فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️اختصاصی
💠به خاطر فراهم نبودن شرایط برگزاری جلسات تحلیل سیاسی سعی کرده ایم در این فایل تصویری به جریان شناسی انتخابات ۱۴۰۰ بپردازیم.
💠 این فایل تصویری بخش اول تحلیل انتخابات ۱۴۰۰ و ویژه جریان اصلاحات می باشد. با پیشنهادات و انتقادات خود ما را در بهتر شدن محتوا کمک نمایید
🆔 @tahlilrahbordi
♨️ *فایل صوتی ظریف از منظر خرداد۱۴۰۰؛*
⁉️ آیا دعوا سر لحاف انتخابات است؟
📝 یعقوب ربیعی
🔰 قبلاً نوشتم که اکثریت اصلاح طلبان به دو قسمت تقسیم شده اند:
1️⃣ _ اصلاح طلبانی که قائل به مشارکت در انتخابات با کاندیداهای حداکثری یعنی اصلاح طلب صد در صدی هستند. محوریت این جریان با مشارکتی ها و مجاهدینی ها است.
2️⃣ _ گروه دوم اصلاح طلبانی که قائل به مشارکت در انتخابات با رویکرد پراگماتیستی یا عملگرایانه هستند. محوریت این جریان با دو حزب کارگزاران و اعتدال و توسعه است.
💢 دومین گروه معتقد است که مانند سال ۹۲ می توان با کاندیدای غیراصلاح طلب مانند لاریجانی هم در این انتخابات مشارکت کرد و پیروز شد. برخی سران ارشد دولت نیز به چنین رویکردی اعتقاد دارند.
✅ هرچند فکت ها و خبرهایی دال بر تایید صددرصدی این نظریه وجود ندارد ولی می توان احتمال داد که منتشر کردن فایل صوتی ظریف کودتای گروه دوم علیه گروه اول باشد.
👌 این نکته را در نظر داشته باشید که دو مسئول مصاحبه کننده یعنی سعید لیلاز و حسام الدین آشنا یکی از حزب کارگزاران است و دیگری از حزب اعتدال و توسعه. شاید بخشی از دعوا سر لحاف انتخابات باشد.
http://Eitaa.com/tahlilrahbordi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️نظر سردار شهید سلیمانی در مورد افرادی که دوقطبی سیاسی در جامعه درست می کنند...
@tahlilrahbordi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶دکتر پرویز امینی: دیپلماسی به خودی خود کارکردی ندارد...قطعنامه ۵۹۸ محصول پیروزی دیپلماتیک ما نبود، بلکه محصول پیروزی ما در فاو و ... بود. .. حتی اجرای مفاد این قطعنامه ماحصل مذاکره نبود... آنجا خود آقای ظریف نیز جزء تیم مذاکره کنندگان بود... سردار سلیمانی هم تنها در میدان نبود... او در دیپلماسی بسیار قوی بود...
@tahlilrahbordi
تحلیل راهبردی
♨️ *فایل صوتی ظریف از منظر خرداد۱۴۰۰؛* ⁉️ آیا دعوا سر لحاف انتخابات است؟ 📝 یعقوب ربیعی 🔰 قبلاً نوشت
🔻پست دکتر محمد سهیمی استاد دانشگاه در آمریکا در مورد عامل نشت صوت مصاحبه ظریف
✅ توضیح: آوردن این مطلب به معنای تایید کامل این خبر نیست ولی دقیقاً همان نکته تحلیلی ای است که خدمتتان عارض شدیم. اگر این تحلیل درست باشد باید دعوای کارگزاران و اعتدال و توسعه با مجاهدین و مشارکت را جدی گرفت.
🆔 @tahlilrahbordi
🔰تاملی بر بلوک بندی گفتمانی ۱۴۰۰،
⁉️ کدام گفتمان پیروز انتخابات است؟
📝 یعقوب ربیعی
🔰 قبلاً نوشتم که پنج گفتمان یا مولفه گفتمانی (عدالت، کارآمدی، جوانگرایی، آزادی های اجتماعی و روابط بین الملل) در این انتخابات موثر می باشد و هر کاندیدا باید در این پنج حوزه برنامه و راهکار داشته باشد.
