عزل همتی؛
یک تیر و دو نشان روحانی
♦️عزل آقای همتی از ریاست بانک مرکزی، در حالی که او نامزد انتخابات ریاست جمهوری است، آگاهانه بوده و دادن یک امتیاز ویژه به وی می باشد. در واقع نوعی رفتار غلط انداز و اصطلاحا "نعل وارونه" است.
🔹روحانی بهتر از هر کس خبر دارد که در نظرسنجی های دولتی، مقبولیتش نزد مردم به زیر هفت درصد رسیده است. بنابراین هر کس که مغضوب او دیده شود -به ویژه از دولتمردان- احتمالا مورد اقبال بخش عمده ای از مردم ناراضی از سیاست های دولت قرار می گیرد.
♦️همتی در کنار جهانگیری و محمد شریعتمداری، سومین دولتمردی بود که به همراه آخوندی و دهقان (دو وزیر سابق روحانی) نامزد انتخابات شدند. اما از میان همه اینها و همچنین علی لاریجانی، تنها همتی بود که صلاحیتش در شورای نگهبان تایید شد.
🔹برخی می گویند روحانی غیر از همه دست بردن هایش در خزانه بانک مرکزی و برداشت های بی رویه گذشته که دولت بعدی را بالغ بر صد هزار میلیارد تومان بدهکار کرده، می خواسته برداشت های دیگری هم بکند و ماه های پایانی را با پول پاشی و آراستن ظاهر اقتصاد به پایان رساند.
♦️طبیعتا فردی که موقتا منصوب می شود، همراهی بیشتری خواهد داشت و مانند همتی فکر نمی کند که کوپن هزینه های بی رویه در بانک مرکزی تمام شده است.
🔹بنابراین دست روحانی باز تر می شود. ضمنا شاید بتوان از فرصت سیاسی نامزدی همتی برای تداوم دولت روحانی هم (با ژست مخالف خوان دولت) استفاده کرد. جالب این که همتی دیشب گفته "نامزد شدم، چون نمی خواستم روحانی آخرین رئیس جمهور باشد".
♦️برکناری آمیخته با شوک وی، می تواند دوپینگی دولتی در خدمت وی (و حامیانش در اعتدال حاکم بر دولت و از جمله حزب اعتدال و توسعه و کارگزاران) باشد؛ چنان که پالس های مثبتی برای نامزدی اش نشان داده اند.
محمد ایمانی
آفتاب یزد: آمریکا کوتاه نمیآید عجله روحانی برای چیست؟
🔸فضاسازی غیرواقعی و چندباره آقای روحانی ظرف چند ماه اخیر درباره نهایی شدن توافق با آمریکا، موجب اعتراض روزنامه اصلاحطلب شد.
🔻روزنامه آفتاب یزد، در گزارشی با عنوان «عجله دولت برای چیست؟» نوشت:
🔹اگرچه «حسن روحانی» از رو به اتمام بودن مذاکرات و نتیجه بخش بودن آن میگوید اما «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در واکنش به سخنان «حسن روحانی» میگوید: مطمئن نیست که مذاکرات طرفهای برجام در وین در آستانه نتیجه دادن باشد. »
🔹وی که با شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل گفتوگو میکرد، با تکرار برخی ادعاهای بیاساس گفت که واشنگتن از اینکه مذاکرات وین در حال پایان یافتن باشد، اطمینان ندارد چرا که ما به آمادگی تهران برای بازگشت کامل به برجام مشکوک هستیم.
🔹بلینکن در پاسخ به پرسشی درباره سخنان روحانی مبنی بر اینکه نمایندگان غربی برای لغو تحریمهای اصلی علیه ایران توافق کردهاند و اکنون بحث درخصوص برخی نکات جزئی در حال انجام است، گفت: «حدس میزنم که در جریان باشید که این مذاکرات غیر مستقیم است. ما به طور مستقیم با ایران مذاکره نمیکنیم؛ این کار از طریق اتحادیه اروپا و سایر شرکا انجام میشود. معتقدم که ما پیشتر روشن کردهایم که هر یک از طرفین باید کاری انجام دهد تا به اجرای برجام بازگردد اما پرسش بیپاسخ این است که آیا ایران در واقع آماده است که به برجام بازگردد؟ هنوز چیزی معلوم نیست».
