هدایت شده از معاونت فرهنگى موسسه آموزشى و پژوهشى امام خمينى ره
1398-10-15-Tahlil-Derakhshani.mp3
5.09M
تحلیل خلاصه وار از:
1. چرایی انجام ترور سپهبد حاج قاسم سلیمانی توسط آمریکایی ها؟
اهداف آمریکایی ها از این ترور و اقدام خطرناک؟
2. پاسخ ایران چگونه و در چه سطحی باید باشد؟
1398/10/15
توسط حجت الاسلام علی درخشانی
@farhangimoasese
هدایت شده از بینش راهبردی
♦ سیلی اول انتقام سخت
1- رهبری عزیز امروز یک نکته بسیار کلیدی فرمودند، اینکه سردار سلیمانی تدبیر و شجاعت را با هم داشتند و این خصیصه یک انقلابی است. لذا دوستان، شجاعت توام با تدبیر را فراموش نکنید. این شاخصه گم شده بسیاری از انقلابیون است.
2- سیلی اول ما زمانی قابل فهم است که بدانیم هیچ کس جرات حمله ی این چنینی و در این سطح آنهم به نماد اقتدار این کشور یعنی پایگاه نظامی آنها را نداشته است.
3- این سیلی یک گام ابتدایی برای شروع انتقام سخت بود، فراموش نکنید که ما در جنگ هیبریدی و ترکیبی با آمریکا هستیم و باید مدبرانه و شجاعانه پیش برویم لذا این سیلی را زدیم تا عکس العمل آمریکایی ها را ببینیم چیست
اگر واکنش نشان می دادند که سیلی های محکم بعدی آماده بود
اگر واکنش نشان نمی دادند که ندادند، هیمنه پوشالی آمریکا می ریخت و این در هویت سازی برای ملت های منطقه بسیار مهم است. اینکه به مانند ملت ایران ترسشان از آمریکا بریزد.
4- حال که آمریکا واکنش نشان نداده است، سناریوی بعدی ما که جنگ نیابتی است آغاز می شود، فراموش نکنید که جنگ مستقیم ایران و آمریکا در عراق به تدریج ملت عراق را علیه ما هم می شوراند، اما اگر خود عراقی ها با آمریکایی ها بجنگد هدف ما بهتر محقق می شود.
حواسمان باشد که سردار سلیمانی عزیز یک شبکه جهانی برای ضربه زدن به آمریکا ایجاد کرده است و این ضربات به گونه ایست که کسی نمی تواند ایران را محکوم کند.
لذا صبر و استقامت یا تدبیر و شجاعت با هم باید پیش برود.
البته من هنوز منتظرم که ترامپ اشتباهی احمقانه تر انجام دهد!
عزیزان فراموش نکنند که انتقام سخت هدفش خروج آمریکا از منطقه است
هدایت شده از A Derakhshani
1398-10-15-Tahlil-Derakhshani.mp3
16.46M
تحلیل خلاصه وار از:
1. چرایی انجام ترور سپهبد حاج قاسم سلیمانی توسط آمریکایی ها؟ اهداف آمریکایی ها از این ترور و اقدام خطرناک؟
2. پاسخ ایران چگونه و در چه سطحی باید باشد؟
1398/10/15
توسط حجت الاسلام علی درخشانی
هدایت شده از معاونت فرهنگى موسسه آموزشى و پژوهشى امام خمينى ره
1398-10-18-Tahlil-DrShojaei.mp3
8.28M
تحليل چرايي حمله آمريكا به شهيد سليماني و آينده منطقه
حجت الاسلام دكتر شجاعي
@farhangimoasese
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیل وضعیت سودان:
در سودان چه میگذرد؟
انقلاب یا کودتا؟
گرایشات عمرالبشیر در سیاست چگونه بود؟
نقش آفرینی عوامل خارجی در چه حد می باشد؟
آیا ایران نقشی فعال دارد یا منفعل است؟
گزارشی مختصر و مفید از آنچه که درباره سودان باید بدانید.
اردیبهشت 98
@tahlilrahbordi_mantaghe
سیلی یا انتقام سخت؟
چیستی انتقام راهبردی و شرایط تحقق آن؟
آیا تقابل نظامی مستقیم ادامه خواهد داشت؟
پاسخ سوالاتی از این قبیل بزودی در کانال قرار میگیرد.
رهبر انقلاب: سیلی دیشب به آنها ( آمریکایی ها ) زده شد اما انتقام مسئله دیگری است.
🔹کارهای نظامی کفایت[انتقام خون حاج قاسم را] نمیکند، حضور آمریکا در منطقه باید تمام شود.
#انتقام_سخت
پروسه انتقام راهبردی
از تصمیم سازی
تا تصمیم گیری نهایی منطقه ای:
🔹سردار حاجی زاده:
– #خطاب به مردم آمریکا: صهیونیست ها از جیب(پول) مردم آمریکا برای پیشبرد اهداف اسرائیل استفاده میکنند. مردم آمریکا از این حملات و این اتفاقات درس بگیرند و به حاکمان خودشان فشار بیاورند تا نیروهای آمریکایی را از این منطقه، کم هزینه و بدون تلفات جمع کنند و خارج کنند.
– به نفع آنهاست که از منطقه خارج شوند، هسته های مقاومت جدیدی در منطقه در حال شکل گیری است و اگر خارج نشوند، در آینده با فضاحت و خسارات بالا مجبور به ترک منطقه خواهند شد.