⁉️ با توجه به شرایط موجود به نظر می رسد که اگر بخواهیم یک اولویت بندی بین این ۵ مولفه گفتمانی یا گفتمان داشته باشیم به نظر می رسد که اولویت با عدالت و روابط بین الملل باشد.
هرچند کاندیداها در شرایط فعلی مشخص نیستند و مشت جریانها و جناح های سیاسی نیز باز نشده است، اما می توان احتمال داد که در این انتخابات شاهد بلوک بندی عدالت در مقابل روابط بین الملل باشیم، بلوک عدالت متعلق به جریان اصولگرایی موسوم به انقلابیون و بلوک روابط بین الملل متعلق به جریان اصلاحات.
💠 البته در کنار این دو بلوک بندی، اصولگرایان - با توجه به موضع انتقادی نسبت به وضعیت دولت مستقر- از کارآمدی و مانور در این حوزه بهره خواهند برد و اصلاح طلبان از آزادی های اجتماعی. جوانگرایی هم چاشنی شعار و ترفندهای انتخاباتی هر دو خواهد شد.
🔰 اینکه کدام بلوک جذابیت بیشتر دارد بستگی به قدرت روایت جریانها از وضعیت موجود و راهکارها و شعارهای آنها دارد. در این باره صحبت خواهیم کرد.
http://Eitaa.com/tahlilrahbordi
هدایت شده از صفیر
ضرورت تعیین سقف زمانی برای مذاکرات‼️
✍ احمد بنافی
🔹رافائل گروسی مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در مصاحبه روز پنجشنبه خود با بلومبرگ گفت که نگران است ایران اطلاعات ضبط شده را در صورت عدم توافق به موقع پاک کند و افزود امیدوار است این اتفاق نیفتد. وی همچنین گفت که اگر طرفها موعد نظارت را از دست بدهند و گفتگو به نتیجه نرسد، به منظور تلاش برای دست یافتن به مصالحهای دیگر به تهران باز خواهد گشت. در این خصوص بخوانید:
1⃣مطابق ماده شش قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها مصوب مجلس شورای اسلامی، ایران از پنجم اسفند ماه سال گذشته اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی که بخشی از تعهدات برجامی بود را متوقف و پذیرش نظارت را در حد پادمانی اعلام کرد. بر اساس توافق صورت گرفته بین ایران و آژانس، دسترسی بازرسان به مستندات دوربینهای نصب شده در تأسیسات هستهای صرفاً مشروط به انجام تعهدات برجامی غرب گردیده و در غیر این صورت جمهوری اسلامی پس از ۳ ماه تصاویر ضبط شده را امحا و دوربینها را جمع خواهد کرد.
2⃣ (پنجم خرداد ماه) تاریخ انقضای توافق میتواند زمان اعلامی جمهوری اسلامی برای پایان مذاکرات ایران با ۴+۱ باشد؛ چراکه روند مذاکرات نشان میدهد که طرف مقابل میخواهد با پیچیده نبودن فرایند مذاکرات از طریق موضوع تحریمها و مدت زمان راستی آزمایی ، تیم مذاکره کننده ایران را در مقابل یک کلاف سردرگم و پیچیده قرار داده و مذاکرات را به فرسایش بکشاند.
3⃣ این مدل بازی همواره یکی از تاکتیکهای غربیها در مذاکرات است، تا با خرید زمان و فرسایشی کردن مذاکرات، مذاکره کنندگان و در کنار آنها افکار عمومی را خسته نموده و امتیاز بیشتری بگیرند.
4⃣ برای رهایی از این وضعیت و بر هم زدن بازی طرف مقابل، وزارت خارجه میتواند سقف زمانی برای مذاکرات اعلام نماید. ضربالاجل زمانی میتواند پنجم خرداد ماه، بعنوان نقطه زمانی پایان بازی باشد، اینجاست که اراده آنان برای رسیدن به یک توافق واقعی و در عین حال مطلوب بر مبنای پیشرفت مذاکرات، نمایان میگردد.