🔻آفتاب یزد در ادامه از قول یک تحلیلگر نوشت: اختلافات موجود، اختلافات پارادایمی است یعنی همان که موجب شد آقایان دل به توهم حل مسئله و رفع مشکل تحریم و رابطه با غرب و آمریکا ببندند و بر همین اساس گفتند هر گونه توافق بهتر ازعدم توافق است. الان هم آقای روحانی در همان موضع است. یعنی ایشان به هر قیمتی آماده توافق است. به همین دلیل هر چقدر هم تنازلی صورت گیرد ایشان عنوان میدارد توافق خوب است و عدم توافق به ضررشان است. لذا روحانی همان موضع اولیه برجام را امروز خیلی جدیتر دارد. خصوصا اینکه باید این توافق را در رقابتهای انتخاباتی خرج کند. و الا اگر موضع ملی باشد الان به هیچ عنوان بستری برای انجام توافق با طرف آمریکایی وجود ندارد.
🔸یادآور میشود بلینکن اخیراً تصریح کرد توافق برجام قابل برگشت نیست و باید بعدهای نظارتی مربوط به مباحث هستهای و غیرهستهای تقویت و طولانیتر شود.
⭕️چند روش برای رسیدن به انتخاب درست در انتخابات
1️⃣ تفاوت شعار و برنامه را تشخیص دهید
#برنامه مبتنی بر مسائل اصلی کشور و مردم است، راهکار دارد و جزئیتر مطرح میشود. اما #شعار اکثرا کلی، پر ابهام و با استفاده از واژگان فریبنده مطرح میشود.
2️⃣ آیا وعدههای کاندیدا در حیطه اختیارات رئیسجمهور است
گاهی کاندیداها قولهایی میدهند که طبق قانون اساسی در حیطه اختیارات رئیسجمهور نیست. مثلا در حیطه اختیارات مجلس یا ستاد کل نیروهای مسلح یا سایر بخشهاست. مهم است بدانیم فرد قانونا توانایی اجرای وعدهاش را دارد یا فقط بنا دارد با ذکر برخی مسائل، از این مرحله عبور کند.
3️⃣ به کلیدواژهها دقت کنید
واژگان بیعلت انتخاب نشدهاند و به شما کمک خواهند کرد میزان دغدغه فرد در قبال مسائل کشور را ارزیابی کنید. مثلا کاندیدایی که از هشتگ یار کمکی یا نامزدپوششی بسیار زیاد بهره میبرد مسأله اصلی کشور را پوششی بودن نامزدها میداند یا موضوعات اقتصادی. کلیدواژههای پرتکرار یک کاندیدا اگر ناظر بر مسائل اصلی کشور نبوده و مربوط به حواشی باشد، یکی از روشهای است که به شما در انتخاب بهتر کمک کند.
4️⃣ فقط تیتر اخبار را نخوانید
در هفتههای گذشته بهوفور اخباری را دیدهایم که تیترشان به نکتهای جنجالی اشاره کرده که اساسا آن جملات و کلمات به شکلی دیگر در متن اظهارات فرد بوده است. دقت کنید تیترها میتوانند شما را گمراه کنند.
5️⃣برچسب است یا واقعیت؟
در انتخابات رقبا برای بیاثر کردن تبلیغات یکدیگر اقدام به برچسبزنی و انگ زدن میکنند. لزوما برچسبها با واقعیت یکی نیستند و گاهی حتی در تضاد با واقعیت هستند اما در زرورق واژگان جذاب پیچیده میشوند و شما را از مسیر اصلی دور میکنند.
✍️معصومه نصیری
✋
رصدخانه انتخابات / 281
🔴 آیتالله رئیسی: اینترنت رایگان، حق مردم است
سیدابراهیم رئیسی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری: فضای مجازی و اینترنت امروز به صورت یک امری در آمده که تمام لایههای زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده است. امروزه فضای مجازی و اینترنت تبدیل به یک حق مردم شده است؛ حداقل استفاده از اینترنت برای دهکهای پایین باید رایگان شود. واقعا یک سوال وجود دارد که چرا با گسترش استفاده از فضای مجازی، زیر ساختهای مورد نیاز برای آن تهیه نشده است. چرا نگذاریم مردم در این فضای مجازی اشتغال داشته باشند. مثلاً یک خانم خانه دار آشپزی کند و یک معلم که تولید محتوا انجام میدهد، چرا نسبت به این کاری که انجام میدهد سهم خود را نبرد. هند امروز اندازه درآمد نفتی ما از اینترنت سود اقتصادی میبرد و دولت مردمی برای درآمد زایی مردم از اینترنت برنامههای روشنی دارد.
