eitaa logo
𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیل‌سیاسی
6.3هزار دنبال‌کننده
56.8هزار عکس
63.4هزار ویدیو
701 فایل
کانال رسانه تحلیلی سیاسی با حضور بیش از 5000 استاد حوزه و دانشگاه ♨️ تحلیل سیاسی https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e ارتباط با ما: @ansar_mgh @aboozar58 @zareir @aliakbari20 کانال‌ سخنرانی سیاسی @PS1400
مشاهده در ایتا
دانلود
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یاغیرت‌الله روح الله رستمی با مهار وزنه ۲۴۲ کیلوگرمی رکورد جهان و پارالمپیک را شکست. ـــــــــــــــــــــــ ✍کانال تحلیل سیاسی https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
هدایت شده از خاکریزجهادتبیین
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺صمیمیت و خودمانی شدن دو نامحرم امام خامنه‌ای: «بنده آدم خشکه‌مقدسی نیستم؛ ولی اختلاط زن و مرد، دل‌ها را خراب می‌کند» «قلبُ المؤمنِ عَرشُ الرّحمن»: دل مؤمن عرش خدا است. ستون‌های این عرش الهی، با صمیمیت و خودمانی شدن زن و مرد نامحرم، فرو می‌ریزد؛ به سخن رهبرمان: «دل‌ها را ویران می‌کند»! ✍🏼نوشته همسو سخن رهبرمان: طلاق، عاقبت مخلوط شدن زن و مرد نامحرم
سخنگوی سیاست خارجی اتحادیه اروپا:مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با طرف‌های برجامی برای باز نگه داشتن کانال‌های ارتباطی و امکان ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم‌ها در تماس است.
سرگزی، رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس:امروز شاهدیم بانک‌ها به بهانه نبود منابع مالی، از پرداخت وام به خصوص وام‌های قرض‌الحسنه از قبیل وام ازدواج، وام فرزندآوری و… به مردم امتناع می‌کنند، حال سوال این است که اگر این بانک‌ها منابع مالی ندارند، چگونه وام‌های کلانی را به برخی از کارکنان خودشان پرداخت می‌کنند؛ این کار مصداق بارز تعارض منافع است.
زهرا کاویانی،‌ عضو هیئت علمی مرکز پژوهش‌های مجلس: بر اساس آخرین محاسبات انجام شده عدد برآوردی خط فقر یک خانوار 3 نفره در شهر تهران در سال 1403 حدود 20 میلیون تومان است.
میرسلیم: FATF جنبه اعتقادی دارد نه سیاسی،اول باید تحریم ها برداشته شود، سپس مذاکره شود.
🔘فرمانده کل سپاه پاسداران: اسرائیلی‌ها طعم تلخ انتقام از شرارت‌هایشان را خواهند گرفت، کی، کجا و چگونه؟ حتماً متفاوت عمل خواهد شد و این معما زمانی برای همه حل می‌شود.
رسانه‌های ضد انقلاب که به‌تازگی چندین‌بار در ارتباط با فوت افراد بازداشتی در زندان دروغ‌هایی منتشر کرده بودند در تازه‌ترین مورد مدعی شده‌اند فردی به نام علیرضا گلی‌پور در زندان اوین فوت کرده است.این ادعا در حالی مطرح شده که پیگیری‌های نشان می‌دهد علیرضا گلی‌پور ۲۵ دی سال ۱۳۹۲ به زندان اوین منتقل شد و ۱۸ دی ۱۴۰۰ از زندان آزاد شده است.گلی‌پور که اخیرا فوت کرده حدود ۳ سال پیش از آزاد شده بود و مرگ او هیچ ارتباطی با زندان ندارد.
شورای امنیت اقلیم کردستان عراق: «بهزاد خسروی» عضو حزب دموکرات کردستان، توسط اتحادیه میهنی تحویل جمهوری اسلامی ایران داده شد و هیچ اطلاعی در مورد این اقدام ندارد.
یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با مایکل کوریلا رئیس ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در تل آویو دیدار و گفت وگو کرد.
خبرگزاری رسمی سوریه: پدافند هوایی سوریه اهداف متخاصم را در چند نقطۀ مرکزی کشور رهگیری کرد. به مناطق مرکزی سوریه ۱۵ حملۀ هوایی شده است.
پایگاه آکسیوس: مشاوران بایدن معتقدند پیشنهاد جدید آتش‌بس غزه بی‌نتیجه خواهد بود.