🔚تعیین سقف زمانی برای گفتگو و عدم تمدید توافق میان ایران و آژانس در کنار اقدامات گذشته ایران مانند افزایش سطح غنیسازی و کاهش تعهدات برجامی، روند مذاکرات را حقیقی و رسیدن به یک توافق مطلوب را امکانپذیر خواهد کرد. در این میان توافقی برای ما مطلوب است که جمهوری اسلامی از مزایای آن به صورت عملی و نه صرفاً کاغذی منتفع شود. به عبارتی هیچ اقدامی اعم از تحریم، ترغیب، تهدید و تطمیع نباید مانع از انتفاع جمهوری اسلامی از برجام در آینده گردد. شرط دستیابی به آن هم در این است که اولاً اجازه ندهیم آمریکا بخشی از تحریمهای خود را به بهانه واهی حفظ نموده و با نگه داشتن معماری و زیرساختهای تحریمها، در فردای توافق تحریمهای ملغی شده را مجدداً برگرداند و ثانیاً مذاکره کنندگان نباید در معمای پیچیده تحریمهای تو در توی آمریکا با مذاکرات پی در پی، چانهزنی را به فرسایش بکشانند؛ تعیین سقف زمانی این معادله را به نفع جمهوری اسلامی تغییر خواهد داد.
🆔 @safir61
🆔 @tahlilrahbordi
🔰مغلطه اصلاحطلبی...
🔶سیاستگذار رهبری است، اما:
1⃣_ دولت مجری سیاست های خود بود. برای مثال چند بند از نامه مشروط رهبری( در مورد برجام) را اجرا کردند؟ خود دولتی ها (بخصوص ظریف) اعتراف دارند که ازخطوط قرمز رهبری عبور کرده اند! نتیجه اش هم شد خسارت محض...
2⃣_چرا مجری عزل نشد؟ چون اولا مجری را مردم انتخاب می کنند و برای عزل آن سازوکار و مصلحت های خاص خودش وجود دارد و دوما تمام این سالها مجلس وکیل الدوله بود. جز چند ماه اخیر که آنهم مجلس با قانون راهبردی لغو تحریم ها در حال کنترل دولت است.
3⃣_ گفته های ظریف را تحریف نکنید! حرف ظریف این بود که سیاستگذار وزارت خارجه است و میدان نیز باید در خدمت او باشد!!
4⃣_ ورود رهبری و عذر خواهی ظریف، دوقطبی مذاکره _ مقاومت را تا اینجا به نفع جریان انقلاب پیش برده است. پس تلاش بیهوده برای خاموش کردن نور خورشیدِ مقاومت، نکنید... که ( والله یتم نوره ولو کره المشرکون).
✍محمدی
@tahlilrahbordi
🔰به نام سهامدارِ خُرد ولی به کام حقوقی ها
🔶مصوبات فوق در بازگشت اعتماد به بورس خوب است، اما سود و نفع آن در نهایت به جیب همان حقوقی هایی می رود که مقصر اصلی وضعیت فعلی بازار سرمایه هستند...
🔸اکثر حقوقی ها در بالاترین قیمت ها سهام را فروختند و بعد از خالی کردن جیب سهامداران، حاضر به حمایت از بازار در این روز ها نشدند. تا اینکه به اسم حمایت از بازار، مصوباتی از دولت گرفتند که خلاصه آن خرج کردم از صندوق توسعه و عدم پرداخت مالیات است. یعنی جیب سهامداران را خالی کردند و حالا برای حمایت از بازار، از جیب مردم ( مالیات و صندوق توسعه) خرج کنند و بانک ها را بیشتر به بنگاه داری ترغیب کنند!!!
🔸جالب اینکه بند اخر هم به اسم سهام دار خُرد آورده اند تا مثلا موضوع را به نفع مردم تمام کنند. خجالت آور اینکه برای همین بند هم شرط گذاشته اند که سهام خود را نفروخته باشد. خوب بود سازمان بورس آماری منتشر کند تا ببینیم چند درصد سهامداران etfپالایش، تاکنون سهام پالایش خود را نفروخته اند. شاید کمتر از ۲ درصد.