🔴 محسن رضایی: به رئیسی گفتم مبارزه با فساد را از قوه خود آغاز کنید و ۲ قاضی مفسد را اعدام کنید!
من روز اول ریاست آقای رئیسی به ایشان گفتم چون رقیب آقای روحانی بودید به جای دولت، مبارزه با فساد را از خود قوه آغاز کرده و دو قاضی مفسد را اعدام کنید. !
🔴 همسر همتی در تلویزیون
عبدالناصر همتی که امشب مهمان گفتوگوی ویژه خبری است، برای مصاحبه قبل از بخش خبری که به نمایندگان کاندیداها اختصاص دارد، همسر خود، خانم سپیده شبستری، را بعنوان نزدیکترین فرد به خود به این برنامه فرستاد. شبستری در این مصاحبه ناگفتههایی از مسایل شخصی، خصوصیات و توانمندیهای همتی را بیان کرد و از جمله اینکه مرحوم هاشمی رفسنجانی در دوران دولت خاتمی دوبار به رییسجمهور پیشنهاد کرده بود همتی را به ریاست بانک مرکزی برگزیند تا در نهایت، این اتفاق در دولت روحانی و پس از درگذشت هاشمی و در اوج دوران تحریم رخ داد. شبستری تاکید کرد که همسرش مخالف ارز ۴۲۰۰تومانی بوده است.
🔴 همچنان رییسی پیشتاز در شبکههای اجتماعی
مرکز پژوهشی بتا با داده کاوی 6/2 میلیون پست در فضای مجازی در 8 خرداد 1400 با رصد و بررسی پستهای شبکههای اجتماعی پیرامون انتخابات 1400 به نامزدهای این دوره از انتخابات پرداخته است. 8 خرداد همچنان دادههای پیرامون رئیسی در هر سه بستر بیش از سایر نامزدها بوده است و نام وی در صدر محتوای انتخاباتی هر سه بستر قرار گرفته است. بیشترین داده انتخاباتی در اینستاگرام پس از رئیسی به جلیلی اختصاص دارد و همتی نیز در جایگاه دوم تلگرام قرار دارد. تولید محتوا پیرامون رضایی در اینستاگرام افزایش یافته و وی در جایگاه سوم این بستر قرار دارد. همچنین وی در توییتر نیز مانند روز گذشته در جایگاه دوم دارد.
🔴 همتی: من در بانک مرکزی خیلی موفق عمل کردم
من برای نجات اقتصاد آمدم و موفق بودم. مشکل ما این است که آن چیزی که قرار بود اتفاق بیفتد را نمیبینیم. اگر با همین قدرت در ریاست جمهوری کار کنم وضع اقتصاد خیلی بهتر میشود.
🔴 رئیسی: اختیارات رئیسجمهور برای خدمتگزاری کافی است
علت اینکه برخی اواخر دوره ریاست جمهوری میگویند که اختیاراتشان کم است را نمیدانم. اختیارات رئیسجمهور در قانون اساسی بهطور دقیق آورده شده است؛ مگر کسی دنبال کارهای دیگری باشد که بوی نوعی استبداد میآید. نخستین اقدام من بعد از رئیس جمهور شدن، پایان روابط فسادانگیز و جریان رانتخواری در همه حوزهها و رونق مسئله مسکن خواهد بود. در دورهی چهارسالهی ریاستجمهوری باید ۴ میلیون مسکن ساخته شود.
🔴 جلیلی: ۱۰ برابر دیگران هزینه کردیم، اما یکدهم خدمات دادیم!
در گزارشی از وزارت بهداشت که مربوط به دهه هشتاد بود، مقایسهای صورت گرفته بود، بین میزان هزینهکرد حوزه درمان و دارو در ایران با یک کشور اروپایی؛ ما ۱۰ برابر هزینه کرده بودیم و یک دهم خدمات کشور دیگر را ارائه داده بودیم. اگر بنا بر مدیریت سلامت به جای مدیریت بیماری قرار بگیرد، هم هزینهها کمتر شده و هم خدمات بهتر خواهد شد. فردی میتواند که میتواند در مسند وزارت بهداشت به خوبی فعالیت کند، دیگر صرفا یک پزشک نیست بلکه باید متخصص نظام سلامت باشد.