🔹سردار حاجی زاده:
#خطاب به حاکمان کشورهای عربی منطقه: دیدید این آمریکا بود؛ گفته بودند اگر کسی به پایگاه های آمریکا در این کشورها حمله کند آمریکا وارد میشود و از آنها دفاع میکند و وارد جنگ میشود. آمریکایی ها نه تنها برای شما وارد جنگ نشدند و در آینده نخواهند شد؛ بلکه برای خودشان هم وارد جنگ نشدند. این آمریکاست.
🔹سردار حاجی زاده:
– #خطاب به مردم منطقه: همانطور که مردم و پارلمان عراق به اخراج آمریکایی ها تصمیم گرفتند؛ آنها هم باید تصمیم بگیرند. کویتی ها باید تصمیم بگیرند؛ اماراتی ها باید تصمیم بگیرند؛ قطریها باید تصمیم بگیرند؛ بحرینی ها باید تصمیم بگیرند؛ عمانی ها باید تصمیم بگیرند؛ اردنی ها باید تصمیم بگیرند؛ افغانستانی ها باید تصمیم بگیرند.
تصمیم بگیرید وگرنه گروه ها وهسته های مقاومت این تصمیم را خواهند گرفت و بر شما تحمیل خواهند کرد.
– تصمیم از سوی مقاومت گرفته شده است؛ خون شهید سلیمانی سونامی به راه خواهد انداخت که همه ی اینها را غرق خواهد کرد.
🔹سردار حاجی زاده:
– عملیاتی که انجام دادیم در نوع خود از نظر نظامی عملیات کوچکی نبود؛ اما بله در مقایسه با خون شهدا و خون شهید سلیمانی کوچک است.
خون بهای شهدا بر اساس سخنان رهبری، اخراج آمریکا از منطقه است و این حملات فقط کلید و آغاز این کار است.
این صحبت ها را با دقت بخوانید
تا متوجه پروسه انتقام راهبردی شوید.
انتقام راهبردی پروژه نیست تا در یک مرحله و با زدن یک پایگاه نظامی دشمن تمام شود بلکه پروسه ای است که باید مراحل مختلف خود را به صورت گام به گام طی کند.
زدن پایگاه دشمن گام و سیلی محکمی در جهت شکستن ابهت پوشالی آنها بود تا تصور شکست ناپذیری و ابرقدرتی آنها از اذهان کشورهای منطقه و جهان پاک شود و مقدمه ای باشد برای تصمیم گیری های مهم در این زمینه، و این هدف حاصل شد.
اما تصمیم سازی برای خروج آمریکا از
منطقه یکی از مراحل مهم در این پروسه است که انشاءالله سر فرصت در اینباره بیشتر توضیح خواهم داد.
@tahlilrahbordi_mantaghe
1398-10-18-Tahlil-DrShojaei.mp3
8.28M
تحليل چرايي حمله آمريكا به شهيد سليماني و آينده منطقه
حجت الاسلام دكتر شجاعي
(دکترای روابط بین الملل)
1398/10/18
@tahlilrahbordi_mantaghe
1398.10.18 - حاج آقاراسخي - تحليل سياسي.mp3
4.33M
تحليل وضعیت منطقه و اقدام آمریکا در شهادت حاج قاسم
حجت الاسلام راسخي
1398/10/19
@tahlilrahbordi_mantaghe
هدایت شده از بینش راهبردی
۱. دوستان عزیز، ماجرای سقوط هواپیما درسی شد برای ما حزب اللهی ها مخصوصا آنها که فعالیت رسانه ای می کنند، تا راجع به هر چیزی حتی مسائل فنی که نیاز به بررسی های فنی گسترده دارد اظهار نظر نکنند
متاسفانه برخی از این دوستان به گونه ای اظهار نظر میکردند که انگار خودشان در هواپیما حاضر بوده و با چتر نجات از هواپیما پریدن بیرون!
و همین دوستان چون فکر نمی کردند چنین اتفاقی افتاده باشد حالا خودشان بدتر از ضد انقلاب تبر برداشته و میزنند!
ملاحظه کردید که حقیر یک خط در این باب ننوشتم و تعدادی از دوستان هم که سوال کردند بنده عرض کردم تخصص من نیست و اجازه بدید تا بررسی های کامل انجام شود.
۲. الان هم بهترین کار پذیرش اشتباه و خطای انسانی است.
ما مثل آمریکایی ها به زننده هواییمای مسافربری مدال افتخار نمیدیم و هر کس که باشد تنبیه خواهد شد.
۳. از دوستان خواهش میکنم تحلیلهای صد من یک غاز خود را برای خودشان نگه دارند و دنبال مقصر جلوه دادن این و آن نباشند و اتهام جاسوسی به احدی نزنند و باز نگویند روحانی خودش اینکار را کرده است!
یادمان نرود که بیشتر از هر زمانی به وحدت نیاز داریم.
التماس دعای ویژه🙏🌹
هدایت شده از بینش راهبردی
از ترور شخص حاج قاسم تا ترور شخصیت حاجی زاده
عزیزانم یادمان نرود که اینحادثه بعد از تشییع پیکر مطهر سردار دلها یک امتحان است برای ما تا نشان دهیم چقدر محکم هستیم؟
چقدر حاضر به هزینه کردن هستیم؟
چقدر حاضریم پای حمایت از سردارانمان بایستیم؟
قطعا بدانید حاج قاسم هم در مسیر دفاع از کشور، اشتباهاتی داشت
چون در جنگ این مسائل طبیعی است
مراقب کفتارهایی که میخواهند انتقام تشییع با شکوه سردار سلیمانی را، از سردار حاجی زاده بگیرند، باشیم
خواهش میکنم کمی صبر و تقوا داشته باشید و این و آن را متهم نکنید!