🔸آیا بهتر نبود که بندی هم قرار می دادند که حقوقی ها بیشتر مجبور به استفاده از منابع خود برای حمایت از بازار می شدند یا حقوقی های متخلف مجازات می شدند.
✍ علی محمدی
@tahlilrahbordi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اینکه رهبر انقلاب فرمودند وزارت خارجه تصمیمگیر نیست و فقط مجری سیاستهاست یعنی مسئول تصویب برجام هم رهبریست؟
🔸پاسخ را از زبان رهبر انقلاب بشنوید...
@tahlilrahbordi
🔰در امریکا یا هر کشور دیگر، رییس دولت با یک توئیت می تواند کل بازارهای مالی و اقتصاد را مثبت یا منفی کند. اما چرا در ایران مسئولین سه قوه، جلسه برای بورس می گیرند ولی اتفاقی نمی افتد؟ فارغ از مشکلات ساختاری و سیستمی در اقتصاد ایران، دو دلیل اصلی دارد:
1⃣_سرمایه گذاران به گفته مسئولین اعتماد ندارد. چون مسئولین سابقه خود را در گذشته خراب کرده اند.
2⃣_رییس دولت، اقتصاد را به شدت به انتظارات سیاسی شرطی کرده است.
✍علی محمدی
@tahlilrahbordi
♦️ توافق وین، در دسترس یا دور از دسترس؟
🔹 این روزها خبرهای مختلفی مبنی بر اینکه ایران و آمریکا در آستانه توافق هستند، به گوش میرسد. با این حال، طرفین مذاکرات سعی میکنند با احتیاط نسبت به تأیید این گمانهزنیها اقدام کنند. و بعضاً خلاف آن، از راهی طولانی برای رسیدن به توافق سخن میگویند.
🔸 مذاکرات در دو محور موازی به پیش میرود. اول اینکه ایالات متحده کدامین تحریمها را بر خلاف تعهداتش در برجام قلمداد کرده و رفع نماید. و دوم اینکه ایران چگونه گامهای کاهش تعهدات را بازگردانده و به طور کامل به برجام متعهد شود.
🔸 مهمترین مسأله در محور اول، آن است که ایران بر لغو کلیه تحریمهای پس از برجام تأکید دارد، حال آنکه آمریکا صرفاً تحریمهای متن برجام و برخی تحریمهای دوره ترامپ را مد نظر دارد. و دیگر اینکه لزوماً آنها را لغو نمیکند، بلکه بعضاً به تعلیق آنها اشاره میکند.
🔸 در خصوص مسأله دوم، این نکته مهم وجود دارد که ایران عمل به تعهداتش را به راستیآزمایی لغو تحریمها موکول کرده، حال آنکه طرف مقابل از اجرای همزمان سخن میگوید. این در حالی است که ارزیابی تأثیر رفع برخی تحریمها مانند بازگشت ارز حاصل از فروش نفت، به بیش از یک الی دو ماه زمان نیاز دارد.
🔸 آنچه طبق گمانهزنیها اکنون تا حدی به پیش رفته، توافقهای اولیه بر روی فهرستی از افراد و نهادهایی است که از تحریمهای آمریکا خارج خواهند شد. در عین حال که همچنان اختلافنظرهای اساسی در خصوص تعلیق یا لغو تحریمها، اهمیت تحریمهای غیرهستهای و همچنین زمانبندی بازگشت طرفین به تعهداتشان، پابرجاست.
✅ بر همین اساس نکات فنی مانند راستیآزمایی و چگونگی بازگشت در کنار اراده آمریکا برای گروگانگیری برخی تحریمها جهت وادارسازی ایران به مذاکره در دیگر موضوعات، میتواند در هر نقطهای، این گفتگوها را متوقف سازد.