🔴 وضعیت کاندیداها در فضای مجازی
مرکز پژوهشی بتا با داده کاوی نامزدهای انتخابات 1400 به بررسی لایک و بازدید آنها پرداخته است. 8 خرداد رئیسی که همچنان بیشترین تولید محتوا انتخاباتی در تلگرام و اینستاگرام پیرامون وی بوده در صدر لایک اینستاگرام و بازدید تلگرام قرار دارد. با وجود اینکه رضایی تولید محتوای کمتری از رئیسی در توییتر دارد اما میزان لایک بیشتری از رئیسی دریافت کرده است. جلیلی پس از رئیسی بیشترین لایک اینستاگرام را دریافت کرده است. همتی نیز بیشترین بازدید تلگرام را پس از رئیسی به خود اختصاص داده است.
🔴 همتی در کلاب هاوس: من آمدهام که روحانی آخرین رییس جمهور ایران نباشد
مشاور ارشدم در بانک مرکزی از اهل تسنن است. دکتر طیب نیا دوست چهل ساله ی من است؛ ایشان در ستاد من حضور ندارند، ولی افتخار من خواهد بود اگر ایشان با دولت من همراهی بکنند. بنده در صحنه آمدم، اصلاح طلبان حضور داشته باشند و كمكم كنند
🔴 ۳۰۰ نماینده ادوار مجلس امروز به دیدار سید ابراهیم رئیسی میروند
اسدالله عباسی نماینده ادوار مجلس گفت: دوشنبه عصر، جلسه ۳۰۰ نفر از نمایندگان ادوار مجلس در قالب ستاد خادمان ملت با سید ابراهیم رئیسی برگزار خواهد شد. در آن جلسه تعدادی از نمایندگان ادوار صحبت خواهند کرد و در پایان جلسه بیانیهای در حمایت از آیت الله رئیسی قرائت خواهد شد. ستاد خادمان ملت در حال برنامهریزی برای استفاده از ظرفیت حدود ۷۰۰ نماینده ادوار و فعلی است.
🔴 شهردار بعدی تهران کیست؟
روزنامه شرق نوشت: گفته میشود سعید محمد در صورت تأیید لایههای بالایی قدرت از چهرههایی است که برای شهرداری تهران معرفی میشود. گزینههایی مانند رستم قاسمی و حسین دهقان که به نفع رئیسی از انتخابات ریاستجمهوری کنارهگیری کردهاند و مهرداد بذرپاش هم مطرح هستند.
🔴 اظهارات تند سعید قاسمی در شرایط انتخاباتی؛ به هیچکدامتان رحم نمیکنم
در حالی که کشور در این روزها نیاز به آرامش انتخاباتی دارد، دمیدن بر فضای هیجانی، اتفاق چندان مناسبی نخواهد بود. این در حالی است که سعید قاسمی گفته است: بخواهید بیایید کف خیابان، مرا میشناسید به هیچ کدامتان رحم نمیکنم... اون ظریف [..] یا بالاتر از اون یا اون محمودخان که دلستر با الکل زده بالا، بیان کف خیابون با من طرفید...
🔴 محمدرضا عارف هم بالاخره واکنش نشان داد
محمدرضا عارف چند روز پس از رد صلاحیت تعدادی از کاندیداها گفت: امروز بیش از هر زمان دیگر نگران ایران هستم. انتخابات وضعیت نگران کننده ای پیدا کرده است. یکدست سازی حاکمیت فرجام نامطلوبی برای کشور خواهد داشت. مفهوم انتخابات و حق انتخاب ملت با چالش اساسی رو به رو شده است. هر گونه محدودیت برای یاران انقلاب با استفاده از روشهایی نظیر حصر و رد صلاحیت های فراقانونی اقدامی ناصواب و مغایر اهداف اولیه انقلاب اسلامی است.
🔴 آب پاکی ستاد جلیلی روی دست کاندیداهای دیگر، انصراف بی انصراف!