ترور در افکار عمومی کارآمدتر از ترور در انظار عمومی
مشاوران ایرانی و غیر ایرانی کاخ سفید، آنها را به این نتیجه رساندند که ترور سردار سلیمانی و همکارانش همراهی و حمایت مردم را در پی دارد و مردم ایران از این اقدام امریکایی ها حمایت میکنند واین صحبت ها نسیمی شد برای شعله ور شدن آتش ترور فرماندهان سپاه قدس و محور مقاومت؛ اما آنچه در عمل رخ داد این بود که اشتباه محاسباتی دشمن نه تنها همراهی مردم را در پی نداشت بلکه باعث یک دل و یک صدا شدن تمام ملت ایران شد و همگی یک دل و یک صدا یک جمله را بر زبان داشتند "من سردار سلیمانی هستم" و همه یک صدا فریاد "انتقام سخت" را برآوردند.
این امر بر دشمن بسیار گران آمد و سیل جمعیت میلیونی عاشقان حاج قاسم ترس و دلهره بر دلهای آنها انداخت.
اما آنکس که توانست اندکی داغ دل این مردم داغ دیده را تسکین دهد کسی نبود به جز همرزم حاج قاسم سردار حاجی زاده ای که خودش قربانی ترور ناموفق بود؛ مردم هنوز لبخند شادی این انتقام و ضرب شست نشان داده به دشمن بر لبانشان نقش نبسته بود که یک خطای انسانی افسری جزء، کام ملت را تلخ کرد و فرصتی برای دشمان کرکس صفت این مرز و بوم فراهم ساخت تا کار نیمه تمام خود را تمام کنند.
آنها که از شهادت حاج قاسم بسیار ضربه خورده بودند و تحمل یکدلی و یک صدایی 80 میلیون ایرانی را نداشتند دست به ترور سردار حاجی زاده در افکار عمومی زدند چراکه فهمیده بودند تا زمانی که این سرداران محبوب مردم ایران زمین باشند نمی توانند به این مرز و بوم آسیبی برسانند؛ و منطقه را سلاخی کنند.
دوستان عزیز مراقب باشیم با دستان خودمان سردارانمان را ترور نکنیم و اسیر هجمه ی رسانه ای دشمن نشویم شاید فرصتی برای پشیمانی و جبران نباشد.
لذا قبل از آنکه دیر شود از تاریخ درس بگیریم، همان تاریخی که در نماز امیرالمومنین علیه السلام تشکیک کرد و به شوق بهشت در مقابل امام حسین علیه السلام شمشیر زد.
التماس دعا
@tahlilrahbordi_mantaghe
گزارشی از هک شدن سامانه های پدافندی اسرائیل در سال 97: (1)
- برای آشنایی بیشتر با مسائل پدافندی-
صهیونیستها چگونه ادب شدند؟
🔸در روز دوم مرداد 1397 خورشیدی، رسانههای رژیم صهیونیستی اعلام کردند که سامانه فلاخن داوود که خیلی هم روی آن حساب باز کرده بودند و خیلی هم به آن پُز میدادند، در شلیک به اهداف ناشناسی که از سمت سوریه وارد بلندیهای جولان شده، شکست خورده است. آن روز گزارشی به نقل از روزنامه یدیعوت آحرونوت منتشر شد که در آن آمده بود: « تیم تحقیقاتی ارزیاب، متشکل از کارشناسان شرکت رافال (سازنده این سامانه) و نمایندگانی از وزارت جنگ و نیروی هوایی رژیم صهیونیستی گزارش دادند که اولین شلیک رهگیری فلاخن داوود به «دلایل فنی» با شکست مواجه شده است. تیم ارزیاب تاکید کرد که این شکست به خاطر خطای انسانی نبوده و معایب فنی و ساختاری باعث به خطا رفتن آن شده است.» تیم ارزیاب حق داشت، چون هیچ موشکی شلیک نشده بود و اینجا سامانههای جنگ الکترونیک ساخت ایران در یک تست بسیار گرم و دلچسپ سامانههای پدافندی رژیم صهیونیستی را وادار کردند که دو موشک را به اشتباه شلیک کند، اشتباهی که هیچ وقت به آن اعتراف نکردند!
🔸صهیونیستها حاضر بودند به دروغ بگویند که شلیکهای سامانه فلاخن داوود ناموفق بوده، اما حاضر نشدند اعتراف کنند که آن روز حتی یک گلوله کلاش هم به سمت بلندیهای اشغالی جولان شلیک نشده بود، چه برسد به موشک و پرنده و شی ناشناس و آنها در جنگ الکترونیکی که تا آن روز برتری اصلیشان بر سوریها بود، شکست خوردهاند و مهمتر از همه اینکه اصلا نمیدانستند از کجا و چگونه خوردهاند. در این مورد فکرها و تحلیلهای بسیاری در میان مجامع نظامی صهیونیستها صورت گرفت. با این حال، شما در مورد این پرندههای ناشناس به گفتوگوی سردار حاجیزاده با برنامه ثریا در چند ماه پیش ارجاع میدهم که در مورد توهمات رادارچیهای ناوهای امریکایی که مدام درخواست دور شدن پهپادهای ایرانی را از منطقه دارند، در حالی که هیچ پرندهای در آسمان نیست، چند ثانیهای صحبت کرد. این چند ثانیه، پیامهای بسیار مهمی داشت. امریکاییها توهم نمیزنند، میبینند اما....