▫️ @Tabyincenter
http://Eitaa.com/tahlilrahbordi
⁉️ سناریوی دولتی ها در این هفته چیست؟
📝 یعقوب ربیعی
💠 در این روزها همه منتظرند که بشنوند در وین چه اتفاقاتی افتاده، می افتد و خواهد افتاد؟ آنچه می نویسم تحلیلی است که براساس خبرهای رسانه ای به آن رسیده ام البته نه غیب می دانم و نه آینده گو هستم لذا مخاطبان می توانند در تکمیل آن کمک کنند. اینکه سناریوی دولتی ها در این چند روز چیست دو فرض متصور است:
1️⃣ _ *سناریوی اول:* تعجیل در امضای یک توافق با عنوان احیای برجام و راه اندازی جشن و پروپاگاندای رسانهای جریان غرب گرا برای تاثیر بر انتخابات.
2️⃣ _ *سناریوی دوم:* با توجه به اتمام وقت توافق با آژانس در سوم خرداد، دولتی ها اگر نتوانند به نتیجه برسند بر روی نظام فشار خواهند آورد تا توافق با آژانس تمدید شود و با ماندن بازرس های آژانس در کشور مذاکرات مجدداً پیگیری شود. دیدار گروسی با عراقچی احتمالاً در این راستا بود.
💠 ویژگی مشترک هر دو سناریو تقلای دولتی ها برای یک توافق تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری است تا بر انتخابات تاثیر بگذارند. اما وظیفه مجلس انقلابی و جریان انقلاب چیست درباره آن سخن خواهیم گفت.
🙏 لطفاً نظراتتان را با ما درمیان بگذارید.
Eitaa.com/tahlilrahbordi
🔰راه کار واقعی تقویت ریال
🔶یک نکته ای را در خصوص گفته های رئیس بانک مرکزی عرض کنم.
در اقتصاد سیاسی، برای نرخ دلار سه حالت متصور هستیم: نرخ واقعی،نرخ تعادلی و نرخ انتظاری( انتظارات سیاسی_اقتصادی).
سطح مقطعِ زمانیِ نرخ انتظاری کوتاه است و عموما از سه ماه تجاوز نمی کند. یعنی دولت بیشتر از سه ماه نمی تواند ارزش دلار را مثلا در نرخ ۱۷۰۰۰قرار دهد. بعد از آن، ارز میل به تعادل و سپس، میل به واقعی شدن پیدا می کند.
🔺نکته مهم این جاست که ایجاد انتظارات سیاسی، برای کاهش نرخ دلار مثل فشردن یک فنر هست. بالاخره یک جایی این فنر آزاد می شود و موج تورمی شدید ایجاد می کند. چون انتظارات سیاسی_اقتصادی همیشگی نیستند و مقطعی اند. دولت نیز به خاطر منابع محدود نمی تواند با تزریق مداوم ارز، نرخ را کنترل کند. ضمن اینکه به گفته بانک مرکزی، دولت بخش قابل توجهی از منابع ارزی بلوکه شده در خارج را پیش خور کرده است.
🔸 باید توجه داشت که راه حل تقویت پول ملی(ریال)، کاهش نرخ دلار از طریق انتظارات سیاسی یا دخالت های دستوری نیست، بلکه باید نرخ واقعی و یا حداقل، نرخ تعادلی را کاهش داد. این مهم نیز از طریق افزایش تولید ملی امکان پذیر است.
✍علی محمدی
@tahlilrahbordi
🔰 *شبهه انتخاباتی*
⁉ آیا اعلام شرایط رجل سیاسی توسط شورای نگهبان قانونگذاری محسوب می شود؟ با توجه به عدم شانیت قانون گذاری توسط شورای نگهبان آیا چنین اقدامی خلاف قانون نیست؟
📝 یعقوب ربیعی
💠 اگر انتخاباتهای دفعات قبل را مرور کنیم یک بی نظمی و ولنگاری در ثبت نام ها وجود داشت، که از کودک شیرخواره تا پیرمرد ۹۰ ساله و در هر سطح سواد و مدیریتی در انتخابات ثبت نام میکردند. رد صلاحیت بیش از ۹۰ درصدی این کاندیداها موجب بی اعتباری در فضای بین الملل و پروپاگاندای رسانهای ضد انقلاب میشد.