مشاور سعید جلیلی در مورد تحلیلهایی مبنی بر کنارهگیری جلیلی به نفع رئیسی گفت: اصلا موضوع کنار رفتن آقای جلیلی به نفع کسی مطرح نیست. آقای جلیلی سال ها کار با برنامه ریزی انجام داده است، بویژه در زمان تشکیل دولت سایه، وی مسائل و مشکلات را دیده است و طرح و برنامه دارد. وی در پاسخ به این که آیا سعید جلیلی در جامعه اصولگرایان اقبال لازم را برای رای آوری دارد، گفت: به غیر از یکی دو دوره که مردم شناخت خوبی نسبت به کاندیدا داشتند، مابقی روسای جمهور افرادی بودند که در ردههای بعدی قرار داشتند و در برنامهها و تبلیغات خودشان را نشان دادند.
🔴 سقوط مهرعلیزاده، در مقابل افزایش توجهات زاکانی
گزارش دیتاک از ۷ روز منتهی به ۹ خردادماه، حکایت از افزایش ۶۱ میلیونی بیگدیتای پیرامون نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری در شبکههای اجتماعی دارد. در گزارش روز اخیر، زاکانی با یک پله صعود به جایگاه پنجم رسیده و منجر به افت یک پلهای جایگاه مهرعلیزاده شده است. همتی با ۲۳٪ افزایش توجهات نسبت به روز گذشته بیشترین تغییرات حجم دیتا را تجربه کرده است. پس از وی، زاکانی، مهرعلیزاده، جلیلی، قاضیزاده هاشمی، رضایی و در نهایت رییسی به ترتیب بیشترین تا کمترین تغییرات حجم دیتا را نسبت به روز گذشته داشتهاند.
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هشدار رئیسی به دزدان بیت المال
👤 آیت الله #رئیسی: هزینه فساد، هزینه دستاندازی به بیت المال هزینه سنگینیه؛ این هزینه سنگینرو باید پرداخت کنند.
اون چی میگه؟ من چی میگم؟.pdf
1.59M
🔺اونا چی میگن؟....من چی میگم؟
👌جواب های کوتاه برای شبهات و سوالات انتخاباتی
🔰 چگونه به «انتخاب اصلح» برسیم؟
#آیت_الله_مصباح یزدی(ره):
🔹 به دلیل عقلی و با توجه به تجارب عینی، در هر نظام سیاسی بايد همهٔ كارگزاران حدنصابی از شرایط كه بايستههای كارگزاری برای حكومت است را داشته باشند؛ و اگر افرادی علاوه بر بایستگیها، دارای شایستگیهایی هم باشند كه بهتر میتوانند هدف حكومت را تحقق بخشند، به حكم عقل باید همانها انتخاب شوند، و این معنای #انتخاب_اصلح است. ۹۶/۰۲/۱۴
#انتخابات
❌ تحلیل خیلی #مهم ❌
▪️ لطفاً 🙏تا انتها بخوانید
🔴چند نکته پیرامون مصاحبه آقای عبدالناصر همتی در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما
▪️ بر خلاف جیغ بنفش اصلاح طلبان و هیاهوی به راه انداخته در مورد اینکه ما در این دوره انتخابات کاندید نداریم ، اما صحبت های عبدالناصر همتی در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما حاکی از این است که دیدگاه های ایشان کاملاً هماهنگ شده با اتاق فکر جریان اصلاحات می باشد و در استفاده از تکنیک های رسانه ای این جریان که با آنها در انتخابات های قبلی رأی خود را از مردم گرفتند، این بار نیز با تمام قوا سعی در فریب مردم با استفاده از همین تکنیک ها دارند، که در این خصوص نکات زیر قابل توجه می باشد:
1️⃣ تکنیک #مظلوم_نمایی: آقای همتی در ابتدای سخنان خود و در حین صحبت نیز چندین مرتبه به رقابت ناعادلانه و پنج بر یک اشاره کردند و این در حالیست که آقای مهرعلیزاده از همان جریان در کنار ایشان است. این نکته نشان دهنده این است که کاندیدای اصلی اصلاح طلبان همانطور که از قبل هم پیش بینی می شد، آقای همتی بوده و مهرعلیزاده بعنوان کاندیدای پوششی خواهد بود. در این تکنیک تداعی میکند که مردم من تنها هستم و آنها چند نفر ، بنابراین به کسی کمک کنید که تنهاست و یاوری ندارد.