🔸پس از ناکامی بزرگ فلاخن داوود، صهیونیستها که با هزینههای هنگفت برای رهگیری موشکهای بالستیک تاکتیکی، راکتهای میانبرد و دوربرد و موشکهای کروز طراحی شده بود و از سال 2016 عملا در شمال فلسطین اشغالی مستقر و عملیاتی شده بود. از آنجایی که شرکت ریتیون امریکا در ساخت این سامانه که قرار بود جایگزین هاوک و پاتریوت شود، نقش داشت و از تجربیات خوب خود در ساخت تجهیزات راداری، موشکی و پدافندی در ساخت فلاخن داوود کمک بهره گرفته بود، برای ارتش رژیم صهیونیستی مجسم بود که این سامانه بار کمی از اشتباه را خواهد داشت. اما این سامانه در یک عملیات واقعی در بعد راداری، نه هم موشکی (چرا که عملا موشکی یا پرندهای وجود نداشت که بخواهد هدف قرار بگیرد) این سامانه اشتباه کرده بود. این بخشی از جنگ طولانیمدت الکترونیک میان ایران و رژیم صهیونیستی در سوریه بود که حتی یک بار قول دادم گزارشی هم در موردش بنویسم و البته فرصت نشد...
🔸پس از این رویدادها بود که رژیم صهیونیستی، به فکر افتاد که باید سامانههای پدافندی سوریها را منهدم کند! همانگونه که در طول حملات صورت گرفته در ماههای گذشته مشاهده کردید و در خبرها خواندید، بیش از همه سامانههای پدافندی سوریها در حملات موشکی و هوایی ارتش عبری منهدم شد. آنها حتی در فرودگاه دمشق یک سامانه جنگال ساخت چین را در حملات دیماه منهدم کردند، در درعا، سویدا و الکسوه نیز به سایتهای راداری حملاتی داشتند تا شاید بتوانند لانه زنبور را پیدا کنند. آنها بیش از همه دنبال اتاق عملیات این جنگ الکترونیک بودند و بر اساس سیگنالها و دریافتهای رادیویی به این نتیجه رسیده بودند که احتمالا این سامانه در فرودگاه دمشق مستقر است و به همین دلیل این فرودگاه همواره هدف حملات هوایی و موشکی آنها قرار میگرفت. با این حال، آنها آنها آن دستور مستقیم و احتیاط مفرط را هم فراموش نمیکردند که حواسشان باشد که ایرانیها آسیب نبینند. البته میدانستند که این امور دست طرف ایرانی است و نه سوری.
(ارسالی از اخبار سوریه
(@sysyriankhar
@tahlilrahbordi_mantaghe
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
گزارشی از هک شدن سامانه های پدافندی اسرائیل در سال 97: (1) - برای آشنایی بیشتر با مسائل پدافندی- صه
🔵چند نکته در مورد جنگهای دامنهدار ایران و رژیم صهیونیستی
🔹در یادداشت قبلی در مورد اتفاقات روی داده در بلندیهای جولان و نبرد سامانههای جنگال ایران و رژیم صهیونیستی، در مورد سامانه فلاخن داوود که ساخت مشترک شرکتهای اسرائیلی و کمپانی بزرگ ریتیون امریکا است، مطلبی نوشتم. یک نکتهای را خدمت دوستان عرض کنم، ما در همان دوم امردادماه 1397 خورشیدی که این سامانه اقدام به شلیک دو فروند موشک به آسمان خالی کرد، دستکم خودمان میدانستیم که چه خبر است. صهیونیستها یک پهپاد، یا یک گلوله خمپاره از خاک سوریه وارد جولان اشغالی میشود خودشان را تکهتکه میکنند، بیانیه میدهند، هشدار میدهند و به قول خودشان به تلافی، چند برابر شلیک میکنند، اما چرا در آن روز چنین اتفاقی روی نداد؟
🔹اصلا صهیونیستها نفهمیدند چه چیزی را در صفحه رادار دیدهاند، نفهمیدند موشک است، پهپاد است... اصلا متوجه قضیه نشدند، فقط دو موشک را شلیک کردند که قیمت هر کدامش، یک میلیون دلار تقریبا آب میخورد. اگر هدفی واقعی وارد آسمان جولان اشغالی شده بود، شک نکنید صهیونیستها اقدام متقابلی را همان روز میکردند. عرض کردم که سامانه پدافندی فلاخن داوود چون با مشارکت شرکت بسیار قدرتمند و باسابقهای مانند ریتیون ساخته شده، دارای ارزش عملیاتی و قدرت پردازشی بالایی در همه سطوح بوده و موشکهای خوبی هم دارد. اما واقعیت امر این است که چنین اهدافی اصلا وارد آسمان جولان اشغالی نشدند
🔹برخی از دوستان از دیشب پیام داده و میگویند چرا به این مسائل پرداخته نمیشود؟ به نظر شما، چه کسی باید بپردازد؟ خدا میداند تخصص من در این حوزه نیست و هر آنچه که مینویسم بر اساس جمعآوری دادهها، تحلیل دادهها، دسترسی به یک سری دادههای خاص، رصد ویژه رسانههای رژیم صهیونیستی، فضای مجازی صهیونیستها تا جایی که برایم امکان داشته باشد و در نهایت همین خبرهایی که شماها روزانه میخوانید و میبینید و خیلی ساده از کنار آن عبور میکنید. اگر تا به امروز چیزی در این مورد نخوانده و ندیدهاید، کمکاری از دوستانی است که همیشه مدعی خودمان هستند. به نظر این طیف از دوستان، همیشه مرغ همسایه قازه! هر چیزی که اونا بسازند، خوبه، هر چیزی که ما بسازیم، خیلی بده.