💠 برای قاعده مند کردن انتخابات، در سال ۹۵ سیاست های کلی انتخابات توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ گردید. در بند ۵ از قسمت ۱۰ سیاستهای کلی تاکید شده است که تعریف و اعلام معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری به عهده شورای نگهبان میباشد.
🔰 بر اساس وظیفهای که در سیاستهای کلی بر عهده شورای نگهبان گذاشته شده است شورای نگهبان موظف به مشخص کردن قواعد و معیارهای رجل سیاسی برای کاندیداها می باشد. بر این اساس شورای نگهبان اقدام به قانون گذاری نکرده است بلکه صرفاً برای وظیفهای که بر عهده او گذاشته شده است اصول و ضوابطی را مشخص کرده است.
💠 حرکت شورای نگهبان حرکت کاملاً صحیح بوده است که مانع از لجام گسیختگی و ولنگاری در ثبت نام ها می شود. هر چند بخشی از دلسوزان و منتقدان قابل احترام در این زمینه اظهار نظر کردند ولی به نظر میرسد که بخشی از واکنش ها سیاسی و با اهداف انتخاباتی بود.
💠 البته معتقدیم که لازم است که برای رفع مشکلات موجود در انتخابات ها، یک قانون منسجم، منظم و دقیق نوشته شود. قانون انتخابات مصوبه مجلس فعلی و سیاست های کلی انتخابات سال ۹۵ می تواند آغاز این راه باشد.
Eitaa.com/tahlilrahbordi
🔰 *در جنگ اعراب با اسرائیل در سال ۱۹۶۷، در عرض شش روز ۴۵۰هواپیمای اعراب منهدم، ۱۸ فردوگاهشان غیرفعال و مساحت غصب شده صهیونیست ها ۳ برابر شد.*
✅ *اقتدار امروز مقاومت حاصل خون دل خوردن #مردان_میدان است.*
#طهرانی_مقدم
#سلیمانی
https://twitter.com/MotlaqRabiei/status/1392217590534074369?s=19
🆔 @tahlilrhbordi
🔶فاین تذهبون ، اقای روحانی
1⃣_ رییس جمهور روحانی در ۱۸ اردیبهشت ۹۶: در طول 38 سال فقط اعدام و زندان بلد بودند و زبانها را بریده و لبها را دوختهاند.
2⃣_ رییس جمهور روحانی ۲۲ اردیبهشت۱۴۰۰: مگر یک انتخابات و بالا پایین قدرت چقدر میارزد که بهخاطر آن آدم بخواهد دروغ بگوید و تهمت بزند.
🔶..یسْتَخْفُونَ مِنَ النَّاسِ وَلاَ یسْتَخْفُونَ مِنَ اللّهِ...
اقای روحانی آخرت را برای خودتان نگه دارید... این نظام با خون شهدایی بزرگ، به اینجا رسیده است.
✍ علی محمدی
@tahlilrahbordi
🔰مصلحت یا عدم مصلحت یک حضور...
✍ علی محمدی
🔶 بخشی از جریان انقلاب که نگران روند مبارزه با فساد در کشور هستند، نسبت به جدا شدن جناب رئیسی از ق .ق و اعلام نامزدی ایشان برای ریاست جمهوری ملاحظاتی داشته و بر اساس همین ملاحظات، مخالف کاندید شدن ایشان هستند. اما در نقطه مقابل عده ای نیز، مصلحت را بر حضور ایشان می دانند و استدلال های زیر را می آورند:
1⃣ حضور دو ساله ی جناب رئیسی بر ق.ق، باعث شده تا قطار قوه قضاییه بر روی ریل قرار گیرد. در نبود ایشان نیز ، افراد باسابقه ای در این قوه هستند که بر حرکت این قطار، استمرار ببخشند.
