یک رهبر مقتدر و شجاع قرار دارد که با معنویت، توکل و توسل تا به امروز توانسته تمام نقشههای آنها را پیشبینی کند و آنها را شکست دهد.
🔹مسئولان به گوش باشند و از نظرات رهبری انقلاب تبعیت کنند و این را بفهمند هر جا به نظرات ایشان کمتوجهی شد، ضرر کردهایم.
fna.ir/d9nnpe
@Farsna
پاسخ به چند شبهه در موضوع حجاب
🔹یکم. آیا حجاب اجباری است؟
🔸دوم. اگر حجاب زمان حکومت انبیا اجباری نبوده است، چرا ما اجباری کردیم؟
🔹سوم. چرا باید حکومت از قوه قهریه برای حجاب استفاده کند؟ مگر دین اختیاری نیست؟
🔸چهارم.چرا کشف حجاب تعرض به حقوق اکثریت است؟ خب مردها تحریک نشوند.
🔹پنجم. چه کسی گفته طرفداران حجاب اکثریت اند؟ چرا رفراندوم نمی گذاریم؟
🔸ششم. گشت ارشاد تا امروز چه کسی را باحجاب کرده است؟ چرا ادامه می دهیم؟
🔹هفتم. چه باید کرد؟
✍️ در لینک زیر بخوانید:
👉 fna.ir/d9nnvt
@Farsna
ایران ۵ سال متوالی در رتبه اول علمی غرب آسیا
بررسیهای اطلاعاتی پنج سال گذشته نظام رتبهبندی سایمگو علاوه بر اینکه پیشرفت محققان کشورمان را در تولید و انتشار مقالات علمی در آسیای غربی نشان میدهد، حکایت از صدرنشینی علمی ایران در پنج سال متوالی در منطقه غرب آسیا دارد.
عليرضا سزاوار
سرویس جامعه جوان آنلاین: مؤسسه سایمگو براساس تعداد مقالات علمی مؤسسات آموزش عالی کشورهای مختلف موجود در بانک اطلاعاتی اسکوپوس، آنها را مورد ارزیابی و رتبهبندی قرار میدهد. بررسی اعداد منتشرشده در این سایت روند صعودی دانشمندان ایرانی را نشان میدهد و ایران را به عنوان اثرگذارترین کشور علمی در غرب آسیا معرفی میکند.
روند صعودی کشور هر سال با افزایش قابل توجهی نسبت به سال گذشته همراه بوده که نشاندهنده تلاش قابل توجه دانشمندان ایرانی برای صدرنشینی در آسیای غربی و حفظ جایگاه خود است.
اختلاف ۵ هزار مقالهای با رتبه دوم
براساس آمار و ارقامی که توسط نظام رتبهبندی سایمگو منتشر شده، ایران با ارائه و انتشار بیش از ۴۷ هزار و ۸۸۰ سند علمی در صدر جدول کشورهای غرب آسیا قرار گرفته است.
آمار و ارقامی که توسط این نظام رتبهبندی منتشر شده بیانگر آن است، ترکیه دومین جایگاه جدول را به خود اختصاص داده ومحققان ترکیهای با ارائه و انتشار ۴۲ هزار و ۴۰۵ سند علمی بعد از ایران قرار گرفتهاند.
کشورهای عربستان سعودی، اسراییل، مصر، امارات متحده عربی، عراق، قطر، اردن، لبنان، عمان، کویت، بحرین، افغانستان، یمن و سوریه به ترتیب بعد از ایران و ترکیه قرار گرفتهاند و جایگاه سوم تا شانزدهم جدول را به خود اختصاص دادهاند.
عربستان سعودی در سال ۲۰۱۷ تنها ۲۰ هزار و ۶۴۴ سند علمی ارائه و منتشر کرده که به عنوان سومین جایگاه در جدول با یک اختلاف قابل توجه نسبت به ایران قرار دارد؛ این رقم برای رژیمصهیونیستی پایینتر است و دانشمندان ایرانی با یک اختلاف ۳۴ هزارتایی صدرنشین کشورهای غرب آسیا هستند.
تنزل تعجببرانگیز ترکیه
براساس دادههای موجود در سایمگو محققان ایرانی با ارائه و انتشار ۴۶ هزار و ۶۷۲ سند علمی در سال ۲۰۱۶ نیز صدرنشین کشورهای غرب آسیا بودند؛ آنچه سایمگو منتشر کرده بیانگر آن است که کشور ترکیه با ارائه و انتشار ۴۵ هزار و ۵۹۵ سند علمی در رتبه بعد از ایران قرار گرفته است.