🔹در این مورد بگذارید یک مثالی بزنم. همین چند روز پیش بود که سردار حاجیزاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه (نه ادمین کانال اخبار سوریه) به صورت مستند در یک مراسم از هک و کنترل پهپادهای امریکایی خبر داد. حتی امریکاییها هم اعتراف کردند بعد یکی از این کانالهایی به حساب نظامینویس که دوستان برای من فوروارد کرده بودند، نوشته بود که ما نمیتوانیم این ادعای سپاه را تایید کنیم؟ خوب مثلا تو در چه جایگاهی هستی که بخواهی تایید کنی یا نه؟ طرف RQ170 را مثل شاهین دست آموز به زمین نشانده، نمیتواند پریدیتورهای امریکاییها را هک کند و به اطلاعات آن دسترسی پیدا کند؟ وقتی این حرفها را میبینم و میخوانم خدا میداند به این باور میرسم که با این مسوولان و چنین آدمهایی این مملکت دشمن را میخواهد چکار؟
🔹بارها و بارها نوشتهام که مسائل بسیار زیادی است که اجازه واکاوی و نبش قبر آن به ما داده نمیشود. در مورد همین فلاخن داوود، جهت اطلاع شما از همان زمان شلیکهای الکی و هوایی، تا الان خارج از خدمت است و سامانه آرو و پاترویوتها دارند جای خالیاش را پر میکنند. اینکه فلاخن داوود که از سال 2016 عملیاتی و در شمال سرزمینهای اشغالی مستقر شد، در چه زمانی آمادگی عملیاتی خود را دوباره به دست میآورند خود سوالی است که به زودی پاسخ آن دریافت کند.
(@syriankhabar)
@tahlilrahbordi_mantaghe
هدایت شده از بینش راهبردی
حضور امیر قطر، وزیر خارجه پاکستان و هیات بلندپایه سوری در ایران، نشانه تلاش دیپلماتیک ایران برای #انتقام_سخت است
اضافه کنید به اینها دیدار فرماندهان حشد با مقتدی صدر را در ایران
همه این موارد بیانگر تحرکات سیاسی، امنیتی و نظامی چند لایه ایست که ان شاء الله در آینده نزدیک ثمرات آنرا شاهد خواهیم بود.
"انتقام سخت یعنی اخراج آمریکا از منطقه"
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
پروسه انتقام راهبردی:
این روزها
ما همه کلا خط اصلی را فراموش کردیم و یادمان رفت امشب شب هفتم تدفین سردارمونه و یادمون رفته میخواستیم چه کار کنیم
جنگه آقا جنگ،
در جنگ ممکنه یک گردان بره و در اثر اشتباه فرمانده اش یک گروهان یا دسته برگرده
اما ما بی توجه به مسائل کلان
درگیر قیل و قالهای ژورنالیستی "فالوور جمع کن" شدیم.
بعد از آن سطح نزاع را به درگیری های جناحی و حزبی تقلیل داده به این هم اکتفا نکرده وارد بازی سلیبریتی ها شدیم
برخی هم با توجه به سخنان امروز رییس جمهور به نبش قبر گذشته پرداختند و فضای رسانه ای و جهت دهی افکار عمومی به گونه ای رقم خورد که در این میان خط اصلی گم شد و داغ اصلی فراموش شد.
یادمان رفت که داغدیده حاج قاسم هستیم و قرار بود انتقام بگیریم.
نمیدانم چه زمانی لازم است تا به رشدی برسیم که با منطق و نگاه رهبری ببینیم و بیندیشیم؛ زمانی که شنیدم آقای مان قرار است این هفته نماز جمعه را اقامه کند
فهمیدم که دوباره از مسیر دور شدیم اقا میخواهد دوباره نیروهایش را به خط کند
و در شرایط پسا برجامی و بعد از ترور حاج قاسم، این فضای متشنج که به دعواهای بچه گانه می مانند را پایان دهد و به همگان بفهماند الان امور مهم تری پیش رو داریم و زمان پرداختن به این مسائل پیش پا افتاده نیست بلکه همه یک دل و یک صدا باید گام دوم انقلاب و گام دوم انتقام را محکم و سریع برداریم.
#پروسه_انتقام_راهبردی
#نماز_جمعه
#سردار_سلیمانی
@tahlilrahbordi_mantaghe
حضرت آیت الله خامنه ای:
... با اشاره به اتهام ناروای برخی مخالفان این حرکت و ادعای اینکه استفاده از ظرفیتهای درونی به معنای قطع رابطه با دنیا است، افزودند: ما هیچگاه قائل به قطع رابطه با دنیا و حصار کشیدن به دور خود نیستیم بلکه میگوییم ارتباطات سیاسی و مبادلات اقتصادی داشته باشید، اما هویت و شخصیت اصلی خود را از یاد نبرید و هنگامی که می خواهید سخن بگویید و یا قرار داد امضا کنید، همچون نماینده ایران اسلامی و نماینده اسلام سخن بگویید و پشت میز قرارداد بنشینید و هوشمندانه اقدام کنید.
1395/03/03
@tahlilrahbordi_mantaghe
با سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز کانال
یک نکته مد نظر دوستان عزیز باشد
در اینجا بنای بر ارسال پشت سر هم مطالب از کانال های مختلف و فالوور جمع کردن ندارم.