2⃣پیش گیری از فساد مهمتر از مبارزه با آن است. خیلی از فسادها ریشه در قوه مجریه دارد. قرار گرفتن فردی مثل رئیسی در راس قوه مجریه، که به قوانین کشور و پیشگیری قضاییه آگاهی دارد، می تواند روند فساد را سریع تر کاهش دهد. بنابراین رسالت رییسی در قوه مجریه بهتر ادامه دارد.
3⃣فقط با وجود رئیسی امکان ائتلاف در جریان فراهم است. و در نبود او ، تشتت جریان متصور است که این امر می تواند منجر به شکست جریان انقلاب گردد.
4⃣وضعیت اقتصادی کشور به گونه نیست که تاب و تحمل ادامه "حاکمیت تفکر لیبرالیسم بر دولت" را داشته باشد. در واقع جای ریسک برای جریان انقلاب وجود ندارد. بنابراین جریان انقلاب باید با تمام توان در میدان حاضر شود.
@tahlilrahbordi
🔰 این پدیده ها اتفاقی نیست؟
📝 یعقوب ربیعی
🔰سه التهاب در یک هفته گذشته در منطقه رخ داده است:
1️⃣ _ تحولات فلسطین و درگیری مقاومت و رژیم صهیونیستی.
2️⃣ _ ترور ایهاب الوزنی و حمله به کنسولگری ایران در کربلا.
3️⃣_ خروج سربازان آمریکایی از افغانستان و حادثه تروریستی دهشتناک این کشور.
✅ بیاد بیاوریم که سیاست اوباما در منطقه *مدیریت آشوب* یا اصل *ایجاد نظم در بی نظمی* براساس نظریه برنارد لوییس بود. آنها بر این اساس داعش را در منطقه ایجاد کردند. ظاهراً برنامه آقای بایدن در منطقه هم بر اساس همان سیاست است.
🔜 به نظر میرسد که روزهای سختی در منطقه در پیش است.
Eitaa.com/tahlilrahbordi
🔰 تکنیک ترساندن رقیب از تکنیک های کارآمد جنگ روانی است. عدم امید به آینده، تضعیف روحیه و سستکردن اراده ها از خصوصیات این تکنیک است.
✅ فلسطینی هادر تحولات اخیر تاکتیک جدیدی را در پیش گرفته اند و آن اعلام زمان حمله به رژیم صهیونیستی به صورت گسترده است؛ کاری که روح و روان شهرکنشینان و رژیم غاصب صهیونیستی را به نابودی کشانده است.
🆔 @tahlilrahbordi
اوضاع در سرزمینهای اشغالی به هیچ عنوان به نفع صهیونیستها نیست. تقریبا برد موشکهای مقاومت تا ۵۰ کیلومتری بعد از تلاویو هم رسیده است. حتی گزارش شده که چند موشک به محدوده نیروگاه دیمونا هم اصابت کرده است. تقریبا تمام شهرهای مهم رژیم زیر آتش مقاومت قرار دارد، مضاف بر اینکه چالش دیگری هم گریبان صهیونیستها را گرفته و آنهم این است که جنگ در شهرها و خیابانها آغاز شده است. مقامات رژیم اعتراف میکنند که غافلگیر شدهاند و آنچه را که میبینند باور نمیکنند.
رئیس رژیم صهیونیستی با اشاره به درگیریهای داخلی در ارضی اشغالی فلسطین گفته است، به همه التماس میکنم، تمام تلاش خود را کنند تا از وقوع این اتفاق وحشتناک که مقابل چشمان ما در حال رخ دادن است، جلوگیری کنند.
درگیریها میان فلسطینیان و شهرک نشینان صهیونیستی به شدت در حال افزایش است و شهرهای این رژیم در حال تبدیل شدن به عرصه یک جنگ داخلی میباشد. اکنون صهیونیستها در چند جبهه درگیر شدهاند، از جمله جنگ با فلسطینیان در غزه، جنگ داخلی و فشارهای خارجی. در حال حاضر شرایط به شکلی است که این بحران خودساخته برای آنان، به طور فزایندهای در حال تشدید شدن است. مقامات رژیم سعی میکنند وانمود نمایند اوضاع را در کنترل دارند و میتوانند به چالشهای کنونی پاسخ دهند. اما وضع غیر از این است، به ازای هر موشکی که قرار است رهگیری کنند باید هزار برابر آن هزینه کنند. این شرایط هزینهها را برای آنان به شدت بالا برده است. در کنار آن اوضاع در فضای بینالمللی و افکار عمومی نیز برایشان دست کمی از موشکهای مقاومت ندارد.