2️⃣ تکنیک اقناعی #جاذبه_های_جنسی : در حالی که مجری درباره اشتغال زنان سوال پرسیدند، ایشان بر روی مسئله حجاب و آزادی زنان دست گذاشتند و گفتند:«معنی ندارد که یک خانمی که در ماشین خود رانندگی می کند، برای او پیامک ارسال شود که حجاب خود را درست کند!»؛ این جمله ی یک اقتصاد دان نمی تواند باشد و قطعاً در یک اتاق فکر طراحی شده است و بدنبال جذب آراء زنان با وعده آزادی و بی بند و باری جنسی می باشد.
3️⃣ تکنیک اقناعی #ترس : در زمینه اشتغال نیز ایشان با اشاره به کسب و کارها از طریق فضای مجازی سریعاً بحث فیلترینگ را مطرح می کند و می گوید: « #اینستاگرام را هم می خواستند فیلتر کنند، خیلی از کسب و کارها در شرایط کرونا در بستر اینستاگرام است»؛ این جمله را می گوید تا مردم را بترساند که اگر رقیب رای آورد، جریان باز اطلاعات بسته خواهد شد و آزادی در فضای مجازی تبدیل به فیلترینگ شده ، بنابراین کسب و کارها از رونق خواهند افتاد، با این تکنیک می توان مردم را قانع کرد که مشکل اصلی آنها مسئله اینستاگرام و فضای مجازی است و به جریان رقیب رای ندهند.
4️⃣ تکنیک #برچسب_زدن : آقای همتی با اشاره به عکسی که بعنوان دختر ایشان در خارج از کشور در فضای مجازی در حال انتشار است آن را به ستادهای انتخاباتی رقبای خود نسبت می دهد و رقبا را به بی دینی و دروغگویی متهم کرده و می گوید:« اگر دین ندارید لااقل آزاد مرد باشید.»؛ در این تکنیک در ذهن مخاطب افراد مقابل بعنوان انسانهای زشت صورت نقش بسته می شود و از آنها به بدی یاد می کند.
5️⃣ تکنیک #مجاورت : آقای همتی با پیوند زدن کسری بودجه و وضعیت بد اقتصادی کنونی به #تحریم_ها عنوان می کند که:«بیش از پنجاه درصد وضعیت کنونی کشور بدلیل #تحریم_ها است و چرا به مردم #دروغ می گویید که تحریم ها اثر ندارد»؛ در این تکنیک از برچسب دروغگو و همچنین تکنیک ترس مجاورتی با کنار هم قرار دادن معیشت، اقتصاد و کسری بودجه استفاده شده است. همچنین با بزرگ نمایی تحریم ها مردم را متقاعد می کند که راه #مذاکره راه درستی است.
6️⃣ تکنیک #فریب: همچنین آقای همتی با بیان اینکه من رئیس جمهور چهار ساله هستم سعی بر این دارد تا مخاطب را قانع کند که قدرت طلب نیست و برای خدمت آمده است، ضمن اینکه شعار خود را هم استفاده از تمامی جناح های سیاسی قرار داده در حالی که از همین ابتدا رویه تخریب جناح مقابل را با تمام قوا آغاز کرده است.
جریان #اصلاحات من بعد از این تکنیک ها در مصاحبه ها، مناظرهها و فضای مجازی به وفور استفاده خواهند کرد تا دولت نهم اصلاحات را شکل داده و قدرت را تصاحب کنند.
🔚 در پایان باید گفت جریان اصلاحات روی دو چیز در این انتخابات حساب باز کرده است :
🔸اول: استفاده از تکنیک های رسانه ای برای همراه کردن قشر خاکستری مردم که هنوز تصمیم نگرفته اند به پای صندوق ها بیایند و یا به چه کسی رای بدهند.
🔹دوم: اختلاف بین جبهه انقلاب و ماندن کاندیداهای این جبهه در صحنه انتخابات تا آخر که در این صورت رأی آنها شکسته شده و آقای همتی با اختلاف اندکی از آراء می تواند پیروز انتخابات و پدیده ۱۴۰۰ باشد.
⚠️ دوستان جبهه انقلاب خطر همتی را جدی بگیرید‼️ لطفاً‼️
✍️ #مهدی_شایسته