با تکیه بر آمار نظام رتبهبندی سایمگو به راحتی میتوان دریافت که کشور ترکیه در سال ۲۰۱۷ با یک تنزل تعجببرانگیز مواجه بوده است؛ محققان ترکیهای در سال ۲۰۱۷ نسبت به سال ۲۰۱۶ بالغ بر ۳ هزار کاهش در تولید سند علمی را تجربه کردهاند.
بازهم تعقیب و گریز ایران و ترکیه
دادههای سایمگو نشان میدهد در سال ۲۰۱۵ نیز محققان ایرانی به عنوان برترینهای آسیای غربی ۴۴هزار و ۴۱۲ سند علمی ارائه و منتشر کردهاند.
با تکیه بر دادههای این نظام رتبهبندی میتوان دریافت ترکیه به عنوان کشوری که دومین جایگاه را به خود اختصاص داده، ۴۳ هزار و ۷۸۰ سند علمی ارائه و منتشر کرده است.
دادههای سایمگو در بخش اثرگذاری علمی بیانگر آن است که ایران با ارائه و انتشار ۴۴ هزار و ۵۲۲ سند علمی در سال ۲۰۱۴ نیز صدرنشین جدول آسیای غربی است.
بر اساس آمار و ارقامی که توسط این نظام منتشر شده، ترکیه دومین جایگاه جدول را به خود اختصاص داده و محققان ترکیهای با ارائه و انتشار ۴۰ هزار و ۷۵۹ سند علمی بعد از ایران قرار گرفتهاند.
سال شروع صعودهای پی در پی
در سال ۲۰۱۳، دانشمندان ایرانی جایگاه خود را به عنوان صدرنشین جدول حفظ کردهاند؛ تجزیه و تحلیل آمار نظام رتبهبندی سایمگو نشان میدهد، در این سال محققان ایرانی ۴۱ هزار و ۹۶۹ سند علمی منتشر کردهاند و ایران مجدد به عنوان اثرگذارترین کشور علمی در غرب آسیا انتخاب شد.
رتبهبندی سایمگو در سال ۲۰۱۳ نشان میدهد ترکیه دومین کشور در تولید علم در آسیای غربی بوده است؛ محققان این کشور در سال ۲۰۱۳، ۳۹ هزار و ۷۹۸ مقاله ارائه و منتشر کردهاند؛ اگرچه ترکیه نسبت به سال ۲۰۱۷ یک پیشرفت نه چندان پررنگ را تجربه کرده است، اما واقعیت امر این است که محققان ترکیهای در یک خط ثابت در حال حرکت هستند که گاهی با نزول و گاهی با صعود مواجه هستند، اما این صعود آنقدر کمرنگ است که گاهی اوقات حتی به هزار سند علمی هم ختم نمیشود.
۲۰۸ دانشمند برتر جهانی را داریم
تحلیل دادههای سایمگو بیانگر آن است که اسراییل در سال ۲۰۱۳ تنها ۱۹ هزار و ۳۵۲ سند علمی ارائه و منتشر کرده است که این رقم برای عربستان سعودی شامل ۱۵ هزار و ۱۶۵ سند علمی میشود. جالب اینکه طبق اعلام پایگاه معتبر بینالمللی وب آو ساینس، ایران دارای ۲۰۸ دانشمند برتر است که در میان یک درصد دانشمندان برتر دنیا قرار دارند که این رتبهبندی براساس تعداد مستندات علمی در پژوهشهای محققان دنیا در ۱۰ سال اخیر در ۲۲ رشته موضوعی انجام شده است.
پیشتازی در هوش مصنوعی و شبکه
نظام رت
بهبندی سایمگو توسط گروه پژوهشی به همین نام در دانشگاه گرانادا در اسپانیا انجام میشود که براساس تعداد مقالات علمی مؤسسات آموزش عالی کشورهای مختلف موجود در بانک اطلاعاتی اسکوپوس آنها را ارزیابی و رتبهبندی میکنند.
این رتبهبندی یکی از جدیدترین و جامعترین نظامهای رتبهبندی پژوهشی دانشگاهها و مؤسسات پژوهش محور در جهان است که اخیراً این نظام رتبهبندی دو شاخص جدید عملکردی را به چهار شاخص قبلی برای ارزیابی دستاوردهای پژوهشی دانشگاهها افزوده استو این شاخصها مربوط به حد تخصصی بودن و استناد اسناد علمی است.
ضمن اینکه کشورمان در رشتههای کامپیوتر مخصوصاً گرایش هوش مصنوعی و شبکه به اضافه مکانیک بیشترین اسناد علمی را تولید کرده است.