و سعی خواهم کرد هفته ای یک مطلب در راستای تبیین گفتمان مقاومت
و تحلیل شرایط جدید منطقه بارگذاری کنم.
تشکر از همراهی شما عزیزان🌹🌹
هدایت شده از بینش راهبردی
#هواپیمای_اوکراینی
برگی از خطای انسانی زمانه حضرت رسول ص
انتخاب مدینه یا یثرب برای حضرت رسول کاملا انتخابی راهبردی بود.
از این جهت که راه ارتباطی و مواصلاتی مکه با شام را قطع میکرد
و این برای قریشی که تمام اقتصادش مبتنی بر تجارت با شمال و جنوب یعنی شام و یمن بود، ضربه سهمگینی به حساب می آمد.
حضرت، برای دستیابی به این هدف گروه های ویژه ای شکل دادند تا به کاروانهای قریش حمله کنند و امنیت این راه مواصلاتی را از قریش بگیرند.
نام این عملیاتها در اسلام «سریه» است.
در این سریه ها حضرت رسول خودشان مشارکت نمی کردند و فرماندهی را به افراد مختلفی می سپردند.
در یکی از این سریه ها، گروه ویژه حضرت رسول ص، به گمان اینکه در آخر ماه جمادی الثانی هستند، با یکی از کاروانها درگیر شدند و افرادی را کشتند، غافل از اینکه آنروز، روز اول ماه رجب یعنی ماه حرام بوده و کشت و کشتار در ماه حرام، گناه کبیره به حساب می آید و خلاف رویه و عرف بین القبایلی بود.
با اتفاق این خطای انسانی، مشرکین شروع به پروپاگانداسازی و شانتاژ علیه پیامبر و حکومت نوپای ایشان کردند. که ایشان و حکومتش به قوانین و عرف و رویه های بین القبائلی که خود هم تاکید بر احترام به آنها می کنند، پای بند نیستند.
پیامبر یارانش را فراخواند و از آنها جویای مساله شد که آنها متفق القول گفتند، ما خطای محاسباتی کرده ایم و گمان میکردیم که هنوز روز آخر ماه جمادی الثانی است اما بعد از کشتن آن افراد متوجه رویت هلال شدیم
این مساله منجر به این شد که عده ای از منافقین داخل جامعه نبوی همصدا و هم نوای با مشرکین، انتقادات خود را از حضرت رسول تشدید کنند و مدام از حضرت سوال می کردند که مگر قتال در ماه های حرام گناه کبیره نبود و چرا با این کار باعث شدید که دشمن تحریک شود و....
وقتی این فضا ایجاد شد، آیه نازل شد که:
يَسْأَلُونَكَ عَنِ الشَّهْرِ الْحَرَامِ قِتَالٍ فِيهِ ۖ قُلْ قِتَالٌ فِيهِ كَبِيرٌ ۖ وَصَدٌّ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ وَكُفْرٌ بِهِ وَالْمَسْجِدِ الْحَرَامِ وَإِخْرَاجُ أَهْلِهِ مِنْهُ أَكْبَرُ عِنْدَ اللَّهِ ۚ وَالْفِتْنَةُ أَكْبَرُ مِنَ الْقَتْلِ ۗ وَلَا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّىٰ يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا ۚ وَمَنْ يَرْتَدِدْ مِنْكُمْ عَنْ دِينِهِ فَيَمُتْ وَهُوَ كَافِرٌ فَأُولَٰئِكَ حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ۖ وَأُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ
ترجمه: از تو، در باره جنگ کردن در ماه حرام، سؤال میکنند؛ بگو: «جنگ در آن، (گناهی) بزرگ است؛ ولی جلوگیری از راه خدا (و گرایش مردم به آیین حق) و کفر ورزیدن نسبت به او و هتک احترام مسجد الحرام، و اخراج ساکنان آن، نزد خداوند مهمتر از آن است؛ و ایجاد فتنه، (و محیط نامساعد، که مردم را به کفر، تشویق و از ایمان بازمیدارد) حتّی از قتل بالاتر است. و مشرکان، پیوسته با شما میجنگند، تا اگر بتوانند شما را از آیینتان برگردانند؛ ولی کسی که از آیینش برگردد، و در حال کفر بمیرد، تمام اعمال نیک (گذشته) او، در دنیا و آخرت، برباد میرود؛ و آنان اهل دوزخند؛ و همیشه در آن خواهند بود.
دوستان عزیز به والله خطای انسانی سرزده از پدافند سپاه عزیز ما گناه بزرگی است، اما فتنه های دشمن در جلوگیری از مسیر الهی و ترور سردار دلها و ابومهدی و داعش پرروری و صهیونیست پروری و سعودی پروری و دیکتاتورپروری و ممانعت از اجرای احکام و فرامین الهی و در یک کلام فتنه انگیزی آنها بزرگترین گناه نزد خداوند است.
لطفا حواسمان به دشمن در این جنگ ترکیبی و هیبریدی باشد.
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
چرا آمریکاییها باید از #عراق اخراج شوند؟
جنگ های معروف به جنگ های خلیج:
- چون آنها در جنگ کویت بیش از ۱۰۰ هزار عراقی را قتل عام، ۷۵ هزار نفر را مجروح و ۸۰ هزار نفر را اسیر کردند.
تحریم ها:
- چون بر اثر محاصره و تحریم اقتصادی در سالهای ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۳ میلادی بیش از یک میلیون کودک عراقی فوت شدند.