✍احمد بنافی
🆔 @safir_61
🆔 @tahlilrahbordi
♨️ ظاهراً آقای لاریجانی و جهانگیری عزمشان را برای آمدن جزم کرده اند. پس دوقطبی انتخابات حتمی است. اما نه دوقطبی جنگ و صلح یا معیشت و مذاکره.
♨️ اگر خبر درست باشد، آمدن لاریجانی و جهانگیری را باید آغاز دوقطبی مسببان وضع موجود و مخالفان وضع موجود دانست.
🔜در این باره خواهیم نوشت.
🆔 @tahlilrahbordi
⁉️ چرا تاج زاده ها می آیند؟
📝 یعقوب ربیعی
🔰 یکی از آثار دولت روحانی قهر کردن جریان رادیکال اصلاحات با صندوقهای رای است. این گروه می دانند که پدر خوانده ها با کلمه تَکرار آن ها را به پای صندوق آوردند و امروز پا پس کشیده اند.
🔰 امروز نه خاتمی، نه روحانی، نه جهانگیری و یا هر سیاستمدار رسمی یا نیمه رسمی ای نمی تواند این گروه را با صندوق های رای آشتی دهد.
🔰 وظیفه تاج زاده ها، صادقی ها، مطهری ها و .... آشتی دادن متمردین یا رادیکال های اصلاحات با صندوق انتخابات در روزهای پایانی است.
👌 ژست رادیکال تاج زاده ها مکمل تَکرار خاتمی هاست.
http://Eitaa.com/tahlilrahbordi
❌ ۴ نکته و چند سئوال از لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰
📝 یعقوب ربیعی
1️⃣ _ اولین اصل انتخابات این است که کاندیدا باید خودش را مخالف وضع موجود و تغییر دهنده شرایط معرفی کند. سوالی که پدید می آید این است که آیا علی لاریجانی با ۱۲ سال ریاست مجلس و کسی که شریک دولت روحانی در اذهان محسوب می شود می تواند مخالف وضع موجود باشد؟ به نظر می رسد که علی لاریجانی بیشتر از تغییر دهنده وضع موجود، خودش یکی از مسببان وضع موجود باشد.
2️⃣ _ دومین اصل این است که لاریجانی باید بتوانند جبهه اصلاحات را به حرکت وادارد. آیا جریانی که بخاطر نمایش کنفرانس برلین، نمایش تحصن مجلس ششم و.... در دوره ریاست لاریجانی بر صدا و سیما، از او کینه دیرینه دارند حاضر می شوند برای لاریجانی از جان و دل هزینه کنند؟ آیا فردی مانند عارف بخاطر کدورت های مجلس قبل حاضر است توانش را خرج لاریجانی کند؟
3️⃣ _ مدل دولت رحم اجارهای برای اصلاح طلبان خوش یمن نبود آیا آنها دوباره حاضر به ریسک و هزینه برای چنین مدلی هستند؟
4️⃣ _ همانطور که گفتم رای های رادیکال و خاموش اصلاحات تمایلی برای آمدن به پای صندوق های رای ندارند. آیا لاریجانی وجهه کاریزمایی برای ترغیب این قشر به پای صندوق های رای دارد؟ یا اصلا می تواند گفتمانی رادیکال را برای بسیج آرای خاکستری و سیاه رهبری بکند؟
🔰 علی لاریجانی را با سیاست و سیاست مداری می شناسند. باید دید که چه هزینه-فایده ای باعث شده است که او وارد گود انتخابات شود؟ آیا محاسباتش دقیق از آب در می آید؟
http://Eitaa.com/tahlilrahbordi