منبع: روزنامه جوان
🔻آقای علی لاریجانی، ولی فقیه شما کیست؟
🖊حمید رسایی در صفحه شخصی خود نوشت:
🔹 مدت هاست دو شورای مهم فرهنگی کشور (شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی) نیمه تعطیل اند! داستان از این قرار است که جناب حسن روحانی از اینکه دو عضو این شوراها (آقایان ضرغامی و رحیم پور) مواضع ضد فرهنگی او را در جلسه نقد کرده اند، برآشفته، ضمن بی احترامی به آنها و قهر، دیگر جلسات این شوراها را تشکیل نمیداد!
🔹مطابق شنیده های موثق، یک مقام عالی به رییس این دو شورا (رییس جمهور) به خاطر عدم تشکیل جلسات تذکر میدهند. بعد از تذکر، دبیرخانه شوراهای مذکور اعلام جلسه میکند اما بدون دعوت از این دو عضو حقیقی! مجددا رییس جمهور تذکر میگیرد که برای تشکیل جلسات، باید از همه اعضای این شوراها دعوت شود. اما روحانی حاضر به این کار نمیشود و از آن روز، جلسه را تشکیل نمیدهد!
🔹مطابق آیین نامه داخلی این شوراها و طبق روال حاکم بر این جلسات، در چنین مواقعی، نایب رییس شورا (علی لاریجانی) موظف به تشکیل جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی است، اما علی لاریجانی هم حاضر به انجام این کار نمیشود!
🔹اخیرا مقام معظم رهبری به آقای لاریجانی، به عنوان نایب رییس، دستور تشکیل این جلسه با دعوت از همه اعضا را میدهند اما هر بار به بهانه ای از انجام آن سر باز زده شده، از جمله اینکه شاید رییس جمهور ناراحت شوند! عجب ایشان نباید ناراحت شوند!
🔹معلوم نیست دلیل این تعلل آقای علی لاریجانی چیست؟ چرا وی پیش از این و در دولت قبل، به عنوان نایب رییس، این جلسات را تشکیل میداد اما اکنون از تشکیل آن استنکاف میکند؟! سئوال این است که ولی فقیه علی لاریجانی کیست؟ چرا نظر حسن روحانی برای او بر اجرای قانون و مطالبه رهبر انقلاب ارجحیت دارد؟ چرا لاریجانی تا این اندازه مطیع و فرمان بردار روحانی است؟
#تحصیل_در_انگلیس
#ملاقات_با_سفیر_انگلیس
✅ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥با برجام مشکلات حل شد؟
1_65884337.pdf
228.9K
#گفتگوی_نوین_پژوهشی (نشست110) 🔴بررسی کارآمدی و دستآوردهای انقلاب در مقایسه با دوره پهلوی» 🔷 دکتر حقانی فرمت PDF
«آقامحمدی» عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس نهم:
🔹حتی هاشمی رفسنجانی هم با وجود آنکه میخواست همه کارها مطلقاً در ید خودش باشد، هیچگاه نگفت که اختیارات لازم را در ریاستجمهوری ندارد.
🔹مردم میفهمند که اینگونه اظهارنظرها در دو سال پایانی دولت در حقیقت به قصد توجیه بر زمین ماندن وعدههایی است که به وسیله آنها رأی گرفته شده است.
🔹چگونه رئیسجمهور آن دو نوبتی که کاندیدای ریاست جمهوری شد، با اتکا به اختیارات مصرح در قانون اساسی وعدههای فراوان داد؟ آیا آن روز نمیدانست که اختیاراتش چه حوزههایی را شامل میشود؟
fna.ir/d9nv73
@Farsna
👆بیش از یک قرن پیش، جلوتر از زمان خویش
🔴 ...مراقب باشید که دشمن اجنبی، نسخه جدید اندلس(اسپانیا) را برای شما نپیچد/ #مرجع_شهید علامه شیخ فضل الله نوری اعلی الله مقامه، زعیم نهضت اسلام خواهی و ضد استکباری مشروطه مشروعه که توسط عوامل انگلیس به شهادت رسید/صحیفه نورالکلام، قصار، ش،۳
🔴 دلیل انحطاط مسلمین در اندلس(اسپانیا)، رواج دادن فساد و فحشاء و مشروب خواری در میان مردم و دولتمردان نالایق، از سوی حاکمان به ظاهر مسیحی بود، آنها توانستند اندلس اسلامی را با آن همه پیشرفت و فرهنگ غنی، با این شیوه! به راحتی و در طی یک جنگ کوتاه، از چنگ مسلمانان غفلت زده، ضعیف شده و مبتلا به فساد و گناه درآورند، فجایع بسیار انجام دهند و آثار غنی اسلامی را نابود و یا به نام خود رقم زنند.پایان حکومت مسلمانان بر اندلس همراه با تشکیل دادگاههای تفتیش عقاید به منظور مسیحی کردن مسلمانان و اخراج مسلمانان اندلس به شمال آفریقا بود که با مقاومت ناکام مسلمانان همراه بود...