کشتن هزاران عراقی توسط آمریکا:
- چون در حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳ بیش از ۱۴۰ هزار عراقی کشته و بیش از یک میلیون نفر در جنگ و زندانها از جمله زندان ابوغریب مجروح و شکنجه شدند.
نابودی زیرساخت های عراق:
- زیرا بیش از ۱۰ هزار تاسیسات حیاتی در عراق را نابود کردند و عراق مجبور شد ۵۲ میلیارد خسارت برای جنگ خلیج فارس بپردازد.
✅ @iswnews
https://iswnews.com/26667
@tahlilrahbordi_mantaghe
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
چرا آمریکاییها باید از #عراق اخراج شوند؟ جنگ های معروف به جنگ های خلیج: - چون آنها در جنگ کویت بی
#پروسه_انتقام_راهبردی
#موانع خروج آمریکا از عراق
سیاستمداران اهل سنت و اقلیم کردستان عراق
سیاستمدارن اهل سنت عراق بقای خود در قدرت را منوط به حمایت آمریکا می دانند و حتی به کنایه و حالت سرزنش به دیگران می گویند ما آمریکا را داریم که از ما پشتیبانی کند، شما چه کسی را دارید تا از شما پشتیبانی کند؟!
اقلیم کردستان عراق که شامل 3استان می شود و به تنهایی 750هزار کارمند دولتی دارد یعنی 100هزار نفر بیشتر از دیگر استان های عراق و توانسته است 13 درصد بودجه عراق را به خود اختصاص دهد؛ و تمامی این امتیازات را مدیون حمایت آمریکا می دانند.
این افراد که توانسته اند با حمایت آمریکا به قدرت و ثروت برسند و ثروت فراوانی برای خود و خاندانشان در حساب های خارجی پس انداز کرده اند هرگونه تقابل با آمریکا را به معنای حذف خود و از دست دادن تمام امتیازاتی که به ناحق کسب کرده اند، می دانند. لذا طبیعی است این افراد که منافع آنها با آمریکا گره خورده است مخالف خروج آمریکا از عراق باشند و تمام سعی خود را خواهند کرد تا مانع تحقق این امر بشوند.
انچه تظاهرات روز جمعه عراق باید رقم بزند این است که این افراد را به گوشه رینگ برده و آنها را مجبور کنند تا به خواست عموم مردم تن داده و در راستای خواست عمومی حرکت کنند.
#انتقام_راهبردی
#خروجـ_آمریکا_از_منطقه
#تظاهراتـ_میلیونی_عراق
#جمعه_تاریخی_عراق
#از _1920_تا _2020
#عشرین_عشرین
@tahlilrahbordi_mantaghe
هدایت شده از بینش راهبردی
از انقلاب عشرین تا انقلاب عشرین
سال 1916 و درست در اثنای جنگ جهانی اول قرادادی بین سایکس انگلیسی و پیکوی فرانسوی امضا شد که به قراداد «سایکس-پیکو» معروف است.
این قرارداد هدفش تقسیم امپراطوری عثمانی به عنوان پیشران تمدن اسلامی در منطقه خاورمیانه و حوزه اصلی جهان اسلام و ایجاد کشورهایی تحت الحمایه انگلستان و فرانسه بود.
انگلیسی ها کشور عراق را که تجزیه یافته از امپراطوری عثمانی بود، تحمت الحمایه خود قرار دادند و این چیزی نبود که مردم و علمای انقلابی آن عصر بتوانند بپذیرند.
لذا در سال 1920 علیه بریتانیا قیام کردند که به انقلاب عشرین معروف شد.
آن قیام اشکالاتی داشت که در این مختصر نمی گنجد و در نهایت با شکست مواجه شد.
حال امروز بعد از صد سال یعنی در سال 2020 تظاهراتی میلیونی در عراق علیه اشغالگری آمریکا شکل گرفت، که به نظرم باید آنرا قیام عشرین جدید نام نهاد.
قیامی که اینبار با هدایت و حمایت ولی فقیه مشروع یعنی رهبری عزیز و جمهوری اسلامی ایران و حضور میلیونی مردم عراق شکل گرفت و سیلی دیگری در جهت انتقام سخت بود.
در این باره بیشتر خواهم نوشت.
عنایت داشته باشید که در جنگ هیبریدی و ترکیبی آمریکا علیه جریان مقاومت و پیشران آن یعنی ایران عزیز ما باید، ترکیبی و حساب شده پیش رفت!
#انتقام_سخت
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
🚨 #فرهنگ_شهادت یعنی فرهنگ تلاش کردن با سرمایهگذاری از خود برای اهداف بلندمدّت مشترک بین همهی مردم؛ که البتّه در مورد ما آن اهداف، مخصوص ملّت ایران هم نیست، برای دنیای اسلام بلکه برای جهان #بشریت است. این فرهنگ در جامعهای اگر جا افتاد، درست نقطهی مقابل فرهنگ #فردگرایی غربی امروز [است] که همهچیز را برای خود و با محاسبهی شخصی میسنجند؛ برای همهچیز یک قیمت اسکناسی و پولی قائلند و آن، به دست آوردن آن پول است؛ این درست نقطهی مقابل آن فرهنگ است؛ یعنی «وَ یؤثِرونَ عَلی اَنفُسِهِم»؛ اینها کسانی هستند که ایثار میکنند؛ فرهنگ ایثار، فرهنگ گذشت، فرهنگ مایه گذاشتن از خود برای سرنوشت جامعه و برای سرنوشت مردم. این فرهنگ اگر عمومی شد، این کشور و هر جامعهای که این فرهنگ را داشته باشد، هرگز متوقّف نخواهد شد؛ به عقب بر نخواهد گشت و پیش خواهد رفت.
🔹امام خامنهای - ۹۳/۱۱/۲۷
هدایت شده از بینش راهبردی
♦️ترکیه، اسیر «خلأ هویتی» و «تذبذب استراتژیکی»
1- ترکیه سالها تلاش کرد تا خود را اروپایی معرفی کند و هویت خود را یک کشور اروپایی قرار داد، اما آنها هر چقدر تلاش کردند، با سد محکم کشورهای اصلی اتحادیه اروپا مواجه شدند و اجازه ورود ترکیه به اتحادیه اروپا را ندادند.
این اصرار افراطی از سوی غربگرایان ترکیه و عدم توفیق شان، منجر به اقبال مردم به نئو عثمانی هایی چون اردوغان شد و او جهت دهی هویتی ترکیه را نگاه به شرق و آسیایی شدن، تغییر داد.
2- اما اردوغان با دو مانع بزرگ مواجه بود، یکی مخالفت و ممانعت غرب گرایان اروپا محور که هنوز سودای اروپا را در سر داشتند و دوم پس زدن اهداف هویتی ترکیه از سوی دولت ها و مخصوصا ملت های منطقه
لذا اردوغان مجبور بود به هر دو طرف باج دهد تا بتواند خودش را تثبیت کرده و بلکه بتواند به یک جهت دهی هویتی مشخصی دست یابد. نتیجه این باج دادن ها هم مشخص بود!، ارائه تصویری مذبذب از رهبری که می خواهد مقتدر جلوه کند!
3- اردوغان با خود فکر می کرد که می تواند مثل ایران، عمق استراتژیک درست کند و حوزه نفوذ ترکیه را در اوراسیا و فراتر از آن در شمال آفریقا مشخصا مصر و حتی شرق آسیا یعنی ایغورهای چینی، بگستراند. اما نمی دانست که جهت دهی هویتی و ایجاد «عمق استراتژیک»ی نیازمند به «صبر استراتژیک»ی و اجرایی کردن «گام به گام» است. او نمی دانست که ایرانی های با حوصله چندین سال روی طرح و نقشه دقیق یک "قالی" کار می کنند و بعد هم با حوصله آن قالی را بافت به بافت پیش می برند و بافت های ریز به ریز آن قالی را از رنگ های مختلفی بر اساس یک طرح واحد کنار هم نشانده و هویت می بخشند و بعد هم در عین استفاده و نشستن روی آن قالی، به خوبی از آن مراقبت می کنند. لذا تذبذب ترکها در جهت دهی هویتی درون ترکیه و فراتر از مرزها، ترکیه را در یک خلأ هویتی قرار داد.
4- برآمد این جهت دهی هویتی ناکارآمد و ناقص و کم حوصله، لاجرم منجر به «تذبذب استراتژیک»ی بود. او تا توانست از معارضان سوری در همراهی با جبهه «غربی_ عبری و عربی»!، حمایت کرد. اما تا توانست از سیاست های این جبهه نسبت به فلسطین انتقاد کرد و مخالفت خود را آشکار کرد. او همزمان هواپیمای روسی را می زد و چندی بعد قراردادهای استراتژیک با روسیه می بست!
5- این مساله ادامه داشت تا کودتای بزرگ علیه اردوغان؛ اما ایران و مشخصا سردار سلیمانی اردوغان را از یک کودتای بزرگ نجات داد، او را با خود متحد کرد و برای آزادسازی حلب نهایت استفاده را از او بردند. بعد هم نشست های سه جانبه ای با حضور روسیه برای تداوم همکاری ها طراحی شد. اما همان اپیدمی خلا هویتی و فقدان رهبری واحد و متنفذ در ترکیه و البته نفوذ لابی های قدرتند غربی و نفوذ گسترده بانکها و شرکت های غربی، ترکیه و اردوغان را مجدد در یک «تذبذب استراتژیکی» قرار داد و نتیجه آن قطعا به ضرر شخص اردوغان خواهد بود. (خدا روزی را نیاورد که اقتصاد یک کشور مقاوم نباشد و وابستگی شدید به شرکتها و لابی های غربی پیدا کند)
او با حضور مستقیم نظامی در سوریه و عدم پایبندی به توافقات سه جانبه و همراهی کردن با سیاست های غربی و آمریکا، خود را وارد یک مهلکه تاریخی کرده که نه راه پس دارد و نه راه پیش!
زمان مشخص خواهد کرد که این «حماقت استراتژیک»ی چه بر سر او خواهد آورد. همان بلایی که غربی ها بر سر تمامی متحدان خود آوردند. از شاه ایران و صدام و مبارک بگیر تا بن علی و قذافی و مرسی و ابوبکر البغدادی!
و البته همه اینها در قرارگاه مرکزی «نبرد استراتژیک ایران با آمریکا»، از سوی استراتژیست های قهار نظام، تحت درایت رهبری عزیز، در حال رصد است و به زودی مشخص خواهد شد که صبر استراتژیکی که دربرگیرنده «زرنگی ایرانی آمیخته با کیاست اسلامی» است، چگونه پیروز این تحولات خواهد بود و چگونه غربی ها تخته را از زیر پای اردوغان می کشند و او دست از پا درازتر...
محمد علی رنجبر
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8